עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bar1234,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרטיס מסך הבא : GT 6600 ולהגיד לי אם הוא מתאים למשחקים חדשים.... ובבקשה לא להפנות אותי לכל מיני מאמרים... תודה לכולם....

• 19 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by bell,

היי יש לי אפשרות לקבל את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, רציתי לדעת מה המומחים פה ממליצים מתכוון לשחק על 2K רוב הזמן ומדי פעם 4K אתם חושבים שה3080 עדיף כי ה ray tracing שלו טוב יותר? והביצועים קצת יותר טובים? זה כמה פריימים בודדים לפי מה שראיתי או שה6800XT עדיף? גם לטווח הרחוק בגלל שיש לו 16 גיגה זיכרון, ואולי הדרייברים שלו יסדרו את ה ray tracing? אשמח לתגובות עם פירוט, תודה

3. Started by orendv,

אני רוצה לקנות gforce 3 ti 200 מה עדיף עם 64 או עם 128 מגבייט זיכרון? אמרו לי שה64 הוא יותר מהיר אבל 128 זה יותר הרבה מה כדאי לי לקנות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מה יותר טוב ?(רדאון 9600 פרו של שפיר)

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by pakomako,

אני יודע שפתחתי דיון אבל סרקתי בכל הפורום כאן שיחות שקשורות למה שאני מחפש אבל בטוח פה מישהו יודע את התשובה : כל מה שאני רוצה זה להקליט את עצמי משחק בלי להוריד fps או לקנות איזה pinnacle שיעלה 200 שקל יש לי vivo בכרטיס אז חשבתי אותי יש דרך וכן יש אני פשוט לא יודע איך. חשבתי אותי אני יכול להקליט את עצמי בזמן שאני משחק בוידיאו אבל אני צריך לדעת מה לחבר למה בבקשה ממכם עזרה אני חורש באינטרנט איזה 3 ימים כבר ולא מוצא.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. מחפש כרטיס מסך בטווח מחיר עד 500 ש"ח,PCI-E , טוב לסרטים (לא מי יודע מה אכפת לי בקשר למישחקים...), מומלץ שיהיה נפוץ (בגלל שאני מישתמש גם בלינוקס וזה קצת בעיה לימצוא דרייברים...), ומומלץ שיהיה יציב בעל אחריות ארוכה יחסית... תודה רבה לעוזרים בפורום המדהים הזה

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  7. היי כולם.. לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך שהיה ברשותי סה"כ חצי שנה, הכרטיס היה של חברת BFG מדגם 9800GTX בגירסת OC. נתתי אותו לחנות למימוש אחריות, החנות שלחה אותו ליבואן והיום, התקשרו אלי מהחנות ואמרו שמאחר וכרטיס כמו שלי לא היה במלאי יותר, אז היבואן הציע לתת להם את אותו אחד אבל בגירסת הפלוס, כלומר 9800GTX+ OC. החנות הודיעה לי לבוא לאסוף את המחשב עם הכרטיס החדש, הגעתי היום ולמרבה הפתעתי ראיתי שהיבואן אכן נתן לי את גירסת הפלוס אך מראה הכרטיס היה שונה בתכלית מזה שבאתר היבואן או היצרן עצמו. עכשיו, ככה הכרטיס אמור להיראות לפי אתר היצרן ולפי כל תמונה אחרת שחיפשתי עליו בגוגל: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxpoce.aspx בכרטיס שהם נתנו לי - קונפיגורצית גוף הקירור הייתה שונה לגמרי!…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Enable,

אוקי אז אני בונה HTPC ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה HD3450 או HD3850 בכרטיס הראשון יש כניסת HDMI אבל הוא פחות חזק מהשני ולשני יש כניסת DVI /VGA/TV-OUT והוא יותר חזק מהראשון עכשיו , הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD 1080P עם אני משתמש בכרטיס השני ומביא כבל DVI TO HDMI הוא יעביר את אותו איכות כמו HDMI TO HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. קניתי משחק חדש tropico 5 וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מריץ את המשחק אז אמרתי נשדרג כבר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 9800GTX מעבד- i5 750 2.67 4gb ram seasonic s12 520w מחפש כרטיס שיריץ בסבבה משחקים חדשים, תודה.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  10. Started by ORrrr,

ATI הוציאה דריבר חדש למי שמשתמש בבטא של xp-64 לסדרת הרדאון שלה.. רק מודיע

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. שלום, אני מחפש כרטיס מסך לפנטיום 4 שיוכל להציג סרטי FHD וגם יוכל לשמש למשחקים של ילדים כדוגמת SPORE. כרגע יש לי כ.מסך geforce 7600gs שאותו אני מעוניין להחליף. נתונים על המחשב: PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ 1.5GB RAM. הסכום אותו אני מעוניין להוציא נע בין 300-500 ש"ח. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by esaly,

היי חבר'ה! רציתי לדעת איך הכרטיס הזה למשחקים כמו פיפיא 2008? אם יש הצעה אחרת עד 500 שקל אני אשמח.. תודה ויום נעים

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  13. המון ביקורות עם תוצאות שונות ומוזרות אני מתכוון לרזולוציה 1920x1200

• 62 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by avivaviram,

תקשיבו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים כבדים...המחשב שלי יחסית חדש אבל הכרטיס מסך חרא אז אני מחפש משהו עד 350 שקל נגיד אבל עדיף לי יותר נמוך... תרשמו דגמים וחברה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. אני בקרוב קונה מחשב חדש ויש לי שתי אפשרויות, אחת מהאפשרויות כוללת רדאון 9700, מישהו יודע עם הספק שבא עם ה-Tsunami virgo, יכול להחזיק את המערכת הבאה: (אני שואל בפורום הזה, בעיקר בגלל שרוב ההיתלבטות היא הכרטיס מסך). Amd Athlon xp 1800+ - 560 Gigabyte 7VRXP + SB + LAN + RAID133 + USB 2.0 - 570 256MB DDR333 Kingstone - 450 Maxtor 40GB 7200 ATA133 - 470 GigaByte Readon 9700PRO - 2250 LG X52 - 145 TEAC 1.44 - 55 Tsunami Virgo 350W - 230 SYSTEM ASSEMBLY 165

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by dan_dekel,

יש לי דילמה... כרגע יש לי 9100 128Mb 128bit האם כדאי להחליפו, ז"א לתת אותו ולהוסיף 200 ש"ח בשביל Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit?? או שזה ביזבוז...? ועוד משהו קטן... המערכת שלי: 2.8Ghz presscot 512ddr 400Mhz and 40Gb Hal-Life 2 ירוץ טוב על המחשב עם ה9500?

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, קניתי מחשב חדש לפני כשבוע וחצי והתקנתי עליו כל מיני משחקים חדשים. המחשב יחסית טוב ואין לו בעיה לסחוב משחקים על איכות מאוד גבוהה באופן חלק. מה שכן .. בכל משחק שאני משחק מספר דקות, המשחק נתקע ואז אני עובר לוינדוס אני מקבל הודעה: "VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands" הורדתי את הדרייורים הכי חדשים לכרטיס מסך, יש לי palit radon hd 4850 והורדתי דרייורים ל hd 4800 series. עכשיו זה קורה לי בכל משחק, המשחק נתקע יוצאת ההודעה ואז אני חוזר למשחק וכעבור זמן מה זה קורה שוב. איך אני מסדר את זה? תודה מראש ויום טוב

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by 2130TOMER,

האים יצא כבר הכרטיס Radeon HD 2950 XTX ??? והאים הוא היה יותר חזק מה3870 ??? תודה לעוזרים ;D

19. הי, אני סטודנטית לאדריכלות, עובדת הרבה עם תוכנות מידול תלת מימד- ריינו וסקצ'אפ, מרנדרת בוייריי. לאחרונה יש לי כמה מקרים של רינדורים איטיים נורא או שקורסים באמצע הרינדור (באותם מקרים הרינדור מצליח להסתיים כשארני מורידה את איכות הרינדור ואת כמות הפיקסלים של האאוטפוט). אני שוקלת לקנות כרטיס גרפי חדש, התקציב הוא כ2000-2500 ש"ח. הרבה אומרים לי שקואדרו זה הכי טוב, אני לא באמת מבינה מה ההבדל בינו לפי ג'יפורס. המעבד שלי- intel core i7 950 3.07 GHz הכרטיס הגרפי שלי- Nvidia GeForce GTS 450 1G אשמח מאוד מאוד לעזרה בנושא!

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. בוקר טוב, האם יש כדאיות כיום לקנות asus tuf 3090ti במצב שיש סידרה 4 כבר? תודה

21. Started by sagim194,

טוב אז ככה לפני בערך שנתיים קניתי את ה HD4870 כשהוא רק יצא ועשיתי טעות שקניתי אותו בגירסת 512 MB. משחקים כבר לא רצים לי חלק בגלל זה ורציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו כדי להגדיל את הזיכרון במקום לקנות כרטיס חדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by andrei21,

שלום אני לפני קנייה של כרטיס מסך משומש, תנו בבקשה טיפים איך ומה לבדוק כרייה, אחריות, ביצועים בנצ? איך ומה בידיוק לבדוק תודה רבה

23. Started by 10GaZ,

עשיתי בעבר OC לכרטיס, אך עקב חוסר יציבות החלטתי לוותר. כיום הכרטיס (PowerColor x1950pro) בלי OC אך בכל זאת קורס לאחר כ-20 דקות משחק בFar Cry. שמתי לב שברגע שהטמפ' עוברת את ה60 מעלות הכרטיס קצת מזייף בFPS ואז קורס לגמרי. המחשב כן בOC ותדר הPCI-E נעול על 100. מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס באמת לא מסוגל לסחוב מעל 60 מעלות??

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by COca,

שלום. התשובה לשאלה שלי היא די ברורה , אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. האם כרטיסי NV30 יצאו בכמה גירסאות בשביל להתאים אותם לכל שכבות השוק? ידוע משהו על מספר הגירסאות ומה יהיה כלול בכל גירסא? תודה.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  25. שלום יש לי כרטיס מסך AGP בדגם Nvidia GeForce fx 5700 - 256mb בחלונות 7 אולטימייט אנגלית. הרוזולציה שלי מוגדר 1280X960 פיקסלים כשאני פותח חלון או אקספלורר 9 או גוגל כרום או צייר או אחר זה ניהיה פתיחה חלון איטית. בחלונות XP עובד פתיחה חלונות מהיר ולא איטית. שניתי רוזולציה 1024X768 וזה עדיין לא עזר. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי הוא חלש ואיטית? האם להחליף כרטיס מסך יותר חזק ומהיר ומתאים לחלונות 7? אגב פרטים שלי במחשב הם: מעבד 3.2GHZ זיכרון 3 ג'יגהבייט אני מעוניין ליקנות כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס מסך חדש AGP היום קיים. רצויי מקסימום גבוהה זיכרון בכרטיס מסך? כדי לשפר ביצועים טובים גרפיקה. ותמיכה בחלונות 7 גרפיקה. אני לא מעוניין להחליף מחשב חדש. אני רוצה לחכות עוד חצי שנה אחליט לה…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.