עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yosi yosef,

שלום החלטתי להפוך מסך המחשב לטלויזיה ולא הבנתי איזה כרטיס האכות יותר טובה בראיית טלוזיה ואם יש לכם דעה אשמח לקבל דגם של כרטיס טוב

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  2. לא מדבר על יציאת TVOUT. פשוט על צפייה במחשב.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש עד שיצאו כרטסים תומכי DX10 במחירים שפויים חשבתי על 7300DDR3 אקסטרים ואז ראיתי שיש את ה 7600GS במחירים קרובים מאוד של 600 וקצת אז מה עדיף ואם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע והאם יש איזשהו הבדל בין ה GS השונים ראיתי הפרשים רצינייים במחיר בין 620 ל 800+ וכולם 256 מגה זיכרון תודה מראש

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  4. יש לי רדאון 9500 פרו 128 מ"ב..עכשיו אני יודע שבעזרת הדרייברים של אומה אפשר להפוך אותו ל9700 האם זה נכון? ובמה זה כרוך? אני צריך לפרוץ את הביוס שלו או שזה רק soft mod? הכרטיס יתחמם יותר לאחר מכן? כי גם ככה הוא דיי מתחמם לי לפעמים...

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  5. הי, קיבלתי תוצאה של5037 האם זה נורמלי למפרט שלי? להלן המפרט: intel core 2 dou e6600 gigabyte dq6 geil 1gb ddr2 667mh leadtek 7900gt extreme

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. Started by roei_b,

מה יותר טוב RCA או S וידאו כדי לראות TV במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by jorgito,

שלום! קניתי 1900GT ורציתי לדעת איזה תוכנות רצוי שיהיו (ATITOOL וכאלה) ומה הכי מומלץ אם עדיף ישר להתקין דרייברים של אןמגה בלי להתקין בכלל CATALYST אשמח לקבל המלצות בכלל (ולא מתוכנן כרגע OC - אולי קטנטן ביותר...)

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by manganga7,

שלום. רציתי לשאול איזה מבין הכרטיס הללו: 7600GS ו-X1650PRO יותר חזק וגם מי נותן תמורה יותר טובה למחיר שלו

9. Started by dorman2,

ראיתי שיש להם כרטיסים זולים ואחריות לשנה בלבד. האם מישהו התנסה בכרטיסי מסך של החברה? האם אני לוקח סיכון ברכישה כזו?

10. Started by KL-xXx,

היי לכולם! ברשותי כרטיס מסך חדש שקיבלתי אותו וברצוני לברר כמה הוא עולה פה בארץ? הייתי רוצה למקור אותו. הכרטיס: 3Dlabs® Wildcat® VP990 Pro הוא AGP הלינק: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=272&page=1

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  11. פתאום אני לא מצליח יותר להכנס להגדרות תצוגה המתקדמות של הכרטיס - למישהו כאן יש כרטיס כמו שלי ואולי מכיר את זה? בקובץ המצורף יש את הודעת השגיאה. קצת נתונים על המחשב שלי: CPU: AMD Athlon 64 processor 3000+ 1800Mhz Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 1024 MB BIOS: Award F3 Graphic Card: ASUS ATI X1600 512 MB Windows XP SP2 למישהו יש מושג מדוע אין לי גישה להגדרות? לא ברור איך זה נחסם. הגדרת פרופיל המשתמש שלי בווינדווס זה "מנהל מערכת" כך שלא אמורה להיות לי איזושהי חסימת גישה לביצוע כל פעולה במחשב. ההודעה מופיעה מייד עם הפעלת המחשב או בכל פעם שאני מנסה לפתוח את ההגדרות של הכרטיס. למישהו יש מושג בבקשה? אפילו שהסרתי את הדרייברים לגמרי ולאחר מכן התקנתי שוב, גם לאחר ההתקנה שוב …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני הולך לקנות בזמן הדי קרוב מחשב חדש, עכשיו גיליתי פה כרטיס מצויין, נקרא (מוכר לרבים) NVIDIA GE FORCE 7900GS, ביררתי הוא עולה בערך 1200 ש"ח, עכשיו במחיר של שניים כאלה ניתן לקנות RADEON X1900XT 512 יחיד, שאני מניח שחזק מ-GS יחיד בהרבה אבל מפגר מאחור מול שניים, האם עדיף לקנות שניי כאלה במקום XT אחד? או שאולי יש אופציה יותר טובה לדעתי והיא לרכוש שניי כרטיסי MID RANGE של ATI (כמו למשל X1950PRO) ולבנות מהם מערך CROSS FIRE, מה אתם אומרים? כרטיס אחד חזק מאוד, שניים טיפה פחות חזקים אבל עדיין שניים? עריכה : אה ועוד שאלה על הדרך, האם ניתן לעשות למערכי כרטיסים אוברקלוק ? כי עם לא, אז הXT עדיף בטוח כי הוא אחלה אוברקלוקר

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איפה רואים אם יש לי חיבור AGP או PCI במחשב? תודה

14. Started by Anitz,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים אז מה הכרטיס מסך הטוב ביותר בארץ ובעולם שאפשר לקנות אותו כיום?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by ManA,

סוף סוף!! דריביר רישמי ל195XTX! CC 6.10 אני השתמשתי בו בגירסת הבהטא עד עכשיו... והנה הגיעה המלא!! :yelclap: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 מישהו יודע אולי עם יש שיפור ביצועים? הוא שהדריביר נועד רק להוסיף תמיכה ב195XTX?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by tamirushb,

איך אני אמור לבדוק את הטמפ' של הכרטיס.?? לאחרונה יש לי בעיה כאשר אני מאמץ את הכרטיס (נכנס למשחק וכו') אז המחשב נעצר לרגע ואז כל מיני צבעים במסך משתגעים ואז המחשב נתקע ולאחר מכן עושה ריסט.. לדעתי הכרטיס מתחמם אבל אני לא יודע איך לבדוק טמפ' וגם אם אני אבדוק ואראה שאכן הכרטיס רותח ואפשר להכין עליו חביתה - מה אני עושה אחר כך?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  17. Started by blueman1,

איזה כרטיס יותר מומלץ זה של ATI X1900 XT 256MB או זה של NVIDIA GeForce 7900GT 256MB

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  18. על חלק מהכרטיסים שלהם כתוב 80NM. וזה לא הגיוני כי הם החברה היחידה שכותבת את זה כל האחרות כותבות 90. הינה 3 דוגמאות של ה 1950P: זה עם גוף קירור חייתי מעניין אם הוא יגיע לארץ http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=162&prod_cat_id=163&prod_id=63424 וה P הרגילים http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164 אם זה באמת 80NM אז הכרטיסים שלהם יהיו הרבה יותר טובים ל OC מהרגילים. אם לא צריך להגיד להם לתקן את זה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by adamshar,

מדובר על 7900 של Point of View ו 7950 של Leadtek.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gnagar,

איזה כ.מסך יותר טוב ? SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by יניב קופר,

מה זה אומר [attachment deleted by admin]

22. Started by roei_b,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl איך הכרטיס הזה? נראה לי שהוא ממש טוב יחסית ל100ש"ח! לא? דרך אגב יש לי: HDD: 160GB 7200rpm WD Memory: 512MBX2 DDRII CPU: Pentium4 3.00GHz זה מספיק טוב בשביל 3 שעות הקלטה רצופות? תודה מראש לתגובות!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by RX7,

כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי?

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  24. אני לא זוכר איזה כרטיס זה בדיוק, אך אני בשלב חיפוש כרטיס מסך חדש, המפרט שלי: לוח ABiT Nforce NF-7 מעבד AMD Barton 2500 זכרון 2*512 Geil+Cooling כרגע הכרטיס שלי Radon 8500 אני מעוניין להשתדרג, בלוח שלי אין PCI-E... רק AGP. א. איזה כרטיס זה היה, של ATI, שאפשר "לפתוח אותו" עם ה-Driver של Omega? ב. איזה כרטיס מומלץ עד 500 ש"ח ? תודה.

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by The_Byter,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים