עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amitey,

קראתי ב פי.סי. פלוס מבחן על מסכים והיה שם מאמר קטן של הכותב על כרטיס מסך דואלי. מה זה אומר? מה האפשרויות הגלומות בדבר , מה המחירים? ומה כדאי? אשמח לתשובות מפורטות.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  2. מעבד INTEL E8400T E8400 לוח אם GIGABYTE GX48DS4 GA-X48-DS4 זיכרונות CORSAIR C4G6400C4H 4Gb KIT (2G X2) : XMS2 6400 : CL-4-4-4-12 :DHX כונן קשיח SEAGATE ST3500320AS SEAGATE 500G 32MB SATA2 מארז ANTEC P182-B P182 120mm X3 ספק כח THERMALTAKE W0103RI THOUGHPOWER 600W כרטיס מסך GIGABYTE R487512HB ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI להמלצתכם אודה.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Triplex 5700LE 128Bit 128M במחיר של 470 ש"ח מה אתם אומרים איך חברים?! ועוד שאלה קטנה יש לי לוח תומך AGP 8X וב-Cpu-Z הוא אומר שהוא על 2X למה זה ככה יש לציין שביוס הגדרתי את זה על 8X ובתוכנה זה מראה אחרת, תודה ענקית לעוזרים,

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  4. הסתכלתי קצת בפורומים בחו"ל ונתקלתי בכמה הודעות\בעיות של אנשים ש: אנשים קנו את ה X1900XT או כרטיס טוב יותר (לגבי ה X1800 לא ראיתי הודעות עם בעיה כזו) בעלי מעבד 3000 או 3200 ונתקלו במה שנקרא : "צוואר בקבוק" ונצתרכו לעשות אובר קלוק או להחליף מעבד למי שלא הצליח לעשות אובר קלוק של יותר מאיזור ה 3500 ....(2.4GHZ) עכשיו השאלה שלי מזה אומר בפועל שהם נתקלו בצוואר בקבוק ? מה קורה ? המחשב נופל לאחר כמה זמן משחק ? הפריימים יורדים לריצפה ? כי אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה בחו"ל (יש לי מעבד 3000) ואני דיי מפחד ...כי אובר קלוק לא הצלחתי להגיע למי יודע מההה...(2.2 GHZ) מה אני עושה ? (אגב הספק שלי בסדר זו לו הבעיה ...LIBERATY 400) נ.ב לא ידעתי איפה זה יותר מתאים , פה או בפורום מעבדים . …

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by yonir,

האם יש איזשהי עדיפות בין כיבוי המסך ע"י לחיצה על הכפתור של ה-power שעליו (כך שהנורית power תכבה) לבין כיבוי ע"י בחירה של סגירה אחרי דקה של חוסר פעולה של המחשב ב-Power Properties- מה שמעביר את המסך למצב שנורת ה-Power מהבהבת? (המחשב בכל מקרה נשאר דלוק) (מבחינת אורך חיים של המסך בעיקר, לא נראה לי שיש שיקולים אחרים חוץ מאולי צריכת הספק זניחה ב-standby)

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  6. מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה ? שיפעיל משחקים על רזולוצויה הכי גבוהה עם הגדרות הכי גבוהות? או פחות? יש לי מסך 17אינץ' עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 למשל בקרייסיס 2 אני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה anti analysing x16 ואת כל השאר על הרמה הכי גבוהה וכמובן שזה לא ממש הולך אז הנמכתי את כל ההגדרות על רמת GAMER (רמה 2) ועשיתי בלי אנטי אנלייסינג והמשחק רץ טוב השאלה אם ככה זה אמור להיות או שזה רק אצלי נתתי את קרייסיס כדוגמא כי לפי מה שהבנתי זה אחד המשחקים הכי תובעניים מבחינת גרפיקה

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by lir@n,

שלום כולם רציתי לדעת מה הרוחב פס של הראדון הבא? http://www.pch.co.il/docs/pd59224003.htm

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. אני מסתכל על ביקורות ומבחנים ולא מבין את המספרים.....למשל בביקורת החדשה שעלתה כאן על הכרטיס מסך HD7870. אני מעוניין לקנות את ה 7850 וכמובן אני רוצה אותו כסוס עבודה לפחות לשנתיים. ראיתי שלמשל בבטלפיילד 3 הוא מקבל סביבות ה40 FPS, האם זה בסדר או שזה נמוך? תודה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by omer06,

כשאני מריץ משחק על המחשב שלי הטמפרטורה על המעבד הגרפי מגיעה ל-86 מעלות האם זה תקין ? הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX 1660 SUPER

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  10. Started by Vladgi,

כרטיס המסך הבא עם השם ATI Radeon 9500 w / 128MB pro VGA card הוא RADEON 9500 PRO אמיתי ורגיל או שה-w/ אומר משהו? בקיצור מה ה-w/ אומר או שאין שום קשר לכרטיס מסך?מה זה w/ זה משגע אותי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by skr,

אז ככה רציתי לדעת איזה מהכרטיסים מומלץ לטווח הרחוק כי איך שהבנתי לXT יש 320 STREAM SHADERS לעומת 128 של הGTX..... ורציתי לדעת אם יש הבדל בתצוגה ובFPS ברזולוציה של 1440*900 ובתוספת פילטרים?(יש לי מסך LCD 19 של SAMSUNG 4MS). תודה לעוזרים. והאם אחד מהם יריץ משחקי DX10 כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  12. היי, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב ולמטרות שרשמתי למעלה, משחקים ברזולוציה 1920x1200. ברמה עקרונית אני מעדיף מבוסס nVidia (רק בגלל שעד עכשיו הניסיון שלי הוא רק עם כרטיסים שלהם) למרות שאם יש כרטיס ATI באותו סכום שמספק ביצועים טובים יותר אז מן הסתם אני אלך על ATI. כמו כן אני צריך שבכרטיס יהיו 2 יציאות dvi ויציאת hdmi הנה מפרט המחשב: intel core i5-2500 8gb ddr3 1333mhz gigabyte ga-ph67-ud3-b3 antec EartWatts EA-500 (יש לי במחשב 2 הארד דיסקים, אבל לא אמורה להיות בעיה עם כרטיס מסך שדורש הרבה חשמל למיטב הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה) תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. אני צריך כבל שמשני צדדיו יש חיבור DVI אחד שיתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני שיחובר לטלויזיה כדי ליצור תצוגה של המחשב בטלויזיה בצורה הזו אני יודע שאני יכול לעשות את אותו דבר בצורות שונות כדוגמת S VIDEO ובננות אך אין לי חיבור S VIDEO בכרטיס המסך ואין לי כסף מיותר להוציא כרגע כדי לקנות אחד חדש אז תחסכו ממני את ההסבר הזה. אגב , אני אוכל ליצור כבל כזה בעצמי מ2 חיבורי DVI שימוזגו לכבל אחד משני צדדיו או שזה בנוי בצורה שעלולה לשרוף משהו ? אם אני לא אוכל השאלה היא אם אני אוכל להשיג את הכבל הנ"ל בחנויות בניין שונות שמוכרות גם כבלים ודברים של אודיו ותצוגה למחשב או בחנויות מחשבים בלבד , כמה עולה כבל כזה בערך ואיך הוא נקרא ? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by solo53,

מה זה ה VIVO למה משמש והאם יש קשר ל TIVO מחפש בפורום כבר שעות ולא מבין כלום

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שווה את ה 300 שקל תוספת?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  16. לא ידעתי כ"כ לאיזה פורום לפנות את זה אבל אני מאמין שזה קרה לעוד אנשים שקצת שברו תראש מה זה ה"נקודות" השרופות האלו במסך אז גיליתי מזה זה ה ICQ המעצבן הזה ... הינה ... אני מדבר על זה כל מה שצריך לעשות זה לצאת מהאיסייקיו ... אני בטוח שזה קרה לכמה אנשים וזה ממש מציק שיש לך שורה שחורה במסך ... אז אם טעיתי בפורום מצטער ... תהנו

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by ratzabi,

מה זה ה-MF הזה? רציתי לקנות מחשב מאיזה חנות, אבל הוא נתן לי את הכרטיס מסך הנ"ל ב1800 ש"ח שאשר להשיג אותו ב-1300 ש"ח אז אבא שלי אמר לו שהוא מוכר את זה ב-500 שקל יותר אז המוכר אמר שהכרטיס שעולה 1300 שקל הוא MF והוא אמר שזה חצי (לא יודע מה חצי לא יודע כלום, אני חושב שהוא התכוון ל128Bit). מה שיש בKSP הוא 256Bit. אז מה זה MF?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by whodosntlikeomri,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית אינטל 2.6 800Mhz HT 512MB RAM radeon 9600 של gigabyte אבל משום מה אני מקבל 3Dmark03 של באזור ה1750 זה הגיוני? אני יקבל הרבה אם אני יעסה OC? אם כן אז איך מומלץ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. Started by mushee,

אממ בעקבות תקציב לא מתוכנן שעומד ליפול עליי בעוד כחודשיים (7500 ש"ח בערך) החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש....בקשר לכל שאר הרכיבים חוץ מהכרטיס מסך אין עוד על מה לדבר בגלל היציאה של הקונרו ולוחות האם שיתמכו בו, אבל בקשר לכרטיס מסך רציתי לדעת אם יש הבדל כ"כ גדול בין x1900xt לבין ה x1900xtx שמצדיק את ההבדל הגדול במחיר שלהם (בערך 800 ש"ח)...תודה

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by Dwhore,

ערב טוב. אני חייב ממישהו שמבין את ה CORE ו ה MEMMORY של הRadeon9700 NP עומד.. זה ממש דחוףףף תודה לעוזרים.!

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  21. מה קרה למושג Radeon כבר לא קיים? אני רואה רק hd בחברה של ATI מה קורה כאן?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by avipeso1,

קניתי את הכרטיס HD4890 1GB, חיברתי למחשב, כולל 2 חיבורי 6 פינים מהספק ומשם הוא מחובר ל-LCD42 ע"י מתאם מ-DVI ל-HDMI. הורדתי דרייבר+catalyst מעודכנים, לאחר התקנה שלהם וביצוע ריסטרט הבעיה הבאה מתרחשת: יש תצוגה עד למסך הטעינה של ויסטה ומיד לאחר מכן, אין אות. כנראה יש איזה בעיה בזיהוי תצוגה או עם זיהוי HDMI, כי כשאני מחבר את המחשב ל-17" זה עובד. בנוסף, אם אני לא משנה רזולוציה ומשאיר על 640X480- יש תצוגה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by Loui1410,

היי כשאני משחק במשחקים כבדים, אחרי כמה דקות התמונה מתחילה ככה לטשטש עם כל מני צבעים מוזרים... יש לי כרטיס מסך 6600GT 256MB של Gainward... אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, היא התחילה רק בשבוע האחרון... עכשיו, כשאני בווינדוס, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 89... לפני כמה דקות (בדיוק כשיצאתי ממשחק) היא היתה כ-125 משהו כזה... האם זה טבעי? יכול להיות שהתחממות יתר היא הסיבה לבעיה הנ"ל? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by tomer99r,

אהלן , לא ממזמן התחדשתי בכרטיס מסך 7970 (מהקבוצתית) ולפני שבוע החלטתי לשדרג לwin8 , לאחרונה כשאני מפעיל משחקים אני נתקל בבעיה של נפילות ותקיעות ומופיעה ההודעה - Display driver stop working and has recovered חיפשתי מידע ומצאתי שבwin7 היו בעיות דומות שנגרמו בגלל מנגנון של המערכת הפעלה (הזמן שהמערכת מחכה עד שהGPU מגיב לקריאות I\O היה קטן מדי ) הבעיה שלא מצאתי שום מידע רלוונטי על איך מסדרים את זה ב win8 מעבר לכך האם יתכן כי הבעיה היא לא בתוכנה אלא בחומרה והכרטיס מסך תקול? הכרטיס מחובר למערכת עם הנתונים הבאים : c/////core i7 2600k c/////8 GB DDR3 כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by ronimenashe,

מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 600 שקל, יש לי מסך של SAMSUNG 931C 19 מעבד E6750 ASUS P5K P35 זכרונות 2G 800 של GSKILL אני לא משחק הרבה משחקים, אבל עדיין רוצה משהו שיחזיק לי את רוב המשחקים.. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? + קישור לקניה שכחתי לרשום, אני ממש מעוניין שיהיה בכרטיס VIVO לצורך חיבור לYES.....זה אפשרי במחיר הזה?

• 10 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים