עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sbtgn1,

אני לתומי חשבתי שכל הרעיון בסדרה של ATI HD זה ש הGPU מריץ את ההמרה ובכך חוסך מהמעבד אבל כשראיתי סרט HD אתמול ה GPU לא הראה איזשהו מעמס ולעומת זאת המעבד היה ב 35 % האם יש מקום שבו אני צריך להגדיר משהו או שאני בכלל טועה בהנחה?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. 8600 http://tms.co.il/cat/50/199:200/page:3 2600XT http://tms.co.il/product/4416 HD3650XT http://tms.co.il/product/5189 צריך דחוף דחוף תשובות ! תדוה מראשש !

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  3. לפני מספר ימים NVIDIA שחררה עדכון לדרייברים בגרסא 196.75. בעקבות תלונות שנמסרו לNVIDIA על בעיות איתו, עד שהם יתבררו כנכונות הוחלט להסיר אותו מהאתר. האזהרה שפורסמה באתר של NVIDIA- 196.75 Alert! We are aware that some customers have reported fan speed issues with the latest 196.75 WHQL drivers on NVIDIA.com. Until we can verify and root cause this issue, we recommend that customers do not download this driver. Instead, please stay with, or return to 196.21 WHQL drivers. Release 196.75 drivers have been temporarily removed from our website and we also are asking our partners and others to remove temporarily this 196.75 WHQL driver as well. לפי מה שכתוב, יש בעיות עם בקרת ה…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by Symbore,

תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W חשוב שיהיה של AMD וחשוב שיספיק לי ל-4-5 שנים הקרובות מתכנן לקנות בימים הקרובים אז אנא מכם המלצות

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  5. תעזרו לי בבקשה המחיר שלו 1150 האם הוא שווה את הכסף?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. היי לכם, יש לי לוח אם ASUS M2A VM-HDMI שכולל מעבד גרפי ATI Raedon X1250 מובנה. יש לי 2 מסכים שמחוברים במקביל, אחד מסך מחשב והשני טלוויזית LCD עם כניסת HDMI. עד לא מזמן הכל היה כמו שצריך, ופתאום בלי שאני יכול להצביע על משהו מסויים שקרה - אני רואה בטלוויזיה רק בשחור לבן. הייתי מאשים את הטלוויזיה או את הכבלים, אבל בזמן שהמחשב עולה - אני רואה מסך צבעוני, (המסך של הביוס הוא ירוק) וגם הלוגו של Windows הוא צבעוני בעליה. רק בזמן שמופיע שולחן העבודה המסך הופך לשחור לבן. ניסיתי לקנפג דרך ה CATALYST אבל או שאני לא יודע איך, או שזה פשוט לא זה. למרבה הפלא, משהו שגיליתי רק עכשיו - עשאני רואה וידאו - דרך מדיה פלייר - אני רואה בצבע... למישהו יש עיצה? המון תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  7. Started by esharone,

היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך gigabye radeon 9700 pro וכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה לא רואים חלק יש קווים כאלה שיורדים כל הזמן והתמונה טיפה בהירה ומטושטשת קצת איך איפשר לסדר את זה???

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  9. ככה , אני לא ממש הבנתי מה קורה עם זה. שאני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם DX10 תומכי אז אומרים באיזה פורום שאין עדיין כרטיסים שתומכים בזה והכל מתבלבל לי. אז לא משנה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי עם יש כבר כרטיסים שתומכים ב DX 10 ואיזה?? ואם לא אז מתי יצאו ומה משערים יהיה המחיר וכל זה ואם יש עוד משהו קשור אז בבקשה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  10. שלום כולם, אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שהוא איזה בלוף מובנה על הלוח אם). ואני לא הגיימר הכי גדול שיש, אני רוצה לשחק בגדול בCOD4, פאר קריי... לכן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדי..עד 300 ש"ח פחות או יותר. אז מה שמצאתי זה השניים האלו: HD4350 512MB 8500GT 512MB את הכרטיס חיפשתי באתר של KSP, וראיתי בצד קטגוריה "מציאון", שבה מצאתי: ‏POINT OF VIEW 8600GTS 256M DDR3- ב350 ש"ח ‏POINT OF VIEW 8600GT 512M DDR2 - ב300 ש"ח לפי מה שהבנתי, הראשון הוא לא רע בכלל, אז לא הבנתי איך זה כזה זול,זה יד שנייה? מחודש? אם מישהו יודע על זה פרטים אשמח לדעת. וכמובן על איזה כרטיס הייתם ממליצים (4350\8500) או אפילו כרטיס אחר, במסגרת התקציב. אגב המחשב שלי הוא אינטל דואל 2.0, 2GB זיכרון, והלוח…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by Gnome,

איך הכרטיס מסך הזה: Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card? מבחינת ביצועים, איכות וכו'...

12. טוב אז ככה, הבעייה התחילה לפני שבועיים. לפני שהתחילה הבעייה, הייתה לי הודעה ליד השעון שיש בעייה משהו עם display... לא זוכר משהו כזה בערך, קיצור, לא התייחסתי לזה. כיביתי את המחשב, וכשרציתי להדליק לאחר כמה שעות, הוא לא נדלק, כאילו שמעתי את הצליל של המחשב שהוא נדלק אבל במסך לא ראו כלום. המקרה הזה קרה לי בערך 5 פעמים. אבל עכשיו הוא כבר לא נדלק מאתמול, כמעט יום וחצי. אז הבאתי את המסך של אחותי וחיברתי אותו ללוח אם, ולא לכרטיס מסך ואז הוא עבד. אז עכשיו אני לא יודע מה הבעייה, האם הבעייה בכרטיס מסך או במסך עצמו, עכשיו ניסיתי לעשכן דרייבר והוא כתב לי שמה שיש לי הכי מעודכן. (אפשר בכלל לעדכן דרייבר אם המסך לא מחובר לכרטיס מסך בכלל?) אשמח לעזרה, תודה.

13. Started by tomer99r,

אהלן , לא ממזמן התחדשתי בכרטיס מסך 7970 (מהקבוצתית) ולפני שבוע החלטתי לשדרג לwin8 , לאחרונה כשאני מפעיל משחקים אני נתקל בבעיה של נפילות ותקיעות ומופיעה ההודעה - Display driver stop working and has recovered חיפשתי מידע ומצאתי שבwin7 היו בעיות דומות שנגרמו בגלל מנגנון של המערכת הפעלה (הזמן שהמערכת מחכה עד שהGPU מגיב לקריאות I\O היה קטן מדי ) הבעיה שלא מצאתי שום מידע רלוונטי על איך מסדרים את זה ב win8 מעבר לכך האם יתכן כי הבעיה היא לא בתוכנה אלא בחומרה והכרטיס מסך תקול? הכרטיס מחובר למערכת עם הנתונים הבאים : c/////core i7 2600k c/////8 GB DDR3 כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  14. הכל עבד טוב כבר 5 שנים. החלפתי כרטיסי מסך איך ספור פעמים והכל עבד לי עד כה. פתאום לא עובד. התוכנה לא מזהה את הטלויזיה ולא ניתן לאפשר מסך שני. בדקתי את הכבל והוא תקין. לא עשיתי שום דבר לדרייברים ולא התקנתי שטויות. מה עושים? יש לי 7600GS. כבל שבדקתי ע"י FLUK. לא יודע עוד מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by danvis,

שלום לכולם, ב-7-8 שנים האחרונות, כל הכרטיסים שלי היו מבית היוצר של AMD, ומעולם לא יצא לי לעבוד עם כרטיס Nividia. עכשיו רוב הסיכויים שאני אבחר ב-GTX570 על פני ה-HD 6950, ומכיוון שאני לא מבין בכרטיסים של Nvidia, רציתי לדעת מי החברות שמייצרות את הקירור הטוב ביותר לכרטיסים האלה? להבדיל מ-AMD, ראיתי שלכרטיסים של Nvidia יש המון חברות, ולכן אשמח לקבל המלצה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by blackflag,

אני מעוניין לשדרג את המחשב כדי שאני אוכל להשתמש בו למשחקים כי כרגע גם משחקים ישנים אני לא מצליח להריץ בצורה חלקה. ממה שהצלחתי להבין ה-4670 מסתמן כאופציה מתאימה כי אני לקנות אחד במחיר סביר מאוד ומצד שני אני לא צריך להחליף את הספק כי הוא לא דורש הרבה. אמנם הספק שלי גבולי אבל ראיתי שיש עדויות שהוא יכול לסחוב את הכרטיס מסך הזה. לפני שאני קונה, האם יש משהו שאני מפספס?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by andrei21,

קניתי את המחשב אתמול התקנתי את כל הדרייברים: ציפסט, דיירקט איקס ואחרון של NVIDIA ל XP איפסתי דרייבר . בדקתי שלא מופעל AA ו AF. הציון שאני מקבל ב 3DMARK06 הוא 2400. הציון שהמחשב הזה אמור לקבל הוא 5000+ הבדיקה נעשהת על רזולוציה טבעית של המסך 1280X800 על הגדרות רגילות של 3DMARK ללא AA המעבד מקבל ציון של 2200 ב SUPER PI 1M 20SEC 2M 48SEC המעבד נראה תקין לגמריי אז הבעייה כנראה בדרייברים\ כרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי אני מתחיל להתייאש

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  18. הכרטיס מיועד לחבר שלא מתכוון לשחק הרבה, מספיק לו 800x600 בפרטים בינוניים והוא לא לחוץ על תמיכה במשחקים הכי חדשים. השימוש העקרי יהיה לצפיה בסרטי DIVX בטלוויזיה. תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. שלום רב, המפרט הנוכחי שלי הוא Amd athlonx2 4800 2gb ddr 400W liberty ו8600GT. אני רוצה להחליף ת'כרטיס .. עכשיו האופציות שלי הן 9600GT , 8800GT , 8800GTS , 9800GTX. תקציב לא ממש בעייתי . אני פשוט רוצה לקנות ת'כרטיס מסך שהכי מתאים למחשב שלי. כרגע אני על מסך CRT 17 אינץ', אבל אני ממש לא רוצה להגביל את עצמי , במיוחד שההבדל יהיה 200 שקל. תודה, יאיר!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  20. בו קיבלתי כרטיס מסך שהוא די ישן יחסית שהוא אם VIVO איך אני יכול להשתמש בו?! תודה ענקית לעוזרים. אז ככה אני מעלה תמונה של הכבל שקיבלתי לאיפה אני צריך לחבר אותו וברשותי ממיר של Yes ללא S-Video רק Rca מה אני צריך לעשות כדי לראות טלוויזה?! תודה ענקית לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by roy_bono,

המלצות לכרטיס מסך עד 2000 שקל PCI-E כמובן לא חשוב לי רועש לא רועש תרשמו את ההכי חזקים

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by RED_ALERT,

הוא צריך להיות פנימי ועם שלט ולידטק לא במלאי אז זה לא אפשרות תקציב עד 400 בערך 350 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  23. שלום. יש לי X800XL (ספיר) וכידוע אין לנו תמיכה בSM3 לכן אני כנראה יצתרך למכור אותו ללקנות כרטיס שתומך בSM3. כמה אני יכול לבקש על הכרטיס הנוכחי שלי? ואיזה כרטיס מומלץ לי לקנות.. שמתי עין על ה7600GT מה אתם אומרים? (אני צריך הפרש קטן כמה שאפשר מהמכירה של הכרטיס הנוכחי וקנית הכרטיס החדש) תודה לכולם. נ"ב-יכול להיות שימצא פתרון למשחקים שלא עובדים אלא על כרטסים שתומכים רק בSM3? או שזה לא הגיוני בכלל?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  24. http://tms.co.il/product/6079 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4192

• 5 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים