עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alexrta,

תמליצו על כרטיס שניכנס בסלוט PCI וגם עובד טוב ושיתמוך ב-HARDWARE T&L

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  2. Started by Idanp,

הציעו לי את ה8500GT ו HD3650 מה עדיף מבינהם ? או שיש איזה המלצה למשהו אחר בתקציב הזה ?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חוות דעת שלכם על כרטיס מסך זה: gigabyte gv-n550wf2-1gi אך כרטיס מסך זה? 1.שקט? 2. הוא טוב למשחקים? כמו BF3 או GTA 4? 3. הוא לעריכה? כמו AUTOCAD?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by Shoshan01,

נא למחוק דיון זה אחרי לחיצה על שלח המערכת רושמת שגיאה בהתחברות למסד נתונים....

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by בייגל טוסט,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2436 בתדרים 450/1000 לעומת 400/800 אצל GS רגיל, קירור מעולה ויצרנית מעולה אני חושב שהכרטיס הזה הולך לכבוש חתיכת נתח שוק

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by sagim194,

טוב אז ככה לפני בערך שנתיים קניתי את ה HD4870 כשהוא רק יצא ועשיתי טעות שקניתי אותו בגירסת 512 MB. משחקים כבר לא רצים לי חלק בגלל זה ורציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו כדי להגדיל את הזיכרון במקום לקנות כרטיס חדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  7. האם כדאי לקחת את HD5750 השאלה מה צורך חשמל יותר זה חשוב כי יש לי ספק HEC 400

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. ברשותי המפרט הבא: P4 3.2Ghz 2G memory motherboard Asrock P4I65G Win xp (sp3) מותקנים המקודדים הבאים: HAALI Media Splitter CORE AVC FFDSHOW AC3 FILTER הנגן שאני משתמש בו הוא BSPLAYER נכון להיום אני לא מצליח להרית סרטי 720p, התמונה מקרטעת, הסאונד קופץ ויש דיליי בין הקול לתמונה. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיודע לבצע פענוח חומרה לתכני 1080p ובעתיד אפילו ל- BD RIP ןשיכביד כמה שפחות על המעבד. האם הכרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 יבצע את העבודה? האם הוא מתאים ללוח שברשותי? תודה !

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by IdolAdmin,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות שבוע הבא כרטיס מסך ואני צריך עזרה.. אני רוצה להשקיע בסביבות 1500 שקל חשבתי על redeon98000 pro 128mb 256bit אני מעוניין לדעת אם אולי עדיף לי משו אחר במחיר כזה ואיפה הכי כדאי לקנות.. או של איזה חברה לקנות רדאון אני לא מעוניין לעשות אוברקלוקינג או שום דבר דומה.. פשוט את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה.. מקווה שתעזרו לי אפילו שאני רואה שזאת השאלה הכי מאוסה במקום הזה..אבל אתם שולחים את כולם למדריכים לא מעודכנים וזה כבר פסה.. אז תודה לכולם ושיהיה פאננוס..

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  10. שלום , יש לי אופציה לבחור בין 2 כרטיסים, הם לא חדשים טכנולוגית אבל זה מה שיש כרגע... אני על רזולוציה 1920X1080 כרגע. Sparkle GeForce GTS 250 1GBאו PowerColor Radeon HD 4850 512 MB הנה השוואה אחת שהצלחתי למצוא אבל עדיין אני לא יודע להחליט על פיה.. Tom's Hardware - Benchmark F.E.A.R. 2 תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by waizman,

יש לי סרט HD (ברזולוציה 720p)בפורמט mkv, אבל המחשב שלי קצת מתקשה להריץ אותו חלק. הייתי רוצה להמיר אותו לאיזה פורמט יותר קל לפיענוח בלי איבוד איכות, או לחלופין לתת ל DVD להציג אותו. האם DVD ביתי ממוצע תומך ברזולוציה כזו בכלל? ובקבצי MKV? ניסיתי להמיר את הקובץ לפורמט DVD (קבצי VOB) והכל טוב ויפה אבל הרזולוציה התכווצה ל 720x576... מה אתם ממליצים לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by Oprapc,

הכרטיס הזה מציג את הביצועים הטובים ביותר מבחינת השתלמות הכרטיס. תוצאות 3DMARK03: 5000+ הכרטיס הזה גם בא עם VIVO. לעומת זאת הכרטיס ללא הVIVO של AOPEN עולה 1500+ ש"ח ולמרות הבדיקות הספציפיות שראיתי ל-ALBATRON משהו מוזר ולא הגיוני כאן. אם הכרטיס כל כך מדהים ומשתלם למה רק ראיתי 2 חברות שמשווקות אותו והאם הוא באמת שווה.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by ykg,

במחשב החדש יהיה לי GEFORCE 8800 GTS של MSI. איזה דרייברים להתקין? של MSI (בדיסק או מהאתר) או של NVIDIA? מה ממולץ? תודה.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  14. יש לי רידון 9700 פרו איזה דרייברים כדי של אומגה החדשים או של הרגליים מבית האתר www.ati.co.il אחת ולתמיד אני רוצה לדעת עם אומגה זה סתם מיתוס .

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Gigabyte GeForce 6600GT 128MB AGP GV-N66T128VP Bulk או Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 256MB AGP המחיר אותו דבר בארך..ואני מתאר לעצמי שה1600 אוכל אותו....אבל סתם כדי להיות בטוח אני שואל את המומחים של HWZONE!.. תודה!

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  16. המפרט בצד,השימוש משחקים לרוב FPS וסרטים כולל HD, רזולוציה 1440X900 . ושיספיק לפחות לשנתיים שלוש. ובבקשה לא להציע כרטיסים אחרים! תודה.

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  17. אני שוקל לקנות מחשב ללא מסך מאחר ורוצים להציע לי LCD 15 ב 1890 ש"ח... למה אני רוצה לקנות ללא מסך? כי אני כל הזמן רואה במכרזים מסכי LCD בהרבה פחות מהמחיר... (ואפילו LCD 17 במחיר של 15...) אני לא כל כך מבין במסכים... הייתי מעוניין לדעת מה נחשב למסך סביר+- המתאים למשחקים ולמשרד כאחד... איזה דרישות מינימליות הוא חייב ? אהיה מעוניין לרכוש את המסך בנפרד.. אודה לכם על עזרתכם... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. אהלן, אני בים באמצע ניסיון לדוג כמה דגים ואני מקבל טלפון מחבר שאומר כי שינה את הרזו' (בדרך הרגילה, אם יש בכלל עוד דרך) במחשב ולאחר שעשה ריסטרט הצג לא מוכן להציג כלום בטענה שהוא או הכ.מסך לא תומכים ברזו' הזו. מאחר והבחור לא יכול לראות כלום על המסך הוא גם לא יכול להחזיר את זה למצב הקודם. רעיונות למישהו?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Started by LinKinG,

זה הדגם שלו 17''V.M. Pro1413 FLAT ל IIYAMA? מה אתם אומרים עליו שווה?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  20. שאני מחבר ב VGA רואים את הכתב ברור ויפה והצבעים גם שאני מחבר בDVI רואים צבעים ממש חזקים והשולים יוצאים מהמסך רק אחרי כיוון או התאמה לרזולציה הטבעית של המסך 1360X768 רואים סביר ב DVI ועדיין צבעים מתים עכשיו הבעיה הרצינית היא במשחקים אני לא יכול להתאים לרזולציה גבוהה בלי שהמשחק יצא לי מגבולות המסך , זה לא אמור להתאים את עצמו לרזולציה הגבוהה אבל לגדול המסך ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  21. Started by ac1240,

http://www.ixbt.com/video3/images/rv770/hd4850-front.jpg ימיני או שמאלי מה השם של החיבור הזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  22. קניתי מסך benq 22" עם חיבור DVI יש לי כרטיס מבך geforce 6600 gt ויש בו יציאת DVI הבעיה היא שבPCI המסך מקבל סיגנל אבל בDVI הוא לא מקבל, איך אני גורם לכרטיס מסך לשדר דרך הDVI?????? מישהו...עזרה...

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by gggilad13,

האם יש לכרטיס הזה VIVO? אני לא ראיתי שרשום על זה משהו באתר היצרן...

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by Gilo2005,

שלום רב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות בתקציב של עד 700 שח יש לי מחשב 17. md atholn MB GIGABYTE 768 DDR איזה כרטיס מסך יעבוד במערכת זו הכי טוב ובתקציב של עד 700 שח?? המלצות בבקשה

• 13 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by You,

שלום, קניתי היום כרטיס מסך Gigabyte GeForce FX 6600 GT. חיברתי אותו ועידכנתי את הדרייברים, הכל טוב ויפה; אפילו ניסיתי לשחק במשחק שיש לי, ולהעלות את ההגדרות למקסימום והוא הריץ את המשחק יפה מאוד, רק מה, מתי שאני מנסה לראות סירטון בפורמט כלשהו, לא משנה אם זה avi או mkv או כל פורמט ... המחשב פשוט נתקע ברגע שאני פותח את הסירטון. אני משוכנע שזה לא בעיית תוכנה כי זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם, וגם ניסיתי לפחות 3 תוכנות שונות ועדיין המחשב ניתקע. אני סבור שאולי זה בעיה בספק מכיוון שהכרטיס הזה צורך חיבור ישיר לספק. הייתי צריך להוציא חיבור ספק מאחד הסידירומים שלי כדי לחבר אליו. הספק שלי יחסית ישן. יש לו הספק של 300 או 350 וולט אם אני לא טועה. יש לי מעבד 2800 של AMD ה-64 ביט ו-1024 רא…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.