עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו מצידי גם שיעלה 400 שקל הקטע הוא שישמש את הצרכים שלי המחשב הוא בעיקר ביתי ואינטרנטי לגבי המשחקים אז מדי פעם אני ארצה להוריד משחקים חדשים ולשחק בהם בהנאה אבל לא ברמה של גיימר כבד ובטח שלא ברזולוציה הכי גבוהה רזולוציה ורמה של משחקים ברמה בינונית תספק אותי. אפשר כרטיס מומלץ ומחיר? תודה.

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by Zkaka17,

מותקן לי על המחשב radeon 8500 64mb משנת 2001. אחרי כמה זמן אח שלי קנה כרטיס nvidia fx5700le 256mb מ 2004 נראה לי והוא לא משתמש בו יותר - קנה כרטיס יותר חדש. כהשוואתי את המפרטים שלהם... ראיתי של8500 חלק מהספסיפיקציות יותר גבוהות בעיקר במה שקשור לרחוב פס והמהירות של הזכרון... למרות ההפרש בשנים הסתכלתי באתר הזה: http://www.rojakpot.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0 לעומת זאת, הכרטיס החדש של nvidia תומך ביותר תקנים חדשים כמו dx9 וpixelshader version ומספר הפייפליינים וכ'.... אני כמעט ולא משחק משחקי מחשב (לעיתים ממש ממש רחוקות...) למרות זאת אני עורך הרבה ווידאו בתוכנות עריכה, משתמש בפלאש, פוטושופ וכאלה. אני משתמש במסך רחב, ברזולוציה 900X1440 הייתי רוצה לדעת איזה כרטי…

3. Started by Yaron Corlione,

איך אני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה בעזרת הכבל הזה ? יש לו שלוש ראשים של RCA, ירוק (Y) אדום (Pr) וכחול (Pb). תודה רבה לעונים, ירון

4. Started by בייגל טוסט,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121199 לא ברור עד כמה הכרטיס רלוונטי בהתחשב בכך שהדור החדש נמצא מעבר לפינה, אבל העובדות היבשות הן שאנוידיה מזערה את ליבה G73 הותיקה ל80 ננומטר תוך הזנקת התדר מ560 ל700 מגהרץ (שם הקוד החדש הוא G73-B). בנוסף, הזכרונות עברו שדרוג מ1.4ns ל1.1ns וכעת התדר עומד על 1800 לעומת 1400 מגהרץ בדגם הקודם

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by karelson,

שלום, קצת הסתבכתי אני רוצה לעדכן דרייברים לכרטיס המסך שלי X1650 PRO וראיתי שיש כלי מיני דרייברים של כל מיני אנשים או קבוצות שמוציאות וגם של החברה עצמה. מישהו יכול לכוון אותו לדרייברים טובים ואמינים ובדוקים וכמובן לספק לינק. השימוש הוא משחקים. בתודה.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  6. Started by demultiplexer,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 או אם יש לכם המלצות למסך 19 שק אחר אשמח לקבל והאם ללכת על הכרטיס מסך הזה : PCX - GeForce 7300GT Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 256MB DDRII Silent FX או שיש משהו עדיף בסביבות ה500 שקל ? תודה מראש,

7. למה אין לי בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרה של אוברקלוק? לכולם בתפריט הזה יש אובר קלוק כזה שאפשר לעשות למה לי אין אותו?/ [attachment deleted by admin]

8. Started by דני אופיר,

עכשיו המפרט שלי ככה - Pentium 4 - 2.8 1GB PC-3200 400mhz X800 Pro 256MB עכשיו אני קונה מחשב חדש עוד שנה בערך (אולי קצת יותר) האם זה כדי לי לשפר את הכרטיס מסך בשביל המחשקים החדשים שיבואו או שלא יהיה שינוי? אם כן יהיה שינוי איזה כרטיס AGP לקנות בשביל להריץ משחקים *טוב* עד המחשב החדש? תקציב 1000 שקל +-

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by Interl-Conore,

מישהו התקין יש איזשהו שיפור?

10. Started by cold fire,

יש ליfx5200 יש לו יציאת svideo של 4 פינים(קבלתי כבל svidio יחד איתו אבל קצר מאוד...) ויש לי נייד אם יציאת svideo אם 7 פינים, האם אני יוכל להשתמש בכבל של הfx5200 או שאני צריך לקנות כבל חדש?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by Little_AKA_Or,

שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?

12. Started by erap129,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ומתלבט בין ה7900GS של ASUS שעולה 1250 ש"ח לשבין הPOV 7600GT שעולה 930 ש"ח. אני מתכוון לשדרג לDX10 בעוד שנה~ אז שווה להשקיע 300 שקל נוספים ב7900GS? הבדל הביצועים והעובדה שאני הולך לשדרג עוד שנה מצדיקה את המחיר של ה7900GS?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by NJorl,

קראתי פעם משהו על מערך CrossFire שאחד צריך להיות מאסטר והשני יכול להיות רגיל בקיצור לא כ"כ הבנתי מה בדיוק צריך כדי לבנות מערך CrossFire אם אני קונה את הכרטיס הבא http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 (שימו לב שלא כתוב עליו אף מילה לגבי CrossFire) האם הוא יכול בעתיד להיות בן זוג במערך CrossFire או שאני אצטרך לזרוק אותו ולקנות 2 כרטיסים שהם CrossFire ? ובכלל איך אני יכול לדעת אם כרטיס מסויים יכול להשתלב ב- CrossFire האם זה אמור להיות כתוב באופן מפורש בדף המוצר ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. מוזר כי עכשיו הורדתי ati tool ושיניתי מהירויות ל285\300 וזה אפשר לי לשנות ובדקתי בדף שמראה פרטים על הכרטיס מסך ב3dmark ובאמת היה רשום שמה את המהירויות האלה איך זה יכול להיות שהוא לא נעול לי? כשקניתי אותו הוא היה חדש דנדש מהחנות... הגיוני שהוא פתוח לאוברקלוק באמת ואני לא צריך לצורב לו ביוס חדש? ואגב יש שיפור בציון ב3dmark גם!

16. שלום לכולם! אני הולך להזמין את הכרטיס הזה: X1950PRO 256MB של SAPPHIRE המחיר הנל הוא: 1254 ש"ח אני תקוע כרגע עם כרטיס מסך מובנה די הרבה זמן, כי חיכיתי ל- X1950PRO ואני כבר ממש רוצה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים... זה יהיה לי ממש עינוי לחכות ל-DX10 עד שיהיו מחירים נורמלים של 1200 ש"ח... אבל השאלה אם תיהיה ירידת מחירים? גם אם כן, זה כרטיס מסך בכמה זה כבר ירד? 200 ש"ח? אפשר לספוג... להזמין את הכרטיס עכשיו וזהו ולגמור עניין? המילה שלכם היא הסופית! תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום חברים=] כרגע יש לי כרטיס מסך GeForce 5700LE 256mb. אני לא מתכוון להוציא יותר מידי כסף על כרטיס מסך מכיוון שגם ככה זה כנראה יהיה שדרוג אחרון של המחשב. מצד שני אני גם לא הולך לקנות אחד חדש. אני יכול לקנות Redeon 9800PRO 256mb ב450 ש"ח. לאחר שעיינתי פה בהמלצות, המלצתם על 6800 הזה http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 . יש לי כמה שאלות: 1) מה יהיה ההבדל בביצועים בינו לבין ה 9800PRO? שווה את ה120 ש"ח? 2) האם יש סיכוי שהוא יתנגש לי עם הלוח אם שכנראה של SIS? (נמצא בחתימה)? תודה רבה רבה לכם!! P=

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by R9547655G,

http://www.nvidia.com/page/quadroplex.html מה היה מחר? מעבד במארז נפרד?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. שלום מחפש מידע על מה מציע ATI מול 8800 ? או DX10 ? ומתי צפוי להגיע הכרטיסים ? הלוח שלי תומך ב- CROSS FIRE

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. אני רוצה לדעת איך אני מוודא שהכל טוב עם הכרטיס מסך שלי ואיזה ציון הוא אמור לקבל ב3dmark 05 ועל איזה הגדרות תודה..

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by SAOD,

כרגע נראה כדרייבר הטוב ביותר שיצא לאחר כל הכשלונות האחרונים, (לפחות בשבילי)

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  22. הי, הטמפרורה הרגילה היא 50 מעלות. כאשר אני משחק למשל את המשחק Serious Sam 2 הטמפרטורה עולה ל70 מעלות. במשחק Battlefield 2 הטמפרטורה היא 60 מעלות. האם נורמלי?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. חיברתי את המחשב לטלוויזיה מכרטיס המסך דרך מתאם וכבל וידאו (RG-59 בחיבור COMPOSITE). לאחר ההגדרות המתאימות אפשר לראות תמונה בטלוויזיה, בדיוק את התמונה שרואים במחשב. הבעיה היא שצפייה במדיה פלייר שנראית תקינה על המחשב מראה מסך שחור על הטלוויזיה... לא הצלחתי להבין מה הסיבה, במיוחד בגלל ששני המסכים זהים לגמרי מלבד הבעיה הזו. אשמח לקבל הצעות לפיתרון. תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  24. Started by sLoGy,

היום בעקבות התרד שפתחתי הזמנתי החלטתי לקנות את ה 6800 והזמנתי אותו מ PCNOW עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לפתוח לו צינורות + להתקין דרייור של אומגה או אוברקלוקינג ולקבל תוצאות יותר טובות? אם כן אז איך?

25. אני כבר כמה שנים טובות עם ה geforce 4 mx והיום החלטתי שדיי, נמאס כלום לא רץ עליו ואם כן אז רץ מגעיל וקטוע החלטתי להשתדרג אבל אני לא מבין בכרטיסים יותר מידי לכן אני פונה אליכם אני צריך המלצה לכרטיס חדש עד 500 שקל שיהיה חזק ויספק את הסחורה כמו שצריך השוואות בין Readon ל Geforce איזה יותר חזק וטוב או בין היצרנים Sapphire או Gigabyte.. אני לא כל כך מבין בזה תודה רבה

• 15 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים