כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם אני בונה HTPC והמליצו לי על הכרטיסים HD2400/ HD2600 שניהם PRO ושניהם עם קירור פאסיבי. בגלל הדרישדות הומלץ לי ללכת על הכרטיסים של Gigabyte אלו שאלותי בנושא 1. האם הכרטיסים תומכים בתצורת "מסך בתוך מסך" - נניח לעבוד ובקטן לראות טלויזיה (או להפך) או למשל לראות סרט ( בין מ- HDD או מה- DVD) ובפינה לראות בטלויזה חדשות... אגב ברור לי שאני צריכה לשם כך גם מסך התומך בדבר ואני בטוחה שקיימים כמהטובים כאלה כך שאוכל למצא.. 3.הבנתי שיש לכרטיס יציאת HDTV. השאלה אם יש לו גם יציאה למסך CRT/ 2.האם הכרטיס תומך בחיבור של כמה מסכים בין אם המשכיים אחד לשני ובין אם זהים הכוונה פה שלפחות אחד מהם יהיה של מסך LCD?תומך HD+ טלויזיה בין אם רגילה או LCD (אולי גם HD) רצוי גם שתהה אפשרות חיבו…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 6800GT וכשאני נכנגס למשחק מאוד לא כבד כמו Madden NFL 2006 של EA, אז הטמפרטורה של הכרטיס מגיעה ל-105 (!!!!) מעלות. אני לא מבין כל כך גדול בכל מה שקשור לתרכובת כרטיס המסך, אבל אני ידוע שזה לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת! הנה תמונה של המסך: http://img479.imageshack.us/img479/6757/105hp7.jpg איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה ומה יכולה להיות הסיבה לטמפרטורה הזאת? תודה!
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעזור לחבר ולשדרג לו תמחשב...שידרגתי לו את הזיכרון, יש לו OB כרטיס מסך של ATI RADEON XPRESS 200 (מה זה בכלל??) ויש לי זרוק בצד NVIDIA GFORCE 5200FX ...האם הכרטיס של NVIDIA עולה בביצועים על אלו של ATI? האם הוא ירגיש שינוי משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 Sparkle GTX670 2GB GDDR5 OC 700 שקל הפרש בין השניים, השאלה מה ההפרש בין הביצועים, אחד OC השני רגיל.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD אני עכשיו על 60 HZ אם אני שם על 75 זה יהיה יותר טוב? כי אני הבנתי ש ב LCD אין את הבעיה שיש ב CRT
-
- 14 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שניהם כרטיסים צנועים יחסית עם חיבור AGP ללוח אם. מי מביניהם טוב או מומלץ יותר? ATI HD3450 (512MB DDR2, 600 MHz) GeForce 7600GT (256MB DDR2, 560MHz) שניהם תומכי HD, לכן אנא התיחסו לביצועיהם בכל הקשור למשחקים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור מהאתר newegg איזה 9600xt לקנות. בלי vivo וכול החארטה הזה.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, בהתחלה הורדתי Omega Drivers בעקבות המלצות. הכל פעל מצוין, איכות + ביצועים. עד שחזרתי לשחק באפליקציות OpenGL, אז הופיעו מלא בעיות בגראפיקה. כשהבנתי ששורש הבעיה טמון בדרייברים אז הסרתי את האומגה ע''י לחיצה על Uninstall files and tools. התקנתי בחזרה את הדרייברים של Nvidia, אבל עדיין יש בעיות בגראפיקה. מה לעשות? :-\
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות כרטיס גרפי חזק שיעבוד עם תוכנות CS6 (פוטושופ) וביחד עם תוכנת Revit 2013 (תוכנת ארכיטקטים לתכנון מבנים 3D ) לאור נסיון קודם עם כרטיס מסך HD5850 עם 1GB לא מספיק וזאת מכוון שהתוכנות משתמשות בזיכרון הכרטיס עבור העבוד בזמן אמיתי כך שנאלצתי להגדיר לתוכנת CS6 להשתמש רק ב 40% מהזיכרון של הכרטיס(אחרת התוכנה קורסת), בתוכנת REVIT לא ניתן להגדיר את כמות הזיכרון, כך שהתוכנה משתלטת על רוב הזיכרון הנותר בכרטיס(העבוד בזמן אמיתי). ואז אם אני מנסה לבצע כל מיני פעולות במחשב כגון גלישה באינטרנט הכל הופך איטי ברמות. האם יש משהו שיכול לעזור לי לבחור כרטיס עד 1500 שח? הכי מתאימים אלו כרטיסי הקווטרו אבל המחירים לא שפויים בעליל. FireFlash
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מדבר על הכרטיס הזה: http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KNDD7 הוא נמכר בKSP ב1600 שקל ואני רוצה לשאול אם אפשר לעשות לו SOFTMODE ל6800GT?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
X1650 Pro AGP מספיק בשביל להריץ CSS? ראיתי אותו במבצע בKSP...
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס ( יד שניה ) מחבר הייתי מעוניין לדעת אם כדי לקנות אותו . וכמה הוא שווה בערך . אודה לנענים .
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תקשיבו... התרנתי את המשחק C&C3 לא משנה.. קיצור אחרי משהו כמו שתי דקות של משחק הוא נתקע למשך חצי דקה.. ולאחר מכן מופיעה לי ההודעה הבאה.. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_96365818.gif כמו כן ניסיתי לעשות כמעט כל דבר אפשר כגון: עידכון דרייברים, דירקט איקס הכי וגם עשיתי את בדיקת ה-direct3d והכל עבר בהצלחה בבדיקה... אם מישהו נתקל בזה מתי שהוא ו\או יודע איך לעזור אני אני אשמח מאוד. תודה וחג פסח מהנה וכשר D:
-
- 12 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום , כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא : איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סיד…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שווה לחכות לזה? או שפשוט לקנות עכשיו את הraedon 9700 pro והאם יש ביניהם הרבה הבדל בביצועים ? והוא ייעלה 2500 או פחות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול למה משתווה כ.מסך HD 3850 256MB לכ.מסך שיש היום? ועל הדרך גם למה שווה היום GTX260? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, בדקתי עדכון באתר של nvidia והורדתי את הגרסה הזאת ותוך כדי ההתקנה המסך אמור להבהב תוך כדי ההבהוב הראשון המסך נשאר כבוי כאילו המחשב כבוי(מנורה כתומה). למישהו יש הסבר? נ.ב- כרגע המחשב עולה ואני מנסה להתקין את הדריבר שוב. המרכז של nvidia לא עולה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb התקנתי תדרייורים שלו והכול אבל בכל זאת שאני עושה מאפיינים - הגדות - מתקדם יש לי לשונית של הכרטיס מסך אבל אין לי אפשרות להגדרות של open gl יש לי רק של direct 3d חשוב לי שזהי ותקן ותהיה לי האפשרות במיוחד בשביל משחקי רשת. ניסיתי להתקין תעידכון של nvidia לא עזר וכמו כן גם ניסתי תדרייור של הדיסק ואני אל מצליח אני אל זוכר איזה דרייור שלהם מסדר תבעיה הזאת אני פשוט צריך דריוו שיתקין לי ת open gl במחשב תודה D :
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום אני הזמנתי מחשב, ובו הכרטיס GIL Alastor 9550 128mb שעולה 295 ¤ ועכשיו לוג'יק התקשרו והציעו לי לקחת GIL Alastor 9600SE באותו מחיר, איזה כרטיס עדיף? אשמח לקבל תשובה מהירה בבקששה!
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שמתי לב שכשאר אני משחק במשחקי 3D כגון aa ו cs הכתב נראה מטושטש ולא ברור. כל הפרטים האחרים נראים בסדר גמור. למישהו יש פיתרון? Radon9800pro
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הכרטיס מסך hd4850 יתאים לספק 500w ? וגם ראיתי שיש שתי סוגים מחברת gigabayt אחד אדום שטוח ואחד עם מאורר גדול באמצע מה עדיף? ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתאים טוב למסך 19" רזולוציה 1280-1024? וזהו.....
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי 9800PRO 256 BIT וכשאני משחק פאר קריי למשל אז הקצב רענון כשאני לוחץ על הלחצן במסך הוא מראה לי קצב רענון של איזה 50 הרץ!!! כנ"ל גם לגבי CZ, מה לעשות או שזה נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המסך הנ"ל ב1300 ש"ח חדש כולל אחרית מהעבודה של אבא, אין עוד מסכים בעלי מפרט טוב למשחקים וכו' עכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך? לינק: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} תוסיפו { בסוף הלינק אם הוא לא פועל בכל זאת הנה המפרט: Input Interface D-SuB D-Sub/DVI-D Pixel Pitch 0.264 mm Resolution 1280 x 1024 / SXGA Display Color 16.7 M Brightness 400 cd/m2 Contrast Ratio 500?G1 Viewing Angle Horizontal 160¢X Vertical 140¢X Scan Rate Horizontal 28~82 KHz Vertical 50~76 Hz Display Area 340 x 272 mm Response Time 14 ms מדובר בגרסא בעלת היציאת DVI.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם.! רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים האלה..יותר טובב? כי מבחינת כסף זה אותו דבר כמעט.. אהה וגם הג'פורס 6600 זה פסיאיקספרסס?? תודה על התגובות!
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-