עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tommer_s,

אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי אני רוצה להשוות בין geforce fx 5200 ל 6200 fx geforce מישתלים לי בכלל ???

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  2. לא מזמן הזמנתי את הכרטיס המדובר GTO2 שהוכח כהכי משתלם כיום קבילתי המקומו את GTO הרגיל שביש בו תוכנה של OC בצד רשום Radoen X800GTO 256MB V\D\VO עכשיו אני לא ממש מבין באוברקלוקינג אני יודע מה זה וכל מה שקשור אך לא התנסתי אני לא אעשה אוברקלוק לכרטיס עד שלא יהיה לי כסף ביד לכרטיס חדש אם הכרטיס ישרף או משהו, מה שאומר כמעט עד לססוף האחריות. יש לי אפשרות להחליף לGTO2 תוך שבוע (והמחיר שלו עלה ב100 ש''ח ) האם כדאי? כי ראיתי שיש בפורופ אחד שאמר שזה סתם חרא הכרטיס גורע הורס דופק דברים וכו' הGTO2 בביצועי סטוק יותר טוב מGTO בסטוק? התשובה היא שלכם תודה אחים

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  3. אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]

4. הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2.. יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by athi,

יש לי גיפורס 7950gt ושאני משחק בfarcry ואני עושה על על ההגדרות הגבוהות ביותר המים ניראים ממש לא טוב?זה בעיה בדריברים יש לי את הדריבר שקיבלתי עים הכרטיס?מה לעשות ? ובfifa 07 ניתקע לי ויש לי מעבד athlon 4200 אז זה לא קשור למעבד

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by gimimix,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 זה האתר של הכרטיס

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by Mope,

יש שלי כרטיס מסך GV-N68128DH של gigabyte http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1198&ProductName=GV-N68128DH קראתי בביקורות עליו שהוא בא עם VGA BIOS ישן שבו סגורים 4 הצינורות מתוך ה12 אז יש צורך בלעדכן אותו ב3DMark05 קיבלתי בסביבות ה3100 נקודות וזה ניראה לי נמוך יחסית אבל אני לא ממש יודע כמה הכרטיס אמור לקבל אבל רק ש6600GT מקבל יותר מהנקוד הזה בקלות ..והכרטיס שלי כזכור לי לא חלש יותר מהGT אז אני סבור שאולי באמת הצינורות שלי סגורים בגלל הביוס .. המפרט שלי הוא: פנטיום 3000 פרסקוט 2X512 3200 של GAIL לוח GA-8IPE1000-G S-ATA 200 בכל אופן ..אני לא בטוח איזו גרסה של ביוס מותקנת אצלי ה NVIDIA properties מראים שהגרסה של…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי נשרף המסך.. הוא לא מבין במחשבים לכן הוא לא צריך מסך פלסמה או שטוח... מסך 17 אינץ' רגיל משהו זול (אבל שלא יהיה בלי רמה בכלל) תודה לכולם...

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  9. היי יש לי gigabye 6600gt נמאס לי שהוא כל הזמן עומד על 47 מעלות. ניסיתי להוריד לו את התדרים, אבל כלום הורדתי את מהירות המעבד מ 500 ל300 וכלום לא עוזר, מה עושים? אגב מישהו נתקל בבאג הזה: כאשר אני מגדיר מהירות בנפרד ל 2D ול 3D אז המעבד באמת שומר על השינוי והזכרון לא!! כלומר הזיכרון אינו מוגדר לכל פרופיל בנפרד. אם הגדרתי מהירות זיכרון ב 2D ל 600 וב 3D ל 1000 הוא לא יודע להפריד ביניהם, הוא שומר לי את האחרון שבחרתי לשתי הפרופילים

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by Michael1976,

7600GT מחיר - זול יותר ( 1110 שקל במקום 1250) קופקטי יותר (17 ס''מ אורך במקום 20.5 ס''מ) - מתאים לכל מארז קר יותר וחיסכוני יותר - צורך לפחות 2A פחות - ניתן בקלות להישתמש ב ספק 360W X1800GTO מהיר יותר כאשר משתמשים בפילטרים (256 רוחב ערוץ במקום 128) מהיר יותר בהרבה ב OBLIVION - מייצג אולי משחקים חדשים ? יותר טוב ב OC- ניתן לעלות מתח בתוכנה ולהגיע ל OC של 50% במקום 25% במקרה של 7600GT יש יציאת VIVO בכל הדגמים טכנוליגיאת AVIVO - השאלה אם משהו ראה הבדל מעשי באיכות של וידאו ? HDR+AA אפשרי , אך ביצועים איטיים מידי אפילו למשחקים נוכחים חסרונות של שני הכרטיסים מערכת קירור רועשת מאוד ב 3D דעות ?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  11. לפני שבוע התחלתי להריח ריח שרוף מהכיוון של המארז, ובהמלצה של חבר שמבין בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס דרך הדרייבר והיא 65-70מעלות במנוחה ואחרי שאחי הקטן משחק בפארקריי או מוסט וונטד כמה שעות טובות הטמפרטורה עולה ל90מעלות הכרטיס של חברת club3d בן שנה וחצי בדקנו אני וחבר שלי את המאוורר קירור של הכרטיס שטפנו וניקינו אותו מאבק ולכלוך לגמרי ואין שום שינוי בדקנו גם את כל החיבורים לספק כוח והכל מסודר כמו שכתוב ספר הריח כבר נעלם אבל השאלה היא אם הטמפרטורה הזאת הגיונית ?? יכול להיות שיש זיוף טוב בחיישן? יש סכנה לכרטיס בכזה חום ? חשוב לציין שאני מעיף את הדלת של המארז קיבינימט הטמפרטורה יורדת בכמעט 10 מעלות במאמץ אבל זה מלכלך ככה את כל הבית מהאבק שהמחשב מייצר אשמח לעזרה מכל סוג שהיא בב…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  12. שלום, המערכת שלי מפורטת בצד ימין, לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן או לשדרג או לרכוש כ. מסך חדש משום שנוכחי מגמגם מאוד. מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס (ואני לא הולך לחזור הביתה כל שבוע) ההבנתי שלהשקיע במחשב חדש זה יהייה ביזבוז. לכן אני רוצה להאריך את החיים של המחשב הנוכחי כמה שיותר. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס EVGA GeForce 7800GS לאפיק AGP בבערך 1700 שקל. איך הכרטיס? הוא כדאי? האם הוא יאריך את החיים של המחשב למקדימום שניתן ללא החלפת שילוש? (אני גם מתכוון לשדרג לספק איכותי יותר מה-HEC 300W שיש לי כרגע על מנת שהוא יחזיק את המחשב) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by SilentD.M,

e-GeForce 7900 GT CO SUPERCLOCKED אפשר למצוא בארץ? :s05: כמה עולה ? :s05: האם כדאי? :s05: Factory overclocked/// 550 MHz GPU 1580 MHz

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by cold fire,

שלום ברצוני לשדרג את המערכת הקיימת, הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך fx5200 אך ללא DVI אני רוצה כרטיס שיהיה בו ממשק של 128 ביט וכמובן שיידר מודל 3 (אני משחק קצת פה ושם ונראה לי שהוא עדיף לצרכים שלי מאשר 64 ביט), לגבי המסך עצמו התקציב די לחוץ אבל 19 אינטש נראה הבחירה הכי טובה לאופיס אינטרנט אולי איזה משחק פה ושם אבל לא יותר מזה... האם ניתן להכניס מסך רחב עם חריגה קטנה או שבתקציב ולצרכים שלי עדיף מסך רגיל? תודה

• 12 תגובות
    • 715 צפיות
  15. למי יש ניחוש טוב מתי תיהיה ירדית מחירים ? אם בכלל הרי AMD לא מצליחה ל"ספק את הסחורה" בזמן האחרון

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  16. חשבתי על ה‏HD 3850 256MB , מה דעתכם? מפרט: E4400@3.2GHZ GB P35 DS3L 2048MB FSP 400W true power DELL 22" E228WFP אפיק PCI-E X16 אני משחקי משחקי FPS ולפעמים מירוצים. צפציה בתכני HD לא רלוונטית כי יש לי מעבד חזק... יש ירידת מחירים בחודשים הקרובים ששווה לחכות לה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  17. חברים שלום, הכנתי מפרט מחשב ואני מעוניין בעזרתכם לבחירת כרטיס מסך, בעיקרון התלהבתי מאוד מהלוח והבנתי שהוא תומך ב crossfire ולכן למיטב הבנתי עדיף ללכת על כרטיס radeon , אין צורך ב OC כמו כן אני לא גיימר מטורף. ז"א משחק מדי פעם.. אני חושב שאני מעדיף כרטיס עם direct x 10 כדי למנוע כמה שיותר שדרוגים בעתיד הקרוב. המון תודה על העזרה! מעבד: intel core 2 duo E6420 2.13 Ghz conroe 4MB cache לוח אם: gigabyte 965p ds3p rev 3.3 זיכרון: micron 2048MB (1024MBX2) DDR2 667Mhz הארד דיסק: seagate 250 GB SATA II 16 MB 7200RPM צורב: asus DRW-1814BLT lightscribe חיבור sata מארז - HEC Compucase CI-6A19 Black and Silver + ספק 500W מסך - ViewSonic VP 930 b

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר לLCD שאני אקנה בקרוב. בעקרון המחשב יהיה "HTPC" אך עדין אני אשחק במשחקים. אז כן, חשוב שיהיה גם חביב למשחקים (בעיקר אסטרטגיה אז לא צריך ממש כרטיס חזק). התקציב כרגע לא ידוע, אני מחפש הצעות, אני מוכר כנראה את הכרטיס הנוכחי שלי X800GTO2 לא מנוצל ולא עבר OC. שהכרטיס יתמוך HDTV בצורה טובה והכי טובה שיכול להיות לכרטיס במחיר משתלם. קיצר הבנתם בערך את הכייון לכרטיס כלשהוא. תודה compman112

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  19. מזהDDR4 שרואים בכרטיסי גרפיקה מסוימים אני לא מבין ראיתי DDR4 ו3 בכרטיסי מך עוד לפני שהם היו RAM אז אם יש 4 כבר מה כולם בלחץ מה3 או שזה דבר אחר לגמרי ?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני עוזר לו ליבחור את הפריטים...... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין X1950PRO לבין.... X1800XT חוץ מהזיכרון.... ומה יותר טוב ביניהם ומה יותר שווה ליקנות.... תודה מראש... ואם כדאי לקנות כרטיס זול יותר או באותו מחיר שיותר מישתלם. המחשב בעיקר למשחקים....תודה

21. כאשר מישהו שואל אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הוא מתכוון האם זהו כרטיס חיצוני חוץ מהכרטיס הגרפי והאם הוא מובנה בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by snipa,

שלום: יש לי רדאון 9000 עם TV OUT , אבל יש לי בעייה ,,,, חיברתי לטלוייזיה כמו שצריך - בבקשה אל תגידו לי שלא חיברתי טוב כי אני יודע שחיברתי טוב כי עם הג'י-פורס זה עובד וגם עם הרדאון פעם ב....זה עובד , אני מחבר הכל ואפילו שאני עושה ריסט אני רואה את המפרט המחשב שלי (לפני שהווינדוס עולה) אני רואה את זה בטלוויזיה ..... אבל בווינדוס עצמו נאי לא יכול ללחוץ על הכפתור הירוק ליד האפשרות של הטלוייזיה.............ואני לא יכול להעביר לטלוויזה , מה עושים? בתודה טל!

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by tg,

הי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש , לא ברור כמה אשחק (כנראה מעט) אבל ארצה שתהיה לי האופציה האם יש כרטיס שעולה דומה ל440MX אבל נותן יותר ? האם ה9100 עדיף ?

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by composite,

היי, בהתחלה הורדתי Omega Drivers בעקבות המלצות. הכל פעל מצוין, איכות + ביצועים. עד שחזרתי לשחק באפליקציות OpenGL, אז הופיעו מלא בעיות בגראפיקה. כשהבנתי ששורש הבעיה טמון בדרייברים אז הסרתי את האומגה ע''י לחיצה על Uninstall files and tools. התקנתי בחזרה את הדרייברים של Nvidia, אבל עדיין יש בעיות בגראפיקה. מה לעשות? :-\

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by sprite,

הראשון שחשבתי עליו הוא Gigabyte RADEON 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card והשני הוא Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רואה ששתיהם אותו דבר בעצם, חוץ מזה שהספאייר הוא עם 256, והחברה לא כל כך מוכרת. הלוח אם שאני הולך לקנות הוא גם ג'יגה בייט ככה שהגיוני שלוח של חברה אחת יעבוד עם אותו כרטיס מסך. הבעיה ששם זה 128 זכרון ופה 256. מה עדיף? שתיהם באותו מחיר של כ 1000 שקל. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.