עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 850 שקל יש לי מסך 23 אינץ וספק כוח של 550 וואט תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by Syncop,

יש לי כרגע מחשב חדש I3 ליבה מרובעת 500GB 4GB RAM 300W ספק כוח איזה כרטיס טוב יהיה לגיימרים ? רזולוציות המחשב הם : 1920 - 1080 אם אני ישדרג את הספק ל400W אילו אפשרויות יהיו לי התקציב נע לכרטיס מסך 550 שקל בלבד ואם צריך גם ספק אז עוד 200 שקל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  3. Started by sprite,

הראשון שחשבתי עליו הוא Gigabyte RADEON 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card והשני הוא Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רואה ששתיהם אותו דבר בעצם, חוץ מזה שהספאייר הוא עם 256, והחברה לא כל כך מוכרת. הלוח אם שאני הולך לקנות הוא גם ג'יגה בייט ככה שהגיוני שלוח של חברה אחת יעבוד עם אותו כרטיס מסך. הבעיה ששם זה 128 זכרון ופה 256. מה עדיף? שתיהם באותו מחיר של כ 1000 שקל. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  4. ASUS - GTS 250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI או GIGABYTE - HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מה הדבר הזה "Memory Interface" אומר ? ועד כמה לGDDR יש השפעה על משחקים ? אם אם אומרים X יותר טוב, תסבירו לי בבקשה במה ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by odedra,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש של גיימינג וקיבלתי הצעה עם כרטיס מסך: כרטיס מסך EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך הכרטיס הזה,ואם הוא יוכל להריץ לי משחקים ותוכנות וסרטים בצורה הכי חלקה שאפשר על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by The Ball,

בכמה כדאי למכור אותו יד שניה בלי אחריות?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. אז חוץ מהמחיר שלהם רק רציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת כרטיסי המסך האלה, כולם של HIS דרך אגב... 1) X850Xt iceq II platinium edition AGP 2) X850xt platinium edition AGP 3) x850xt iceq II turbo AGP לא מצאתי בניהם הבדל כזה גדול... אני הולך רק על אחד משלושת אלה, מחירים אני לא כל כך יודע... תודה מראש לעוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  8. זה המחשב הישן שלי, אבל שאלתי היא כזאת. הכרטיס מסך זז מתי שהוא מחובר ללוח אם [הקפיץ שתופס אותו נעלם] האם בגלל זה יכולה להיות הבעיה? אבל יש לציין שרק מתי שאני מתקין דרייבר יש בעיה. [ניסיתי 4 סוגי דריברים]

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by anri,

שלום !! אני לא יודע איזה כרטיס לקנות את ה - X800XT או את ה - 6800U עכשיו אני חושב שאת ה - 6800U יותר כדי לי מפני שהוא תומך בטכנולוגיה חדשה שה - X800XT לא תומך שהיא PS3.0 עכשיו שתי הכרטיסים הם בערך אותו דבר חוץ מהטכנולוגיה הזאת וה - X800XT מציג רק מהירות יותר טובה הוא לא מציג איזה טכנולוגיה חדשה אבל מצד שני עוד כמה זמן ייצא עוד טכנולוגייה חדשה שהיא - PCI-E ואז ה - AGP יעלם לו עכשיו השאלה שלי היא כזאת מתי ה - PCI-E ייצא כבר ????????? האם זה בקרוב ?????? כי אני כבר לא יכול לחכות עם הג'יפורס 4 המסריח שליי עכשיו אם אני יקנה את אחד מהכרטיסים האלה (X800XT 6800U) אחרי (אני לא יודע כמה זמן בגלל זה אני שואל ) כמה זמן אני מאמין שבקרוב ייצא ה - PCI-E ואז הכסף שהשקעתי באחד מהכרטיס…

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  10. http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_69&products_id=1928&osCsid=d7fa9f780d69dae382e6f05ed80ada86 תסתכלו כאן, אף פעם לא יצא לי לשמוע על הסדרה הזאת, מה כל-כך מיוחד בזה שהמחיר של זה כל-כך אבל כל-כך גבוה!~ זה לא נתפס, זה עולה כמה כל המחשב שלי כמעט חחח... אשמח לדעת יותר פרטים אודות החיה הזאת, פעם ראשונה שיוצא לי לראות כרטיס מסך ב6000 ש"ח חח http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_69&products_id=1929&osCsid=d7fa9f780d69dae382e6f05ed80ada86 ובכלל ב11,000 ש"ח כרטיס מסך, מה נסגר????????????? אני דורש הסברים חחחח עכשיו לעניין, למה זה עולה כל-כך הרבה? מה מיוחד? מצפה לתשובות חח... :

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by oren_sh,

שלום אנשים יש לי עכשיו 2 כ מסך GF3 TI200 128MB DDR ATI radeon 9200SE 128MB DDR מה לדעתכם יותר טוב יש לי שני מחשבים אחד ראשי ואחד סתם לקישקושים ואני לא יודע מי מהם יותר טוב כדי שאני אשים אותו על זה שראשי אם למישהו יש דעה אשמח לדעת

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. אני רואה בחנויות כרטיסי מסך כמו ה-Quadro FX 3000G AGP שעולה 15000 ש"ח... אז ככה: מה הכרטיסים האלה ולמה הם כל כך יקרים? האם הם מתאימים גם למשחקים ואם כן אז האם הם יותר חזקים מה-6800U?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by nesber,

הזמנתי את הכרטיס הנ"ל. האם אני עומד להנות ממנו?(הכרטיס הנוכחי שלי הוא ג'יפורס 2 GTS של פוור קולור).

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by SoftMaker,

כיצד אני יכול לדעת מהי מהירות הרינדור של הכרטיס מסך? כי אני ממדל במאיה ואני חייב לדעת! הכרטיס הוא של powercolor והוא geforce 4 128 ti4200 !

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by tg,

הי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש , לא ברור כמה אשחק (כנראה מעט) אבל ארצה שתהיה לי האופציה האם יש כרטיס שעולה דומה ל440MX אבל נותן יותר ? האם ה9100 עדיף ?

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by menahem2009,

יש לי לוח ‎P8P67 Deluxe B3 s1155 של asus ספק ‎High Current Pro 850W Active PFC 13.5cm PSU HCP-850 אני יכול לעשות SLI עם 2 GTX 580 ASUS תודה :-\

17. Started by silverhawk27,

מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל לגיימר? ולעומת הכרטיסים הבאים: X800GTO 6600GT מבחינת יחס מחיר לתועלת. ??? תודה

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by bizzo,

שלום לכולם את עזרתכם בבקשה... לאחרונה כרטיס המסך שלי (Asus V9520 TD) הוחלף בגלל תקלה לכרטיס מעט מתקדם יותר (Asus V9520 - Video Studio). מכל זה הרווחתי עכשיו יכולות VIVO, אך הבעיה שעם הכרטיס לא קיבלתי דבר וחסר לי הכבל הכל כך חשוב. שאלתי כבר בכמה וכמה חנויות מחשבים ואף אחד לא ידע מה להגיד לי... יש לכם אולי מושג איפה אפשר להשיג כזה כבל בלי לקנות כרטיס מסך חדש?? המון תודה על העזרה! נתי.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

האם הוא טוב וכמה לדעתכם הוא שווה חדש באריזה + 3 שנים אחריות

20. שלום לכולם, אני מבלה כבר מספר ימים בחיפוש אחר כרטיס מסך לצרכי עריכה ולכידה של וידאו. לכרטיס צריכה להיות תמיכה בOpen GL 2.1, ובשאר ירקות מהדור החדש שמסייעים בקידוד. כמו כן, הוא צריך להכיל כניסה מוידאו, כך שאוכל ללכוד וידאו מקלטות ולהמיר אותן לדיסקים. אני עובד בתכנת פרימייר CS4, אם זה משנה. התקציב שלי יהיה כמה שיותר נמוך, אני לא גיימר ולא זקוק למפלצת. אני כן צריך כרטיס מסך שיסחוב ויועיל לעריכת הוידאו. נדמה לי ש700~ שקלים יספיקו, לא? בתודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  21. היי לכולם יש לי כרטיס 6800GT ומחוברים עליו 2 מסכי LCD ברזולוצית של 1280*1024. כאשר אני משחק במשחקים באחד מהמסכים (והשני סתם דולק) נראה לי שאני מקבל FPS נמוך. האם בגלל ששני המסכים מחוברים אני מוריד בכוחו של הכרטיס ביציאה בה אני משחק ? ושאלתי השניה, באיזה מסך טוב יותר לשחק מבחינת FPS , בזה שמחובר DVI או בשני האנלוגי? תודה.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  22. האם להחליף אותו לדגמים של 4670 יהווה שוויון ? אני לא מחפש משהו יותר מתקדם פשוט אחד שלא יעשה רעש ובעיות כמו זה. האופציות הן : Gigabyte Geforce 9500GT 512 mb DDR3 DUAL DVI Retail PCI-E Sapphire ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail Gigabyte ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail זה כל כרטיס מהנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4_40 יש שם גם של NVIDIA ... תמליצו לי בבקשה על אחד בסביבות ה500 מהחנות הזאת . תודה.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by sofix4,

שווה לקחת אותו? הוא יותר טוב מלידטייק?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם לפני כשבועיים ראיתי שהיה כאן דיון על הפיכת DFI ULTRA-D ל SLI-DR, המוד ממש פשוט ונעשה בעזרת עיפרון... קיימים בין שני הסלוטים של ה PCI-E כמה קבוצות של ג'מפרים שאני חושב שהם אחראים ל SLI השאךה אם צריך להוזיז אותם או להשאירם במקומם ? עריכה: חחח בלבול רציני בפורום ! מנהלים תעבירו בבקשה...

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by F430,

אך הכרטיס הזה בכללי :http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969 בהתחלה חשבתי על ה7300GT אבל בסוף קניתי את ה7600GS עשיתי נכון שקניתי את ה7600GS?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.