כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיחובר לLCD 32" ברשותי מחשב דיי חדש amd 4200 כרטיס מובנה 7050 2 גיגה זכרון מחובר באופן קבוע ל19" ומידי פעם ל 32"
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הראשון שחשבתי עליו הוא Gigabyte RADEON 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card והשני הוא Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רואה ששתיהם אותו דבר בעצם, חוץ מזה שהספאייר הוא עם 256, והחברה לא כל כך מוכרת. הלוח אם שאני הולך לקנות הוא גם ג'יגה בייט ככה שהגיוני שלוח של חברה אחת יעבוד עם אותו כרטיס מסך. הבעיה ששם זה 128 זכרון ופה 256. מה עדיף? שתיהם באותו מחיר של כ 1000 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מקווה שניסחתי נכון,אבל הכוונה אם אני מעוניין בכ.גרפי לעבודה גרפית,אז מה ההבדל בין כרטיס ייעודי מסדרת ה-QUADRO לבין נניח כרטיס ווידאו חזק של ATI.(עדיפף ATI לגרפיקה בגלל עבודה ב-REAL TIME). האם יש "משהו" בכרטיסי ה-QUADRO שמייחדים אותם לעבודה בגרפיקה?ואם הם כל כך טובים אז איך הם למשחקים?וגם שאלה הפוכה:אם כרטיס הוא חזק וטוב למשחקים האם הוא טוב לגרפיקה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתכנן בזמן הקרוב (חנוכה) לקנות מחשב הארד-קור גיימינג שיכיל את כרטיס המסך 260GTX 216 Core. אני מתכנן גם לבצע לו OC ל-700 לליבה ו-2400 לזכרונות. בכל מקרה, האם כדאי לחכות לינואר-פברואר בהם ככל הנראה תשחרר nVidia כרטיסי מסך חדשים שעלולים להיות טובים יותר או לנצל את הפור ולקנות את המחשב עכשיו? (אני לא יודע על הוצאות לאור אחרות שקרובות עד מאוד למועד בו אני תכננתי עד עכשיו לקנות את המחשב אז אני שואל ספציפית פה) אגב, המסך ככל הנראה יהיה Philips 24" 240PW9EB. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הציעו לי את ה8500GT ו HD3650 מה עדיף מבינהם ? או שיש איזה המלצה למשהו אחר בתקציב הזה ?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני לא מיתמצה כול כך בדרייברים של ati עכשיו אני יודע מה זה aa השאלה היא אני צריך להפעיל אותו דרך משחק או דרך הדרייבר עם דרך הדרייבר איפו עוסים את זה?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה חברה היא הכי מומלצת ל6600GT? והאם הוא יעבוד על P4A 2.66 256X2 200Mhz PC3200 p4v533mx 4 Agp >:
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כל כמה זמן קורה לי שיוצא ל מסך כחול שאומר יש בעיה בקובץ ATI2DVAG וכשזה קורה משום המשחקים שאותם הייתי מריץ חלק כמו COD6 לדוגמא- המשחק נהייה ממש ממש איטי זז איטי תמונה חלקה אבל בקושי זז, הכרטיס הוא HD4870 1GB הטמפרטורה 42 מעלות במנוחה והכל נראה בסדר אבל לא מבין איך לסדר את זה (עדכנתי דריברים) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי (במזל טוב?!) את מע' ההפעלה ל7. איני מצליח לראות את המחשב בTV. התקנתי דרייבר אחרון מבית NVIDIA. version 196.21 כשהיה לי XP , הייתי לוחץ קליק ימני על הDESKTOP ומשם נכנס להגדרות תצוגה. הייתי בוחר CLONE או DUPLICATE (לא זוכר את המילה המדוויקת) ואז נהנה מצפייה של המחשב על הטלוויזיה. מה אני עושה בחלונות 7? כרטיס גרפי של NVIDIA, GFORCE 9500 GT בזמנו גם ניתן לי קישור http://www.thothie.com/4jiggly6/nvidia_panel_classic.zip לסקריפט שממיר את הcontrol panel של הכרטיס הגרפי לתצוגה "בסיסית". האם הדבר דומה גם פה? כלומר אפשר לעבוד רק עם התצוגה הישנה והבסיסית של הכרטיס? עוד דבר, עם הXP הייתי בוחר יציאה של S-VIDEO לאחר שהמערכת תמיד היתה בוחרת AUTO כברירת מחדל. עם AUTO מע…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כיום יש High End לכל דבר, כרטיסי מסך( Radeon x850Xt, Nvidia Geforce 6800Ultra etc), מעבדים(Intel Pentum 4 Ee, Amd 64bit Fx) ואפילו זכרונות (Corsair, G skill etc), אז מה עכשיו? עכשיו היא עונת המסכים, יותר ויותר אנשים מתעניינים באיכות המסכים שהם קונים, ועכשיו ישנם הרבה מאוד מסכים בשוק אשר הם איכותיים, אבל מה באמת איכותי? על שאלה זו אני אענה פה: קודם כל למסך ישנם נתונים מרשימים: זמן תגובה:8 Ms, קונטרסט: 500:1, ו75הרץ ברזולוציה המקסימלית. בקיצור נתונים מרשימים, אבל מה האיכות האמיתית? נתחיל מזמן התגובה, זמן התגובה המהיר מאפשר לי כשחקן מקצועי לשחק בצורה מושלמת, ללא "מריחות" שקיימות במסכים בעלי זמן תגובה איטי יותר, במיוחד כשמשחקים בקצב מסחרר ומהיר שכל שנייה זזים וקופצים והתמונה…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי לוח עם אפיק PCI E X16 אני רוצה לקנות 8800GT , הבנתי שיש אפיק חדש ?!? 2.0? זה מחליף את ה 16? או שאני לא מבין נכון? אם אני אקנה 8800 זה יישב טוב על האפיק שלי? PCI X16....
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי ספייר רדאון 9800 פרו 256 ביט 128 מגה ליבת R350 האם יש אפשרות לפתוח אותו ל XT? אם כן איך? אם כן האם כדאי? אם כן האם עלי להחליף את הקירור המקורי? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדוס ויסטה, אני לא מצליח לראות את המחשב כמו-שצריך בטלויזיה עם כרטיס של Nvidia. אני רואה שחור-לבן והבהובים. יש לי 2 כרטיסים ואני מתלבט אם להחליף את שלי: 1. Nvidia GeForce 5200 FX (נוכחי) 2. ATi Radeon 9200 \ 9250 (בצד) איזה מבניהם יותר טוב? בהתחשב בדברים הבאים: 1. אני לא גיימר אז לא מעניין אותי הדברים האלה, אני רוצה בעיקר שיעבוד טוב ואני אוכל לראות סרטים. 2. Nvidia עדיין לא שחררו דרייברים תואמים לכרטיס שלי הנוכחי שהוזכר לעיל, כך שהוא חסר יכולות (לפי מה שאני רוצה, כאמור לראות סרטים) 3. ATi שחררו כבר דרייברים מתאימים לכרטיס הנ"ל שתורמים ל - Windows Vista? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב ללא מסך מאחר ורוצים להציע לי LCD 15 ב 1890 ש"ח... למה אני רוצה לקנות ללא מסך? כי אני כל הזמן רואה במכרזים מסכי LCD בהרבה פחות מהמחיר... (ואפילו LCD 17 במחיר של 15...) אני לא כל כך מבין במסכים... הייתי מעוניין לדעת מה נחשב למסך סביר+- המתאים למשחקים ולמשרד כאחד... איזה דרישות מינימליות הוא חייב ? אהיה מעוניין לרכוש את המסך בנפרד.. אודה לכם על עזרתכם... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לקנות 9500GT מאחר והוא יחסוך לי קניית ספק חדש (כרגע יש לי HEC 300AR-TF), יש לכם איזושהי גרסה מומלצת? חשבתי על זאת: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 תודה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו ניסה ? עריכה : עודכן, 3DMARK06 עליה של 100 נק' 3DMARK03 עליה של 150 נק' NFSMW ניראה שיש עליה קלה שלאיזה 1-2 FPS אבל זה לא ממש מדויק ...
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי לאחר הרצה של CALL OF DUTY4 ומישחק WOLFENSTEIN על הגדרות 1080X1050 , יש הרבה קטעים שב9800 אני מקבל 60 FPS ,וב4850 אני מקבל 50 FPS על אותו השלב במישחק, שמתי לב שגם בCALL OF DUTY6 וBAD COMAPANY 2 יש יותר FPS. זאת אומרת שזה לא נכון שאומרים ש9800GTX שווה ל4850 או ל250GTS , יש גירסאות של 250 שמהירות הליבה שלהם רק 675 , יש לשים לב לכך, ויש כרטיסיי 250 שמהירות הליבה שלהם מגיע ל738 , אלו הכרטיסים שמישתווים ל 9800 GTX+. רוני
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב אז אני וחבר שלי מתווכחים על משהו. יש לו כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT ULTRA והוא אמר לי שזה הכרטיס הכי טוב כרגע בשוק. אמרתי לו דהוא לא צודק והראתי לו תכרטיס מסך GEFORCE 7800 GT ואמרתי לו שדעתי זה כרטיס יותר טוב. נכנסו לאינטרנט ובאמת ראינו שלפי מה שהיא רשום באתר של איזה חנות ברשת, הפרטים היו אותם פרטים. עכשיו השאלה שלי היא מי צודק, ואם באמת יש כרטיסים יותר מתקדמים, תוכלו להציג לי כמה מהם. בתודה thebestof2005
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי איזה מהם חזק יותר למישחקים? רוני
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
6800GS לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה ? (אם בכלל) או מסדרה 3/4 של ATI איך הוא מבחינת צריכת חשמל?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קראתי ב פי.סי. פלוס מבחן על מסכים והיה שם מאמר קטן של הכותב על כרטיס מסך דואלי. מה זה אומר? מה האפשרויות הגלומות בדבר , מה המחירים? ומה כדאי? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב! וחג שמח לכולם. בשעה טובה קניתי היום את הכרטיס 8800GTS 640MB של חברת Leadtek המפרט שלי של המחשב עצמו הוא. CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name MSI P965 Neo (MS-7235) וכונן קשיח SATA 2 7200RPM 250GB זיכרון 1 GB DDR2 667MHZ כל DOOM 3 רץ על הגדרות גבוהות של Ultra ופילטרים פתוחים עד 8X FA (המקסימום זה 16) ברגע שאני שם את זה על 16 מרגישים טיפה איטיות במשחק) האם יתכן שהמשחק הזה כל כך כבד או שהמעבד מגביל אותי? והכי מוזר ב Quake 4 אני לא יכול להשים על הגדרות Ultra הוא מביא את ההודעה הזאת שצריך מינימום 500 MB בכרטיס מסך. ויש לי 640 MB ואני לא יכול להשים פילטרים פתוחים כי אז הוא מקרטע לי בצורה רצינית. האם Q4 הוא משחק ממש ממש כבד? שכר…
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות כרטיס גרפי חזק שיעבוד עם תוכנות CS6 (פוטושופ) וביחד עם תוכנת Revit 2013 (תוכנת ארכיטקטים לתכנון מבנים 3D ) לאור נסיון קודם עם כרטיס מסך HD5850 עם 1GB לא מספיק וזאת מכוון שהתוכנות משתמשות בזיכרון הכרטיס עבור העבוד בזמן אמיתי כך שנאלצתי להגדיר לתוכנת CS6 להשתמש רק ב 40% מהזיכרון של הכרטיס(אחרת התוכנה קורסת), בתוכנת REVIT לא ניתן להגדיר את כמות הזיכרון, כך שהתוכנה משתלטת על רוב הזיכרון הנותר בכרטיס(העבוד בזמן אמיתי). ואז אם אני מנסה לבצע כל מיני פעולות במחשב כגון גלישה באינטרנט הכל הופך איטי ברמות. האם יש משהו שיכול לעזור לי לבחור כרטיס עד 1500 שח? הכי מתאימים אלו כרטיסי הקווטרו אבל המחירים לא שפויים בעליל. FireFlash
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
של כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולא למשחקים, חשוב שיהיה חזק ואיכותי עד 2000 ש"ח ועוד משהו, המלצה למסך מחשב שיתאים לגרפיקה גם כן, גודל 22 ושלא יעוות יותר מידי את הצבעים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלו עד 500 ש"ח (אפשרות של חריגה של 50 ש"ח מקסימום) . זה המחשב שלו: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 256x4 RAM אני הייתי מעדיף כרטיס של ATI אבל אם יש כרטיס של Nvidia יותר טוב מ - ATI במחיר שציינתי הנ"ל תציעו לי אותו ... אל תשכחו כרטיס בתושבת AGP את הכרטיס תביאו מהאתר של פנדה מחשבים (Pandas.co.il) יש לי שאלה ... המעבד שיש לו, לא יגרום לצוואר בקבוק במערכת שלו בגלל הכרטיס מסך ?.. עריכה: הייתי הולך על x1550 של Sapphire ... מה אתם אומרים ?.. המעבד יעשה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה ?.. יש אולי כרטיס טוב יותר של Nvidia באותו מחיר שכתבתי הנ"ל ?.. אל תשכחו תושבת AGP תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-