עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliil1,

אני בבחירה בין EVGA PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ SUPERCLOCKED 512MB DDR3 : 512-P3-E871-AR - RETAIL שעולה 988 ש"ח מול PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL שעולה 917 ש"ח מה יותר טוב ? מבחינת ביצועים, קירור , שקט....? תודה.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by Moo,

יש לי לוח GA-MA78GM-S2H 1.1, עם כרטיס O.B הלוח חדש ומהרגע הראשון היו לי בעיות. ריסטים(מסכים כחולים) בצפיה בקבצי MPEG2 (רק שיש האצה בחומרה) ועוד כל מיני. הדרייברים מעודכנים . ביוס מעודכן. בדיקת זיכרונות עם MEMTEST תקינה. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. איזה תוכנות ניתן לבדוק את התקינות של הכרטיס? יש לי הרגשה שהוא קשור לבעיות. ניסיתי להתקין 3DMark06 אבל מאיזה שהיא סיבה הוא לא עובר את המסך הראשוני של ההפעלה. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. Started by dor9,

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים למחשב עם מעבד i5-4430, פעם אחת בתקציב עד 1000 ש"ח ופעם שנייה בתקציב בין 1000 לבין 2000 ש"ח? זיכרון 8GB. בלי Over clocking. ואיזה משחקים הוא יוכל להריץ ובאיזה איכות? רזולוציה 1920x1080 או 1680x1050. תודה רבה..

4. היי לאחר הרצה של CALL OF DUTY4 ומישחק WOLFENSTEIN על הגדרות 1080X1050 , יש הרבה קטעים שב9800 אני מקבל 60 FPS ,וב4850 אני מקבל 50 FPS על אותו השלב במישחק, שמתי לב שגם בCALL OF DUTY6 וBAD COMAPANY 2 יש יותר FPS. זאת אומרת שזה לא נכון שאומרים ש9800GTX שווה ל4850 או ל250GTS , יש גירסאות של 250 שמהירות הליבה שלהם רק 675 , יש לשים לב לכך, ויש כרטיסיי 250 שמהירות הליבה שלהם מגיע ל738 , אלו הכרטיסים שמישתווים ל 9800 GTX+. רוני

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Tzeder,

interested in buying a lcd screen for around 2500. thanks

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  6. Started by DVD,

GEFORCE 6 6200 256MB PCI EXPRESS??? שווה לשים אותו במחשב וחשוב להדגיש שאני לא גיימר שזקוק לכרטיס חזקקק אלה משהו חמוד כזה

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by alianyn,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=10184 כמו שניתן לראות בurl הזה - ובדיון שמתקיים ב-nvnews להערכתי לא חודש כמעט כלום בnv35 הדבר היחיד ששונה בוודאות הוא מעבר ל256 ביט ובנוסף כתוב משהו מאוד לא ברור לגבי 12 פעולות pixel shader לשעון (אפשרי גם בnv30 כעקרון...) בקיצור משהו לא כ"כ מסתדר לי עם השמועות של הכרטיס הזה מריץ את הדמו עם dawn ועוד כמה אחיות ברזולוציה גבוהה ובאופן חלק - ההבדל בין 256 ביט ל ddr2 כמו שהיה מיושם מקודם לא יכול להיות יותר מ- 30 עד 40% וגם זה רק באפליקציות מאוד מסוימות... (למרות ש-uttar טוען עד 50% - להערכתי קצת אופטימי ויותר תלוי באופטימיזציות זיכרון... = מהירות ומבנה) דעתכם?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

החברה הוציאה כרטיסי סידרה 8 ומבניהם כרטיס 8600GT עם קירור "אימתני" ובמחירים סבירים לכול נפש http://www.geniman.com.hk/8600GT3.htm מה שגם החברה התחילה לעשות C@ לכרטיסים שלה,סידרת הC@ של הכרטיסים שלה תיקרא Premium ( מוזר אך השם משותף גם לINNO3D ) הסידרה תהיה בעלת קירור משופר וC@ מהמפעל. אין הרבה חנויות בארץ (חנויות יחידות מאוד) אשר מוכרות מוצרי GIL FORSA http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=c-graphiccard&orderby=price&keyword=8600gt&DB188833=653185 אכן כרטיס טוב ובמחיר סביר בהחלט

9. Started by getsomefood,

מתי ati/nvidia יוציאו את כרטיסי הדור הבא שלהם (שתומכים בdx10) האם זה יגיע בערך באותו זמן של המעבד החדש של intel?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. שלום, אם תוכלו להמליץ על כרטיסי לכידה / עריכה מקצועיים מהירים ובעלי איכות מקסימום אודה לכם מחיר 5000 ש"ח +-

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אמרו לי שזה אחד מהמבחנים הכי קשים שקימים ויש לי מחשב חדש ואני מת לבדוק להריץ אותו

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by albert,

שאלה של - כן ,לא, אולי - שווה או לא שווה 600 ש"ח? : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2986903&type=2&product=1&category_name=%eb%f8%e8%e9%f1%e9+%ee%f1%ea

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  13. בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by shimon23,

איזה כרטיס מסך AGP הייתם ממליצים לי לרכוש עד 800 ש"ח? הכרטיס הישן הלך, ואני לא רוצה להשקיע סכומי עתק... אם יש כרטיס זול יותר שמספק תרומה פחותה באופן לא משמעותי, עדיף לי אותו.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  15. שלום , הקירור של הכרטיס מסך שלי נדפק , אז החלטתי שאני רוצה להשקיע על כרטיס מסך חדש יש לי PCI אקספרס , איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות עד ה 350 שקל בערך שיחזיק לי ממש טוב משחקים כמו פרו סטריט , קארבון , פרו איולושן ה08 וכו'......מבחינת גרפיקה שיהיה בגרפיקה יפה ומבחיינת מהירות שהמשחק מגיב שלא יהיה בכלל תקיעות !!! בתודה , אור

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by POD,

לא הבנתי אם זה של NVIDIA או של WINFAST?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by angelos21,

מישהו יודע אם על הזמנת כרטיס מ-EBAY לארץ זה עובר דרך המכס ויש על זה מסים????

18. Started by netanel38121,

שלום רב! וחג שמח לכולם. בשעה טובה קניתי היום את הכרטיס 8800GTS 640MB של חברת Leadtek המפרט שלי של המחשב עצמו הוא. CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name MSI P965 Neo (MS-7235) וכונן קשיח SATA 2 7200RPM 250GB זיכרון 1 GB DDR2 667MHZ כל DOOM 3 רץ על הגדרות גבוהות של Ultra ופילטרים פתוחים עד 8X FA (המקסימום זה 16) ברגע שאני שם את זה על 16 מרגישים טיפה איטיות במשחק) האם יתכן שהמשחק הזה כל כך כבד או שהמעבד מגביל אותי? והכי מוזר ב Quake 4 אני לא יכול להשים על הגדרות Ultra הוא מביא את ההודעה הזאת שצריך מינימום 500 MB בכרטיס מסך. ויש לי 640 MB ואני לא יכול להשים פילטרים פתוחים כי אז הוא מקרטע לי בצורה רצינית. האם Q4 הוא משחק ממש ממש כבד? שכר…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  19. זה המודינג הראשון שלי... אז קצת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון... המחשב הוא פנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by GnApple,

מה אני צריך להתקין בשביל שיפור מהירות הליבה של כ. המסך שלי? AMD HD7950 אם זה משנה- לוח אם MSI Z77A G45 מערכת הפעלה w7 64bit אשמח לתגובות *ואיך אני מתקין את זה? כמו דרייביר רגיל?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by eliranl,

AGP 6800GS לכמה זמן יחזיק לי?עם הגדרות חזקות?

• 14 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

במה הם שונים?... מה המירויות ליבה/זיכון של כל אחד מהכרטיסים?? pixel pipelines??? ומה עם...vertex shader pipelines כמה יש?? איזה מתח יש לכל כרטיס?... והאם אפשר לעשות צריבת ביוס מX800XL לביוס של X800XT?? תודה...

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by ed@15,

שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני רואה שיש לו שני חיבורי חשמל של 6 פינים. כבל אחד חיברתי מהספק וכבל שני ממה שקיבלתי בחבילה, לכבל הזה יש שני חיבורי מולקס, האם את שניהם ( שני חיבורי המולקס) אני צריך לחבר לספק? תודה מראש עריכה: הכוונה היא לכבל הזה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  24. יש לי חבר בעל מחשב עם R9800 פרו 256 של power color ופתאום התחילו ללא סיבה ארטיפקטים וללא נסיון לOC ע"י בדיקה של הטמפ' היא נראית נורמאלית לחלוטין ( נגענו והכרטיס די פושר - כל המחשב בעל טמפ' רגילה) בנוסף יש פעמים שאין ארטיפקטים והמחשב פועל כרגיל ופתאום זה מתחיל בלי שום קשר לטמפ המחשב ( הוא פעל בסדר בטמפ' יותר גבוהה ) האם למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? זה הכרטיס השני שלו שזה קורה לו איתו (הכרטיס הקודם היה זהה) נקבל בשמחה כל נסיון לעזרה : :s05:

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  25. יש לי שאלה אחרי שאני מוריד דריברים לכרטיס מסך אני צריך למחוק אני הדריברים הקודמים ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים