כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
interested in buying a lcd screen for around 2500. thanks
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
GEFORCE 6 6200 256MB PCI EXPRESS??? שווה לשים אותו במחשב וחשוב להדגיש שאני לא גיימר שזקוק לכרטיס חזקקק אלה משהו חמוד כזה
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=10184 כמו שניתן לראות בurl הזה - ובדיון שמתקיים ב-nvnews להערכתי לא חודש כמעט כלום בnv35 הדבר היחיד ששונה בוודאות הוא מעבר ל256 ביט ובנוסף כתוב משהו מאוד לא ברור לגבי 12 פעולות pixel shader לשעון (אפשרי גם בnv30 כעקרון...) בקיצור משהו לא כ"כ מסתדר לי עם השמועות של הכרטיס הזה מריץ את הדמו עם dawn ועוד כמה אחיות ברזולוציה גבוהה ובאופן חלק - ההבדל בין 256 ביט ל ddr2 כמו שהיה מיושם מקודם לא יכול להיות יותר מ- 30 עד 40% וגם זה רק באפליקציות מאוד מסוימות... (למרות ש-uttar טוען עד 50% - להערכתי קצת אופטימי ויותר תלוי באופטימיזציות זיכרון... = מהירות ומבנה) דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
החברה הוציאה כרטיסי סידרה 8 ומבניהם כרטיס 8600GT עם קירור "אימתני" ובמחירים סבירים לכול נפש http://www.geniman.com.hk/8600GT3.htm מה שגם החברה התחילה לעשות C@ לכרטיסים שלה,סידרת הC@ של הכרטיסים שלה תיקרא Premium ( מוזר אך השם משותף גם לINNO3D ) הסידרה תהיה בעלת קירור משופר וC@ מהמפעל. אין הרבה חנויות בארץ (חנויות יחידות מאוד) אשר מוכרות מוצרי GIL FORSA http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=c-graphiccard&orderby=price&keyword=8600gt&DB188833=653185 אכן כרטיס טוב ובמחיר סביר בהחלט
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך AGP הייתם ממליצים לי לרכוש עד 800 ש"ח? הכרטיס הישן הלך, ואני לא רוצה להשקיע סכומי עתק... אם יש כרטיס זול יותר שמספק תרומה פחותה באופן לא משמעותי, עדיף לי אותו.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום , הקירור של הכרטיס מסך שלי נדפק , אז החלטתי שאני רוצה להשקיע על כרטיס מסך חדש יש לי PCI אקספרס , איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות עד ה 350 שקל בערך שיחזיק לי ממש טוב משחקים כמו פרו סטריט , קארבון , פרו איולושן ה08 וכו'......מבחינת גרפיקה שיהיה בגרפיקה יפה ומבחיינת מהירות שהמשחק מגיב שלא יהיה בכלל תקיעות !!! בתודה , אור
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא הבנתי אם זה של NVIDIA או של WINFAST?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו יודע אם על הזמנת כרטיס מ-EBAY לארץ זה עובר דרך המכס ויש על זה מסים????
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב! וחג שמח לכולם. בשעה טובה קניתי היום את הכרטיס 8800GTS 640MB של חברת Leadtek המפרט שלי של המחשב עצמו הוא. CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name MSI P965 Neo (MS-7235) וכונן קשיח SATA 2 7200RPM 250GB זיכרון 1 GB DDR2 667MHZ כל DOOM 3 רץ על הגדרות גבוהות של Ultra ופילטרים פתוחים עד 8X FA (המקסימום זה 16) ברגע שאני שם את זה על 16 מרגישים טיפה איטיות במשחק) האם יתכן שהמשחק הזה כל כך כבד או שהמעבד מגביל אותי? והכי מוזר ב Quake 4 אני לא יכול להשים על הגדרות Ultra הוא מביא את ההודעה הזאת שצריך מינימום 500 MB בכרטיס מסך. ויש לי 640 MB ואני לא יכול להשים פילטרים פתוחים כי אז הוא מקרטע לי בצורה רצינית. האם Q4 הוא משחק ממש ממש כבד? שכר…
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
זה המודינג הראשון שלי... אז קצת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון... המחשב הוא פנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
AGP 6800GS לכמה זמן יחזיק לי?עם הגדרות חזקות?
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
במה הם שונים?... מה המירויות ליבה/זיכון של כל אחד מהכרטיסים?? pixel pipelines??? ומה עם...vertex shader pipelines כמה יש?? איזה מתח יש לכל כרטיס?... והאם אפשר לעשות צריבת ביוס מX800XL לביוס של X800XT?? תודה...
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני רואה שיש לו שני חיבורי חשמל של 6 פינים. כבל אחד חיברתי מהספק וכבל שני ממה שקיבלתי בחבילה, לכבל הזה יש שני חיבורי מולקס, האם את שניהם ( שני חיבורי המולקס) אני צריך לחבר לספק? תודה מראש עריכה: הכוונה היא לכבל הזה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי חבר בעל מחשב עם R9800 פרו 256 של power color ופתאום התחילו ללא סיבה ארטיפקטים וללא נסיון לOC ע"י בדיקה של הטמפ' היא נראית נורמאלית לחלוטין ( נגענו והכרטיס די פושר - כל המחשב בעל טמפ' רגילה) בנוסף יש פעמים שאין ארטיפקטים והמחשב פועל כרגיל ופתאום זה מתחיל בלי שום קשר לטמפ המחשב ( הוא פעל בסדר בטמפ' יותר גבוהה ) האם למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? זה הכרטיס השני שלו שזה קורה לו איתו (הכרטיס הקודם היה זהה) נקבל בשמחה כל נסיון לעזרה : :s05:
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אי ריכוז של שניה היום ככל הנראה עלתה לי בכרטיס מסך. התקנתי בלוק על כרטיס 980ti g1 ובלי לשים לב ☹️ פיספסתי פד שמכסה 2-3 vrm's קטנים בגודל 6x6mm הדלקתי את המחשב הכרטיס עבד מעלות נמוכות. איך שהתחלתי בדיקת סטרס לכרטיס בשביל לבדוק מעלות נכבה המחשב. אחרי בדיקה הבנתי שפספסתי פד טרמי שמכסה כמה ראשי VRM כרגע הכרטיס מקצר את הספק. שאר הכרטיסים עובדים כרגיל, כשמחברים את הרביעי הוא מקצר את הספק. הכרטיס הספציפי נרכש איך לא [emoji29] באמזון. עם אמזון אין מה לדבר אחרי 30 יום. לא יודע עד כמה יעזרו לי ב RMA של ג׳יגהבייט. האפשרות האחרונה שנותרה היא אולי לנסות לתקן את הכרטיס, מישהו אי פעם שמע על כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא הראשון שמעלה פה את ההודעה, ואם כן - אשמח לשמוע מה דעת החברים המלומדים בנושא, האם הגיוני שתחת אותו דגם חברה תשווק מסך משלושה יצרני פאנלים עם הבדלי תצוגה כל כך בולטים? אני מצרף שני לינקים - אחד למבחן השוואתי של הסמסונג האמור מול מסכים אחרים http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html ואחד של השוואת שני מסכים עם שני פאנלים שונים - אבל מאותו הדגם http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html אשמח לשמוע את דעתם של המתמצאים בנושא - שכן אני כמעט וקניתי לי את המסך של DELL, ורק ברגע האחרון עצרתי להרהר בסמסונג, אבל עכשיו, עם כל העניינים שרצים איתו כבר אין לי כל כך מושג מי נגד מי... …
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
זה נראה כאילו אף חנות לא מוכרת אותו יותר. בדיוק מתי שאני קונה מחשב חדש והייתי סגור עליו...
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם עם GIGABYTE 9600XT(הדגם המלא הוא:GV-R96X128D) מגיע הקופון של HL2? (הדף של GIGABYTE 9600XT) או ש SAPPHIRE 9600XT(הדגם המלא: R9600XT128) מגיע עם הקופון של HL2? (הדף של SAPPHIRE 9600XT) לא מצאתי באתרים שלהם. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי אני רוצה להשוות בין geforce fx 5200 ל 6200 fx geforce מישתלים לי בכלל ???
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כשבאתי לקנות בKSP את ה9800PRO 128MB 256BIT של ספיר, ראיתי שאת זה ספציפית כבר אין להם, ובמקום יש את אותם נתונים רק של MSI. כמה קריטי ההבדל והאם MSI חברה טובה?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מערך SLI של ה8800 של PALIT (לא הסוניק) שתי דברים הטפ' במנוחה באיזור ה60 זה סביר? ועוד דבר הוא עושה רעש מטורף (בדוק ממנו שמשקיטים את המאוררים שלו המחשב שקט) זה פאק בכרטיסים או שהם באמת כאלה מרעישים?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדון בנושא זה אבל יש לי שאלה פה לחברי הפורום. מה דעתכם על טכנולוגיית ה SLI, שכאמור היא לא חידוש מהפכני בכלל והדבר היה קיים שנים רבות לפני כן רק בשינוי אדרת קל... בכל מקרה מה אתם חושבים על רכישת לוחות SLI ? יש אנשים שמצד אחד רואים בזה השקעה לטווח הרחוק : אתה קונה לוח במחיר טיפה יותר יקר, אבל יותר מאוחר בירידת מחירים של כ.מסך אתה יכול לקנות כרטיס מסך נוסף במחיר מוזל וקבל כפל ביצועים. מצד שני אפשר לומר שבזמן שלכרטיס שרכשת ירד המחיר כבר יהיה כרטיס חדש במחיר סביר שיקנה לך הרבה יותר ביצועים משני כרטיסים ביחד שיהיה לך ככה שSLI עשוי להיות ביזבוז מוחלט. תראו, אני חושב שזה גימיק לעשירים, פשוט ככה - מי שיש לו כסף קונה פשוט 2 כרטיסים ועושה דאווינים עם…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם כדאי עדיין לקנות היום את ה radeon 9800 pro agp הציעו לי אחד ב 900 שח
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, איזה מהשניים יותר טוב? ATI Radeon 9600XT או nVidia GeForce 5700FX Ultra ? האם עשיתי נכון כשקניתי Asus Radeon A9600XT/TD על פני FX5700U ? והאם זה נכון שכרטיס ה-Asus שיש לי הוא הטוב ביותר מבין כל היצרנים לאותו כרטיס? אמרו לי בחנות שהוא יותר טוב אפילו מ-Sapphire ו-Gygabite... טוב, המחיר גם היה יותר גבוהה.... בבקשה, אל תגידו לי "יכולת לקנות XFX GeForce 6600GT" נמאס לשמוע... אז בכל מקרה, תודה רבה לעונים! אם אפשר, תשלחו לי לינקים להשוואות, תודה רבה שוב!
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-