כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מפרט: מעבד- intel core i5 2500 3.3Ghz1155 6MB לוח אם- Asus p8h67-pro זכרון- G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח- Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200RPM כונן דיסקים- Samsung SH223B ספק כוח- Chieftee 550W מערכת קירור- Arctic Cooling Freezer 7 Pro אם אפשר כרטיס מסך עד 500 שקל בבקשה שלא יגלוש מן התקציב למטרה של גיימינג תודה. הכרטיס מסך הנוכחי Nvidia GeForce 220GT 1G-3
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1900GT של SAPPHIRE עם 256MB והיום שיחקתי ב NEED FOR SPEED MOST WANTED וכשיצאתי פתחתי את התוכנה של הכרטיס (CATALYST ) והטמפ' שם הייתה על 91 מעלות!!!!!!!!!. עכשיו זה על 76 ללא מאמץ. ב F.E.AR הוא לא מגיע לי לטמפ' כאלה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב שישמש אותי לשנה בלבד, אי לכך ובהתאם לזאת, אין ברצוני להוציא כסף בכמה שפחות. איני אוהב למעשה משחקי פעולה קרי FPS, עיקר המשחקים הוא RTS כלומר רד אלרט, סטארקרפט 2 וכו'. היות וההבדל בין הלוחות שאני אקנה הוא פחות מ70 ש"ח, אעדיף ללכת על האפשרות של HYBRID CF, לכן היות ומדובר על ערכת שבבים 785, ובכרטיס מסך HD4200 רציתי לדעת איזה כרטיסים יתמכו בHYBRID CF.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס הנ"ל במצב הנ"ל, לא דרך התפריט של הDISPLAY ולא דרך ה CATALYST אציין שבמצב CLONE הכל תקין ובנוסף הכרטיס עובד תקין ב XP המוד הנ"ל. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח תודה למתייחסים.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 4850 הוא עושה פריז ניתקע המחשב מה יכוליות הבעיה והכרטיס מתחמם שאני נוגע בוא הוא חם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רניתי מחשב חדש שאתם יכולים לראות במפרט אבל הכרטיס הוא Sapphire X1950PRO ולא 7900GS כמו שכתוב שם. בקיצור, התקנתי את כל הדברים וזה אבל הכרטיס פשוט לא עובד כמו שצריך. אני לא יודע למה, אבל התוצאה שלי ב 05 היא 8400 (!) וב06 היא 3980 (!!!). ובכללי, במשחקים (בדקתי על NWN2 ועל NFS CARBON) הוא מקרטע, כלומר, המשחק לא זז חלק ויש הרבה הפרעות בגרפיקה (הגרפיקה לא חלקה ומחוספסת אם אתם מבינים למה אני מתכוון). אני כבר לא יודע מה לעשות. הורדתי את הדרייבר המיוחד שתומך בכרטי ועדיין זה לא עזר. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום מהי החברה או החברות המומלצות ל-8800gtx ומאיזה חברות כדי להיתרחק? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לאיזה מבין הכרטיסים הנל ניתן לבצע פתיחה של PIPELINE ? איזה כרטיסים הם באמת בעלי קירור פאסיבי (נראה לי שGTO2 הוא לא באמת בעל קירור פאסיבי כמו שנטען בנועה)? איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים (דירוג) ? 1380 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS BULK דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4203 - עם קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS - קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4202 http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO Fi…
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך של nvidia gtx 1070 וקניתי לא מזמן מסך AOC Agon AG271QX שתומך ב freesync נשאלת השאלה האם אני לא מפסיד מהיתרון של המסך בגלל שהכרטיס מסך לא תומך ב freesync או שזה לא מורגש ? שווה להחליף כרטיס מסך בגלל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק). אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת. יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חוץ מלמחשב נייד! ואם תוציא אתם משערים שהכרטיס יהיה יותר טוב מ6800GT?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס מסך כזה בשם GTO3 איזה טכנאי אמר לי האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עד עכשיו רציתי את הHD4850 בגלל יחס המחיר לביצועים עכשיו ראיתי שיש את ה9800GTX במחיר זהה רציתי לדעת מה יהיה עדיף ? זה ה9800 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1239 וזה ה4850 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4168 ואם אפשר לשלוח לי קישור לתמונה של אותו הדגם שיש בקישור ל9800 אני ישמח למה האתר לא מראה לי את התמונה
-
- 103 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי במחשב עם לוח של M2NPV-VM asus וכרטיס מסך משולב בלוח של NVIDIA GEFORCE 6150 ואני לא מצליח להגדיר שני תצוגות וגם לאחר שהורדתי את NVIDIA DualTV MCE Full Install וNVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 הוא כל הזמן אומר לי לעשות ריסט כי הוא לא מאתר את NVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 מה לעשות ? אני יכול לראןת בטלויזיה רק בתנאי שאני מגדיר בצג יחיד טלויזיה. תשובות לבעיה אפשר לשלוח למייל dror_nir1@walla.com
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש למשחקים במפרט הכנסתי כרטיס מסך 8800GTS 320MB ומסך Dell 2407WFP בחנות אמרו לי שכדי לשחק ברזולוציה 1920X1200 הכרטיס מסך לא מספיק וצריך לשדרג ל 640MB אחרי שחפשתי קצת בפורומים השונים ראיתי שכולם אומרים שההבדל בין הכרטיסים זניח ולא שווה את התוספת (בסביבות ה 400ש"ח) האם שווה את התוספת? יש למישהו נסיון עם כרטיסים 320MB והמסך הזה? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש "להשתדרג" כבר כמה זמן, מבחינת כ.מסך מישהו מוכר 4850 משומש במחיר "נחמד" , הוא אמר לי ש: "הכרטיס בערך בין שנתיים וחציאני לא יודע עם יש לו אחריות עדיין אולי לעוד חצי שנה אבל קבלה כבר אין לי הכרטיס נקנה בקייאספי ואין לא שום בעיות פשוט החלפתי לכרטיס חדש יותר הוא אפילו במצב מצויין כי הוא לא עולה אף פעם מעל 53 מעלות שזה מראה על בריאות מצויינת" איך נשמע לכם? כדאי ללכת על זה? או ש"אפשר" ללכת על זה, אחרי שאדרוש שיראה לי את זה עובד בביתו? אשמח לחוות דעת מהירות, כי אם כן, אצטרך להחזיר לו כבר תשובה, ולפרסם הודעה לגבי ספק . . . תודה חברים, יום טוב
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים במחיר של עד 1000 ש"ח... יש לי מסך של NEC דגם: AccuSync LCD 193WM
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה600 ש"ח לקניית כרטיס טלוויזיה. אני לא מבין כל כך בנושא. התסכלתי על ביקורות של כרטיסי טלוויזיה של חברת Leadtek ונראה לי שאיכות התמונה לא משהו חיפשתי ביקורות על הכרטיסי Asus TV FM ולא מצאתי 1. יכול להיות שטעיתי? איך האיכות של הLeadtek באמת?? ואיך איכות ההקלטה? 2. הכרטיס של ASUS טוב? 3. אני צריך לחבר את הכרטיס לאנשהו בשביל ראות טלוויזיה במחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למחשב בן כ7 שנים אחרי שכנראה הלך הכרטיס הקודם (המחשב לא היה עולה או עולה ונכבה ומשמיע המון צפצופים בעליה). רק אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וניסיתי שוב להדליק, הוא נדלק ללא בעיות ומאז כמה שבועות שאין שום בעיות. מפרט המחשב: I5 2500 8GB RAM לוח אם של גיגהביט gigabyte ga b75m d3h 2TB WD BLACK SEASONIC 620W מאז שאין כרטיס מסך במחשב, תכנים ביוטיוב אפילו נראים תקועים ועם לאגים, סרטים FHD כבר לא יכולים לרוץ כמו שצריך במחשב ושלא נדבר על 4K שלא זזים. אני רוצה שהמחשב יזרים דרך PLEX למשל לטלויזיה (חיבור רשת חוטי), או לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה. כשאני מנסה להפעיל סרט המעבד עולה ל100%. מה כדאי …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ויותר משתלם HD4870 2GB או GTX280 GB1
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את ה4870 שלי ל6950 ורציתי לדעת אם זה יעבוד טוב עם המחשב הנוכחי שלי. יש לי E8500 oc 3.8 Ghz ספק כוח 550W זכרונות 2X2GB DDR2 האם יהיה שיפור משמעותי מה4870 שלי? ראיתי שניתן לפתוח את ה50' ל70' ורציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזה מהם ניתנים לפתיחה? לינק לכרטיס שאפשר לפתוח יתקבל בברכה תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מבדקים להבדל בין PCI-E 2.0/3.0/4.0 ? בפועל ולמעשה לא תאוריות של מהירות כפולה שלא רואים אותם במבדקים . כלומר עם כרטיס מסך חדש מה מהירות כרטיס מסך יהיה בפועל בפלטפורמה PCI-E 2.0/3.0/4.0 ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אינטל Processor x86 Family 15 Model 4 Stepping 1 GenuineIntel ~3056 Mhz ה3 גיגה זיכרון במהירות 533 יש לי כמה הצעות מפתות כגון 9600GT 1024MB ddr3- 650 ש"ח 9800GT 1024MB DDR3 256bit 790 ש"ח מחברת INNOVISION והשאלה האם אני יכול לקנות את הכרטיסים לאור המעבד ובכלל הכרטיסים הללו שווים משהו למשחקים כגון קרסיס, SOF2
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שלא משנה איזה method אבחר ל Scaling, השיטה המוגדרת וויזואלית תמיד תיהיה השלישית (מצורפת תמונת המחשה). יתרה מזאת, לא רק ששינוי לכל אחת מהאפשרויות האחרות והקלקה על APPLY מחזיר אותי לשיטה השלישית (Display's built-in scaling), מבחינת הדרייבר ההגדרה שנבחרה בפועל היא הראשונה - אפילו אם המכוון עומד על השלישית. כלומר, אינטרפולציה של רזולוציה נמוכה יותר המתבצעת באמצעות כרטיס המסך על גבי רזולוציית ה NATIVE. שמתי לב לכך לראשונה כשניסיתי לשנות את הרזולוציה ב ARMA II ל 1680 על 1050 - המסך לא משנה תדר עבודה ורזולוציה, אלא כרטיס המסך בלבד. המסך עדיין ב 1920x1200. זה נראה הרבה פחות טוב מאשר Scaling המתבצע באמצעות חומרת המסך. ניסיתי לשנות את הרזולוציה לנמוכה יותר בעוד משח…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-