כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום נסיון עם הכרטיסים הנ"ל- אז כמה שאלות: א. האם הם עדיין קיימים בכלל? האם משתמשים בכאלה דברים? ב. אם יש לי חיבור של HOT/YES דיגיטלי בבית- ניתן יהיה פשוט לחבר אותו לכרטיס? ג. האם הכרטיסים מגיעים עם תוכנות מיוחדות של צפייה או שצריך לקנות בנוסף משהו מיוחד? ד. ולסיום- כמה עולה כרטיס ממוצע ומה הם המומלצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אילו מבין 2 התוכנות נותנות חיווי יותר טוב לגבי ביצועי המחשב -3DMARK03 -3DMARK05 בתודה מראש, בן
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 הוא עולה 2500 אבל אני קונה אותו יד שנייה ב-1300 בערך....אפילו קצת פחות הוא עדיין באחריות במצב כחדש בלי פיקסלים שרופים. כדאי לי או שיש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה של יד שנייה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות את המסך הבא (משומש) http://www.sony-cp.com/en/products/archive/e200/ds-e200.pdf האם המסך נחשב לאחד טוב או שעדיף לחפש משהו אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מדובר ב260GTX. אני צריך לחבר לשני חיבורי המחשמל או רק לאחד? מצורפת תמונה. כמו כן, לא עדיף להוריד את הכרטיס קול למטה יותר? ולא כמו שהטכנאי סידר? http://i42.tinypic.com/352hjm1.jpg http://i41.tinypic.com/o08ft0.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים (לא גיימר כבד אבל בכל זאת דורש חווית משחק) השקעתי בלוח אם של ג'יגהבייט DS4 ולעומת זאת הכרטיס מסך שלי הוא Gforce7600GT128 MB האם הכרטיס הזה חזק מספיק או שלשדרג ל256 MB או לרדאון X1900? (כמובן שזה כרוך בירידה בלוח)
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה תגובות שונות חלקם אומרים ש ה-4870 יותר חזק מה- 280 ..וחלק אומרים הפוך.... ומה אם ה4870*2 ?? הוא בכלל מפלצת שאין לה מתחרים?? ואיך ה-4850 לאומת ה-260??? וה 9800GX2,9800GTX - קצת ישנים יותר אבל האם הם עדיין מהווים תחרות?? יש תוצאות אמינות המראות את הביצועים של אותם כרטיסים??
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתכוון לרכוש כ.מסך בימים הקרובים,כמו שרשמתי בנושא ,לפי התקציב אני בדקתי והחלטתי ללכת על הכרטיס הזה,אני גיימר ואני רוצה כרטיס חזק ,השאלה היא מה ההשלכות לזה שיש לי לוח i3 ,ומעבד ddr3 ..זה ירוץ טוב עם כרטיס מסך ddr5 ? ומה האלטרנטיבה אם הכרטיס הזה לא מתאים..? בטווך מחירים של עד 700 שח תודה
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הרדאון 9600xt שלי מתחיל לעשות בעיות ולעצבן אותי, למרות שהמחשב די חדש, בן שנה וחצי (מחר יומולדת ) , הוא אינו תומך ב PCI-e ומכיוון שאני מתגייס בקרוב אני לא חושב שיש צורך להחליף לוח אם. אז פשוט לשאלה אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 900 ש"ח בתצורת agp. תודה רבה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב היו 2 גשרים בין כרטיסי המסך. לאחרונה קיבלתי את המחשב חזרה מטכנאי, והוא חזר עם גשר אחד. שאלתי אותו מדוע הוא הוריד והוא אמר שכך זה בריא יותר לקרוספייר אחרת אחד הכרטיסים יישרף (למרות שהמחשב עבד כך שנתיים וחצי). האם זה נכון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
גר בירושלים ואני לא רואה שום חנות שמוכרת את זה יש לי gtx 1070 msi עם שתי חיבורים אחד של 6pin ואחד של 8pin את של השש חיברתי ואני צריך לחבר גם את של השמונה ואין לי כזה בספק אז רציתי לחבר אותו עם שני יציאות מולקס נ.ב כל יציאת מולקס נותנת 75w ויש שתים וביחד 150w אבל אני לא יודע אם זה שזה בשני כבלים שונים בספק שלי זה גם אומר שזה משני מסילות בספק . ספק הכוח שלי הוא 400w של אנטק (הדגם הרגיל) תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600GT והמוכר אמר לי שאני צריך מסך עם יציאת DTI בגלל שזה כרטיס מסך חזק זה נכון? צריך תשובה בהקדם
-
- 12 תגובות
- 706 צפיות
-
-
זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ל 4850HD ביחד עם זה לקנות גם ספק חדש כי שלי לא יכול להחזיק את הכרטיס,לקנות RAM שיהיה 4GB ולקנות קירור למעבד בשביל OC תציאו לי את כל אלה ואני יגיד עם זה בהתאם לתקציב שלי כי אני לא יודע כמה אני רוצה להוציא על כל זה עדיף שתציאו כמה שיותר זול בנתיים חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP ב 630
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להוסיף עווד 5850 למפרט שלי: i7 930 noctua u12p gb x58a-ud3r intel x25-m 80gb ss 600ht sapphire 5850 אך ראיתי שהמחיר של ה5850 בכלל לא זז, האם אוכל לשלב איתו 6850 או 6870 לחלופין? (האם בכלל הספק יחזיק?) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כבר 3-4 אנשים התלוננו על בעיות נפוצות במסך הזה אני רוצה לעשות רשימה גדולה של הכל (בהמשך אני יסביר למה) אני יתחיל בזה שהקווים בצדדים לא ממש ישרים, גם שאני מנסה לסדר את זה מהתפריט זה לא הולך - אבל בחנות זה פתאום הסתדר (מה פה קורה פה) הקו העליו והצדדים משוכים, מה שאומר שאם אני שם אייקון במסגרת של המסך הם לא יראו כמו אייקון באמצע המסך לפעמים יש גל צבע אדום\סגול חלש למעלה שמזיזים חלון למעלה למטה המסך מתרחב ומתקווץ (אותו דבר שעוברים מחלון קטן לחלון על כל המסך) אני זוכר שהיו עוד דברים זה דיי דחוף וחשוב מאוד אז כל מי שהיה לו את המסך שבבקשה יוסיף. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב, יש לי הזדמנות פז להביא כרטיס זהה לכרטיס שיש לי במחשב במחיר מצויין ללא מע"מ ועלויות משלוח. אני שוקל ממש לחיוב לעשות את זה, יש לי רק שאלה אחת, האם הספק יחזיק? ;D ;D ;D אני עם Seasonic X-650 שידוע בביצועיו ויכול לספק גם בכיף 700W בעומס. ראיתי ש-GTX690 צורך במאמץ מלא עם 3960X באוברקלוק 550W. האם הספק שלי יחזיק לי זוג 680 ב-SLI ללא דאגות מיותרות?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש c2d 2ghz@4400 1gram 250g hd עם הכרטיס מסך הבא: GeForce 8600GTS עכשיו הבעיה שלי, שבמשחקים כמו CS יש לי 60FPS בלבד! בעוד שלחברים שלי יש כרטיסי מסך מלפני שנתיים GeForce 5500fx 4400mx וכו'. השקעתי בכרטיס מסך הזה כ-1000 שקל רק בשביל משחקים כאלה. עכשיו - הרבה אנשים אמרו לי לבטל את הסנכרון האנכי, אבל הבעיה שלי שזה הפאנל החדש של הכרטיס ככה שאני לא יכול לעשות פה הרבה. אשמח לעזרה! תמונה של הפאנל שלי - http://img364.imageshack.us/img364/5582/nvidiawf4.jpg
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה מהדריבר כ.מסך של NVIDIA על WINDOWS 7 וגם על VISTA קראתי באינטרנט, להמון המון משתמשים כמוני יש אותה בעיה ול90% אין פתרון לבעיה. 1. מישהו שמע\יודע\יש לו פתרון? 2. יש לי עדיין אחריות על הכרטיס, אבל לדעתי גם אם יחליפו או יתקנו את הכרטיס, הבעיה תחזור בגלל שלדעתי זו דפקט בכרטיסים של NVIDIA בגלל כמות המשתמשים עם אותה בעיה וללא פתרון, מה אוכל לעשות אם כך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא Gigabyte EP43-UD3L
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הוא טוב למישהו שמחפש מסך 17 שטוח (לא דק) בסביבות 600 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי. כי בהגדרות של הכרטיס אין שום דבר כזה, וגם ctrl + alt + down לא עובד..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-