כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה. החלפתי כרטיס (ל- 1950 פרו). כשעלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה והתקין אותה אוטומטית מהדיסק שבא עם הכרטיס מסך. נכנסתי לאתר של ATI-AMD והורדתי את ערכת הדרייברים החדשה שמתאימה לכרטיס שלי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html יש שם 2 אפשרויות - להוריד רק את הדרייברים, או להוריד גם את ה Catalyst Control Center. הורדתי כל אחד מהם וניסיתי להתקין... בכל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייברים עולה לי השגיאה הזו: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit." ומייד אח"כ עוד הודעה : "Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runn…
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים את כרטיס המסך יחד עם ספק כוח חדש Liberty 400W, הכרטיס עובד טוב ורגיל (לא עשיתי בדיקה מעמיקה) עד אותו רגע שבו המאוורר של הכרטיס מתחיל לעשות רעש ואז המסך נכבה (אין סיגנל מהכרטיס), המחשב עדיין רץ לפחות לעוד כמה שניות (אני שומע את האודיו של המשחק נגיד) ואז גם זה נפסק, המאוורר של הכרטיס ממשיך לעבוד עד שאני מכבה את המחשב. לא עשיתי OC לכרטיס (הוא עדיין נעול) יכול להיות שטעיתי בחיבורים של הספק? אולי נפלתי על כרטיס דפוק? למישהו יש רעיון לתיקן? תודה מראש למגיבים. מפרט: לוח אם 775Dual-880Pro ASROCK P4 3Ghz 1G ram
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10, הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית. היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר... מה דעתכם? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי במה כרטיסי מסך מחודשים היו פגומים? האם זה רק אסטטי[כמו מאורר פגום ושריטות או הפס הזה היה עקום] או שזה גם טכנית[כמו צ'יפ שהוחלף או זיכרון שניזוק]? אני מאמן שזה רק אסטטי מכיוון שכרטיס פגום כבר יזרקו לפח
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום חזרתי עכשיו מחנות מחשבים והמוכר אמר לי שאם יש לך מסך CRT שהוא בן 3 שנים ויותר אז רמת הקרינה במסכים בני 3 שנים ומעלה מתחילה לקפוץ בצורה דרסטית. משהו במה שהוא אמר נכון או שהוא סתם בילבל לי את המוח?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך של עד 1400 ש"ח מתעניין בקשר ל ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את ה x1900xt 256mb או שהכרטיס הזה יעבוד לי מספיק טוב יש לי מעבד E6400 לוח אסוס P5B DELOUX ואני מחפש את הכרטיס למשחקים וקצת פוטו שופ ופלאש. תודה שי.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קראתי ביקורות טובות על הלידטק שהוא מעולה ל- OC, אבל אני לא מתכוון לעשות OC בכלל ופה אני רוצה לשאול אתכם שאלה מאוד פשוטה: יש לכם אפשרות לקנות כרטיס מסך 7600GT של אחת משתי החברות הבאות: לידטק או XFX כאשר אין הבדל במחיר, מה הייתם בוחרים כאשר לא מתוכנן OC. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://sg.vr-zone.com/?i=4293 שכחו מCrossFire, שום ספק קיים לא יכול להחזיק זוג כאלו יציב.
-
- 74 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
חברה, האם יש הבדל אחר חוץ מהמחיר בין ה7600GT של Gigabyte לבין זה של Gainward ??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בכרטיס מסך בין Sapphir ATI X800GT 256MB ל - MSI 6600GT 128MB ??? המחשב הוא Pentium 4 3GHz 630 2MB עם לוח MSI 945/ASUS P5LD2 Deluxe. תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP חברתי והוא עובד אבל נתקלתי בבעיה : הוא עובד והכל טוב ויפה עד שאני מנסה להעלות סרט.. ניסיתי ב2 תוכנות (מדיה פלייר וMVPLAYER) ובשתיהן מתרחשת אותה התוצא לאחר שאני מעלה את הסרט: המחשב זז באיטיות מחרידה ומתנדנד בינה לבין תקיעה טוטאלית, והסרט בכלל לא מתנגן (לא וידאו ולא אודיו). במקרה הטוב אני סוגר את היישום של הפעלת הסרט (שהוא כמובן על סטטוס not responding) ובמקרה הרע (שקורה יותר) פשוט אין מנוס מלכבות או לאתחל את המחשב... למישהו יש מושג למה זה קורה? ועוד 2 שאלות: יש לי ספק 330W, האם הוא מספיק לכרטיס מסך הנ"ל? הכרטיס מסך הזה חם כמו הגיהנום - גם הוא וגם צלעות הקירור שיש עליו ממש חמות עד כדי כך שאחרי כמה ש…
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בעקרון מצאתי כמה סוגים: 1.של MSI עם 128M זיכרון 128BIT ,DDR . אפשר להשיג ב 330 ש"ח.(לא בטוח שזה 128Bit כי יש שם משהו גם 64) http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=655 2.של Point Of View (וגם eVGA) עם 256M זיכרון 64Bit, DDR2 . אפשר להשיג ב 270. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=150 3.השאר 128M DDR ו- 64Bit ב 240 ש"ח. יש אחד עם תמיכה ב opengl 2 ולא 1.5 כמו האחרים,אין לי מושג אם זה שווה משהו. מה לדעתכם עדיף?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלי הגיעה עם אובר קטן ל 3598 העם זה בסדר תדרים: CORE500 /M 816 ולכמה אני יכול להגיע איתו עם תדרים עלו הוא 50~53 מעלות??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לגבי שני הכרטיסים יחד על לוח Asus P5W (כלומר תמיכה בשני כרטיסים בX8) אם Nvidia מוציאה שני דרייברים שונים לQuadro ו ל GeForce אני אמור להתקין את שני הדרייברים ?? בכלל, מה אני צריך לעשות כדי לתמרן בין הכרטיסים ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני גר בארץ ואין לי קרובי משפחה בחו"ל...ואני רוצה להזמין את הכרטיס מחו"ל הוא עולה שמה בערך 2500 שקל... משהו יכול להסביר לי איך בדיוק זה עובד ואיך עושים הזמנה בטוחה מחו"ל [עדיף מחנות שמשהו הזמין ממנה וזה באמת הגיע[ומהר]). סליחה שזה תקוע פה...[לפי דעתי זה הפורום המתאים לדחוף את הת'רד הזה סורי =[] תודה לעוזרים!
-
- 47 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש + מסך LCD אני רוצה שהמחשב או ליתר דיוק המסך, ישמש גם כטלביזיה, מה דרוש לשם כך, והאם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד? יש לי ממיר של YES אם חשוב לדעת!!! אני צריך תשובה שתיתן פתרון גם לנושא השמע ולא רק לוידאו!!! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 1200*1920 המסך צריך להיות widescreen וזמן תגובה מהיר. ישמש לסרטים ועבודות גרפיות. גודל 20-23 אינץ'. המלצות חמות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE אשמח להמלצה ופירוט על ההמלצה בטווח 1200 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
רציתי להתקין את הניד פור ספיד החדש ובאתחילת התקנת ה-directx המחשב כותב לי שאין חתימת לוגו של ווינדוס לתוכנה הזאת. ניסתי להתקין אותו מכל מיני התקנות כולל זו שנמצאת בלשונית ההורדות שבאתר ולא הצלחתי- בבקשה תעזרו לי דחוף!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שמעו, הסיפור שלי ככה : לפני כ- 5 חודשים היצטרפתי לחוג של .NET התחלתי ללמוד וזה, ואז אמרו לי שהתוכנה דורשת 1 ג'יגה ראם (היה לי אז 512) וזה דווקא דיי הפתיע אותי ! עד אז חשבתי ש 1 ג'יגה זה דיי הרבה (בערך) ושאף תוכנה לא דורשת כזה סכום ! אז התחלתי לחקור קצת שראם הוא לא רק לתוכנות אלא גם למשחקים ושכמה שהיה לי לא היה מספיק ! כי עד אז חשבתי שהבעיה אצלי זה רק כ.מ ! (מצטער, אז הייתי נוב בצורה לא רגילה) חקרתי וחקרתי וגם הגעתי למישהו ששיפר מ 512 ל 1024 והרגיש שיפור ניכר גם בתוכנות וגם במשחקים וכמובן שאז, כמו כל ישראלי טוב... גם אני רציתי !!! מפה לשם עבר זמן ובסופו של דבר רק היום הוסיפו לי ראם (מ- 512 ל- 1536) ציפיתי שיהיה לי שיפור בתזוזה ש המשחק והכול אבל לא ציפתי לשיפור כז…
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך שני דריברים, אחד לכרטיס קול והשני לכרטיס מסך. אני צריך את הדריבר החדש ביותר לכרטיס מסך - GeForce FX 5200 ואת הדריבר החדש ביותר לכרטיס קול - Game Port for Creative בבקשה תביאו לי אני חייב את זה...תודה רבה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום , כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא : איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סיד…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-