כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
4850,4870,4890,5750,5770,5850,5870 אפשר לסדר אותם כך שיהייה ברור מי מעל מי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד של HP, מסדרת PAVILION עם כרטיס מסך geforce 6150, האם ישנה אפשרות להחליף\לשנות את הכרטיס מסך? פשוט ראיתי למכירה בפורום כרטיס מסך לנייד: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9175/cat/34 תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל + - 50 אני מחליף משדרג בימים אלו את הכרטיס מסך והמסך שלי (המסך כנראה יהיה U2311) הכרטיס יהיה לעבודה בשוטף של אינטרנט וסרטים בHD וכמובן גם משחקים CRYSIS, PES, COD וכו' המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3 ספק SEASONIC SS-500ET תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצות לכרטיס מסך AGP בשביל משחקים כבדים תקציב סביבות ה 900 עדיף כמה שפחות
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המחשב שלי בן שנתיים ואין לי שום כוונה לשדרג שום רכיב אחר ( המפרט שלי רשום ). אני גם לא מתכוון ולא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס, אבל מצפה שהכרטיס יהווה שידרוג לנוכחי ( ASUS X1900XT HTVDP 256MB ) במקרה הטוב או לפחות ברמתו, במקרה הרע. התקציב הוא כמה מאות שקלים ואם יהיה אפשר לקבל כרטיס עם 512MB זה יהיה עדף. הכרטיס חייב להתאים לשאר הרכיבים הנוכחיים שלי כולל לגודל המארז ( P180 ) הלוח אם והספק, מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 ולכן תמיכה בדיירקט איקס 10, אינה הכרחית. תודה.
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרגע GTX470. אני חושד שהוא גורם לי בעיות עקב חימום או תקלת חומרה. בכל מקרה נראה שהזמן להחליפו מתקרב. האם אפשר לשפר אותו בתקציב של 1500 ש"ח? אבל חייב להיות nvidia. עריכה: ממחקר (גוגל...) נראה שאולי ה-GTX570 יתאים לי כי הוא קצת יותר מהיר ולמרות זאת קצת יותר קר ושקט. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(הבהרה: ללוחמי השמועות שבינינו תתעלמו) מדובר על 50% שיפור מ2080TI ע"פ הדלפה: https://wccftech.com/nvidia-rtx-3090-will-allegedly-offer-a-massive-50-performance-increase/
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה HD4870 512MB? מה החברה הטובה ביותר?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה עדיף מכל האספקטים? לקחת בחשבון שMSI זול ב-15%-10%
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני שוקל על לשפר טיפה את המחשב הנייד שלי Lenovo G550, בנייד הזה יש כרטיס מסך מובנה בלוח אם ככה שלהחליף במשהו יותר טוב אין אפשרות... השאלה שלי אם יש חומרה מסויימת שניתן לקנות ולחבר באמצעות USB לנייד כדי לשפר את הביצועים של הכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך אחד מדגמי הRTX של NVIDIA באילת. כרגע אין את מה שאני רוצה בksp. Tms לא זמינים בכלל בטלפון, במייל בפייסבוק ובכל דרך אחרת. אשמח לקבל המלצות לרכישה במקום אמין עם שירות לקוחות רציני.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי לכולם.. צריך עזרה קטנה \ הכוונה.. יש לי אפשרות להחליף שני כרטיסי R9-290 BF4 Edition -גרסת רפרנס (שיכולים ככל הנראה לעבור פתיחת Shaders כמו ל-290X ) , ללא שום תוספת תשלום, בכרטיס GTX 780Ti שעבר שדרוג קירור ומגיע ליכולות OC גבוהות בטמפ' מצויינות 1950\ 1270 Mhz בטמפ' של 50 מעלות +- במאמץ (Heaven Bench לדוגמא). השאלה האם באמת כדאי לעשות את המהלך הזה? בהתחשב בעובדה שאין לי כוונה לקנות כרטיס תואם נוסף, והביצועים יהיו גבוהים יותר.. הייתי באמת רוצה שהעזרה תהיה מתוך זווית ראיה רחבה. את הכרטיס שלי אפשר לראות בפורום הזה אם תהיו מעוניינים : http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14313882 * אני מקווה שלא יהיו בעיות במתן לינק של פורום מתחרה \ או מה שלא יהיה. תודה לכל …
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט: amd athlon 2500 barton 166 fsb שמשום מה התוכנה מראה שיש לי amd duron 1838 MHZ למה?? epo 8rda3i ati radeon 9600t 512 ADATA memory 3200 400HZ WD 80G 8MB buffer התוצאה שלי היא 6456 כשלאחרים אני רואה בביבות ה1200 ההבדל היחידי שראיתי עם השוואה לאנשים אחרים הוא הגרה של הדרייבר לכ.מך ששלהם הרבה יותר ישן. חוץ מזה לאחרים יש אותו מפרט אבל תוצאה פי 2 יותר טובה משלי למה?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 400 (גמיש) חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה שלט מה אתם אומרים על ה PINNACLE PCTV STEREO? פתחתי כבר תראד בנושא אבל הדרישות השתנו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
מה הדירוג של הכרטיסים הנ"ל: 1) X1900 XTX 2) X1900 XT 3) 7800 GTX ל-X1900 יש 512 MB (לשניהם) ול-7800 GTX יש גירסה של 256 MB ושל 512 MB... איזה מהכרטיסים הנ"ל הכי משתלם מבחינה כספית? שאלה נוספת- האם הם תומכים ב-DX 10 (לא כולם אולי אחד מהם?) תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אפשר את מחיריהם בארץ אשמח לשמוע...
-
- 76 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני מדבר על הכרטיסים שאמורים לרשת את 8800GTX ULTRA וכו... יש מידע מתי הם אמורים לצאת?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
סדר ההתרחשויות בתחילת אמצע ההתקנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שמועות חדשות מבטיחות לנו תקופה עמוסה ומלהיבה מחברת השבבים, למרות המחסורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה... פרמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אך זה מגביל לי את אופציות הרזולוציה. ראו תמונה כאן מיותר לציין שלפני הפרמוט היה לי אופציות יותר גבוהות של רזולוציות. ויש לי מסך של 32 אינץ' וזהו הכרטיס מסך שלי intel® G33 express chipset Family תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השאלה באה מתוך סקרנות בלבד. כמובן שאשמח לדעת מה החזק ביותר וכנ''ל מה גם בעל הטכנולוגיות המתקדמות ביותר.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-