עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה קרה למושג Radeon כבר לא קיים? אני רואה רק hd בחברה של ATI מה קורה כאן?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by gjook,

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2512321&CatId=1560 7900gt ב200\240 דולר... (אגב מישהו יכול להסביר לי מה זאת ההנחה הזאת שכתוב "Less Rebate:" ?...) איך הכרטיס?ואיך המחיר...?...נראה לי פשוט שזה נמוך מידי משהו שם מוזר...

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by leok0,

יש לי בעיה רצינית מכרתי מחשב ללקוח עם כרטיס מסך 9500 GT ZOTAC יש לו טלויזיה CRT 21 SONY מסך SAMSUNG 22 לא זוכר דגם טלויזיה מחוברת דרך S-VIDEO TO RCA מסך מחובר דרך DVI הוא רוצה לחבר טלויזיה וליראות סרטים הוא כועס עליי מאוד נתן אולטימטום עד מחר

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by Lupin,

איך אני בודק אם יש לי TV OUT?

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by RayZ,

אין לי כל כך מושג אם זה קשור לפורום הזה, אבל הנחתי שכן אז פתחתי את זה פה תחילה. אז ככה, יש לי תופעה מוזרה בכמה משחקים ששמתי לב אליה- עין בלתי מזוינת לרוב לא תשים לב לזה אבל כאחד ששם לב טוב להבדל בין 50 FPS ל-60 FPS (או אפילו בין 55 ל-60) היה לי קל לשים לב לתופעה. אז ככה, בסביבות ה-60-65 FPS המשחקים רצים כמובן חלק- תזוזה חלקה של עצמים, מצלמה ובקיצור תזוזה ריאליסטית לגמרי. אבל מ-70 FPS עד 100 FPS התזוזה חוזרת ליהיות פחות חלקה. כלומר, זה לא כמו 40 FPS לדוגמה, אבל אפשר לראות שהתזוזה טיפה יותר מקוטעת. העניין המוזר הוא ששוב, מ-100 FPS ומעלה התזוזה שוב חוזרת ליהיות חלקה כמו באזור ה-60 FPS. למישהו יש מושג מה גורם לתופעה?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by super4life,

כרטיסי מסך של dx11 עובדים ולהתקין אותו רק ב windows 7?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום, איזה מהשניים יותר טוב? ATI Radeon 9600XT או nVidia GeForce 5700FX Ultra ? האם עשיתי נכון כשקניתי Asus Radeon A9600XT/TD על פני FX5700U ? והאם זה נכון שכרטיס ה-Asus שיש לי הוא הטוב ביותר מבין כל היצרנים לאותו כרטיס? אמרו לי בחנות שהוא יותר טוב אפילו מ-Sapphire ו-Gygabite... טוב, המחיר גם היה יותר גבוהה.... בבקשה, אל תגידו לי "יכולת לקנות XFX GeForce 6600GT" נמאס לשמוע... אז בכל מקרה, תודה רבה לעונים! אם אפשר, תשלחו לי לינקים להשוואות, תודה רבה שוב!

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  8. אז ככה כדי למנוע שאלות אז: 1. זה קורה בכל סוגי הקבצים. 2.נסיתי גם בנגן ה dvix, לא רק במדייה פלייר. עכשיו אני חושב שאפשר לטפל בזה דרך כמה הגדרות שנמצאות בדרייברים של נוידיה, אבל אני לא יודע בדיוק. הנה תמונה של הבעיה, כעיקרון אני רואה את הסרט בכלל אבל כשאני מעביר לצייר אז הוא לא מופיע, ואם הסרט עדין נשאר דלוק, רני רואה אותו כאלו דרך הצייר, נגיד איפו שהמדייה פלייר אז רואים אותו בתוך הצייר, אבל אם אני מכבה את הסרט אז גם בצייר לא רואים אותו הנה תמונה: (אמורים לראות את הסרט בפנים כמובן)

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום אני קונה מחשב חדש ויש לי בסביבות ה2000 ש"ח לקנות כרטיס מסך בטכנו' הPCIE איזה כדאי לי לקחת? תודה

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by TCX,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את כ.המסך ל-8800GT השאלה שלי היא קודם כל האם לוח האם שלי תומך דגם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8GHz D820 2GB RAM האם שווה בכלל לשדרג או שתהיה הפחתת ביצועים כלשהיא? איזה יצרנית מומלצת? האם הדגם של Leadtek עם הקרור של זלמן מרעיש? ספק הכח, גם אותו אני מעוניין להחליף ואשמח להמלצה שתתאים לדרישות הכרטיס תודה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  11. נניח שיש משחק שדורש 512MB והכרטיס מסך שלי הוא עם 320MB מאיפה המחשב ייקח את שאר הMB?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by ZorD,

ערב טוב לכולם. יש ברשותי מחשב ישן ששבק חיים לאחרונה, אין תמונה על הצג. בדקתי את הצד הוא עובד ויש רעשים של ה-HD, אין שום ציפצופים מהלוח אם שמעידים על תקלה כלשהי לדעתי הבעיה היא בכ.מסך ששבק חיים הוא מאד ישן GEFORCE 2 משהו ~ האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כ.מסך עם תושבת AGP שיתאים ללוח-אם (ASUS) ? נ.ב מישהו מכיר מקום טוב לבדיקת מחשב במחיר סביר באיזור רמת-גן ? תודה מראש

13. Started by viperch1x,

שלום לכולם... לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך X1950XTX של אי טי אי רדון כידוע זהו כרטיס חזק אשר אמור לתת ביצועים טובים למשחקים כבדים. הכרטיס הגיע עם דרייברים CATALYST. הורדתי את הדרייברים האחרונים ולמרות זאת אני לא מקבל ביצועים מקסימלים עכשיו אני יודע שבכדי לקבל ביצועים מקסימלים צריך לקנפג את התוכנה אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע טוב איך משפרים את הביצועים לרמה מקסימלית אני ממש יודה לו..(ביצועים למשחקים) יש שם מלא אופציות בתוכנה שאני לא ממש יודע באיזה אפשרות לשים אותם בכדי לקבל את הרמה והביצועים הכי טובים כי כשאני משחק למשל משחקי רשת אני לא מקבל מקסימום FPS או אפילו סתם משחקים של 3D שוטינג שאני יודע שאני אמור להריץ אותם בלי בעיות עם המחשב שיש לי, למ…

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by H A Q,

מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטי HD, עם יציאה לטלויזיה (svideo).. הבעיה אצלי שכניסת החשמל על ההלוח אם מהספק צמודה מלמעלה בסלוט ה PCIEX לכן אני מחפש כרטיס עם גוף קירור קטן ועדיף שיהיה פסיבי עד 250 שקל, יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by marvje,

האם אפשר "למקצע" את ה R9500 ל R9500Pro ? (בעזרת Rivatune) ואם כן, האם זה כרוך בסיכון הכרטיס ?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. Started by bluemail,

תוך כמה ימים זה יהיה בישראל ומחירו (עפ"י נציגת ATI בישראל ) יהיה 2400 מה דעתכם ??? (אני אשמח לקבל נתונים עליו )

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  17. עזרה !! הצילו !! אני כבר 4 שעות על המחשב אני משתגע .... תקשיבו הרכבתי לוח אם וכרטיס מסך חדשים ATI ו PCI-E..... פירמטתי התקנתי דרייברים יש בעיה אחת ! דרייבר מטומטם שאני צריך להתקין NETFRAMEWORK ואני לא מוצא אותו ..... אז התקנתי OMEGA DRIVER ... התקנתי פלאג אין פליי.. נכנסתי למשחקים פועלים חלק רק יש תקיעות ומדי פעם לאגים .... מה זה יכול להיות???? אני לא מבין אצל חבר שלי רואים חלק והכל פועל חלק ..

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by yarin153,

אני מחפש כ מסך שיתאים למשחקים בתקציב של עד כ600 שקל (אפשר לחרוג טיפה נגיד עד 700) עכשיו אני מעדיף שהוא יהיה של NVIDIA אבל לא חובה. בנוסף יש לי גם 2 שאלות : 1) המחשב של חבר שלי הוא PCI 2.0 האם זה יעבוד ? 2) מה ההבדל בין : Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 ל: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11שניהם עולים 620 שקל בKSP ולא נראה שיש הבדל בניהם .. יש מצב שזאת טעות?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. שלום, הייתי מעוניין לקבל את המלצותיכם בנוגע לכרטיסי מסך מבין 2 הרשימות המופיעות בלינקים הבאים: http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%20106792627%201067940678&name=Radeon%20HD%204870 http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%20106792627%201067947106&name=Radeon%20HD%204890 איזה כרטיס של איזו חברה נחשב יותר טוב/איכותי/נותן תמורה למחיר שלו/בעל קירור טוב יותר? אם אפשר לקבל בנוסף להמלצות גם דירוג של הנ"ל מפרט מחשב: Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz Asus A8N-LA Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive: 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP אבקש …

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by kw,

אני שוקל לקנות אותו http://www.pcnow.co.il//product.asp?productid=6911&CatCode=124 רציתי לדעת מה דעתכם על הקירור שלו מבחינת רעש וביצועים ? איך הוא בהשוואה ל- 7600 gs ? ואם זו גירסא מוחלשת כי ראיתי שיש שם ddr1 שנראה לי קצת ישן

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by GuillotineX,

אני כבר מודע לשאר הכרטיסים אבל יש לי אפשרות לקנות אותו בינתיים אז איך הוא?

22. שלום לכולם, עברתי עכשיו על הכתבה באתר לכרטיסי ה 8600-8500 וראיתי משהו מוזר - גם לי יש 8600GTS של INNO3D. קבלתי אותו מנעה מחשבים לאחר שה 7900GT הלך לעולמו. (מי שלא זוכר את הסיפור שלי שיעבור אחורה..) מה שמוזר שהקירור שיש לי על ה 8600GTS הוא הקירור שמופיע כאן בכתבה על ה 8600GT וממש לא כולל את כל הגוף קירור הגדול הזה שיושב גם על הזכרונות.. אז מה זה אמור להביע ? דפקו אותי בקירור מאולתר או מה ? *עריכה* עכשיו בדקתי גם באתר של INNO3D - אצלהם מופיע הכרטיס כמו שאני קבלתי ולא כמו שבכתבה שלכם.. מוזר.. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/gf8_index.htm דבר שני - התוצאות שקבלתם איתו ב COMPANY OF HEROES קצת מוזרות לי .. אני מקבל תוצאות טובות יותר עם הגדרות גבוהות יותר על מחשב…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by TheShadow,

הרגע אבא שלי קנה... זה יצא משתלם לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  24. יש לי Leadtek 6800GT 256MB עם 16 צינורות עיבוד ואני רוצה לסגור לו את צינורות העיבוד ל 12 או משהו כזה, איך אני עושה את זה?

25. Started by Mingi,

אם אני קונה מחשב חדש, כדאי לקנות אותו עם AGP או PCI-E? - בהתחשב בכך שהכרטיס מסך בא עם המחשב ויהיה תואם לו כמובן. בעיקרון אני מעדיף לקנות AGP בשביל שאני אוכל להחליף בין הכרטיסים שבמחשב ה"ישן" וה"חדש". האם זה משנה?? AGP זו טכנולוגיה ישנה שתעבור מהעולם בקרוב? משהו בנוסח SD RAM? או שהיא תישאר ותעבוד לצד הPCI-E ? והאם כרטיס מדגם מסוים בAGP יעבוד יותר\פחות טוב מאותו הדגם בPCI-E?

• 10 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים