כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.nvidia.com/object/geforce_6800_democollage.html חלק מההדגמות הם על משחקים קיימים וחלק הם על המנוע UnrealEngine 3
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הכרטיס שלי כנראה קצת נדפק כתוצאה מאוברקלוק לא נכון. יש עיוותים קלים מאוד בגרפיקה ובסרטים יש נקודה לבנה שמהבהבת... בקיצור, אפשרי לתקן את הכרטיס איכשהו? מדובר ב1900XT.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו שבכותרת עדיף לי למערכת קולנוע ביתי ולמה? שניהם קירור פסיבי
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קראתי ב פי.סי. פלוס מבחן על מסכים והיה שם מאמר קטן של הכותב על כרטיס מסך דואלי. מה זה אומר? מה האפשרויות הגלומות בדבר , מה המחירים? ומה כדאי? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1.איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין 2 הכרטיסים האלה?! 1250# CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 1300# LEADTEK WinFast PX7600 GT TDH Extreme 256MB PCI-E 2.איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין 3 הכרטיסים האלה?! תסדרו לפי הסדר מהכי פחות טוב להכי טוב 1550# Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 1550# Sapphire X1800GTO2 512MB 1500# CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI 3.איזה כרטיס מסך יותר טוב מ2 אלה 2050# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E 2100# CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2 אם אתם יודעים תשובה לאחד מהקבוצות בקשה תענו.. (שימו לב שבחלק מהכרטיסים רשום ( EXTREME )
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלו עד 500 ש"ח (אפשרות של חריגה של 50 ש"ח מקסימום) . זה המחשב שלו: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 256x4 RAM אני הייתי מעדיף כרטיס של ATI אבל אם יש כרטיס של Nvidia יותר טוב מ - ATI במחיר שציינתי הנ"ל תציעו לי אותו ... אל תשכחו כרטיס בתושבת AGP את הכרטיס תביאו מהאתר של פנדה מחשבים (Pandas.co.il) יש לי שאלה ... המעבד שיש לו, לא יגרום לצוואר בקבוק במערכת שלו בגלל הכרטיס מסך ?.. עריכה: הייתי הולך על x1550 של Sapphire ... מה אתם אומרים ?.. המעבד יעשה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה ?.. יש אולי כרטיס טוב יותר של Nvidia באותו מחיר שכתבתי הנ"ל ?.. אל תשכחו תושבת AGP תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פיתרון להפעלת שתי היציאות של כרטיס המסך גם כאשר המסכים אינם מחוברים. האם יש דרך או יישום כלשהו שיגרום למערכת לחשוב ששני המסכים כן מחוברים? XPHome SP3 כרגע, אם המסכים נותקו, המערכת מגדירה מסך אחד בלבד. (אני מנוע מלאתחל את המחשב לאחר הזנת חשמל למסכים) אודה על הצעות או הפנייה למידע שיכול לעזור!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בפורומים בחו"ל ונתקלתי בכמה הודעות\בעיות של אנשים ש: אנשים קנו את ה X1900XT או כרטיס טוב יותר (לגבי ה X1800 לא ראיתי הודעות עם בעיה כזו) בעלי מעבד 3000 או 3200 ונתקלו במה שנקרא : "צוואר בקבוק" ונצתרכו לעשות אובר קלוק או להחליף מעבד למי שלא הצליח לעשות אובר קלוק של יותר מאיזור ה 3500 ....(2.4GHZ) עכשיו השאלה שלי מזה אומר בפועל שהם נתקלו בצוואר בקבוק ? מה קורה ? המחשב נופל לאחר כמה זמן משחק ? הפריימים יורדים לריצפה ? כי אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה בחו"ל (יש לי מעבד 3000) ואני דיי מפחד ...כי אובר קלוק לא הצלחתי להגיע למי יודע מההה...(2.2 GHZ) מה אני עושה ? (אגב הספק שלי בסדר זו לו הבעיה ...LIBERATY 400) נ.ב לא ידעתי איפה זה יותר מתאים , פה או בפורום מעבדים . …
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם הכרטיס ג'יפורס 6100 שמובנה על לוח האם יכול להפעיל לי את CSS על הגדרות בינוניות \ גבוהות עם FPS גבוה?
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי Geforce 2 Mx400 64 ושאני מחבר אותו לטלוויזיה אני רואה ברזולוציה של 640 על 400 אם אפשר לשנות את זה איך?. אשמח אם מישהו יעזור לי.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית של JVC ויש לה יציאת FIERWIRE חיהרתי למחשב והכל עובד אני צריך תוכנה אשר תדע להעביר את התוכן המוקלט למחשב מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש קובץ מצורף כמו שאתם רואים כול האיקונים בקווים מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך IIYAMA 454 חיברתי אותו והכל עובד כמו שצריך, אבל הורדתי את הדריברים מהאתר של IIYAMA ושאני מנשה להתקין אותם(בעידכון דריברים למסך אני מסמל את התיקיה שבה הדריברים) ההתקנה אומרת לי שאין בכלל דריברים התיקיה שבחרתי. אז השאלה שלי איך אני בכלל מתקין את הדריברים למסך ובמה בדיוק הם עוזרים? וגם אני רואה שיש 4 יציאות usb בצד הימני של המסך אז רציתי לשאול אם הם יכולים לשמש כמו כל USB רגיל ואפשר לחבר אליהם כל מכשיר בעל חיבור usb.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך האיכסה שלי(RADEON 9200) למשהו טוב. RADEON 9600 זה סביר לדעתי, אבל איזה לקחת? איזה דגם שלו הכי טוב?(בהתאם למחיר) בקיצור הכי הרבה ביצועים להכי קצת מחיר תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם צריך לקנות כרטיס טלויזיה או שיש ב FX5200 חיבור טלויזיה אני פשוט רוצה להקליט סרטים מהמלמה שלי ולשמור אותם על CD כמו כן אני רוצה שתהיה לי האפשרות לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות מה עלי לקנות אנא עיזרו לי ואם יש כרטיס אחר חוץ מהFX5200 אני אשמח לשמוע תודה אחים שלי
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Hi Everyone Q1: Does Gv-3d1 Videocard Series Supported On Other Motherboards Beside The Gigabyte Sli Ones? (i'm Sighting To Dfi Landparty Ut Nf4 Sli-dr Expert ... ) Thx
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי חבר בעל מחשב עם R9800 פרו 256 של power color ופתאום התחילו ללא סיבה ארטיפקטים וללא נסיון לOC ע"י בדיקה של הטמפ' היא נראית נורמאלית לחלוטין ( נגענו והכרטיס די פושר - כל המחשב בעל טמפ' רגילה) בנוסף יש פעמים שאין ארטיפקטים והמחשב פועל כרגיל ופתאום זה מתחיל בלי שום קשר לטמפ המחשב ( הוא פעל בסדר בטמפ' יותר גבוהה ) האם למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? זה הכרטיס השני שלו שזה קורה לו איתו (הכרטיס הקודם היה זהה) נקבל בשמחה כל נסיון לעזרה : :s05:
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מצליח לראות וידאו בצג השני (מחובר לטלויזיה) את השאר אני רואה כראוי כלומר רואים את מדיה פלייר ואת התרגום אבל לא רואים את הסרט עצמו במקום זה רואים צבע שחור ברשותי כרטיס מסך מסוג GForce 2 mx400 + tv-out מערכת ההפעלה היא WIN XP +sp1 והדריברים של כרטיס המסך הורדתי לפני שבוע מהאתר של nvidia יש לציין שלפני חודש עבדתי על אותו מחשב (לפני הפירמוט ) עם אותה חומרה והצלחתי לראות!!!! לכן לא נראה לי שהבעיה היא בחומרה חוץ מזה עדכנתי את הוינדוס באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר. כמובן שבדקתי אם הדרייברים מתאימים וגם הסרתי והתקנתי שוב ... אולי הסיבה זה שבדרייברים החדשים יש איזה שהוא באג?....... אין לי מושג אנא עיזרו תודה ???
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים התקנתי מחשב חדש עם כרטיס מסך gigabyte - geforce 7900gt בכל מה שקשור ל-desktop, הצבעים מצוינים, אבל בתצוגת וידאו כל ההגדרות לא "נכונות". ממש לא יכול לכייל את כל הפרמטרים לתמונה טובה. ניסיתי כמובן לעדכן דרייברים וגם codecs, אבל לא עזר. יכול להיות שבחרתי כרטיס לא מוצלח? תודה מראש לכל עזרה
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לערוך סרטים בפרמייר ולכן אני צריך להעביר חומרים רבים מאנלוגי למחשב . אם למישהו יש או מכיר את כרטיס העריכה : Pinnacle Studio version 10 500-PCI ? איך הוא ? האם הוא נתמך ע"י פרמייר ? חשוב להדגיש שאיני מתכוון להשתמש בתוכנת עריכה עצמה של PINNACLE אלא בכרטיס PCI עצמו ... ולכן חשוב לי שיעבוד בצורה טובה עם פרמייר . באתר של אדובי יש רשימה מצומצמת למדי של כרטיסי לכידה , אך כולם עולים בין 2000 ל 5000 ש"ח . אני מתכוון להשקיע 700-800 ש"ח לעניין . תודה מראש לעוזרים ! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, השבוע אני משדרג את ה5850 לHD7970 ולא מצאתי מידע על הגודל שלו ושל ה5850. אני צריך לדעת אם הוא קטן יותר מה5850 או גדול יותר.(ואם אפשר עוד קצת מידע מבחינת רמץ רעש וכ"ו זה יהיה מצוין ) ה5850 דיי גדול ויש ס"מ פנויים בודדים מהמארז עד לכלוב של הקשיחים.(מארז CM590)
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם עם GIGABYTE 9600XT(הדגם המלא הוא:GV-R96X128D) מגיע הקופון של HL2? (הדף של GIGABYTE 9600XT) או ש SAPPHIRE 9600XT(הדגם המלא: R9600XT128) מגיע עם הקופון של HL2? (הדף של SAPPHIRE 9600XT) לא מצאתי באתרים שלהם. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, זה הכרטיס. לפי הנתונים היבשים, לפחות בתאוריה, הוא אמור להיפתח. האם אני גם זקוק לביוס סוויץ'? ומעבר לכך, האם מישהו התנסה עם החנות הזו? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג LCD 26 אינץ', ואין לי מסך מחשב, יש לי רק מסך טלוויזיה, ואני רוצה לחבר את המסך טלוויזיה למחשב באופן תמידי שאני יראה בו גם את המחשב, וגם את הטלויזיה, אני יעביר בין המחשב לטלויזיה על ידי העברת תחנה (HV הוא מה שזה לא יהיה).. איך אני עושה את זה? אני צריך לקנות גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה?(יש לי תקציב של הרבה כסף - 5000) איפה אני מחבר את כל הדברים? תודה מראש לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדל בין DDR לבין GDDR מישהו מוכן להסביר מה הבדל בזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-