עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MemoreXx,

/

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by Yoav,

שלום, אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שלי מחר (!!), אבל שמעתי על בעיות שהיו עם הדרייברים האחרונים (91.71 או משהו כזה), והכרטיס שהזמנתי (6800) - מישהו פה דיווח שנשרף לו הכרטיס. אני חושב שאני אלך על 84.21 שידועים כטובים, או לקחת את "הסיכון"?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by RoyShefy,

שלום, אני מחפש אחרי מסך שידהים אותי, כמו הMitsubishi 19 Pro 930 SB המפורסם. הבעיה שלפי מה שאני ראיתי, אין אפשרות לקנות אותו יותר בארץ. אני לא רוצה מסך LCD מכיוון שאני פשוט לא יכול להסתכל עליהם ביחס לCRT יוקרתי. הטווח מחירים לא משנה לי, אני רק רוצה מסך 19" יוקרתי מאוד שאוכל להנות ממנו כמו ה Mitsubishi 19 Pro 930 SB R.I.P שלי. עדיף שהמסך עצמו יהיה שחור. תודה מראש. עריכה: עכשיו ראיתי מסך בשם PHILIPS 109P40 שעולה בסביבות ה2000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. יש קובץ מצורף על כול האיקונים יש את הקווים אם אני נכנס לאיזה משחק כול המסך מרוך הורדתי דריברים חדשים הכול עדין לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. Started by explize,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  6. Started by Hydr0,

מה קורה אוקי אחרי שהצעתם לי לקנות את הכרטיס מסך 7600GT.. קניתי אותו היום, חיברתי אותו והתקנתי דרייברים כמו שצריך. נכנסתי למשחק MAPLE STORY והוא עובד מעולה. אבל כל פעם שאני נכנס ל- GUNZ המחשב עושה ריסט אחרי שהמסך של ה- LOGIN נעלם והחלק הגרפי אני חושב צריך לעלות.. בדקתי מעלות והכרטיס על 51 מעלות.. זה טוב? מישהו יודע מה הבעייה? גם המחשב עולה לאט.. נגיד אני מעלה תיקייה אז זה עולה בקווים.. נגיד קו קו לפעמים תודה

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  7. הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!

8. Started by jorgito,

שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by p-o-i,

מה זה בעצם VIVO --VIDEO IN VIDEO OUT?? ומה נותן לי גם יציאת TV מהכרטיס?!...(זה בעצם חיבור S-VIDEO?)

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by PuLsE,

אז ככה מה יהיה עדיף לי לעשות? לקנות כרטיס נוסף x1950xtx ולחבר אותו עם הנוכחי שלי בcrossfire? או לחכות.. או אפילו עכשיו ולקנות כ.מסך תומךDX10?

• 15 תגובות
    • 923 צפיות
  11. רציתי דבר ראשון לבדוק את הניקוד שלי אז זה ככה בלי אפשרויות אני מבין כי הורדתי את ה BASIC ציון נחמד לא?... בלי אוברקלוק כמובן [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 539 צפיות
  12. שלום לכולם!, היום חיברתי גם את המסך השני שלי, וכרגע אני עובד עם 2 מסכים בו זמנית, מסך אחד 19 אינטש והשני 15, המסך 15 מאוד קטן לעומת ה19 ככה שזה נראה די עלוב, בהתחלה קצת קשה להתרגל לשני מסכים אבל זה כיף, אני די חדש בכל העסק הזה ומה שרציתי בעצם לשאול זה אילו עוד שימושים אפשר לבצע עם 2 מסכים? כל מיני טיפים למיניהם אני גם אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by p-o-i,

אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Bender Rodriguez,

שמעתי שעומד לצאת X1950 ל-AGP, האם זה נכון\מתי\כמה הוא יעלה? תודה מראש.

15. היי קניתי את הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בקונטרול סנטר של אטי כתוב שלי שהמהירות ליבה היא 500 והמהירות זכרון היא 594. המהירויות שאמורות להיות הן ליבה 625 וזכרון 1800. מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4571 לפי זה, NVIDIA עומדת להוציא שני כרטיסי מסך (אולי יותר) שנועדים לשוק הבינוני והנמוך, כך שבקרוב כולנו נוכל להנות מDX10 מבלי להוציא 2500-4500 שקל מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by athi,

איפו הגרפיקה יותר טובה ב:PlayStation 3 או:geforce 7900gt

• 16 תגובות
    • 932 צפיות
  18. דיעות חברים...?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות אותו מSkyPC כמו שניתן לראות פהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166, והוא ממש זול, איך זה יכול להיות? זה שילוב של חברה זולה וחנות זולה? ומה יכולות הOC שלו? והאם הקירור שלו טוב? תודה!

20. Started by ohadher,

אהלן חברים. יש לי מחשב 2.4 פנטיום 4. 1024 דידיאר (533) ו- כרטיס מסך עלוב radeon9200 שבגללו שום משחק חדש ואיכותי לא עולה לי ... לכן אני רוצה כרטיס חדש ... לפי מה שאני יודע יש לי חיבור AGP. (איך בודקים זאת?) אז איזה כרטיס לקנות(איגיפי)?? אני לא רוצה לעבור תקציב של 700 שקל ... עדיף באזור ה-600 תודה רבה על התגובות.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by NerdX,

שלום! אני יודע שדנו בנושא הזה פעמים רבות, אך אף פעם לא עלתה תשובה חד-משמעית. במסך קודם כל חשוב לי שהוא לא יזיק לי (ובגלל זה אני מעדיף LCD משום שהוא לא פולט קרינה) מצד שני גם איכות התמונה חשובה, קצב הרענון, זמן התגובה (ב-LCD) ועוד פרמטרים שגם כן, במקרים מסוימים, יכולים לגרום נזק לעין. כמו כן, אם זה משנה, אני מרכיב משקפיים עם עדשות 0.5 (על שתי העיניים). לכן אני בא אליכם בשאלה, מה עדיף, חד-משמעית, LCD או CRT? השימוש העיקרי בו יהיה כללי (סרטים, משחקים, טקסט ותמונה) וכמו כן מהו הדגם עליו תמליצו (18.1" לפחות ב-LCD. וב-CRT לפחות 19") ושל איזו חברה? בברכה, NerdX

• 76 תגובות
    • 9.8k צפיות
  22. Started by zahi,

אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by bennnn,

כרגע יש לי מחשב של agp עכשיו אולי יש לי סיכוי להשיג ממישהו( שהביא מחול כמה כרטיסים) של 8800 gts של לדטק ב1500 שח! העניין שזה בלי אחריות.... האם לדעתם כדאי ללכת על זה? או לשלם 2700 עם אחריות ל 3 שנים? נ.ב יש לי חבר שקנה ממנו גם והכל עובד לו פרפקט!

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by BigPimpin,

1. האם הכרטיס הזה טוב? 2.הוא יפעיל משחקים עכשיווים טוב? כי את NFS:CARBON, HL2,SC:CT הוא מפעיל בצורה טובה למרות שהמחשב שלי ישן. 3. האם הוא יפעל טוב כאשר אני ישדרג את המחשב? אני עומד לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרון. איך אני יודע שהוא יתאים לי? תודה רבה לעוזרים!

25. הכוונה לסדרה 7 של NVIDIA ול19XX של ATI בינתיים יצא לי להשוות אותו בפועל רק ל7300GT ,וה6800GT פשוט לא רואה אותו ממטר איך הוא בהשוואה ל7800GT ? יש הבדל משמעותי? אם כדאי לשדרג אליו או עדיף לחכות חצי שנה ככה שהמחירים של סדרה 8 החדשה ירדו ואז כבר ללכת עד הסוף? בעקרון אין לי בעיה של תקציב, אבל אני רוצה לעשות קנייה חכמה ויש לי סבלנות לחכות שהמחירים ירדו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.