עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dol222,

שלום שמתי לב שפה בפורום אנשים שואלים על טמפ' ואומרים כמה הכרטיס שלהם מגיע וכל זה....רציתי לדעת איך אתם בודקים את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, מעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה של עוד רכיבים אז תגידו...תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by stingeR-,

אוקיי , חיברתי את המחשב לטלוויזיה וראו בטלוויזיה את המחשב דרך הVIVO... , אבל עכשיו שאני מחבר את המחשב ליציאת הוידאו של הממיר הדיגיטאלי , אני לא יודע איך לסדר שיראו את הטלוויזיה במחשב.... , איך אני עושה את זה? , התקנתי WDM Drivers , אבל אני לא רואה שום אופציה כדי לאפשר צפיה במחשב של הטלוויזיה , למחשב מחובר RCA , ומהמחשב יוצא RCA שמחובר למתאם סקארט שמחובר לממיר ביציאה של הטלוויזיה , הייתי רוצה לקבל עזרה , תודה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  3. שלום כולם, אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שהוא איזה בלוף מובנה על הלוח אם). ואני לא הגיימר הכי גדול שיש, אני רוצה לשחק בגדול בCOD4, פאר קריי... לכן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדי..עד 300 ש"ח פחות או יותר. אז מה שמצאתי זה השניים האלו: HD4350 512MB 8500GT 512MB את הכרטיס חיפשתי באתר של KSP, וראיתי בצד קטגוריה "מציאון", שבה מצאתי: ‏POINT OF VIEW 8600GTS 256M DDR3- ב350 ש"ח ‏POINT OF VIEW 8600GT 512M DDR2 - ב300 ש"ח לפי מה שהבנתי, הראשון הוא לא רע בכלל, אז לא הבנתי איך זה כזה זול,זה יד שנייה? מחודש? אם מישהו יודע על זה פרטים אשמח לדעת. וכמובן על איזה כרטיס הייתם ממליצים (4350\8500) או אפילו כרטיס אחר, במסגרת התקציב. אגב המחשב שלי הוא אינטל דואל 2.0, 2GB זיכרון, והלוח…

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  4. אני צריך בבקשה עזרה לקנות כרטיס מסך. התקציב הוא 500$ וחשוב מאוד שזה יהיה מהאתר הבא http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814131283 אם יש כרטיס שאתם מכירים בתקציב הבא תאומרו לי בבקשה. חבר שלי הציע לי את הכרטיס הבא: SAPPHIRE Radeon X850XT 256MB 256-bit GDDR3 PCI-Express x16 מה דעתכם עליו?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  5. אני מתכנן עידקון של המחשב שלי שמחובר גם לטלוויזיה ורציתי המלצה לכרטיס שיהיה טוב להצגת סרטים על הטלוויזיה וגם למשחקים בצורה בסיסית כודם כל : ATI או NVIDIA ??? . וחץ מיזה גם איזה דגם ובלי להישתולל עם המחיר נא להשאיר אותו שפוי זה המחשב השני שלי לא הראשי. נ.ב. PCIE כמובן

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by The-Devil,

יש בחנות שני מוצרים שהם באותו המחיר ויש לי התלבטות קשה איזה מהם לקנות האם זה יהיה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card ההבדל שאני רואה הוא בזיכרון אבל משום מה המחיר אותו דבר מה ה-Catch ??? אם תוכלו גם לפרט אני אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. הכל עבד טוב כבר 5 שנים. החלפתי כרטיסי מסך איך ספור פעמים והכל עבד לי עד כה. פתאום לא עובד. התוכנה לא מזהה את הטלויזיה ולא ניתן לאפשר מסך שני. בדקתי את הכבל והוא תקין. לא עשיתי שום דבר לדרייברים ולא התקנתי שטויות. מה עושים? יש לי 7600GS. כבל שבדקתי ע"י FLUK. לא יודע עוד מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by Pythagoras,

שלום לכולם.. קיבלתי לשמחתי את המחשב החדש שהזמנתי עם ה 8800GT של EVGA.. רציתי לדעת האם להסתפק בדיסק התקנת הדרייברים שהגיע עם הכרטיס או להוריד דרייבירם נוספים? אשמח לקישור לדרייברים מתאימים ועדכניים במידה וכן.. תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by Anonymous1,

היי, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מדגם RTX 3060 Ti, ראיתי שיש גרסאות עם שני מאווררים ואחרים עם שלושה. רציתי לשאול, כמה ההבדל משמעותי ומשתלם? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. Started by andrei21,

קניתי את המחשב אתמול התקנתי את כל הדרייברים: ציפסט, דיירקט איקס ואחרון של NVIDIA ל XP איפסתי דרייבר . בדקתי שלא מופעל AA ו AF. הציון שאני מקבל ב 3DMARK06 הוא 2400. הציון שהמחשב הזה אמור לקבל הוא 5000+ הבדיקה נעשהת על רזולוציה טבעית של המסך 1280X800 על הגדרות רגילות של 3DMARK ללא AA המעבד מקבל ציון של 2200 ב SUPER PI 1M 20SEC 2M 48SEC המעבד נראה תקין לגמריי אז הבעייה כנראה בדרייברים\ כרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי אני מתחיל להתייאש

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by shloosh,

אני צריך למצוא תכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג חדש עד 600 ש"ח. נראה לי ש-TI4200 128MB 8x שעולה 499 חזק לעומת מתחריו החדשים אבל הוא יותר ישן גם יותר... אז אם למישהו יש הצעות? תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  12. מזהDDR4 שרואים בכרטיסי גרפיקה מסוימים אני לא מבין ראיתי DDR4 ו3 בכרטיסי מך עוד לפני שהם היו RAM אז אם יש 4 כבר מה כולם בלחץ מה3 או שזה דבר אחר לגמרי ?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  13. שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT . הכרטיס התחיל לזייף הוא בקושי כבר סוחב (לא שפעם הוא היה סוחב מהשהו אבל עכשיו נמאס לי) אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך חדש שיהיה יחסית איכותי למחיר של עד 300 שקל. (אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להביא מהשהו מטורף אבל אני מחפש שיפור ביחס לכרטיס שלי) אני אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by ofird,

יש לי את הלוח Asus A8N-VM CSM עם כרטיס מסך 6150 ONBOARD. אין ללוח SVIDEO בשביל TVOUT (ניתן לקנות BRACKET, אבל זה יקר) אני רוצה להתקין כרטיס מסך ישן שיש לי (NVIDIA 32MB עם SVIDEO OUT) בנוסף על הכרטיס הקיים על מנת לאפשר זאת. האם זה אפשרי? אם כן, איך?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. Started by Elite_Sniper,

יצא דרייבר חדש לכרטיסי ATI(לא נראה לי שהוא רשמי) שאמור לשפר את הביצועים והאיכות של הכרטיסים הבעיה שאני לא רוצה סתם להוריד דרייבר שהוא לא רשמי רציתי לשאול אם מישהו מכיר או ניסה את הדרייבר הזה? זה הלינק אגב להורדה http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=9&go=giveme&dwn_id=304

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by bluemail,

קניתי לוח אם P5ND2-SLI איזה אופציות יש לי ? ומה הכי עדיף ?

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by ccc,

כמה אתם מקבלים ב 3DMARK על איזה רזולוציה אתם משחקים במשחקים כמו GTA ? איזה דרייבר אתם משתמשים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  18. יש לי התלבטות רצינית קניית כרטיס מסך בין 2 כרטיסים : הראשון הוא : ?7600GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E? של חברת :Galaxy , הוא עולה 1050 שקל . הסני הוא: ?X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? , של חברת : Powercolor והוא עולה 1090 שקל. בבקשה תנו לי תעזרו לי להחליט איזה עדיף ולמה ? תודה רבה לכול העוזרים!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by xrover,

היי אני מחפש כרטיס מסך זול ה8800 שהיה לי נשרף :\ בגדול אני צריך כרטיס שיחזיר את המשחק הירוס 6 החדש. לא בשיא הרזולוציות אבל שלא יהיה איטי מידי. המעבד הוא AMD 5200+ וזיכרון 2G יש משהו נחמד במחיר הזה או שאני מדמיין? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by zvika04,

אני משדרג מחשב ביתי המיועד לאופיס, אינטרנט, סרטים וכד' וכן לילד בן 9 המשחק במשחקים קלים. המפרט: מעבד אינטל פנטיום D 805 זכרונות: 512TWINMOS DDR2 533 PC 4300 X 2 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945P-G RH (מבוסס ציפסט INTEL כרטיס מסך: PCI EXPRESS X16 מתלבט בין הכרטיסים הבאים: PALIT ATI RAD. 1600 PRO GOLDEN 128 MB DDR3 128 BIT (שנה אחריות) 600 ¤ PALIT ATI RAD. 1600 PRO SUPER 512 MB DDR2 128 BIT (שנה אחריות) 650 ש"ח NIVDIA® GeForce 6600GT GPU 128MB DDR3 128 BIT +VIVO INNOVISIN מחיר 630 ¤ (אחריות שנה) Leadtek WinFast PX7600GS TD256MB DDR2 128 BIT מחיר 640 ש"ח 3שנים אחריות

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  21. אני חייב למצוא את המסך הזה למה אני לא מוצא אותו?? אני רוצה להזמין אותו אבל איפה?! לא רוצה את הסדרה החדשה היא לא שווה כלום הFT יותר טובים בהרבה מי יכול לעזור לי למצוא חנות בירושלים או אתר אינטרנט ישראלי עם המסך הזה?

22. Started by kw,

אני שוקל לקנות אותו http://www.pcnow.co.il//product.asp?productid=6911&CatCode=124 רציתי לדעת מה דעתכם על הקירור שלו מבחינת רעש וביצועים ? איך הוא בהשוואה ל- 7600 gs ? ואם זו גירסא מוחלשת כי ראיתי שיש שם ddr1 שנראה לי קצת ישן

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by LoopXXX,

אני לא כל כך מבין בניידים אבל האם יש היום כרטיסי מסך לניידים שיכולים להריץ משחקים כמו BC2 או MW2 על הגדרות בינוניות ומעלה? אם יש אפשר מגוןן דוגמאות והמקבילה שלהם מכטיסי מסך לנייחים?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך של ג'פורס משתווה לכרטיס של ריידון 9800 SE ...?!

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  25. שמתי לב שיש שני סוגים של קירורים או עיצובים לכרטיס הנ"ל WinFast PX8800 GTS TDH..... עכשיו מה ההבדל? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.