כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין 1. SAPPHIRE RADEON HD3870 ULTIMATE SILENT HEATPIPE 512MB 2. SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB 3. SAPPHIRE Radeon Toxic HD3870 512MB (כולם DDR4) ההתלבטות היא מה מבניהם הוא הכי איכותי? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
זה נראה לי מאוד מוזר, אני חושב שאני קונה אותו עוד שנייה. מה אתם אומרים? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15026
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים שלי הם בעיקר לעריכת וידאו (SONY VEGAS), ואני רוצה להריץ גם קצת משחקים (fifa וכאלה) באיכות טובה. תקציב: 350, גג 400 שקל. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ לוח אם: INTEL DP965LT CHIPSET P965/G965 C1 כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT ספק EVER-POWER ATX12V PW-400 מסך: SAMSUNG SYNCMASTER 226BW חשבתי על הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/8972 אשמח לקבל הצעות אחרות. תודה רבה רבה, יונתן.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש של גיימינג וקיבלתי הצעה עם כרטיס מסך: כרטיס מסך EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך הכרטיס הזה,ואם הוא יוכל להריץ לי משחקים ותוכנות וסרטים בצורה הכי חלקה שאפשר על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניה של מחשב נייד מתלבט בין שתי האפשרויות: 14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ ) דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר לרזולציה הנמוכה. מה דעתכם על איזה בחירה לקחת ולגבי תשובתו של המוכר? תודה, דקל
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אפשר ארבעה כרטיסים כאלו במחשב אחד? או שזה מוגבל רק לשניים כאלו? תודה לעונים :]
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום!.. מה הדעה שלכם על הכרטיס מסך הזה....GeForce4 4200TI 128MB DDR...AGPX4 פשוט הציעו לי אותו ב290 ש"ח...יד שנייה...אני חושב שהמחיר סביר...מה אתם אומרים? הנה הפרטים המלאים עליו: תודה לכל העוזרים..
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם זה משנה כל כך מהי הסיבה שPCI EXPRESS יותר זולים מAGP X8
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ענקית השבבים חושפת באופן רשמי את מותג כרטיסי המסך והליבות הגרפיות המתקדם שלה לגיימינג, בואו להכירלכתבה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
- 3 followers
-
-
רבותיינו בוקר טוב. כחלק ממערך השידרוג הכללי שעובר עליי לאחרונה, וקריאה מרובה של ת'רדים ארוכים בנושא, החלטתי לרכוש את המסך המופלא הזה של VIEWSONIC ולראות במו עיניי על מה כל המהומה. אבל עליה וקוץ בה (פסיכומטרי) - ראיתי שצויין פה שבחלק מהחנויות מוכרים את הדגמים הישנים והאיטיים יותר של המסך הזה כדגמים החדשים, משמע עובדים עלינו בעיניים! הזמנתי מחנות שנראית לי מאוד אמינה (והלוואי שלא אתבדה), אך בכל זאת רציתי לדעת האם יש דרך לוודא שמה שהוזמן הוא אכן מה שקיבלתי. חוץ מלבדוק מס' סידורי ולשלוח לVIEWSONIC, האם ישנן עוד דרכים לבדוק את הסיפור הזה? מישהו נתקל בתופעה כזאת ויכול לתרום מניסיונו? תודה מראש לעונים. משהו אחרון - בטווח המחירים של הVP191B (כ-3200 ש"ח) אין מסך יותר טוב ממנו, נכ…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
טוב העניין הוא כזה.. יש לי את הוידאו שציינתי בכותרת, וביום שבת אני צריך להקליט איזה סרט.. עכשיו אין לי ממש מושג איך אני מקליט איתו מהטלויזיה כי בחיים לא התעסקתי עם זה............ אם מישהו יכול להדריך אותי...אני אודה לו.. ניסיתי פשוט לשים את הקלטת (עם הריבוע לא שבור) בוידאו, להפעיל אותו לשים סתם ערוץ 2 לנסות, וללחוץ על REC אבל זה לא ממש עושה משהו.. אני בכלל אמור להשאיר אותו או להוציא? אני לא בטוח בנושא הזה גם כן....
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום , מה עדיף מבין הכרטיסים? שמעתי ש 7600gt ממש טוב ונותן ביצועים ממש טובים יחסית למחיר. מביקורת שיש באתר הזה , נראה שדווקא x1800 יותר טוב: איזה כרטיס הכי כדאי לקנות? ויש כרטיס במחירים האלו שיותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356594 מעניין מי תהיה הראשונה שתשלב אותם בכרטיסי מסך שלה, הניחוש שלי הוא AMD. פה דווקא מדברים על 7GHZ ולא 5- מזור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20081124071421_Hynix_Semiconductor_Introduces_7GHz_GDDR5_Memory.html
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 4. מעבד: 3G P4 אינטל 90NM 530 1MLGA775. לוח אם: MSI 865PE NE03 1GLAN 775. כרטיס מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR. כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על איקון של קובץ מדייה (כגון AVI או MPG) אני מקבל את ההודעה: The NVIDIA Display Panel extension cannot be created. Possible reasons include. Version mismatch. Reinstalling display drivers may solve this problem לאחר הודעה זו הוא נותן לי את האפשרויות הרגילות כגון פתיחה של הקובץ שמירה, מחיקה וכול שאר הדברים. ניסיתי להתקין דרייבר יותר מעודכן של NVIDIA, אבל זה לא עזר ותופעה זו עדיין קיימת. איך אני מצליח לתקן את הבעייה הזאת? תודה מראש לכול מי שיעזור. רונן.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
למעשה את הכרטיס כבר קניתי, פשוט השגתי מחיר טוב יד שניה, והיה חבל לי לוותר על ההזדמנות. אני רוצה לקנות T220P של סמסונג (שהבנתי שמומלץ ביותר) השאלה שלי עם גרסת 512mb חזקה מספיק להרצת משחקים, (המחשב עצמו מבוסס I7 הוא בטח חזק מספיק) או שיהיה עדיף ללכת על T220 כדי "להקל" על הכרטיס.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 7950gt ושאני משחק בfarcry ואני עושה על על ההגדרות הגבוהות ביותר המים ניראים ממש לא טוב?זה בעיה בדריברים יש לי את הדריבר שקיבלתי עים הכרטיס?מה לעשות ? ובfifa 07 ניתקע לי ויש לי מעבד athlon 4200 אז זה לא קשור למעבד
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שעזרתם לי המון בבחירת כרטיס המסך שלי, יש לי שאלה אקוטית יותר כעת שנוגעת למחשב של חבר משפחה שלי המחשב שלהם נקנה [בפזיזות מסויימת] מערוץ הקניות לפני כשנה. הזמן עבר, קנו לבת הקטנה משחק [שטיח שמתחבר למחשב ורוקדים עליו... לך תדע] - - בכל מקרה, התקנת המשחק לא מתאפשרת שכן כרטיס המסך לא טוב מספיק. חיפוש קצר בעלה שיש כרטיסי מסך שלא מצריכים סלוט AGP או PCI-E אלא יודעים להסתפק בסלוט PCI רגיל שיש בכל לוח אם. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך כזה שהינו מומלץ? מה יכולים \ עלולים להיות חסרונות של כרטיס כזה ? לצערי מדובר במשפחה של טכנופובים, כך ששדרוג לוח האם לא בא בחשבון, הם רוצים כרטיס מסך שישב בלוסט PCI, נסיונות השכנוע שלי לא עזרו. בנוסף הבאתי לינק לכרטיס כזה - עליו אני מ…
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הנתונים בשבילהם אני צריך כרטיס מסך... הם טלויזיה LG 32 אינץ ומסך מחשב LCD סמסונג 19 אינץ... אני צריך את הכרטיס למטרת משחקים הם על הטלויזיה והן על המסך 19 אינץ... אני צריך אותו לשיכפול הצדים בלי הרבה בעיות ... התקציב שלי הוא 700-800 המליצו לי על הכרטיסים הבאים: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 או.. http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-9800GT&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=196&aff=Zap〈=HE אם מישהו יכול להביא לי עוד הצעות לשימושים שלי אני אשמח ... עכשיו השאלה שלי היא כזאת יש לי ספק כוח מדגם p-4 500 watt atx12v (DR-B500E) G-pro האם הוא לא יקרוס לי עם הספק כוח הזה או שצריך להחליף ... ואם כבר אפשר שיתן לי א…
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי קניתי נייד של HP Pavilion DV6-3050EJ אני לא מוצא באתר של ATI- DISPLAY DRIVER אלה יש שם רק CCCT ,רק את הקטליסט, גם שאני בודק עם GPU Z , אני לא רואה שום פרמטר, איך אני מעדן את הכרטיס? הרצתי DMARK06 , קיבלתי רק 7520 נקודות, יכול להיות שאין לי דרייבר מעודכן. רוני
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שאלה של - כן ,לא, אולי - שווה או לא שווה 600 ש"ח? : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2986903&type=2&product=1&category_name=%eb%f8%e8%e9%f1%e9+%ee%f1%ea
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. איזה כרטיס מסך כדאי לבחור לאדם שמבקש להריץ (כרגע!) 3 מסכי מחשב בו זמנית, כאשר אלה ישמשו למעקב אחרי מניות (הבחור "סטוקר")? אני מניח שהתשובה תהיה פתרון כלשהו של AMD - שהרי אלה תומכים ב EYFINITY. אבל - איזה מהם? יתרה מכך, הבחור חוזה שיתכן (זאת היא אופציה בלבד) שיעבור לקונפיגרציה גדולה יותר, ויוסיף עוד מסך (או אפילו עוד 3?) למערך. אבל לא בשלב הזה! אם כן - אשמח לשמוע את המלצתכם! וזכרו - לא מדובר בגיימר. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה כרטיס: GIGABYTE Geforce FX6600GT 128 mb bulk לפניו היה לי כרטיס מיושן (440mx) ועקב דרישות חדשות (פרוייקט לא קטן ב 3DMax) החלפתי לכרטיס החדש. ציפיתי לשיפור משמעותי מהכרטיס החדש ואני פשוט לא מקבל אותו. בנוסף, ניסיתי להריץ משחק, לא זוכר את שמו, איזה שהוא ראלי מכוניות תלת מימדי ואני מקבל המון פוליגונים "מרוחים" על כל המסך. אותה תופעה מופיעה בעוד משחק כשבכרטיס הקודם זה לא קרה. כנראה משהו בהתקנת הכרטיס ו/או בהגדרתו לא הלך בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעייה. (הכרטיס עלה המון... חברה שלי מתבאסת עלי... יצאתי אפס תודה.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-