עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BeRo,

אני זקוק לעזרה, אני לפני קנית חלקים למחשב, אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות. אלו האופציות: GF4 Ti4200 64MB - 470 NIS ATI RADEON 9000 PRO 128 MB - 270 NIS GF5 5200 128 MB - 360 NIS and a ATI RADEON 9200SE 128 ViVo - 400 NIS בבקשה תעזרו לי להחליט. VIVO יהיה שמיש לי בעתיד ותמיכה בDirectx 9 נראית לי חשובה. מעל 470 אני לא אוציא על כרטיס מסך. תמיכה בDX9 חשובה וקריטית? או שביצועי ה4200 יהיו מעולים ולא ארגיש בחוסר תמיכה ב DX9? (הFX תומך בDX9)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by vourt,

היי, למחשב עם לוח GA-P67A-UD7-B3 ומעבד 2600K + מסך Dell U27 אני מעוניין ל'חזק' את כרטיס המסך GTX670 היחיד שלי ורציתי לשמע לדעתכם - האם כדאי למכור אותו ולקנות אחד GTX690 או שפשוט להוסיף כרטיס GTX670 נוסף? המטרה היא כמובן Gaming 2560 x 1440 תודה!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Eyal Arditi,

שלום לכולם! לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש (RX 480) ושמתי לב שה FPS שאני מקבל בהמון משחקים הוא נמוך בהרבה ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה. אם לדוגמא אני אקח את GTA V, מחשב עם מעבד חלש יותר ועם nvidia 970 עם אותן הגדרות כמוני מקבל FPS גבוה בהרבה (כמעט כפול!) המחשב שלי הוא: מעבד: I5 3570K Ivy Bridge לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H כרטיס מסך: MSI RX 480 GAMING X 8G זיכרון: 4 סטיקים של 4 GB כל אחד (שתים של micron technology ושתי של corsair) ספק כוח: Seasonic S12II-620 המחשב עבר פירמוט לאחר התקנת הכרטיס ואני משתמש בדרייברי הבטא האחרונים של AMD, עשיתי בדיקה עם 3dmark והתוצאות מצורפות בקבצים המצורפים, בנוסף הטמפרטורה של כרטיס …

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by oren_sh,

שלום אנשים יש לי עכשיו 2 כ מסך GF3 TI200 128MB DDR ATI radeon 9200SE 128MB DDR מה לדעתכם יותר טוב יש לי שני מחשבים אחד ראשי ואחד סתם לקישקושים ואני לא יודע מי מהם יותר טוב כדי שאני אשים אותו על זה שראשי אם למישהו יש דעה אשמח לדעת

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  5. מה קורה אנשים טוב תקשיבו יש לי שאלה יהיה לי מחשב חדש עוד כמה ימים וזה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מארז ללא ספק NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W אז השאלה שלי איך הוא יריץ את המשחקים הבאים בצורה מעולה ובלי תקיעות DIRT Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Prince of Persia: The Two Thrones Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 זה כמה משחקים נחמדים שמצאתי תציעו גם אתם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 00Amir,

בדרך כלל משתמשים בכרטיס ATI כראשי ובכרטיס Nvidia בשביל פיזיקס, אבל עם יש לי כרטיס ATI ישן HD 2500pro - האם יש בו איזה טכנולוגיה שכדאי שאני אחבר אותו לסלוט השני?? בנוסף ל 460?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by id3232,

אחרי שיצאו דרייברים חדשים ומשופרים לכרטיסים (PCI-E) האלו אני מבקש דעות של חברי הפורום לגבי איזה עדיף מהם.לבסוף אני מקווה להגיע אל העמק השווה לגבש עצה ולהחליט מעצמי -אז בבקשה תעזרו לי ותתנו כמה שיותר מידע. 1)מצד אחד יש אומרים שעדיף למשל כרטיס מדור קודם אשר בוודאות יותר טוב בDX9 ומצד שני אומרים שלא שווה כי אין בו DX10. 2)ההתלבטות העיקרית היא שכרגע 8800 לא בא לי בחשבון (אני צריך להחליף ספק ולחסוך לנהיגה) לכן אני מתלבט בין 2600 XT DDR4 וDDR3 XT , ל8600 GT/GTS. 3)קחו בחשבון שעוד שנה אני בצבא... 4)צריך כרטיס שהמערכת לא תהווה לו צוואר בקבוק. 5)אני אוהב לשחק מאוד אבל לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד (1024*768 למשל יספיק) ופילטרים לא כ"כ חשובים לי אני רוצה שהמשחק ייראה יפה וירוץ חל…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by galCool,

כרטיס מסך שיספיק לי למשחק VIRTUA TENNIS 3 תודה!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  9. תמיד שאני משחק ב TestDriveUnlimited יש פיקסולים וזה דיי מעצבן, זה אמור להיות ככה? : http://img66.imageshack.us/img66/618/95828588gj3.jpg http://img253.imageshack.us/img253/417/43050828ab8.jpg http://img66.imageshack.us/img66/7246/20884062fm4.jpg הדרייבר מכוון על ביצועים ובמשחק ה AA הוא X4 כדי שלא תיהיה התנגשות. אני עם 160.02. יש דרך לסדר את זה? או שככה המשחק? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by musari,

יש לי בכרטיס מסך 3 חיבורים 2 DVI שמחוברים אליהם 19 אינצ' ו 1 S-וידאו שמחובר לטלויזיה 43 עכשיו הבעיה שרק 2 מסכים עובדים ביחד או שתי ה 19 או 19 ו43 מישהו מכיר שיטה ש 3 המסכים יעבדו??? אני עובד עם קאטליסט 5.7 כולל הקונטרול סנטר

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by Dudu312,

-תקציב עד 1900 -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד PCI-E -מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX -זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ -ספק Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI יש לי מסך של 19 אינצ' ואני לא יודע איזה כרטיסים כדי לקחת אני רוצה מערך כרטיסים שיוצא לי את המקסימום ברוזולציה של 1280X1024 זאת הרזולציה המקסימלית שלי... תודה לעוזרים.

12. Started by Salwaby,

איך הוא ? ה 91.47 החדש יחסית שיצא ב 1 לספטמבר כדאי להוריד אותו ? או שהוא גם גרוע כמו שאר הדרייברים בסדרת ה 91 .. ? תודה.

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by bv500,

ניסיתי להזמין כרטיס וזכרונות דרך NEWEGG גם דרך המסטרקארד וגם דרך הפייפל, אבל מסתבר שהם מוכנים לקבל אותם רק אם הם חשבונות אמריקאים... מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתרים שכן מקבלים מסטרקארד בינלאומי או פייפל בינלאומי ??? ידידה שלי עוד מעט מגיעה לשם, ואני צריך להזמין את זה כמה שיותר מהר למקום שבו היא הולכת לגור בשבועיים הקרובים על מנת שהיא תוכל להביא לי את זה תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  14. תמיכה ב - Pixel Shader 2.0. עדיף עם קירור פסיבי.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוכש מחר מסקיי כנראה את הTWINTECH 260GTX XT עם הקירור המעולה של AC ודיברתי עם ניב (בעל החנות) בנוגע לרכישת הדגם GTX 275 XT ונאמר לי שאין במלאי במפעל..האם ישנו מקום לרכוש את הGTX 275 בארצנו הקטנה? ואם לא אשמח לקבל תגובות לגבי הכרטיס הנ"ל ותיפקודו בOC (עד לאן אפשרי להגיע) כי הביקורות בחו"ל מעורבות. ATI לא כ"כ בא בחשבון משום בעיות תוכנה ופשוט שאין כרטיסי ATI קרירים כמו הספציפי הזה. שאלה נוספת היא האם ספק 42A כמו שיש לי עכשיו יספיק לכ.מסך הזה בOC?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Wheel,

אני באמצע משחק והכל בסדר FPS גבוה ופתאום באופן אקראי זה יורד לי לסביבות ה20, כשאני יוצא עם ALT+TAB וחוזר זה עוד פעם חוזר לFPS כמו שצריך, אבל זה קורה כל הזמן ואני לא מבין למה, כשהיה לי 7900GT זה לא קרה אף פעם יש מישהו שזה קורה לו גם? -דברייברים עדכניים להכל -אין אנטיוירוס פסיבי, פירוול של XP -אין תוכנות רקע תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by liortaib,

רציתי לדעת בכמה אחוזים הביצועים של 4850 cf יהיו גודלים ל 4870 למשל במישחק crysis

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by avz,

היי יש לי כרטיס מסך HD5450 אשר מחובר לטלויזיה LCD 32 ואשר אני משתמש בה לצפות בתכנים של קודי. הבעיה (שלי) היא שהתמונה המופקת מכרטיס המסך גדולה יותר מאשר מסך הטלויזיה, כלומר, יש צורך לצמצם מעט את הרוחב והגובה של התמונה על מנת שתתאים לגובה המסך. אם אני עושה זאת על ידי שינוי הרזולוציה - התמונה נעשית קטנה מדי. האם ישנה אפשרות לכוון כיוון עדין את גודל התמונה ואם כן, איך עושים זאת?

19. Started by rikus,

http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/page2.asp סתם חשבתי על זה למרות שאין לי כסף לשדרג, אבל זה בטוח יותר שווה לי שיש לי רק S939 ואני אצטרך שידרוג של הזכרונות+לוח אם+מעבד.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. שלום. יש לי מחשב מאוד ישן Athlon xp 1400 + / 1600 geforce 2 mx 440 64 mb 512 mb SDRAM לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-P עכשיו, אני רוצה לחסוך למשחב נייד, ופשוט לשפר קצת את המחשב הישן הזה, כי יש איתו בעיות , אני לא מכבה אותו , כי כל פעם שאני מכבה, אני לא מצליח להדליק , המסך לא נדלק...וההרד דיסק שלי זה 10 GB , אז אנ רוצה לקנות רק כרטיס מסך טוב(נראלי זה יפתור את בעיית המסך הלא נדלק וזה..) והרד דיסק נורמלי, ובשאר הכסף לקנות משחב נייד אבל אני לא יודע אם הכרטיסי המסך המודרניים יכולים להתאים למחשב הישן שלי...אז מה אתם אומרים? איזה כרטיס מסך טוב אפשר לקנות שיתאים למחשב הזה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Moty_p,

נתחיל בשאלה ראיתי בהרבה אתרים את הכרטיס המסך הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_69/products_id/5066?osCsid=d2b8f489eb67b19e5541893f1b5d331b רציתי לשאול למה הוא כל כך יקר מה מיוחד בו הוא אשכרה עולה כמו 2 מחשבים חדשים חזקים מאוד ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס מסך גי'פור 7300GT אני רוצה לקנות אותו כי הוא פשוט עם ממשק AGP ולא PCIX יש לכם כרטיס מסך יותר טוב ב AGP להציע לי במחיר של עד 500 שקל?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום...התלבטתי אם זה שייך לפה או לפורום משחקים בסוף החלטתי שזה לפה |: אז ככה יש הרבה מאוד משחקים שאני רואה את האפשרות Vsync ובכל מקום האפשרות על Off מה זה בדיוק עושה ? הפעלתי את זה ולא ראיתי הבדל... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  23. אוקיי, קודם כל המסך שנקנה הוא Bell bl776B מסך 8ms מיצרנית שעד כמה שידוע לי היא לא מוכרת... בהשוואה למסך הCRT המזדנקן שהיה לי מדובר בשיפור מדהים... המסך הקודם שלי היה ממש מעאפן ומחשיך פתאום בלי סיבה... תופעה שכמובן לא קיימת בסך הנ"ל... כמובן שגם הצבעים חדים וחיים ללא שום שינוי בדרייברים (digital vibrance למש"ל של נווידיה) טוב, בטח לא חשבתם שאני פה סתם כדי לספר לכם על המסך אלא יש כמה בעיות קטנות... למעשה, בעיה אחת, כנראה שחלקו העליון של המסך טיפה חשוך יחסית לשאר המסך ניתן לשים לב כאשר חלון פתוח על כל המסך ואז שורת הכותרת חשוכה יחסית לשורת הטאסקבר, שהן אמורות להיות בצבעים זהים... האם זוהי בעיה ידועה במסכי LCD או שמא רק במסך הספציפי הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by monya2007,

אז אני מבין שזה ככה לכולם הורדתי את ה"HOTFIX" באתר שלהם זה לא ממש עזר איך אני משנה את מהירות המאוורר? ראיתי מדריכים באנגלית וזה לא עזר (למרות שאני יודע אנגלית ברמה של שפת אם [בלי מבטא]) מישו יכול להביא מדריך שהוא יותר USER FREINDLY? עם תמונות? נ.ב. מזל שאני קונה לו קירור מים בקרוב 120% ביצה מטוגנת על זה =]

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  25. היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל ופחות שיתן ביצועים נורמלים חחחח עד כמה שאפשר ב 300 שקל חברה שלי רוצה סימס 2 יש לה P4 3GHZ 512 RAM אם זה עוזר תודה מראש

• 6 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.