עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheShadow,

הרגע אבא שלי קנה... זה יצא משתלם לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  2. אני כבר מיואש.. הכרטיס הזה עושה בעיות. מה שכן,יהיה קשה להחזיר אותו.. ואני גם לא בטוח שהוא הבעיה. אז אני שואל כאן ומברר. הוא כל הזמן מכניס כתמים על הווינדוס,עושה הפעלה מחדש למחשב בעת הרצת תמונות,תל מימד,או כל דבר גרפי אחר. הוא גם משנה תצבעים,בקיצור אין מנוחה. בקשר להפעלה מחדש.. אחרי ההפעלה,אני מקבל הודעה בשם 'Microsoft Windows' וכתוב 'שגיאת חומרה' האם אני צריך להחליף אותו או לא? או שזה בכלל לא בעיה של פגם. אודה למי שיעזור לי

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by keypod,

רציתי לדעת אם יש למסכי LCD המלצה האם עדיף להשאיר פועל כל הזמן (24 שעות ביום) ולהשתמש ביכולות ה - POWER MANAGEMENT של המחשב או אם לא הולכים לגעת בו כמה שעות טובות, עדיף לכבות תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by Torn,

יש לי תקציב של בערך 500 שקל, אני לא גיימר מי יודע מה, אבל אני אוהב לשחק במשחקים פה ושם ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ לי משחקים מודרניים בצורה סבירה... ראיתי מישהו שמוכר TI 4800 ב450 שקל! ולעומת זאת אני יכול לקנות בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=7994 שהוא RADOEN 9550 עם 128 ביט! מה יתן לי יותר ביצועים? ומה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  5. מבקש לרכוש כרטיס 9600pro השאלה איזה ? אני צריך לבחור בין GIGABYTE GV-R96P128DH ATI Radeon 9600 PRO 128Mb TV-Out DVI Retail או SAPPHIRE ATI 9600 PRO 256 mb Retail המחיר זהה אך חשוב לי אמינות (שלא יתחיל להרעיש המאורר למשל ) מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. קיבלתי תוצאה בקוואה מארק 48k עם xfx6800 עלוב?! אני לא אמור לקבל יותר =[ ?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by RVD,

יש לי אפשרות להביא כרטיס מסך מארה"ב... על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 דולר? תודה מראש נ.ב - הכרטיס צריך להיות מיועד ליציאת pci-e

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. לדוגמה ב אס אל איי זה חצי מסך לכל כרטיס ...בקרוספייר איך זה עובד?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  9. יש לי R9700 PRO של gigabyte אני בקרוב מתכנן אוברקלוק למחשב ולכן כמובן רציתי להמהיר גם את הכרטיס מסך. השאלה שלי היא עד כמה אוכל לשפר את ביצועי הכרטיס שלי ששוה להשקיע 150-200 שקל בהחלפת הקירור..? ואיזה קירור מומלץ,לא מרעיש וכמה שיותר מרשים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by blank,

אני מתכוון ל 6800 הרגיל (לא GT ולא U) לא מצאתי באף חנות באינטרנט (ישראלית). חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה דגמים מועטים (3) של MSI ASUS ו LEADTEK ב NEWEGG אבל זה לא בארץ. מי שימצא מוזמן לפרסם לינק תודה.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by esharone,

היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. שלום לכולם, לפני כ-4 שנים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 4890. ביומיים האחרונים עושה רושם שסופו קרב היות והמאוורר שלו לא מפסיק להרעיש ולחרחר - גם אחרי ניקיון יסודי מאבק. אם נותנים לו להמשיך לעבוד גם כשהוא מרעיש - בסופו של דבר המאוורר שלו מפסיק לעבוד. כמו שתיארתי זאת בכותרת, אני רוצה להחליף אותו באחד חדש, אבל לא בהכרח להשתדרג יותר מדי (עניין תקציבי). חשוב לי לי שהביצועים לא ישתנו כמובן ואני חייב שיהיו לו שתי יציאות DVI (אני עובד קבוע עם שני מסכים). למישהו יש המלצות? אילו כרטיסי מסך חדשים נמצאים באותה הרמה של הכרטיס הזה? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  13. איזה כרטיס מסך מומלץ בתקציב של 400-500 ש"ח ניתן להוסיף על הלוח הזה ? מדובר בילדים בגיל 8 המשחקים כעת בעיקר במשחקים קלים ואני מעוניין לשפר להם את המחשב מדובר במחשב שנרכש לפני 3 שנים: מעבד AMD Athlon II X3 435 2.9 Box מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Arctic Cooling feezer 64 pro 64 Transcend 1GB DDR3 1333Mh [TABLE=width: 100%, align: right] [TR] [TD]Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 [/TD] [/TR] [/TABLE] כרגע משתמשים במסך וויסוניק 19 דגם VP930 [TABLE=width: 100%, align: right] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשחקים ב-1440p. אני מתלבט כרגע בין 2 כרטיסים: msi gtx780 lightning 2790 ש"ח או: nvidia gtx780ti 3528 ש"ח (המחירים נלקחו מאתר TMS) למיטב הבנתי בהערכה גסה ה-780ti ייתן לי כ-10% יותר ביצועים (פחות או יותר) אך ה-lightning יעלה 738 ש"ח פחות ויביא איתו קירור טוב יותר ושקט יותר ורכיבים איכותיים יותר. אשמח לדעת מה אתם חושבים האם 780ti שווה את התוספת למחיר או שה-lightning יהייה מעל ומעבר בשביל משחקים ב-1440p (עם מחשבה שהוא ימשיך לאכול משחקים ברזולוציה הזו גם בעתיד הקרוב). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. Started by tdl4,

Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 Sparkle GTX670 2GB GDDR5 OC 700 שקל הפרש בין השניים, השאלה מה ההפרש בין הביצועים, אחד OC השני רגיל.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by דקל,

שלום אני לפני קניה של מחשב נייד מתלבט בין שתי האפשרויות: 14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ ) דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר לרזולציה הנמוכה. מה דעתכם על איזה בחירה לקחת ולגבי תשובתו של המוכר? תודה, דקל

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. Started by saarxee,

האם יתקיים צ.ב.? במשחקים כמו BLUR, COD, GTA וכו'... כרגע יש במחשב GT220, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך ב-450 שקלים או שעדיף לשמור את הכסף ולחסוך למחשב באיזור ה-1700 שיהיה עם מעבד וכרטיס HD7750? תודה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. ה 7800GTX שהיה לי מת שלחתי ליבואן והציעו לי לשדרג אותו אולי ל 8800 640MB GTS האם שווה לשדרג מבחינת ביצועים בין שתיי הכרטיסים ?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by Oranili,

תגידו ... יש לכם תקיעות במשחקים למי שיש 512+512 לא סטיק של גיגה ... אצלי יש 512+512 256+256 ויש תקיעות .. עכשיו קראתי באתר שלהם שמומלץ מאוד סטיק של גיגה אחד ! לא מבולגן כמו אצלי .... אז אני חושד בזיכרון שהתקיעות ... הם שם כשהוצאתי את ה512+512 והשארתי את ה256+256 היה מלא תקיעות ... ושהוצאתי ת256+256 לא היה הרבה תקיעות ... היה קצת ועכשיו עדיין יש.. אז אני חושב שאני צריך 2 סטיקים של גיגה ... הנה תקראו פה : http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022 ועוד אחד: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  20. היי, אשמח לקצת עזרה בהתלבטות. מכיוון שהכרטיס כיום מריץ משחקים בגרפיקה בינונית (1280*1024) אני שוקל להחליף אותו באחד מהשניים שמצוינים בכותרת. האם המעבר יגרום לשינוי משמעותי? האם המחשב שלי (בחתימה) מסוגל להתמודד עם הכרטיסים האלו? הבנתי עפ"י חיפוש בפורום שה-PRO עדיף בביצועים אבל לא הבנתי איזה מחשב מינימלי צריך כל אחד מהכרטיסים. תודה.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  21. שלום חברים, רציתי לשאול האם לדעתכם יש הפסד משמעותי יחסית בחוויית המשחקים עם פילטרים מנוטרלים בכרטיס מסך Calibre 8800GTS 320 במסך 24"? אני תוהה אם ישנו הבדל דרמטי בחווייה לעומת פילטרים מופעלים במלואם ברזולוציה 1280 על 1024 במסך של 19". איזה אפקטים ופרטים הולכים לאיבוד בתמורה לקצב משחק רציף?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by nore0,

מה עדיף ?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by amitbatito,

מה זה צוואר בקבוק??

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=41739

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by bocher,

תקשיבו... התרנתי את המשחק C&C3 לא משנה.. קיצור אחרי משהו כמו שתי דקות של משחק הוא נתקע למשך חצי דקה.. ולאחר מכן מופיעה לי ההודעה הבאה.. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_96365818.gif כמו כן ניסיתי לעשות כמעט כל דבר אפשר כגון: עידכון דרייברים, דירקט איקס הכי וגם עשיתי את בדיקת ה-direct3d והכל עבר בהצלחה בבדיקה... אם מישהו נתקל בזה מתי שהוא ו\או יודע איך לעזור אני אני אשמח מאוד. תודה וחג פסח מהנה וכשר D:

• 12 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.