עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by do_k,

שלום לפני מספר ימים התקנתי מחשב חדש עם כרטיס מסך gigabyte - geforce 7900gt בכל מה שקשור ל-desktop, הצבעים מצוינים, אבל בתצוגת וידאו כל ההגדרות לא "נכונות". ממש לא יכול לכייל את כל הפרמטרים לתמונה טובה. ניסיתי כמובן לעדכן דרייברים וגם codecs, אבל לא עזר. יכול להיות שבחרתי כרטיס לא מוצלח? תודה מראש לכל עזרה

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  2. אני מקווה שאני לא הראשון שמעלה פה את ההודעה, ואם כן - אשמח לשמוע מה דעת החברים המלומדים בנושא, האם הגיוני שתחת אותו דגם חברה תשווק מסך משלושה יצרני פאנלים עם הבדלי תצוגה כל כך בולטים? אני מצרף שני לינקים - אחד למבחן השוואתי של הסמסונג האמור מול מסכים אחרים http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html ואחד של השוואת שני מסכים עם שני פאנלים שונים - אבל מאותו הדגם http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html אשמח לשמוע את דעתם של המתמצאים בנושא - שכן אני כמעט וקניתי לי את המסך של DELL, ורק ברגע האחרון עצרתי להרהר בסמסונג, אבל עכשיו, עם כל העניינים שרצים איתו כבר אין לי כל כך מושג מי נגד מי... …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. איזה כרטיס משתווה ל X1950 אותם ביצועים רק GEFORCE ואותו מחיר ! 1200 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  4. זה לא מראה כלום ואז זה נותן הודעה "unexpected error" או משו כזה עם הסמל של directx בצד? wtf? לעוד מישו זה קורה?

5. Started by stingeR-,

אוקיי , חיברתי את המחשב לטלוויזיה וראו בטלוויזיה את המחשב דרך הVIVO... , אבל עכשיו שאני מחבר את המחשב ליציאת הוידאו של הממיר הדיגיטאלי , אני לא יודע איך לסדר שיראו את הטלוויזיה במחשב.... , איך אני עושה את זה? , התקנתי WDM Drivers , אבל אני לא רואה שום אופציה כדי לאפשר צפיה במחשב של הטלוויזיה , למחשב מחובר RCA , ומהמחשב יוצא RCA שמחובר למתאם סקארט שמחובר לממיר ביציאה של הטלוויזיה , הייתי רוצה לקבל עזרה , תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by Greave,

אישית נראה לי ב-3DMarks קיבלתי נמוך. ה-Aqua נראה סביר: 3DMark2001SE -> 11095 3DMark2003 -> 3248 Aquamark3 -> 4923 , 7647 , 37255 *ראה מפרט *דרך ה-Control Panel של ATI כיוונתי גם ב-Direct3D וגם ב-OpenGL על "ביצועים" (כלומר AA וAF היו מכובים). *יש לי את ה-Catalyst 3.8 *בשלושת הבנצ'ים השתמשתי בהגדרות ה-Default.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by irbaboon,

ראיתי בכמה מקומות שזה ממש משפר, אבל לפי מה שאני יודע DX10 זה רק לוויסטה... יש כזה לXP? איפה מורידים כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  8. חשבתי לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט, ועד אז צריך לעשות החלטה ,חשבתי ששניי Nvidia ge-force 7600GT בSLI יהיו חזקים כמו 7900gtx , ויותר זולים גם (אני קונה במחיריי ספק אז זה מבוסס מה שאני אומר) , עכשיו צריך לבדוק עם הוא תומך בSLI (ה-7600 ) והאם המחיר של לוחות שתומכים בזה שווים את המחיר הנוסף

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  9. שלום! לאחר שהחלטתי לקנות את ה- 6600GT של nVidia, נתקלתי בקושי להחליט על החברה. החברות/הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT PNY 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT Gainward 6600GT 128MB Ultra1960 PCI-E VIVO Gigabyte 6600GT 128MB 128Bit PCI-E VIVO ברצוני לדעת מאיזו חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס, ולמה דווקא ממנה? אם יש אחת מהחברות הנ"ל שאתם "פוסלים על הסף", אנא אמרו לי למה. בתודה מראש, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  10. יש לי מחשב יחסית ישן ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. התקציב שלי : עד 1,500 ש"ח. המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO המסך שלי: Dell 2007WFP

11. Started by eliranl,

אם אני פותח אותו ל16 צינורות עיבוד וקצת OC הוא מגיע לרמה של GT?? ה128MB ישפיעו בעתיד? או ששווה לקנות 6800GT שיהיה 256MB זה יהיה משמעותי בעתיד?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by arik100,

איך הכרטיס מסך הזה? זה כרטיס מסך של מחשב נייד , אני לא מצפה להרבה , אבל השאלה היא אם הוא כרטיס נורמלי שיכול להריץ משחקים לפני כמה שנים על LOW לדוגמא , או האם הוא כמו כרטיס ON BOARD של מחשב שולחני , או שהוא הרבה יותר גרוע מזה? קצת פירוט בבקשה תודה מראש

13. Started by itsik2525,

אמרו לשאול אז אני שואל מי לוקח ה1900XTX או ה7900GTX

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

תגידו גם לכם "פג התוקף" של הדריבר כל חודש?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by eladbu,

האם יכול להיות ש nfsu2 שדרך אגב משחק מדהים! המחשב שלי לא סוחב אותו בהגדרות גבוהות? עם מפרט של פ4 3ג 512דדר עם כרטיס רדאון 8500 128 מה שמפליא הוא שניד פור ספיד הקודם רץ ממש טוב בהגדרות גבוהות שלא תחשבו שאני הוזה אני יודע שזה כרטיס בינוני לחלוטין אבל עדיין אני מצליח להריץ ממש בהגדרות נמוכות

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by liav25,

הסרתי דרייברים עם דרייבר סוויפר, והסרתי את התיקיה C:\ATI שבפנים יש תיקיה בשם SUPPORT עם הדרייברים. הדרייבר תצוגה עצמו עובד אבל בCCC יש תקלה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  17. Started by ccc,

כמה אתם מקבלים ב 3DMARK על איזה רזולוציה אתם משחקים במשחקים כמו GTA ? איזה דרייבר אתם משתמשים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by pergola,

יש לי כרגע את הכרטיס 8800GT. ההורים שלי קונים מחשב חדש, שבו אני יכול לקנות לוח תומך SLI. 1. אם אני עושה SLI אני חייב 8800GT? או אני יכול גם כרטיס אחר? 2. יש למישהו נתונים בכמה % זה ישפר את הביצועים?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by DarkShnizel,

יש ברשותי 6600GT של Gigabyte אבל הVIVO לא מגיב לחיבור. חיברתי מצלמת וידאו בשביל להקליט למחשב שידור "LIVE" אבל כל מה שאני קולט זה מסך שחור בתוכנה שבאה עם הכרטיס(PowerDirector 3) או שאני מקבל הודעת שגיאה בתוכנה של מיקרוסופט (Windows Media Encoder). התקנתי את הדרייברים של WDM מהאתר של NVIDIA (אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות) ואני משתמש בחיבור Composite.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. מחפש כרטיס חזק שיחזיק משחקים בצורה מכובדת על מסך 17" אבל שלא יוגבל ויבוזבז על ידי המעבד מתוכנן מחשב חדש עוד שנה ככה שלא צריך להשתגע ולפיכך התקציב הוא עד 650 שקל בלי חריגה של שקל תקציב של חייל תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. הורדתי את חבילת הfull של K-LITE ושאני בא לצפות בסרטון באיזשהו אתר הוא ממשיך לעוות את הצבעים ולשבש אותם.. יש פתרון לבעיה? ד''א אמרו לי שצריך להוריד תוסף של XVID כדי שיעבוד כמו שצריך הורדתי גם ועדיין רואים מעוות את הצבעים

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by STRENGTH,

קניתי את המסך הזה בגלל הרבה המלצות פה ועוד מקומות. ותמיד אמרו שזה המסך הכי טוב הכי חד וכל זה. אבל עכשיו אני רואה שזה בכלל לא נכון,אני ממש מאוכזב ממנו במשחקים ובכלל בסטופ. בדטופ הכל מטושטש ולא חד בכלללללללללל במשחקים חסר מאד בהירות..ושאני מגדיל את הבהירות אז רואים מטושטש. לא יודע כנראה שיש למסך הזה בעיה איפשהו אז בקיצור...... :'( :'( :'( עשיתי מלא בדיקות ככל שאני מגדיל רזולוציה רואים יותר יפה.. 800*600 רואים יותר חד ויפה מכל רזולוציה שמעל ודבר ממש מוזר ב 60 HZ רואים הרבה יותר חד ויפה מ 85 HZ איך זה יכול להיות?! אני רואה שזה בעיה במסך.. או שזה רק במסך שלי אולי הוא פגום? יש איזה דרך לבדוק אם הוא פגום?! טוב בכל מקרה אני ישמח לקבל הצעות לכיוון המסך.. ואולי עוד דבר…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by בקהאם,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=9939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=9937 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=10163 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 עד אלף שקל מה שווה לקחת? חשבתי על אחד הכרטיסים האלה? התקציב הוא אלף אבל רצוי כמה שפחות שווה לחכות ליולי-אוגוסט ל7600 ? וגם ה6600 ירד בקיץ כשיגיע ה7600 לא?

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  24. יש לי את הכרטיס מסך הזה <--- המטרה שלי היא לראות טלויזיה במחשב ולהקליט למחשב את מה שאני רואה. כרטיס טלויזיה? איך זה עובד? יש לי YES בבית? אני יוכל לראות את כל הערוצים? אני מחבר אותו לכרטיס מסך? לאן מחברים אותו? אשמח להסבר קצר והכוונה שלכם. תודה בן

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by THE GAME START,

שלום רציתי לישאול איזה כרטיס יותר טוב ומה יותתר מישתלם HD3870 או 8800GT

• 3 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים