עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תודה לעונים..

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by sh2006,

ומה באשר לביצועים? ובכן, הכרטיס החזק בחבורה, ה-8600GTS, אמור להפיק כ-5500 נקודות ב-3DMark2006, 8600GT יפיק כ-4700 נקודות ו-8500GT יפיק בצורה מאוד מוזרה 2400 נקודות, זאת, לטענת מקורותינו, על מערכת בעלת מפרט זהה."" אני לא מבין משהו איך הכרטים 86GTS מוציא 5500 נקודות ב3DMark2006 כשלפי האתר טומס 8800GTX מוציא 2937 http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=606&model2=608&chart=231 מישהו יכול להסביר לי

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by gabbay,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP, לא משנה ATI או NVIDIA במחיר של 900 ש"ח תודה

• 13 תגובות
    • 734 צפיות
  4. זה המודינג הראשון שלי... אז קצת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון... המחשב הוא פנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by OuTsIDe,

האים יש הבדל משמעותי ביניהם? 9600GT 256 VS 9600GT 512

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  6. %אין קנייה ומכירה בפורום% למה מחקתם את הנושא קודם?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מסך LCD שאני יכול לקנות בKSP שהיה טוב לגימר עד 1800 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  8. שלום חברים, רציתי לשאול האם לדעתכם יש הפסד משמעותי יחסית בחוויית המשחקים עם פילטרים מנוטרלים בכרטיס מסך Calibre 8800GTS 320 במסך 24"? אני תוהה אם ישנו הבדל דרמטי בחווייה לעומת פילטרים מופעלים במלואם ברזולוציה 1280 על 1024 במסך של 19". איזה אפקטים ופרטים הולכים לאיבוד בתמורה לקצב משחק רציף?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by eyalgo,

היי האם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח עבור 6600GT? האם יש הפרשים משמעותיים בין השניים? דרא"ג, ה6600 הוא של Gigabyte עם 256M עם איוורור פסיבי ה9600 הוא עם 128M וניתן לפתוח אותו ל9600XT

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by פינוקיו,

שלום, קניתי אתמול כרטיס טלביזיה של חברת PINNACLE . יש בו 4 יציאות: 1. יציאת TV חיבור לאנטנה/ טלביזיה 2. יציאה לאודיו ( אודיו OUT ) 3. חיבור צהוב ( לחיבור אנלוגי) 4. S-VIDEO אני רוצה לחבר את המצלמת וידאו האנלוגית שלי לכרטיס. החיבור הצהוב מתחבר לכניסה הצהובה בכרטיס טלביזיה אבל מה לגבי הסאונד ? האם יש פתרון לזה ? קיבלתי כבל לחבר חיצונית בין הכרטיס טלביזיה(אודיו) ליציאה של האוזניות או רמקוליים. אבל מה קורה במצב שלי - הקלטה ממצלמת וידאו למחשב ? ד"א - וידאו רואים

11. שלום לכולם, לפני כ-4 שנים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 4890. ביומיים האחרונים עושה רושם שסופו קרב היות והמאוורר שלו לא מפסיק להרעיש ולחרחר - גם אחרי ניקיון יסודי מאבק. אם נותנים לו להמשיך לעבוד גם כשהוא מרעיש - בסופו של דבר המאוורר שלו מפסיק לעבוד. כמו שתיארתי זאת בכותרת, אני רוצה להחליף אותו באחד חדש, אבל לא בהכרח להשתדרג יותר מדי (עניין תקציבי). חשוב לי לי שהביצועים לא ישתנו כמובן ואני חייב שיהיו לו שתי יציאות DVI (אני עובד קבוע עם שני מסכים). למישהו יש המלצות? אילו כרטיסי מסך חדשים נמצאים באותה הרמה של הכרטיס הזה? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by must_fake,

לי ולחבר שלי יש ויכוח של מי יותר טוב..של שתינו זה 256 מגה זיכרון...בקשה אני חייב לדעת !

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  13. ותודה)

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  14. אני צריך כבל שמשני צדדיו יש חיבור DVI אחד שיתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני שיחובר לטלויזיה כדי ליצור תצוגה של המחשב בטלויזיה בצורה הזו אני יודע שאני יכול לעשות את אותו דבר בצורות שונות כדוגמת S VIDEO ובננות אך אין לי חיבור S VIDEO בכרטיס המסך ואין לי כסף מיותר להוציא כרגע כדי לקנות אחד חדש אז תחסכו ממני את ההסבר הזה. אגב , אני אוכל ליצור כבל כזה בעצמי מ2 חיבורי DVI שימוזגו לכבל אחד משני צדדיו או שזה בנוי בצורה שעלולה לשרוף משהו ? אם אני לא אוכל השאלה היא אם אני אוכל להשיג את הכבל הנ"ל בחנויות בניין שונות שמוכרות גם כבלים ודברים של אודיו ותצוגה למחשב או בחנויות מחשבים בלבד , כמה עולה כבל כזה בערך ואיך הוא נקרא ? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by dimorm,

שלום, בערך לפני שבוע רכשתי את 5770 , כשהתחלתי להריץ כל מיני משחקים גיליתי שהוא פועל לא כמו שצריך זאת אומרת אני מקבל באיזה 15-30 FPS פחות ממה שבBENCHMARKS וממה שחברים שלי מקבלים יש להם את אותו הכרטיס. עוד דבר כשאני משנה את הריזולוציה ליותר נמוך הFPS כמעט לא משתנה באיזה 2-3. יכול להיות בעיה במפרט? המפרט: Motherboard Name Jetway BI-100-KU System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Card Shapphire 5770 1G CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) GPUZ:

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  16. אני מתכנן רכישת מחשב בין 7000-8000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). בחיפושיי בפורומים ראיתי הרבה פעמים המלצות לקנות כ.מסך ביניים בשלב זה ולהמתין ליציאת כרטיסי DX10 חזקים יותר וזולים יותר. דבר אחד לא הבנתי. X1950PRO עולה בערך 1300 ש"ח. כל כרטיס נורמלי שאני אקנה עוד כמה חודשים יעלה גם בערך 1500 ש"ח. ואז יצא שהוצאתי 2800 ש"ח על כרטיסי MID. לא כדאי לי יותר לקנות כבר 8800GTS ב- 2700 ש"ח היום? לפי מה שקראתי, הכרטיס הזה די חזק ותומך כבר ב-DX10. איזו סיבה תהיה לי להחליף עוד כמה חודשים כרטיס כזה? שי.

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  17. אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש. אני מתלבט בין 6800GS ל7800GT. הבעיה העיקרית שלי עם ה7800GT היא כמה שאני אוכל אותה עם DIRECTX 10 שאמור לצאת +- שנה מעכשיו יגיע, וכמה חודשים אחריו יצאו משחקים שלא יעבדו איתו. האם מצב כזה יכול לקרות? או שאמורה להיות תמיכה לאחור? מה ההבדל בביצועים בכלל בין ה7800 ל6800? האם על רזולוציה של 1280X1024(LCD 17) אני ירגיש משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by BAR3003,

יש לי כרטיס מסך 6600GT חיברתי את הטלויזיה ואני רואה שחור לבן בדקתי את הכבל הוא תקין יכול להיות שזה בגלל הדרייברים שלי (יש לי 84.21) בתודה מראש.......

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  19. ?? ומה יותר משתלם?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  20. זה נראה כאילו אף חנות לא מוכרת אותו יותר. בדיוק מתי שאני קונה מחשב חדש והייתי סגור עליו...

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  21. השאלה בכותרת. יש לי את המסך 1750HQ של LG ואני רוצה לשמור עליו עד כמה שניתן, אז נגיד כשאני הולך לישון, לכבות מהכפתור או להשאיר ולתת לו לעבור לPOWER SAVING MODE? (כשהמחשב דלוק כן?) וכשהמחשב כבוי? לכבות מהכפתור או להשאיר ככה שהכפתור באור כתום?תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by MoMo-P,

רציתי לחבר וידאו ולהריץ את הסרטים במחשב.. זה אפשרי ?!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  23. http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/power-noise.html פותרת המון שאלות שחוזרות על עצמן בפורום

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by shark1011,

התקנתי אתמול מערכת WINDOWS SERVER 2008 וכנראה יש איזה בעיית התאמה עם הדרייבר... הכרטיס הוא 4850H-B של ג'יגהבייט, איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by ElvisC,

היי, האים יש כזה זמין בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.