כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! האתר http://www.hardwareanalysis.com הביא ביקורת של שניים מהכרטיסים המהירים ביותר שבסדרת ה- R520 או כפי ששמם יהיה בשוק X1800XT וה- X1800Pro... האתר הזה מביא משהו שאתרים אחרים בחו"ל עדיין לא יכולים לפרסם בגלל שהוא לא חתום עם ATI ב- NDA: Non Disclosure Agreement - בגדול הם לא חתומים איתם בחוזה לא-לפרסום וכו' ושמו את ידם על כרטיסים אלו. ** הדרייורים שהשתמשו בהשוואת הכרטיסים ב- ATI הם Release Candiate - לא סופיים אבל קרובים מאוד. ** מהירויות השעון של הסיליקון שבידם גם לא סופיות כיוון ש- ATI עוד מדברים על האפשרות לשינויים של הרגע האחרון. שווה להסתכל לראות את עתיד הדור של ה- R520 כבר עכשיו. // דעתי בנושא: אין חדש תחת השמש - ATI בירידה ב- High End כבר מה- X800XT/XTP…
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בכמה ה1950XTX באמת יותר טוב מה1950XT??....(חחח תפסתי את תצומת הלב שלכם אה...היתם בטוחים שהולך להיות פה משהו מעניין דעה כל שהיא על הנושא...אבל למרבה המזל הנאחס של הרבה ממכם אני באמת שואל...)
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שללום רב. ברשותי כרטיס מסך של חברת שפיר דגם RADEON 9000 עם 64MB DDR וברשותי מערכת הפעלה WIN2K SP3 וכאשר התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך CATALYST RADEON 3.5 אז לאחר הריסט שהוא עשה למחשב הוא רושם בעלייה של ה-WIN2K שהוא מצא חומרה חדשה אבל הוא לא מצליח למצוא לה את הדרייבר המתאים. וכן לאחר כל פעם שאני עושה ריסט למחשב יש את אותה הודעה של מציאת חומרה חדשה.! מה עליי לעשות? תתקבל בברכה כל הצעה / תגובה.... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס חדש, ובצד האחורי שלו יש מן פד אדום כזה שמודבק על איזה חלק, מה זה הדבר הזה? זה יוצא בקלות השאלה אם להשאיר או להסיר.. למה זה נועד? הנה התמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה!
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מהו הדגם הכי מומלץ למטרות גרפיקה (עריכת וידאו), חובה שיהיה חיבור DVI, ושהזמן תגובה לא יהיה מעל ה16-20. עד עכשיו הייתי דיי סגור על ה VIEWSONCI VP171, אבל עכשיו יש לו כמה גרסראות עם זמני תגובה שונים וכו', ויצאו הרבה דגמים חדשים (שעולים פחות אבל מומלצים יותר בפורום הזה, כמו הסמסונג 710T), אז אני כבר לא בטוח מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להתקין קודאק לMPEG, וכאשר אני מתקין אני מקבל את השגיאה הבאה(הקובץ הזה נותן שגיאה כשאני מתקין את כל הקודאקים, הקובץ השגוי לMPEG הוא MPG4C32.DLL). כאשר אני צופה בסרט הוא עם קווים שחורים ו"שבור". אם למישהו יש קודאקים אחרים רק לMPEG\פתרון, אודה לו. שלום.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שומעים אתם יכולים להביא לי איך ניראה האריזה של אסוס של הכרטיס מסך GTX 570? הוא הביא לי הכל אם אריזה סגורה לגמרי הכל היה סגור היה לי את כל החיבורים שיש שם .. אין מצב שזה משומש אבל עדין..אם אתם יכולים להביא לי איך נראית האריזה של אסוס של הכרטיס הזה אני אשמח קניתי מבן אדם...פרטי. שקנה מספקים
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי כרטיס מסך GAINWARD GF9500GT חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI שיש לי בכרטיס אני רואה טוב אבל אני לא שומע כלום לאן אני צריך לחבר את הכרטיס מסך כדי לשמוע? יש לי לוח אם ABIT AN8 ULTRA +AUDIOMAX תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מי מבניהם יותר טוב? או כל כרטיס אחר בטווח הזה. ושהיה PCI-E כמובן חח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי gainward hd4850 gddr5 והוא מאוד מאוד רועש. הורדתי את catalyst control center בכדי להוריד את מהירות המאורר, אבל משום מה, 50% זה המינימום שהוא נותן לי. יש פתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אוקיי אני רוצה לדעת האם ההפרשים בין F900B ל F900P הם משמעותיים.. ואם כן אני רוצה מסך במחיר של F900P אולי של ViewSONIC (19 אינץ' CRT שיהיה חזקקק!!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי את ה2900GT ויש לי אפשרות לקנות 2900XT ב300שח שעבד שנה ולחסוך כסףאו ליקנות 4850 חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כאשר מישהו שואל אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הוא מתכוון האם זהו כרטיס חיצוני חוץ מהכרטיס הגרפי והאם הוא מובנה בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 עריכת המודר: כותרת.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם זה הלוח אם שיש לי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_478/P4S800/#specifications היום יש לי fx5200 אני רוצה לשדרג אותו המחשב מחובר למסך LCD 42,מה שאני רוצה זה שיהיה אפשר לראות סרטים ביוטיוב בצורה נורמלית בלי קטיעות. התקציב הוא 300 שקל כמה שפחות יותר טוב תודה רבה וחג שמח...
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הכרטיס שלי כנראה קצת נדפק כתוצאה מאוברקלוק לא נכון. יש עיוותים קלים מאוד בגרפיקה ובסרטים יש נקודה לבנה שמהבהבת... בקיצור, אפשרי לתקן את הכרטיס איכשהו? מדובר ב1900XT.
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי האם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח עבור 6600GT? האם יש הפרשים משמעותיים בין השניים? דרא"ג, ה6600 הוא של Gigabyte עם 256M עם איוורור פסיבי ה9600 הוא עם 128M וניתן לפתוח אותו ל9600XT
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול למה משתווה כ.מסך HD 3850 256MB לכ.מסך שיש היום? ועל הדרך גם למה שווה היום GTX260? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יום אחד (לפני כחודש-חודשיים) בא אלי מוכר אחד רצה למכור לי ב4000 שקל את הgf4אני כמו אחד שלא מבין קניתי אותו ישר אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב והוא מעולה חשבתי כרטיס ב4 אלף שקל עם 8 גירים ו 2 חלונות על הכרטיס מסך עם לדים ו2 סקיים לא ירדתי מזה (שלא לדבר על זה שהכלב המניאק שלי השתין עליו!!!) אמא שלי כמובן זרקה את הכלב לפח והכלב שלי נשאר בלי בית מישהו רוצה להמץ אותו? הוא כלב פקינז חום עם עף עקום קצת והכלב היה מוכה אז אני מצטער עם הוא יבכה לכם בלילה...הקיצר מי שרוצה המספר שלי זה 7716259 אני גר ברענה ושמי זיו שם טוב הקיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסדרת ה6000 אני רוצה כרטיס עם חלון אחד 2 לא היה יפה. 4 גירים 4 לדים 2 סקיים ואם אפשר גם 8 בוחנות אבל זה לא משנה לי אני צריך כרטיס שעמיד ב…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חשבתי על הHD 3850 256MB , מה דעתכם? מפרט: E4400@3.2GHZ GB P35 DS3L 2048MB FSP 400W true power DELL 22" E228WFP אפיק PCI-E X16 אני משחקי משחקי FPS ולפעמים מירוצים. צפציה בתכני HD לא רלוונטית כי יש לי מעבד חזק... יש ירידת מחירים בחודשים הקרובים ששווה לחכות לה?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי אחרי שנים שלא ביקרתי כאן .. חזרתי והפעם עם תקלה ממש מוזרה יש לי את המחשב של לנובו M58P. הוא עובד מצויין, מותקן וינדוס 7 והכרטיס מסך על הלוח. לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש HD4670 של SAPPHIRE על מנת לשדרג את ביצועי הגרפיקה. הסרתי את מנהל ההתקן של הכרטיס המשולב בלוח, שיניתי בביוס את ההגרדות לתמיכה בכרטיס PCI-E.. הכנסתי את הכרטיס למחשב חיברתי הכל היטב, הפעלתי והופ.. ציפצופים מוזרים מאווררים מתכבים ונדלקים, ואין שום דבר על המסך.. לאחר כמה שניות המחשב מתייצב אבל עדיין אין שום תצוגה ואין כל אינדיקציה לכך שמערכת ההפעלה עולה.. חשוב להדגיש שהכרטיס תקין, נבדק במחשב אחר של לנובו אחר מסדרה אחרת. חשוב בנוסף להדגיש כי קיימים ברשותי מחשבים נוספים מאותה הסידרה M58P וגם עליהם הכרטיס הזה…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש ב PCHARDWERE הודעה על מכירת RADEON 9500PRO וכתוב ליד זה BULK למה זה מתקשר והאם כדאי?? ;) ויש ליד הכרטיס תמונה של 9700 האם יש טענות בקשר לזה או שזה חפיף
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב קורא לי לפעמים שבזמן משחקים מסויימים המשחק פשוט נתקע ל10 שניות ואז פתאום חוזר כאילו שהוא מרענן את עצמו או משהו.. ובמשחקי רשת זה מעצבן כי בגלל שזה רשת אז מי שאני נלחם נגדו ממשיך לפגוע בי ואני מת ככה וזה משגע אותי אז נראה לכם שזה בעיה בכרטיס מסך? יש לי NVIDIA GeForce FX 5500..
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום ובכן השאלה בכותרת...זו הטכנולוגיה החדשה של AMD ATI לפענוח סרטים במחשב.עכשיו יש לזה דור שני שבא בכרטיסי 48XX בקריאה בוויקיפדיה ראיתי שהציפ משובץ [הדור הראשון] בכל כרטיסי 38XX והדור השני בכל כרטיסי 48XX מה כדאי לקחת בהנחה שאני לא גיימר אלה חובב סרטים.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אשמח להמצלה לכ. מסך בעיקרון אני מתלבט בין HD4890 או HD5770 , המסך Dell 2007WFP , אשמח להמלצות (משחק במשחקים).
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-