עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by HWgeek,

מה זה סייד בנדינג שיש בהגדרות כרטיס מסך? מה הוא עושה והאם כדאי להפעיל אותו כי כעת הוא מושבת ויש לי MX440SE תודה מראש

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by BINI,

אני מתעניין במסכי ה20" של החברה, ומשיטוט באתר שלהם ראיתי פתאום את הVP2000s שמופיע שם אחרון בסדרת הPRO מה שמלמד שהוא הכי חדש...אבל המחיר שלו לא מופיע שם, לא מצאתי אותו בשום חנות שחיפשתי , וגם לא שמתי לב להבדלים בינו לבין הVP201S...מה נסגר עם המסך הזה?? ושאלה נוספת: האם מתוכננים בזמן הקרוב מסכי 20" עם זמן תגובה של 12MS?? בכל מקרה ממה שהבנתי הVP201S הוא הבחירה הטובה ביותר למסך LCD 20" אני צודק??

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by acmmta,

יש לי מחשב ישן לוח אם abit sis-645 sa7 v1.0 ואני רוצה כרטיס מסך חדש מהחנות השאלה איזה מהכרטיסי מסך בחנות יתאימו לו?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  4. איזה כרטיס הכי קרוב וזול ל-9800 בביצועים? 7600 עובר אותו?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. Started by hta,

http://www.tms.co.il/product/14884 או http://www.tms.co.il/product/15188

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by navk2,

שמעתי שאם היה לי כרטיס אונבורד ושמתי כ.מ נורמלי אז זה יפחית לי מהביצועים, זה נכון ? זאת אומרת שאם לא היה לי כרטיס אונבורד לפני אז הביצועים היו יותר טובים ושעכשיו צריך לכבות אותו מהביוס וזה...

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by ezx,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה GeForce FX 6800 GT prolink המלצות על כרטיס אחר חוות דעות יעזרו מאוד תודה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  8. אני רוצה לצ'פר את החדר שלי בטלוויזיה חדשה כמובן LCD ואני די מתלבט בין שני אלו: philips 23 אינטש http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3297 או שארפ 20 אינטש http://www.crazyedi.co.il/products/33386 עכשיו הדילמה שלי היא בין האיכות המדהימה של שארפ שקשה מאוד להתפשר עליה ואני אומר את זה מנסיון זה מסך שרואים בו פשוט יוצא מן הכלל ואי אפשר להשוות בינו לאף מסך מתחרה כל זה אל מול הגודל של הפיליפס שיכול להיות ממש טוב וכמובן הבדל של 800 שקלים אשמח לקצת יעוץ תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.

10. חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך סקארט החיבור השחור העגול עשה לי את המסך כזה מהבהב מוזר בכל הנקודות הבהירות החיבור הצהוב דווקא עבד נחמד אני רואה את המסך אבל עדיין הכתוב דיי מטושטש ולא רואים ברור בכל מקרה, אני רואה הכל תוכנות תמונות הכל, אפילו משחקים אני רואה אבל באיכות ירודה אבל סרטים אני רואה רק שחור על המסך של המחשב (זה על מפוצל) אני רואה את הסרט על הטלויזיה אני רק רואה ריבוע שחור וככה עם כל הסרטים שניסיתי מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by i.k,

יש לי כרטיס ti-4200 ואני חושב האם כדאי לי לשדרג אותו או לחכות לכרטיסי הNV-40 והR-400 NV.מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות השימוש העיקרי אצלי זה משחקים ואינטרנט.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הזמנתי מחשב עם הכרטיס מסך הזה ועוד שבוע הוא מגיע אני רוצה לשמוע איך משחקים פחות או יותר יפעלו לי משחקים כבדים כמו למשל אממ FAR CRY וכאלה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by pro.surfer,

שלום לכולם כבר שאלתי פה שאלות בעבר בעניין הCF וכן דניס תודה אני יודע שזה לא משתלם ו 260GTX הכי טוב בעולם למשתמשי הפורום אבל.... בכול זאת מה עדיף/חזק יותר ? הייתי רגע לפני קנייה של כרטיס נוסף ועצרתי לחשוב עם לא יהיה עדיף למכור את הכרטיס ולקחת את ה 2X בכול זאת זה פחות חשמל ומקום :s05: ולגבי הCF יהיה נכון לקחת כרטיס שהוא גם 512 ועם אותם שעונים כדי שהוא לא יצתרך להשתוות לישן ? תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, מעוניין לקנות את הכרטיס בזמן הקרוב (אם לא יצוץ משהו חריג בזמן הקרוב). האם הספק מסוגל להריץ את הכרטיס באופן תקין גם אחרי OC? המפרט בצד כמובן.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by kugi,

כשהמעבדים החדשים יגיעו לארץ אני מתכנן לקנות מחשב חדש חשבתי ללכת על ה-SLI עם שני כרטיסי 7900 עם 256 DDR של לידטק מישהו התנסה עם הSLI? שווה לעשות את זה?

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Zoltrix,

שלום אני מחר הולך לקנות את הכרטיס בכותרת מ foxPc קודם כל יש שני דגמים , איזה מהם עדיף: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1084 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 אני שואל כי הדגם של ה OC עולה זול יותר לפי האתר, שקצת גרם לי לנסות להבין דבר שני אני אשמח אם מישהו שכבר קנה כזה כרטיס או מכיר את המפרט יוכל לענות לי מה מגיע חוץ מהכרטיס חוברות והדיסקים, כלומר כבלים ומתאמים: 1. האם מגיע עם מתאם 6 פין לשני חיבורי חשמל כמו של ה HD [לא יודע איך קוראים למחבר הזה]? 2. האם מגיע עם עם מתאם למסך עם חיבור אנלוגי [DVI 2 VGA(D-SUB]? 3. עוד דברים אולי? אשמח לתגובות מהירות, כאמור מתכנן לקנות מחר... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  17. כותרת.... ואם כן היה גירסות אז מה הגריסה האחרונה של הAGP....... נ.ב כן אני יודע שאלה דפוקה ואני חושב שאני מתכוון לא ללמשל X4....וכו'. אלה VERSION או משהו כזה....

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by alon23,

הגיע למלאי Asus strix GTX 1060 לחנות RSM הם אומרים שהמחיר הוא 1699 ש"ח. אני מקווה שעכשיו נראה ירידת מחירים כי גם הדגמים הגבוהים יותר הגיעו למלאים.

• 180 תגובות
    • 26.7k צפיות
  19. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמפרט והשאלה שלי היא כזאת : אני מתכנן לפרק אותו ולהרכיב במקומו 4890 . האם ישנם בעיות שעלולות לצוץ בעקבות הרכבת הכרטיס החדש ? האם יש צורך גם להסיר את הדרייברים של הישן לפני הרכבת החדש ? תודה מראש טל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי כרטיס G FORCE 4 MMX SE 64MB DDR ושאלתי היא האם הדרייברים החדשים נתמכים בכרטיס זה כי קראתי באתר של זה תומך בכול משפחת הFX... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. היי... אממ... לא ידעתי לגמרי לאן לפנות ואני גם לא סגור על מקור הבעיה אבל יש כל מיני אנימציות שרצות למשל באתרים... למשל הפרסומת שבאתר כאן.. אז כשהיא נמצאת במרכז המסך אז הוא לוקח הרבה CPU גם יש GIFים שעושים אותו דבר גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ניסיתי להוריד אותם למחשב ועדיין אותה בעיה אז אני מנחש שהבעיה היא בכרטיס הגרפיץ. יש למישהו מושג? דרך אגב אני משתמש ב: GeCube RADEON X1600 PRO Series 256MB windows xp sp2 firefox 2.0 ie7 וכד'

22. Started by tfo,

קיבלתי 3810 ויש לי radeon 9800 ומעבד p4 2200mhz ? ועוד משהו איך אני בודק איזה חברה עשתה את הזיכרון שלו??

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בתקציב של עד 600-700 שקל.... כמה אופציות ואני לא יודע מה לקחת??? Chaintech- GF FX5600xt 128MB AGPx8,TV,DVI ASUS- V9520 GF FX5200 128MB,TV ומה ההבדל בין GF fx5600xt לבין הרגיל???

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  25. שלום, מה לדעתכם כרטיס המסך שכיום נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.