עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?

2. Started by -Tal-,

שלום היום קיבלתי את המחשב החדש עם Sapphire ATI HD4850 Vapor-X 1GB, נכנסתי לאתר של ATI לחפש את הדרייבר שמתאים לי, והגעתי לכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit הורדתי את הלינק הראשון שזה ATI Catalyst™ 9.10 Suite for Windows 7 (64 bit) והתקנתי. עכשיו שאני נכנס לתהליך של הCATALYST אני רואה ככה: רציתי לדעת אם זה בסדר, יש לי אפשרות ללחוץ על BASIC למטה ולהתחיל התקנה של עוד משהו... שאין לי מושג מזה. רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט על מהירות המאוורר וכו'... אני לא חושב שהתקנתי כמו שצריך את הדרייבר. איך אני יכול לוודא את זה? בעיה נוספת היא שאני לא יכול לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה שלי (LCD 32") שמחוברת בעזרת כבל VGA.. רואים מתוח ונ…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  3. אני יודע שזו טעות!! בעיקר שקניתי את הדלוקס ולא את הפרו (8500LE) הסיבה - סבלנות ! אין אצל זיגזג MSI 4200 וגם הכרטיס נראה רע לאומת גיגהביט: MSI: Gigabyte: הסיבה שבחרתי דלוקס זה סיפור אחר מה אתם אומרים שכדי לי לעשות? אולי יש אפשרות להתחרט? אני כבר מת לראות את GTA3 ו Warcraft III שכבר מותקן אצלי על המחשב!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by moish77,

איך הכרטיס של MSI ? כדאי הרכבה אחרת?

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by Check_Point,

שלום. לאחרונה רכשתי geforce 7600gs של אסוס, בגרסת ה- 512 MB. כשאני נכנס לסנדרה הוא רושם לי בחלק של המאיצים הגרפים רשום לי: SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA GeForce 7600 GS Chipset : GeForce 7600 GS RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 5.73.22.20.00 VGA Compatible : No Total Memory : 512MB (506MB Video) (248MB System) Texture Memory : 754MB Supports DIME Texturing : Yes למה הוא רושם בסוגריים 248 סיסטם? הרי הכרטיס מסך צריך להיות 512 על הכרטיס, או שאולי אני פשוט לא מבין נכון... תודה על ההסבר

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Eviljelly,

משום מה כשלוחצים על ALT + F5 הרזולוציה של המסך שלי קופצת ל 1280x1024 הצירוף מקשים הזה דרוש לי לתוכנה שאני עובד אתה , מישהו יודע איך מבטלים את האופציה הזו של המעבר רזולוציות ? ??? כרטיס מסך radeon X600pro מסך CRT רגיל ..

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Regev,

שאלה די דחופה: אני קונה מחשב מארה"ב החודש, עכשיו יש ברשותי 600 דולר למחשב, אקח מתוכם 100$ כדי לקנות עם עוד משהו טניס שולחן אז ככה שנשארו לי 500$, המפרט כבר גמור, רק - דוד שלי מצא כרטיס מסך RADEON VE 64MB ?TV OUT ב-9 דולר בSALE. אני יודע שזה לא כרטיס מלבב במיוחד, אך מכיוון שיש לדוד שלי את הRADEON VE 32MB + TV, שמראה גרפיקה מצוינת ומעלה משחקים עתירי גרפיקה כגון: MAX PAYNE, COMMAND ? CONQUER RENAGED, VIETNAM II,SOF,SOF2, ועוד הרבה משחקים בסגנון, אז חשבתי למה לא אקח את הכרטיס הזה???? אז את זה רציתי לשאול אתכם???? ואגב - את המחשקים הנ"ל הכרטיס מעלה ללא אף תקיעה בפריימים, ועל מערכת מחשב יחסית בינונית (P4 1.4GHZ, 128MB RDRAM).

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by londont,

אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. אני נורא ממהר עם העניין אז אם לא שמתי לב וזה לא הפורום המתאים אז תעבירו בבקשה. חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב.. הבאתי את המחשב אלי הביתה, חיברתי אותו והכל, בהתחלה ראיתי שחסר דריבר לכרטיס מסך.. התקנתי את הדריבר ומאז בכל פעם שמדליקים את המחשב, אחרי הטעינה של הXP, כשהווינדוס מתחיל לעלות יש שגיאה מהדריבר.. רשום שהכרטיס איתחל את עצמו או משהו כזה ואחרי כמה שניות הכל קופא וצריך ריסט.. חבר'ה העניין דחוף מאוד אז תעשו מאמץ ותעזרו בבקשה!! תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by shmulikg,

אני רוצה לדעת מה אתם הייתם רוצים במחשב ... ? :funn:

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. שלום! יש לי כרטיס מסך דיי ישן 9800GTX+ 1GB הגרסה שמותקנת לי במחשב היא 314.22 והגרסה העדכנית היא 335.23 האם כדאי לי עדכן את הדרייברים כי אין לי כוח להסיר את הישן לעשות ריסט וכו וכו... השאלה שלי היא כזאת האם הדרייברים חדשים שיוצאים מוצאים עדכונים גם לכרטיסים ישנים כמו שלי או שהם משפרים רק את התאימות והביצועים של הכרטיסים החדשים שיצאו לאחרונה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by origmi,

שלום אני יודע שכבר לא ממש משתמשים בכרטיסים האלה וגם לא קונים אותם אבל בכל זאת עשיתי את החשבון ואין טעם שאני יקנה מחשב חדש בקיצור זאת המערכת שלי: intel 3.0 GHz p4x800d-x לוח אם זיכרון אני מרחיב בקנייה הזאת לג'יגה או ג'יגה וחצי עדיין לא החלטתי אני מחפש כרטיס מסך AGP טוב בסביבות ה400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by yoel14,

שלום, אני מעוניין להקליט מהמחשב תצוגה (בין אם זה סרטים או כל דבר אחר) --->לוידאו !! אני הצלחתי להעביר תצוגה לטלביזיה, אין עם זה שום בעיה, אבל כשניסיתי לחבר ת'וידאו ישר ליציאןת המחשב ע"י חיבור מפצל 21 פינים לוידאו, ואת 3 הRCAים חברתי למחשב(2AUDIO , 1VIDEO), אבל זה לא עבד, הוידאו לא הקליט תמונה, ולא הקליט קול! יש למישהו עצה????? (עוד לא ניסיתי להעביר תצוגה לטלביזיה, וממנה להקליט לוידאו)(קצת מתעצל בגלל הסרבול בחוטים + חוסר במרווח) תודה!!!!

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  16. שלום, יש לי את הכרטיס GTX560TI של Sparkle עכשיו ראיתי באתר של Nvidia שיצא דרייבר חדש 285 (בטא) כדי להתקין אותו אני צריך למחוק את הדרייבר הנוכחי שלי (275.33)? או שאני פשוט יכול להתקין עליו?זה לא יצור בעיות? שאלה שנייה: האם בכלל מומלץ להתקין את ה-285 אפילו שהוא בטא? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  17. בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by avihaizipel,

חברים קניתי את הכ.מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP היום וחיברתי אותו לספק (620W) משום מה זה מראה לי שתי נורות אחת הדומה והשניה צהובה אני מבין שהצהוב תקין אבל למה בשני זה מראה לי אדום למרות שאמרו לי שזה אמור לעבוד אצלי יש מצב חיברתי לא נכון והחיבורים הם 6+2 ו6 בבקשה אשמח לעזרה.

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by shayt,

הי, אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 4 ti4200 128M ואני קצת מתקשה להחליט מאיזו חברה לקנות : 995 ש"ח - Chaintech 1090 ש"ח - MSI 1190 ש"ח - Leadtek 1270 ש"ח - Gainward 1281 ש"ח - SUMA אני לא הולך לבצע O/C בכלל (אולי בעתיד), לא מעניין אותי VIVO וחשוב לי יותר זמן של אחריות, מחיר (כל עוד הביצועים פחות או יותר אותו דבר), לכן מה אתם ממליצים מתוכם ? בכל החנויות שחיפשתי באינטרנט, לא מצאתי איזכור לזמני אחריות של המוצרים הללו, יש לכם מושג ? מוצא חן בעיני שMSI מביאים ממיר מDVI לVGA (ככה אני יכול לחבר שני מסכים רגילים), האחרים אני לא בטוח. תודה, שי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=hardware&id=1976 אני לא חושב שחש מה להוסיף..

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by wares2002,

לי היו כל הרבה קריסות מחשב שהחלתתי לוותר על הבצועים! ולחזור לדריור הישן! ולעבד את ה800 נקודות נוספות ב 3DMARK

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  22. עכשיו זה היכה בי... התפשרתי על לוח האם וזה חוזר אליי כמו בומרנג... היה לי 8800GT באפיק PCIe x16 ועכשיו יש לי 8800GT ב-PCIe x8 כל אחד. אז אם אינני טועה, לא עשיתי בזה כלום ? לא ככה ?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  23. ראיתי בסטיקי שיש את הדגם הזה ViewSonic VP930B הוא יקר לי וממה שראיתי הוא רק 8 MS אז ראיתי שVS הוציאו דגם 2MS מה אתם אומרים עליו? מקום גם כן לא חסר לי אז אני יכול ללכת על CRT פשוט יש כל כך הרבה דגמים שאני לא יודע מה לבחור אני מחפש מסך בסביבות ה2000 שקל אבל אני קונה מחול אז זה מעלה תאפשרויות.... קיצר תגידו לי מה עדיףCRT או LCD איזה דגם SweeT EviL

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by InbalZ,

שלום לכולם, אחי רוצה לשדרג את המחשב שלו, יש לו עכשיו 6550, לוח אם של גיגהבייט 965P-DS3 REV3.3 זיכרון 2 גיגה של GEIL 800 ULTRA ו7950GT הוא מתלבט בין 8800GTX או 8800GTS החדשים שראיתי שכבר זמינים מבחינת כסף הוא מוכן להשקיע בGTX אבל לפי מה שקראתי פה זה לא שווה את הכסף הבדל של כ800שח ביניהם שהGTX יותר יקר יש לו ספק של טרמלטייק ה750 מהסדרה הטובה אז זה יחזיק בטוח. תודה ענבל

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  25. אני מבין את ההקשר בין הרזולוציה והכרטיסי המסך. אני קונה מחשב חדש ומעונין להריץ את כל המשחקים הכבדים על ההגדרות הכי גבוהות , עם פליטרים כמה שאפשר. אני ישחק עם מסך 19" ברזולוציה של 1024X1280. אני יודע שזה רזולוציה נמוכה , והרבה ממליצים על 9800GT בכך שהוא "מספיק" אני מתכנן על 4850. אתם רוצים להגיד לי שב1024X1280 במשחקים כמו FC2,CRYSIS GTAIV וכו' הם יניבו אותם תוצאות??? עם פילטירים והכל?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.