עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך כרטיס מסך טוב שאני ישחק במשחק הכי חדש על הרולוציה הכי טובה בקיצור כרטיס מסך שיספיק לי לעוד הרבה משחקים חדשים (אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים הכי חדשים על הגרפיקה הכי טובה ושיעבוד הכי טוב כי יש לי כרטיס מסך פשוט והוא מפעיל את הכל המשחקים אבל לא על הגרפיקה הכי טובה) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by nesber,

אני רוצה לרכוש את ה6800 הרגיל. הבעיה היא שכמו תמיד בארץ יש בעיות עם סחורות והדבר היחיד שתמיד זמין בכל מקום זה ג'יגה בייט. אין לי בעיה עם החברה הזאת, רק שהכרטיס הספציפי הזה בא עם קירור פאסיבי ללא מאוורר- ואני ממש לא אוהב גימיקים למיניהם ולא סומך על הקירור הזה כשמדובר בכרטיס שפולט כל כך הרבה חום. חוץ מזה יש לי מארז עם שני מאווררים בלבד, ככה שאין מצב שאני קונה את זה. ראיתי שפנדה יש לידטק(אפילו במלאי לשם שינוי...) אבל אני גר באזור המרכז ולא רוצה לנסוע לקיסריה במקרה של תקלה. בKSP יש של PINE ב1800 שקל בלבד אבל זה רק שנה אחריות(אחרי שנה אני גם ככה מוכר את הכרטיס אבל יהיה לי קשה למכור בלי אחריות) כמו כן של MSI אני לא קונה כי KSP אומרים שהם מצאו בו פגם והזהירו אותי לא לקנות אותו..…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by bad-sector,

הוא זול מאוד והוא 8MS... מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by kawaii,

המלצות לדגמים

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  5. Started by rony1880,

היי קניתי נייד של HP Pavilion DV6-3050EJ אני לא מוצא באתר של ATI- DISPLAY DRIVER אלה יש שם רק CCCT ,רק את הקטליסט, גם שאני בודק עם GPU Z , אני לא רואה שום פרמטר, איך אני מעדן את הכרטיס? הרצתי DMARK06 , קיבלתי רק 7520 נקודות, יכול להיות שאין לי דרייבר מעודכן. רוני

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by NaorYfrach,

ביום יומיים הקרובים הוא אמור להגיע אליי בדואר . מה דעתכם על הכרטיס הזה ? האם הוא טוב לOC ?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by orenoren,

שלום. רכשתי לאחרונה כרטיס: GIGABYTE Geforce FX6600GT 128 mb bulk לפניו היה לי כרטיס מיושן (440mx) ועקב דרישות חדשות (פרוייקט לא קטן ב 3DMax) החלפתי לכרטיס החדש. ציפיתי לשיפור משמעותי מהכרטיס החדש ואני פשוט לא מקבל אותו. בנוסף, ניסיתי להריץ משחק, לא זוכר את שמו, איזה שהוא ראלי מכוניות תלת מימדי ואני מקבל המון פוליגונים "מרוחים" על כל המסך. אותה תופעה מופיעה בעוד משחק כשבכרטיס הקודם זה לא קרה. כנראה משהו בהתקנת הכרטיס ו/או בהגדרתו לא הלך בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעייה. (הכרטיס עלה המון... חברה שלי מתבאסת עלי... יצאתי אפס תודה.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  8. בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. שלום לכולם אז ככה לפני כמה דקות המסך שלי נפרד מהעולם היפה שלנו ועבר לעולם שכולו טוב אז אני צריך להחליף אותו לצערי אני במסכים לא ממש מבין המפרט שלי דרך אגב זה AMD 2800 1GB זיכרון פנימי רדיון 9800 256 MB בכל מקרה אני צריך מספר הצעות לגבי מסכים טובים בנתיים קיבלתי מחבר שלי הצעה לגבי מסך MSS 976 2500 שקל למרות שזה LCD הבנתי שזה יהיה טוב למשחקים כי הוא דיגטלי מה אתם אומרים ? בכל מקרה כל הצעה תתקבל בשמחה יש עדיפות לBENQ וMAG כי יש לי הנחה אצלם תקציב נגיד 1000 שקל לCRT ו 2500 שקל לLCD תודה מראש

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by swg,

אז ככה אני מתכנן קניה של הכרטיס, רציתי לדעת מה בא בבאנדל של הכרטיס.(X800GTO) של PALIT. מעניין אותי גם מה כל חיבור(יציאה) עושה: http://img.hexus.net/v2/press_releases/sapphx800gto/x800gto.jpg מה הימני מה האמצעי ומה השמאלי עושים? גם מעניין אותי מה הכבלים שבאריזה עושים(יותר נכון ממירים\מחברים). תודה מראש. .swg

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by orel13orel,

אני מעוניין לקנות את: 1GB XFX Radeon HD 4890 DDR5 2DVI PCI-Express Video Card HD489AZDFC מחו"ל בטיפה פחות מ220$ מה אתם אומרים עליו??? אני כם טיפה חושש הספק שלי גבולי מידי יש לי ספק EZCOOL 12CMF500W REAL שאר המפשרט של המחשב: E8500 לוח M GA-P35-DS3L זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מ קיים 8600GT 1GB אז הספק יתאים??? ושאלה אחרונה : יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב 22" 1050X1680 והשני 32" FULL HD אז אני חייב יצאת HDMI מהכרטיס מסך שכוללת קול. אז יש את היציאה הזו בכרטיס ?? ניראה לי שכן כי במפרט של החברה כתוב :"Built-in HDMI with 7.1 surround sound support " אבל בתמונה לא רואים יצאת HDMI : http://www.xfxforce.com/ecms.ashx/8c...82bf-4969-bc7a- קישור לאתר: http://www.xfxforce.com/…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by purple-hey,

שלום לכולם, הגעה הזמן לחדש, צריך המלצה בתקציב של 700-800 ש"ח, מיועד לעבודה עם תוכנות כמו Maya,Mudbox,zBrush,AfterEffects,PS ודומות. בין תלת לתלת אשמח גם לירות קצת בפיקסלים המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : ANTEC VP550 Strictly Power 45A תודה רבה. אגב אם מישהו הזמין בחו"ל, חסך כמה גרושים ויצא מרוצה, אשמח לדעת גם.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by rosesr,

אין עדיין מחיר כי אני מברר תודה לכל העונים ;D

14. Started by segev22,

הדם של הכרטיס הוא : calibre p890 שהוא כמובן ה8800GTS 512MB מומהר מישהו יכול להגיד לי איזה יבואן מביא אותו ארצה? (לפי מה שנראה לי סי די לוג). ואיכן ניתן לרכוש אותו בארץ?

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  15. CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 לבין CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 הפרש של 110 ש"ח

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלוווווום לכוווולם שמעתי שזה אחלה פורום אז באתי לפה במיוחד בשביל לקבל עצות בקשר לקניית מסך LCD שאני מעוניין לקנות!! אז ככה אני מעוניין במסך דק-LCD, לא משנה לי החברה אלא האיכות!! התקציב שלי, שזה הדבר החשוב ביותר, הוא 1500 ש"ח שנראה לי מספיק בשביל מסך LCD איכותי. פרט חשוב, כבר מצאתי מסכים נחמדים ששווים בדיקה, העניין שלא היה להם חיבור DVI - חיבור דיגיטלי, הבנתי שזה דבר חשוב מאוד בעיקר אם קונים מסך חדש שאמור להחזיק להרבה שנים. אז עוד פרט חשוב זה שיהיה חיבור DVI. תודה רבה לעוזרים, אסף. נ.ב אתם יכולים גם לתת תגובות שינחו אותי למאיפה כדאי לי לקנות מסך, איזה חברות טובות(למרות שזה פחות חשוב לי) ואיזה מסכים מומולצים.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  17. מה דעתכם על כרטיס מסך powercolor x1950? האם זו חברה שניתן לסמוך עליה?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by game kILLer,

יש ב PCHARDWERE הודעה על מכירת RADEON 9500PRO וכתוב ליד זה BULK למה זה מתקשר והאם כדאי?? ;) ויש ליד הכרטיס תמונה של 9700 האם יש טענות בקשר לזה או שזה חפיף

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by mDs,

הביאו לי היום כרטיס מסך (דרך חבר) : GeForce fx 5200 120 מגה ויש לי כרגע: GeForce 2 mx 400 64 מגה ורציתי לדעת אם באמת יש הבדל משמעותי.. והאם כדי בכלל להחליף בניהם (חלק מהאנשים אמרו לי שממש אין הבדל ואולי שמה שיש לי עכשיו יותר טוב..) תודה!!

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  20. טוב קורא לי לפעמים שבזמן משחקים מסויימים המשחק פשוט נתקע ל10 שניות ואז פתאום חוזר כאילו שהוא מרענן את עצמו או משהו.. ובמשחקי רשת זה מעצבן כי בגלל שזה רשת אז מי שאני נלחם נגדו ממשיך לפגוע בי ואני מת ככה וזה משגע אותי אז נראה לכם שזה בעיה בכרטיס מסך? יש לי NVIDIA GeForce FX 5500..

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by Torn,

יש לי תקציב של בערך 500 שקל, אני לא גיימר מי יודע מה, אבל אני אוהב לשחק במשחקים פה ושם ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ לי משחקים מודרניים בצורה סבירה... ראיתי מישהו שמוכר TI 4800 ב450 שקל! ולעומת זאת אני יכול לקנות בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=7994 שהוא RADOEN 9550 עם 128 ביט! מה יתן לי יותר ביצועים? ומה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. הכותרת

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  23. איך יעבוד Leadtek Geforce 7600GT Extreme עם לוח האם ASUS P5RD1 ? ובכלל כרגע יש לי Intel Pentium 4, 3200 MHz ולוח אם Asus P4S800D אז הASUS P5RD1 יעבוד לי טוב עם המעבד ועם ה7600GT? אם לא, אני פתוח להצעות תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  24. יש לי ספק W300 זול ולא חדש. אני רוצה לקנות איזה 6600GT או 6800LE למחשב אבל אני מפחד שהספק לא יחזיק אותם כמו שצריך. חשבתי להשיג איזה ספק 250W ישן מהמחשב של אבא שלי (לא בשימוש) ולחבר את הכרטיס מסך לספק הזה שיהיה מחוץ למארז. זה בר ביצוע, או סתם רעיון מטורף?...

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by ZUMARA1,

כנראה שATI מנסה להדביק את הביצועים שלה לכרטיס של NVIDIA ה7800GTX 512MB . http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051117231915.html

• 5 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.