עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום , כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא : איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סיד…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. יש לי Geforce 2 Mx400 64 ושאני מחבר אותו לטלוויזיה אני רואה ברזולוציה של 640 על 400 אם אפשר לשנות את זה איך?. אשמח אם מישהו יעזור לי.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  3. Started by Nightbeat,

כשהמחשב במאמץ, הכרטיס מתחיל להרעיש כמו המקררים בסופר. (לא צוחק) הוא כל כך מרעיש שאני שומע את זה דרך האוזניות. שמתי לב שכשאני נוגע בו הרעש מפסיק, ממש נגיעה הכי קטנה תפסיק את הרעש אבל כמובן שהוא יחזור כשאני אוריד את האצבע מהקירור רציתי לשאול האם דבר כזה מצדיק החלפת כרטיס? כלומר במסגרת אחריות.. הכרטיס מתפקד יופי, רק מרעיש בצורה בלתי נסבלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  4. Started by ^Z^,

היי קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, ובדיוק היום יצא לי לנסות להריץ DVD ראשון. הורדתי את ה (DVD decoder (ac3 filter וניסיתי להריץ תסרט. המדיה פלייר פתח לי חלון שאמר לי ללכת לCONTROL CENTER ולהוריד את הרזולוציה ואיכות הצבע, אז עשיתי זאת והנמכתי את כל הדברים עד הסוף - אבל המדיה פלייר עדיין לא פעל. אז הלכתי להנמיך את ההגדרות בATI CATALIST - והוא לא נפתח לי! עזרה בקשה. ^Z^ נב : כרטיס מסך - ATI RADEON X1300PRO

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  5. האם צריך לקנות כרטיס טלויזיה או שיש ב FX5200 חיבור טלויזיה אני פשוט רוצה להקליט סרטים מהמלמה שלי ולשמור אותם על CD כמו כן אני רוצה שתהיה לי האפשרות לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות מה עלי לקנות אנא עיזרו לי ואם יש כרטיס אחר חוץ מהFX5200 אני אשמח לשמוע תודה אחים שלי

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  6. יש לי כרטיס מיושן אבל מיוחדMETROX 200G MMS- -תומך ב 4 מוניטורים בו זמנית, הכרטיס הוא pci האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם תומך pci-e הלוח האמור הוא -GIGA P35-DS3

7. Started by UCHU,

Hi Everyone Q1: Does Gv-3d1 Videocard Series Supported On Other Motherboards Beside The Gigabyte Sli Ones? (i'm Sighting To Dfi Landparty Ut Nf4 Sli-dr Expert ... ) Thx

8. Started by manticore,

בזמן האחרון התחילה לי בעיה מאד מעצבנת במשחקים. אחרי זמן מסויים של משחק, לא קבוע, על המסך מופיעים פסים וקווים אדומים ואחרי 2 שניות המשחק וכל המחשב פשוט נתקע. ניסיתי להחליף דרייברים לגירסא הקודמת וזה לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  9. זה נראה כאילו אף חנות לא מוכרת אותו יותר. בדיוק מתי שאני קונה מחשב חדש והייתי סגור עליו...

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

האם עם GIGABYTE 9600XT(הדגם המלא הוא:GV-R96X128D) מגיע הקופון של HL2? (הדף של GIGABYTE 9600XT) או ש SAPPHIRE 9600XT(הדגם המלא: R9600XT128) מגיע עם הקופון של HL2? (הדף של SAPPHIRE 9600XT) לא מצאתי באתרים שלהם. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  11. במידה והתקנתם את הדרייברים החדשים מגרסה 2.4 או 2.32 או 2.31 ויש לכם בעיות עם זיהוי של דיסקים האשמה היא בדרייברים החדשים. nvidia הורידה את הדרייברים החדשים מהאתר שלה ועכשיו ניתן להוריד רק את גירסה 2.03. אצלי התקנת הדרייברים החדשים גרמה לכך שהמשחק splinter cell הפסיק לזהות את הסידי המקורי של המשחק ולכן לא ניתן היה לשחק יותר במשחק. התקנה מחודשת של הדרייברים מגרסה 2.03 פתרה את הבעיה. יש באתר של nvidia הנחיות כיצד להתקין מחדש את הדרייברים הישנים.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  12. כמו בכותרת. אני צריך את כרטיס המסך הכי זול שיש עם HD ושתי יציאות DVI. ממשק PCI-E כמובן. יש המלצות?תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 5.04.2008 בשעה 22:50:31 אה כן, ושיהיה לא פחות טוב מ 6600GT (אותה רמה זה בסדר). לא נראה זה מסובך מדי, כרטיס ישן יחסית.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  13. ממצב אני שוקל לקנות כרטיס מסך טוב.... MSI GeForce 6200 TurboCache 256MB TV-out-DVI PCI- או ש... - Asus v9520 x-td FX5200 128MB DVI את מי אתם מעדיפים??? נ.ב. חח אני חייב להחליף הכרטיס מסך הוא ממזמן היסטוריה GeForse 2 mx100\200 חח אמרתי לכם שזה היסטוריה...

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by iem,

אשמח אם תוכלו לומר לי מהו הכרטיס הטוב מבין השניים עבור הפעלת SolidWorks 2009. תודה !

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by BHXHO2,

אני רוצה להפעיל 2 מסכים על מחשב 1 ו2 עכברים ומקלדות ככה שכל אחד מהאנשים יוכל לעבוד על תוכנה אחרת במקביל אפשרי תודה ניסים

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by irbaboon,

ראיתי בכמה מקומות שזה ממש משפר, אבל לפי מה שאני יודע DX10 זה רק לוויסטה... יש כזה לXP? איפה מורידים כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  18. Started by eladbu,

האם כדאי עדיין לקנות היום את ה radeon 9800 pro agp הציעו לי אחד ב 900 שח

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by EyalOnn,

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qual…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by ramit02,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך WinFast PX8600 GTS של leadtek, נכון לעכשיו התקנתי אותו עם מערכת הפעלה של win XP 64bit, ( זה מה שיש לי כרגע ) הכנסתי את הדיסק והתחלתי להתקין אותו אבל הפלא ופלא הוא לא מזהה את הכרטיס מסך ( מזהה אותו ככרטיס ג'נרי 14MB), האם זה בגלל גירסת הWIN או שאני לא עושה משהו נכון ? בנוסף באחת ההתקנות קפצה לי הודעה שיכול להיותר שכרטיס המסך הוא לא של leadte, למישהו יש עצה בנושא ? בנוסף לכרטיס יש כבל חיבור לחשמל אשר מתפצל לשניים, האם אני צריך לחבר את שני חיבורי המתח / מספיק רק אחד / א אין צורך בחיבור ? תודה רבה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  22. אני מתכנן לעבוד מול 2 מסכים: אחד 22" והשני 32"(לא במקביל). שניהם רצים ברזולוציה של 1920x1080. האם כדאי לקנות hd 4890 או שה4870 יספיק ? אני לא רוצה לקנות את ה 4870 ואז לגלות שבמשחקים החדשים(או אלה שיצאו בקרוב) אני לא יכול לשחק ברזולוציה הזו על רמת פרטים גבוהה. אני מעדיף להשקיע עכשיו עוד כמה מאות שקלים מאשר עוד חצי שנה לגלות שאני צריך לקנות כרטיס חדש. הדברים נאמרים רק במידה וההבדל בניהם ישנה. בנוסף רציתי לדעת האם ספק 550w של HEC(זה אומנם לא Enermax‎ אבל בטח לא מוצר מדבקה) יוכל להריץ את הכרטיסים האלו ויוכל לעמוד באוברקלוק קטן בעתיד(בנוסף לe8400, 4GB, 1TB HDD, xonar DX) ? תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by Nosh,

דריברים חדשים לATI (Catalyst 8.6). הורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html Release Notes: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_86_release_notes.html

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by chenrp,

שלום, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב. יש לי ספק חלש ולכן אני לא רוצה כרטיס מטורף. הבנתי ש9600GT כדאי? תודה.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by bazuka,

שלום... יש לי מסך שהפלאג חיבור שלו קרוע. קניתי פלאג VGA חדש אבל אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש למישהו שרטוט או דרך לעזור לי בזה? אני יודע איך למספר את הפינים אני רק צריך אפילו איזושהיא טבלה שאומרת איזה צבע לאיזה מספר או משהו...... תודה!!! ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים