כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם יש לי שאלה:האם שווה המחיר של 300-350 שח תוספת בין ה8800GT לGTS כדי לקבל עוד FPS או שבשניהם מקבלים בערך את אותה כמות FPS? תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש את XFX: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL אפשר לסמוך על זה?
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב העניין הוא כזה.. יש לי את הוידאו שציינתי בכותרת, וביום שבת אני צריך להקליט איזה סרט.. עכשיו אין לי ממש מושג איך אני מקליט איתו מהטלויזיה כי בחיים לא התעסקתי עם זה............ אם מישהו יכול להדריך אותי...אני אודה לו.. ניסיתי פשוט לשים את הקלטת (עם הריבוע לא שבור) בוידאו, להפעיל אותו לשים סתם ערוץ 2 לנסות, וללחוץ על REC אבל זה לא ממש עושה משהו.. אני בכלל אמור להשאיר אותו או להוציא? אני לא בטוח בנושא הזה גם כן....
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב פעם אחרונה לפני קניה... מה עדיף לקחת במחיר של עד 550 שח, כרטיס מסך GF משומש בן חצי שנה בערך ti4200 עם 128 מ"ב זיכרון, או כרטיס מסך של GF חדש FX5600 (לא אולטרה ולא XT) עם 128 מ"ב במחיר של 545 שח - חדש.. http://www.zap.co.il/model.asp?Model_id=17625 מה עדיף ולמה?? נ.ב. יש לי ביקורת על שניהם יחד.. http://www.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.h tml
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך שלמי שיש כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הדיגיטלי שיקליט לי משהו בפוקס קידס למי שיש שישאיר כאן פרטים של ICQ או מסנג'ר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אישית נראה לי ב-3DMarks קיבלתי נמוך. ה-Aqua נראה סביר: 3DMark2001SE -> 11095 3DMark2003 -> 3248 Aquamark3 -> 4923 , 7647 , 37255 *ראה מפרט *דרך ה-Control Panel של ATI כיוונתי גם ב-Direct3D וגם ב-OpenGL על "ביצועים" (כלומר AA וAF היו מכובים). *יש לי את ה-Catalyst 3.8 *בשלושת הבנצ'ים השתמשתי בהגדרות ה-Default.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני חייב למצוא את המסך הזה למה אני לא מוצא אותו?? אני רוצה להזמין אותו אבל איפה?! לא רוצה את הסדרה החדשה היא לא שווה כלום הFT יותר טובים בהרבה מי יכול לעזור לי למצוא חנות בירושלים או אתר אינטרנט ישראלי עם המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצא Radeon 9800Pro בארץ?? ואם הוא יגיע עם 128 DDR II או 256 DDR II??? מה המחיר הצפוי בארץ?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כל המספרים מבלבלים אותי כי הם לא אומרים באמת מה הם שווים ביחס לאחרים... אז מה עדיף באמת ומה באמת נותן את הביצועים הכי טובים? R9000 R9100 R9200 כרגע יש לי GF4 MX 440 של GAINWARD ולמרות הביצועים הסבירים שלו על משחקים ישנים אני מעדיף משהו יותר חזק אז על איזה מהכרטיסים הנ"ל כדאי לי ללכת ביחס של עלות וביצועים?? כדאי בכלל להחליף לאחד מאלה או שכדאי ללכת על כרטיס יותר חזק?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם ניתן לעדכן את ה-bios של כרטיס מסך ASUS 7700 TI Geforce 2? באתר של ASUS אין כלום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ברשותי מוניטור LCD של SONY שקיבלתי ללא הקבלים שלו. למוניטור יש כניסה רגילה וכניסת DVI.(ללא קבלים מצורפים). רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא קבלים לחיבור בין כרטיס המסך למוניטור וכמה זה בערך? בנוסף לפי מה שאני רואה מדובר בקבלים DVI-D ולא DVI-I נכון?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל
-
אני שמעתי ש DIRECTX 9 מותאם רק לכרטיסי מסך כמו RADEON 9700 או GF FX, זאת אומרת שעל מפרט כמו שלי אני לא אוכל להתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבעיה? אני מנחש שזו לא בעית דרייברים כי הTVOUT עובד אוטומטית אם לא מחובר מסך מחשב, וגם לפני שעולה WIN הכל ש/ל. הכרטיס משדר רק בNTSC? אולי הבעיה קשורה בכלל לטלויזיה? או לכבל? יש לו ג'ימפורים, או FLASH של שיטת שידור שצריך לשנות דרך הדרייברים?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מרכיב כעת מפרט למחשב חדש, שכל ייעודו בחיים יהיה להקרין סרטי DivX/Xvid לטלוויזיה בבית. לשם כך הסתפקתי במפרט מצומצם ביותר (מעבד פשוט של 1200, זכרון SDRAM רגיל וכו'). כך בניתי מחשב בכ- 1200 ש"ח. הפריט האחרון שחסר להשלמת המפרט הוא החשוב ביותר: כרטיס המסך. כל מה שאני צריך מכרטיס המסך זה שתיהיה לו יציאת TV-OUT לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה להקרנת הסרט. כאן מגיעה הבעיה שלי: התייעצתי עם הרבה אנשים, ולא הצלחתי לקבל תשובה מוחלטת לשאלה האם כרטיס המסך יכול להשפיע על הביצועים של ה- decode של הסרט או שזה בכלל לא קשור. אני לא מתכוון לכרטיסי מסך ייעודיים לפריסת Divx, אלא מנסה להבין האם GEFORCE4, למשל, יכול לשפר את איכות ה- decode, או שכל מה שהוא יודע לעשות זה 3D מהיר וכו'. בהנחה שאין כ…
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בבקשה לא לצחוק עלי. יש לי במחשב (פנטיום 800) כרטיס מסך RivaTnt 2 64pro 32 MB קיבלתי כרטיס מסך matrox millennium G400 עם 32MB זיכרון. איזה כרטיס עדיף (למשחקים)? תודה, יוסי
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם צריך לקנות כרטיס טלויזיה או שיש ב FX5200 חיבור טלויזיה אני פשוט רוצה להקליט סרטים מהמלמה שלי ולשמור אותם על CD כמו כן אני רוצה שתהיה לי האפשרות לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות מה עלי לקנות אנא עיזרו לי ואם יש כרטיס אחר חוץ מהFX5200 אני אשמח לשמוע תודה אחים שלי
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יום ההולדת ה- 15 מתקרב ורוצים לקנות לי כרטיס טלוויזיה ליום הולדת, איזה כרטיס הכי כדאי עד 500 שקל? הסתכלתי ב- Faq של פורום גראפיקה וה- Leadtek נראה לי הכי מתאים. איזה כרטיס הכי איכותי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשוות בין 2 כרטיסי מסך (2 לפטופים שבדקתי, לדעתי לא רלוונטי איזה לפטופים וכיו"ב אבל אם תבקשו אתן גם אותם). אני לא ממש מצליח להבין משהו מההשוואות היות ואני לא מבין בכרטיסי מסך, אבל מצאתי ב-notebookcheck.net את שניהם, ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים, מה יותר טוב וכו'. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html השימוש הכי גבוה שאצטרך לדעתי הוא לגיימינג, גם הוא לא כבד מדי אבל אני רוצה להיות מסוגל להריץ דברים בכיף ולא להיות מוגבל בגלל כ. מסך. תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/14884 או http://www.tms.co.il/product/15188
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הי, אני כרגע הבעלים הגאה של 2 יחידות מהחלק המדהים הזה שברשותי. אני מוכר יחידה אחת לכל המעוניינים, אנא השאירו פרטים בשירשור הנ"ל או בהודעה פרטית. כמו שהכותרת מרמזת, זהו המוצר: EVGA Pro SLI Bridge (2-Way) Part Number: 100-2W-0021-LR זהו הקישור לאתר הרישמי של המוצר: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-2W-0021-LR רוי. - - - תגובה אוחדה: - - - מתנצל על ה שירשור הכפול. אם אחד האדמינים יכול בבקשה למחוק את השירשור הנ"ל. זהו השירשור בלי התמונה (עדיין לא ברור לי איך נוצרו 2). בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרטיס 6800GT ומחוברים עליו 2 מסכי LCD ברזולוצית של 1280*1024. כאשר אני משחק במשחקים באחד מהמסכים (והשני סתם דולק) נראה לי שאני מקבל FPS נמוך. האם בגלל ששני המסכים מחוברים אני מוריד בכוחו של הכרטיס ביציאה בה אני משחק ? ושאלתי השניה, באיזה מסך טוב יותר לשחק מבחינת FPS , בזה שמחובר DVI או בשני האנלוגי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן חברה תגידו ATI X1650 PRO 256MB של POWERCOLOR במחיר של 400 ש"ח חדש חדש חדש כדי לקנות ? HELP!
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום , כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא : איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סיד…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-