עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 8600 gts רושם לי שיש 512 זיכרון בכל תוכנה שבדקתי מוזר לי כי רשום באתר 256 מישהו יכול לעזור

2. Started by lolzzZ,

יש הבדל גדול בין הביצועים של r9800pro לשל r9800non pro ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by hta,

http://www.tms.co.il/product/14884 או http://www.tms.co.il/product/15188

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by oren_sh,

שלום אנשים יש לי עכשיו 2 כ מסך GF3 TI200 128MB DDR ATI radeon 9200SE 128MB DDR מה לדעתכם יותר טוב יש לי שני מחשבים אחד ראשי ואחד סתם לקישקושים ואני לא יודע מי מהם יותר טוב כדי שאני אשים אותו על זה שראשי אם למישהו יש דעה אשמח לדעת

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  5. לאחרונה שמתי לב שלא משנה איזה method אבחר ל Scaling, השיטה המוגדרת וויזואלית תמיד תיהיה השלישית (מצורפת תמונת המחשה). יתרה מזאת, לא רק ששינוי לכל אחת מהאפשרויות האחרות והקלקה על APPLY מחזיר אותי לשיטה השלישית (Display's built-in scaling), מבחינת הדרייבר ההגדרה שנבחרה בפועל היא הראשונה - אפילו אם המכוון עומד על השלישית. כלומר, אינטרפולציה של רזולוציה נמוכה יותר המתבצעת באמצעות כרטיס המסך על גבי רזולוציית ה NATIVE. שמתי לב לכך לראשונה כשניסיתי לשנות את הרזולוציה ב ARMA II ל 1680 על 1050 - המסך לא משנה תדר עבודה ורזולוציה, אלא כרטיס המסך בלבד. המסך עדיין ב 1920x1200. זה נראה הרבה פחות טוב מאשר Scaling המתבצע באמצעות חומרת המסך. ניסיתי לשנות את הרזולוציה לנמוכה יותר בעוד משח…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by Eladious,

אוקיי יש לי 500 שקל כרגע , מוכנים להוסיף לי בערך 150 שקל ככה שזה 650 . אני צריך שתביאו לי כרטיס מסך טוב באיזור הזה , חריץ AGP יש לי לוח אם עם צ'יפסט SiS אז אני ממש לא בטוח לגבי התאימות שלו עם סדרת Nvidia 6xxx המפרט : P4 2.4 s478 SiS Motherboard 512MB of RAM חשבתי גם להוסיף סטיק 512 ראם , אבל זה מצריך אותי לשדרג לוח אם וזה כבר סיפור אחר [glow=red,2,300]אז כרטיס מסך , חריץ AGP , 650 שקל , YOU CAN DO IT[/glow]

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  7. שלום לכולם הדרייבר האחרון מ ATI זה 4.3 אבל הכרטיס מסך שלי זה ASUS 9800XT ואני רוצה להוריד דרייבר מהאתר של אסוס הדרייבר האחרון באתר שלהם זה 7.97 והשאלה שלי האם הדרייבר הזה מהאתר של אסוס הוא מקביל ל 4.3 מהאתר של ATI ??? והשאלה השניה שלי היא האם הדרייברים שיש באתר של אסוס הם בעצם דרייברים של ATI שעברו איזה שהוא שינוי או שאסוס בונה את הדרייברים שלה באצמה ?? והשאלה האחרונה היא האם גם אסוס מוציאה דרייברים כל חודש כמו ATI ??

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. חזק למשחקים? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=TT-GTX260-896D3E-ACT-XT&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by or_azu,

שלום חברים.. לפני כמה ימים הלך לי שני הכרטיסי מסך שלי 8800GT שהיו מחוברים בSLI אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש הלוח אם שלי הוא ASUS P5ND ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך הם אופציה... חשבתי על ה9600/9800 מחוברים בSLI כמו שהיה לי מקודם האם הם יעבדו עם הלוח אם הזה? אם כן של איזה חברה ממומלץ לקנות שיהיו לי שקטים כי הקודמים הרגו אותי מרוב רעש.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  10. מה עדיף directx 10 או להישאר בXP עם 9? מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך.. תודה

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  11. ניראה לכם הגיוני שהסוני החדש יציג משחקים יותר טוב ממחשב אם ככה למה להשקיע על מחשב ביכלל

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by ykg,

במחשב החדש יהיה לי GEFORCE 8800 GTS של MSI. איזה דרייברים להתקין? של MSI (בדיסק או מהאתר) או של NVIDIA? מה ממולץ? תודה.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

לא ממש משנה איזה חברה/דגם, העיקר שיעבוד טוב. הכי זול שמצאתי זה בנט אקשן 1400 ש"ח. מישהו יכול לעזור עם המלצה יותר טובה? תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by Omry,

היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת איך הכרטיס מבחינת טמפרטורה, איכות קירור ושקט. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  15. SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL בדרתי באתר של נועה ולא רשום שיש לו.. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4221 מישהיו יודע אולי???

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by youee,

יש לי תקציב נמוך ואני צריך דחוף כרטיס מסך זול וטוב שיביא לי 100fps אז אם מישהו יודע ???

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by kobibo,

עם השקת סידרת ה 9XXX של nvidia חברת ATI הצהירה על הורדת מחירים מידיית. פה בארץ כלום לא קורה,יש צפי?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  18. שלום, לפני כמה ימים קניתי gainward hd4850 gddr5 והוא מאוד מאוד רועש. הורדתי את catalyst control center בכדי להוריד את מהירות המאורר, אבל משום מה, 50% זה המינימום שהוא נותן לי. יש פתרון? תודה

19. Started by F430,

אך הכרטיס הזה בכללי :http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969 בהתחלה חשבתי על ה7300GT אבל בסוף קניתי את ה7600GS עשיתי נכון שקניתי את ה7600GS?

20. Started by FeraRi,

מה נשמע חברים? אני חדשדש. אני מעוניין לקנות מקרן, בסדר גודל של 8000 שקל עד 9000 שקל, משהו בגודל סדר הנ"ל. עכשיו אין לי ממש ידע במקרנים, רציתי לדעת מה טוב יותר, מה פחות טוב? כל כמה זמן הנורות מחזיקות, כמה אינץ זה אומר אם יש לי מקרן(בהשוואה לטלווזיה, אני מתכוון כמה אינץ). אני לא קונה טלווזיה 40+(מקרן אחורי), כי אני יודע שאתה לא יכול לראות מהצדדים טוב, אז רק בא בחשבון המקרן. אני אשמח לקבל כל מידע!! מה היתרונות והחסרונות ומה יותר שווה, והכל. תודה לעוזרים. נ.ב כתבתי גם בפורום "חומרה אחרת" כי אני לא יודע למה זה שיך הנושא הזה. מקווה שתעזרו לי. :-*

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by lalush33,

לחבר שלי נשרף הכ.מסך..תתנו לי הצעות ב700 שקל בערך תודה..הוא יכול להסתפק במשו צנוע הוא לא גיימר רציני ולא צריך גרפיקה בשמיים ..בעיקר לסרטים ותוכנות פשוטות מחשב בן שנה Foxconn 915A01-P Intel Pentium 4E, 3200 MHz (16 x 200) 512 MB (DDR SDRAM) RADEON X300 Series (128 MB) RADEON X300 Series Secondary (128 MB) Disk Drive WDC WD1600JS-55NCB1 (149 GB, IDE)

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by Ohad19,

כדאי לקנות של SAPPHIRE או של POWER COLOR ? הבנתי שהביצועים פחות או יותר אותו דבר

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by Shizel,

תגידו איזה כרטיס מסך לקנות למשחקים נטו שהתמכו במחשקים מהדור החדש ויריצו על מקסימום את CRYSIS ודומימם לו (עד 1000 שח + - ) שמעתי ש 1950XT טוב מאוד אבל העם הוא תומך בDX10 .... אני יודעה שיש את כול הדיבורים שהDX10 עוד לא משומש לחלוטין אבל בכול זאות בשביל כריסיס ומשחקים הם DX10 כמו גם GTA4 לעתיד צריך תמיכה של DX10 והמפרט שלי אלול להיות צבר בקבוק ??? 6300(1.8GHz) ASROCK CROSSFIRE 2G 667

• 14 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by Sex$Booster2007,

היי לכל אותם האנשים שיש ברשותם כרטיס מסך GEFORCE 7600GT אני רוצה לדעת על אילו הגדרות אתם מריצים את CNC3 DEMO מה רמת הפילטרים רזולוצייה ובאילו דרייברים אתם משתמשים תודה.

25. Started by yuvalnus,

אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים