כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי שאלה היה לי ויכוח עם מישהו בפורום מפרטים לגבי AA הוא טוען שAA לא תורם ברזלוציות של היום וכמעט לא ניתן להבחין בו אם כול ההגדרות במשחק הם על הכי גבוה שאפשר וש במקום להשקיע על כרטיס חזק שיריץ גם עם AA עדיף להשקיע במסך גדול יותר וכו' הם הטענה נכונה? וכמעט לא מבחינים בהבדל לבין AA או בלי? לי יש HD4870 ומסך 22' זה אומר שהכרטיס שלי מבוזבז?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני חייב למצוא את המסך הזה למה אני לא מוצא אותו?? אני רוצה להזמין אותו אבל איפה?! לא רוצה את הסדרה החדשה היא לא שווה כלום הFT יותר טובים בהרבה מי יכול לעזור לי למצוא חנות בירושלים או אתר אינטרנט ישראלי עם המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. יש לי X800XL (ספיר) וכידוע אין לנו תמיכה בSM3 לכן אני כנראה יצתרך למכור אותו ללקנות כרטיס שתומך בSM3. כמה אני יכול לבקש על הכרטיס הנוכחי שלי? ואיזה כרטיס מומלץ לי לקנות.. שמתי עין על ה7600GT מה אתם אומרים? (אני צריך הפרש קטן כמה שאפשר מהמכירה של הכרטיס הנוכחי וקנית הכרטיס החדש) תודה לכולם. נ"ב-יכול להיות שימצא פתרון למשחקים שלא עובדים אלא על כרטסים שתומכים רק בSM3? או שזה לא הגיוני בכלל?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם 6600gt asus שווק חיים ברצוני להחליפו בסכום של עד 1000 ש"ח המחשב די ישן amd athlon 3000GHzx2 3GB OCZ memory ddr800 4-4-4 לוח asus m2n-e לא מומהר ספק ezcool 550watt המחשב הוא למשחקים (עד כמה שיסחוב...) שני כוננים sata2 7200 מחובר לשני מסכים 24 ו 22 1280x1024 אודה לעצתכם
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
משום מה בלי סיבה נראית לעין נעלמו לי כל הפרופילים בלשונית של "ביצועים ואיכות" , נשאר רק הפרופיל של ברירת המחדל הבעייה גם לא נפתרה אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים (81.84 בטה) מישהו מכיר את הבעייה........? :-\
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לינק למה?? יש לי רק 2 גיגה זכרון .. אולי בגלל זה? בנוסף זה אומר: Memory2048 MB Module 1 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz Module 2 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz למה זה אומר 400MHZ? הזכרון שלי הוא 800MHZ .. זה שזה אומר על הדרייבר זה בגלל שאני משתמש בדרייבר הכי חדש שנדמה לי נחשב BETA אבל זה לא מה שמשפיע יותר מידי.. מה לעשות? עריכה: השתפר בקטנה אחרי שהחלפתי דרייבר לגרסא הקודמת לינק אבל עדיין יש אנשים עם איזה 2000 יותר בתוצאות.. wtf?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
6600GT או 9800PRO? ואיזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 2000 ש''ח?
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי..! יש לי אפיק AGP X8.... התקציב שלי הוא בערך 500 שקל... מה הכרטיסים שאני יכול לקבל בטווח מחירים הזה..? תודה!
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מכרתי כרטיס כזה למישהו, הלקוח החזיר את הכרטיס ואמר שהוא עושה קולות של "צרצר". בדקתי... כל הבעיות כאשר מחברים קבל מולקס לכרטיס. ב DOS אין בעיות בכלל אבל כאשר נכנסים למשחק כל שהו אז הכרטיס עושה רעשים מוזרים... משהו שבאמת מזכיר "צרצר" אבל קצת אחרת. הספק שלי הוא THARMALTAKE 460W ומעניין אם עוד מישהו מכיר את הבעיה הזו.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
(לא בטוח לגמרי שזה הפורום המתאים. אנא העבירו אם לא.) ניסיתי לקודד משהו מוידאו למחשב (TV-IN לצורך העניין) אבל מה שנראה על המסך זה רקע שחור ומדי פעם פסים לבנים מרצדים במקום תמונה של הוידאו. זה קורה גם בתוכנה של הכרטיס שלי (ATI AIW 9000) וגם בוירטואלדאב. הרצתי את תוכנת הבדיקה ליכולת לכידה של הכרטיס והכל נראה תקין כך שלא צריך להתקין שוב דרייברים כלשהם. כל ההגדרות הפנימיות, composite, PAL-B וכדומה לא השתנו מהפעם האחרונה שלא היתה בעיה וכמובן כל החיבורים הפיסיים במקום הרגיל, אז מה נכנס בו פתאום? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפעמים נדמה לי שכל מה שעושים בכרטיסי מסך זה להוסיף עוד סטריים פרוססורס ועוד זכרון ועוד MHZ ואז קוראים לזה בשם חדש.. אני שואל למה לא עושים נגיד כרטיס עם 4 ליבות של דגם ממוצע, 2 GB זכרון ופי 2 סטרים פרוססורס? הרי אם עושים CF או SLI בכרטיסים ממוצעים מקבלים תוצאות טובות שלפעמים עוקפות כרטיסים יקרים.. אז למה לא 4?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 550 במפרט יספיק לשנה - שנתיים? אני לא רוצה לקנות עכשיו משהו חזק כי בטח בקרוב ייצאו כרטיסי מסך GFORCE 2GB זולים
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי תקציב של 600 שח + - אשמח להמלצות לכרטיס מסך איכותי במחירים אלו . האם יש בעיה לקנות דרך האינטרנט בחו"ל ולהזמין לארץ ? או שיש מכס ומיסים וכו' ?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה יש לי HIS RADEON 6850 קיבלתי את המחשב עם גרסאת נסיון של ווינדוס 7 , המחשב זיהה אותו והכל היה טוב. התקנתי גיקסא מלאה של ווינדוס 7 ומאז המחשב קולט את כרטיס כATI ATOMBIOS , וככה זה גם באתר can you run it וגם בתוכנה everest.. רציתי לדעת מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר את זה,.. ניסיתי להוריד דרייבר אבל אני לא מוצא... תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
GTX 680 הוא יותר טוב מ 670 נכון? חבר שלי קנה שני מחשבים חדשים ופתאום הוא רוצה למכור אותם כי הוא נתקל בקשיים כלכליים. הוא מוכר את ה GTX680 שלו חדש עם קבלה ב 2000 ש"ח, יש לו 2 כאלה. מה אתם אומרים כדאי לי לקנות? אם מישהו פה רוצה את הכרטיס השני שישלח לי אימייל stamzrat9@gmail.com או 054-74-750-74 תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חבר שלי צריך כרטיס מסך למחשב הישן שלו P4 2.4GHz ASUSTeK P4S800D-X -- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 הוא רוצה שיתאים לו לפיפא 2009, חשבתי על HD3650 ל AGP... ראיתי שיש גם ביותר זול 2600PRO gamer... איך יהיו ההבדלים בין הכרטיסים? האם יריצו? והאם יש משהו יותר מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/14884 או http://www.tms.co.il/product/15188
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אלו רגעיה האחרונים של שנת 2015, אשר הייתה גדושה בשינויים ושידרוגים למיניהם בעולם הטכנולוגיה, וזה כנראה הזמן המתאים ביותר לגייס את כתבי HWzone ולגלות מה הם המוצרים שלפי דעתם האישית עזרו להפוך את עולם המחשבים למתקדם, משתלם ומדליק יותר בחודשים האחרונים. אז ללא הקדמות נוספות, להלן שלושת המוצרים המובילים בשנה החולפת, לפי ליאור מתתיהו, כתב המדריכים וביקורות החומרה שלנו. GTX 970 – הכרטיס שכמעט הרג את AMD בסוף שנת 2014 התחרות בשוק כרטיסי המסך התחממה. ב-AMD החליטו שנמאס להם מליבת הדגל שנושא ה-Radeon HD 7970 ורוצים להוציא כרטיסי מסך חמים יותר וחזקי…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס GF6200 של LEADTEK שאפשר לפתוח בו צינורות עיבוד עם RIVA TUNER. אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב ביוס פרוץ או משהו שיפתח אוטומטית ל GF6200 את הצינורות ללא צורך בתוכנה הזאת ?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.galaxytech.com/news/36/6200A.htm אני מעוניין לקנות אותו אני מתכוון לפתוח צינורות עיבוד הוא מוצלח?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש מסך "19 LCD של חב' טובה עם MS (זמן תגובה) נמוך (13-16MS לערך), במחיר הוגן של 1900 - 2000 שקל. ולא של PROVIEW !! כי שמעתי שזה זבל של מסכים. תודה אנשים !
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום רב! הזמנתי לפני כמה ימים את המסך הנ"ל ולפי מה שהבנתי במסך יש כניסת DVI ובמחשב שאליו הוא יחובר אין כניסה כזו. מה עושים? או שמא יש למסך גם יציאה רגילה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לא ממש משנה איזה חברה/דגם, העיקר שיעבוד טוב. הכי זול שמצאתי זה בנט אקשן 1400 ש"ח. מישהו יכול לעזור עם המלצה יותר טובה? תודה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלןם יש לי כרטיס מסך ON BOARD שאילו מחובר מסך והוא התצוגה הראשית שלי חיברתי למחשב כרטיס מסך נוסף 9500GT ןאני מעוניים לחבר לכרטיס מסך זה שני מסכים נוספים האחד DVI והשני VGA שאני מחבר אותם אני רואה רק בצג שמחובר בDVI תמונה ואילו ב VGA לא רואים כלום (למרות שבהגדרות עשיתי להרחיב את שולחן העבודה לשני התצוגות הללו) מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר שיראו בשניהם (כי כנראה אני לא עושה משהו טוב ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-