כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן בזמן הקרוב (חנוכה) לקנות מחשב הארד-קור גיימינג שיכיל את כרטיס המסך 260GTX 216 Core. אני מתכנן גם לבצע לו OC ל-700 לליבה ו-2400 לזכרונות. בכל מקרה, האם כדאי לחכות לינואר-פברואר בהם ככל הנראה תשחרר nVidia כרטיסי מסך חדשים שעלולים להיות טובים יותר או לנצל את הפור ולקנות את המחשב עכשיו? (אני לא יודע על הוצאות לאור אחרות שקרובות עד מאוד למועד בו אני תכננתי עד עכשיו לקנות את המחשב אז אני שואל ספציפית פה) אגב, המסך ככל הנראה יהיה Philips 24" 240PW9EB. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
8600 http://tms.co.il/cat/50/199:200/page:3 2600XT http://tms.co.il/product/4416 HD3650XT http://tms.co.il/product/5189 צריך דחוף דחוף תשובות ! תדוה מראשש !
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט הנוכחי שלי הוא Amd athlonx2 4800 2gb ddr 400W liberty ו8600GT. אני רוצה להחליף ת'כרטיס .. עכשיו האופציות שלי הן 9600GT , 8800GT , 8800GTS , 9800GTX. תקציב לא ממש בעייתי . אני פשוט רוצה לקנות ת'כרטיס מסך שהכי מתאים למחשב שלי. כרגע אני על מסך CRT 17 אינץ', אבל אני ממש לא רוצה להגביל את עצמי , במיוחד שההבדל יהיה 200 שקל. תודה, יאיר!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בכרטיס מסך שתומך ברזולוציה 2560X1600 בעל ממשק PCI-E. במחיר הכי זול שאפשר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כ.מסך למשחקים זהו מפרט המחשב שלי מעבד: P4 3.2 לוח אם: ASUS P5 GD2X זכרון:2.5GB DDR2 667 מסך: MAG 17 CRT כרטיס מסך נוכחי ASUS ATI REDION 2600HT 256MB 128BIT
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הבנתי מדיונים שונים שאם יש לי מסך 19" אז אין לי שימוש ל hd 4870 משום שתחת הרזולוציה אליה המסך מוגבל (1420X900) יהיה הפרש ממש קטן בינו ל hd4850 מבחינת הביצועים באותו המשחק.האם זה נכון? אם כן אז עד כמה קטן ההבדל.מבחינת התקציב אני יכול ללכת לכיוון ה 4870 אבל אני לא אקנה מסך חדש. אסמך לתשובה מעמיקה תודה
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה היה לי ויכוח עם מישהו בפורום מפרטים לגבי AA הוא טוען שAA לא תורם ברזלוציות של היום וכמעט לא ניתן להבחין בו אם כול ההגדרות במשחק הם על הכי גבוה שאפשר וש במקום להשקיע על כרטיס חזק שיריץ גם עם AA עדיף להשקיע במסך גדול יותר וכו' הם הטענה נכונה? וכמעט לא מבחינים בהבדל לבין AA או בלי? לי יש HD4870 ומסך 22' זה אומר שהכרטיס שלי מבוזבז?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לומר לי מהו הכרטיס הטוב מבין השניים עבור הפעלת SolidWorks 2009. תודה !
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם להסתפק ב-HD4850 עבור מפרט זה, או שארגיש שיפור מורגש אם אקח HD4870? עריכה: השימוש בכרטיס יהיה משחקים ברזולוציות רחבות, בשאיפה 1050*1680. תודה.
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך לא הכי חדש (או חזק) gforce 2 6600 של nvidia האם מישהו יודע האם יש בכרטיס זה יציאת dvi או hdmi? אני מתכנן לקנות מסך חדש ויהיה חבל אם אני לא אוכל לנצל אותו כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתכנן עידקון של המחשב שלי שמחובר גם לטלוויזיה ורציתי המלצה לכרטיס שיהיה טוב להצגת סרטים על הטלוויזיה וגם למשחקים בצורה בסיסית כודם כל : ATI או NVIDIA ??? . וחץ מיזה גם איזה דגם ובלי להישתולל עם המחיר נא להשאיר אותו שפוי זה המחשב השני שלי לא הראשי. נ.ב. PCIE כמובן
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לפני כפחות מחצי שנה רכשתי מחשב חדש מאייבורי. הכרטיס מסך שלי הוא nVidia GeForce 7300LE ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס מסך נוסף ולהשתמש ב"מגשר" בשביל ששניהם יעבדו.... עכשיו אני מצטער על הבורות לא התעמקתי בנושא ולכן אני רוצה לדעת גם עוד כמה דברים: 1. האם זה מגביר את יכולות הגראפיות של המחשב? ואם כן עד כמה? 2. האם אני יכול לחבר כ"מ אחר ולא דווקא את אותו הדגם שיש לי ( nVidia GeForce 7300LE ) 3. האם הטכנולוגיה הזאתי שווה? 4. האם בשביל לחבר 2 כרטיסי מסך אני צריך דברים מיוחדים? ( מבחינת חומרה ) אשמח אם תענו לי תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe איך הכרטיס הזהמה רמת הביצועים שלו והאם הוא שווה את המחיר
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני משחק משחקים לרוב ברזולציה 1024 1280X האם כדאי לקחת שני כרטיסים של 9600? האם להזמין 9800GTX? כרטיס 8800 מומהר? ממש לא יודע מה משתלם עכשיו
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
האם 7600GT יעמוד ברוזלוצית משחק של 2007WFP? WIDESCREEN רזולוציה דיי גדולה וכמובן במשחקים כמו CALL OF DUTY, STALKER, BATTLE FIELD, GHOST RECON ועוד.. או שאצטרך לשדרג את הכרטיס מסך..?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג LCD 26 אינץ', ואין לי מסך מחשב, יש לי רק מסך טלוויזיה, ואני רוצה לחבר את המסך טלוויזיה למחשב באופן תמידי שאני יראה בו גם את המחשב, וגם את הטלויזיה, אני יעביר בין המחשב לטלויזיה על ידי העברת תחנה (HV הוא מה שזה לא יהיה).. איך אני עושה את זה? אני צריך לקנות גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה?(יש לי תקציב של הרבה כסף - 5000) איפה אני מחבר את כל הדברים? תודה מראש לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך כבל שמשני צדדיו יש חיבור DVI אחד שיתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני שיחובר לטלויזיה כדי ליצור תצוגה של המחשב בטלויזיה בצורה הזו אני יודע שאני יכול לעשות את אותו דבר בצורות שונות כדוגמת S VIDEO ובננות אך אין לי חיבור S VIDEO בכרטיס המסך ואין לי כסף מיותר להוציא כרגע כדי לקנות אחד חדש אז תחסכו ממני את ההסבר הזה. אגב , אני אוכל ליצור כבל כזה בעצמי מ2 חיבורי DVI שימוזגו לכבל אחד משני צדדיו או שזה בנוי בצורה שעלולה לשרוף משהו ? אם אני לא אוכל השאלה היא אם אני אוכל להשיג את הכבל הנ"ל בחנויות בניין שונות שמוכרות גם כבלים ודברים של אודיו ותצוגה למחשב או בחנויות מחשבים בלבד , כמה עולה כבל כזה בערך ואיך הוא נקרא ? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם הכרטיס ג'יפורס 6100 שמובנה על לוח האם יכול להפעיל לי את CSS על הגדרות בינוניות \ גבוהות עם FPS גבוה?
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שווה לקחת אותו? הוא יותר טוב מלידטייק?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא הראשון שמעלה פה את ההודעה, ואם כן - אשמח לשמוע מה דעת החברים המלומדים בנושא, האם הגיוני שתחת אותו דגם חברה תשווק מסך משלושה יצרני פאנלים עם הבדלי תצוגה כל כך בולטים? אני מצרף שני לינקים - אחד למבחן השוואתי של הסמסונג האמור מול מסכים אחרים http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html ואחד של השוואת שני מסכים עם שני פאנלים שונים - אבל מאותו הדגם http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html אשמח לשמוע את דעתם של המתמצאים בנושא - שכן אני כמעט וקניתי לי את המסך של DELL, ורק ברגע האחרון עצרתי להרהר בסמסונג, אבל עכשיו, עם כל העניינים שרצים איתו כבר אין לי כל כך מושג מי נגד מי... …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הי לכולם אני בונה HTPC והמליצו לי על הכרטיסים HD2400/ HD2600 שניהם PRO ושניהם עם קירור פאסיבי. בגלל הדרישדות הומלץ לי ללכת על הכרטיסים של Gigabyte אלו שאלותי בנושא 1. האם הכרטיסים תומכים בתצורת "מסך בתוך מסך" - נניח לעבוד ובקטן לראות טלויזיה (או להפך) או למשל לראות סרט ( בין מ- HDD או מה- DVD) ובפינה לראות בטלויזה חדשות... אגב ברור לי שאני צריכה לשם כך גם מסך התומך בדבר ואני בטוחה שקיימים כמהטובים כאלה כך שאוכל למצא.. 3.הבנתי שיש לכרטיס יציאת HDTV. השאלה אם יש לו גם יציאה למסך CRT/ 2.האם הכרטיס תומך בחיבור של כמה מסכים בין אם המשכיים אחד לשני ובין אם זהים הכוונה פה שלפחות אחד מהם יהיה של מסך LCD?תומך HD+ טלויזיה בין אם רגילה או LCD (אולי גם HD) רצוי גם שתהה אפשרות חיבו…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבחון את הכרטיס מסך שלי (X1900XT 512MB GDDR3) במשחק Compamy Of Heroes, הנה לפניכם התוצאות: Test Performance: לפני OC: Average Frame Rate: 63.5 fps Maximum Frame Rate: 118.8 fps Minimum Frame Rate: 32.1 fps אחרי OC 660Mhz/1700Mhz: Average Frame Rate: 65.3 fps Maximum Frame Rate: 118 fps Minimum Frame Rate: 31.1 fps מישהו מכם עשה גם טסט ב-CoH? מה התוצאות של 8800GTS 320MB אם מישהו מכם יודע?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הכרטיס שלי כנראה קצת נדפק כתוצאה מאוברקלוק לא נכון. יש עיוותים קלים מאוד בגרפיקה ובסרטים יש נקודה לבנה שמהבהבת... בקיצור, אפשרי לתקן את הכרטיס איכשהו? מדובר ב1900XT.
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
החנות שדרכה אני קונה, אמרו לי לקחת את ה-GT8500 256 MB. לאחר ששאלתי אנשים, וקראתי באינטרנט הגעתי למסקנה - ה-8500 חרא של כרטיס, ואינו מתאים בשיט למשחקים : Crysis, Cod 4, CSS. אז אני צריך שתענו לי על הדברים הבאים : א. מה שנאמר לי לגבי ה-8500 נכון? הוא באמת לא מתאים למשחקים ויותר מתאים לסרטים? ב. איך ה-8600? אמרו לי שהמאוורר שלו מרעיש או משהו, זה נכון? ג. GT8600 לא יודע כמה זיכרון הוא יתן לי נגד ה-GT7600 גם פה לא בטוח לגבי הזיכרון. אשמח אם תענו על שלושת השאלות.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים האלה..שניהם אותו המחיר http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV158&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV157&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לאחד יש HDMI , שהוא לא כל כך שימושי בשבילי ולשני יש מהירות שעון גבוהה יותר השאלה שלי האם ההבדל בינהם הוא משמעותי במשחקים? (תאמת אני לא משחק הרבה) אבל למשל אם אני יריץ COD4 על 2 הכרטיסים האם אני ירגיש בהבדל? משום שאני לא כל כך רוצה כרטיס עם מאורר..אני מעדיף צלעות קירור לשקט.. אז איזה לקחת? ומה עדיף? ביצועים או שקט? האם הביצועים כל כך ניקרים בינהם?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-