עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DakloN,

שלום.. אני מתלבט בין nVidia Based: GeForce 7800 GSX לבין ה- ATI Based: Radeon X1800 XT לא הבנתי מה ההבדל בניהם ומי מתעלה על מי... אז מה יותר שווה לקחת? בין אם בגרסאות ה256MB או ה512MB... תודההה

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  2. אהלן, עשיתי אוברקלוק שניראה לי שיצא ממש דפוק... עכשיו נכנסתי למשחק וראיתי הכל קווים ובקיצור כאילו אין כרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לדעת האם בטוח הלך הכרטיס או שלא.. מה הדרכים שאפשר לבדוק האם הוא באמת נהרס??? ומה הדרך הכי טובה??? דניאל.

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by clip,

יש לי מחשב שמיועד רק לעריכת וידאו . כרטיס המסך הוא GTX 570 המחשב משמש רק לעריכות וידאו . באיזה דרך אני יכול לחבר מסך שלישי ? תפקיד המסך השלישי לתת פריוויו / רפרנס שך התמונה כרגע מחוברים 2 מסכים שנותנים מענה למערכת העריכה . תודה !

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  4. היי אני מנסה מהאתר הרשמי להוריד וזה נותן לי רק 77 מגה הורדה , ידוע לכם היכן ניתן להורידו?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  5. המאוורר של הכרטיס מסך שלי התקלקל (HD5850) ואני ישלח אותו לתיקון , אני רוצה לשלוח רק את הכרטיס ככה שאני יוכל להשתמש במחשב עם ליבה הגראפית של אינטל (I5 2400 +H61 ) . ניסיתי לחבר את המסך ליציאה של הלוח אם והמסך כותב לי NO SINGRL , מישהו יודע מה הבעיה או מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by Ofir Tabibian,

אשמח לעזרתכם - יש לי מחשב נייח שנרכש בשנת 2011 עם המפרט הבא : מעבד Core I5-2500 3.3GHZ זכרון 8 GB במהירות 1333 ( 4*2) בעבר היה מותקן במחשב כרטיס מסך ייעודי ששבק חיים. כיום אם מריצים סרטי 4k המחשב למעשה לא מסוגל להריץ אותם בלי לגמגם. בהנחה שזה הדבר היחיד שאני רוצה לעשות האם כרטיס מסך GT 1030 יספיק ? (אין שו צורך בגיימינג וכו). שימו בצד שאת העובדה שאי יודע שכדי להנות מסרטי 4k צריך גם מסך ייעודי.

7. NX8400GS-TD512E NX8500GT-TD512E ה AGP שלי במחשב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by Adielion,

מתי הכרטיס יהיה ניתן לררכישה וכמה הוא יעלה? תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by E-Bear,

פתחתי דיון בעניין כרטיס מסך חדש בו הומלץ לי על ה-HD4870. לאור דיון בו שאלתי את השאלה בכותרת בו לא קיבלתי תשובה מספקת החלטתי לפתוח דיון חדש. מי מהכרטיסים עדיף כאשר מדובר במסך 22"? (הדיון בו הגבתי עסק בהשוואה בין שני הכרטיסים כאשר דובר על מסך 24") תודה מראש.

10. Started by reformy,

בוקר טוב יש לי כרטיס geforce 560 ti. האם אפשר להפעיל אותו במערכת עם ספק בלי החיבורים ישירות לכרטיס (כלומר שייקח את הכוח רק מהלוח)? האם זה יספיק להפעלה של המחשב בלי לדרוש הרבה מהכרטיס (בלי להפעיל משחקים לדוג')? תודה

11. Started by EliranB,

ראיתי בעיתון של יום שישי מודעה בעיתון של ערי המפרץ (בקריות) על חנות מחשבים חדשה האתר שלהם הולך ככה : משהו עם 3 אותיות .co.il יענו ככה xxx.co.il ומכרו שם את הכרטיס הנ"ל מתוצרת FORSA מישהו יכול לתת לי את האתר כי אין לי את העיתון פתחתי את זה פה כי אני גם רוצה לדעת מה חושבים על הכרטיס ... אני יודע שחברה לא מוכרת זה לא משהו אבל הליבה היא עדיין 7800

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by EyalOnn,

בכמה הייתם מוכרים היום את ה-x1950xt חדש שאפילו לא נעשה בו שימוש? :s05:

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by Guy King,

כשהייתי באקסל לחצתי על כמה מקשים שגרמו לכל המסך להתהפך. גם שאני יוצא לשולחן עבודה המסך עדיין הפוך upside down. איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. אהלן חברה? מה העיניינים? הייתי פעם די פעיל בפורום הזה אבל מאז התגייסתי בקושי יש לי זמן לאינטרנט ולמחשב בכלל. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכ.מסך שכן אני ממש לא מעודכן כבר כמו שהייתי פעם. יש לי מחשב כבר שנה+ שעובד ב OC קבוע ויציב לגמריי (מחשב דלוק רצוף,כובה רק ביום כיפור) המפרט : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value 512X2 PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V nVIDIA Geforce4 TI 4400 128MB WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W כמו שאתם רואים אני קצת תקוע עם כ.מסך,עכשיו אחריי שחסכתי קצת (1000 שקל כאמור) רציתי לדעת מהי התמורה הטובה ביותר שאוכל לקבל ביח…

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by k22,

לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך

16. Started by DuDsAn,

אהלן, התקנתי את הדריבר 191.07 כמובן לאחר שהסרתי את הדריבר הקודם וגם השתמשתי ב DC (דריבר קלינר). לאחר ההתקנה עשיתי ריסטרט ובמסך ה LOG ON בידיוק לפני הסיסמא המסך הפך לשחור וזהו אין תגובה . הייתי צריך להכנס ל Safe Mode בשביל למחוק את הדריבר ולהתקין את הדריבר הישן שלי.... המחשב שלי : i7 920 Geforce 9800 GTX 1GB 6gb ram

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by zone glide,

מפרט כזה: i5 4570 16GB RAM עקרונית, היה במחשב GTX780 שנהרס... וגם הספק כנראה יחד איתו... השאלה היא מהי הכרטיס המקסימלי שהמחשב הזה יכול להחזיק בצורה טובה בלי צ.ב. או שעדיף כבר לרכוש פלטפורמה חדשה, בערך רייזן 2600 + RX580

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_69&products_id=1928&osCsid=d7fa9f780d69dae382e6f05ed80ada86 תסתכלו כאן, אף פעם לא יצא לי לשמוע על הסדרה הזאת, מה כל-כך מיוחד בזה שהמחיר של זה כל-כך אבל כל-כך גבוה!~ זה לא נתפס, זה עולה כמה כל המחשב שלי כמעט חחח... אשמח לדעת יותר פרטים אודות החיה הזאת, פעם ראשונה שיוצא לי לראות כרטיס מסך ב6000 ש"ח חח http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_69&products_id=1929&osCsid=d7fa9f780d69dae382e6f05ed80ada86 ובכלל ב11,000 ש"ח כרטיס מסך, מה נסגר????????????? אני דורש הסברים חחחח עכשיו לעניין, למה זה עולה כל-כך הרבה? מה מיוחד? מצפה לתשובות חח... :

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by maor-a-,

יש לי מחשב אחד ואני מעוניין לחבר לו 2 מסכים על מנת להפעיל תוכנה מסוימת אפשר לקבל המלצה/עזרה איזה כרטיס מסך אני צריך ואם זה אפשרי?? אם אפשר לקבל שמות\סוגים של כרטיסים מ ZAP אני אשמח !!

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by davidt99,

שלום, הכרטיס מסך שלי גוסס. יש ברשותי Nvidia 5500 FX של Inno 3d בערך 4 שנים והוא מראה סימני מצוקה. היה לי אותו כרטיס בדיוק והוא התקלקל לפני שנה בערך עם אותו סימפטומים (הבהובים שחורים, פתאום המסך נמרח כולו בצבע והמחשב נתקע). אני רוצה לעבור לבנתיים לכרטיס מסך המובנה עד שאני אקנה מחשב חדש. אני צריך לנתק את הכרטיס מסך הרגיל, לחבר לסלוט של המובנה, להתקין את הדרייברים שלו וזהו? יש דברים מומלצים לעשות אולי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. במחיר טוב!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by none,

Ti 4200 Leadtek

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אותה שאלה חחחח קיצר איזה הכי טובה מבין: ליטדק אלבטרון מי יותר טובה?? לא רק קירור! האם משנים עוד משהו חוץ מהקירור?? כל מקרה מי מביניהם יותר טובה לא יותר זולה פשוט מי תעבוד יותר טוב ונגיד תקבל ב3dmark 2005 יותר ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DAN123,

מה דעתכם על כרטיס מסך FX 6800 GS -GIGABYTE הוא עולה היום 1090 שח אני שואל, כי שמעתי שכרטסי מסך של GIGABYTE יש להם בעיות התחממות, וביצועים לא משהו ביחס לאחרים האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shilok,

שלום רב, אני זקוק לעזרה בהתאמת כרטיס מסך למחשב שלי. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה ומסך מחשב. מסך המחשב עם כניסת DVI ללא HDMI. כך שאני צריך כרטיס עם HDMI ו-DVI. השימושים שלי הם דיי פשוטים, אני רק צריך הרצה של סרטי Bluray שיעבוד בצורה חלקה ללא לאגים. תקציב - בין 400 ל-600. אם יש זול יותר - מבורך. זה המפרט שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G - כפול 2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - אמור לרכוש בנוסף גם כונן SSD במידה וזה רלוונטי. SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze תודה מראש לכל העוזרים במלאכה. אתם עושים עבודת קודש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.