עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cheetah,

יש לי 2 שאלות: 1. מישהו יודע פה אם זה ישנה בהרבה אם אני אקח כרטיס מסך GTX560 רגיל במקום GTX560 Ti? (העדיפות שלי מבחינת המחיר לGTX560 הרגיל) מדובר בכרטיסים של חברת Gainward NVIDIA GDDR5 1024MB 2. אני יודע שאני צריך בשבילו ספק חדש. כרגע יש לי EZ Cool 400 - נראה לי ג'נרי עם מדבקה יפה יש ספקים טובים עד 250 ש"ח שיעמדו במשימה? אני ראיתי רק ספק אחד כזה של איזו חברה קוריאנית: http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=power&idx_num=131 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR Retail אני רוצה לדעת אם הוא יפעל על intel pentium 3 MHz 800 RAM 256 אני רוצה להחליף את ה geforce MX440 64

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by SmeNmen,

http://www.angelfire.com/oz/argzp/untitled.jpg אני רואה בSmart Doctor של אסוס שהכרטיס שלי על 60² מעלות צ' ו145 פ' אהה והוא אומר לי שהמאוורר על הVGA פגום ואני צריך להחליף אותו .... מה אני צריך לעשות ?!?!?!?! זה באג או שבאמת הכרטיס על 60 מעלות ?!?! בבקשה עזרה אני נואש נ.ב לא עשיתי OC תודה מראש , SmeNmeN

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי במסגרת תקציב של עד 800 ש"ח ברשותי מחשב AMD 6400X2 AM2 3.2 GHZ לוח אם m2a-mvp 2xpciexpres ספק של hec 400w 4 גיגה זיכרון ddr 2 800 כרטיס מסך של אסוס 8800GS EN TOP( שרכשתי אותו המוכר אמר לי שזה כרטיס חזק מאוד ל oc ומשתווה ברמותיו ל 8800 GT אין לי מושג איך עושים לו O.C אשמח להכוונה) . כמה שאלות : 1) האם יהיה לי בעיה לשדרג לכרטיס איכותי יותר עקב חולשת הספק (דרך אגב איך רואים כמה וואט אני מנצל) 2) על פי פשפוש בפורום המעבד שלי קצת מיושן ויכול להיות שהוא יהווה צוואר בקבוק כי ראיתי בפורום שהמעבד המקביל של אינטל הE6400 גורם לצוואר בקבוק בכרטיס מסוג 4850 ורק לאחר oc הוא יהיה סבבה , האם אותו דבר תופס גם בשבילי ? . 3)אולי עדיף לי לרכוש עו…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by qpalzm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89574 נתונים סופיים 12 צינורות עיבוד 5 יחידות וורטקס בקר 128-ביט ליבה במהירות 500 מה"צ זכרון 1.4ns במהירות 1 גה"צ

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום, *לא ידעתי בדיוק באיזה פורום אפשר לבקש את זה.* אני צריך אתרים, כמה שיותר כמו AnandTech למשל. אתרים שעושים השוואות וסקירות על חומרה ועל חברות שמייצרות אותם. שיכילו ביקורות, סקירות, השוואות תקראו לזה איך שאתם רוצים אבל שיהיו כמה שיותר מורחבות ומובנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  7. יש לי שאלה אחרי שאני מוריד דריברים לכרטיס מסך אני צריך למחוק אני הדריברים הקודמים ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by moshesuo,

שלום... נשרף לי הכרטיס מסך.. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטויוב תקצירים בספורט5 סרטי hd... הוא נתקע לי שאני מפעיל אותם לא יודע למה... אז יש לי ati hd 4850 עם מעבד e8400 זיכרון 4 ג'יגה ואני רוצה כרטיס מסך בערך עם אותם ביצועים ומחיר נמוך יותר כי אני כבר לא משחק משחקים בכלל רק רואה סרטים סדרות וגולש באינטרנט תודה מראש! מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 E8400, 2666 MHz (8 x 333) לוח אם: intel agtl+ 64-bit 333 mhz(qdr) 1333mhz 10664 mb/s כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4850 ספק: cooler master 500w 22 אינץ מסך ואני מתלבט בין 2 אלה זה: http://cgi.ebay.com/XFX-ATI-Radeon-H...item4aab494bef או זה: http://cgi.ebay.com/XFX-NVIDIA-GeFor...item4…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. אני מקווה שאני לא הראשון שמעלה פה את ההודעה, ואם כן - אשמח לשמוע מה דעת החברים המלומדים בנושא, האם הגיוני שתחת אותו דגם חברה תשווק מסך משלושה יצרני פאנלים עם הבדלי תצוגה כל כך בולטים? אני מצרף שני לינקים - אחד למבחן השוואתי של הסמסונג האמור מול מסכים אחרים http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html ואחד של השוואת שני מסכים עם שני פאנלים שונים - אבל מאותו הדגם http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html אשמח לשמוע את דעתם של המתמצאים בנושא - שכן אני כמעט וקניתי לי את המסך של DELL, ורק ברגע האחרון עצרתי להרהר בסמסונג, אבל עכשיו, עם כל העניינים שרצים איתו כבר אין לי כל כך מושג מי נגד מי... …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. כמו בכותרת. אני צריך את כרטיס המסך הכי זול שיש עם HD ושתי יציאות DVI. ממשק PCI-E כמובן. יש המלצות?תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 5.04.2008 בשעה 22:50:31 אה כן, ושיהיה לא פחות טוב מ 6600GT (אותה רמה זה בסדר). לא נראה זה מסובך מדי, כרטיס ישן יחסית.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by domuzy,

כשבאתי לקנות בKSP את ה9800PRO 128MB 256BIT של ספיר, ראיתי שאת זה ספציפית כבר אין להם, ובמקום יש את אותם נתונים רק של MSI. כמה קריטי ההבדל והאם MSI חברה טובה?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Dwhore,

ערב טוב. אני חייב ממישהו שמבין את ה CORE ו ה MEMMORY של הRadeon9700 NP עומד.. זה ממש דחוףףף תודה לעוזרים.!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  14. שלום אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים היה ליMSI GF8600GT 1GB DDR2 128Bit והוא נישרף לי אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס מסך חדש ויותר טוב אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך אמרו לי שאני יחפש כרטיס מסך עם 256Bit ושיהיה DDR3 ועוד אני לא זוכר אז אם יש לכם המלצה על איזה שהוא כרטיס מסך טוב!! ב 450 ש"ח אני ישמח מאוד תודה ושבת שלום.. אה ועוד משו... לא צריך שיהיה קירור טוב לכרטיס מסך בגלל שיש לי כבר קירור של Arctic turbo twin חדש! וחבל עליו.. תודה

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by Greave,

אישית נראה לי ב-3DMarks קיבלתי נמוך. ה-Aqua נראה סביר: 3DMark2001SE -> 11095 3DMark2003 -> 3248 Aquamark3 -> 4923 , 7647 , 37255 *ראה מפרט *דרך ה-Control Panel של ATI כיוונתי גם ב-Direct3D וגם ב-OpenGL על "ביצועים" (כלומר AA וAF היו מכובים). *יש לי את ה-Catalyst 3.8 *בשלושת הבנצ'ים השתמשתי בהגדרות ה-Default.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by rotem_o,

שלום, היום הזמנתי מחשב חדש (כרגעי המפרט לא הכרחי) וסוגיית הכרטיס מסך נשארה פתוחה, ההתלבטות היא בין ה- MSI HD 4670 512MB GDDR3 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 לבין ה- PALIT 9600GSO 768MB DDR3 SONIC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4031 מה מהם עדיף מבחינת ביצועים וכן שקט?? צריך תשובה בדחיפות, סוגר את העסקה בשעה הקרובה.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by eranmor,

כל המספרים מבלבלים אותי כי הם לא אומרים באמת מה הם שווים ביחס לאחרים... אז מה עדיף באמת ומה באמת נותן את הביצועים הכי טובים? R9000 R9100 R9200 כרגע יש לי GF4 MX 440 של GAINWARD ולמרות הביצועים הסבירים שלו על משחקים ישנים אני מעדיף משהו יותר חזק אז על איזה מהכרטיסים הנ"ל כדאי לי ללכת ביחס של עלות וביצועים?? כדאי בכלל להחליף לאחד מאלה או שכדאי ללכת על כרטיס יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by nimrodim,

ברשותי מוניטור LCD של SONY שקיבלתי ללא הקבלים שלו. למוניטור יש כניסה רגילה וכניסת DVI.(ללא קבלים מצורפים). רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא קבלים לחיבור בין כרטיס המסך למוניטור וכמה זה בערך? בנוסף לפי מה שאני רואה מדובר בקבלים DVI-D ולא DVI-I נכון?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by eliranl,

אם אני פותח אותו ל16 צינורות עיבוד וקצת OC הוא מגיע לרמה של GT?? ה128MB ישפיעו בעתיד? או ששווה לקנות 6800GT שיהיה 256MB זה יהיה משמעותי בעתיד?

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by the kon,

שלום אני קונה מחשב חדש ויש לי בסביבות ה2000 ש"ח לקנות כרטיס מסך בטכנו' הPCIE איזה כדאי לי לקחת? תודה

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by ZorD,

ערב טוב לכולם. יש ברשותי מחשב ישן ששבק חיים לאחרונה, אין תמונה על הצג. בדקתי את הצד הוא עובד ויש רעשים של ה-HD, אין שום ציפצופים מהלוח אם שמעידים על תקלה כלשהי לדעתי הבעיה היא בכ.מסך ששבק חיים הוא מאד ישן GEFORCE 2 משהו ~ האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כ.מסך עם תושבת AGP שיתאים ללוח-אם (ASUS) ? נ.ב מישהו מכיר מקום טוב לבדיקת מחשב במחיר סביר באיזור רמת-גן ? תודה מראש

22. מישהו יכול להמליץ לי על מסך CRT טוב שיכול להגיע לרזולוציות גבוהות בתקציב של 1000 שח??

• 14 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by marvje,

האם אפשר "למקצע" את ה R9500 ל R9500Pro ? (בעזרת Rivatune) ואם כן, האם זה כרוך בסיכון הכרטיס ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. Started by gggilad13,

קראתי כמה ביקורות והשוואות על כרטיסי מסך, בהשוואה הם מציגים גם משהו שקוראים לו 4xAA, 8xAF מה אלה? אם אני לא טועה זה פילטרים או משהו כזה, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה, ולמה זה תורם?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  25. שלום. יש לי X800XL (ספיר) וכידוע אין לנו תמיכה בSM3 לכן אני כנראה יצתרך למכור אותו ללקנות כרטיס שתומך בSM3. כמה אני יכול לבקש על הכרטיס הנוכחי שלי? ואיזה כרטיס מומלץ לי לקנות.. שמתי עין על ה7600GT מה אתם אומרים? (אני צריך הפרש קטן כמה שאפשר מהמכירה של הכרטיס הנוכחי וקנית הכרטיס החדש) תודה לכולם. נ"ב-יכול להיות שימצא פתרון למשחקים שלא עובדים אלא על כרטסים שתומכים רק בSM3? או שזה לא הגיוני בכלל?

• 9 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.