כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי עם הכרטיס(הרקולס רדאון 9800 לא פרו) או להוריד אחרים,ואם כן אז מאיפה?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
יש ב PCHARDWERE הודעה על מכירת RADEON 9500PRO וכתוב ליד זה BULK למה זה מתקשר והאם כדאי?? ;) ויש ליד הכרטיס תמונה של 9700 האם יש טענות בקשר לזה או שזה חפיף
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איך הוא בתור כרטיס מסך? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים החברה מציעה אחריות לכל החיים על הכרטיס מסך וכמו כן שמעתי שהביצועים של הכרטיס הזה יותר טובים משל 5900XT ומעוד כמה כרטיסים. קצת על הכרטיס
-
שלום! לפני כמה שעות הייתי בחנות מחשבים והתעניינתי בקשר לכרטיס מסך. אז ככה, הציעו לי את זה: 9800GT של חברת ספיר ב750 ש"ח 4850HD של חברת ספיר 850 ש"ח בשביל ה4850HD אני צריך להחליף ספק כח, הציעו לי שני ספיקי כח: אחד של איזה מותג ב580 ש"ח והשני גם של איזה מותג ב470 ש"ח אני מעוניין לדעת למה כדאי לדרג. תודה, יובל.
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שמעתי על הכרטיס מבית sapphire על ה hd 4850 vapor x 1g מה ההבדל בינו לבין ה hd 4850 הרגיל ? ואם יש הבדל הוא משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אין לי כל כך מושג אם זה קשור לפורום הזה, אבל הנחתי שכן אז פתחתי את זה פה תחילה. אז ככה, יש לי תופעה מוזרה בכמה משחקים ששמתי לב אליה- עין בלתי מזוינת לרוב לא תשים לב לזה אבל כאחד ששם לב טוב להבדל בין 50 FPS ל-60 FPS (או אפילו בין 55 ל-60) היה לי קל לשים לב לתופעה. אז ככה, בסביבות ה-60-65 FPS המשחקים רצים כמובן חלק- תזוזה חלקה של עצמים, מצלמה ובקיצור תזוזה ריאליסטית לגמרי. אבל מ-70 FPS עד 100 FPS התזוזה חוזרת ליהיות פחות חלקה. כלומר, זה לא כמו 40 FPS לדוגמה, אבל אפשר לראות שהתזוזה טיפה יותר מקוטעת. העניין המוזר הוא ששוב, מ-100 FPS ומעלה התזוזה שוב חוזרת ליהיות חלקה כמו באזור ה-60 FPS. למישהו יש מושג מה גורם לתופעה?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב של 300-500 שקל פרטי המחשב: AMD Phenom 9550 Quad-Core processor1.75 GB of RAM אני רוצה בעיקר לסרטים אבל גם למשחקים כמה שיהיה אפשר לסחוט ממנו. תודה ושנה טובה!
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש למחשב קיים כרטיס מסך חדש ( כרטיס שיש לי כיום - RADEON ATI HD 5770 ) : מעבד : intel i5 750 @2.67GHz כרטיס זיכרון: RADEON ATI HD 5770זיכרון: 4 GB מערכת הפעלה: WIN 7 - 32 BITספק: (לא ידוע המחשב לא שלי) לאיזה כרטיס חדש ויותר חזק בסכום של פלוס מינוס 1000 ש"ח אפשר להחליף ? תודה רבה לכל העזרים
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב חדש I3 ליבה מרובעת 500GB 4GB RAM 300W ספק כוח איזה כרטיס טוב יהיה לגיימרים ? רזולוציות המחשב הם : 1920 - 1080 אם אני ישדרג את הספק ל400W אילו אפשרויות יהיו לי התקציב נע לכרטיס מסך 550 שקל בלבד ואם צריך גם ספק אז עוד 200 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אולי כבר ענו אבל אני מודה שאני מעט מתעצל (ובעיקר קצר בזמן) מלחפש ביסודיות. הכוונה לכיבוי של ממש, כולל המאוורר של הכרטיס כשי לקבל מערכת דוממת ככל שניתן. הכוונה היא לבנות מערכת I5-660 עם לוח H57 ככל הנראה + כרטיס HD5850 לגיימינג. ה-DELL2407WFP יחובר ב-VGA לכרטיס המסך וב-DVI ללוח האם: * בעבודה רגילה עם טקסט (שימוש אינטנסיבי במיוחד) וסרטים אני רוצה איכות תצוגה מקסימלית עם מינימום רעש כך שהייתי רוצה שרק הכרטיס המובנה יעבוד וה-5850 יהיה כבוי כדי לחסוך חום, הספק ורעש כמובן. * בגיימינג אעבוד דרך ה-VGA ואז רמת הרעש הרבה פחות קריטית (אם כי ללא ספק אעדיף דגם שקט ככל האפשר שעדיין משתלם למחירו). 1. אפשרי? 2. מה דעת המומחים? 3. יש חלופות עדיפות? מפרט AMD לא בא בחשבון לצערי כיוון שאני ע…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי איזה מהם חזק יותר למישחקים? רוני
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שניהם כרטיסים צנועים יחסית עם חיבור AGP ללוח אם. מי מביניהם טוב או מומלץ יותר? ATI HD3450 (512MB DDR2, 600 MHz) GeForce 7600GT (256MB DDR2, 560MHz) שניהם תומכי HD, לכן אנא התיחסו לביצועיהם בכל הקשור למשחקים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס חדש, ובצד האחורי שלו יש מן פד אדום כזה שמודבק על איזה חלק, מה זה הדבר הזה? זה יוצא בקלות השאלה אם להשאיר או להסיר.. למה זה נועד? הנה התמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש לי את המפרט בחתימה ה AGP APERTURE SIZE בביוס מוגדר כ 512M האם לשנות? למה לשנות? איזה הבדל יהיה?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שמתי את הרמקול שלי בטעות ליד המסך. אתם מבינים מה ההמשך... המסך שינה צבעים ואני לא יודע מה לעשות?..! איך אני מחזיר את הצבעים למסך כמו שהיו בהתחלה?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היה לי כרטיס Radeon 9800se של חברת Powercolor כפי הנראה הוא שבק חיים... לא מצליח לשנות רזולוציה ולא מצליח להעביר בין 16 ל32 ביט באפשרויות התצוגה המחשב פשוט קופא והמסך נהיה שחור... מי היבוארן של powercolor בארץ? או שאני בכלל צריך לפנות ליבואן של ati באץ?? הכרטיס נקנה בכלל ברוסיה אז יש מצב בכלל שיחליפו לי אותו?! תודה רבה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שעזרתם לי המון בבחירת כרטיס המסך שלי, יש לי שאלה אקוטית יותר כעת שנוגעת למחשב של חבר משפחה שלי המחשב שלהם נקנה [בפזיזות מסויימת] מערוץ הקניות לפני כשנה. הזמן עבר, קנו לבת הקטנה משחק [שטיח שמתחבר למחשב ורוקדים עליו... לך תדע] - - בכל מקרה, התקנת המשחק לא מתאפשרת שכן כרטיס המסך לא טוב מספיק. חיפוש קצר בעלה שיש כרטיסי מסך שלא מצריכים סלוט AGP או PCI-E אלא יודעים להסתפק בסלוט PCI רגיל שיש בכל לוח אם. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך כזה שהינו מומלץ? מה יכולים \ עלולים להיות חסרונות של כרטיס כזה ? לצערי מדובר במשפחה של טכנופובים, כך ששדרוג לוח האם לא בא בחשבון, הם רוצים כרטיס מסך שישב בלוסט PCI, נסיונות השכנוע שלי לא עזרו. בנוסף הבאתי לינק לכרטיס כזה - עליו אני מ…
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש בקהילה . ואני רואה שיש פה ילדים ומבוגרים שממש מבינים בכרטיסי מסך ומחשבים. אז רציתי לישאול פה . איזה כטיסי מסך יעבדו על P4 1.6GH ??? (האם R9800PRO יעבוד כמו שצריך ?) תודה לכולם ויום טוב .
-
- 14 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש ברשותי 6600GT של Gigabyte אבל הVIVO לא מגיב לחיבור. חיברתי מצלמת וידאו בשביל להקליט למחשב שידור "LIVE" אבל כל מה שאני קולט זה מסך שחור בתוכנה שבאה עם הכרטיס(PowerDirector 3) או שאני מקבל הודעת שגיאה בתוכנה של מיקרוסופט (Windows Media Encoder). התקנתי את הדרייברים של WDM מהאתר של NVIDIA (אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות) ואני משתמש בחיבור Composite.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי.. יש לי Inno3d GeForce 3 Ti200 64MB והלך לו המאוורר.. איפה אני יכול למצוא מאוורר כזה? מדדתי אותו והוא בקוטר 4.5 ס"מ ואני מצרף גם תמונה. אני לא רוצה משו יקר מידי כי זה גם ככה לא כרטיס משו.. רק משו שיחזיק אותו בחיים שלא יישרף אז אם למישהו יש רעיון איפה אני יכול למצוא כזה תגידו.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. אני קונה היום מסך LCD 32 לחדר...ויש לי מחשב חזק עם 9600GT , אין לי חיבור HDMI פיזי, אבל יש אפשרות או לחבר HDMI ישירות או לחבר דרך הTV out המיוחד שזאת יחידה עם עוד 4 חיבורים (שחור אדום ירוק וsvideo). בספר הוראות של הכרטיס כתוב שהאדום (Pr) משמש לHDTV , עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר איכותי? האם אני יראה באמת בHD ? או שכל עוד אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אני לא יוכל לראות באיכות גבוהה. ואם לא אז איזה איכות תהיה יותר טובה, Pr או HDMI ? תודה מקווה שהייתי מובן! אהה..ודרך אגב אני מתלבט בין LG (LH20R או PANASONIC(TX32LE8) .. גם לצפיה בממיר של הוט וגם חיבור למחשב.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבלה כבר מספר ימים בחיפוש אחר כרטיס מסך לצרכי עריכה ולכידה של וידאו. לכרטיס צריכה להיות תמיכה בOpen GL 2.1, ובשאר ירקות מהדור החדש שמסייעים בקידוד. כמו כן, הוא צריך להכיל כניסה מוידאו, כך שאוכל ללכוד וידאו מקלטות ולהמיר אותן לדיסקים. אני עובד בתכנת פרימייר CS4, אם זה משנה. התקציב שלי יהיה כמה שיותר נמוך, אני לא גיימר ולא זקוק למפלצת. אני כן צריך כרטיס מסך שיסחוב ויועיל לעריכת הוידאו. נדמה לי ש700~ שקלים יספיקו, לא? בתודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם להחליף אותו לדגמים של 4670 יהווה שוויון ? אני לא מחפש משהו יותר מתקדם פשוט אחד שלא יעשה רעש ובעיות כמו זה. האופציות הן : Gigabyte Geforce 9500GT 512 mb DDR3 DUAL DVI Retail PCI-E Sapphire ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail Gigabyte ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail זה כל כרטיס מהנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4_40 יש שם גם של NVIDIA ... תמליצו לי בבקשה על אחד בסביבות ה500 מהחנות הזאת . תודה.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-