כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מוניטור LCD של SONY שקיבלתי ללא הקבלים שלו. למוניטור יש כניסה רגילה וכניסת DVI.(ללא קבלים מצורפים). רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא קבלים לחיבור בין כרטיס המסך למוניטור וכמה זה בערך? בנוסף לפי מה שאני רואה מדובר בקבלים DVI-D ולא DVI-I נכון?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
-
קודם שלום לכולם ותודה על העזרה המיוחלת.. אני מתלבט קשות לגביי כרטיס מסך חדש מ"המעמד הבינוני", להלן Sparkle Geforce 9600 GT Overclocking VS Geforce 9800GT התקציב הוא באזור ה-650-750 ש"ח יש לציין שכל כרטיס שאבחר דורש רכישת ספק משודרג בנוסף לתקציב המצוין לעיל. כמובן שהמלצה על כל כרטיס אחר בטווח המחירים הזה תתקבל בברכה. מה טוב יותר כרגע? מה טוב יותר לטווח הארוך? ומה משתלם מבחינת value for money? אני מבולבל מכל סוגי הדגמים והחברות שמוצעים כרגע באינטרנט (9800gtx, 9600 gt not OC..לא מבין בזה, המון המון תתי-סוגים לכל דגם) ---------------------------------------- מפרט טכני מלא: Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 3000 Mhz 2 logical processors 1 physical proc…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
גרסה כרגע 60.80.18.00.02 יש גרסה יותר מומלצת מזו? הכרטיס על סטוק לגמרי אבל לא חושב שאני צריך יותר מזה כרגע.. הכל עובד בסדר core 513 shader 1188 memory 792 (1584 rate)
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מעצב גרפי ואני משתמש +Corel DRAW X3+Photoshop CS3 +Adobe illustretor איזה כרטיס עדיף לי Quadro FX570 או 8600GT או אולי יספיק 8500GT ומה בכלל העיקרון ב Quadro מה היתרון שלו ?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי הכרטיס השאלה שלי מחלקים Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe האם המהירות של הכרטיס מ512 ל 1024 ממש משמעותית ? ואם כן במה בידיוק ? השאלה השניה שלי היא ... אני רוצה כרטיס מצויין למשחקים הכי כבדים שיוצאים אז בחרתי ב HD4870 ורציתי לדעת אם אני יוכל להביא 2 כרטיסי מסך במחיר דומה אבל ביצועים יותר טובים ? למשל משו של NVIDIA ? האם יש משו כזה ... ? הכרטיס אמור לרוץ על מסך 17 אינץ ובעתיד על 22... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך למצוא תכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג חדש עד 600 ש"ח. נראה לי ש-TI4200 128MB 8x שעולה 499 חזק לעומת מתחריו החדשים אבל הוא יותר ישן גם יותר... אז אם למישהו יש הצעות? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף מבין שלושת אלה לדעתכם? Leadtek nVidia 7600GS 256mb DDR2 AGP או GeCube ATI Radeon X1650 256MB DDR2 AGP ואם ה-256 יותר חלש, איך זה לעומתו? GeCube ATI Radeon X1650 512MB DDR2 AGP אני יודע שחפרתי הרבה בעניין הזה, אבל אני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הקניה הנכונה בעזרת השם מחר אני אקנה, אז אשמח לתשובה עוד היום... תודה רבה! ושימו לב, הרידאון זה לא PRO
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום אז קניתי את הכרטיס הזה ואני רוצה eyecandy טוב לא על חשבון ביצועים. ושמעתי פה הרבה על איך Supersampling ו- Multisampling (אולי יש עוד סוגים??) הורגים את הביצועים של ה- 6xxx (וזה נכון), אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשים פילטרים ועדיין לשמור על הביצועים? אולי בגלל זה יש לי נפילות כאלו פתאומיות ב- hl2. עוד שאלה: פילטרים לשים דרך הדרייבר או דרך המשחק? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
סוף סוף משדרג את המחשב בכרטיס מסך! מתחבר למסך 22" ב - DVI ולמסך 32" ב -HDMI שיהיה עם זכרון גבוה ככל הניתן (ברמת היעילות) וטוב למשחקים ביחס "עלות/תועלת" האידאלי לטווח המחיר. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הבנתי מפורומים בחו"ל שאם כבר עדיף ללכת על ה גרסא של חברת HIS עם הקירור של ICE Q - 3 כל השאר ידרשו קירור אחר לא של הסטוק אז האם בכלל יגיע הדגם הספציפי הזה ? אםכן לאן ? והאם יעלה יותר בגלל הקירור הטוב ?
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לא עשיתי סקר רשמי אבל נראה לי כאילו רוב המשחקים מפרסמים את עצמם כתואמי NVIDIA (יש את הלוגו של NVIDIA כשהמשחק עולה עם הסיסמה שלהם nvidia the way its meant to be played). אני לא חושב שראיתי בזמן האחרון משחקים שמפרסמים את הלוגו של ATI. תהיתי האם מישהו יודע למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מתלבט!!!!!????? xfx 6600GT 128mb TV DVI DD3 /OR/ xfx6800 128mb TV DVI מה דעתם אני רוצה לקנותו היום ! (אני קונה מחשב חדש) =]
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם החיבור של הטלויזיה למחשב התמונה לא ברורה קופצת חתוכה.... משהו כאילו היא טלויזיה ישנה שמנסה לקלות ערוץ1 יש לי FX5900 של MSI ניסיתי לעדכן דריורים ניסיתי להחליף שיטת שידור ניסיתי להחליף כבלים ואת המקומות שלהם בטלויזיה ופשוט אין לי מושג מה לעשות... :'( :'( חושב לציין שהטלויזיה חדשה והבעיה צצה פתאום ללא שום התעסקות מיותרת
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אני לא מתכוון לקנות משהו כל כך יקר אבל אני רוצה לקנות משהו טוב שיהיה אפשר להנות ממנו. אני חשבתי על 3 אופציות אשמח אם גם אתם תוכלו אולי להציע כרטיסים בסדר גודל שלהם. AGP RX1600Pro 256Mb Sapphire, 256bit, HDTV, DVI, TV out 152$ AGP 6600GT 256Mb GigaByte, 128bit, DVI, TV out no price yet. AGP RX800GTO 256Mb Sapphire, 256bit, DVI, TV out 112$ איזה אחד מבין שלושתיהם יהיה הכי טוב למשחקים וכדומה? והאם המחירים של שני הכרטיסים שכרגע יש לי מחיר לגביהם משתלמים? אשמח לתשובה של מישהו שמבין. תודה
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הזה עם שילוב ספק Seasonic 760W עכשיו עדין לא החלפתי את הלוח אם לDDR 3 והמעבד שלי הוא דיי ישן AMD X2 240 ידוע לי שיש צוואר בקבוק רצחני השאלה שלי אם זה יכול לדפוק תכרטיס מסך אם הזמן(להוריד לו בביצועים) או שזה פשוט רק מגביל אותו זמנית עד שאני יחליף את הלוח ואת המעבד.? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=30223 נחמד לדעת שהAGP לא מת לגמרי
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האם יש משהו יותר טוב מהSONIC והאם שווה לקנות ב680 ש"ח של פליט (הסוניק)
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב ראשית כל אני רוצה להגיד כי העדפתי לרשום את ההודעה בפורום הזה ולא במשחקים מכיוון שכאן אני יכול לקבל עזרה יותר רלוונטית ומקצועית. אשמח אם תשאירו את ההודעה פה (מנהלים) המערכת שלי היא כזו: P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 512 MB PC2700 DDR RADEON 9800 PRO 128mb(Omega 3.8.231 Driver) אמנם לא ממש טוב אבל גם לא זבל. אז ככה. מדובר בבעיה במשחק CS1.6. אשר ידוע שהמשחק הזה רץ על openGL נפילות FPS! ניסיתי הכל! רזולוציות שונות, דרייברים שונים, OC (אמנם צנוע אבל עדיין זה OC) ופשוט אני סובל מנפילות FPS במקומים מסוימים ולעיתים גם במקומות שלא ידועים כבעייתים אצלי! "נפילת FPS" היא לא סתם ירידה של כמות הפריימים שרצים בשניה. אם אתה לא משחק על 100FPS ב CS הביצועים שלך י…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מהן ההמלצות לכרטיס זה? האם עדיף DDR2 512K או 256 3 DDR ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש בסביבות 200-350 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא פה איזה מציאה גדולה אך נראה מה תציעו. תודה!
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
השאלה היא, האם תיהיה אפשרות לשחק משחקים כבדים כמו: Crysis על ביצועים גבןהים ביותר עם מסך 22. וגם רציתי לדעת, לאיזה כרטיס אפשר להשוואת אותו. (יש לי מחשב עם כרטיס 9600gt שמריץ משחקים על ביצועים גבוהים, כמו Bad Company 2 וכו') תודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים : Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E במי לבחור תודה
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-