כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס הכי מינימלי כדי לשחק בכל המשחקים ברזולוציה הכי גבוהה? 7600GT לא?
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
נגיד עם הכרטיס לא נמצא ב3D אלה ב 2D אז מהירות שלו נמוכה יותר (MHZ) ?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי 1200 ש"ח ואני לא יודע מה עדיף: Radeon 9600XT 256DDR ואולי גם יבוא איתו קופון ל-HL2 או GeForce 5900XT באותו מחיר? :-\ מה שווה לי לפי מחיר ו/או ביצועים ???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס מסך אתם משווים את : INTEL 4500 ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שאלה...ידוע שבחלק מהמשחקים יש אפשרות לשחק במסך חלקי (לא מלא) אבל לא כל כרטיסי המסך תומכים באפשרות זו ,האם יש אפשרות בGIGABYTE 7600GT לשחק גם במסך חלקי..? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי אם אני צריך לכתוב את זה פה... מצטער מראש אם טעיתי אז ככה: הבעיה שלי היא שהכל מה שיש בחלק העליון שלל המסך הופך להיות קטן ככל שהוא מתקרב למעלה אבל כל שאר המסך בסדר גמור מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, כמה שאלות מעסיקות אותי בנושא הזה מאז ששמעתי ש - Gears of War יוצא ל- PC ויתמוך ב - HD במחשב. נכון לעכשיו אני משתמש במסך מחשב Dell 24" 2407WFP וכרטיס מסך Sapphire X1950XT, לפני מיטב ידיעתי שניהם תומכים ב- HDMI אבל עד כמה תומכים ואיך זה עובד אין לי מושג. האם יש תמיכת HDMI ביציאות DVI ( יש רק DVI בכרטיס מסך שלי ואין יציאות מיוחדות) האם המחשב שלי יוכל להציג את המשחק ולהשתמש בטכנולוגית ה - HD שלו ? האם סרטי HD שאני מוריד מאימיול ינצלו את המסך/כרטיס ויציגו את הסרט באיכויות הגבוהות שלו ? האם מסכים אחרים שיש ברשותי (רגילים שאינם תומכים) יכולים להציג את אותם סרטי ה - HD שאני מוריד מאימיול ? אני מודע לכך שחלק מהשאלות מגוחכות (או לא ?) אבל אני ממש בור בנושא.... ובכלל אם אפשר ל…
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני ממש נואש אני שאלתי בכל פורום ואף אחד לא נתן תשובה הגיונית/חד משמעית... אני בסך הכל רוצה לעשות AA לUNREAL TOURNAMENT 2004 ואין לי שמץ בבקשה תעזרו לי! תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מעדיף ATI כי יש צורך בVIVO [יציאת TV כמה שיותר איכותית] משחק מעט מאוד משחקי מחשב, בעיקר משחקים כמו CSS, פילטרים לא מעניינים כמעט את המשתמש, הגדרות גבוהות לא מרגשות את האיש המדובר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מקווה שפורום הזה הוא הפורום המתאים, אבל ישנם שני מסכים שנאי מטלבט בהם, הראשון FP71GוBenq שהוא 17 אינטש ו8MS בקששר לשני הוא מסך של LITE ON, רציתי לדעת איך הם במסכים...
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה מהם טוב יותר , האם גירסת הOC של ATI חזקה יותר מה250GTS הרגיל , ראיתי בבנשמרקים שונים שה250GTS עובר בביצועים את ה4850 , גם לפי נסיונכם איזה דרייבר עדיף יותר לHD4850? רוני
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, האם ספק כוח ENERMAX MODU82 525W,אמור להספיק לפעולתו התקינה של הכרטיס מסך הנ"ל (ASUS EAH5770=ATI RADEON HD5770),כי כרגע ישנן בעיות בתצוגת דפי אינטרנט באינטרנט אקספלורר (כמו לדוגמא:הפירסומות בדפי האינטרנט מופיעים כריבועים/מלבנים שחורים+התמונות בדפי האינטרנט מופיעות כריבועים לבנים ריקים,כשבתוכם X אדום ושיבושים בתצוגת סרגלי הכלים של גוגל+רדיו ישראל,אשר גורמים לפעמים לדף האינטרנט להיתקע והפיתרון היחיד הוא לסגור את דף האינטרנט,ולהפעיל מחדש את האינטרנט אקספלורר מחדש)? *מערכת ההפעלה שלי היא:Windows 7 Ultimate 32-Bit. *הספק כוח הנ"ל+כרטיס המסך הנ"ל - הם חלק ממפרט המחשב שלי. תודה רבה מאוד מראש נ.ב.אם צריך עוד פרטים לגבי מפרט המחשב שלי ובכלל - רק תשאלו,ואענה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 ואני רוצה להפעיל את הטיוי אאוט אבל בהגדרות אין לי את האפשרות ל enable של הטיוי אאוט. רשום לי גם במדריך שימוש שלא בכולם יש את הטיוי אאוט אבל לי יש את היציאה אבל אין לי אפשרות להפעילה! רציתי לדעת אם למישהו יש את הכרטיס מסך הזה ויכול לעזור לי או שיש לכם עצות למה יש לי את היציאה והיא לא פועלת?? סתם שמו אותה? תודה על העזרה..
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, הבוקר נדפק לי הכרטיס מסך sapphire radeon hd 6850 אחרי 6 שנים שהוא משרת אותי נאמנה ואפייה בתנור שהאריכה את חייו בעוד שנה בדרך. כרגע חיברתי לכרטיס המובנה בלוח ומתלבט אם לשדרג סביב 400 ש"ח לכרטיס עדכני. אני כבר פחות משחק, אבל אולי כרטיס חדש שירוץ ייגרום לי לחזור לשחק טיפה בכותרים שעד עכשיו ראיתי ביוטיוב המחשב שלי נקנה לפני 7 שנים כמאט, אבל ממש לא נס ליחו: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - gigabyte 880gm ud2h ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB ssd ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT לא מתכוון לשדרג כלום במחשב מלבד ה…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמעט קניתי לי מסך CRT טוב (samsung 959nf), כשהמוכר בלבל אותי לגמרי עם מסך חדש "ישר מהמפעל" של iiyama. הוא אומר שזה הדבר הבא למסכים דקים, עם response time של 14 ms והכל, ורק ב2240 שח... אבל אין באתר של iiyama שום איזכור של הדגם הזה! מישהוא שמע משהוא על: "TFT IIYAMA 17'' e-yama 17NE1-S"? מצאתי אותו רק באיזה אתר גרמני מעפן בלי אנגלית בכלל. אם משהו מכיר,שמע,קנה אותו - אני אשמח לשמוע עליו משהו כדי להחליט סוף-סוף אם הגיע הזמן שה CRT יעבור מהעולם...
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כבר דיי הרבה זמן אני שובר את הראש איזה כרטיס לקנות. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר חזק: Palit nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB AGP או Palit Radeon X800GTO 256MB AGP? התקציב הוא עד 800 ש"ח אין אפשרות להוסיף שקל מעל,אם מישהו מכיר כרטיס חזק יותר במחיר הזה הוא מוזמן להמליץ
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת כרטיס מסך בתקציב של 300 עד 350 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים פשוטים ולא יותר מזה. אני מתלבטת בין שני כרטיסים: האחד: 8600GT magic 512MB GDDR2 (asus) השני: HD 3650 512 MB GDDR2 (Sapphire) שניהם Pci-express שזה מה שאני צריכה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על שניהם ומה עדיף מבינהם. או אם בכלל יש לכם הצעות נוספות בתקציב הזה בתודה, מורן.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים יותר טוב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11135 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 כי ההפרש במחירים הוא מאוד משעותי כאן זה בשביל מחשב חדש לגיימינג תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הכרטיס x600xt PCI-E יתאים ללוח אם biostar p4533 מלפני שנתיים? נוגע גם לחריץ הרחבה ול agp
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי מסך דק של samsung ואני לא יודע עם מה לנגב אותו..!!!.! פעם אחת ניקתי אותו עם מנקה החלונות הזה והתחיל ליקפוץ לי המסך..!! עם מה לנקות אותו..!!!!!!!!.?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי כולם, אז בשעה טובה אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך העתיק שלי למשהו חדש יותר, מיד-ריינג', שישמש לגיימינג לא כבד במיוחד (בעיקר PoE). כרגע מתלבט בין הכרטיסים שבכותרת, כשעל הנייר נראה ש-RX 580 עדיף (חדש יותר, 8G זיכרון, קצב העברת זיכרון, ציוני בנצ'מארק עדיפים). האם לפי מפרט המחשב שלי אחד מהם לא יעבוד או יעבוד יותר טוב מהשני? מעבד: i7-2600 @ 3.40ghz ספק כח: Seasonic SS600-ET (600W) לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3 זיכרון: 8G, DDR3 מסך: Samsung LS24F350 קייס: Thermaltake V9 BlacX בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים לעניין הרדאון? (למשל Sapphire ו-MSI) אם יש המלצות נוספות לכרטיסי מסך אחרים, אשמח לשמוע תודה מראש, ואם דרוש מידע נוסף אשמח לספק :)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלה לקנות, אני רוצה את הכי טוב מבחינת ביצועים, ולא מבחינת מחיר. תודה רבה לכל המצביעים Install
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הדגם הבא - Point of View 7600GS.. מישהו התנסה איתו? יכול להעיד שהוא טוב ולא עושה בעיות למיניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל את Windows Vista Aero לצערי כל פעם נירשם לי שאין לי מספיק זיכרון RAM ולכן הצבע הנ"ל לא יעבד שאני פותח איתו סרט . יש לי 2 GB זיכרון 700+ MB פנויים תמיד אז למה רמת הצבע הזאת שאיכותית ב-HD מסרבת לפעול לי ??? בסרטי HD ???
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם זה של ATI הוא פשוט יותר? מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-