כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
איזה קירור הכי איכותי לכרטיס מסך מבין ה-3? 1. Thermaltake Scooner http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0009/cl-g0009.asp ומה זה אומר??? (NOTICE: CL-G0009 does not support VGA card with HSI bridge chip) 2. Thermaltake Crystal Urb http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/A1178/A1178.asp 3. Zalman VF900-Cu http://www.zalman.co.kr/ 4. Zalman Fatal1ty FC-ZV9 http://www.zalman.co.kr/
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אח שלי חוזר מי NY חשבתי לקנות כרטיס מסך אז השאלה איזה הכי טוב ? ואיזה חברה לקנות ?? GTX http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=38&N=2010380048+106791921+1067924921&Submit=ENE&SubCategory=48 GTS http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=38&N=2010380048+106791921+1067924922&Submit=ENE&SubCategory=48
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה...... 1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה 2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? 3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....? ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם המחשב שלי מספיק חזק וגם הכרטיס מסך שלי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחדד סרטים או איכשהו לקבל תמונה יפה יותר
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7900GT ואת הדרייבר הכי חדש 93.71 אבל יש בעיות לפעמים למשל בספלינר סל החדש קורה שהמשב קורס באמצע המשחק למסך כחול ורשום שהבעיה זה NV_DISP DLL שזה משהו ששיך לדרייברים יש אולי איזה דרייבר יותר מומלץ ואמין? וגם רציתי לדעת למה אני לא יכול לשחק על רזולוציות ממש גבוהות כמו למשל 1600X1200?? יש לי סתאם מסך מעפן למחשב CRT 17 אינץ' יכול להיות זאת הסיבה? במשחקים מופעי לי שהרזולוציה האפשרית זה רק עד 1024X1280
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחבר את המחשב של אחותי לטלוויזיה כדי שתוכל לצפות בסרטים. כרגע יש לה כ. מסך OnBoard ללא חיבור S-VHS. אני מתלבט בין X1300 ל- 7300GS אבל אשמח לקבל המלצות אחרות (ובעיקר זולות יותר!)
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF7600GS של Gigabyte אני מחזיר אותו לחנות ומקבל זיכוי. אני רוצה משהו עד 1200 ש"ח לא משנה ATI-AMD או nVidia
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הכרטיס Intel GMA X3000 תומך ברזלוציה 1680X1050? ומה לגבי Intel® Graphic Media Accelerator 950?
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היום העלתי את רמת הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, וכמו שאתם בטח יודעים המילים נראות קטנות. כשנכנסתי לאתר לאחד הת'רדים הגדלתי את הטקסט שאני יוכל לראות ברור את הכתוב, ואז שמתי לב שהסוף של השורה נעלמת ככל שמגדילים את הטקסט. (כמובן שאחרי זה חזרתי לרזולוציה הקודמת) הבעיה רק אצלי? איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה ההבדל בין החברות בכרטיסי מסך? מה ההבדל בין אם אני אקנה כרטיס מסך של GeForce בין החברות : PNY ASUS MSI GIGABYE XFX eVGA EGATE BFG תודה
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזה למחשב הציעו לי את הכרטיס הזה: Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card ב-190 ש"ח. השאלה היא האם בסכום הזה יש כרטיס טלויזיה יותר טוב או שזה הכרטיס הטלויזיה הטוב ביותר בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
GIGABYTE RADEON 9550 כיצד אני יודע כמה זכרון יש לכרטיס?(יש סוג של 128 מגה ויש סוג של 256 מגה) 2)איזה כרטיס מסך מסוג AGP מומלץ לרכוש במחיר של 400 ש"ח? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בוקר טוב, לא נתקלתי בשום מקום במידע על כמות הזכרון שיש לכרטיס גראפי ONBOARD,האם זה אומר שהוא לוקח מה-RAM של המחשב? האם ככה עובד כ.גרפי TC (לדוגמה 6200TC) או שלו יש RAM משל עצמו ואם קשה לו רק אז הוא גונב RAM?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ההודעה נערכה עקב עבירה על חוקי הפורום. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה בפורום, בשביל זה יש את מדור הTradeZone.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מאיזה חברה הכי כדאי לקנות כרטיס מסך, אני מתכוון בקשר לאחריות אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך, אני אלך לחברה ממנה קניתי את הכרטיס. האם שם החברה קשור לזמן בו אני אקבל את הכרטיס מתוקן? (האם קיימת מעבדה בישראל או אולי צריך לשלוח את הכרטיס לחול למשל) תודה על התגובות עוד משהו בקשר לפתרון כרטיסי מסך... כידוע או לא כידוע לאנשים, קיימים לוחות אם המוכנים לפתרון CrossFire, SLi וגם לוחות עם 3 חריצי PCI-E X לכרטיסי מסך, לתמיכה עתידית בכרטיס מסך + כרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה (או לשני כרטיסי מסך ב SLi, וכרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה) אני תוהה מה יהיה בעתיד, האם כרטיס מסך (או שני כרטיסי מסך) + כרטיס נוסף המוקדש לפיזיקה, יהיה סטנדרטי לגיימרים? או האם פתרון זה יכשל, והמע…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של NVidia 6800gs ושי לו יציאהל טלוזיה אבל אני יכול לראות רק באחד מהם ולא בשניהם ביחד... משהו יכול להסביר לי איך אני עושה שיראו בשניהם במקביל את אותו הדבר ?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בכרטיסי Nvidia, נאמר סדרה 7xxx ומעלה... האם יש השפעה כל שהיא על איכות התמונה במצב CLONE או DualView ? אני לא מדבר על ביצועים או בעיות טכניות כאילו ואחרות, אלא ירידה באיכות נטו. אישית, אני מאמין שאין בעיית איכות, הסיבה שאני שואל היא בגלל ויכוח עם חבר שמתעסק בתחום הוידאו, הוא טוען כי הוא השתמש בכרטיס שת'כלס מבצע רק CLONE (של matrox) והאיכות ירדה. הוא אומר שהיום הוא משתמש במפצל חיצוני (נלווה) שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אז אוקי, הוא אומנם לא בדק איכות פיצול של Geforce 7800gt, אבל הוא נחוש בדעתו שהוא יודע מה הוא אומר. יש תגובות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת sapphire מוציאים עוד שבועיים גרסת agp לכרטיס X1950pro הולך להציל את כל אלה שנתקעו עם שיידר מודל 2 בכרטיסי agp
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך חדש (נניח X800) עם PCI Express יתאים ללוח אם ישן כמו ASUS P4S8X-X עם חריץ PCI ישן? הכרטיס הנוכחי שלי מחובר דרך חריץ AGP. האם יכולה להיווצר בעיה כלשהי? יריב
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי Asus Radeon X850 XT כרטיס ממש חזק ושום דבר כמעט לא מאכזב אותי בו חוץ מה-S.M3 אבל זה לא כזה נורא כרגע... (יש כולה 8 משחקים בערך שתומכים...) עכשיו אני מוכר אותו ורוצה לקנות X1950 Pro האם זה שווה? יהיה לי שיפור גדול?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO 128MB 128 BIT תמיכה מלאה בדיירקט איקס 9 ורציתי לשאול אם אני מתקין ווינדוס ויסטה האם יש תמיכה לכרטיס הזה מבחינת דרייבר להורדה?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה פשוטה. מה זה DVI? את הראשי תיבות אני יודע, אבל מה זה עושה? אני יודע שיש לי את זה בכרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT PCX 256MB DVI Video Card ובמסך LCD: Samsung 740B אבל מה זה עושה? אני יכול לראות דרך זה סרטים שנמצאים במחשב בטלויזיה? אני יכול לחבר את המחשב בעצם לטלויזיה וההפך? צריך להיות לזה כבל כלשהו כדי לחבר? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במסך באמצע העבודה המסך הפך לשחור לאחר כמה שניות הוא השתחרר וחזר לקדמותו אך בצורה שונה: השוליים של המסך הפכו לשחורים הרוזולוציה נשארה אותו דבר אך גודל התמונה הנראית אינו פרוס על כול המסך. מה אפשר לעשות? לא נראה לי שאני יכול לשנות הגדרות כי זה מחשב נייד עם צג LCD. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התוצאות שהוא הביא לי זה 3256 זה על רזולוציה 1280 על 1024 והתוצאות לגבי רזולוציה 768*1024 זה 4005 אז מה אתם אומרים ? זה טוב כיאילו ... יש לי PX7600GT 256 MB CORE 2 DUO E6400 1024mb DDR 2
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי שום נסיון עם כרטיסי מסך של ATI וזו לי הפעם הראשונה שאני נתקל ב-Catalyst - אז תהיו עדינים... אני מעוניין לחבר מחשב עם כרטיס מסך X1600 לטלוויזה דרך יציאת S-Video ולעבוד במצב Clone. עם NVIDIA החיים קלים בתחום הזה אבל עם ה-Catalyst אני פשוט לא מוצא את רגליי וידיי. אין בעיה פיזית של חיבורים מכיוון שאני מצליח להפוך את ה-TV ל-Primary Display ואז רואה את המחשב על הטלוויזיה, אבל רק עליה... למישהו יש עצות מה צריך לעשות על מנת לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-