עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bear Cub,

אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. משחקים כמו GTA:SA AOM 3 לא יודע אם הם נחשבים כבדים, תאמרו לי אתם מפרט: CPU processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz CPU Speed 3.05 GHz Performance Rated at 4.58 GHz System RAM 446.7 MB Operating System Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) Video Card SiS 661FX (SiS 661) Sound Card MPU-401 Compatible MIDI Device CD LITE-ON DVDRW SHW-160P6S PASS, but the Speed could NOT be analyzed. יש AGP תודה(:

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by silverblue23,

יש לי אפשרות לקנות evga geforce 7600GT ב750 שקל, השאלה שלי האם המחיר בהשוואה למחירי שוק הוא נורמלי ? ועוד שאלה..כרגע יש לי את הati x300se - האם אני ירגיש הבדלים חדים במשחקים כמו , wow ,oblivion במעבר לג'י פור0? כל תגובה והצעה תתקבל בברכה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, הכרטיס בן חמישה חודשים ולא עבר OC אף פעם. המפרט: INTEL P4 2.66 ASUS P4S8X-X TWINMOS 2G 400MHZ (2*512+1*1 HEC WIN420W GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אם חסרים נתונים אני אוסיף. בהתחלה הכרטיס היה עובד מצויין ו- BF2 היה רץ חלק על הגדרות בינוניות-גבוהות (המשחק היחידי שאני משחק בעל דרישות גבוהות). בבדיקת טמפרטורות הכרטיס היה ב40-45 מעלות במנוחה ו- 70-75 מעלות במאמץ. לפני שבוע וחצי המשחק התחיל לגמגם ( התמונה היתה קופאת לרגע ושוב ממשיכה). הורדתי את ההגדרות למינימום והמשחק רץ כמו שצריך. כעבור כמה ימים (שבהם שיחקתי הרבה) הבעיה חזרה על עצמה (בהגדרות הכי נמוכות) ובנוסף התחילו להופיע ארטיפקטים (צורות שחורות במקום הרים או שמים וכו). עדכנתי את הדרייברים ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DakloN,

בכמה אני יכול למכור את הכרטיס הזה? ASUS Extreme N7800GT DUAL/2DHTV 512MB יש לי אותו משהו כמו חצי שנה, עם כל הבאנדל המלא של אסוס! הוא מהדורה מוגבלת שיוצרה רק 2000 יח' בעולם.. ויש עליו 3 שנים אחריות! פשוט כרטיס סוס עם חיבור לחשמל משלו ככה שלא צריך ספק חזק בשבילו... מריץ את כל המשחקים העכשווים על הגדרות הכי גבוהות.. אז כמה אני יכול לבקש עליו?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by visitor,

שלום, אני מרכיב מחשב לעבודה גרפית, אני עובד בעיקר עם אפטר פוטושופ ומאיה לצורך העיניין. הבנתי שה QUADRO FX1500 כרטיס מעולה. השאלה שלי אילו כרטיסים בסדר גודל שלו יש עוד(אני לא הולך לעבוד בSLI) ? אולי ATI? האם הוא לא יהיה מיושן אוטוטו ואם בכלל שווה לקנות כרטיס QUADRO ולא GEFORCE ? המעבד הוא E6600 והלוח P5B DELUXE. תודה לעונים, פשוט כבר מבולבל מכל העסק הזה.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by redersh,

היה לי X600PRO מימשתי אחריות קיבלתי X1300PRO מה הרמה של הכרטיס הזה הוא יותר חדש מה600 נכון? שווה ערך או שדרוג... תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36172 מדובר בכרטיסים חלשים יותר מG80 8800 שיש כרגע בשוק ויותר נועדים לשוק הביינים ולהביא לכול אחד מאיתנו עד חודש מרץ-אפריל הביתה למחשב שלו תמיכה בDX10 במחירים של 190-250 דולר בלבד!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by emofun,

בכתבה החדשה על הX1950 AGP החדש כתוב שיחסית לאחיו הפיסי איי אקספרס במקום 256 מגה של זכרון יש 512 מגה של זכרון בכרטיס החדש ושההבדלים הם בין 690mhz ל700mhz בחדש.... אז אתם רוצים להגיד לי ששמו כפול זכרון וזה כולה עשה את ההבדל הקטן הזה בין 690 ל700 ?? משו פה לא מסתדר לי

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  10. Started by hwforcer,

האם זה הגיוני כי כרטיס אחד X1900XTX יותר טוב משנתיים ב SLI של GEFORCE 7900GT ?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  11. Started by student10,

במקום העבודה אנחנו קונים מחשב HP עם מעבד E6300 ו- 1GB זיכרון. למחשב יש כרטיס מסך O/B מסוג Intel GMA X3000. למחשב יש צ'יפסט 965Q שכנראה מכיל גירסה מקוצצת של ה- X3000. במחשב נשתמש לעבודה עם OFFICE ו- PHOTOSHOP ואנחנו שונאים תגובות איטיות של המחשב. המחשב ישמש אותנו למשך 3 שנים+. אני לא סומך על הכרטיס של אינטל וחשבנו כדי למנוע גניבת זיכרון ע"י הכרטיס של אינטל ולשפר קצת את הביצועים במינימום מחיר להוסיף כרטיס מסך נפרד GF 7300GS 256MB שיש לו גם יציאת DVI (מה שאין לאינטל). האם אכן 7300GS יהיה יותר טוב מ- Intel X3000 ? אנחנו ממש מוגבלים בכסף ולהוסיף כרטיס מסך הרבה יותר טוב מזה הוא לא אופציה אפשר רק משהו קצת יותר יקר. האם במקום זה עדיף להוסיף עוד 1GB זיכרון ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dorviper,

טוב חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 700 +- מה הכי טוב במחיר הזה? תודה עריכה: AGP....

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by MisterVB,

מה מציג ביצועים יותר טובים?

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by andrey12341,

קיבלתי לפני כשעה מסך 19 של אוריון חיברתי אותו והמערכת אינה מזהה אותו,רשום לי רק default monitor. לפני כן היה לי סמסונג 17 שהיה plug and play אבל המסך הזה כנראה אינו. עכשיו מה אני עושה כדי שהוא יזוהה. גם אווראסט אינו מזהה אותו ואני חייב מידע על המסך הזה(רזולוציה מקסימלית וכו').

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8. עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, רכשתי לאחרונה מחשב חדש, יש לי XP, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שהיה מצורף ונכנסתי ל 3DMARK והFPS נא בין 20-+ ככה בכל הטסטים, חוץ מהטסט השלישי נראה לי במדבר עם הארמון הזה והחלליות ששמה היה לי בין אפס לאחד וזה רץ ממש תקוע, א, מה יכולה להיות הבעיה? ב, איך אני יכול לדעת מה הקלוקים של הכרטיס מסך שלי? ג, אני עצוב שככה השקעתי במחשב ואין תוצאות חח תודה על העזרה.. אהה וזה כרטיס ATI ראשון שלי אני אפילו לא יודע איך, ומה להגדיר את הפילטרים... וגם הפעם הראשונה שאני משתמש ב 3DMARK *הוספתי גם תמונה מתוך הקאטאליסט, המהירויות שם נכונות? :-\ [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Alex Kidd,

קניתי מסך חדש LCD BENQ FP93GX "19 בעל חיבור DVI והתצוגה ממשת נוראית יש בעיות בצבעים, כאילו שהוא מוגדר על 8 ביט או משהו למישהו יש עצה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by idan007,

יש לי X1950PRO של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם זאת תוצאה סבבה, מישהו יכול להגיד לי?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ATI 1950XTX E6300 2GB DDR2 667 והוצאתי ב3D MARK 5861.. התוצאה טובה למפרט

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  20. שלום רב. לפני כן היתה לי תוצאה מעל 10k והיום משום מה התוצאה עלובה ביותר למפרט שלי[ראה תמונה] מה הבעיה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lirancoh85,

הבנתי שיש בעיה עם אחד הגירסאות של הדרייברים של NVIDIA 7.31 או 3.71 אני לא בטוח איזה מהם .... בכל מקרה איזה דרייבר כרגע הכי טוב להוריד ל6800GS של גיגהבייט?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by EzX1,

הריוה טיונר מציג שיש צינורות לפתיחה האם זה באמת נכון????? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  23. אוקי קודם כל כדי שאנשים לא סתם יאמרו לי לשים את המפרט אז הנה הוא (חלקי אבל מה שחשוב יש) p4 3 ghz motherboard agp 775s 865pe giga ram hardisk 120gb sata1 nvidia gf4 mx 440 (a friend gave me that1 coz i sold my 9600xt because im upgrading) ועוד דברים לא חשובים...ספק סתם גרוע גנרי לא שעשה לי בעיה אבל אני רוצה לשדרג ואני בספק אם הוא יחזיק כרטיס חזק אז בקיצור לנושא..אני משדרג את המערכת שלי אני לא יודע כמה אתם יכולים לעזור לי עוד כי עשיתי מספיק סקר שוק אבל תמיד עזרה יכולה לעזור (או שלא?) אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו לגיימר שרוצה כמה שיותר בכמה שמעט כסף, כמובן כמו כולנו... בכל מקרה התקציב שלי הוא מקסימום 2000 שקל ואני מדבר שזה כולל את הכל אז זה לא רק כרטיס מסך..…

• 32 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. היי יש לי מחשב עם FX5200 ואני מנסה להתקין משחק שדורש 3D Open GL graphic card with 32mb האם לכרטיס שלי יש את זה? לאיזה כרטיסים יש את זה? המשחק הוא לא של גיימרים אלא משחק ילדים. תודה, יהודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים