עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה אני ממש ממש חדש (יותר נכון לא) בתחום אבל עכשיו קונים ממיר של "יס" למחשב (המחשב בחדר שלי) אז אני צריך כרטיס TV כדי לרואת TV (מן הסתם) ובדקתי ואין לי כניסה בכרטיס מסך עכשיו אני צריך כרטיס עם vid in ושיקליט לי תוכניות אפשר בבקשה המלצות אני לא יודע איפה זה בדיוק צריך להיות אז תעבירו אם לא קשור בתודה עידו IR

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by kfir_dnd,

אהלן אנשים, אחרי כמה שנים טובות עם הGeForce 6600 שלי החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש אני לא משתמש בתוכנות לתלת מימד ולא מריץ משחקים כבדים (אני איש של supreme commander ) עדיפות לכרטיסים תוצרת Gigabyte תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO + והרבה משחקים דורשים כל מיני דברים שאין לו(כמו SADOW V3 ועוד). רציתי להחליף אותו בכרטיס מהדור החדש יותר. יש לי מחשב AMD 3000+ ולוח אם EPOX 8KDA. הטלוויזית LCD שלי מחוברת למחשב, אם זה משנה איכשהו... המון תודה, ניב..

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by Ido.K,

http://www.galaxytech.com/news/36/6200A.htm אני מעוניין לקנות אותו אני מתכוון לפתוח צינורות עיבוד הוא מוצלח?! תודה ענקית לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by dudu2683,

שלןם יש לי כרטיס מסך ON BOARD שאילו מחובר מסך והוא התצוגה הראשית שלי חיברתי למחשב כרטיס מסך נוסף 9500GT ןאני מעוניים לחבר לכרטיס מסך זה שני מסכים נוספים האחד DVI והשני VGA שאני מחבר אותם אני רואה רק בצג שמחובר בDVI תמונה ואילו ב VGA לא רואים כלום (למרות שבהגדרות עשיתי להרחיב את שולחן העבודה לשני התצוגות הללו) מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר שיראו בשניהם (כי כנראה אני לא עושה משהו טוב ) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by elad-k1,

רוצה ליקנות כרטיס מסך עד 700 שקל פלוס מינוס... איזה כרטיס הכי מומלץ.? מעדיף שיהיה vivo תודה..

7. Started by KingAlpaca,

שלום, כמו שכתבתי באשכול אחר, אני מעוניין לקנות מסך, והרבה ממכם המלצתם לי פשוט ללכת לחנות, להסתכל מה נראה לי ולקנות. הבעיה היא, שלא מצאתי חנויות שיש להם הרבה מסכים בתצוגה, מקסימום 5-6. אז אם מישהו ממכם מכיר חנות, שמציגה הרבה מסכים, מחברות שונות (מאג וסמסונג הכי חשוב), באיזור המרכז (בעיקר נתניה), בבקשה תרשמו. תודה.

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by saarxee,

האם יתקיים צ.ב.? במשחקים כמו BLUR, COD, GTA וכו'... כרגע יש במחשב GT220, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך ב-450 שקלים או שעדיף לשמור את הכסף ולחסוך למחשב באיזור ה-1700 שיהיה עם מעבד וכרטיס HD7750? תודה.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. שלום, ברשותי כרטיס מסך GigaByte Nvidia 6600gt ואני מעוניין לשדרג. אני צופה המון בתכני HD בעיקר באיכות של 720 ואני רוצה להתחיל לצפות ב 1080p. ברשותי מסך Samsung T220P אשר תומך עד רזולוציה של 1920x1200 מה שאומר שאני יכול להריץ על המסך שלי 1080p. הבעייה היא שהמחשב שלי לא מסוגל להריץ בצורה חלקה את ה 1080p אך את ה 720 הוא מריץ בלי בעיות. עקב זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ב CUDA וככה אוכל לצפות ב 1080p בלי בעיות. ( עדיפות על Nvidia ) חשבתי על GigaByte Nvidia 9500gt אך אני בהחלט פתוח להצעות. נ.ב עד כמה גדולה החשיבות של כרטיס מסך ולאיכות הצפייה בסרטים מסוג HD ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  10. Started by Mamimo,

http://www.theinquirer.net/?article=24044

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. מה עדיף ? ה - X800GTO2 פתוח ל - 16 צינורות ועם אוברקלוק ל - XT PE (ואולי אף יותר) או ה - 7600GS DDR3 עם אוברקלוק ל - 7600GT (ואף יותר). הנה לינק לביקורת על ה - 7600GS DDR3 - http://xtreview.com/review114.htm לינק לחנות שבה הוא נמכר - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by tovtov,

בבקשה לא לצחוק עלי. יש לי במחשב (פנטיום 800) כרטיס מסך RivaTnt 2 64pro 32 MB קיבלתי כרטיס מסך matrox millennium G400 עם 32MB זיכרון. איזה כרטיס עדיף (למשחקים)? תודה, יוסי

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by benor,

יום ההולדת ה- 15 מתקרב ורוצים לקנות לי כרטיס טלוויזיה ליום הולדת, איזה כרטיס הכי כדאי עד 500 שקל? הסתכלתי ב- Faq של פורום גראפיקה וה- Leadtek נראה לי הכי מתאים. איזה כרטיס הכי איכותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Frequency,

הי, מחשב מיועד לעבודה עם התוכנה autocad בעיקר. Intel I5 3570 8GB RAM Antec 500W Plus bronze יכול להיות שבהמשך, במידה ויהיה צורך בכרטיס מסך מקצועי, הכרטיס הזה יעבור למחשב הבא: AMD Athlon II X3 450 שנפתח ל 4 ליבות 4GB RAM Antec 500W Plus bronze התקציב לכרטיס הוא בין 800-1000 ש"ח, השאלה אם יש צורך לנצל את כל התקציב. אני מתלבט כרגע בי ן RADEON HD 6850 (מה זה הגרסת DIRT 3 הזאת?!) 6870 7850 (שמעתי שיש איתו בעיות יציבות, זה נכון?) GTX 650 דיי חסכוני בחשמל אם כי חלש יותר 560 מעוניין לקנות מ RSM. כולם עולים באזור ה 870-1090~ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by 456,

שלום כולם, הזמנתי מחשב מחברת SkyPC ואין את הכרטיס הנ"ל של ASUS במלאי. הם אומרים שאין אותו בכלל בכל הארץ. בדקתי עם מס' חברות כמו אייברוי וחברת KSP הגודלה וקיבלתי את אותה תשובה. להתפשר על אותו כרטיס מחברת SAPHIRE? תודה לעונים.

16. Started by yoav9,

אני מחפש כרטיס מסך טוב בסביבות ה700 שקל שתומך בDUAL VIEW. (אפשרות גם לAGP וגם לPCIe) אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by basharis,

שלום. לאחרונה רכשתי מסך Dell 2007WFP. כעת אני רוצה לבנות מחשב חדש שיחובר למסך זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט וסרטים, להם לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. אך הייתי רוצה להיות מסוגל גם להפעיל משחק פעם בכמה זמן. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את משחקים מהדור הנוכחי בצורה סבירה. בפורום מפרטים המליצו לי על ה 1950PRO. ההתלבטות שלי היא האם ה 1950PRO או כרטיס אחר בטווח המחיר שלו יסחבו כמו שצריך משחקים מודרניים ברזולוציה של ה 2007WFP, או שצריך משהו חזק יותר בשביל לא להתאכזב. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by gabbay,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP, לא משנה ATI או NVIDIA במחיר של 900 ש"ח תודה

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by Satlan,

מי יכול להביא לי את המפרט התכני ? בתודה מראש !@

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  20. %אין קנייה ומכירה בפורום% למה מחקתם את הנושא קודם?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by amichay,

מה דעתכם על gigabyte G9200 128Mb,TV,DVI,VIVO ביחס של עלות תועלת וכו' על תתבישו לומר כל מה שעולה על דעתכם ??? ???

22. Started by eliranl,

AGP 6800GS לכמה זמן יחזיק לי?עם הגדרות חזקות?

• 14 תגובות
    • 757 צפיות
  23. היי! סייעו לי במציאת דרייבר לכרטיס עריכה של פינקל PINNACLE STUDIO AV/DV למערכת XP. הוא מופיע במנהל התקנים כ-multimedia controller. המון תודה!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

למה ATI מוציאים כל שניה וחצי דרייבר חדש עוד לא סיימתי להוריד את הקודם כבר יוצא חדש אמרו ש 4.2 היה נפילה באנדרגראונד מה קורה עם 4.3 שווה להתקין עכשיו או לחכות לביקורות? ולפני שאני מתקין דרייבר אני צריך למחוק את כל הגירסאות הקודמות לעשות ריסט ואז להתקין או שאפשר להתקין אחד על השני? תודה.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  25. איך הכרטיס הזה? DIAMOND Viper Radeon HD 2900 XT 1GB GDDR4 יש לו יתרון של 1GB זיכרון ו DDR4 האם זה בא לידי ביטוי בביצועים חזקים מה GTX? האם הזיכרון המהיר שלו יתן לו בעצם את היתרון בעתיד בתמיכה של משחקים חדשים יותר ודרייברים חדשים יותר או שבכל זאת שווה ללכת על ה GTX? בכל מקרה GTX או XT אני מביא מחול יוצא בערך 2000 שקל כל אחד+- תודה.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים