כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
ראיתי ג'יקיוב 1150 ספיר 1200 אסוס 1250 יש הבדלים בכלל ביניהם? על מה ללכת?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
של ASUS או של BFG ?? שניהם במחיר של 3900.. מבחינת באנדלים וקירור ואחריות.. מה עדיף? או שחברה אחרת במחיר הזה....?
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בעניין ככה שלא הכי מבין יש לי כרגע כרטיס מסך אונבורד על לוח של אינטל DDR2 64 ביט,עד עכשיו שיחקתי משחקים כמו NFS M.W ולא הייתה לי בעיה אבל להיטמן החדש והNFS החדש יש בעיה רצינית לרוץ. קראתי קצת באתר וחשבתי לקנות את ה-6600 של ג'יפורס אנוידיאה או את ה-7300 ו7600 תלוי באיזה מחיר אני אמצא אותו מה נראה לכם עדיף ? עוד דבר איך אני אדע איזה חיבור/יציאה אני צריך PCI או AGP ומהמההבדל בינהם בכלל? תודה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מניח שלרבים מאיתנו זה כרטיס מאוד משתלם.. תג מחיר נמוך יחסית לכרטיס טוב מאוד.. מסקרים, אני חושב שכולנו נהנה,נלמד ונפיק המון מסיקור על כרטיס מבוקש זה ואשמח אם תעשו ביקורת עליו... אני יודע כמובן שזה דורש זמן והשקעה... תודה מראש אתם מסקרים מעולים והפורום הזה מדהים!!
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qual…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו ז"א כרטיס מסך שלא תומך ב Direct X 10 או לחכות חודש אולי קצת יותר שיצאו הכרטיסים החדשים שתומכים בDirect X 10...? ואם אני יחכה? האם הכרטיסים האלה(שיתמכו ב Direct X 10) יהיו יקרים יותר משמעותית?? והאם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו בעזרת פאץ או משהו שיתמוך ב Direct X 10?? (אני בטוח שלא אבל אני רוצה להיות יותר בטוח חחח) והאם יהיה שווה לקנות את הכרטיסים שיתמכו בDirect X 10 מייד עם יציאתם או שאם אני יחכה חצי שנה מחירים ירד משמעותית ויהיה שווה לחכות?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי אני עוד מעט קונה ati x1950pro אז אני רוצה לדעת עם המעבד ישפיעה על הגרפיקה או על משהו ....
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
כותרת. תודה לכל העונים.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לראות כמה בערך ההבדל בכוח שלהם..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
פתחתי היום בבוקר את המחשב והמסך היה מלא artifacts, אבל מיהרתי אז פשוט סגרתי את המחשב והלכתי. חזרתי לפני חצי שעה... פתחתי את המארז וגיליתי שהלהבים של הכרטיס מסך על הכרטיס קול :'( מזל שיש לי רדאון 8500 זרוק במגירה, אבל תודו שזאת דרך די מצחיקה לגלות שנדפק כרטיס. עכשיו הדילמה האם להשקיע באיזה silencer או לקנות איזה כרטיס מסך AGP עם directx10 שבטח יצא עוד *כמה* חודשים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני קונה X1950 Pro ויש לי ספק 430W TT ורשום בדרישות 450W or greater ככה שאני לא יודע מה לשעות אם לקנות אותו או את ה-X1900GT שדורש 400W השאלה אם הם מבקשים true watt של 400 ו450 או כמומלץ...?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי תמונה של WS 16:9 עכשיו אני רוצה לשים אותו כרקע אבל יש לי מסך רגיל 4:3 אני רוצה שהיה את התמונה הזאת ]WS] עם הפסים השחורים למטה.... איך אני עושה אתזה?[ לא יודע לאן זה קשור שמתי אתזה פה זה קשור גם ל"תוכנות" וגם לעיצוב וגרפיקה.... וגם לכללי...............]
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
כותרת! לא מתוכנן OC תודה! עריכה: קראתי את הסיקור על ה 7900GS ואני לא יודע איזה כרטיס יותר חזק ?!!??!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום . אני רציתי לדעת על איזה כרטיס מדברים בדיוק שהוא aero זה לא שמו .. פרטים עליו ואם הוא בא ביחד עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_296&products_id=1990 מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה איזהשהו פתרון כי לא ניתן לחבר כרטיס מסך שיש לי למחשב הודות לצ'יפסט של SIS שלא רוצה לעבוד לא עם MX440 ולא עם FX5200 ולא עם TI3200 יש המלצות לא ממש יודע מה לחפש בדיוק כי כול הכרטיס שראיתי הם רק TV OUT
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qua…
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס AGP ב-1000-1200 שקלים. מה אתם מציעים? תודה, עדי.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים מהדיסק ( רק את הדרייברים) ואת ATI TRAY TOOLS הרצתי את 3DMARK ועזבו את זה שהFPS נא בין -14-0 כתוב לי למעלה את הקלוקים שהכרטיס רץ עליהם (בזכות TRAY TOOLS) והינה המהירויות: GPU:500 MEMORY: 594 זה הגיוני? :s05: ועוד שאלה על הדרך- מה זה ATI HYDRAVISION?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-