עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kike100,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי רעיונות לכרטיס מסך בטווח מחירים של 1200-1300 שקל. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  2. חברים יקרים, אני עומד בפני קניית מחשב חדש. כעת, אחת הסוגיות שעוד לא החלטתי לגביהן הן הכרטיס מסך. בהתחשב במשחקי הספורט שאותם אני משחק, ומשחקי אסטרטגיה שונים אני עומד בפני דילמה. מחד גיסא, לא מדובר כביכול בדרישות מאוד גבוהות (כמו של דום לדוגמא) ומאידך גיסא DX10 מרחף באוויר. אני מתלבט כרגע בין הX1950PRO ל X1950XT. מבחינת תקציב אין לי בעייה לרכוש את שניהם, רק שאני ממש לא רוצה לבזבז כסף סתם כך. תחושת הבטן שלי אומרת לי שX1950PRO יספיק לי מעל ומעבר אך הרגשתי צורך להתייעץ איתכם, המומחים . אשמח לשמוע את דעתכם. בכבוד רב, אורי

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  3. יוצא לי לשמוע לא מעט על בעיות בקירור ובעיות תמיכה של דרייברים של ATI בכרטיסים האלו. האם אלו בעיות אופייניות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yochze,

איזה כרטיס טלויזיה מומלץ לקנות בסביבות ה500 ש"ח? אני מעדיף לא להתעסק עם FlyVideo, יש לי נסיון רע עם החברה הזו

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  5. Started by dasdas32,

יש ברשותי מחשב נייד hp pavilion ולו יציאת s-video.. רכשתי כבל שבצד אחד יש RCA צהוב וצד שני s-video.. חיברתי את הs-video למחשב הנייד ואתה הבננה לטלויזיה ולחצתי FN +F4 כפי שרשום אך המחשב מודיע כי לא נמצא התקן צג.. http://videoclub.tiscali.nl/img/svideo-rca.gif בבקשה מי שיש ברשותו נייד hp והצליח לחבר את המחשב לטלויזיה ויכול לעזור ... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by Koby,

תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by AMIT1024,

ברשותי כרטיס 6800U של חברת LEADTEK המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד 4 RAID RAPTOR 2 GIGA RAM DFI LAN PARTY NF4U 4800+ X2 ואחרי כל האופרציה שאלתי היא האם הכרטיס מסך שלי עם מחשב כזה יוכל לעמוד בשידור HD למסך פלזמה... ..???? אני שואל כי הבנתי שהכרטיס שלי הוא לא מי יודע מה היום.....אני פוחד שהכרטיס לא יהיה מספיק חזק או שאני טועה.???

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. למשחקים קלים ברשותי לוח אם Gigabyte GA-7VM400M תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by aviv_lev,

מה יותר טוב ה-7300GT או 6600GT ? ;D

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by iliran11,

שלום, ברשותי כרטיס מסך radeon x1950 pro. הכרטיס ככל הידוע לי תומך בVIVO. בכרטיס קיימת יציאת S-VIDEO. השאלה איך אפשר לחבר אותה לממיר YES. אם אפשר בכלל, ומתי שאני מוריד תוכנות ייעודיות לנושא, התוכנות לא מצליחות למצוא CAPTURE DEVICE. הכרטיס שברשותי לא יכול לשמש כהתקן לכידה? תודה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי את הכרטיס powercolor x1900gt וכל פעם שאני מנסה לשחק quake 4 ב Anti-Aliasing גבוה יותר מ6 המשחק לא עובד , בסוף הבנתי שזה בגלל שהכרטיס מגיע ל Anti-Aliasing הכי גבוה 6 , השאלה שלי האם אני יכול להגיע לרמות Anti-Aliasing גבוהות יותר בעזרת נניח omega driver? או תוכנה אחרת? תודה רבה...

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by abc91019,

שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  13. Started by Miros,

איזה לקנות? מה הכי טוב? Saphire?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. AMD הורידה מחירים לארבעה כרטיסי מסך מתוצרתה (ATI) השבוע. הכרטיסים שמחיריהם ירדו: X1950XTX X1950 CrossFire Edition ATI Radeon 9550 TV Wonder 200 PCI שני כרטיסי המסך הראשונים ירדו בכ-20$ ומעתה יתומחרו ב-429$. ATI Radeon 9550,יעלה מעתה 79$. ואחרון חביב,TV Wonder 200 PCI,יעלה מעתה 49$. כרטיסי מסך אחרים תוצרת ATI ששוחררו לא מזמן,כמו ה-1950Pro האהוב עלינו,ישארו במחירם הנוכחי. http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5279

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כמו שניתן לראות בתמונה OCZ מודיע כי הוא הולכת להיכנס לשוק יצרניות כרטיסי המסך. מישהו רוצה OCZ 8800GTX ?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by חננב,

אני רוצה לקנות מחשב חדש והבעיה כרגע היא התקציב. אין ממש על מה להתפשר, אז חשבתי לוותר זמנית על כרטיס מסך ולהסתפק בכרטיס Onboard שעל הלוח אם. לוח עוד לא ממש בחרתי, כי על החנות עוד לא החלטתי... אבל מדובר בלוח בתקציב של 550 שקל -\+. האם הכרטיסים המובנים האלה סבירים בשביל משחקים ישנים?? והאם הם בדר"כ טובים יותר מ Gforce FX 5200 עתיק? תודה ! חנן

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 3DMark 07 צפוי לתמוך באופן מלא במרובעי ליבה,המשתמשים יהנו מקצב FPS גבוה יותר אפילו בבדיקות גרפיות. בעקבות גרסאת הבטא ניתן להבין שיהיו 3 בדיקות גרפיות. http://vr-zone.com/index.php?i=4358

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by slip,

הם יקרים ברמות מה הקטע איתם

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by sheff2k1,

איזה מהכרטיסים יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  20. מוצגות בקישורים תמונות שמציגות את ההבדלים באיכויות בין סוגי הפורמטים השונים. תמונות קטנות: http://plastik.hu/2006/12/07/comparison-between-xvid-dvd-hd-720p-and-hd-1080p/ תמונות גדולות: http://plastik.hu/media/irobot-4fele.jpg

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by mistaarvim,

איזה פילטרים עלי להפעיל ועל כמה (יש לי TRAY TOOL), בכלל מה עלי לשנות בתוכנה?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  22. היי, אז בדיוק כמו מה שכתוב בכותרת, צריך את הדרייבר הכי מעודכן, ושיהיה בטוח לא איזה וירוס מעצבן, יש איזה משחק שאומר שהכרטיס שלי לא מספיק מעודכן או משהו, אין לי open gl 1.3. אז תודה

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by David_Beckham,

עכשיו יש לי 6600GT .. ואני רוצה לשדרג ל7900GTבהתחלה רציתי ל8800GTS אבל ראית כמה דיונים שכנראה לא משתלם לקנןות אותו עכשיו כי מילא אין לו תמיכה עכשיו אז ככול הנראה אני ייקנה את ה7900GT מה אתם אומרים..

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. שלום קניתי אתמול כרטיס מסך ASUS GEFORCE 7600 GS ומופיע הבעיה הבאה בזמן הדלקת המחשב http://bdamage.rey.co.il//pic/error-sli.JPG העלתי את התמונה לאיכסון שלי או צרפתי את הקובץ התמונה לכאן נא להתיחס לבעיה בצעד שמאל למטה שקשורה לכרטיס מסך ולא לבעיה השניה שטופלה עכשיו אני מבין שצריך 2 כרטיסי מסך שאין ברשותי יש רק כרטיס אחד השאלה היא מה אפשר לעשות כדי לבטל הודעת שגיאה זו ואם אפשר לבטל את טכנולגית SLI בתודה תומר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by itaigol90,

איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה עם משחקים, directx 9, פוטושופ, חלונות ויסטה וכמה זיכרון רצוי? בתקציב של כ-600 עד 800 שקל.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים