עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guy_b,

הרכבתי כרגע GF 8800GTX של ASUS ועליי לציין , כשהוצאתי אותו מהאריזה ,רק אז הבנתי למה מתכוונים "מפלצת " הוא ענק בקושי נכנס למארז. בכל אופן נכנסתי לאתר של NVIDIA להוריד DRIVER מעודכן לXP ואני לא מוצא שם .מישהו יודע איזה DRIVER אני צריך?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כשאני משתמש באפשרות הNVIEW, התמונה שעל המחשב מוצגת על גבי הטלויזיה. אצלי לפחות, התמונה בטלויזיה לא איכותית כמו במחשב. ואני לא מדבר על הבדלים קטנים. כשאני מפעיל סרט, הכל תקין אבל כשאני שם לדוגמה אתר אינטרנט, קשה מאוד לקרוא אותו כמו שצריך. זה חייב להיות משהו בהגדרות וכאן אתם אולי תוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  3. כרטיס שהיה אפשר להקליט מקלטת ווידאו למחשב ולהפוך אותו לדיסק

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. היי חברה, מה המצב? יש איזושהיא שאלה שמטרידה אותי וידיד שלי והחלטתי שהתיעצות עמכם תהיה הדרך הטובה ביותר לישב את זה......אז ככה: ידיד שלי זכה לאחרונה בתחרות בצמד כרטיסי מסך x1900xtx ולוח אם תומך crossfire עכשיו הקטע הוא שעם יציאת כרטיסי הדור הבא הידיד שלי חושב שיהיה יותר חכם למכור את צמד הכרטיסים ולקנות (עם הוספת סכום סמלי) כרטיס 8800GTX. מה דעתכם? האם הייתם ממליצים לו למכור או להישאר עם מה שיש לו? למה הייתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  5. הרבה המליצו לי על 1950P אבל מי שמזמין לי את המחשב אומר שאין במלאי... השאלה היא האם כדאי לחכות עוד בשבילו או שמה יש כרטיס טוב אחר במקומו... שימוש לכרטיס הוא למשחקים. מסך 19 של סאמסונג.(רזולוציה 1024X768). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by tomystein,

מאז שאני מכיר את האפשרות הזו של כרטיסי המסך (NVIEW), אני לא מפסיק להשתמש בה. למי שלא יודע, NVIEW בין השאר, מאפשר לראות את מסך המחשב על גבי צג הטלויזיה. זו הדרך שאני מכיר לפחות.. לאחרונה, קרה משהו מוזר עם NVIEW. כל פעם שאני מפעיל אותו, אני רואה בטלויזיה מין פס לרוחבה של הטלויזיה שמבצע ריצודים מוזרים (תזוזות). כמובן שזה מפריע לראות ככה אבל הכי מעצבן, זה שאני לא יודע ממה זה נובע. 1. זה לא הכבל כי קניתי חדש וגם בו זה עושה את אותה הבעיה 2. זה כנראה גם לא הדרייבר של NVIDIA כי גם אותו עדכנתי. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT 3. בדקתי שאין שום גורם שיכול להפריע לשידור (פלאפון..) 4. ניסיתי לחבר לטלויזיה אחרת וזה עשה אותו הדבר. זאת אומרת שזה בא מהמחשב... בקיצור, עשיתי א…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by hakoki,

crt או lcd? בכללי אני מדבר... אם זה נוגד אז מה יותר טוב למשחקים ומה יותר טוב לעריכת וידאו/תמונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  9. שלום לכולם וערב טוב. כרגע יושב לי במחשב כרטיס מסך HIS X700 ICEQ2 בעל 256 מגה ו128 ביט אשר מניב ביצועים מאוד יפים ומדוייקים.. אני רוצה לשדרג אותו כאשר להוסיף כסף ולקחת כרטיס מאותה החברה ביותר כסף..הגבול הוא 800 שקל והכטרטיס כאשר הוא היה בשימוש חודשיים.. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא שיצאו לחברה כלכך הרבה כרטיסים חדשים שמבטיחים ביצועים מעולים עם קירור חזק ביותר תודות לצלעות קירור נחושת ואלומניום שיושבים על הככרטיס..איזה כרטיס אתם ממליצים אשר לא מתחמם ושומר על טמפרטורה מאוד קרה ומניב ביצועים עליוניים מאותה החברה..תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. Started by nahum8,

דוד שלי קנה כ.מסך חדש ולקחתי לו את הישן 9600 רגיל עם זיכרון של INFINEON 5.0 ומהירות של 324 לליבה ו200 לזיכרון [400 אפקטיבי] 256MB 128BIT עכשיו אני רוצה להוריד לו ביוס עם תיזמונים אחרים ולעדכן אותו...אבל אני לא יודע איזה יתאים...אפשר עזרה? חשבתי על זה: http://www.techpowerup.com/bios/biosdetails.php?b=GeCube.9600PRO.256.Infineon_050114.bin אבל אני לא בטוח -תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by Spider76,

שלום שוב כפי שציינתי אתמול אני עומד לרכוש מחשב חדש כרטיס המסך יהיה כפי הנראה 8800GTS הבורד הוא GIGABYTE965PDS4 רציתי לדעת האם החומרה הנ"ל יכולה לעבוד בשיטת ה- DUAL SLI ?? אם נניח אני רוכש עוד מספר חודשים עוד כרטיס גראפי האם אני צריך לרכוש כרטיס שני שהוא זהה לזה ? או שניתן לרכוש נניח את ה- 8800GTX (סתם דוגמא) תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ilay22,

מחקו אותי בפורום מפרטים, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, המערכת שלי כרגע היא AMD64 3000 לוח אם nvidia 300 1K RAM geforce 6600 השאלה שלי היא אם אני אשים כרטיס משך חדש (תולוי בתקציב - בין geforce 7900 לבין 8800) אני אצתרך לשדר רכיבים אחרים כלשהם? אני מחליף את הלוח אם כי אין בו pci-e, יש מצב שהמעבד לא מספיק יחזק לתמוך בכרטיס מסך? אשמח גם להמלצה ללוח אם זול וטוב.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by mistaarvim,

יש ברשותי כרטיס 1950XT עם יציאת VIVO חיברתי את הטלוויזיה ליציאה של הVIVO עם הבננה. ובהתחלה ראיתי הכל טוב ויפה חוץ מזה שבטלוויזיה זה לא הראה לי את כל התמונה ויכולתי להזיז את העכבר כלפי מעלה\מטה והתמונה הייתה זזה בהתאם. אז רציתי לשנות אולי את הרזולוציה, דרך מאפיינים, ואז החלה הבעיה! המסךטלוויזיה נהיה שחור, לא משנה מה עשיתי הוא נשאר שחור, הפעלתי סרט ורק את הסרט רואים כל השאר שחוררר, אפילו אם אני לוחץ לחצן ימני על הסרט, התפריט שנפתח שחוררר יאללה נראה אותכם מסדרים לי את זה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. זה יותר יקר בשבילם ליצר אותו (בגלל התאמות לערוץ) והרווחים ממנו זניחים יחסית לPCI ?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מדגם nVIDIA Ge Force 7600GS 256MB ! רק אני מתחבט של איזה חברה משתי אלה שצויינו מטה לקחת: Gigabyte 7600GS GV-NX76G256D-RH http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2237 או Asus 7600GS EN7600GS SILENT/HTD Series http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1090&modelmenu=1 אז איזה מבין שני אלה נחשב כרטיס איכותי ואמין ? נ.ב. אם זה חשוב אז במחשב יש לי לוח אם מגדם: GIGABYTE Intel 965 GA-965P-DS4 ומחיר של השניים זהה לחלוטין ! ממתין לתגובתכם תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by RDS,

כמו בכותרת, יש לי 1950 PRO, התקנתי את הדרייבר שלו, וכאשר אני נכנס למשחק, הדרייבר אומר לי שיש בעיה, ויש אפשרות או לסגור אותו, או לאתר באגים... אני לא יכול לשלוט בפונקציות של הכרטיס מסך שלי ככה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  17. Started by idani1983,

האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב VISTA ? עם כרטיס מסך של NVIDIA תודה רבה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by schumih,

אהלן יש לי Sharp LC-20B4M ואני כרגע בשלבים של קניית מחשב חדש. אני מעוניין באפשרות לחבר אותו ל-LCD, ולראות את השימושים השונים במחשב - על ה-LCD. (רק במקרים מסויימים, עבודה שוטפת על מסך למחשב). החיבור היחיד שפנוי בשביל חיבור המחשב הוא קומפוננט (AV1 תפוס ל-PS2, וממיר דיגיטלי תופס את כניסות AV2). איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את המחשב ל-LCD? והאם אני צריך רכיב מסויים במחשב על הלוח אם / כרטיס מסך, על מנת שאוכל לעשות זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  19. מחשב חדש, לא שלי. הכרטיס הוא ATI RX1300. התקנתי דרייבר עדכני של ATI וזה עובד סבבה, אבל כשמתקינים את ה-Asus Enhanced Display Driver זה תוקע את המחשב מדי פעם ועושה בעיות בתצוגה. מה זה בכלל הדבר הזה Asus Enhanced Display Driver? האם הוא חיוני? חיפשתי בגוגל (וגם בפורום) ולא מצאתי תשובה. כרגע השארתי אותו לא מותקן (אבל יש סימן קריאה ! צהוב ב-DEVICE MANAGER...)

20. Started by yz101,

שלום, הכרטיס בן שנה וכמה חודשים. הוא מצוייד ב128MB ונמצא במצב סטוק. תאור התקלה: 1. ה-GPU מתרסק בכל נסיון הפעלה של מנוע גרפי תלת מימדי (כל משחק שהוא לא סוליטייר). 2. ישנם ארטיפקטים סתם ככה בעבודה (מדובר במסך CRT). פרטי המערכת: P4 3Ghz (Prescott) Intel 915 chipset Motherboard 512X2 DDR400 Kingstone Gigabyte x600xt 128MB 80GB MAXTOR 2MB SATA פתרונות שנוסו: 1. מספר החלפות דרייברים. 2. פורמט והתקנת וינדווס מחדש. 3. הוצאת הכרטיס וניקוי תושבת הPCI-E + קונקטור הכרטיס + האבק מהכרטיס עצמו. *הכרטיס לא עבר שום OC. הטפמרטורות שלו מעולם לא עלו יותר מדי (שימש קצת את האחיות שלי לשחק SIMS2). מה יכולה להיות התקלה? באיזה כרטיס מומלץ להחליפו אם לא ניתן לפתור אותה? (750 ש"ח לכל היותר) מיועד ל…

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by Matankzr23,

איזה כרטיס יותר חזק? Sapphire X1950XT 256MB או LeadTek GeForce 7950GT 512MB ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mistaarvim,

לכל בעלי 1950XT, ישנה בעיה עם הדרייברים החדשים של ATI, אי אפשר לעדכן ל6.11! אפשר רק לעדכן מהדרייבר שנמצא על הדיסק. ובכן הינה הפיתרון! Windows XP x86 X1950XT_611_FINAL_W32-v11.zip Windows XP x64 X1950XT_611_FINAL_W64-v10.zip בעיקרון מה שצריך לעשות זה להוריד את אחד הקבצים, לפי מערכת ההפעלה שלכם. להוריד את העידכון מהאתר של ATI\AMD 6.11 להפעיל את ההתקנה, זה כותב לכם לאיפה אתם רוצים להתקין תתקינו, כשזה נכנס להתקנה פשוט תלחצו על ביטול. תלכו לתיקיה של ההתקנה ופשוט חלצו לשם את הקבצים, לפי מה שכתוב בקובץ README הנלווה. תהנו

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by p-o-i,

קראתי שיש לכרטיס חיבור HDTV...עכשיו מה הכוונה?!..שאני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיית שפורפרת רגילה וקבל איכות גבוה?!..(לא כמו חיבור הS-VIDEO המסריח)??

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  24. זה הכרטיס Radeon 9600PRO 256MB AGPוGeCube בZAP מצאתי שיש כרטיס כזה של 128mb תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  25. יש סיכוי?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים