כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מסך Proview "חדש" שקיבלתי מחבר (שיש לו עכשיו LCD מצויין למנייאק).. המסך משום מה מזוהה כ Plug & play Monitor והתצוגה לא חדה ואפילו יש איזה מריחה שקופה כזו של קווי מתאר (חלונות, טקסט) קצת קשה להסביר צריך לראות, אני יכול לספק תמונה. מודל המסך הוא - 786N ולא הצלחתי למצוא לו דרייבר באינטרנט. מישהו יודע במקרה אם ככה מזוהים המסכים האלה או אם יש דרייברים מתאימים?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך ati x1950 pro אבל הלוח שלי הוא asus a8n sli deluxe מה שאומר שיש לו chipset של nvidia אז חשבתי שאולי כבר עדיף כרטיס של nvida כנראה את ה-7900gs מה אתם אומרים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה אם אפשר הצעות לכרטיס מסך טוב...PCI-E טוב...בין 500 ל700ש"ח אני לא גיימר רצחני משחק במשחקים לא הכי כבדים.... דרישות: 1) DVI חובה!! 2) 256 מגה בייט מינימום. ומה עדיף? של ATI או NIVIDIA??? יש לי במחשב הפנטיום 4 שאני מישתמש בו עכשיו..(מקבל חדש עוד מעט...בשביל זה ההמלצה גם) ATI RADRON 9250 והוא מתפקד מצויין ללא שום תקלות זה יותר מ3 שנים והוא אחלה של כרטיס...אז אני מעוניין במשהו בסיגנון...אמין טוב ולאורך שנים.... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס לX1900XTX 512 היום, התקנתי את הדרייברים והכל. הבעיה היא שיש משחקים שלא עולים, NFS קארבון למשל, ברגע שמפעילים את המשחק המחשב עושה RESTART. חשוב לציין שהמשחק פעל טוב מאוד עם הכרטיס מסך הקודם שלי. לעוומת זאת יש משחקים שכן עולים על ההגדרות הכי גבוהות ורצים חלק (הסנדק למשל). תאבחנו לי את התקלה בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי מחשב עגלה קצת P4 2ghz 1gb ram 400 mhz וכרטיס מסך radeon 9600-pro לוח אם של אסוס לא זוכר את הדגם , agp השאלה שלי היא כזאת, האם שווה לי לרכוש את הכרטיס שאמור לצאת עוד מעט מחברת sapphire x1950 pro 512 mb agp ?>? האם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים או שיווצר לי "צוואר בקבוק" מה שנקרא?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בכמה ה1950XTX באמת יותר טוב מה1950XT??....(חחח תפסתי את תצומת הלב שלכם אה...היתם בטוחים שהולך להיות פה משהו מעניין דעה כל שהיא על הנושא...אבל למרבה המזל הנאחס של הרבה ממכם אני באמת שואל...)
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה. לפני חצי שנה בערך חיברתי כבל וידאו וסאונד בין הטלויזיה למחשב. בטלויזיה הכבל מתחבר ל av כך שכאשר אני שם av בטלויזיה אני רואה את התוכן של המחשב. כמובן אחרי שאני מגדיר את זה בכרטיס מסך דרך : לחצן ימני בשולחן עבודה> הגדרות> מתקדם ואז בתצוגות של הכרטיס מסך אני פשוט מפעיל את השירות. לפני כמה זמן לפתע זה הפסיק לעבוד לי. הוא נותן לי ללחץ על הכפתור שמקשר בין הטלויזיה למחשב גם שהכבלים לא מחוברים בכלל. ואני לא רואה שום דבר מהתוכן של המחשב בטלויזיה. מה עושים ??? תודה רבה לעוזרים. ומצטער אם ההסבר לא היה ממש טוב
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הוא יריץ משחקים כמו סדרת total war לדורותיה, או call of duty מהי המקבילה שלו בכרטיסי מסך הנייחים של נבידיה ו-ati?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עד סוף הרבעון הראשון של 2007?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4687 מכאן אפשר להוריד, אני הורדתי עד עכשיוו את הSMOKE BOX עובד מצויין על ה7800GT הזקן שלי.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
נתונים: 70 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו מתוכן: 53 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הנייחים כאשר 60% הם כרטיסי מסך מובנים! ו 22.7 מיליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הניידים כאשר 70% כרטיסי מסך מובנים! סה"כ :אינטל שולטת בכ35% מכרטיסי גראפיקה בשוק הנייחים, ATI ירדה ל22% כאשר אנוידיה העלתה ל25% מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20061211135541.html (מקווה שהתירגום נכון,אם יש עוד דברים מעניינים במקור תגידו לי ואני אוסיף) אם תשימו לב, ברבעון השני ATI שלטה יותר כאשר ברבעון השלישי היא ירדה ואנוידיה צמחה.
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם 1 האם כרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) יכול להחזיק מעמד במשחקים + וויסטה ? 2 האם כרטיס מסך פסיבי יכול לישרף כתוצאה ממשחק חזק ע"י התחממות ? 3 האם כרטיס מסך יכול לגרום נזק למסך של המחשב ? 4 האם כרטיס מסך עם מאוורר יותר חזק מכרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) ?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין בימים הקרובים לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה שלי מה יותר טוב Radoen or Geforce למשחקים בעיקר מבחינת ביצועים וכל זה אל מה כדאי לי ללכת ?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, לא יודע מה יותר טוב.. התקציב שלי ה וא מקסימום 750 ש"ח הנה שתי האופציות שהשארתי לעצמי: זה אחד http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=634 זה שתיים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7081&aff=bazman הנה מפרט יותר מפורט [= של הכרטיס השני: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1204 יש לי התלבטות כי מצד אחד יש לכרטיס הראשון SILENT PIPE ולכרטיס השני יש טורבו, אז זאת החלטה קשר בשבילי.. מצד שני , אני לא כלכך מבין בכרטיסי מסך. בגלל זה אני מבקש את ההמלצות ..שלכם תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס X800GTO2 שניתן לפתוח לו צינורות. כל שאר המפרט בפרופיל שלי. אני התקנתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas וספלינטר סל. שני המשחקים האלה לא עובדים לי, מכייוון שרשום השכרטיס מסך לא מספיק טוב. למה? כי אין לו SM3. היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר. השאלות שלי הם: 1. מהו SM3, ומה ההבדל בינו לבין 2, הבדלים באיכות גראפיקה? איזה דברים אני אשים לב בהבדל? 2. האם כדאי לפתוח\לנצל את האוברקלוק של הכרטיס הזה? מה זה יתן לי בכלל? 3. מה אני יכול לעשות בשביל שהמשחקים יעבדו לי? החדשים בעקרון? -> לקנות כרטיס חדש, כמה יעלה כרטיס בשביל שהם יעבדו לי. 4. מה זה קונרו? תודה
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הדולר יורד והמחירים לא יורדים..למה??
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הדרייברים החדשים,Catalyst 6.12,פותרים בעיות שונות עם משחקים ותוכנות : Black & White 2 Neverwinter Nights Cyberlink PowerDVD Catalyst Control Center עדיין יש בעיוות עם : Battlefield 2 Sniper Elite PowerDVD menus in Catalyst Control Center בעוד שבד"כ דרייברים חדשים מוסיפים אפשרויות חדשות רבות,הדרייברים הללו לא מוסיפים אפשרויות חדשות רבות.עם זאת הדיירברים הללו מאפשרים למשתמשי CF להנות מ-DirectX video acceleration,כאשר הם משתמשים במערך CF. כמו כל הדרייברים האחרונים של AMD-ATI,הם יתמכו בכל כרטיסי המסך החל מ-Radeon 9500 ומעלה כולל Radeon Xpress X1150 and 200. למקור
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? איזה כרטיס אמין יותר לרכישה מחו"ל: BFG Tech BFGR79256GSOCE GeForce 7900GS OC 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail או XFX PVT71PUDP3 GeForce 7900GS 256MB GDDR3 PCI Express x16 EXTREME Video Card - Retail ל- XFX יתרון במהירות זכרון של 1.55Ghz וה- BFG מתפאר ב 950 Vertices/Sec לעומת 870 ב- XFX אבל מנסיון איזו חברה אמינה יותר ? (סה"כ האחריות תשאר בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר הככי חדש של invidia לכרטיס מסך 6600 gt
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
למרות כל הציפיות וההבטחות מששמועות שצצות שינם גם צרות שמה.. צרה ראשונה: אין אבי טיפוס צרה שניה: קירור מיים או קירור אוויר טוב לא יכולים לקרר מספיק את R600 צרה שלישית: צריכת חשמל גבוהה מQuad-SLI?? אני רק מקווה מATI שהכל פה לא נכון, והם ישיקו את R600 בזמן שמתוכנן לו : מקור: http://www.hexus.net/content/item.php?item=7436 דעתכם?
-
- 61 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
עד 500 שקל ATI Radeon X9550 256MBוGigabyte ATI Radeon X9600PRO 256MBוGigabyte ATI Radeon X9250 128MBוGigabyte nVIDIA GeForce FX6200 256MBוPalit nVIDIA GeForce PCX6600 256MBוInnovision nVIDIA GeForce FX6600 256MBוPalit מה הכי משתלם למחיר? האם יש כרטיס יותךר טוב בסביבות המחיר הזה ואם אפשר אז דירוג של הכרטיסים של הכי טוב,ואחד אחריו... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כ.מ 7800 GTX , הליבה אמורה להיות על 450 ואצלי היא על 275 WTF ? [בדקתי לפי אוורסט] למה זה קורה שמהירות הליבה יורדת בעצמה ?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך אפילו משומש שהמחשב הישן והחלש (ראו מפרט) ינצל או לפחות שינוצל מספיק טוב, עד שאני אקנה מחשב קומפלט עוד איזה שנה או יותר. התקציב הוא עד 350-400 שח למשומש, ולחדש 450-500... כרגע אין לי יותר מידי כסף למשהו רציני רק שיריץ סביר על 1042 הגדרות בינוניות משחקים... תודה מראש, אור.
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ה Asus Top 7900GS (גרסה מומהרת), לפי בנצ'ים, שם את 7900GT מאחור בקלות ומגיע כמעט לרמה של 7950GT. אם אני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח, זה כדאי על פני 1950PRO?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-