עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shortboarder,

http://www.rage3d.com/articles/atidawning/ כתוב שזה עובד שם טוב יותר על הרדאונים... ;D בכל אופן זה נראה מעולהה!!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by rosesr,

אין עדיין מחיר כי אני מברר תודה לכל העונים ;D

3. מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ולא ראיתי שיש פתרונות החלטתי לרכז את כל המידע שיש לי כרגע בנושא פתרון הבעיה בנושא חדש. הבעיות אופיניות לכל הארצות המשתמשות בשיטת שידור שאינה NTSC ומותקן במחשב Directx 9b. תיאור הבעיה : במערכות בהן מותקן Directx 9.b לא ניתן לסרוק תחנות בתוכנת ה MMC של ATI. אופצית הסריקה אינה קיימת בכלל. הפתרון : להוריד ולהתקין את הפאטץ' הבא - http://download.microsoft.com/download/f/c/9/fc9b3b60-d7d4-42c6-ac64-f28ea70fabb9/DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe לאחר התקנת הפאטץ' אופצית סריקת התחנות חוזרת אבל מקבלים בעיות אחרות בסריקה: א. אם משתמשים באופצית סריקה מהירה רוב התחנות בארץ לא נמצאות בסריקה. ב. אם משתמשים באופצית סריקה איטית רוב התחנות נמצאות אבל לא ניתן …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by maxxy,

אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by brk2k,

היום מרוב עצבים הורדתי למסך בוקס , בתוך השמשה 8) מה יכול לקרות לו עקב המכה , אני לא רואה כלום , אבל יכול ליהיות שדפקתי משהו כי היו קצת ריצודים אחרי...

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  6. שלום לא משנה מצאתי פתרון ..

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by Tov_Tov,

אני עומד לקנות כרטיס מסך msi radeon9800 pro ואני משחק Counter Strike , אמרו לי שכרטיסי ATI עושים בעיות עם CS, כל מיני בעיות עם FPS DROPS וכאלה. ואמרו לי שזה בעיה מאוד נפוצה וידועה עם כרטיסי ATI, אז רציתי לדעת האם זה נכון ?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  8. ההבדל במחיר בארץ הוא כ-500 ש"ח לא מצאתי את השוני במפרט הטכני האם מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

הDXDIAG מציג לי REV 0, ומישהו רשם בפורום מעבדים שיש לו REV 0.8 לא הבנתי טוב או משהו?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. היי הורדתי והתקנתי את הדריבר הזה עכשיו נוספה אפשרות חדשה בשם SMARTGART ואני מנסה לשים את FAST WRITE על ON הוא מבקש ריסט אני עושה אבל אחרי הריסט זה חוזר(בביוס זה על ENABLED) גם אצלכם זה ככה? תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by redti,

תסתכלו במפרט שלי ותגידו לי אם זה הגיוני שאקבל 5200 נקודות ב3DMARK . יש לי את הדרייברים החדשים 41.09 . עם הדרייברים הישנים קיבלתי 6300 נקודות כנראה זה מוריד את ביצועי הכרטיס ב25 אחוז.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. שלום.............אני מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי: p-4 1700 384 rdram g-force2 64 mx200 ודרייברים לכטיס מסך 41.09 ודיירקס 8.1 (ואחרי פרמוט - בעקבות הבעייה) יש לי ת הדמו של המשחק SPLINTER SELL ואצל כל החברים שלי ואצל כל האנשים עם מחשב כמו שלי או אף מחשב פחות טוב משלי......... המשחק עובד חלד ואצלי הוא בקושי זז.......בכל אפשרויות הרזולוציה והדיטיילס........להמחשה ברזולוצייה של 640X480 וכל רמת הדיטיילס על LOW המשחק מאוד איטי ורץ בפריימים של מקיסמום 9!!! לא 90 אלא 9!!!!!!11 וזה גם בעוד משחקים מה אני עושה בבקשה??????????............אילו הצעות??? בתודה טל!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  13. Started by sahargt,

1 רציתי לדעת עם דריברים החדשים של ATI 4.3 טובים יש לי כרטיס מסך מסוג 9800XT יש לי את דריברים מסוג 4.2 החשב על המחשב

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by anri,

באתר www.pandas.co.il הגיע סוף סוף הכרטיס במכירה מוקדמת אני מקווה שה - XT יגיע בסוף החודש

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by TeaTime,

זה לא ת'רד כזה... כפי שאתם יודעים כבר אין ORB ל2000 סתם עיניין אותי לדעת כמה מחשבי העל של היום מוציאים בבנצ'מארק של לפני ארבע שנים... חוץ מזה זה בנצ' מצחיק http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,8090,00.asp תורידו בהמוניכם

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …

17. יש לי DELL 2007FP ועם הרכטיס מסך הנוכחי (ראו מפרט) כשאני עובד במצב CLONE של מסך + TV, הרזולוציה על ה 2007FP היא הרבה הרבה פחות מ 1600X1200. אני זקוק לכרטיס שיצליח לתמוך ש CLONE מסוג כזה אך לא יפגע ברזולוציה הטבעית של המסך. המלצות? עדיף מ KSP כי אני קונה משם משהו בכל מקרה.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by Shizel,

תגידו איזה כרטיס מסך לקנות למשחקים נטו שהתמכו במחשקים מהדור החדש ויריצו על מקסימום את CRYSIS ודומימם לו (עד 1000 שח + - ) שמעתי ש 1950XT טוב מאוד אבל העם הוא תומך בDX10 .... אני יודעה שיש את כול הדיבורים שהDX10 עוד לא משומש לחלוטין אבל בכול זאות בשביל כריסיס ומשחקים הם DX10 כמו גם GTA4 לעתיד צריך תמיכה של DX10 והמפרט שלי אלול להיות צבר בקבוק ??? 6300(1.8GHz) ASROCK CROSSFIRE 2G 667

• 14 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by Oranili,

חוץ מ7.3

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by בייגל טוסט,

http://www.nordichardware.com/news,6331.html מסתבר שתהליך ה80NM של AMD סובל מאותה זליגת מתח שתקפה את הפרסקוט. משמעות הדבר - 2900XT הוא כרטיס המסך החם ביותר שנראה עד היום. בחום הרב טמון גם יתרון, מאחר וליבה חמה כמו הR600 נהנית מפוטנציאל אוברקלוק משופר עם קירור קיצוני (קרח יבש, גז, LN2 וכו') בהשוואה לליבה "קרירה" יותר כמו G80

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  21. X1950XT של PALIT או של POWERCOLOR מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. Started by netanel38121,

שלום רב! וחג שמח לכולם. בשעה טובה קניתי היום את הכרטיס 8800GTS 640MB של חברת Leadtek המפרט שלי של המחשב עצמו הוא. CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name MSI P965 Neo (MS-7235) וכונן קשיח SATA 2 7200RPM 250GB זיכרון 1 GB DDR2 667MHZ כל DOOM 3 רץ על הגדרות גבוהות של Ultra ופילטרים פתוחים עד 8X FA (המקסימום זה 16) ברגע שאני שם את זה על 16 מרגישים טיפה איטיות במשחק) האם יתכן שהמשחק הזה כל כך כבד או שהמעבד מגביל אותי? והכי מוזר ב Quake 4 אני לא יכול להשים על הגדרות Ultra הוא מביא את ההודעה הזאת שצריך מינימום 500 MB בכרטיס מסך. ויש לי 640 MB ואני לא יכול להשים פילטרים פתוחים כי אז הוא מקרטע לי בצורה רצינית. האם Q4 הוא משחק ממש ממש כבד? שכר…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by Leo101,

אני צריך את עזרתכם... לדוד שלי שעכשיו קנה מחשב יש gf5500. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד ולכן אין לו שימוש בכרטיס, והוא הסכים לתת לי אותו.(לי יש מובנה) בלוח אם שלו יש כרטיס מסך מובנה. המטרה שלי לקחת את הכרטיס מסך שלו ושהוא ישתמש במובנה. השאלה איך אני עושה את זה? חיפשתי בביוס אופציה להפעיל את המובנה ולא מצאתי... האם למישהו יש מושג? דגם הלוח: giga byte GA-8VM800PMD-775 קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by ilay22,

יש דרך לכפות ריפרש רייט ואנטי-אליאסינג (בגבול יכולת המסך והכרטיס מסך) דרך הקאטאליסט, על משחקים שלא מנצלים את המקסימום? ב DOOM 3 הריפרש רייט ב 1280-1024 הוא רק 60 (כשאפשר 75) ואני מקבל כאב ראש ועיניים אחרי 3 דקות...

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  25. בו קיבלתי כרטיס מסך שהוא די ישן יחסית שהוא אם VIVO איך אני יכול להשתמש בו?! תודה ענקית לעוזרים. אז ככה אני מעלה תמונה של הכבל שקיבלתי לאיפה אני צריך לחבר אותו וברשותי ממיר של Yes ללא S-Video רק Rca מה אני צריך לעשות כדי לראות טלוויזה?! תודה ענקית לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.