כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
סתם טלויזיה מונפצת של infinity .. מחוברת בכבל DVI-VGA למחשב כרטיס מסך 9600 GT כשהיא הייתה מחוברת ב-SVIDEO לא היו בעיות. מאז שחיברתי את הכבל החדש, המחשב נתקע מדי פעם בלי קשר לכלום.. הוא יכול לפעול יומיים בלי כלום או לההיתקע 4 פעמים בשעה. הוא נתקע ככה בלי מסך כחול. סתם ככה וצריך לעשות ריסט דרייברים מעודכנים.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם ישלי בעיה שמישחקים לא מוצגים על מסך מלא לאחר התקנת WIN7 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 4850 512MB ומסך 22" ולמרות שאני קובע ב-CCC 9.12 HOTFIX שרזלוציית המסך היא 1680X1050 וגם בהגדרות המישחקים על הרזולוציה התואמת למסך עדיין אני רואה את שורת המשימות בזמן המישחקים מה זה יכול להיות? תודה לכל העונים משה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הלוח שלי תומך רק ב-X2 אבל אני מקבל עוד מעט כרטיס של X4 ריידון 9000 פרו האם הוא יעבוד אצלי ?, והאם העובדה שהלוח שלי רק X2 תפגע בביצועים שלו מאוד ?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מסך דק חדש. התקציב הוא 1800-2100 ש"ח וכמובן עדיף כמה שפחות. המטרות של המסך הן משחקים, וכל הדברים הרגילים שהם עבודה משרדית, גלישה וכו'. צריך להיות במסך יציאת DVI דיגיטלית. אני חשבתי על הSAMSUNG 710T שנכנס לי בול בתקציב וגם קיבלתי עליו חוות דעת רבות אשר שיבחו אותו לטובה. מה דעתכם? האם המסך הנ"ל הוא באמת הכי משתלם בשבילי? האם הייתם לוקחים משהו אחר? תודה מראש, אבי.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GTS 640 ורציתי לדעת אם המחיר צריך לרדת בקרוב.... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בס"ד שאלה למעלה ׁאני מדבר על הגירסה הישנה ? ומה אתם אומרים על ליקנות כרטיס מסך יד שניה?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום.. אם נגיד עשיתי לכרטיס קצת O.C יותר מידי ממה שהוא היה יכול לקבל.. והיו לי ארטיפקטים ב3DMARK.. (ממש קשים) יכול להיות שזה כבר עשה נזק לכרטיס???
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מתכוון, אם יש הבדל בביצועים במשחקים? יש ירידה ברמה של הכרטיס מבחינת משחקים לעומת הכרטיס הרגיל, או שזה אותו הכרטיס עם שיפורים?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המפרט שלי : מעבד אינטל DUAL CORE E5300 ספק 500W של GIGABYTE (גם מארז שלהם) זיכרון RAM 2GB הכרטיס הוא לכל השימושים.. משחקים, וסרטים, גם HD.. ותגידו, עדיף שהכרטיס יהיה גם של ג'יגהבייט (כמו הלוח אם), או שזה לא משנה?
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש (המפרט בצד). במשחק הראשון שהתקנתי היה Battlefield 2 ואחריו Battlefield 2142, וה-AA היה מצויין. אבל, בהרבה משחקים אחרים חדשים שהורדתי - כמו: R6 Vegas, Bioshock, MOH Airborne, לא רואים בכלל AA - לא משנה כמה אני שם מהדרייבר (למרות ששמתי לב שאין באפשרויות במשחק בכלל AA, לא יודע אם זה קשור). וניסיתי גם CNC3 ושם דווקא כן יש AA... אז איך זה שרק במשחרי גוף ראשון חדשים אין AA? זאת בעיה אצלי או לא? תודה!
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
נתקלתי באפשרות הזאת באתר isramods לפי הכתוב ניתן בקלות לבצע זאת על ידי שינוי הביוס ולהפוך כרטיס ב1150 שח לכרטיס ב3000 שח קבלו קישור http://www.explosivelabs.com/forums/showthread.php?s=&threadid=913
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. יש לו לוח אם בעל אפיק AGP בלבד. המחשב שלו נראה ככה: ראידון 9100 או משהו כזה (OB). פנטיום 4 2.8 אולי פרסקוט (או אחד לפני זה). ג'יגה זיכרון. התקציב שלו זה אלף ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הוא אצלי על 60HZ והאיידה מייעצת לשים אותו על 85HZ ... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך על הלוח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך קצת יותר טוב ממה שיש לי על הלוח אבל לא משהו ממש יקר ואני גם לא רוצה להחליף את הספק כוח שיש לי כי אין לי תקציב לזה האם הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~44044~8~0.htm יעבוד איתו בלי בעיות?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מכרתי כרטיס כזה למישהו, הלקוח החזיר את הכרטיס ואמר שהוא עושה קולות של "צרצר". בדקתי... כל הבעיות כאשר מחברים קבל מולקס לכרטיס. ב DOS אין בעיות בכלל אבל כאשר נכנסים למשחק כל שהו אז הכרטיס עושה רעשים מוזרים... משהו שבאמת מזכיר "צרצר" אבל קצת אחרת. הספק שלי הוא THARMALTAKE 460W ומעניין אם עוד מישהו מכיר את הבעיה הזו.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
אני כבר המון המון זמן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני כל הזמן אומר לעצמי לחכות בגלל שאני חושב שייצא יותר טוב וזול אז אני רוצה להפסיק אכשיו ולקנות אני מעוניין ב9600gt מישהו יכול להציע לי דגם טוב? ואני צריך גם ספק כי הספק הנוכחי שלי בקושי מריץ את הx550 שלי חחח יש לי תקציב של 1000-1050 שקל ככה שאין לי הרבה יש לי גיגה זיכרון ויש לי מסך ישן וגדול(לא lcd הסוג השני שכחתי איך קוראים לו)ככה שהכרטיס לא צריך רזולוציה גבוהה אכשי יש לי עוד שאלה,יש לי פנטיום d אבל הוא מתחמם לטמפרטורה של 70-75 מעלות ביציב,שמתי משחה חדשה טוב טוב אבל זה לא עזר כל כך תודה רבה לעוזרים וגם למסתכלים
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
נא לענות מהר! אני טס ב-28 לספטמבר לארה"ב ועל מנת לא לעשות מעצמי ליצן גמור שם, הדפסתי הרבה ביקורות/כתבות/מאמרים/מדריכים שלכם. אתם אתר מקצועי מאוד ואני קורא אתכם כבר שנתיים בערך, אבל לא מגיב פה הרבה. רציתי לשאול אם שווה לי להביא כרטיס מסך או כל רכיב חומרה אחר מארה"ב, אני יודע שישנם כרטיסים, כמו סדרת 9 של nvidia, שאצלנו בארץ עולים פי 10 כמעט מבארה"ב. במחשב החדש שקיבלתי מג'ון ברייס צריך לשדרג הכל- זכרון (להוסיף יותר זכרון כי כרגע יש לי רק DDR2 256MB), הארד דיסק (יש לי כרגע רק 80GB של western digital בממשק SATA וכמובן שחייבים להחליף כי 80 ג'יגה זה כלום- אוטוטו יהיה כאן 1TB). ללוח אם שלי (של BIOSTAR) יש 4 יציאות SATA ויציאה אחת של IDE. מעבד- נתנו לנו מעבד סלרון ואני חייב הסבר …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון. נ.ב. אני יודע שזה לא מפרט אלא מוצר בודד אבל האנשים פה מקבלים המלצות גם למסכים בנוסף למחשבים שלמים
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד e6300 2g של זיכרון ddr2 667mhz כרטיס מסך נוכחי - מבוסס 7100 nvidia עד היום המחשב שימש באופן בלעדי להקרנת סרטים- בעיקר תכני hd וכותרי dvd החומרה שברשותי איפשרה לי לנגן כל קובץ, ולו הכבד ביותר בצורה חלקה ובלי בעיות. אני רוצה להסב את המחשב בשדרוג של כרטיס המסך בלבד (כרגע) לכזה שיצליח להריץ משחקי ספורט ופעולה. הדרישה שלי היא להוציא רזולוציה של 720p, אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר שכן זו הרזולוציה שהטלויזיה שלי יודעת לעבוד איתה בצורה הטובה ביותר. התקציב הוא עד 800 ש"ח, אלא אם כן תגידו שעבור תוספת של כמה מאות שקלים אני אקבל יתרון משמעותי. הדרישות מהכרטיס- שידע להוציא תמונה טובה בשידורי hd ו- dvd שיריץ משחקים ללא בעיות אם יש לכם כוח, להשכלתי אני אשמח אם מיש…
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ניסתי עם התוכנה SPEED FAN ולא כול כך ברור לי אך עושים זאת האם יש תוכנה פשוטה יותר לשליטה על המאוורר של HD 4870 ?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שני הכרטיסים , הם לאפיק agp. http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3490 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 שניהם של פאליט , mb256 , 256bit ..... האם קיים איזה שהוא היתרון ל x800 gto...? או שפשוט , ה6800gs טוב ממנו מכל הבחינות?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי Geforce 5900XT ואני מעוניין בשדרוג. ראיתי את X1600 PRO AGP ב-750 ש"ח ב-KSP. אחלה מחיר. אבל ראיתי גם את 6800GS ב-1400 ש"ח. קראתי ש-6800GS הוא מקביל של 6800GT, רק טיפה יותר חלש. מה המקביל של X1600?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לרנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה.
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-