כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה .. ברשותי Geforce4 Mx440 שזה כרטיס זוועתי ביותר... יש לי כ-1150 ש'ח ואני מתכנן על כרטיס טוב שישרת אותי לאורך זמן. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בתקציב של 1150 ש'ח? ודבר שני: מה ההבדל בין FX5900 רגיל לבין 5900XT? תודה חבר'ה, שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ערב זח, אני מחפש כרטיס טלוויזיה להקלטת תוכניות מהממיר/טלוויזיה, הכרטיס צריך לכלול שלט. נגיד שהתקציב שלי עומד בסביבות 400 ש"ח. צריך לציין שאני מחובר לכבלים->דרך ממיר אנלוגי. אשמח להסבר קצר על איכויות הקלטה של וידיאו/סאונד וכמה מקום זה יידרוש מהדיסק הקשיח. תודה
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני יקבל על הכרטיס שלי (7600GS) סכום של 500 שקל כדי להוסיף עוד 160 200 ולשדרג ל8600GT או שזה לא כזה משנה ואני ישאר עם ה7600GS שלי? יש משהו יותר נחמד שאני לא מכיר חוץ מי ה8600GT?
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי.. יש לי Inno3d GeForce 3 Ti200 64MB והלך לו המאוורר.. איפה אני יכול למצוא מאוורר כזה? מדדתי אותו והוא בקוטר 4.5 ס"מ ואני מצרף גם תמונה. אני לא רוצה משו יקר מידי כי זה גם ככה לא כרטיס משו.. רק משו שיחזיק אותו בחיים שלא יישרף אז אם למישהו יש רעיון איפה אני יכול למצוא כזה תגידו.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה.........בכרטיס שלי......geforce 5700 יש בעייה........כשאני מפעיל את המחשב אז הוא עושה ארטיפקטים אפילו על ההתחלה עוד רק כשהמחשב נפתח ואפילו לא עלה......וזה רציני........הוא סתם רושם מספרים ומעוות הכל...........אבל הבעייה האמיתי היא........שבכל מחשב אחר חוץ משלי הוא פועל נורמלי!!!!!!!!!!!!! ואצלי במחשב כל כרטיס מסך חוץ ממנו פועל!!!!!!!!!!!! וזו בעיה כי אני תקוע עכשיו עם geforce mx440 :'( ואני לא יכול עכשיו לקנות כרטיס חדש........מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה באתר על ההשוואה המביכה בין DDR2 ל-DDR3, בו לא היה יתרון ברור לסוג הזיכרונות החדש, עלתה בי השאלה: האם כרטיסי מסך המגיעים עם זיכרונות DDR3 גם כן סובלים מביצועים נחותים בהשוואה ל-DDR2?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחי מצא לי תכרטיס הזה שמה ב1800 שקל +- שווה לקנוות?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היום מרוב עצבים הורדתי למסך בוקס , בתוך השמשה 8) מה יכול לקרות לו עקב המכה , אני לא רואה כלום , אבל יכול ליהיות שדפקתי משהו כי היו קצת ריצודים אחרי...
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-4 שנים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 4890. ביומיים האחרונים עושה רושם שסופו קרב היות והמאוורר שלו לא מפסיק להרעיש ולחרחר - גם אחרי ניקיון יסודי מאבק. אם נותנים לו להמשיך לעבוד גם כשהוא מרעיש - בסופו של דבר המאוורר שלו מפסיק לעבוד. כמו שתיארתי זאת בכותרת, אני רוצה להחליף אותו באחד חדש, אבל לא בהכרח להשתדרג יותר מדי (עניין תקציבי). חשוב לי לי שהביצועים לא ישתנו כמובן ואני חייב שיהיו לו שתי יציאות DVI (אני עובד קבוע עם שני מסכים). למישהו יש המלצות? אילו כרטיסי מסך חדשים נמצאים באותה הרמה של הכרטיס הזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. מישהו יודע פה אם זה ישנה בהרבה אם אני אקח כרטיס מסך GTX560 רגיל במקום GTX560 Ti? (העדיפות שלי מבחינת המחיר לGTX560 הרגיל) מדובר בכרטיסים של חברת Gainward NVIDIA GDDR5 1024MB 2. אני יודע שאני צריך בשבילו ספק חדש. כרגע יש לי EZ Cool 400 - נראה לי ג'נרי עם מדבקה יפה יש ספקים טובים עד 250 ש"ח שיעמדו במשימה? אני ראיתי רק ספק אחד כזה של איזו חברה קוריאנית: http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=power&idx_num=131 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.angelfire.com/oz/argzp/untitled.jpg אני רואה בSmart Doctor של אסוס שהכרטיס שלי על 60² מעלות צ' ו145 פ' אהה והוא אומר לי שהמאוורר על הVGA פגום ואני צריך להחליף אותו .... מה אני צריך לעשות ?!?!?!?! זה באג או שבאמת הכרטיס על 60 מעלות ?!?! בבקשה עזרה אני נואש נ.ב לא עשיתי OC תודה מראש , SmeNmeN
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הכל היה טוב ויפה. אחרי שלא שיחקתי הרבה זמן ב PES, אני נכנס ומופיעה לי הודעה שהכרטיס שלי לא עומד במינימום ואי אפשר לשנות את ההגדרות ליותר גבוהות. נכנסתי לאתר YOUGAMERS ועשיתי בדיקה להרצת GTA IV, שכבר יש לי אותו והוא עובד לי. בתוצאות הבדיקה כתוב לי שהכרטיס לא עומד במינימוום כי יש לי רק 1MB זכרון!!! הדרייבר שיש לי זה 180.48. ניסיתי למחוק את הדרייבר לגמרי ולהתקין מחדש. ניסיתי גם למחוק את הדרייבר לגמרי ולהשתמש בדרייבר הראשון והישן 160 ומשהו... וגם אז היה רשום לי אותו דבר! מה לעשות? תודה, טל.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מתי הוא יגע למישהו יש מוסג וגם כמה יעלה בארץ מישהו יודע תודה מראש?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום בשבוע שעבר רכשתי מסך טלויזיה של פיליפס מדגם 8404 וברשותי מחשב נייד בעל יציאת VGA בלבד עם כרטיס מסך מדגם:nvidia geforce 8400m gs כאשר ניסתי לחבר את המסך למחשב וזה לאחר שבדקתי מה הרזולוציות הנתמכות של המסך ותדר הרענון הנדרש כיוונתי את ההגדרות המתאימות במחשב ביציאה של הכרטיס מסך, התמונה אכן עוברת ומוצגת על המסך אך הוא מרצד ישנו שיפור קל כאשר אני מוריד את הרזוליציה מ-1920*1080 אך עדיין המסך מרצד אשמח לעזרה מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעיה ! בתודה מראש נ.ב ניסיתי להחליף גם כבל !
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי readon 9600 xt של SAPPHIRE והcore שלו הוא 526 והmemory שלו הוא 324 וזה הdefult. זה אמור להיות ככה?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו טלויזיה (lg 37ld460) וחיברתי אותה לכרטיס מסך HD4770 במחשב דרך HDMI. למחשב כבר היו מחוברים שני מסכים (Dell 2209WA) דרך 2 יציאות הDVI. להפתעתי, כשניסיתי להגדיר את הטלוויזיה שתרחיב את התצוגה ל2 המסכים, ווידוס 7 (ultimate 64) ביטל את אחד המסכים והרחיב את הטלוויזיה רק למסך הראשי. האם הכרטיס מסך יכול לתמוך רק בעד 2 אותות? אם לא מה יכולה להיות הבעייה? אם כן האם אין דרך מעניינת להרחיב את זה ל3 מבלי לקנות חומרה נוספת? אם חייב, בקניית חומרה נוספת מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי כרגע ZOTAC 220GT 512 ואני מעוניין לקנות את הכרטיס Geforce 460GTX של ASUS. העניין הוא, שיש לי מעבד Core 2 Duo e7500 ורציתי לדעת אם יקרה מצב של bottleneck כמו שאומרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני כמה ימים בילבלתי לחנות מסוימת את המוח על הכרטיס והם אמרו שיבדקו היום בדקתי והמחיר שהם מציגים זה 1356 שזה כבר 100 שקל פחות מהמחיר שהיה בחנות אחרת בהתחלה אני מאוד מקווה שכל החנויות ימכרו תכרטיס הזה ויורידו תמחיר אפילו עוד יותר ואולי גם הנווידה תתחיל הורדת מחירים בקיצור רציתי לעדכן אותכם ובכוונה לא אמרתי תשם של החנות ולא נתתי לינק כי אני לא קשור לחנויות מחשבים-לצערי
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חברים איזה כבל נVIVO דרש לכרטיס EN7800GT TOP SILENT/2DHTV/256M של- ASUS ? האם 9-pin או 7-pin ? היכן נתן לרכוש בארץ? תודה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה עדיף? האם ה285 יהיה יעיל בפרימיאר?איפה הוא נמצא לעומת הFX ?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש וכמו כולם מתלבט על הכרטיס, לפי מה שנראה בנתיים אני יקח או את, ה-suma ti4200 128mb se או את ה-suma ti4400 128mb se. לפי מה שאני קורא כאן בפורומים, עם עושים oc ל-ti4200 הוא יכול לעבור ti4600. זה נכון?, ועם כן מה אני צריך לעשות כדי להמהיר אותו? אפשר רק להעלות את המהירויות או שצריך להשים עוד איזה קירור? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הטכנאי שלי שאל אותי עם אני רוצה שהוא יחליף לי אותו בX1900xt radeonהאם כדאי? האם הוא יותר טוב, פחות טוב או אותו הדבר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כרטיס מסך מה עדיף? Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 PCI-E Retail http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4386 או Sapphire SX1650PRO 512MB DDR2 PCIX Retail X165PR512 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3133
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ לקנות בשביל כרטיס מסך geforce leadtek 8800 gts 640mb ??
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב כעיקרון הוא מחשב של משחקים כמוRA3 ומעלה אבל לא GTA4 וCRYSIS. ברצוני לקנות כרטיס מסך זמני(עד היום הולדת עוד 3 חודש). אני רוצה לקנות כרטיס זול,אבל שיהיה אוברקלוקר טוב ויוכל להחזיק משחקים גם ב22" (כרגע על המחשב הזה יש 17"). יש אתה ה 2600XT במציאון בKSP... ויש עוד כמה,מה אתם מצעים לי? AMD Triple Core 8450 FSP 550 80+ יותר מזה לא נראה לי שצריך נכון?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-