כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום בשבוע שעבר רכשתי מסך טלויזיה של פיליפס מדגם 8404 וברשותי מחשב נייד בעל יציאת VGA בלבד עם כרטיס מסך מדגם:nvidia geforce 8400m gs כאשר ניסתי לחבר את המסך למחשב וזה לאחר שבדקתי מה הרזולוציות הנתמכות של המסך ותדר הרענון הנדרש כיוונתי את ההגדרות המתאימות במחשב ביציאה של הכרטיס מסך, התמונה אכן עוברת ומוצגת על המסך אך הוא מרצד ישנו שיפור קל כאשר אני מוריד את הרזוליציה מ-1920*1080 אך עדיין המסך מרצד אשמח לעזרה מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעיה ! בתודה מראש נ.ב ניסיתי להחליף גם כבל !
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות hd5830... אבל חשבתי לעצמי ואמרתי עדיף להשקיע עוד 100 שקל ולקבל 30% יותר ביצועים... השאלה שלי היא אם זה מעשה חכם... בגלל שהמעבד שלי הוא E7400... מה אתם ממליצים לי לעשות... דרך אגב עוד כחודשיים+ אני מתכוון לקנות קירור למעבד כדי לעשות OC לא מי יודע מה רציני.... [אבל את הכרטיס מסך אני מתכוון לקנות השבוע]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חומרה: ספק כח - JSP-TECH AMD/INTEL 300W EZCOOL לוח אם - G41TM-E43 HDMI MSI מעבד - E5300 Dual Core 2.60 Ghz זיכרון - 3GB DDR2 כ. מסך מובנה INTEL X4500 OB אם צריך עוד משהו אני יעדכן.. תקציב - פחות מ-500 שקל תלוי בכרטיס.. מומלץ כרטיס טוב למשחקים עכשוויים חחחח
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 8800GTS שמחובר למסך 24" אני מעונין לחבר מסך נוסף (19") למחשב. המסך הגדול נועד למשחקים והמסך הקטן הוא למשטח דסקטופ נוסף להרצת תוכנות נוספות במקביל. האם הכרטיס יתמוך בשני המסכים ברזולוזיות הנטיביות שלהם? שאלה נוספת: אם אני אשדרג את המסף ל- 30" (לא יודע כמה זה שווה...), לאיזה כרטיס מסך אני צריך לשדרג כדי לתמוך בשני המסכים (30 ו-19)?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב סלרון מעבד 3000 עם כרטיס מסך NVIDIA 5200 ואני רק צופה בסרטים במחשב, עד לא מזמן ועדין בערך כל סוגי הסרטים עובדים היטב, אך לאחרונה סרטים חזקים וגדולים באיכויות 720 ו 1080 אשר חלקם עובדים החלו לרוץ לאט ויש קפיצות, האם אוברקלוק ישפר לי את הצפייה? איזה אוברקלוק צריך? 3D או 2D ? כי ראיתי שיש שתי סוגים שאפשר לבצע אוברקלוק. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אשמח להמצלה לכ. מסך בעיקרון אני מתלבט בין HD4890 או HD5770 , המסך Dell 2007WFP , אשמח להמלצות (משחק במשחקים).
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
סוף סוף משדרג את המחשב בכרטיס מסך! מתחבר למסך 22" ב - DVI ולמסך 32" ב -HDMI שיהיה עם זכרון גבוה ככל הניתן (ברמת היעילות) וטוב למשחקים ביחס "עלות/תועלת" האידאלי לטווח המחיר. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הזה עם שילוב ספק Seasonic 760W עכשיו עדין לא החלפתי את הלוח אם לDDR 3 והמעבד שלי הוא דיי ישן AMD X2 240 ידוע לי שיש צוואר בקבוק רצחני השאלה שלי אם זה יכול לדפוק תכרטיס מסך אם הזמן(להוריד לו בביצועים) או שזה פשוט רק מגביל אותו זמנית עד שאני יחליף את הלוח ואת המעבד.? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ברשותי ה660 OC של MSI היום קרה דבר מוזר שקצת הלחיץ אותי. באמצע browsing קליל שמתי לב לצלילים צפצפניים מהמאוורר (חלשים מאוד - אך שמעתי אותם כי הכרטיס בד"כ שקט לגמרי). מיד הפעלתי את הGPUZ כדי לבדוק מה קורה, והנה אני רואה שהGPU CORE CLOCK כמעט במקסימום והטמפרטורה עולה עד לגבול ה50+/- שם היא הפסיקה. אחרי דקה בערך הCORE CLOCK החל לרדת חזרה ואיתו הטמפרטורה. עכשיו אני יודע שזה דבר אופייני פחות או יותר למצב שבו הליבה באמת מיושמת - משחקים ותוכנות למיניהן, השאלה שעולה כאן היא האם דבר כזה יכול לקרות סתם ככה בDESKTOP? יש סיבה לחשוש? למישהו קרה מקרה דומה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/12805 או http://www.tms.co.il/product/12804 או http://www.tms.co.il/product/12791 העניין הוא עלות ותועלת ברור שה 780 הכי מהיר וטוב, אבל הוא יקר אני רוצה לדעת שמקבל תמורה מעולה עבור הכסף, וכרטיס מסך שיחזיק כמה שנים טובות ויתן עבודה טובה ויריץ כל המשחקים בצורה טובה עם הגדרות גבוהות וכו'. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ליבה חדשה ומחיר צנוע במיוחד מצפים לנו מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
1) אני רוצה לבצע התקנה נקיה של דרייברים באנוודיה ,קודם אני מוחק הכל שקשור לאנוודיה (כולל sweeper) , עושה ריסט למחשב על מנת לנקות סופית את השאריות ולהתחיל בהתקנה חדשה עם דרייברים מעודכנים ופה מתחילה הבעיה לאחר שאני עושה ריסט וברגע שהמחשב עולה הווינדוס אוטמטי מתחיל בהתהליך של התקנת דרייברים של אנוודיה והבעיה שזה מתקין דרייברים ישנים, ובזמן התהליך לא מאשפר לי להתקין את הדרייברים שאני רוצה ואיני מוצא דרך איך להבטל את ההתקנה האוטומטית של הווינדוס (ניסיתי גם להתנתק מהאינטרנט וזה לא עוזר ). אאשמח אם למישהו יש בשבילי פתרון . 2)התקנת דרייברים בצורה רגילה מתקינה לי במחשב דברים כמו 3D VISION , HD AUDIO ועוד משהו , השאלה האם יש לי צורך בזה או שאני אני יכול להתקין בצורה ידנית רק את …
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר על מערכת לא חדשה כל כך: מעבד intel core 2 due e6600 לוח אם p35 chipset 6gb ddr2 לגבי המסך אני לא בטוח בגודלו אבל רזולוציה לדעתי 1920x1080 מחפש כרטיס מסך שיתן מקסימום תמורה למחיר הזה. אגב, זה לא מיועד לי אך הבחור שזה מיועד לו מאוד היה רוצה להיות מסוגל להריץ את GTA החדש (שטרם יצא) ברמה סבירה כלשהי. אני מודע לכך שהמערכת ישנה, אך השאלה האם כרטיס מסך יכול להביא אותו לרמה הזו - הוא משחק ב GTA 4 ללא בעיה כיום. נ.ב. אני דווקא מבין בחומרה אך איני גיימר ולכן אשמח לדעות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שמועות על ה-GeForce RTX 3060 וה-GeForce RTX 3050 מצד אחד, ושמועות על GeForce RTX 3080 Ti אימתני מצד שני - אילו הפתעות נוספות מכינה לנו NVIDIA עבור השנה הבאה?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל(הוא נקרא DQ965GF) ויש לי בו יציאה של PCIe אבל לא הוזכר שם שזה PCIe2 וברצוני לקנות את ה-GeForce 9600GT של PALIT שבו יש PCIe2, האם הכרטיס מתאים גם ליציאת PCIe1 כמו שיש לי או לא??? *פרטים נוספים ללוח אם שלי http://www.intel.com/cd/channel/reseller/asmo-na/eng/products/desktop/bdb/dq965gf/feature/index.htm תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אח שלי קונה כרטיס מסך למחשב שלו והוא לא יודע איזה לבחור.. יש לו מסך שתומך עד הרזולוציה 1024 * 1280, אמרתי לו שיקנה: NVIDIA GeForce 9800GT כי הוא לא צריך כרטיס יותר חזק מזה ואני לא יודע אם אני צודק. אז איך הכרטיס הזה למסך הזה? באמת לא צריך לקנות משהו יותר חזק כמו 9800GTX / 9800 GTX+ / HD 4850, או שאני טועה?
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שהוא איזה בלוף מובנה על הלוח אם). ואני לא הגיימר הכי גדול שיש, אני רוצה לשחק בגדול בCOD4, פאר קריי... לכן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדי..עד 300 ש"ח פחות או יותר. אז מה שמצאתי זה השניים האלו: HD4350 512MB 8500GT 512MB את הכרטיס חיפשתי באתר של KSP, וראיתי בצד קטגוריה "מציאון", שבה מצאתי: POINT OF VIEW 8600GTS 256M DDR3- ב350 ש"ח POINT OF VIEW 8600GT 512M DDR2 - ב300 ש"ח לפי מה שהבנתי, הראשון הוא לא רע בכלל, אז לא הבנתי איך זה כזה זול,זה יד שנייה? מחודש? אם מישהו יודע על זה פרטים אשמח לדעת. וכמובן על איזה כרטיס הייתם ממליצים (4350\8500) או אפילו כרטיס אחר, במסגרת התקציב. אגב המחשב שלי הוא אינטל דואל 2.0, 2GB זיכרון, והלוח…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד על תוכנות תלת מימד - ( זו עבודה מיקצועית ונידרשת כמובן רמה גבוהה ) התקציב שלי לא גבוה ( רק סיימתי לימודים ) והתחלתי ב- 2000 שח לכל המיפרט ( וכולל הלוואה כבר הגעתי כרגע ל-5000 שח ) אני מצרף מיפרט למחשב אותו בנו לי בפורום המקביל אבל רוצה למקד את השאלה בכרטיס המסך - האם ניתן לחסוך כאן ( הבנתי שלפחות בתוכנות הדמייה ורינדורים , המעבד חשוב הרבה יותר מהכרטיס ) האם להשקיע בכרטיס כזה ( כמו שהמליצו במיפרט ) כרטיס מסך: LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 - RETAIL ¤1532 או לחסוך אני מניח 1000 שקל ולקנות נבידיה 9500 כל זה כאשר מדובר במעבד 4 ליבות ואולי לשדרג לכרטיס כזה או אפילו יותר טוב בהמשך אם ארגיש שזה הפך לצוואר בקבוק ( ודרך אגב לדעתכם זה…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי את ה2900GT ויש לי אפשרות לקנות 2900XT ב300שח שעבד שנה ולחסוך כסףאו ליקנות 4850 חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995&PHPSESSID=16bde5c435f002c9223d7ff6e3becb78
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הבאתי את הכרטיס היום ובקופסא היה חוץ מהכרטיס כבל דק שצד אחד מתחבר לכרטיס וצד שני !? חח לאן אני מחבר את הצד השני? בלוח אם או מה כי לא מצאתי משהו שזה נראה לי היה הגיוני לחבר אליו תודה. שכחתי דבר אחרון זה הכרטיס שהבאתי תגידו לי בבקשה גם אם זה נקרא דגם טוב או בכלל כרטיס טוב דרך אגב הבאתי את הכרטיס הזה כי יש לי פנטיום 4 אז לא היה צריך משהו יותר מזה .... זה הדגם כרטיס מסך תוצרת MSI דגם 9500GT 1024MB גירסת OverClock תודה.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול האם מישהו מכיר את החברה פשוט לא יצא לי לשמוע עליה הרבה והאם הכרטיס כדאי בכלל!! אני שואל את זה בשם חבר שלי תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, תראו חבר שלי עובד עם geforce2mx אפשר להבין את מצוקתו לכרטיס חדש בכל מקרה אז ככה, למייטב ידיעתי לידטק הכי טובים בייצור כרטיסי הג'יפורס עם מאוורים מצויינים, על איזה כרטיס מבית ג'יפורס הייתם ממליצים ומה מחירו? סכום ההשקעה - 1200-1500 בכל מקרה לא חובה על nvidia אפשר גם ATI מה אתם ממליצים באותו מחיר ... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-