עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DXM,

הכרטיס מסך (FX 5500)של חבר INNO3D ניתקע כבר כמה חודשים ככה, לאחר מכן אין לי בררה לעשות ריסטרט כמה עשרות פעמים ואז ללחוץ על "last known good configration". למה זה קורה ואם מישהו שמע אי פעם על החברה הזאת INNO3D כי אני לא. כתוב לי על האריזה של הכרטיס שהוא TORNADO והוא באמת עושה הרבה רוח מהמאוורר.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. ^^^ כותרת (במיוחד האם שלי יתמוך?) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by nVIDIA70,

שלום, אפשר לינק ישיר לדרייבר הכי חדש ל7600GS שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ ע…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by fit3,

שלום אנשים אני קונה מחשב חדש כרגעברשותי כרטיס GEFORCE 6200 ואני מעונין לקנות GEFORCE 7600 GS 256 MB איך הכרטיס? אני לא גיימר כבד משחק בקטנה GTA FIFA

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  6. Started by commendor,

אם יש לי כרטיס מסך X1950XT ואני רוצה לקנות מסך "LCD 19 איזה מומלץ? ואיזה לא כדאי כי הוא לא יפעל טוב עם הכרטיס? כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by Eyal-Style,

שבטח יש בו 2 מגה 4 או 8 .. חייחיח זה מאגניביבבב אני מתרגש שאני מחזיק אחד כזה =] בכמה אני יכול למכור אותו ? (אל תשכחו .. זהו חפץ ארכיאולוגי )

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, ברשותי המפרט הנ"ל, P-4 2400 Northwood Asus p4s8x-x Twinmos 1 gb ddr 400 Msi fx 5200 Antec P150 Antec 430w neo אין בכוונתי לרכוש מחשב חדש, לפחות לא בשנה הקרובה. אבל, עד הרכישה של המחשב החדש, אני רוצה להנות ממשחקים. השאלה שלי כזאת, האם המפרט שלי ינצל את הכרטיס, ואני באמת אוכל להחזיק איתו לשנה +\- ? תודה.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  9. שלום רב, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים וכמו רבים אחרים אני נעמד בפני הדילמה של הכרטיס מסך. על פי היגיון פשוט, אני לא רואה סיבה שחברה תשחרר משחק בשנים הקרובות שלא תהיה לו תאימות לאחור כלומר גם לDX9. אך בכדי לאשש את ההיגיון הזה (שוב עד כמה שאפשר בהתחשב בזה שהנבואה ניתנה לשוטים) אני פונה אליכם חבריי הגיימרים, היות ואתם אלו שמתעדכנים תדיר בתחום המשחק. האם לדוגמא יכול להיווצר מצב שEa תשחרר משחק בעוד שנתיים שלא יתמוך בDX9? ובכלל, האם כל ההבדל יהיה מבחינה גרפית? בכבוד רב, אורי

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by MorG,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מסוג X1950 PRO של Sapphire, מהכרטיס יש שתי יציאות לחיבור DVI ויציאה לחיבור S-VIDEO ככל הנראה. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר של יס לכרטיס הזה בכדי לראות טלוויזיה במחשב או שאני חייב כרטיס טלוויזיה יעודי? במידה וזה אפשרי איך בדיוק אני מבצע את החיבור הזה (ואיך אני מחבר גם את הסאונד לכל העסק)? במידה ולא, על איזה כרטיס טלוויזיה אתם ממליצים בשביל לצפות ביס דרך המחשב ואולי גם הקלטה (לא למטרות עריכת סרטים וכו'). תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. קניתי מסך LCD רחב והוא ממליץ להשתמש ברזולוצית 1440*900... 2 שאלות : 1 האם באמת זה הרזולוציה המתאימה? 2 האם שווה לקנות XT או שברזולוציה כזאת עדיין לא שווה להשקיע? תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by m159,

לאחרונה קניתי 8800GTS ואני קונה מערכת חדשה לגמרי בשבילו. בהוראות על הכרטיס רשום במפורש שהוא זקוק למינימום 400W עם 12V current rating of 26A אני לא מבין במיוחד בספקי כוח ולכן אני מבולבל האם יש צורך בספק שנותן 12V עם 26A בהתאמה, או שצריך ספק שמסוגל פשוט לייצר הספקים כאלה בלי קשר להתאמה בין השניים ? רוב הספקים רושמים שהם מסוגלים לתת 26A בהתאמה עם 5V, ולכן אני אובד עצות בנוגע לרכישת ספק. תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  13. מה אתם אומרים על X1650PRO 256MB ב780ש"ח ועל X1650PRO 512MB ב890ש"ח או על X1650XT ב940 ש"ח ולמי מקביל כרטיס 7600GT???? בקשה עזרו לי אני ממש מבולבל כבר ??? יש לי מעבד Intel 3.4GHZ sockt 775 זיכרון 1024MB KINGSTON 400MHZ DDR ספק 250WATT אני מתכוון להחליף לספק 400-500WATT

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  14. כרגע הורדתי גרסה חדשה של התוכנה ATITool, הלא היא 0.26. נכנסתי ל-Settings ושם לתדהמתי גיליתי את השורה Active Pixel Pipelines ומספר 16, זאת אומרת 16 צינורות עיבוד - מה בדיוק קורה פה? ב-7900GS יש 20 צינורות עיבוד, אולי התבלבלתי והכוונה בתוכנה היא ל-Raster Operator? בנוסף ב-Active Vertex Pipelines כתוב 6, אבל זה אמור להיות 7 (פה בטוח לא התבלבלתי). http://www.gpureview.com/GeForce-7900-GS-PCI-E-card-443.html

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  15. Started by YarYar,

קניתי אותו לפני חודש ככה עשיתי לו אובר קלוק מ- 400/500 בסטוק ל - 485/585. הקיצר הוא עבד חודש ככה בלי בעיות עד אתמול... שיחקתי לי סתם CS 1.6 בקטנה משחק ממש לא כבד. פתאום בום! המסך נכבה ונתקע המחשב... אמרתי לא נורא בטח חד פעמי עשיתי ריסט ונכנסתי עוד פעם למשחק... אחרי 2 דקות בום! עוד פעם נכבה המסך ונתקע המחשב. אמרתי לעצמי משו פה מריח לא טוב... נתתי למחשב חצי שעה לנוח ואז הדלקתי, הצלחתי לשחק איזה רבע שעה ועוד פעם.... אמרתי זהו, עד כאן. הסרתי את הדרייברים וחיברתי את ה 5700LE הישן שלי, והתקנתי דרייברים. נכנסתי למשחק שיחקתי הרבה זמן ואין תקיעות. והקטע שלפני זה הוא סחב משחקים הרבה הרבה יותר כבדים ולא היו בעיות. הלך כרטיס לעולמו? יש מצב שהגזמתי עם האובר קלוק? ואפשר איך שהוא לסדר?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Vendome,

שלום לכולם בסקיי PC , מאיפה שאני קונה את המחשב מוכרים את הכרטיס הנ"ל במחיר מגוחך על 530 ש"ח. האם החברה בעקרון טובה, והביצועים זהים גם לX800GTO של חברת GB לדוגמא? תודה ניב

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by adebisi,

אני קונה עכשיו מחשב חדש... כל המפרט בנוי בשביל כרטיסי ה-dx10 רק שאני פשוט אקנה אותם יותר מאוחר וכרגע אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב-1000 ש"ח עד שאני אקנה DX10... חשבתי על x1900GT... שעולה 1,044... אממ.. יש במחיר הזה משהו יותר טוב או מומלץ? תודה

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by Bruce,

צריך כרטיס מסך לHTPC שיתמוך בHD 1080. מה מומלץ? תקציב 1000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by amit887,

איזה יותר טוב? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by hakoki,

הבדלים ביניהם? יש למישהו השוואה? עד כמה ה7300gs יותר חזק? בנצ'ים של 7300gs יש למישהו?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  21. Started by aviz,

אם אני מתכנן לקנות מחשב בשבועיים הקרובים +/- כדאי לי לקחת כרטיס מסך טוב יחסית כמו ה 1950 או ברמה שלו או כרטיס הכי פשוט ולחכות כשיגיעו כרטיסי ה DX10 השאלה שלי היא עד כמה זה חיוני כרטיס מסך מהסדרה החדשה

22. http://www.nordichardware.com/news,5249.html ??? יש מצב?!? בנוסף NVIDIA מתכוונת להכניס סדרת 8XXX לצ'יפסטים תומכי אינטל : http://www.nordichardware.com/news,5270.html מעניין...

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  23. אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה

24. Started by d0r0n,

אני בונה מפרט חדש שבראש ובראשונה יהיה לעריכה גראפית דו ותלת ממדית עם התוכנות אדוב פוטושופ אדוב פרימייר ופאיינל קאט פרו, אבל רציתי שהכרטיס יהיה לי טוב גם למשחקים חדשים כי שלי כבר לא מעלה יותר משחקים מהשנה האחרונה... Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1GB TwinMOS X2 DDR II 667 320GB 16MB, SATA II Maxtor + 120GB Maxtor ופה אני תקוע עם הכרטיס מסך, ויש לי כבר מסך: l1750SQ של אל ג'י אל סי די 17 אינטץ' ועוד שאלה איזה כרטיס מסך אני צריך ליקנות כדי שאני יראה את המחשב בשני מסכים כמו בחדרי עריכה... שהמסך מפוצל אבל רק בתוכנת עריכה... אם אתם מבינים למה אני מתכוון תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by T-BaG,

יש לי כמה שאלות קטנות. שאמח אם תענו לי. ;D האם כל דגם של כרטיס מסך מיוצר ע"י כמה חברות? לדוגמה ג'גיה בייט? האם יש הבדלים בין שני דגמים זהים של רכיטס אך של חברות שונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים