כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, חברי הפורום. אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך, Geforce 560Ti 1Gb 256 bite. אני מתלבט אבל, בין שתיים מגרסאותו, שמצורפים הלינקים שלהן. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3836#sp אני מבין שהרישונה מביניהם, היא גירסת OC מהחברה. השאלה אם אם אין בזה גם חיסרון, למשל שאולי חיי הכרטיס מתקצרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם עדיף לי לחסוך כסף ולקנות את NVIDIA GTX 580 החדש או לקנות שתי כרטיסי רדאון חזקים באותו מחיר?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש הבדל של כ-50 שקל פחות לטובת ה-sapphire האם יש הבדל בינהם? או שפשוט עדיף לי לקנות את הזול מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך הHD4850 יחיזק משחקים ברזו' הזו לדעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מדי פעם שאני משחק (שעה ככה) בAA, GTA,וכו' זה ניתקה לי בתמונה איזה 20 שניות ואז יש מסך בצבע כחול (כתוב דברים אבל אני לא יודע אגלית טוב וזה גם עושה תמסך הכחול הזה 5 שניות) ואז עושה הפעלה מחדש ושהמחשב עולה זה כותב לי הודעה אל תשלך של גיפורס 6600 LE וגם של וינדוס אבל אני חושב שהוינדוס לא קשור מה אני עושה כדי לשדר תבעיה?
-
- 14 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כשרכשתי את הכרטיס מסך נאמר לי שיש באפשרותו להוציא גם סאונד... עכשיו קניתי לי כבל DVI to HDMI וחיברתי את המחשב לlsd, והכבל היה אמור להעביר תמונה וגם סאונד לטלויזיה ממה שהבנתי, וזה במידה והכרטיס מסך אכן תומך באפשרות כזאת... בסופו של דבר רואים מצויין אבל אין סאונד גם אחרי ששיחקתי בהגדרות של ''לוח הבקרה'' השאלה שלי היא האם אכן הכרטיס תומך ככרטיס קול כמו שנאמר לי, ואם כן מה עלי לעשות בכדי שהוא יעבוד? אני נורא זקוק לעזרה בנושא, ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
השאלה באה מתוך סקרנות בלבד. כמובן שאשמח לדעת מה החזק ביותר וכנ''ל מה גם בעל הטכנולוגיות המתקדמות ביותר.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה HD5450 מוציא סאונד איכותי לשמיעת מוסיקה ב2.1? אני בעיקרון זקוק להמלצה לכרטיס מסך שיעביר גם סאונד דרך מתאם לרמקולים של מחשב
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ראיתי שישנם כרטיסים חדישים, כמו למשל geforce gts 450 , שמגיעים עם ממשק זכרון של 128 ביט בלבד, לעומת כרטיסים מדור ישן יותר, כמו geforce 9800gt, שמגיעים עם ממשק של 256 ביט- כאשר הgeforce gts 450 עולה יותר כסף, למרות הממשק הנחות. עם זאת, אצל שניהם נתון הmemory bandwidth זהה(57 GB/S). האם ניתן להסיק מכך שיש צורך להתייחס רק לנתון הbandwidth, ולא לנתון הinterface? האם שניהם באמת יספקו ביצועים פחות או יותר זהים, למרות ההבדל הגדול בממשק הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני רואה בחנויות כרטיסי מסך כמו ה-Quadro FX 3000G AGP שעולה 15000 ש"ח... אז ככה: מה הכרטיסים האלה ולמה הם כל כך יקרים? האם הם מתאימים גם למשחקים ואם כן אז האם הם יותר חזקים מה-6800U?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הגיע הזמן לחדש את הכרטיס הישן שלי 8800GT ששירת אותי נעמנה זה 3 שנים. ברשותי מסך של סמסונג FHD 32 אני קצת לא מעודכן עם כל הכרטיסים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ובמיוחד הדרישות של הכרטיסים החדשים מהחומרה. מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט שלי שמופיע בצד עד 1500 ש"ח במידה והסכום לא מספיק אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. יעוד הכרטיס- משחקים חדשים וסרטים FHD. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי Geforce 5900XT ואני מעוניין בשדרוג. ראיתי את X1600 PRO AGP ב-750 ש"ח ב-KSP. אחלה מחיר. אבל ראיתי גם את 6800GS ב-1400 ש"ח. קראתי ש-6800GS הוא מקביל של 6800GT, רק טיפה יותר חלש. מה המקביל של X1600?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4211 הוא לא אמור לבוא עם 192bit ו384/768mb זיכרון? ואם זה נכון אז האם הכרטיס הוא כמו הגירסא ההיא של galaxy שאמרו שאפשר להפוך ל8800gts?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO + והרבה משחקים דורשים כל מיני דברים שאין לו(כמו SADOW V3 ועוד). רציתי להחליף אותו בכרטיס מהדור החדש יותר. יש לי מחשב AMD 3000+ ולוח אם EPOX 8KDA. הטלוויזית LCD שלי מחוברת למחשב, אם זה משנה איכשהו... המון תודה, ניב..
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי כרטיס X1900XTX 512 ולאחר מכן אמרו לי בחנות שבסוף אין את הכרטיס אבל בגלל שהזמנתי כבר אז אני יכול להוסיף כבר 120 שקל ולקבל את X1950XTX. השאלה היא אם זה שווה את המחיר ועד כמה יש הבדל בין הכרטיסים.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המחירים מתחילים לצנוח או שהם התבלבלו ? http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=422
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה עדיף directx 10 או להישאר בXP עם 9? מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך.. תודה
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
everything about them clocks who's more payable who's better g card 8600GTS MSI OR 8800GT LEADTEK tnxx for help
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ולא ראיתי שיש פתרונות החלטתי לרכז את כל המידע שיש לי כרגע בנושא פתרון הבעיה בנושא חדש. הבעיות אופיניות לכל הארצות המשתמשות בשיטת שידור שאינה NTSC ומותקן במחשב Directx 9b. תיאור הבעיה : במערכות בהן מותקן Directx 9.b לא ניתן לסרוק תחנות בתוכנת ה MMC של ATI. אופצית הסריקה אינה קיימת בכלל. הפתרון : להוריד ולהתקין את הפאטץ' הבא - http://download.microsoft.com/download/f/c/9/fc9b3b60-d7d4-42c6-ac64-f28ea70fabb9/DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe לאחר התקנת הפאטץ' אופצית סריקת התחנות חוזרת אבל מקבלים בעיות אחרות בסריקה: א. אם משתמשים באופצית סריקה מהירה רוב התחנות בארץ לא נמצאות בסריקה. ב. אם משתמשים באופצית סריקה איטית רוב התחנות נמצאות אבל לא ניתן …
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חבר'ה עבודה עם שני מסכים או מסך וטלוויזיה במצב clone משפיעה איכשהוא על הביצועים? תודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כרטיס מסך - 9800GX2 בהגדרות צרחך לסמן על Multiple GPU, אבל בהגדרה הזו אני לא מצליח לראות בטלוויזיה. החיבור למסך מחשב ב- DVI החיבור לטלוויזיה - HDMI בתצורה השניה- Multiple Display זה כן עובד. אי אפשר לעבוד עם Multiple GPU ב 2 המסכים ברזולוציה שונה, כמו בשאר כרטיסי המסך ?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל(הוא נקרא DQ965GF) ויש לי בו יציאה של PCIe אבל לא הוזכר שם שזה PCIe2 וברצוני לקנות את ה-GeForce 9600GT של PALIT שבו יש PCIe2, האם הכרטיס מתאים גם ליציאת PCIe1 כמו שיש לי או לא??? *פרטים נוספים ללוח אם שלי http://www.intel.com/cd/channel/reseller/asmo-na/eng/products/desktop/bdb/dq965gf/feature/index.htm תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי המפרט הבא: P4 2.4 512DD r9600XT (Connect 3D 128mbdd) אני רוצה לרכוש 9800פרו או 9800אקס טי . יש לי תקציב. הכרטיס הנוכחי שלי עושה לי המון בעיות, יש לי המון VPU RECOVERS ואני לא מרוצה מהFPS. מה עדיף לי לקנות מבין ה2 (מעבד צוואר בקבוק...?), חשוב לי FPS גבוה ומוכנות לגרפיקה של משחקים בעתיד.
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קודם כל זה אתר פצצה אני לומד ממנו הרבה יישר כוח! רציתי להתייעץ איתכם בשני נושאים: 1.כמה שווה הכרטיס מסך שצירפתי בתמונה? 2.האם הוא מתאים למחשב i5? *הבנתי שהוא דורש ספק יותר חזק ממה שיש לי,כלומר דורש בערך 500 וואט. האם אפשר להחליף את הספק שיש לי בספק חזק יותר מבלי לפגוע במחשב? תודה ענקית לעונים! - - - תגובה אוחדה: - - - אם אין תמונה אז רק אוסיף שהכרטיס מסוג Gigabyte gtx 560 TI
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
radeon 9200 SE 128 MB או geforce 4 MX 440 64 MB אני יודע שאלו הם שני כרטיסים חלשים מאוד אך הייתיי מעוניין בחוות דעת איזה מהם הוא יותר טוב באופן כללי - מבחינת איכות תצוגה וביצועי תלת מימד (ביחס למגבלות בכרטיס) בברכה.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-