עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DarkMoh,

נגמרו לי הפתרונות. ככל הנראה, כל משחק שרץ על על OpenGL פשוט מתמוטט ולא עובד לי. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, וזה לא עזר. תגללו לאמצע ותמצאו את הקטע של "|Extension GL_EXT_clip_volume_hint not available" וכו'. בינתיים זה קרא לי ב-Second Life ו-ב911 first responders 911 First Responders: Init Filesystem... Registered FS device "local" Registered FS device "base" Registered FS device "lang" Init UpdateChain... Init Timer... Init Screen... Init Scriptscheduler... !Graphics system: Microsoft Corporation GDI Generic GL_WIN_swap_hint GL_EXT_bgra GL_EXT_paletted_texture CPU speed detected: 2411 Init GFX... Init Vision... |Vision DLL path: E:\Games\911 First responders\vision71.dl…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. https://wccftech.com/amd-arcturus-7nm-next-gen-gpu-revealed/amp/

3. ראיתי שיש ל Sapphire ,GeCube asus gigabite אתם יכולים להגיד איזה יותר אמינה, לאיזה יש ביצועים יותר טובים

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by Gil28,

שאני אוכל לראות טלויזיה במחשב באיכות טובה. ועוד שאלה... יש לי נגן archos 604 wifi כולל ה-dvr station שיש בו כניסות ויציאות רבות (component, composite, s.video, spdif) האם אני יכול להשתמש בו ככרטיס טלויזיה (כבל מה-dvr ל-dvi/rgb?)

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by eliranl,

יש פה כמה בניצ'ים: http://www.lostcircuits.com/video/sapphire_x800xt/7.shtml זה בין X800XT ל6800ULTRA: http://www.digital-daily.com/video/geforce6800ultra-vs-radeon800xt/index04.htm עוד אחד http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=28520&page=1&pp=15 מה אתם אומרים מה יותר שווה מה יותר טוב? ואם הפיצ'רים(כמו SM3) שיש לNVIDIA משפיעים או שלא להתייחס?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by Red-AnGel,

שלום ברשותי מסך של פריוויו (preview) מסך 17 אינץ' שטוח עם המסך קיבלתי כבל שמתחבר מהמסך אל הספק במקום מהמסך אל החשמל הבייתי.. הספק שלי נשרף לפני שבועיים (לא מהמסך) עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש אבל כל הספקים היום באים עם חיבור אחד באחורה שלהם, כלומר אני יכול לחבר רק חשמל לספק וזהו ואין עוד חיבור שאני יוכל לחבר את המסך אל הספק... עכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות כבל שצד אחד יתחבר למסך וצד שני ילך ישר לחשמל? (ככה זה במסכים החדשים) והאם זה בכלל יתאים למסך שלי? צריך להסתכל על כמה וואטים וכמה וולטים הוא דורש לפני שקונים את הכבל? או כולם אותו הדבר וכולם מתאימים לכל סוגי המסכים? אם אפשר לקבל תשובה עוד היום אני אשמח כי אני צריך לקנות ספק ואני לא יודע אם לקנות עם חיבור אח…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  7. אהלן אנשים, יש לי מחשב כבן 5 שנים, והכרטיס מסך מתחיל להראות סימני שחיקה (יותר ארטיפקים על המסך), כיום יש לי ATI RAEDON X1950PRO 1GB שהיה אחלה כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס חדש, (המחשב משמש כמערכת שעובד רק עם פוטושופ וcoral paint וצפייה בסרטים), התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. המערכת שלי: intel core 2 dou e8400 msi g41m-p26 ddr2 800mhz 6GB hec cugar 550W בן 5 שנים fractel design arc midi

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by asaf556,

אני מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני שיתמוך במדיה סנטר של ויסטה בתקציב של 400 שקל אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by shachaf,

מה ההבדל בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL לבין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL יש בינהם הבדל של 111 שקל שווה להשקיע ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. מעוניין לקנות את ה 570GTX מה אתם אומרים עליו ? אני ארגיש ביצועים בין ה 460GTX לבין ה 570GTX ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. 1) אני רוצה לבצע התקנה נקיה של דרייברים באנוודיה ,קודם אני מוחק הכל שקשור לאנוודיה (כולל sweeper) , עושה ריסט למחשב על מנת לנקות סופית את השאריות ולהתחיל בהתקנה חדשה עם דרייברים מעודכנים ופה מתחילה הבעיה לאחר שאני עושה ריסט וברגע שהמחשב עולה הווינדוס אוטמטי מתחיל בהתהליך של התקנת דרייברים של אנוודיה והבעיה שזה מתקין דרייברים ישנים, ובזמן התהליך לא מאשפר לי להתקין את הדרייברים שאני רוצה ואיני מוצא דרך איך להבטל את ההתקנה האוטומטית של הווינדוס (ניסיתי גם להתנתק מהאינטרנט וזה לא עוזר ). אאשמח אם למישהו יש בשבילי פתרון . 2)התקנת דרייברים בצורה רגילה מתקינה לי במחשב דברים כמו 3D VISION , HD AUDIO ועוד משהו , השאלה האם יש לי צורך בזה או שאני אני יכול להתקין בצורה ידנית רק את …

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by Imbernir,

http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=1 HL2 not CS:S Another loss to Nvidia Good job ATI (I love my X800)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. זה מה שיש לי עכשיו INTEL P-35/RAID/OPTI.1333MHZ INTEL QUAD CORE Q-6600/8M CHCHE FX 8600GT/1024MB/HDTV/DVI KINGSTON 1024MB PC8500 1066MHZ [וX2] ספק כוח: http://i34.tinypic.com/2ilyj2s.jpg מסך: FLATRON W1952TQ 2MS עכשיו המחשב לא מריץ הכל על המקסימום [קריסיס, DMC4 וכאלה] ובדקתי בCANYOURUNIT [אני יודע שהאתר לא מדויק] ולפי זה, הכרטיס מסך חלש יחסית למחשב אז השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך מאוזן למחשב שלי, והבנתי שאני גם יהיה צריך לשדרג את הספק כוח- אז לאיזה ספק אני צריך לשדרג?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by alex28,

שלום חברים יש לי שאלה איזה כרטיס מסך טוב ושווה לקחת אותו: יש לו גוף קירור שקט וטוב, ולא עושה רשע הרבה דגם הוא 6850 החברות :asus VS SAPPHIRE vs gigabyte

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. תשובה של ליסה מצטרפת לכמה וכמה שמועות, השערות, ניחושים מושכלים ומידע פנימי בנוגע לכרטיסי NAVI החזקים יותר והכה מתבקשים. "I would say they are coming. You should expect that our execution on those are on track and we have a rich 7 nm portfolio beyond the products that we have already announced in the upcoming quarters." למעשה, השאלה האמיתית היא "מתי?" ולא "אם" הם יבואו. ועבור שאלה זו אין ממש תשובה ברורה. יש להמשיך לחכות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shemuleman,

שלום חברה יש לי כרטיס מסך של msi-7600GS DDR3 256MB 128 BIT. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ולקנות משהו שפעיל משחקים חלק יותר וטוב יותר,אין העדפה בין נווידיה לריידון.. תקציב-600 שקל.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by ofeky1,

אני משדרג את המחשב שלי בעוד כחודש אני מחליף את הלוח אם זיכרונות ומעבד ובקשר לכרטיס מסך יש לי שאלה! מה עדיף יותר 8800GTS או 2X8600GT מבחינת תקציב וביצועים? תודה לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך וגם מסך עצמו... הציעו לי את nvidia 6600GT 256MB ויש המון חברות שמייצרות את הכרטיס הזה על איזה חברה כדאי ללכת? ואם יש אופציה יותר טובה מכיוון RADEON בסביבות אותו מחיר? לגבי המסך אני רוצה ''19 אני מתלבט בין Samsung ל - AOC (חברה שאני לא מכיר תכלס...אבל יש עליהם ביקורות טובות) תצילו אותי כי אני כבר משתגע... תודה

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל של 15 או 17 אינץ' (עדיפות ל 17) במחיר סביר ושהמסך יהיה איכותי כמובן אני לא ממש מבין במסכי LCD לכן אני פונה אליכם אם תוכלו לתת לי המלצות לגבי מסכים שיש עליהם ביקורות טובות ולהמליץ מידע אישי אני אשמח תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by assaf12,

או משהו שמסוגל לתת ויסטה בצורה הכי יפה שאפשר בAGP הכי זול שאפשר המחשב משמש לצפיה בסרטים ומוזיקה תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by TheGame,

שלום לכם : יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך ואני צריך שתעזרו לי להחליט הראשון הוא : ‏8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E‎ והוא עולה : 1620 ש"ח השני הוא : Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והוא עולה : 1499 ש"ח עכשיו תראו אני יגיד לכם את האמת אני כבר החלטתי ב95% ללכת על השני ...אני רק צריך שתאשרו ותעזרו לי להחליט קראתי גם פה את הדיון על ה-8800GT .. וראיתי את הביצועים והבנתי שה-8800GT אוכל את ה-8800GTS ... פשוט עולה עליו והמחיר שלו ממש אטרקטיבי ושווה ... אני לא מבין למה עשו אותו יותר זול מה-8800GTS אם הוא בהרבה יותר טוב ממנו ?? ה-8800GT הוא חזק למשחקים ? ממש חזק ? ? ? יותר חזר מה-8800GTS נכון ? ומה בנוגע לטמפ' של ה-8800GT …

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by guy_b,

שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by yanme,

שלום אני מעוניין לקנות כ.מסך בינוני כדי לשפר קצת את המערכת שלי ורציתי לדעת איזה כרטיסים מתאימים... הלוח שלי הוא gigabyte ga-ep43-ud3l http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3483#sp שיש לו חיבור PCIe 2.0 x16 וראיתי שרוב הכרטיסים היום הם PCIe 3.0 x16 השאלה אם זה יתאים ואם כן האם אני לא ינצל את כל הביצועים שהכרטיס מסך יכול לתת אשמח גם להמלצה של כ.מסך עד 700 שח אחד של AMD אחד של NVIDIA תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by CraZy,

אהלן אני רוצה לשדרג את GF הישן שלי הציעו לי שתי הצעות דיי דומות במחיר (850 ש"ח כרטיסים של MSI) השאלה מה כדאי.. GF4 MX 460 64MB GF3 TI200 128 MB אני כמעט בטוח שה GF 3 עדיף השאלה איזה דגם יצרן תודה

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.