כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
המחיר דיי דומה.. השאלה היא ביצועים.. העיצוב גם דיי חשוב וכאן ה LG לוקח למרות שגם הווי סוניק דיי נחמד הנה קישור ל2 המסכים: VP171B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ L1780Q אמממ לא מצאתי באתר של LG מידע עליו.. אני יודע בכלליות ממה שכתבו פה באתר.. שניהם 8MS נכון? אני רוצה שהמסך יהיה טוב לעבודות גרפיות וגם לצפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט.. יש לאמא שלי מסך דק של MAG ופשוט נורא. אי אפשר להסתכל עליו מהצד.. שרואים סרטים הכל על הפנים ומרוח.. מסך כזה אני לא רוצהואני משאר שאף אחד מהם לא כזה, אני צודק? אז איזה מסך יותר מתאים?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לבחור קצב רענון של 75HZ ברזולוציה 1280 על 1024 לא משנה כמה אני מנסה יש טיפים? מפרט: http://www.ata.yaldo.net/Images/sign.png
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תקציב: 1000 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? אולי חנות: ksp או כל חנות טובה. עניין התשלום: לא מזומן. מפרט של המחשב: מעבד: מעבד אינטל Q6600 CORE 2 QUAD לוח אם: לוח GA-P35-DS3L כרטיס מסך נוכחי: GF8600GT 1024 נערס. ספק: 400W EZCOOL מסך: PROVIEW 20' 4GB RAM הערות:זה דחוף ומה בקשר לספק? כאילו אין לי עכשיו מחשב בכלל שרואים משהו על המסך חוץ מNO SIGNAL INPUT אז תמליצו לי.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אח שלי קונה לי אותו מארה"ב אני רוצה תכרטיס הכי טוב שיש היום שיריץ לי crysis gta iv call of duty על איכות גבוהה . אני צריך כרטיס מסך שלא מתחמם יותר מדי המעבד שאני קונה איתו: intel core to duo e8500 ספק כוח : 550W לוח אם תציעו לי בהתאם לכרטיס
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש לגיימינג, המשחקים שאני משחק : Skyrim Civ 5 Dawn of War COD למיניהם Metro 2033 Dead Island מעוניין גם BF3 ובגדול לא להגביל את עצמי יותר מדי ובכלל בדרך כלל אני משחק על הגדרות מקסימליות, עם קצת פילטרים (AA*2 או *4) כיום יש לי GTX260 ועדיין סוחב ברמה סבירה אבל בחלק מהמשחקים אני כבר לא כל כך מרוצה מפרט מחשב הנוכחי בצד, כרגע עם מסך 1680X1050 אבל מתכנן ביחד עם הכרטיס גם קניית מסך כנראה 1920X1080 התקציב עד 1400 ש"ח עבור הכרטיס בלבד. אין שום חובה לנצל את כל התקציב אם כרטיס זול יותר יתאים לדרישות. אני מתלבט בין: HD6870 GTX560 GTX560 ti HD6950 HD7850 או שאולי כדאי בכלל לחכות לראות מה NVIDIA מוציאה? תודה מראש, אריק
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תודה על התשובה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום,דיברתי עם חבר שלי וזה הוא רוצה לקנות מחשב חדש עם מסך חדש,וכל הבית שלו בכל מחשב יש מסך LCD,נכנסתי לעניין שאלתי אותו אם הוא מעונין למכור לי הוא אמר לי כן ב400 ש"ח ועם עוד כמה דברים שאני יסדר לו במחשב שלו,עכשיו אני אחד שמשחק משחקים לרוב הוא קנה את המסך הוא טוען לפני שנה וחצי או שנתיים ב3500 ש"ח אני לא זוכר אם זה 19 או 17,זה של LG שאני ילך אליו אני יבדוק אם יש פיקסלים שרופים. עכשיו את המסך שלי אני יתן לאח שלי מכיון שיש לי כרטיס מסך חדש אז רובכם פה אמרו לי להחליף למסך חדש,לא בא לי כל כך על ה CRT אני מתעניין לעבור ל LCD השאלה אם יהיה כל כך הבדל במשחקים בין ה CRT ל LCD? תודה מראש. נ.ב אני לא זוכר את הדגם הנוכחי של המסך מחר אני אשאל אותו. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום. אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך, Geforce 560Ti 1Gb 256 bite. אני מתלבט אבל, בין שתיים מגרסאותו, שמצורפים הלינקים שלהן. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3836#sp אני מבין שהרישונה מביניהם, היא גירסת OC מהחברה. השאלה אם אם אין בזה גם חיסרון, למשל שאולי חיי הכרטיס מתקצרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי לכולם, אילו מבין הבאים יותר טוב ומומלץ למשחקים? וזה בגלל ההתלבטות בין מחשבים ניידים.. ATI Mobility Radeon™ HD 5650, 1 GB dedicated video memory או יצרן : NVIDIA® סוג : NVIDIA® GeForce® GT 330M עם טכנולוגיית CUDA™ כמות זיכרון : זיכרון VRAM ייעודי בגודל 1,024 MB ניתן להרחיב את זיכרון הגרפיקה הזמין על ידי הוספת זיכרון המערכת, באמצעות טכנולוגיה TurboCache™: עד 3,769 MB מתוך זיכרון מערכת מותקן בגודל 6 GB, ועד 4,606 MB מתוך 8 GB זיכרון מערכת (במערכת הפעלה של 64-bit מותקנת מראש). סוג זיכרון : DDR3 Video RAM (Video RAM יחסי וזיכרון מערכת משולבים)
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ורשום שהוא נבנה ל Windows Vista , אני יכול גם להשתמש בו גם ב Windows xp ?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
I wanted to know a bit information on this video card: is his sink cooling well? how`s is performence and is he worthwhile in 1750nis? again, Thanks all
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפעמים נדמה לי שכל מה שעושים בכרטיסי מסך זה להוסיף עוד סטריים פרוססורס ועוד זכרון ועוד MHZ ואז קוראים לזה בשם חדש.. אני שואל למה לא עושים נגיד כרטיס עם 4 ליבות של דגם ממוצע, 2 GB זכרון ופי 2 סטרים פרוססורס? הרי אם עושים CF או SLI בכרטיסים ממוצעים מקבלים תוצאות טובות שלפעמים עוקפות כרטיסים יקרים.. אז למה לא 4?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שימו לב להשוואה הבאה: http://www.cpluse.com/Module/Show.aspx?ID=1825 ה6200A, למרות רוחב פס מצומצם, מנצח את ה9550 ב9 מתוך 12 בנצ'מרקים (!)
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג כרטיס מסך של מחשב קיים בתקציב של 1K~ המחשב הנוכחי הוא: Core2Q 9550 GB EP43DS3L 4GB Ram R4870 512MB Corsair VX550 המטרה בעיקר היא למצות עד כמה שאפשר את החומרה של המחשב הנ"ל, השימוש העיקרי הוא משחקים שדורשים כרטיס מסך מכובד (BF3, Skyrim, ME3 וכד'). העניין השני שונה לחלוטין, אני מחפש כרטיס למחשב חדש לאותה מטרה (ככל הנראה יהיה מבוסס Ci7 3770K/2600K ושאר goodies אחרים) והשתעשתי ברעיון לקנות את 680 GTX של Zotac מ-ksp באילת ב-2371ש"ח, השאלה היא האם העסקה הזו באמת תהיה משתלמת (בהנחה שהתקציה הוא ככל הנראה כ2400~ לכ.מסך)? תודה על עזרתכם. רזולוציה בשני המקרים היא 1080P (שני מסכים אם לדייק).
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים ? ובנוסף רציתי לדעת אם כרטיס מסך זה יתאים לי עם ספק כוח של 400 וולט או שהיה חייב להחליף ספק כוח ל 550 וולט? http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7465
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
השאלה באה מתוך סקרנות בלבד. כמובן שאשמח לדעת מה החזק ביותר וכנ''ל מה גם בעל הטכנולוגיות המתקדמות ביותר.
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/xfxslisetupbreaksrecords.shtml זה הכתבה המקורית... קיצור מה שעשו פו לקחו 2 כרטיסי 6800GT ועשו להם אוברקלוק של 575MHZ לליבה של הכרטיסים.. והעלו את המהירות של הזיכרונות ל 1300MHZ את הכרטיסים קיררו עם חנקן נוזלי ... ואת המעבד עם קירור גז ... שאר פריטי המערכת לא ידועים התוצאה שהם קיבלו היא 12,483
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלומות, בעקבות הדיון הקודם בו ביקשתי שילוש חדש והבנתי שהכרטיס AGP(ג'יפורס 7600GT) שלי תוקע אותי, הצלחתי לקבל עליו זיכוי חלקי(350 ש"ח) מנעה מחשבים(כל הכבוד להם, לא הרבה חנויות היו מסכימות בכלל לתת זיכוי!). לכן, יחד עם השילוש החדש, אני צריך גם כרטיס מסך חדש, עד 700 ש"ח, מנעה מחשבים. בהתחלה חשבתי לקחת 7600GT לPCI-E, אבל לאחר שיטוט די מעמיק בפורום הבנתי שהוא כבר כרטיס מתיישן, לא תומך dx 10(גימיק לא גימיק, אמרתם אותו דבר על 9.0C, ומלא אנשים נדפקו) ולפי מבחנים שראיתי(בעיקר טבלת ההשוואות של טום:http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=858&model2=855&chart=318) ה8600GTטוב ממנו, והוא גם תומך dx 10, אז למה לא? ואז ראיתי כל מיני המלצות על הHD2…
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מסתבר שמגיפת היילדס הפגומים לא פסחה על RV530. לATI אין מספיק ליבות תקינות ולכן תצפו לזמינות מלאה רק באמצע דצמבר. http://theinquirer.net/?article=26980 לדעתי אפשר לשכוח מהכרטיס הזה וללכת על GTO שמרסק אותו ועולה פחות.
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד e2160@1.80 ghz 2 ג'יגה זכרון DDR 2 667 MHZ ולוח אם של אינטל D945GCNL שלא ניתן לעשות איתו אובר-קלוק. ספק כוח ג'נרי כנראה - MONO MODE 500W אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס שיוכל להריץ את בד קומפני 2 ברוזלוציה 1280 על 1024 אפילו על ההגדרות הכי נמוכות בצורה טובה. בתודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס והצלחתי לחבר 2 מסכי 19 אינצ' וטלויזיה 32 אינצ'. החיבורים שעובדים הם DVI HDMI AND DP. הצלחתי לחבר בין שלושת המסכים שיעבדו כתור מסך אחד ארוך דרך הcatalyst עם רזולוציה של 3840X1024 עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את 2 המסכים רגיל לאורך - להרחיב תצוגה. ושהטלויזיה תראה לי מסך אחד שלם בלי קשר לחלוקה. יש אפשרות לעשות דבר כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חשוב שיהיה עם זמן תגובה 16MS(מיועד בין השאר למשחקים), ועם איכות תמונה גבוהה ביותר. חשבתי על ה-Viewsonic VP171, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים, דבר די הכרחי בשבילי.. רציתי לדעת אם יש מסך ברמה של המסך שהזכרתי עם 16MS ועם DVI, עם רמקולים מובנים. תקציב כאמור בכותרת, בין 3K ל3.5K. תודה.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! האתר http://www.hardwareanalysis.com הביא ביקורת של שניים מהכרטיסים המהירים ביותר שבסדרת ה- R520 או כפי ששמם יהיה בשוק X1800XT וה- X1800Pro... האתר הזה מביא משהו שאתרים אחרים בחו"ל עדיין לא יכולים לפרסם בגלל שהוא לא חתום עם ATI ב- NDA: Non Disclosure Agreement - בגדול הם לא חתומים איתם בחוזה לא-לפרסום וכו' ושמו את ידם על כרטיסים אלו. ** הדרייורים שהשתמשו בהשוואת הכרטיסים ב- ATI הם Release Candiate - לא סופיים אבל קרובים מאוד. ** מהירויות השעון של הסיליקון שבידם גם לא סופיות כיוון ש- ATI עוד מדברים על האפשרות לשינויים של הרגע האחרון. שווה להסתכל לראות את עתיד הדור של ה- R520 כבר עכשיו. // דעתי בנושא: אין חדש תחת השמש - ATI בירידה ב- High End כבר מה- X800XT/XTP…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-