כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ATHLON 3200 64BIT, אני מאמין שאם משווים אותו לPENTIUM אז הוא רץ ב2.0GHZ. אני אוהב משחקים כמו OBLIVION החדש ומשחקי אימה כמו OBSCURE 2 וכו'. כמובן שגם CRYSIS הייתי רוצה לשחק אבל, אתם יודעים, יש גבול אני מנסה להבין איזה כרטיס מסך מספיק לי בשביל המשחקים הללו. ששיחקתיב OBLIVION, שיחקתי על המחשב הזה עם Gefore 6200. הורדתי את הכל הכי מעט שיש וזה זז בקושי, אבל סביר מינוס בשביל לשחק. לעומת זאת, שיחקתי בPREY גם ברזולוציה הכי נמוכה שאפשר וזה הגיע למצב של נראה לי 15FPS לפי דעתי. זוועתי לחלוטין. איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1000 ש"ח? אני יודע שיש ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע בן אדם ששואל שאלות ולא מה שכתוב. ראיתי השוואות בTOMS HARDWARE ולפי מה שראיתי, לא כדא…
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, היום הזמנתי מחשב חדש (כרגעי המפרט לא הכרחי) וסוגיית הכרטיס מסך נשארה פתוחה, ההתלבטות היא בין ה- MSI HD 4670 512MB GDDR3 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 לבין ה- PALIT 9600GSO 768MB DDR3 SONIC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4031 מה מהם עדיף מבחינת ביצועים וכן שקט?? צריך תשובה בדחיפות, סוגר את העסקה בשעה הקרובה.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני חובב משחקים ובזמן האחרון אני מתלבט אם לקנות מסך LCD עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף כי לפי מה שהבנתי מסכי CRT עדיפים למרות מחירם הזול...מה אתם אומרים?????
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי התלבטות: במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מיושן מאד שאני מעונין להחליפו, אך דא-עקא (או משהו כזה) ויש לי רק סלוט של AGP ולא של PCI-E. התקציב שלי לכרטיס מסך החדש הוא מקסימום 1000 ש"ח ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות לי היום כרטיס מסך מ'מעמד הביניים' מינוס שמתאים לAGP (נראה לי שרק nVidia 6600 מתאים לדרישות) ושיספיק לי לזמן מינימלי בלבד, או להשקיע בכרטיס מסך PCI-E ואז אני לא כ"כ יודע מה לעשות (איזה כרטיסי מסך רלבנטיים לתקציב הזה וכן האם אני צריך להחליף גם את הלוח אם)? אנא עזרו לי, אני ממש מסתבך בסבך הכרטיסים המצוי כיום. תודה.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב וברשותי מסך 20 אינץ. האם קיימים כבר כרטיסי מסך שתומכים בdirectx 11 שיהיה שווה לקנות אותם מבחינת עלות/תועלת? האם בקרוב אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים שכדאי לי לחכות להם? אני רק אציין שאני לא מכור למשחקים אבל עד שאני קונה מחשב (פעם אחרונה לפני 6 שנים) אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את כל המשחקים, גם אם לא ירוצו על הגדרות מקסימליות, כל עוד המחיר כרטיס מסך אינו מטורף. המחיר המקסימלי שנראה לי שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך הוא בערך 700-800 שקל. אבל בגלל שאני באמת לא מבין הרבה בתחום אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
ניסיתי לשחק במספר די גדול של משחקים פחות או יותר חדשים, וביותר מחצי מהם אני לא יכול לשחק. הבעיה בכולם קשורה לPhysX. אני מקבל הודעות שאני צריך לעדכן את הדרייבר של הphysX, או להוריד תוכנה של PhysX מהאתר של Nvidia וכו', אבל הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא Radeon x1950 pro. יש אפשרות לעדכן את הדרייבר של הPhysX עם כרטיס לא של Nvidia? או שזה מחייב כרטיס שלהם? בכל מקרה אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, אם אני אקנה כרטיס של ATI אני לא אוכל להפעיל משחקים שדורשים PhysX? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD ואני לא משחק הרבה הרוב אני מתכנת אז רציתי לדעת אם אני הקנה מסך עם קצב רענון של 12MS אם זה לא יפגה בזמן שאני משחק או שכדי לי לקנות מסך עם קצב רענון של 8MS?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
הלך לי הכרטיס מסך, X1900XT 512 ארטיפיקים מריחות וכו... לקחתי אותו לחנות המחיר שאני אקבל עליו זה 600 שקל וקניתי אותו ב2400 מה נראה לכם שווה לעשות ? לשדרג ? (שזה אני לא כל כך בטוח אם שווה ) או להחליף לחדש? שווה לחכות שירדו המחירים ולהשאר איתו ? או שלהמיר אותו למשהו אחר ?
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הכרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE וכשאני מחבר את HOT דרך ה RCA אני רואה גלים!! חיברתי דרך אותו הכבל (RCA 10M) את המצלמה לכרטיס וראיתי טוב... חיברתי גם את הוידאו דרך אותו כבל וגם איתו ראיתי טוב! וכשחיברתי דרך אותו כבל את הממיר של HOT למחשב אני רואה גלים והפרעות בתמונה! הורדתי מקודדים וזה לא עזר!! דיברתי עם HOT והם אומרים שהם לא עוזרים בזה!! מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
קודם כל זה הגיוני:? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 והצעות שונות יתקבלו בשמחה (ברצוני לשים דגש על זה שאני רוצה לעבור לNVIDIA...לאחר כמה שנים טובות עם ATI)
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם ישלי בעיה שמישחקים לא מוצגים על מסך מלא לאחר התקנת WIN7 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 4850 512MB ומסך 22" ולמרות שאני קובע ב-CCC 9.12 HOTFIX שרזלוציית המסך היא 1680X1050 וגם בהגדרות המישחקים על הרזולוציה התואמת למסך עדיין אני רואה את שורת המשימות בזמן המישחקים מה זה יכול להיות? תודה לכל העונים משה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עדכון מחפש כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח מיועד למשחקים לא ברמה הכי גבוהה (רזולוציות ופילטרים) ועבודה גראפית
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי אם ה X1800XT 512MB חזק יותר מX1900GT 256MB????? כי בנעה קומפ שניהם עולים אותו מחיר!!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5289
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
hi guys - sorry for the English, I have no Hebrew in the computer at work.. I just bought this model: GTS 250 OC GV-N250OC-1GI I have a 400W PSU, however the requirements for this card say I need a 450W PSU is this really necessary, or will my 400W PSU hold? also, what could be damaged from keeping the 400W and playing games for long periods of time? Thanks! DF
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך אני בודק כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך דרך המחשב (תוכנה או משהו) ואני רוצה לדעת כמה זיכרון יש לכרטיס שלי ספציפית. כי יש משהו מוזר.. על האריזה כתוב 512 ובאתר לבדיקת משחקים היה כתוב לי 1 GB אני לא יודע... כי שילמתי יותר על הכרטיס יש לי GEFORCE 9600 GT בהתחלה רציתי לקנות של GYGABYTE ואז אמר לי שבתוספת של 50 ש"ח אני יוכל לקבל יותר טוב [כרטיס עם צלעות קירור מאשר כרטיס עם מאוורר של זלבן שתמיד יחפור לי] האם יש דרך לדעת כמה זיכרון יש לי בכרטיס? תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
חשבתי אולי לשדרג טיפה את הכ.מסך שלי ( gf4 ti 4400 ) , המעבד שלי ( 1.6@2.4 ) , עד איזה מידה הוא יהווה צוואר בקבוק ? אני לא גיימר רציני ,פה ושם אולי . מספיק לי להריץ משחקים ברזולציות גבוהות ( לא רואה הבדלים עם או בלי AA ככה שאין לי בעיה גדולה ) ... המחשב עובד מספיק מהר ככה שאני לא רואה טעם להכניס עוד 1200-1500 ש"ח ( שאין לי ) על מעבד ולוח . אני מדבר על כ.מסך 6600gt ומעלה ...
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לפני ההפעלה של כל משחק או תוכנה? הבעיה שלי שאני מנסה להפעיל משחק שלא שואל אותי לפני איזה רוזלוציה אני בוחר ואז מה שקורה שהמשחק מבקש תדר לא נכון מהמסך ולכן הוא לא עולה אני מבקש תוכנה שיודעת להפעיל כל ישום ברוזלוציה שאני בוחר תודה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיפעיל משחקים כמו שצריך כרגע זה המפרט שלי: AMD +3200 2 GHz 1GB RAM X1600XT האם יספיק לי לשדרג רק את הכרטיס מסך? משהוא בסביבות ה500 ש"ח להפעלת משחקים בצורה נורמלי (40 FPS) לא אכפת לי שתיהיה איכות בינונית, אני אשמח לשמוע המלצות לכרטיס מסך במחיר הזה. האם אני יצטרך להחליף את כול המארז? תודה,
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לדברים כמו:קצב ריענון, עוצמת הארה, זווית צפיה וכו'. כשאני אומר טוב אני מתכוון למסך לא יקר מדי אבל שגם לא יהיו בעיות של ghosting במשחקים. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כ.מסך GAINWARD 9500GT 1GB PASS DUAL DVI+HDMI זה כרטיס טוב לגרפיקה או צריך יותר טוב ואם צריך מה לדעתכם אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה בסביבות 1000 שקל וגם הצעה לתקצבי של 2000 שקל
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך על הלוח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך קצת יותר טוב ממה שיש לי על הלוח אבל לא משהו ממש יקר ואני גם לא רוצה להחליף את הספק כוח שיש לי כי אין לי תקציב לזה האם הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~44044~8~0.htm יעבוד איתו בלי בעיות?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1) למה צריך בעצם תמיד להתעדכן בדרייברים בכרטיס מסך? ואם זה כל כך חשוב מאיפה אני יכול להוריד בתודה טל!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-