עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. nivida Gforce 4 128MB Agp 4x mx 440 האם המשחק תומך בכרטיס הזה ואם הוא תומך הוא יכול לפעול אצלי ??????

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  2. מאז שעידכנתי את לגירסא החדשה.. המשחקים זזים באיטיות מורגשת... יש סיבה כלשהי?.. זאת בעיקרון השאלה היחידה.. עוד שאלה קטנה... יש לי 2 אפשרויות להורדה... אחת גדולה יותר.. עם ההוספה הזאת של ההגדרות משהו כזה... אז יראו יותר טוב.. או שזה ישנה משהו באיכות אם אני אתקין את הגירסא הגדולה יותר?.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by roeijac,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי, Geforce 8600GT 512MB לכרטיס מסך אחר. קודם כל, רציתי לשאול: האם בכלל זה כדאי? קודם כל, הנה המפרט שלי היום (לא עשיתי OC ולא החלפתי חומרה כלשהי): המחשב חדש, קניתי אותו לפני כ-4 חודשים. אני מתכוון למכור את הכ. מסך שלי ולקנות אחד אחר. בכמה לפי דעתכם אני יכול למכור את הכרטיס מסך שלי? (אם אסור לשאול את זה פה נא לשלוח לי בפרטי, תודה) אני חשבתי על Geforce 8800GT 512MB או 1GB. מה כדאי לי? אני מתכוון לשחק במשחקים כמו Tom Clancy's H.A.W.X (ששיחקתי בדמו ועם DirectX 10 היה לו FPS נמוך מאוד) ומשחקים נוספים. מה המחיר של הכרטיס הזה? ואגב, אני צריך שההפרש בין כרטיסי המסך (ההפרש במחיר בין הכרטיס שלי לבין הכרטיס מסך אחר מומלץ) לא יהיה גדול מ…

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by F430,

יש לי בנוסף ל5850 את ה7600GS מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by ilanb0,

בעבר נאמר לי שיש כרטיסי מסך ברמה טובה המובנים בלוח האם. כמעט עמדתי לרכוש לוח כזה כי שלי התפגר, עד שנמסר לי כרטיס מובנה כזה, משתמש בזיכרון של המחשב. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? האם זו סיבה טובה שלא לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  6. שימו לב להשוואה הבאה: http://www.cpluse.com/Module/Show.aspx?ID=1825 ה6200A, למרות רוחב פס מצומצם, מנצח את ה9550 ב9 מתוך 12 בנצ'מרקים (!)

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  7. האם מישהו מכיר את הכרטיס ועד כמה הוא שווה בקיצור כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  8. שלום ותודה על העזרה מראש. אני רוצה 8800GT מומהר , גם בגלל שאני לא רוצה לדפוק אחריות גם בגלל שאני לא מומחה OC וגם בגלל ששווה לי לשלם 100-200 ש"ח יותר מאשר להשקיע בזה זמן ( הזמן שלי יקר ). השאלה היא איזה כרטיס מומהר כדאי ושאלה לא פחות חשובה: האם אני חייב להתקין vista או שיש דרך להתקין DX10 על windows xp ? אני ממש לא רוצה ויסטה. אגב יש לי E6600 עם 2GB ולוח DQ6 gigabye. אני מקווה שזה מספיק בשביל הכרטיס. תודה

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by Nitro,

ערב טוב , יש לי תקציב של 600 שח + - אשמח להמלצות לכרטיס מסך איכותי במחירים אלו . האם יש בעיה לקנות דרך האינטרנט בחו"ל ולהזמין לארץ ? או שיש מכס ומיסים וכו' ?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  10. GTX 680 הוא יותר טוב מ 670 נכון? חבר שלי קנה שני מחשבים חדשים ופתאום הוא רוצה למכור אותם כי הוא נתקל בקשיים כלכליים. הוא מוכר את ה GTX680 שלו חדש עם קבלה ב 2000 ש"ח, יש לו 2 כאלה. מה אתם אומרים כדאי לי לקנות? אם מישהו פה רוצה את הכרטיס השני שישלח לי אימייל stamzrat9@gmail.com או 054-74-750-74 תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by mano4now,

הי, מהיכן אתם ממליצים לרכוש כרטיס 1060 ? אני מאזור ראשון ? האם לרכוש מחו"ל ? אם כן, האם אני מאבד את האחריות ובכמה זה בכלל מוזיל ?

12. Started by AVI.S.T,

מדי פעם שאני משחק (שעה ככה) בAA, GTA,וכו' זה ניתקה לי בתמונה איזה 20 שניות ואז יש מסך בצבע כחול (כתוב דברים אבל אני לא יודע אגלית טוב וזה גם עושה תמסך הכחול הזה 5 שניות) ואז עושה הפעלה מחדש ושהמחשב עולה זה כותב לי הודעה אל תשלך של גיפורס 6600 LE וגם של וינדוס אבל אני חושב שהוינדוס לא קשור מה אני עושה כדי לשדר תבעיה?

• 14 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by creed111,

ברשותי מחשב עם מעבד e6300 2g של זיכרון ddr2 667mhz כרטיס מסך נוכחי - מבוסס 7100 nvidia עד היום המחשב שימש באופן בלעדי להקרנת סרטים- בעיקר תכני hd וכותרי dvd החומרה שברשותי איפשרה לי לנגן כל קובץ, ולו הכבד ביותר בצורה חלקה ובלי בעיות. אני רוצה להסב את המחשב בשדרוג של כרטיס המסך בלבד (כרגע) לכזה שיצליח להריץ משחקי ספורט ופעולה. הדרישה שלי היא להוציא רזולוציה של 720p, אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר שכן זו הרזולוציה שהטלויזיה שלי יודעת לעבוד איתה בצורה הטובה ביותר. התקציב הוא עד 800 ש"ח, אלא אם כן תגידו שעבור תוספת של כמה מאות שקלים אני אקבל יתרון משמעותי. הדרישות מהכרטיס- שידע להוציא תמונה טובה בשידורי hd ו- dvd שיריץ משחקים ללא בעיות אם יש לכם כוח, להשכלתי אני אשמח אם מיש…

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by dani86,

אז ככה לחבר שלי היתה איזשהי בעיה עם המחשב והוא לא הצליח להתקין ווינדוס XP והמחשב עשה ריסטרטים כל הזמן אז אמרו לו במעבדה שיש בעיה בכרטיס מסך (בזיכרונות) אז הוא צריך לקנות חדש... יש לו GEFORCE 3 TI שעבד אצלו באופן מפתיע בצורה מעולה!!! ועכשיו הוא חייב לקנות חדש אבל בתקציב נמוך של 500 שקל בערך... הציאו לו בחנות ההיא GEFORCE FX 5700LE של INNO3D כאשר באתר כתוב שהוא 128 BIT ויש לו CineFX 2 ן 128 מגה זיכרון... השאלה שלי האם הכרטיס שווה משהו והאם הוא יותר טוב מהג'יפורס 4 טיטניום? והאם העובדה שהוא LE אומרת שיש לו צינוריות סגורות שניתן לפתוח?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by sahargt,

1 רציתי לדעת עם דריברים החדשים של ATI 4.3 טובים יש לי כרטיס מסך מסוג 9800XT יש לי את דריברים מסוג 4.2 החשב על המחשב

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by generalA,

אני מחפש מסך "19 LCD של חב' טובה עם MS (זמן תגובה) נמוך (13-16MS לערך), במחיר הוגן של 1900 - 2000 שקל. ולא של PROVIEW !! כי שמעתי שזה זבל של מסכים. תודה אנשים !

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by qpalzm,

השאלה היא פשוטה ונובעת מסקרנות. מה הייתם מעדיפים? אחד כזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1615 או שניים כאלה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX66128D&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1821&aff=Zap

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by andav,

אני יודע שזה לא משהו אבל אני גם לא צריך משהו מדהים. אני צריך כרטיס שיכול להפעיל מישחקים בנוסח harry potter ודומיו. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by zolder,

האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי עם הכרטיס(הרקולס רדאון 9800 לא פרו) או להוריד אחרים,ואם כן אז מאיפה?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by kobiperez,

שלום ברצוני לשדרג את המחשב על מנת להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות ככל האפשר, אין חשיבות לחברה ATI,NVIDIA הכל אוכל ... מפרט: ספק: 400W של סיסוניק מעבד: athlon 2 x3 זיכרון:2gb אני מתכנן להוסיף עוד 2. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by sneaky,

שלום לכולם יש לי לוח אם של gigabyte z97x gaming 3 הלוח תומך בsli והשאלה שלי אם שווה לי להשקיע בכרטיס של amd כי אני משתמש ברזולוציה 1080-1920 שזה מושלם ל-480 כולל הצריכת חשמל המאוד נמוכה אבל אז הלוח אם שלי פשוט לא בא לידי ביטוי וגם לעתיד שאני ירצה לבצע מערך אני יצטרך לקנות 2 כרטיסים. עדיף פשוט להשקיע ל1070 למרות החוסר מימוש לכרטיס? בכול אופן מעוניין לשמוע עוד דעות תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  22. Started by shumaher,

האם זה אפשרי לחבר למחשב 2 מסכים כך שכל מסך יציג משהוא אחר וגם לשלות בעזרת 2 מיקלדות אלחותיות במחשב כך שכל מיקלדת תהיה שיכת למחשב אחר בקיצור אפשרי לעשות 2 מחשבים ממחשב אחד???? תודה.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

הDXDIAG מציג לי REV 0, ומישהו רשם בפורום מעבדים שיש לו REV 0.8 לא הבנתי טוב או משהו?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. Started by sahar_shalom,

עד כמה חשובה מהירות כרטיס המסך?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by p-o-i,

בכמה ה1950XTX באמת יותר טוב מה1950XT??....(חחח תפסתי את תצומת הלב שלכם אה...היתם בטוחים שהולך להיות פה משהו מעניין דעה כל שהיא על הנושא...אבל למרבה המזל הנאחס של הרבה ממכם אני באמת שואל...)

• 7 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.