כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מחר אני רוצה לרכוש את הכרטיס, האם זה ישנה אם אני יקח 512 או 1024 מגה ? לסרטי Bluray 3D מלאים או לסרטי Full SBS ברזולוציית 3840X1080 ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם הוא טוב בשביל משחקים כמו Red ALert FIFA , call of dute GTA החדשים תודה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע איזה מתאים לי למחשב תוכלו לעזור ולתת המלצות לוח אם- GA-G31M-ES2L מעבד- dual core e5300 זיכרון 2G אני מחפש משהו בסביבות 400 ש"ח אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה למשחקים וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה, גם אחרי עדכון דרייבר, הכרטיס לא מוכן לאפשר לי לקבוע את הרזולוציה ל1366X768. הכי קרוב שזה נותן זה 768X1024. החיבור הוא D-SUB ניסיתי גם לשים מתאם DVI לD-SUB, כמובן שאין הבדל. 1366X768 לא מופיע בכלל ברשימה. מה אפשר לעשות? האם כבל DVI ל HDMI יעזור בזה? אם כן, איך גורמים לכרטיס להעביר גם את הSOUND? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך nvidia GeForce 8600GT 256MB איזה יצרן כדאי לי לקנות? כמובן שאני מחפש יצרן איכותי, שהמוצר שלו לא מתפרק אחרי שלושה חודשים, אבל כמובן במחירים סביר של ה500-550 שקל. (לא נורא אם קצת גולש מהתקציב)
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה. בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה. השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה. הכרטיס: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם Peeps, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חדש. אחרי שקניתי את אובליביאן שלא רוצה לעלות אצלי בגראפיקה נורמאלית זה הכה בי שאני חייב כרטיס מסך חדש. כי שאר המפרט שלי לא רע, יש לי מעבד 3.0 של אינטל, 2 ג'יגה ראם ואחלה מערכת סראונד בחדר עם כרטיס לא רע. אין לי תקציב ולא רצון כרגע להחליף את כל המחשב שלי בגלל זה אני תקוע עם לוח אם AGPX8, אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה בטווח מחירים עד ל1500 בערך. תנו לי את הכי טוב שאני יכול, כי אני מצאתי המון אפשרויות ואני לא מבין מספיק בשביל להחליט מה טוב יותר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום! ברשותי X1950pro היום הייתה הפסקת חשמל, ולאחר שהפעלתי את המחשב, משום מה הכל היה מאוד חשוך, רואים, אבל בקושי. שללתי את האפשרות שזה המסך משום שהתפריט של המסך בבהירות המקורית שלו. שללתי את האפשרות שזה מהוינדוס משום שהכל חשוך גם כשהמחשב עולה בהתחלה. למישהו רעיון נוסף? תודה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי שאלה:האם שווה המחיר של 300-350 שח תוספת בין ה8800GT לGTS כדי לקבל עוד FPS או שבשניהם מקבלים בערך את אותה כמות FPS? תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אחי החזיר לי היום את הRADEON 9700PRO שלי! ביפר ארוך לא משנה... ועשיתי 3DMARK2001 SE 330 1024X768X32 בלי AAAF עם REFRESH RATE 70 HZ וקיבלתי 9697 זה די גרוע בשביל המפרט שלי.. לא?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ERRR ! - אני אחרי פירמוט נוראי הכל כבר שוחזר והותקן מחדש חוץ מדבר אחד מעצבן שלא מצליח להתגבר עליו ! הרזולוציה פשוט לא מוכנה לעלות מעל 640X480 ! זה מטריף כי ניסיתי הכל ! דרייבר 9.2 הכי חדש , חשבתי אולי פה הבעיה ... הסרתי והתקנתי 9.1 ...התקנתי דרייבר למסך הכי עדכני ... (ati 4850) הוא נותן את כל הרזולוציות כביכול לבחירה אבל משאיר את זה על 640 ! גם כאשר אני משנה מהDISPLAY כפי שרואים בתמונה וגם שאני מנסה מה CCC עצמו בתמונה השניה ניתן לראות שכן הוא מזהה ששיניתי כבר ל 1680 ושואל אם להשאיר ברזולוציה הזו - אבל הכל על 640 וגם נשאר על 640 מה עוד אפשר לעשות ? מה נועל לי אותו על 640 ? תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כאשר ל 8800 לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ול 9600 X2 לוח אם ASUS P5N-D תודה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
"ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדי לי להוסיף 200 שקל בשביל Fx 5200 מ gf 4mx 440 ?????????// חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!1 תודה מה יותר טוב אבל Gf 4 mx 440 or fx5200 ??????
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה לאחר פימוט המחשב... אנידי מעוניין בבנצ' ... בכל אופן הסתכלתי באתר של FUTUREMARK ויש להם או את גרסת הפרו שצריך לשלם עליה... או את הרגסה החינמית אבל אי אפשר לפרסם בה תוצאות או להשוות בORB , אז אולי פספסתי משהו? כל מי שכאן בפורום שמפרסם בORB שילם על 3DMARK?? אם אני טועה, ויש גרסת FREE EDITION המאפשרת לי להכנס לORB, נא תביאו לי לינק... תודה ושבוע טוב..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/video-nvidias-amazing-human-head-demo
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. אם כן - איך?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
GTX 680 הוא יותר טוב מ 670 נכון? חבר שלי קנה שני מחשבים חדשים ופתאום הוא רוצה למכור אותם כי הוא נתקל בקשיים כלכליים. הוא מוכר את ה GTX680 שלו חדש עם קבלה ב 2000 ש"ח, יש לו 2 כאלה. מה אתם אומרים כדאי לי לקנות? אם מישהו פה רוצה את הכרטיס השני שישלח לי אימייל stamzrat9@gmail.com או 054-74-750-74 תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איך מחברים את הכרטיס מסך למחשב? ואיזה נזק יכול להגרם מהרכבה עצמית.? אם אפשר להראות בתמונות זה יעזור תודה!
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי יש לי RADEON 9200 שתומך ב DIRECTX 8.1 כרגע מותקן לי במחשב XP עם DX8.1 אבל יש לי תוכנה לעריכת וידאו שצריכה DX9 האם הכרטיס יעבוד עם התוכנה הזאת? האם עדיף לי לחפש תוכנה שתומכת בDX8.1? במה מתבטאת העובדה שיש תמיכה ב-DX מסוים? האם כרטיס שתומך ב DX8 יתמוך בחלק מ DX9? אני לא משחק משחקי מחשב, אז אני ממש לא מכיר את הנושא, השאלה המרכזית היא האם ביצועים/איכות של צפייה ועריכת וידאו (פשוטה) תיפגע מהמעבר ל DX9? שאלה אחרונה, האם DX9 יציב? כי אני יודע שהוא יחסית חדש תודה לכל מי שיסדר לי את הבלאגן בראש....
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~SF-PX88GT512D3-HP~8~0.htm הוא יעבוד טוב במשחקים כבדים???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב יחסית חלש עם כרטיס מסך עלוב ביותר (geforce 210)! יש לו 2 ג'יגה זיכרון, מעבד: I5 750 ולוח אם: MSI P55-CD53. השאלה שלי היא: אם הוא ישדרג את הכרטיס מסך ל-4830 האם המחשב יוכל לנצל את כל הכח של הכרטיס בלי שהמעבד והלוח אם יהוו צוואר בקבוק? המעבד והלוח חזקים מספיק? שווה להשקיע? כי כרגע משחקים חדשים זוחלים אפילו בהגדרות נמוכות!!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות מפרט כבד מאוד לשנים הקרבות כולל מסך 22' (226BW) במפרט כללתי זוג 8800GT של טוויטנק מקורירים על ידי שני מאווררי 92' סמ שאר המפרט שחשוב: ASUS P5N-D E8400 W.D320GB AAKS 4GB RAM 1066MHZ REPAER X של OCZ מארז HUSH ספק VX550 Tuniq Tower 120mm והמפרט יעבור OC כבד כמה אני אמור לקבל בקרייסיס על הגדרות HIGH כולל AAX4
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש Sapphire Radeon X800GTO 256MB את הדגם הזה ל agp*8 והבנתי שיש בו 12 צינורות עיבוד לעומת ה 6600gt ששם יש 8 מהם ההבדלים בינהם? ואיפה אפשר לרכוש אותו לאי גי פי במחיר הכי זול אםפ בכלל ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-