כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
איזה redeon מישתווה לgeforce 7950gt האם redeon x1950 pro או משהו אחר ואיך הוא בכללgeforce 7950
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני כבר בתהליכי קנייה של ה 1950 PRO מ- KSP אבל אני רק רוצה ליהיות בטוח שלא יהיה לי צוואר בקבוק... ואתם ממלצים לקנת את הגרסה של ה- 512 ? הוא ינצל ? וחשוב להזכיר שאני משחק עם מסך 17" LCD ורק שתבינו שהמאתיים שקל האלא ממש ממש גבוליים בשבילי...
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך? אני מצרף 2 תמונות: האחת של הכבל שקבלתי והשני את היציאות שיש לי בוידאו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אתם מומזמנים לציין איזה ובאיזה חנות אפשר לקנות תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שמתי לב שיש איזהשהו חיבור מלבני כזה בצד שלו של מה החיבור הזה? עריכה- 1.האם שינוי מחיבור של PCIE X4 לPCIE X16 יגדיל לי את הביצועים? בכמה? במפרט הזה אני מקבל בערך 4000 ב3DMARK 05 זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(אני מקווה שאני לא מציף את הפורום, אבל יש לי התלבטיות קשות כי גיליתי שהתקציב שלי יורד לאיטו.. ???) האם הכרטיס הזה מספיק חזק להריץ מחשקים חדשים (NFS carbon, FEAR) עם כל הפילטרים ברזולוציה 1024-768 ומעלה? לא כך כך חשובה לי הרזולוציה, כמו הפילטרים ו HDR מה הספק כוח המינימלי בשבילו? מאיזה חברות כדאי לקנות אותו? עברתי על הרבה חנויות וזה היחיד שמצאתי: XFX GeForce 7600GT 256MB AGP http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2747 (התקציב הוא 1000 שח פחות או יותר) ושאלה אחרונה, winfast זה גם כרטיס שמתאים למשחקים? ותודה לכל מי שענה לי עד עכשיו על כל השאלות, ממש עזרתם לי
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מתי ירדו מחירי ה 8800 של NVIDIA ובמיוחד ה 8800GTX ??? ומתי יצא ה R600 לשוק ???
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי Evga 7800GTX KO שמגיע עם אוברקלוק מהחברה ואני רוצה לקנות XFX 7800GTX זה אפשרי לעשות ביניהם SLI??? כי סך הכל זה אותה הליבה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 AGPX4 זרוק,מה יקרה אם אני אחבר אותו לסלוט PCI רגיל? הוא יעבוד אבל לאט? לא יעבוד בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את NGO ATI Optimized Driver V1.6.12 הדריבר הזה שיפר את הביצועים במשחקים משמעותית ויש שם גם מלא אפשרויות בתפריטים שווה הורדה מהאתר הרשמי:NGOHQ.COM
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה הFPS הכי נמוך שבו משחק רץ במהירות נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מסתבר שלא. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט. הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים. טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל. חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין. יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים. אשמח לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המסך של דל ה24 אינץ ויש לי בבית טלויזיה רגילה שמחוברת בכבלים לא להתבלבל עם הוט אלה כבלים רגילים אין ממיר או משהו החיבור מהקיר הולך ישר לטלויזיה. האיכות סבירה לא משהו מטורף (כמו הסרטי HD במחשב חח) בקיצור רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב חיברתי את המסך בבננה לטלויזיה והאיכות על הפנים כמו כן גם צריך להשאיר את הטלויזיה דלוקה כדי שיהיה אפשר לראות... בקיצור חשבתי על לקנות כרטיס טלויזיה החיבור הוא אנלוגי. למישהו יש המלצות? עדיף למשהו פנימי כדי שאנילא יתחיל להסתבך עם הרמקולים יחובר לי למחשב בעתיד מערכת 5.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת: 1-בכמה אחוזים ה-PALIT 7600GS SONIC ,יותר חזק מה-7600GS הרגיל? 2-האם חברת PALIT אמינה?<אשמח לקבל לינק לאתר בקורת> 3-בהנחה שאני קונה כרטיס מסך 7600GS איזה חברה כדאי לקנות,לידטק,או גיגהבייט ?<יש יתרון לקירור באחד מן החברות?> בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום היום היתחדשתי ב 1950PRO של HIS רשום שהליבה היא 575 והזיכרונות הם 1380 עלה לי 1090 שקל כולל מע"מ ותשלומים שווה אה ? ? צינורות עיבוד כמה יש לו כמה הוא מישתמש ? היתי שמח לתגובות אישיות בנוגע לחברה ולכרטיס הזה עצמו ממש אחלה של דבר תומך בהמון דברים מה צריכת החשמל שלו ? רב הכרטיס מכוסה קירור והכל שוקל איזה 2 טון ממש כבד מריח טוב ... בקשר לחיבור החשמל נמצע על הכרטיס חיבור 6 פין מלבן לא מולקס סטנדרתי (הנפוץ יותר) אלה כמו החיבור של הלוח אם 4 פין מרובע רק עם עוד 2 בצד מה אני יעשה איתו ? ואם אין לי חיבור כזה ? אגב המחשב שלי די ישן עם AGP וסוקט 478 ככה שבקרוב אני מקווה שיהיה לי גם 6600 חדש ...
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
מתי זה אמור לצאת כי פשוט נמאס כבר לחכות?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי כרגע 300W, יספיק? אם לא אז מה המינימום? ומה הדרישות של 8800gtx? בשביל תוכניות לעתיד..
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
דריוורים לכרטיס? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח אבל הוא מתלבט מה הכי כדאי לו... מישהו יכול לעזור אולי מה הכי שווה לקנות בטכנולוגיה Pci-Express, צריך במיוחד למשחקים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שוב אני,שוב התייעצות חשובה! שוק כרטיסי המסך ממש פורה הן בייצור והן בשמות המסובכים וקשים להבדלה!! מהו כרטיס המסך בעל הביצועים הגבוהים ביותר?? ולמה ה--FX 4500 עולה יותר מ-FX 7900 או מהסדה 9 למשל?? למה כל כךממליצים על סדרת ה-8800GTX או ה-GTX כשר ישנם כ.מ. רבים יותר טובים?? והאם QUAD של נווידיה זה עם מספר ליבות להשערתי?!?! אשמח לתשובה על כמה מעבדים מהשורה הראשונה ופירוט עליהם! תודה!
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה אצלי את FS2004, ואני מעוניין "להריץ" אותו מהר יותר. כרגע המחשב שלי הוא בעל מעבד אינטל סלרון 2.5 ג"ה, ו512 מ"ב ראם. הכרטיס מסך הוא און-בורד, שזה בהחלט לא משהו. אני מוכן להשקיע כ 300-400 ש"ח בקניית כרטיס מסך יחסית ישן, אפילו יד שניה, מלפני שנה-שנתיים, אבל שיספיק בשבילח להריץ את המשחק כראוי. הםא מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיסים מתאימים למשחק, ומה עלי לחפש?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
עריכה: אחרי בירור קצר, הגעתי למסקנה שאין לי את היכולת לקנות את ה- X1950XTX אבל בכל זאת, אשמח לדעת אילו כרטיסי מסך יוכלו להציג לי את BattleField 2, Quake 4 ו- obilivion ברזולוציה גבוהה של 1024x728 (נראה לי) ומעלה. יש כאלו במחירים סבירים? עד 2,000? והשאלה החשובה ביותר שלי- מה זה DX10 והאם שווה לחכות?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-