כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלומות, בעקבות הדיון הקודם בו ביקשתי שילוש חדש והבנתי שהכרטיס AGP(ג'יפורס 7600GT) שלי תוקע אותי, הצלחתי לקבל עליו זיכוי חלקי(350 ש"ח) מנעה מחשבים(כל הכבוד להם, לא הרבה חנויות היו מסכימות בכלל לתת זיכוי!). לכן, יחד עם השילוש החדש, אני צריך גם כרטיס מסך חדש, עד 700 ש"ח, מנעה מחשבים. בהתחלה חשבתי לקחת 7600GT לPCI-E, אבל לאחר שיטוט די מעמיק בפורום הבנתי שהוא כבר כרטיס מתיישן, לא תומך dx 10(גימיק לא גימיק, אמרתם אותו דבר על 9.0C, ומלא אנשים נדפקו) ולפי מבחנים שראיתי(בעיקר טבלת ההשוואות של טום:http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=858&model2=855&chart=318) ה8600GTטוב ממנו, והוא גם תומך dx 10, אז למה לא? ואז ראיתי כל מיני המלצות על הHD2…
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאני משחק משחקים 3D, אז יש רעש מהמחשב. אני נכנסתי הגדרות כרטיס מסך וראיתי אם אני מוריד את הGPU CLOCK אז אין רעש, ואם אני מעלה מחשב עושה רעש. הבעיה היא לא מאורר, הבעיה שאם אני מעלה את הGPU CLOCK HIGH PERFORMENCE אז יש רעש מהמחשב, כנראה מכרטיס מסך. שאני משחק משחקים הGPU CLOCK עולה ואז יש רעש מעצבן. למה זה? הרעש לא כל הזמן, הרעש רק שאני משחק במשחקים 3D וכרטיס מסך מתאמץ.. לקחתי לחנות מחשבים KSP ובדקו כרטיס מסך ובסוף הם אמרו שזה נורמלי אני גם בקושי שומע רעש וזה רק במשחקים כבדים זה לא מפריע. האם רעש חלש זה בסדר מה שאמרו לי בחנות KSP? כרטיס מסך בדגם : Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E המחשב שלי קניתי לפני שבועיים עדיין חדש. בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
^^ השאלה בכותרת!! התנאים הם: תקציב עד 1000 שקל! PCI-E אני מעדיף את אחד ממשפחת כרטיסי המסך של NVIDIA תודה לעוזרים!!
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי מהר מהר מהר......... GALAXY נחשבים טובים בכרטיסי מסך ? הבנתי שלא ממש שהם נחשבים בערך כמו ספיר שהם לא הכי טובים..... בבקשה עזרו!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך אבל עדיין זה לא דחוף לי . כי אני מתלבט אולי אמורים לצאת כרטיסים חדשים .או ירידת מחירים . כי תמיד קורה לי איך שאני קונה כרטיס, חוק מרפי המחירים צונחים.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני בדיוק רוצה לקנות אחד ועכשיו נתקלתי בכתבה על ירידת המחירים, אני יודע שזה ספקולטיבי, אבל מנסיון העבר, כמה זמן לוקח למחירים להתעדכן אצלנו?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד e2160@1.80 ghz 2 ג'יגה זכרון DDR 2 667 MHZ ולוח אם של אינטל D945GCNL שלא ניתן לעשות איתו אובר-קלוק. ספק כוח ג'נרי כנראה - MONO MODE 500W אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס שיוכל להריץ את בד קומפני 2 ברוזלוציה 1280 על 1024 אפילו על ההגדרות הכי נמוכות בצורה טובה. בתודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ¤297 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV340 אני רוצה לקנות אותו ואם הוא כל כך זול אז יכול להיות שהוא דפוק או גרועה מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבדE6300 לוח אם PCI-E Asus P5L-VM 1394 וכרטיס מסך 7600GS מה הכרטיס הכי חזק שהמעבד לא יגביל שיעבוד לי על המחשב? ומהו הכטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים-מחירים? תודה
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שבזמן משחקים נשמע כמו מטוס ממריא. הנחתי שזה או המעבד או הכרטיס מסך, ולאחר בדיקה עם תוכנת FAN CONTROL נראה שזה הכרטיס מסך - NVIDIA RTX 3060 TI אני לא רוצה להתעסק עם זה ולנסות לפתור לבד. מעדיף לשלם לחנות או טכנאי שיפתרו לי את זה. אין לי בעיה להחליף את הכרטיס מסך אם זה הפתרון המומלץ. אני רק רוצה שהביצועים לא יפגעו (לא הייתי מגדיר את מה שיש לי כTOP LINE אבל זה מספק אותי, ואני רק לא רוצה לאבד ביצועים), ושהמחשב יהיה שקט בזמן משחקים. המחשב די שקט ביום יום, רק מרעיש בזמן משחקים. שיחקתי NO MANS SKY והרעש היה בלתי נסבל, ועכשיו ניסיתי להתחיל EXPEDITION 33 והרעש פשוט מוציא לי את הכיף מהמשחק. אשמח לשמוע עיצות.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו הכותרת,יש לי בבית רק כרטיסים של AGP, עד שאני אקנה כרטיס DX10 אני רוצה לחבר איזה כרטיס חוץ מהמובנה המעפן שלי :\ אז יש דבר כזה? :s05:
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
הכרטיס של ZOTAC עולה 880 ש"ח בKSP והכרטיס של INNOVISION עולה 882 ש"ח בIQPC איזה מהם עדיף? יש הבדלים בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה יותר טוב בהנחה שהקליבר יקר ב-50 ש"ח יותר מי מהם עדיף? (XFX/SPARKLE/BFG) לגרסת GTS אם 640MB....
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 Pro עכשיו שאני מתחיל לזוז או לשחק גם לפעמיים שאני עומד בכל מיני משחקים יש לי רעידות מחרפנות כאלה מה יכולה להיותת הבעיה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן פתחתי אשכול לא מיזמן על בעיה במשחקים שהכרטיס מסך מפסיק לפעול אז היום שחקתי בעוד משחק ועכשיו לא רק שהכרטיס מפסיק ליפעול אלה שהמחשב עושה ריסטרט .. היה לי תבעיה הזאת ממש מיזמן היה לי אחריות אז שלחתי אותו לתיקון תיקנו לי ועברה הבעיה הטכנאי אמר שהוא החליף לי את הכרטיס הספק והמעבד עכשיו בדקתי טמפרטורות והכול תקין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מקליט מהלווין למחשב דרך כרטיס הטלווזיה ההקלטה עוברת פרים אחרי פרים באיטיות, לעומת זאת כשאני רואה את הקובץ אני רואה את זה מהר מדי, האם כאשר אני אצרוב את התוכנית לDVD זה מסתדר רואים את התוכנית רגיל? או שצריך לכוון???
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
פתוח לכמעט כל הצעה (לא משחק פולו, סימס ודיאבלו 2) אבל בכללי תבקשו משחקים, תבקשו רזולציות, תבקשו פילטרים ותקבלו
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ואופיס ועושה בו גם שימוש רב לצפיה בסרטים וסדרות. רציתי כרטיס עם יציאת DVI כי הבנתי שחיבור מסך דרך יציאה זו משפר מאוד את חדות הטקסט והוידיאו. האם אכן אני זקוק לכרטיס ואיזה? [אני רוצה גם שתהיה לי אפשרות פה ושם לשחק, אף שבאמת זה כמעט לא קורא!] אין לי הבנה בתחום, אשמח לתשובותיכם המלומדות!
-
- 14 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד. ברצוני לדעת האם כרטיס המסך Radeon 4870X2 יעבוד בצורה טובה עם המפרט שלי?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהשימוש העיקרי שלו הולך להיות לעבודות גרפיות בעיקר תלת מימד. אבל מאחר שכרטיסי ה QUADRO עולים כמו בית וממה שראיתי בביצועים(לא מדבר על עבודות גרפיות ספציפיות אלה ככלל)לא בשמים, אני שוקל לקנות כרטיס מסך מסדרת GeForce או Radeon. אני עוד לא עמוק בתוך העסק של עבודות תלת מימדיות ואין לי תוכניות לעשות סצינות של מיליוני פוליגונים. האם בכול זאת לקנות QUADRO הבנתי שכרטיסי NVIDIA בכללי עובדים יותר טוב עם תוכנות כמו AFTER EFFECT ובכלל תוכנות תלת אז הכיוון הכללי הוא לשם, האם זה נכון או שאפשר גם כרטיסי ATI? ואם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 שקל, אלא אם כן יש לכם משהו הרבה יותר טוב בלי לעבור את ה2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זה הכרטיס מסך שלי ATI Radeon 9550 / X1050 series יש בהורדה של הדרייברים גם את ati radeon 9550 וגם את ati radeon x1050 מה יותר טובב ?? את מי מהם להורידד :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב סלרון מעבד 3000 עם כרטיס מסך NVIDIA 5200 ואני רק צופה בסרטים במחשב, עד לא מזמן ועדין בערך כל סוגי הסרטים עובדים היטב, אך לאחרונה סרטים חזקים וגדולים באיכויות 720 ו 1080 אשר חלקם עובדים החלו לרוץ לאט ויש קפיצות, האם אוברקלוק ישפר לי את הצפייה? איזה אוברקלוק צריך? 3D או 2D ? כי ראיתי שיש שתי סוגים שאפשר לבצע אוברקלוק. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! איש לי בעיה עם ה8600GT שלי ,במקום לעבוד על X16 הוא פתאום עובד X1 ,והביצועים במשחקים ירדו ממש ... בCOD 4 היה לי 100 FPS בערך ,פתאום יש לי 30 FPS וזה נתקע מאוד ... יש פתרון לזה? ד"א המפרט שרשום הוא לא נכון ...זה המפרט החדש: E6550 2.33GHZ| P35-S3L |2GB Kingston |8600GT 256MB |JSP 880E
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-