כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
מי יכול להביא לי את המפרט התכני ? בתודה מראש !@
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כאשר אני בסביבת חלונות RIVATUNER מראה ש המהירות של הCORE 299 ואילו כשאני משחק הוא מראה 502 למה זה כך האם המהירות האמיתית היא 500 או 300 . עוד שאלה שמתי לב שאני יכול לעלות בתוכנה את מהירות השעון האם כדאי וכמה? נ.ב סליחה על השאלות הטיפשיות
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום,דיברתי עם חבר שלי וזה הוא רוצה לקנות מחשב חדש עם מסך חדש,וכל הבית שלו בכל מחשב יש מסך LCD,נכנסתי לעניין שאלתי אותו אם הוא מעונין למכור לי הוא אמר לי כן ב400 ש"ח ועם עוד כמה דברים שאני יסדר לו במחשב שלו,עכשיו אני אחד שמשחק משחקים לרוב הוא קנה את המסך הוא טוען לפני שנה וחצי או שנתיים ב3500 ש"ח אני לא זוכר אם זה 19 או 17,זה של LG שאני ילך אליו אני יבדוק אם יש פיקסלים שרופים. עכשיו את המסך שלי אני יתן לאח שלי מכיון שיש לי כרטיס מסך חדש אז רובכם פה אמרו לי להחליף למסך חדש,לא בא לי כל כך על ה CRT אני מתעניין לעבור ל LCD השאלה אם יהיה כל כך הבדל במשחקים בין ה CRT ל LCD? תודה מראש. נ.ב אני לא זוכר את הדגם הנוכחי של המסך מחר אני אשאל אותו. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה עדיף מסך דק שטוח או מסך שמן שטוח??? מתלבט קשות בין מסך דק לשמן עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ביום יומיים הקרובים הוא אמור להגיע אליי בדואר . מה דעתכם על הכרטיס הזה ? האם הוא טוב לOC ?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה יותר טוב 1950XT 512 MB הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 אז ח'ברה מה יותר טוב 1950 XT הוא X1950 CrossFire למרות שיש לX1950 CrossFire יתרון בגלל שיש לו DDR4 לעומת הDDR3 של 1950 XT תודה נתנאל
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי עכשיו על הכתבה באתר לכרטיסי ה 8600-8500 וראיתי משהו מוזר - גם לי יש 8600GTS של INNO3D. קבלתי אותו מנעה מחשבים לאחר שה 7900GT הלך לעולמו. (מי שלא זוכר את הסיפור שלי שיעבור אחורה..) מה שמוזר שהקירור שיש לי על ה 8600GTS הוא הקירור שמופיע כאן בכתבה על ה 8600GT וממש לא כולל את כל הגוף קירור הגדול הזה שיושב גם על הזכרונות.. אז מה זה אמור להביע ? דפקו אותי בקירור מאולתר או מה ? *עריכה* עכשיו בדקתי גם באתר של INNO3D - אצלהם מופיע הכרטיס כמו שאני קבלתי ולא כמו שבכתבה שלכם.. מוזר.. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/gf8_index.htm דבר שני - התוצאות שקבלתם איתו ב COMPANY OF HEROES קצת מוזרות לי .. אני מקבל תוצאות טובות יותר עם הגדרות גבוהות יותר על מחשב…
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
היי, התקנתי את הכרטיס הנ"ל תחת ויסטה הוא מגיע עם כניסת vivo , אני רוצה לחבר לכרטיס את הממיר של הכבלים על מנת לצפות בטלוויזיה, ואולי גם להקליט לפעמים מבחינת סאונד אני רוצה לחבר את היציאה האופטית של המחשב רק מה - אני לא מוצא את ההגדרות שמגדירות לי כניסת ווידאו , ובאיזה תוכנה אני צופה באינפוט של הטלוויזיה אודה מראש על כל עזרה בעניין הזה, מעניין אותי למצות את היכולות של הכרטיס וקצת קורה שמסתבכים .. טל.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
למחשב שני מבוסס AGP איזה כרטיס יתאים יותר בהנחה שאני רוצה לשחק עליו משחקים ספק 400 של JSP. ומעבד אתלון XP 1800 מגצ.התקציב נא בין 400 ל 700 (אם יש הצדקה להשקיע בכלל ). איזה מהם יתאים יותר למחשב הזה והאם בכלל הוא יעבוד עם הסדרות החדשות 2600? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
R680, שני ליבות של RV670XT/HD3870 בכרטיס אחד יעלה כ350$-300$ ויגיע בינואר. הכרטיס הנ"ל, ישתמש בשבב גישור שיעזור לתקשר בין הליבות . עיצוב כזה (ריבוי ליבות בכרטיס אחד) נראה בעתיד בכרטיסי מסך לשוק הגבוהה כמו למשל R700. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20071219PD206.htm
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי..! יש לי אפיק AGP X8.... התקציב שלי הוא בערך 500 שקל... מה הכרטיסים שאני יכול לקבל בטווח מחירים הזה..? תודה!
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה <--- המטרה שלי היא לראות טלויזיה במחשב ולהקליט למחשב את מה שאני רואה. כרטיס טלויזיה? איך זה עובד? יש לי YES בבית? אני יוכל לראות את כל הערוצים? אני מחבר אותו לכרטיס מסך? לאן מחברים אותו? אשמח להסבר קצר והכוונה שלכם. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום ותודה על העזרה מראש. אני רוצה 8800GT מומהר , גם בגלל שאני לא רוצה לדפוק אחריות גם בגלל שאני לא מומחה OC וגם בגלל ששווה לי לשלם 100-200 ש"ח יותר מאשר להשקיע בזה זמן ( הזמן שלי יקר ). השאלה היא איזה כרטיס מומהר כדאי ושאלה לא פחות חשובה: האם אני חייב להתקין vista או שיש דרך להתקין DX10 על windows xp ? אני ממש לא רוצה ויסטה. אגב יש לי E6600 עם 2GB ולוח DQ6 gigabye. אני מקווה שזה מספיק בשביל הכרטיס. תודה
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עם השקת סידרת ה 9XXX של nvidia חברת ATI הצהירה על הורדת מחירים מידיית. פה בארץ כלום לא קורה,יש צפי?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס מסך powercolor x1950? האם זו חברה שניתן לסמוך עליה?
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תכינו הרבה מזומנים בשביל ה8950GX2 שיעלה 600$. בטח ובטח אם אתם מתכננים לקנות אותו בארץ
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי DVD Rom במחשב, וקניתי לא מזמן Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 Mb ויש לי 2 שאלות: 1) יש לו VIVO? 2) מה תהייה האייכות של הדי ווי די אם אני אחבר תמחשב לטלוויזה, אם משהו יודע..?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נו. אז Diamond חוזרים לעסקי הכרטיסים ובצעד אמיץ מציעים כרטיס חדש מבוסס על ה-Radeon 7000 הישן? (והטוב?). ראיתי שהכרטיס יוצע במחירים של כ-50$ בחו"ל. ואפילו יש כבר חנות שמציעות אותו בסביבות ה-30$. מישהו כבר ראה את הכרטיס הזה בארץ? הוא יכול להיות נחמד מאוד למי שרוצה לקנות כרטיס מסך למחשב יחסית ישן ואילן לו כוח או זמן להתווכח על מחירים עם אנשים שמוכרים מוצרי יד שנייה ברחבי הנט (אני חושב). מוצר חדש, עם אחריות, מבוסס על צ'יפסט אמין של ATI צריך להיות בעל עדיפות למי שמחפש כרטיס מסך Very Low Cost. מה דעתכם? אשמח לדעת עם מישהו ראה בנצ'מרק שלו איפשהו. ביחס לכרטיסי מסך ישנים מהדגם שלו. ואולי גם מחירים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אולי כדאי להחליט כאן איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציבים, וכך אנשים לא יצטרכו להפציץ את הפורום בשאלות ששואלות בגדול את אותם השאלות כל פעם? לשוק הנמוך(400-500 ש"ח)-TI4200 64 MB שניתן למצוא בKSP, אם לא, אז 9200 PRO. לשוק הבינוני(900 ש"ח)- GEFORCE FX 5700 ULTRA של אלבטרון שאפשר למצוא בPCH אלטרנטיבה ב1000-1100 ש"ח- רדאון 9600 XT שהוא קצת פחות טוב(אך ההפרשים די זניחים) אבל הוא כולל את כל חבילת הHL+HL2 כשיצא. לשוק הבינוני-גבוה(אני אפילו הייתי קורא לו גבוה לפי הביצועים של הכרטיסים) (1200 ש"ח) ALBATRON GEFORCE FX 5900XT שניתן למצוא בPCH. אלטרנטיבה-RADEON 9800 NP ב1600 ש"ח, אך הג'יפורס הרבה יותר מומלץ בגלל ביצועים דומים ומחיר הרבה יותר זול.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני עכשיו קונה מחשב ויש לי 1000 שקל בערך לכרטיס מסך....אני רוצה שהוא יריץ משחקים חלק....וגם חושב על העתיד למשחקים לעוד שנה שנתיים.....מה עדיף radeon 9600xt 256 mb או ש128 מגה מספיק?! או אולי geforce 5900xt??? עזרה בבקשה.......מה הכי כדאי
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הלוח שלי תומך רק ב-X2 אבל אני מקבל עוד מעט כרטיס של X4 ריידון 9000 פרו האם הוא יעבוד אצלי ?, והאם העובדה שהלוח שלי רק X2 תפגע בביצועים שלו מאוד ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-