כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ של סקירת כרטיסי המסך על הכרטיסים החדשים האלה, אך אין שם איזכור לנושא. במשפחה זו, ATI יצאה עם טכנולוגיה חדשה שאמורה לשפר את כל נושא עיבוד הוידאו, טכנולוגיה בשם AVIVO. לפי המצגת באתר של ATI, לטכנולוגיה יכולות רבות בהצגת וידאו, כולל גם HD בחומרה. כמו כן מצויין שיש לכידת וידאו. אני עומד לפני קניית כרטיס VIVO חדש, שיחליף את ה-RADEON 9200 VIVO הישין והטוב שלי, כי אני אעבור למחשב עם PCI-EXPRESS חשבתי על SAPPHIRE X550 VIVO, שעולה משהו כמו 560 ש"ח. עכשיו אני רואה שיש את הטכנולוגיה החדשה הזו, כרטיס Sapphire X1300 עולה 650 ש"ח (יש גם 1300 PRO ב-770 ש"ח) שווה לי לשלם את תוספת המחיר בשביל טכנולוגיה חדשה בעיבוד וידאו, כי זו המשימה העיקרית שלי (המחשב מיועד בעיקר ללכידת וידאו…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אופטימיזציות או לא אופטימיזציות. מהי הגירסא הטובה ביותר לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אולי כדאי להחליט כאן איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציבים, וכך אנשים לא יצטרכו להפציץ את הפורום בשאלות ששואלות בגדול את אותם השאלות כל פעם? לשוק הנמוך(400-500 ש"ח)-TI4200 64 MB שניתן למצוא בKSP, אם לא, אז 9200 PRO. לשוק הבינוני(900 ש"ח)- GEFORCE FX 5700 ULTRA של אלבטרון שאפשר למצוא בPCH אלטרנטיבה ב1000-1100 ש"ח- רדאון 9600 XT שהוא קצת פחות טוב(אך ההפרשים די זניחים) אבל הוא כולל את כל חבילת הHL+HL2 כשיצא. לשוק הבינוני-גבוה(אני אפילו הייתי קורא לו גבוה לפי הביצועים של הכרטיסים) (1200 ש"ח) ALBATRON GEFORCE FX 5900XT שניתן למצוא בPCH. אלטרנטיבה-RADEON 9800 NP ב1600 ש"ח, אך הג'יפורס הרבה יותר מומלץ בגלל ביצועים דומים ומחיר הרבה יותר זול.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
תראו את החיה המטורפת הזאת!! זה מחשב שלוקח אפילו מחשב שולחני חזק... Dell Inspiron XPS Gen 2
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
הכרטיס של ZOTAC עולה 880 ש"ח בKSP והכרטיס של INNOVISION עולה 882 ש"ח בIQPC איזה מהם עדיף? יש הבדלים בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי לפני כשבוע כבר ווינדווס 7 32ביט. אני עם הכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT ואני פשוט לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך שלי, היא תקועה על 800x600 ועל מצב 16bit בצבע במקום 32. אין אפשרות בכלל אפילו לראות גדלים אחרים של תצוגות או מס' אחר של ביטים. פרסמתי את הבעיה בפורומים הרשמיים של NVIDIA ואף אחד לא עזר לי, וראיתי שעוד אנשים נתקלו באותה בעיה ובשום מקום לא מצאתי פתרון. יש לציין שניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין חדשים, כלום לא עזר. ניסיתי גם דרייברים ישנים יותר. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות - הוא יעזור לי מאד, אני משתמש במחשב גם לצרכי עבודה ואני פשוט מנוטרל כרגע... תודה!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 9800 פרו של חברת ATI או SAPPHIRE באותו מחיר אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס מסך הנ"ל. איזו חברה כדאי להעדיף ? תודה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם עם PCI-E x16 האם אני ירגיש ירידה בביצועים אם אני יקנה כרטיס שעובד עם PCI-E 2.0 x16 ? מפרט מלא: מעבד pentium D 2.8 לוח אם BLKD945PSNLK Intel http://www.comx-computers.co.za/computer-store-specifications.php?products=2565 זיכרון 1G תודה!
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפי מה שבדקתי ה X800GTO עם הנתונים הכי טובים, השאלה איך הוא באוברקלוק...? אם אתם חושבים משהו אחר אני ישמח לשמוע את דעתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קודם כל, תודה שניכנסתם אז ככה... יש לי מחשב מצוין, לא חסר לו כלום, חוץ מדבר אחד: כרטיס מסך!!!! יש לי כרטיס מסך מעפאן: ax300se-x של asus כמובן אני חייב להחליף אותו, ובחלק הזה אתם נכנסים, אני צריך שתגידו לי איזה כרטיס מסך לקנות, מקסימום ב-1500 ש"ח? אם תוכלו אני מעדיף כמה הצעות שונות וקצת מידע על הכרטיס, כמובן כמו רובם אני צריך את הכרטיס כדי שאני אוכל לשחק במישחקים כבדים על המחשב כמו: far-cry, fear, quake 4... תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני שבועיים GEFORCE FX5200 של ABIT (חדש חדש מחברת KSP הידועה בצפון) וכשהוא הרכיב את הכרטיס הוא גילה שהכרטיס פשוט לא עובד. העניין הזה מעלה את השאלה - איזה יצרנים הם אמינים. לפני כמה שנים היה לי כרטיס של חברה בשם ARK. מישהו מכיר אותם היום? אני נאלצתי לקנות כרטיס של DIAMOND כתחליף, וגם הם לא קיימים יותר אם אני לא טועה... לפני שנה הייתי בסין וראיתי כרטיסים מהשורה הראשונה בחצי מחיר. כשניסיתי לבדוק מאיזה יצרן הם, גיליתי אתרי אינטרנט בסינית בלי תמיכה ובלי כלום. נכון שאין כזה דבר בארץ פיראטי, השאלה היא האם שווה לשלם את ה 100-200 שקל תופסת (לפעמים זה בכלל חצי מזה) ולקנות כרטיס מחברה ידועה באמינותה, או שאפשר לקנות את הכרטיס הכי זול מאותה קבוצה ולהיות גם מרוצים עם זה לא…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בדיוטי פרי טלויזיה 21 אינצ' של LG יש להם שני דגמים: דגם אחד לא שטוח אך עם nicam stereo עולה 170$ הדגם הוא: RT-21CA22 ודגם שני שטוח שלא מצויין אם הוא סטריאופוני או לא שעולה 200$ והוא מסדרת flatron הדגם הוא: RT-21FA20 אני רוצה לקנות את הדגם השטוח אך השאלה היא האם הוא ניקם סטריאו או av stereo והאם זה משנה המפענח כאשר אני מחובר ללווין (YES) או לכבלים. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מתכנן לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה של מסך lcd 32 אינץ ברזולוציה hdr. אני יכול לקנות אך ורק דרך הספק של אבי. מה עדיף? hd 4830 http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=243&prod_cat_id=244&prod_id=384036 או 9800gt (הדגם המדויק לא ידוע לי) המחיר ממש זהה ואשמח לעזרה. מעבד e 7200 מארז + ספק sonata 3 לוח g45 תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האים יש הבדל משמעותי ביניהם? 9600GT 256 VS 9600GT 512
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברים יקרים, אני עומד בפני קניית מחשב חדש. כעת, אחת הסוגיות שעוד לא החלטתי לגביהן הן הכרטיס מסך. בהתחשב במשחקי הספורט שאותם אני משחק, ומשחקי אסטרטגיה שונים אני עומד בפני דילמה. מחד גיסא, לא מדובר כביכול בדרישות מאוד גבוהות (כמו של דום לדוגמא) ומאידך גיסא DX10 מרחף באוויר. אני מתלבט כרגע בין הX1950PRO ל X1950XT. מבחינת תקציב אין לי בעייה לרכוש את שניהם, רק שאני ממש לא רוצה לבזבז כסף סתם כך. תחושת הבטן שלי אומרת לי שX1950PRO יספיק לי מעל ומעבר אך הרגשתי צורך להתייעץ איתכם, המומחים . אשמח לשמוע את דעתכם. בכבוד רב, אורי
-
- 13 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כזה דבר , חשבתי להלחים את החיבור החוצה ולעשות לו זווית אבל לא נראה לי רעיון טוב ושמעתי שמוכרים זווית אבל אין לי מושג איפה , עזרה לא תפריע
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהשימוש העיקרי שלו הולך להיות לעבודות גרפיות בעיקר תלת מימד. אבל מאחר שכרטיסי ה QUADRO עולים כמו בית וממה שראיתי בביצועים(לא מדבר על עבודות גרפיות ספציפיות אלה ככלל)לא בשמים, אני שוקל לקנות כרטיס מסך מסדרת GeForce או Radeon. אני עוד לא עמוק בתוך העסק של עבודות תלת מימדיות ואין לי תוכניות לעשות סצינות של מיליוני פוליגונים. האם בכול זאת לקנות QUADRO הבנתי שכרטיסי NVIDIA בכללי עובדים יותר טוב עם תוכנות כמו AFTER EFFECT ובכלל תוכנות תלת אז הכיוון הכללי הוא לשם, האם זה נכון או שאפשר גם כרטיסי ATI? ואם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 שקל, אלא אם כן יש לכם משהו הרבה יותר טוב בלי לעבור את ה2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידאו ואני לא ממש מבין בזה מה צריך לחפש מה טווח המחירים אשמח להצעות והסברים
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים רכשתי כרטיס מסך חדש : Radeon 9600pro של CLUB 3D, (הערות לגבי איכות הכרטיס עצמו יתקבלו בברכה . המחיר, דרך אגב, 850 ש"ח, מקווה שעשיתי עסקה משתלמת ). בקיצור ולעניין, התקנתי Catalyst 3.10 ובאחד הטאבים ישנה אופציה להגדיר את אפיק ה AGP. בכל פעם שאני מנסה להעביר ל X8, המחשב מבקש לבצע איתחול כשלאחריו הגדרות ה AGP חוזרות ל OFF. אני משתמש במחשב P4 2.4HT עם MoBo: Intel 865G אשר אמור לתמוך ב AGP X8. בתודה מראש... נ.ב. יש טעם להתקין OMEGA?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם... לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל נראה לי שכן. אני רוצה להרכיב מחשב HTPC וכמובן שאני רוצה את האופציה להקליט מהממיר הדיגיטלי למחשב. אני יודע שכל כרטיס מסך עם VIVO עושה את זה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מה האופציות שעומדות בפניי? בנוסף אני רוצה לשים גם כרטיס טלוויזיה אנלוגי בשביל האופציה להקליט שתי תוכניות בו זמנית, כדאי? זה יקליט את שתייהן ברמה גבוהה? (כמובן עם 2 הארדיסקים שונים). ועוד משהו, יש איזהשהם אתרים עם לוח התוכניות של הטלוויזיה? (על מנת לנסות ולעשות משהו דומה ל TIVO, שמעתי שזה אפשרי עם יש אתר שתומך בזה.) תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
המפרט: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) Motherboard CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (4.5 x 533) Motherboard Name Asus P4S333-M (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 XT (RV360) Monitor Acer AF-706 (1312141206) Multimedia Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Storage Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive WDC WD600BB-00CAA1 Optical Drive …
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ולא יודע איזה עדיף המערכת תהיה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt Intel BLKDH67BL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET מסך 1280X1024 רזולוציה מקסימלית Asus GTX460 DirectCU TOP 768MB http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kDBMQo8MICJfpxEF או Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2637 תודה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-