עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, קניתי מחשב חדש. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מתאים, לא משנה בכמה כסף. אני לא רוצה להחליף שום חלק במחשב גם לא את הספק כוח. חשוב לי גם לוודא שהכרטיס יכנס למארז.. רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו WATCH DOGS יש לי מסך אחד DELL 2410 משחק בריזולוצית FULLHD צירפתי את המיפרט. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

איזה רדאון עדיף HERCULES או GIGABYTE תגיבו זה חשוב ותגידו למה! תודה!!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אוקיי יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני פונה לאנשהו במשחק כל המסך מטשטש ואני לא רואה כלום הבעיה פחות רצינית ככל שאני מעלה את הרזולוציה אבל אז הכרטיס לא סוחב הבעיה היא רק במשחק הזה לא היה לי אותה אף פעם עד עכשיו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by SaintO,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך....החלטתי על ה-Radeon אז יש לי כמה שאלות: איזה חברה יותר טובה מבחנת יצור הכרטיס? איזה דגם כדאי לי לקחת 9700 8000 וכו'? ועם יש דגם הכי טוב אני ישמח עם תתנו לי את הפרטים עליו....כמה DDR וכו' תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי רדאון 9100 ב-XP במשחקים Painkiller 1 + 2 ו- No one Lives Forever 2 המחשב נתקע, יוצא מהמשחק וכותב שהיתה בעיה בכרטיס מסך... זה מעצבן בטירוף, במיוחד שאני כבר מת לסיים אותם... השאלות שלי הם: - האם יש דרך לטפל בבעיות האלה? - ואם אין (למרות שאני בכל מקרה שוקל את זה), איזה כרטיס חדש מומלץ לקנות? משהו לא יקר אבל עושה את העבודה גם עם משחקים יחסית חדשים - ודרך אגב, השאלה הגדולה מכולם, מה עדיף: רדאון או ג'י-פורס? כל אחד אומר לי משהו אחר...

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by Markis,

GIGABYTE RADEON X1950XTX 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6844 מול CONNECT3D Radeon® X1950XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מה ההבדל,האם אינם אותו דבר, האם הפרש המחיר מוצדק ? האם קיימים בנצ'מרקים ? וכמה שווה לדעתכם כרטיס GIGABYTE הנ"ל משומש ונשארו רק 8 חודשים מהאחריות ?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by ohad_haz,

אני צריך לבחור מבין הכרטיסים GeForce4 Mx440 או GeForce3 - אני לא יודע עדיין אם זה mx או ti בכל מקרה מה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  8. http://www.orpheussoft.com/6600_agp.html המערכת היא סטנדרטית (xp3200*) ולא איזה fx55 או a64 3800! זה טוב לכאלו שרוצים לדעת איך הכרטיסים ירוצו על מערכות שדומות לשלהם ולא על מערכות סופר דופר יקרות. תוצאות מעניינות ומפתיעות. בגדול ה 6600GT לוקח.

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by stojakovic,

כרטיס מסך crossfire יכול לעבוד לבד? כלומר, בלי עוד כרטיס מסך?!?!? ונגיד ה 1900crossfire שווה ל xtx ל xt או אפילו גרוע יותר? (כשהו לבד...)

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by naba,

הכוונה לחלק הזה שמאפשר להשכיב את הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. Started by assafbes,

שלום החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי של ATI ב-GF4 440 X8 משומש (כי היתי צריך את היציעה לטלביזיה). לאחר שאני מחבר את הכרטיס המחשב עולה (עם XP או לינוקס), לאחר כמה זמן הוא קורס (כאילו נחבה). אם אני מעדקן את הדריברים התופעה חוזרת בקצב מהיר יותר. אני משתמש במחשב P4 ישן 256MB RAM 1500 מגהרץ. אם אני מחזיר את הכרטיס הישן הכל בשדר, מה יחולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. מפתחת השבבים עשתה כמיטב יכולתה בכדי לפגום בחגיגה של המתחרה הגדולה כשהודיעה על תאריך השקת דור ה-Radeon RX 7000 שעות ספורות לפני שנחשפו לעולם ה-GeForce RTX 4090 וה-GeForce RTX 4080לכתבה

13. והאם הביצועים יהיה יותר גבוהים מה5900XT ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by hiyal,

http://tw.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1223&ProductName=GV-R96P256D

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by galoshri,

אני חדש כאן אז אני לא יודע ממש איך רושמים את הפרטים וכל זה אבל אני צריך כרטיס מסך חדש ויש לי 700~800 שקל לבזבזב עליו (חריגה ל900 מקסימום) מפרט: מעבד: CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח אם: Motherboard Name MSI G31M2 V1 (MS-7383 כרטיס מסך נוכחי: Device Description Intel® G33/G31 Express Chipset Family ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL מסך: Proview 777(N) / 786(N) זכרון: SINGLE SIDE 1GB DDR2 800MHZ CEON

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן, עקב ביצועים די ירודים במשחקים האחרונים ברזולוציה 1680*1050 אני חייב לבצע שינוי במערכת שלי. ראו מפרט בצד. נכון לרגע זה ברשותי לוח שהוא לא SLI, אך יש לי כרטיס 8800GT של LEADTEK בנוסף לPALIT 8800GT. שאלתי היא האם כדאי לי לבצע SLI של ה8800GT והאם ניתן בכלל כיוון שזה PALIT וLEADTEK... חוצמזה אני אצטרך כמובן לוח חדש \ משומש התומך בSLI .. אשמח להמלצות ! דבר נוסף - האם אצטרך ספק חדש ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lior_alt,

שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. אני קונה מחשב נייד בניידים יש בין הייתר 9600M GT 512 RAM DDR2 9600M GT 512 RAM DDR3 לא כתוב בשום מקום איך אני אדע איזה DDR זה (יש הבדל בניהם!)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yaniv609,

לאחרונה המשחקים שלי מאוד איטיים,משחקים כמו CRYSIS ,CALL OF DUTY WAW מורצים לי על 15 FPS אי אפשר פשוט לשחק ויש לי מחשב מאוד חזק WIN 7 מעבד I5 -750 כרטיס מסך 3D HD5770 2GB ממה זה יכול להיות זה לא היה ככה מקודם

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by AMD 64,

אמינה,טובה,יעילה? ומה התמורה שהיא נותנת ביחס למחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. Started by dvirf1,

היי, יש במחשב שלי את כרטיס המסך המצוין לעיל, ואני מעוניין לחבר אותו למסך Mag L22H81: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7456# העניין הוא שבכרטיס המסך שלי יש רק 2 יציאות DVI, ובמסך (טלויזיה, ליתר דיוק) יש יציאות "סטנדרטיות" של טלויזיה. מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה? הבנתי שלטלויזיה יש יציאת HDMI. האם קיים מתאם של DVI ל HDMI (בהנחה שזו הדרך הטובה ביותר)? אם כן, מהו מחירו המשוער?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום, מחפש כרטיס מסך, לא יקר, שיאפשר עריכת ווידאו בייתית, צפייה בסרטים עד HD ותמיכה בשני מסכים. הבנתי שבתחום זה חייב לקנות NVIDIA וזה בסדר, אבל מה? בברכה ובתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  23. האם אני יכול להתקין כרטיס SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE על המחשב שלי במפרט הנוכחי ללא צורך בהחלפת ספק בינתיים ? נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM ספק גנרי 500W פשוט מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by lipa,

הנה שני לינקים http://www.tech-report.com/etc/2005q1/bestof2004/index.x?pg=1 http://www.viperlair.com/articles/editorials/boty/2004/

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. החל מ-299 דולר בלבד - NVIDIA מכריזה על סדרת כרטיסי המסך GeForce RTX 5060 בהובלתו של ה- GeForce RTX 5060 Ti 16GBלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.