עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רצות שמועות שהפסיקו את הייצור של Radeon 9500 Pro בגלל שהוא לא משתלם ל-ATi או משהו כזה, והיא מתכוונת להכניס לנעליו את Radeon 9600 Pro. האם זה נכון? או שאלו סתם שמועות מופרחות?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by F430,

בעתיד אני יקנה מסך 24 אינץ ה5850 כבר יחסית יקר אבל אני יכל לעמוד בתשלומים שלו ו של האח הגדול שלו השאלה כמה אני מפסיד בגלל המחיר המטורץ שלו...עוד חודש יהיה לי 700 לקניה בחול אחרי שאני יעשה כרטיס בין לאומי מה דעתכם בנושא ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by Avidar.R,

היתי היום בשתי חברות מחשבים אחת הציעה את הgtx 570 במחיר של 1300 ש"ח החברה השניה הציעה gtx 570 IT במחיר של 1650. בקיצור שתי כרטיסי המסך הם לכאוררה דומים אך יש אחד מהם הוא שידרוג זה הgtx570 IT השאלה שלי זה האם קיים שידרוג כזה ואם כן האם הוא שווה השקעה של עוד 350 ש״ח ההבדלים באיכות הם משמעותים או שזה רק גימיק תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. הנושא אומר הכל... אגב אני מחפש תוכנות חוץ מהתוכנה שמקבלים עם הכרטיס... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by Bagheera,

לפני כשבועיים רכשתי X800XT חדש של Sapphire. ביצעתי התקנה מחדש של ווינדוס ולאחר מכן התקנתי Catalyst 5.9 הביצועים של הכרטיס היו מצויינים ובהתחשב במעבד שלי קיבלתי ציון של 5570 ב 3dmark05 ובסביבות 10000 ב 3dmark03. לאחר כמה ימים ניסתי להריץ 3dmark05 שוב אך הפעם התוצאה הייתה 3480, שמתי לב שבמשחקים כמו BF2 שפעלו חלק לחלוטין קודם לכן יש תקיעות (Shuttering) דיי רציניות. הכרטיס לא נמצא בשום אובר והוא מקורר ע"י AS 5 ויושב על 32 במנוחה ו 48 בעבודה. החלטתי להתקין מחדש את הקטליסט ואחרי שביצעתי הסרה עם Driver Cleaner הביצועים חזרו להיות כבעבר, אך היום הוא שוב התחיל לקרטע והוציא תוצאה עלובה ב 3dmark05 ולכן אני שואל האם מישהו אחר נתקל בתופעה כזו עם כרטיסי X800 ב AGP ואם כן, אפשר לעשות מ…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by DarkLloth,

http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_toxic_4850_dual_slot_review/default.asp

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. שלום לכולםםםםםםםם אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שיש לי עכשיו (אתם יכולים לראות בחתימה שהוא מעפאן...) וחשבתי להחליף ל6600GT אני צריך את הדעה שלכם אם שווה..... ראיתי ב KSP את הכרטיס הזה ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? והוא עולה שם 1020 ש"ח זה נראה לכם הגיוני.... לי נראה שזה זול מידי...... אני פתוח להצעות.... תגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה.....

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by ברוס לי,

בעיה ראשונה יש לי מארז גנרי הכרטיס הותקן ואי אפשר לחבר לו חיבור DVI משום שהשקע כל כך צמוד לחלק העליון בעיה שניה יש לי לוח אם של MSI והתקנתי את DUAL CORE CENTER והוא מראה שהשעונים של הכרטיס מסך הם: GPU 135 ו MEM 50 איך יכול להיות מהירויות כל כך נמוכות ???? איך אני מעלה לכם תמונות אני לוחץ הכנס תמונה והוא מכניס גיבריש לטקסט ולא פותח אפשרות ליבא תמונה ? שמתי את הכרטיס ללא בורג עם נטיה קלה מקוה שזה לא יעשה לי נזק עד שאני אקנה מארז לא משוק שחור

10. Started by totah,

מישהו יודע מתי יוצא ה4890X2? ובכלל, אם Nvidia הולכת להוציא משהו חדש בזמן הקרוב?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. אופטימיזציות או לא אופטימיזציות. מהי הגירסא הטובה ביותר לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  13. http://www.pch.co.il/docs/pd1813365507.htm מה אתם חושבים? אם הוא לא טוב, איזה כרטיס יותר טוב יש ב- PCH עד 600 שקל? (אפשר עד 700 אבל אני ממש ממש מעדיף שלא)? http://www.pch.co.il/docs/pd-573739727.htm המסך הזה טוב?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by gabi12345,

אהלן יש ברשותי מחשב e6600 3.1 ghz asus p5g41t-m lx ספק כוח של fsp 500 וואט בעל 2 מסילות 12 וולט 4 gb ddr3 1333mhz וכמו כן כרטיס מסך hd4870 כרטיס מסך די חזק אך כבר עבר זמנו. הייתי רוצה לשדרג אותו. במחיר סביר. זאת אומרת עד 600 שקלים. שיריץ משחקים על איכות סבירה גבוהה גם אפשרות. הכרטיס שיש לי כרגע מריץ את כול החדשים ועל איכות יחסית סבירה אך הוא עשה את שלו כבר. אשמח לתשובות ויעוץ אין בעייה גם של אוברקלוקינג אם אפשר לכרטיס או כול מיני שיפצורים. אין לי בעייה להתנסות אם זה. תודה

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by barak123,

אני יודע שאתם שומעים את השאלה הזאת 100 פעם, אבל ממה שהבנתי יש לפעמים בעיות תאימות עם חלק מהכרטיסים של 6600 gt ל agp x4. אני עומד לקנות את ה6600 gt של leadtek ויש לי לוח אם של gigbyte דגם 8irx שתומך רק ב agp x4 עכשיו השאלה היא האם יש פה מישהו שעובד על כרטיס דומה על agp x4? והאם יש מצב שהכרטיס לא יעבוד אצלי?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי את הכרטיס מסך הזה: http://www.gainward.de/media/files/Specifications/8347_Bliss8800GTS_PCX_DD_GS_320MB_datasheet.pdf יש לו חיבור מאחורה שאני לא יודע מזה בדיוק, בכל אופן אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. האם מישהו יכול לעזור באיזה כבל צריך להשתמש? תודה רבה! חג שמח.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  17. היי. בשעה טובה קניתי אתמול כרטיס מסך HD3650 AGP.אני עובד עם שני מסכי 19" ושניהם עובדים ב DVI ברזולוציה של 1280x1024. ראיתי שבלוח הבקרה של ה Catalyst מצויינות גם רזולוציות ששהמסכים שלי אינם תומכים בהן כגון: 1600x1200,1920x1200 ועוד. מכיון שאני רוצה לרכוש מסך 20" רחב,אני אזדקק לרזולוציה של 1680x1050.אך לא ראיתי אותה ברשימה (וגם 1440x900 לא מופיעה). חשבתי שאולי בגלל שהמסכים שלי אינם תומכים ברזולוציה כזאת אז אני לא רואה אותה ב Catalyst,אבל כאמור מופיעות שם רזולוציות רבות אחרות שאינן נתמכות גם הן. האם ישנה דרך להוסיף רזולוציה של 1680x1050? במידה ולא,אאלץ להחזיר את הכרטיס. אגב,הגירסה שקיבלתי עם דיסק ההתקנה היא: 2008.0109.2141.38743 . אם צריך לעדכן,אנא הדריכו אותי כיצד,כי מעול…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by benor,

יום ההולדת ה- 15 מתקרב ורוצים לקנות לי כרטיס טלוויזיה ליום הולדת, איזה כרטיס הכי כדאי עד 500 שקל? הסתכלתי ב- Faq של פורום גראפיקה וה- Leadtek נראה לי הכי מתאים. איזה כרטיס הכי איכותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by flesh2,

איזה מסך LCD עדיף בתקציב של עד 2700 שקלים? http://www.pch.co.il/docs/pd-1925165675.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd397445597.htm יש מסך אחר בגודל 17 אינץ' שהוא יותר טוב משני אלה במסגרת התקציב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by RevBlue,

שלום לכולם. אז אתמול הורדתי את התוכנה GPU Temp בשביל לנטר את הטמפרטורה של הכ.מסך שלי כי ביומיים האחרונים הדרייברים קרסו לי 3 פעמים וקיבלתי מסך כחול פעמיים, אז חשבתי שה- GPU שלי מתחמם יותר מידי. הכרטיס שלי הוא Radeon HD 4870' , וב- Idle הטמפ בערך בין 68-71 מעלות, לפי מה שקראתי זה אמור להיות תקין. עכשיו התחלתי לצפות סרטון ב- YouTube ושמתי לב שהטמפ' מתחיל לצנוח כמעט מיידית, כשאני סוגר את היוטיוב היא עולה בחזרה וההתנהגות חוזרת על עצמה, בנתיים הטמפ ירדה בסביבות ה-10 מעלות ונשאר יציבה על 60-62 מעלות! יש למישהו הסבר להתנהגות?.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. יש לי חבר שרוצה להחליף כרטיס מסך מדגם של 9800gt ואני ייתן לו 8800gt ה 9800 חדש ואילו ה8800 עבד שנה מה השווי של כל אחד מהם ! ואם אפשר פרטים על הבדלי הביצועים. בברכה ארז

22. Started by shlomi1234,

חושב בעתיד היחסית קרוב לשדרג... אבל בינתיים רק כ.מסך יספיק אני מקווה. 380 W אנטק PHENOM x4 8G DDR2 נ.ב מה האורך שלו בס"מ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. חבר שלי קנה לפני שבועיים GEFORCE FX5200 של ABIT (חדש חדש מחברת KSP הידועה בצפון) וכשהוא הרכיב את הכרטיס הוא גילה שהכרטיס פשוט לא עובד. העניין הזה מעלה את השאלה - איזה יצרנים הם אמינים. לפני כמה שנים היה לי כרטיס של חברה בשם ARK. מישהו מכיר אותם היום? אני נאלצתי לקנות כרטיס של DIAMOND כתחליף, וגם הם לא קיימים יותר אם אני לא טועה... לפני שנה הייתי בסין וראיתי כרטיסים מהשורה הראשונה בחצי מחיר. כשניסיתי לבדוק מאיזה יצרן הם, גיליתי אתרי אינטרנט בסינית בלי תמיכה ובלי כלום. נכון שאין כזה דבר בארץ פיראטי, השאלה היא האם שווה לשלם את ה 100-200 שקל תופסת (לפעמים זה בכלל חצי מזה) ולקנות כרטיס מחברה ידועה באמינותה, או שאפשר לקנות את הכרטיס הכי זול מאותה קבוצה ולהיות גם מרוצים עם זה לא…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by hzhz24,

הי. אני יודע שהדגם GV-N970 G1 GAMING-4GDמגיע עם תדר ליבה וזיכרון יותר מאשר הדגם השני. אבל בביצוע אוברקלוק שאני אעשה , האם הכרטיסים זהים או שיש הבדל והG1 בעל OC טוב יותר,ומדוע ? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. Started by bneli,

היום בבוקר באתי לשחק קצת את המשחק GRID (לא משחק הכי טובעני) איך שאני מפעיל את המשחק המאווררים של הכרטיס מסך קופצים למקסימום(אז כבר הבנתי שמשהו לא בסדר) אפילו שעכשיו העונה חמה לרוב הוא במשחקים מגיע ל50 אחוז ממהירות המאווררים בדקתי טמפרטורות במשחק ובאמת היו גבוהות הגיעו ל90! (שזה ממש חריג לרוב זה הרבה פחות) אז סגרתי תמחשב ופירקתי את הכרטיס מסך בעדינות(בעיקרון ניראה לי שיש אחריות אבל אמרתי אני קודם יחליף משחה טרמית ואם זה ימשיך אז אני יבוא אל KSP) אז באמת שפתחתי את הכרטיס ראיתי שהמשחה שם פרירה ודיי יבשה..ניקיתי ושמתי MX2 והרכבתי עכשיו ניסיתי לשחק קצת שוב בGRID ובאמת הוא עכשיו בערך על 60 ומשהו מעלות והמאוורר שקט.. יש לי כמה שאלות: יכול להיות שאחרי כל כך מעט זמן מתה מש…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים