כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AMD 64 כמובן, לוח אם של NForce. לפי מה שהבנתי פה בפורומים הרדאון 9550 לוקח בגדול כל GF באותו מחיר (עד 400 ש"ח). עכשיו אני מתלבט, הלוח אם הרי הוא של NVIDIA אז לא יותר עדיף גם כרטיס מסך של אותה חברה? לא יווצרו בעיות בחיבור RADEON עם שבב NFORCE? אני נוטה יותר לכיוון של G-Force בגלל התמיכה המלאה שלהם בלינוקס, ובכלל רוב המשחקים שאני משחק בהם הם פיפא אנדרגרונד ןלפעמים משחקים כבדים. עד היום הסתדרתי יופי עם GF4 MX440 על האיכויות הכי גבוהות בכל המשחקים האלה, אז אני לךא מבין מה יהיה רע נגיד בFX5500 לעומת הרדאון? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
זה לא ת'רד כזה... כפי שאתם יודעים כבר אין ORB ל2000 סתם עיניין אותי לדעת כמה מחשבי העל של היום מוציאים בבנצ'מארק של לפני ארבע שנים... חוץ מזה זה בנצ' מצחיק http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,8090,00.asp תורידו בהמוניכם
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל אני אנסה. אני מתכוון להקים סטאפ של כמה מסכים. הבנתי שבכל הנוגע לתצוגה של ווינדוס, אין שום בעיה לגרום לעבודה חלקה עם כל המסכים, כלומר ששטח העבודה ייפרש על כולם ויהיה ניתן להעביר חלונות מאחד לשני. מה עושים מצד שני במשחקים? האם המשחקים יודעים לזהות שקיימים מספר מסכים ולייצר תמונה ברזולוציה המתאימה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום! אני משחק בזמן האחרון FSX ואני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש בגלל שהישן התקלקל. אני רוצה להתייעץ איתכם לגביי כרטיס המסך - כרגע יש לי מסך 19 אינץ'/17' אני לא בטוח, אבל הוא מעולה ואין סיבה להחליף. אני רוצה שהמשחק ירוץ על ההגדרות הגבוהות ביותר בצורה חלקה. אשמח לדעת אם יש כרטיס שיסחוב לי תוספות כגון REX: http://www.realenvironmentxtreme.com/ או חבילות של שדות תעופה ברמה גבוהה. משהו חשוב: האם עדיף NVIDIA על גביי ATI? שמעתי שהFSX עובד טוב יותר עם NVIDIA. ועוד משהו: עד כמה משפיע המקום שיש לי על הכרטיס מסך - 128/256/512/1024 מגה...?? בקיצור אני מקציב 1500 שקל לפרוייקט מקסימום, אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת, והאם כדאי SLI או CF. תודה רבה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי כרטיס X1900XTX 512 ולאחר מכן אמרו לי בחנות שבסוף אין את הכרטיס אבל בגלל שהזמנתי כבר אז אני יכול להוסיף כבר 120 שקל ולקבל את X1950XTX. השאלה היא אם זה שווה את המחיר ועד כמה יש הבדל בין הכרטיסים.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך אבל עדיין זה לא דחוף לי . כי אני מתלבט אולי אמורים לצאת כרטיסים חדשים .או ירידת מחירים . כי תמיד קורה לי איך שאני קונה כרטיס, חוק מרפי המחירים צונחים.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה-BFG 8800GT OC2 ותוכנת ה-GPUZ מראה לי 975MHz ב-Memory Data Rate כשזה אמור להיות 1950MHz... זה תקין? רצ"ב תמונה. תודה לעונים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
פשוט נראה מדהים! 2Ghz GDDR4!! לזכרונות 800MHZ לליבה! מדהים! והכל ב512BIT!!!! WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW מתי זה מגיעעעעעעעעע! http://gizmodo.com/gadgets/peripherals/atis-radeon-x2800xt-brings-heavy-horsepower-to-apples-next-gen-mac-pros-238765.php קישור מצורף \/ \/ \/ \ / \ / \ /\ / עוד 1: http://www.appleinsider.com/articles/07/02/14/ati_radeon_x2800xt_with_crossfire_rumored_for_apples_next_mac_pro.html
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היה לי 6800LE שהיה מציג לי סרטים בטלביזיה בלי שום בעיות (קליק ימני על הסרט ואז הצג בטלביזיה וזהו - יש סרט). לצערי הכרטיס נשרף השגתי לי 9600XT. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב שיוציא גם וידאו לטלביזיה, הוא מוציא את האות ב-1024X768. כמובן שהטלביזה הפשוטה שלי לא מציגה כזאת רזולוציה ומה שקורה זה עם העכבר אני יכול להזיז את התצוגה כך שכל פעם אני רואה רק חלק מהמסך. הבעיה היא שאי אפשר לראות ככה סרטים! אני לא יכול לראות את כל הסרט!!! מישהו יודע איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שהמחשב יתיחס לטלביזה ברזולוציה נורמאלית?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי דילמה קטנה עם הכ. מסך. שאלה ראשונה. 8600GT - האם שווה לרכוש את הכ. מסך הזה? אני לא גיימר רציני, במחשקים כבדים אני מוכן לשחק גם ב Medium אם צריך או משהו.. לא מחפש לשחק באיכות הכי גבוהה. עכשיו 8800GTS - 256mb vs 320mb הממ.. האם יש הבדל ענקי ביניהם והוא שווה את ה500 שקל? והאם אני באמת אצטרך אותו, כלומר שוב, לא גיימר כבד, אבל רוצה לשחק במשחקים כאשר אני אהיה בVISTA. והחברה אשר מייצרת את הכ. מסך ALBATRON, האם הכרטיסים שלה איכותיים או שווים למקום אחד שלא אציין בשמו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם שווה לקנות את הכרטיס הזה WinFast TV2000 XP Deluxe+radio ב 353ש"ח (הכי זול שמצאתי) ורציתי לשאול בכללי לגבי האופציה של TIME SHIFTING שקיימת בכרטיסי טלויזיה, איך היא עובדת והאם היא ממלאת את הדרישות הממוצעות
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איך אני יודע באיזה ביוס נמצא הכרטיס שלי? אני רואה את הכפתור של ההחלפה, אבל לא כתוב 1 ו-2 (הכרטיס של HIS) כשאני רוצה להחליף ביוס, צריך לנתק את המחשב מהחשמל? נכנסתי לCCC והאפשרויות בoverdrive נעולות למה זה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול תכרטיס היה לי 88GT לפני מחקתי דרייברים הכול עכשיו שאני מרכיב תhd4870X2 המחשב נדלק אבל המסך לא ובמסך שגיות של הלוח של הdfi רשום 7F ושהכול בסדר הוא רושם FF מישהו יודע מה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
זו השוואה שנכון לעשות בכלל? יש מקום לחשוב על GEFORCE גם? בכל מקרה אשמח להמלצה על כ. מסך לעבודה בתלת מימד בסביבות ה1000 שקל עדיף לא לעבור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חבר'ה עבודה עם שני מסכים או מסך וטלוויזיה במצב clone משפיעה איכשהוא על הביצועים? תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כרטיס מסך - 9800GX2 בהגדרות צרחך לסמן על Multiple GPU, אבל בהגדרה הזו אני לא מצליח לראות בטלוויזיה. החיבור למסך מחשב ב- DVI החיבור לטלוויזיה - HDMI בתצורה השניה- Multiple Display זה כן עובד. אי אפשר לעבוד עם Multiple GPU ב 2 המסכים ברזולוציה שונה, כמו בשאר כרטיסי המסך ?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
השתמשתי בכרטיס המובנה X1250 וביציאת ה HDMI בלוח Asus-M2A-VM-HDMI במהלך הפעלה של קבצי וידאו DIVX וMKV, היו מופיעים ריצודים אופקיים (המסך נחתך בקו ישר והתמונה מוסטט הצידה) במדיה פלייר, שמתי לב שהריצודים מופיעים כשיש תזוזות מהירות בתמונה ו/או שינויים בתאורה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר עדכון הדרייברים של הלוח. בתוכנת VLC לא היו מופיעים הריצודים, וכן לא בהפעלת קטעי וידאו בדפדפן ובצפיה בשידור TV במדיה סנטר. המעבד היה בעומס 55-70% בקטעי 720/1080P. רכשתי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 בתקווה שישפר את המצב אך לצערי המצב החמיר, יש כעת ריצודים גם בVLC (הורדתי גרסא אחרונה) ותוכן דפדפנים נראה מרוח כשהטקסט זז, וכן כשמזיזים חלון על המסך נוצר "שובל" ארוך של המסגרת. התקנתי את…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מחשב e6600 3.1 ghz asus p5g41t-m lx ספק כוח של fsp 500 וואט בעל 2 מסילות 12 וולט 4 gb ddr3 1333mhz וכמו כן כרטיס מסך hd4870 כרטיס מסך די חזק אך כבר עבר זמנו. הייתי רוצה לשדרג אותו. במחיר סביר. זאת אומרת עד 600 שקלים. שיריץ משחקים על איכות סבירה גבוהה גם אפשרות. הכרטיס שיש לי כרגע מריץ את כול החדשים ועל איכות יחסית סבירה אך הוא עשה את שלו כבר. אשמח לתשובות ויעוץ אין בעייה גם של אוברקלוקינג אם אפשר לכרטיס או כול מיני שיפצורים. אין לי בעייה להתנסות אם זה. תודה
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הכרטיס של ZOTAC עולה 880 ש"ח בKSP והכרטיס של INNOVISION עולה 882 ש"ח בIQPC איזה מהם עדיף? יש הבדלים בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה מסך LCD עדיף בתקציב של עד 2700 שקלים? http://www.pch.co.il/docs/pd-1925165675.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd397445597.htm יש מסך אחר בגודל 17 אינץ' שהוא יותר טוב משני אלה במסגרת התקציב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי מה זה 3DMARK ואיפה משיגים את זה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היום בבוקר באתי לשחק קצת את המשחק GRID (לא משחק הכי טובעני) איך שאני מפעיל את המשחק המאווררים של הכרטיס מסך קופצים למקסימום(אז כבר הבנתי שמשהו לא בסדר) אפילו שעכשיו העונה חמה לרוב הוא במשחקים מגיע ל50 אחוז ממהירות המאווררים בדקתי טמפרטורות במשחק ובאמת היו גבוהות הגיעו ל90! (שזה ממש חריג לרוב זה הרבה פחות) אז סגרתי תמחשב ופירקתי את הכרטיס מסך בעדינות(בעיקרון ניראה לי שיש אחריות אבל אמרתי אני קודם יחליף משחה טרמית ואם זה ימשיך אז אני יבוא אל KSP) אז באמת שפתחתי את הכרטיס ראיתי שהמשחה שם פרירה ודיי יבשה..ניקיתי ושמתי MX2 והרכבתי עכשיו ניסיתי לשחק קצת שוב בGRID ובאמת הוא עכשיו בערך על 60 ומשהו מעלות והמאוורר שקט.. יש לי כמה שאלות: יכול להיות שאחרי כל כך מעט זמן מתה מש…
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם גם במסכים של מחשבים ניידים יכולים להשרף פיקסלים כמו במסך LCD רגיל?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
זה הכרטיס מסך שלי ATI Radeon 9550 / X1050 series יש בהורדה של הדרייברים גם את ati radeon 9550 וגם את ati radeon x1050 מה יותר טובב ?? את מי מהם להורידד :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-