עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cousinIT,

מה יותר חזק? ואיזה כרטיס בכלל כדאי לקנות ב600 שקל? בלי להתחשב בDIRECTX

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

יש לי readon 9600 xt של SAPPHIRE והcore שלו הוא 526 והmemory שלו הוא 324 וזה הdefult. זה אמור להיות ככה?

3. מי מבניהם יותר טוב? או כל כרטיס אחר בטווח הזה. ושהיה PCI-E כמובן חח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  4. הבנתי מפורומים בחו"ל שאם כבר עדיף ללכת על ה גרסא של חברת HIS עם הקירור של ICE Q - 3 כל השאר ידרשו קירור אחר לא של הסטוק אז האם בכלל יגיע הדגם הספציפי הזה ? אםכן לאן ? והאם יעלה יותר בגלל הקירור הטוב ?

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by pergola,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך X1800XT 512MB איזה חברה אבל לקנות?? מישהו יכול להביא לי גם לינק לאתר

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by משיקומי,

איזה כרטיס מסך עדיף? 7300 של נווידיה או 1300 של ATI?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by spastic,

x800gt0 ddr1 או 7600gsרגיל? אמרו לי היום שאין יותר palit x800gto ddr3 בארץ... יש מצב?

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  8. כותרת

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by arik100,

איך הכרטיס מסך הזה? זה כרטיס מסך של מחשב נייד , אני לא מצפה להרבה , אבל השאלה היא אם הוא כרטיס נורמלי שיכול להריץ משחקים לפני כמה שנים על LOW לדוגמא , או האם הוא כמו כרטיס ON BOARD של מחשב שולחני , או שהוא הרבה יותר גרוע מזה? קצת פירוט בבקשה תודה מראש

10. Started by imperious,

http://tms.co.il/product/6773 זה הכרטיס, מה שאני רוצה לדעת אם משתלם להזמין אותו והביצועים שלו טובים. תודה רבה לעונים.!

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  11. שלום, ברשותי כרטיס מסך GigaByte Nvidia 6600gt ואני מעוניין לשדרג. אני צופה המון בתכני HD בעיקר באיכות של 720 ואני רוצה להתחיל לצפות ב 1080p. ברשותי מסך Samsung T220P אשר תומך עד רזולוציה של 1920x1200 מה שאומר שאני יכול להריץ על המסך שלי 1080p. הבעייה היא שהמחשב שלי לא מסוגל להריץ בצורה חלקה את ה 1080p אך את ה 720 הוא מריץ בלי בעיות. עקב זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ב CUDA וככה אוכל לצפות ב 1080p בלי בעיות. ( עדיפות על Nvidia ) חשבתי על GigaByte Nvidia 9500gt אך אני בהחלט פתוח להצעות. נ.ב עד כמה גדולה החשיבות של כרטיס מסך ולאיכות הצפייה בסרטים מסוג HD ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by zoomX,

סיקור ענקי!!!!!!איך??? קרדיט לtrubritar

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by moshel7,

אני מקבל FPS נמוכים במישחקים כמו COD 4 ו -GRID משהו כמו 30-35 FPS האים זה תקין הדרייבר מעודכן CATALYST 8.8 אני משחק על מסך CRT 17 AOC-FT720 ברזולוציה 1280X1024 60HZ המעבד שלי הוא AMD ATHLON 4800X2 מה לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by drorhazan,

נא לענות מהר! אני טס ב-28 לספטמבר לארה"ב ועל מנת לא לעשות מעצמי ליצן גמור שם, הדפסתי הרבה ביקורות/כתבות/מאמרים/מדריכים שלכם. אתם אתר מקצועי מאוד ואני קורא אתכם כבר שנתיים בערך, אבל לא מגיב פה הרבה. רציתי לשאול אם שווה לי להביא כרטיס מסך או כל רכיב חומרה אחר מארה"ב, אני יודע שישנם כרטיסים, כמו סדרת 9 של nvidia, שאצלנו בארץ עולים פי 10 כמעט מבארה"ב. במחשב החדש שקיבלתי מג'ון ברייס צריך לשדרג הכל- זכרון (להוסיף יותר זכרון כי כרגע יש לי רק DDR2 256MB), הארד דיסק (יש לי כרגע רק 80GB של western digital בממשק SATA וכמובן שחייבים להחליף כי 80 ג'יגה זה כלום- אוטוטו יהיה כאן 1TB). ללוח אם שלי (של BIOSTAR) יש 4 יציאות SATA ויציאה אחת של IDE. מעבד- נתנו לנו מעבד סלרון ואני חייב הסבר …

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by J0n1,

אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, שיריץ לי קצת משחקים וHD, עד שאני אחליף אותו. המפרט שלי הוא כזה: Abit Kv8 pro - ממה שהבנתי אני צריך לרכוש כרטיס AGP, אבל יש לו גם PCI.. אז לא יודע amd Athlon 64 2Ghz - לא להתבלבל, זאת ליבה אחת 1gb ram 20" LCD - 1600*1200 אני רוצה שהכרטיס: יוריד עומס מהמעבד שלי בצפיה בתכני HD יריץ לי HALO2 וCSS על רזולוציה כמה שיותר גדולה, שהרי אני עובד על 1600*1200 שיכיל חריץ DVI כמובן, ואני אשמח גם לVGA אבל זהו לא פרמטר קובע בשבילי. אשמח להצעות, אני כנראה ארכוש את הכרטיס מNewegg לארה"ב תודה, דורון ד.א יש מס על כרטיסי מסך?

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by ed@15,

שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני רואה שיש לו שני חיבורי חשמל של 6 פינים. כבל אחד חיברתי מהספק וכבל שני ממה שקיבלתי בחבילה, לכבל הזה יש שני חיבורי מולקס, האם את שניהם ( שני חיבורי המולקס) אני צריך לחבר לספק? תודה מראש עריכה: הכוונה היא לכבל הזה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  17. אז ככה אני מתלבט בין radeon ati asus hd4870 512mb או ati radeon gigabit hd4870 512 mb זה אופציה ראשונה האופציה השניה היותר יקרה ולאחר מכן אני יפרט את הדילמה המורכבת יותר Radion sapphire hd4870 1024mb ddr5 או geforse gtx 260 zotac 896mb ddr3 הצרכים שלי זה למשחקים כבדים עכשיו דחוף לי שיעבוד gta Iv על רזולוציה הכי גבוה ועל high בכל האפשרויות הגרפיות ראיתי כמה דרישות מערכת שצריך תמיכה ב shader קיצור אני מבובל אני לא יודע מה לקחת מחר אני הולך להחליף באיבורי את ה INNO3D 9800GT 512MBDDR3 חשוב לציין כי בין שני האופציות הכלליות אני גם לא יודע מה לבחור כי אני לא יודע גם אם זה קריטי בשבילי הזכרון בין חצי גיגה לגיגה בכרטיס ואני צריך תגובבה לפני שיגמר לי ה 14 יום של ההחלפה תודה רבה ל…

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  18. שלום לכולם, עד היום הכל היה טוב ויפה. אחרי שלא שיחקתי הרבה זמן ב PES, אני נכנס ומופיעה לי הודעה שהכרטיס שלי לא עומד במינימום ואי אפשר לשנות את ההגדרות ליותר גבוהות. נכנסתי לאתר YOUGAMERS ועשיתי בדיקה להרצת GTA IV, שכבר יש לי אותו והוא עובד לי. בתוצאות הבדיקה כתוב לי שהכרטיס לא עומד במינימוום כי יש לי רק 1MB זכרון!!! הדרייבר שיש לי זה 180.48. ניסיתי למחוק את הדרייבר לגמרי ולהתקין מחדש. ניסיתי גם למחוק את הדרייבר לגמרי ולהשתמש בדרייבר הראשון והישן 160 ומשהו... וגם אז היה רשום לי אותו דבר! מה לעשות? תודה, טל.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  19. למעשה את הכרטיס כבר קניתי, פשוט השגתי מחיר טוב יד שניה, והיה חבל לי לוותר על ההזדמנות. אני רוצה לקנות T220P של סמסונג (שהבנתי שמומלץ ביותר) השאלה שלי עם גרסת 512mb חזקה מספיק להרצת משחקים, (המחשב עצמו מבוסס I7 הוא בטח חזק מספיק) או שיהיה עדיף ללכת על T220 כדי "להקל" על הכרטיס.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by manticore,

בזמן האחרון התחילה לי בעיה מאד מעצבנת במשחקים. אחרי זמן מסויים של משחק, לא קבוע, על המסך מופיעים פסים וקווים אדומים ואחרי 2 שניות המשחק וכל המחשב פשוט נתקע. ניסיתי להחליף דרייברים לגירסא הקודמת וזה לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by gggil,

איזה כרטיס מסך יותר עדיף? 9800GTX? 8800GTS שקרוב בביצועיו ל9800GTX? או שני 9600GT בSLI אבל ששניהם יהיו בלוח אם שתומך רק במהירות של X8 בSLI? מה הכי עדיף? תודה מראש, גיל

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by Inzagi,

PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 8800GT 512MB GDDR3 SONIC OC - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 COOLPIPE 3 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3675 XFX GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1140 המחירים די קרובים, השאלה איזה מהם הכי טוב. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  23. זקוק לשני כרטיסים אשר יחוברו ב- CrossFire ואשר לכל אחד 2 כניסות DVI או DVI+VGA בתקציב כולל של 800-900 ש"ח

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  24. שלום, לפני כמה ימים קניתי gainward hd4850 gddr5 והוא מאוד מאוד רועש. הורדתי את catalyst control center בכדי להוריד את מהירות המאורר, אבל משום מה, 50% זה המינימום שהוא נותן לי. יש פתרון? תודה

25. Started by ablabl,

קניתי היום את הכרטיס מסך HD4670 של ספיר הכרטיס עצמו הוא PCIE 2 והלוח אם שלי הוא כנראה PCIE 1 הבנתי שלא אמורה להיות בעיה עם זה משום מה הכרטיס מסך עובד הוא מתחמם והמאורר עובד אבל אין שום תצוגה במסך עצמו והוא נשאר בNO SIGNAL הספק שלי הוא 500W ATX של JVB ניסיתי לחבר ולהוציא כמה פעמים...לא עזר יכול להיות שהבעיה בספק?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.