עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אממ ככה... יש לי מחשב יחסית ישן.. לא ממש בראש שלי לקנות חדש, למה אני בצבא והיציאות שלי הן 11-3 המפרט שלו הוא כזה amd 3200+ 512mb ram geforce 6200 tc 256mb (הבעיה הכי גדולה במחשב) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו.. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס שימצה את הפוטנציאל (הלא גדול של המחשב).. בהנחה שאני מוסיף עוד 512 מגה זיכרון (עדיפות לתומך HD)

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by wais ass,

אני חובב משחקים ובזמן האחרון אני מתלבט אם לקנות מסך LCD עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף כי לפי מה שהבנתי מסכי CRT עדיפים למרות מחירם הזול...מה אתם אומרים?????

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by meowmix,

שלום לכולם, יש לי שאלה שהיא טיפה עתידית אבל אני מתלבט לגביה. רבים האנשים הממליצים כאן לקנות 8800 gts 320mb ולחסוך את הכסף לשדרוג עתידי עם אחד הכרטיסים העתידיים של nvidia. למיטב זכרוני נאמר כי הכרטיסים החדשים הללו יהיו בעלי ממשק pci express 2. ולכן אם אקנה כיום מחשב שהוא בלי הציפסט הבא של אינטל (x38) שעדיין לא יצא אז לא באמת אהיה במצב בו אוכל לשדרג את כ. המסך בעתיד. מה דעתכם? :s05:

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי התלבטות: במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מיושן מאד שאני מעונין להחליפו, אך דא-עקא (או משהו כזה) ויש לי רק סלוט של AGP ולא של PCI-E. התקציב שלי לכרטיס מסך החדש הוא מקסימום 1000 ש"ח ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות לי היום כרטיס מסך מ'מעמד הביניים' מינוס שמתאים לAGP (נראה לי שרק nVidia 6600 מתאים לדרישות) ושיספיק לי לזמן מינימלי בלבד, או להשקיע בכרטיס מסך PCI-E ואז אני לא כ"כ יודע מה לעשות (איזה כרטיסי מסך רלבנטיים לתקציב הזה וכן האם אני צריך להחליף גם את הלוח אם)? אנא עזרו לי, אני ממש מסתבך בסבך הכרטיסים המצוי כיום. תודה.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by The Un4givN,

שלום לכולם... אז היום התחדשתי בשני כרטיסי 4870 ג'יגה של diamond(שעלו לי כ900 ש"ח) חיברתי אותם ואת הגשרים, הכל טוב ויפה...(האסוס שלי עדיין למכירה...) 1. למה המהירות שעון שלי עומדת על 600 ולא על 750??? 2. catalyst מראה שכרטיס אחד הוא disabled... אז איך אני פותר את שני הנושאים? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by bd,

ואיזה עוד יצאות יש לו?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך X1800XL. היום החלטתי להחליף לו משחה טרמית כי הכרטיס היה מתחמם בטירוף. אחרי כל התהליך הרכבתי את הכרטיס במחשב והדלקתי את המחשב. בהתחלה הייתה תמונה ופתאום אחרי הטעינה של הוינדוס נפסקה התמונה. עשיתי ריסטים בלי סוף ובדקתי שכל הדברים במקום ושום דבר לא עוזר, מסך שחור , והמחשב לא מגיע לפוסט בכלל. בדקתי אם הכרטיס ונדלק, וכן, המאוורר שלו עובד. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס 8500GT כדי לבדוק אם זה באמת הכרטיס מסך... אבל מה, גם עם הכרטיס מסך שלו זה אותו הסיפור, הכרטיס עובד אבל אין מסך ואין שום פוסט. מה יכולה להיות הבעיה? :s05:

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  8. כרטיס גרפי A9250 GE/TD 256MB Asus Memory Interface: 128 Bit זכרון: 256mb חיבור: AGP x8 ATI 9250 יצרן: Asus , (PCI-X/AGP) רציתי לקנות אותו ולהתייעץ אם הכרטיס חזק יחסית למשחקים כמו באטלפילד 2 וכדו' אם בכללי יש עליו ביקורת טובה בשוק עם היצרן שלו טוב <? אסוס אני מאמין שכן ובערך המחיר שלו היום בשוק ועם יש הצעות שלא ממליצים על הכרטיס אז תמליצו אל כרטיס אחר כמובן שלא עובר את התקציב של 500 שקל בתודה, רפי

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  9. עדכון מחפש כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח מיועד למשחקים לא ברמה הכי גבוהה (רזולוציות ופילטרים) ועבודה גראפית

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by angelos21,

מישהו יכול לומר לי אם ה X1800XT 512MB חזק יותר מX1900GT 256MB????? כי בנעה קומפ שניהם עולים אותו מחיר!!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5289

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by avivlevy,

מחפש חנות הכי זולה ל66GT AGP (אבל שתיהיה אמינה) ? ואם משיהו יכל להביא לי תמונה ממשחק (רצוי לא NFS) אם יש לו 66GT? ד"א אמורה להיות ירידה מחירים קטנה בחודש האחרון(בגלל 68GS AGP)???

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by wow,

יש לי כרטיס עם VIVO ורציתי לדעת האם אני יכול להעביר דברים מהווידאו ישר למחשב איך בדיוק אני עושה את זה וכמובן איך האיכות יוצאת (יש לי רדאון 9600 פרו עם VIVO)

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by dor_g,

איך אני בודק כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך דרך המחשב (תוכנה או משהו) ואני רוצה לדעת כמה זיכרון יש לכרטיס שלי ספציפית. כי יש משהו מוזר.. על האריזה כתוב 512 ובאתר לבדיקת משחקים היה כתוב לי 1 GB אני לא יודע... כי שילמתי יותר על הכרטיס יש לי GEFORCE 9600 GT בהתחלה רציתי לקנות של GYGABYTE ואז אמר לי שבתוספת של 50 ש"ח אני יוכל לקבל יותר טוב [כרטיס עם צלעות קירור מאשר כרטיס עם מאוורר של זלבן שתמיד יחפור לי] האם יש דרך לדעת כמה זיכרון יש לי בכרטיס? תודה

14. Started by djvibe,

הבאתי את הכרטיס היום ובקופסא היה חוץ מהכרטיס כבל דק שצד אחד מתחבר לכרטיס וצד שני !? חח לאן אני מחבר את הצד השני? בלוח אם או מה כי לא מצאתי משהו שזה נראה לי היה הגיוני לחבר אליו תודה. שכחתי דבר אחרון זה הכרטיס שהבאתי תגידו לי בבקשה גם אם זה נקרא דגם טוב או בכלל כרטיס טוב דרך אגב הבאתי את הכרטיס הזה כי יש לי פנטיום 4 אז לא היה צריך משהו יותר מזה .... זה הדגם כרטיס מסך תוצרת MSI דגם 9500GT 1024MB גירסת OverClock תודה.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by eran57,

שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על מסך 19 LCD עם יציאת DV במחיר עד 2500

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by yoc1983,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיפעיל משחקים כמו שצריך כרגע זה המפרט שלי: AMD +3200 2 GHz 1GB RAM X1600XT האם יספיק לי לשדרג רק את הכרטיס מסך? משהוא בסביבות ה500 ש"ח להפעלת משחקים בצורה נורמלי (40 FPS) לא אכפת לי שתיהיה איכות בינונית, אני אשמח לשמוע המלצות לכרטיס מסך במחיר הזה. האם אני יצטרך להחליף את כול המארז? תודה,

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by ben007,

בוקר טוב, אתמול התחלתי לראות שיבושים בתצוגה (פסים אדומים, פריזים) מיד לאחר העלאת הWIN אחרי דקה המסך נסגר אבל המחשב המשיך כרגיל ראיתי שהמאורר של הכ.מסך תקול וניסיתי להחליף גוף קירור לאחד אחר (פסיבי) - העלה את ה-WIN ושוב התמונה נתקעה יכול להיות שכרטיס מסך הלך? (או אולי הספק?) במידה וכן, איזה מומלץ בתקציב נמוך? (עד 100 ש"ח, ושהספק יתליח להחזיק) [המפרט בצד] תודה רבה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  18. מאז שעידכנתי את לגירסא החדשה.. המשחקים זזים באיטיות מורגשת... יש סיבה כלשהי?.. זאת בעיקרון השאלה היחידה.. עוד שאלה קטנה... יש לי 2 אפשרויות להורדה... אחת גדולה יותר.. עם ההוספה הזאת של ההגדרות משהו כזה... אז יראו יותר טוב.. או שזה ישנה משהו באיכות אם אני אתקין את הגירסא הגדולה יותר?.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by ELDAD-A,

יש לי כרטיס מסך 9600XT 128 מגה. הרצתי עליו 3DMARK 2001SE,וקיבלתי תוצאה של: 10797. האם זה תקין? צירפתי תמונה ולוג. עריכה: זה בלי אוברקלוק ,זה במהירות סטוק של הכרטיס. לא כמו שרשום בחתימה שלי. עוד תוספת קטנה: קיבלתי 1360 ב3DMARK 05 זה סביר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by asdasdasd,

יש לי ATI RADEON 64 PRO (אני מאוד מאוכזב ממנו בכלליות במיוחד ב UT2003 ו GTA 3 ...אני לא משחק הרבה אבל שיוצא רק במשחקים הללו ) בכל מקרה השאלה שלי היא כזו : קניתי כבל של SOUND ו כבל S-VIDEO - .לחבר ל34 אינ'צ שלי. עכשיו , ב ATI רואים פשוט מצויין !!! כל ה DIVX פשוט נראים טוב! החלטתי אבל מכייון שאני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס במשחקים להחזיר ליבואן ולקחת את ה TI4200 השאלה שלי היא האם תהיה ירידה באיכות של ה TV OUT בכרטיס של NVIDIA לעומת הנוכחי-RADEON 9000 PRO ? (כי לפי מה שהבנתי ATI מתמחים בקטע של VIVO DVI TVOUT וכו) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום ראיתי שלפי 3DMark06 שה 6600GT לוקח את X800GTO אני היתי בטוח שה X800GTO הוא יותר טוב בקיצור רציתי לעשות לעצמי סדר מה יותר טוב 6600GT או X800GTO

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by LiorZi,

יש הבדל של כ-50 שקל פחות לטובת ה-sapphire האם יש הבדל בינהם? או שפשוט עדיף לי לקנות את הזול מבינהם?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  23. כשרכשתי את הכרטיס מסך נאמר לי שיש באפשרותו להוציא גם סאונד... עכשיו קניתי לי כבל DVI to HDMI וחיברתי את המחשב לlsd, והכבל היה אמור להעביר תמונה וגם סאונד לטלויזיה ממה שהבנתי, וזה במידה והכרטיס מסך אכן תומך באפשרות כזאת... בסופו של דבר רואים מצויין אבל אין סאונד גם אחרי ששיחקתי בהגדרות של ''לוח הבקרה'' השאלה שלי היא האם אכן הכרטיס תומך ככרטיס קול כמו שנאמר לי, ואם כן מה עלי לעשות בכדי שהוא יעבוד? אני נורא זקוק לעזרה בנושא, ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  24. האם הכרטיס מסך הזה HD5450 מוציא סאונד איכותי לשמיעת מוסיקה ב2.1? אני בעיקרון זקוק להמלצה לכרטיס מסך שיעביר גם סאונד דרך מתאם לרמקולים של מחשב

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Graphics Engine nVIDIA GeForce 7800 GT x 2 Video Memory 512 MB DDR3 1.6 ns **note1 Engine Clock 430 MHz **note2 Memory Clock 1.2 GHz(600 MHz DDR3) **note3 RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-E Memory Interface 256-bit Max Resolution 2048x1536 VGA Output 2 D-Sub connectors; 2 with DVI-VGA adaptors TV Output Video-in & Video-out (VIVO) with HDTV support DVI Output Dual DVI-I 2nd VGA Output Yes Adaptor/Cable bundled VIVO cable, DVI adaptors, power cord, External Power Adaptor kit (Included), detachable D-sub cable Software Bundled Call of Duty 2 (in selected regions) Project Snow Blind Xpand Rally Virtual Drive ASUS DVD Media &am…

דיונים חדשים בפורומים