כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש לגיימינג, המשחקים שאני משחק : Skyrim Civ 5 Dawn of War COD למיניהם Metro 2033 Dead Island מעוניין גם BF3 ובגדול לא להגביל את עצמי יותר מדי ובכלל בדרך כלל אני משחק על הגדרות מקסימליות, עם קצת פילטרים (AA*2 או *4) כיום יש לי GTX260 ועדיין סוחב ברמה סבירה אבל בחלק מהמשחקים אני כבר לא כל כך מרוצה מפרט מחשב הנוכחי בצד, כרגע עם מסך 1680X1050 אבל מתכנן ביחד עם הכרטיס גם קניית מסך כנראה 1920X1080 התקציב עד 1400 ש"ח עבור הכרטיס בלבד. אין שום חובה לנצל את כל התקציב אם כרטיס זול יותר יתאים לדרישות. אני מתלבט בין: HD6870 GTX560 GTX560 ti HD6950 HD7850 או שאולי כדאי בכלל לחכות לראות מה NVIDIA מוציאה? תודה מראש, אריק
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר חזק. אני משחק את כל סוגי המשחקים ולפעמים מחבר גם את ה-40 אינצ' למחשב. המפרט שלי הוא: מעבד : אינטל q9650 לוח אם :הוא ישן אבל עדיין אחלה p5w dh deluxe יש לי ספק של טרמלטק 550 הוא די חדש. אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות עם פילטרים . יש אופציה לחריגה אם זה שווה! תודה. יוגב.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי בנוסף ל5850 את ה7600GS מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג כרטיס מסך של מחשב קיים בתקציב של 1K~ המחשב הנוכחי הוא: Core2Q 9550 GB EP43DS3L 4GB Ram R4870 512MB Corsair VX550 המטרה בעיקר היא למצות עד כמה שאפשר את החומרה של המחשב הנ"ל, השימוש העיקרי הוא משחקים שדורשים כרטיס מסך מכובד (BF3, Skyrim, ME3 וכד'). העניין השני שונה לחלוטין, אני מחפש כרטיס למחשב חדש לאותה מטרה (ככל הנראה יהיה מבוסס Ci7 3770K/2600K ושאר goodies אחרים) והשתעשתי ברעיון לקנות את 680 GTX של Zotac מ-ksp באילת ב-2371ש"ח, השאלה היא האם העסקה הזו באמת תהיה משתלמת (בהנחה שהתקציה הוא ככל הנראה כ2400~ לכ.מסך)? תודה על עזרתכם. רזולוציה בשני המקרים היא 1080P (שני מסכים אם לדייק).
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
GTX 680 הוא יותר טוב מ 670 נכון? חבר שלי קנה שני מחשבים חדשים ופתאום הוא רוצה למכור אותם כי הוא נתקל בקשיים כלכליים. הוא מוכר את ה GTX680 שלו חדש עם קבלה ב 2000 ש"ח, יש לו 2 כאלה. מה אתם אומרים כדאי לי לקנות? אם מישהו פה רוצה את הכרטיס השני שישלח לי אימייל stamzrat9@gmail.com או 054-74-750-74 תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא, זה יעזור לי לבחור את המחשב הנייד. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי אחרי שנים שלא ביקרתי כאן .. חזרתי והפעם עם תקלה ממש מוזרה יש לי את המחשב של לנובו M58P. הוא עובד מצויין, מותקן וינדוס 7 והכרטיס מסך על הלוח. לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש HD4670 של SAPPHIRE על מנת לשדרג את ביצועי הגרפיקה. הסרתי את מנהל ההתקן של הכרטיס המשולב בלוח, שיניתי בביוס את ההגרדות לתמיכה בכרטיס PCI-E.. הכנסתי את הכרטיס למחשב חיברתי הכל היטב, הפעלתי והופ.. ציפצופים מוזרים מאווררים מתכבים ונדלקים, ואין שום דבר על המסך.. לאחר כמה שניות המחשב מתייצב אבל עדיין אין שום תצוגה ואין כל אינדיקציה לכך שמערכת ההפעלה עולה.. חשוב להדגיש שהכרטיס תקין, נבדק במחשב אחר של לנובו אחר מסדרה אחרת. חשוב בנוסף להדגיש כי קיימים ברשותי מחשבים נוספים מאותה הסידרה M58P וגם עליהם הכרטיס הזה…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שלא משנה איזה method אבחר ל Scaling, השיטה המוגדרת וויזואלית תמיד תיהיה השלישית (מצורפת תמונת המחשה). יתרה מזאת, לא רק ששינוי לכל אחת מהאפשרויות האחרות והקלקה על APPLY מחזיר אותי לשיטה השלישית (Display's built-in scaling), מבחינת הדרייבר ההגדרה שנבחרה בפועל היא הראשונה - אפילו אם המכוון עומד על השלישית. כלומר, אינטרפולציה של רזולוציה נמוכה יותר המתבצעת באמצעות כרטיס המסך על גבי רזולוציית ה NATIVE. שמתי לב לכך לראשונה כשניסיתי לשנות את הרזולוציה ב ARMA II ל 1680 על 1050 - המסך לא משנה תדר עבודה ורזולוציה, אלא כרטיס המסך בלבד. המסך עדיין ב 1920x1200. זה נראה הרבה פחות טוב מאשר Scaling המתבצע באמצעות חומרת המסך. ניסיתי לשנות את הרזולוציה לנמוכה יותר בעוד משח…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תקציב: 1000 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? אולי חנות: ksp או כל חנות טובה. עניין התשלום: לא מזומן. מפרט של המחשב: מעבד: מעבד אינטל Q6600 CORE 2 QUAD לוח אם: לוח GA-P35-DS3L כרטיס מסך נוכחי: GF8600GT 1024 נערס. ספק: 400W EZCOOL מסך: PROVIEW 20' 4GB RAM הערות:זה דחוף ומה בקשר לספק? כאילו אין לי עכשיו מחשב בכלל שרואים משהו על המסך חוץ מNO SIGNAL INPUT אז תמליצו לי.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך 7600GS מלפני ארבע שנים, אני מעוניין לשדרג את כרטיס מסך במחירו 350-/+ השימוש העיקרי הינה סרטי טבע HD שמחובר לטלוויזיה LCD שהן לפעמים מקרטעות כאשר מעל 3000 ציפורים עפות בסצינה אחד ולפעמים גם סצינות שאינן ציפורים מקרטעות, ושנית אני משחק מעט מאוד משחקים מלפני שנה-שנתיים קרוב לוודאי גיימר פחות ממוצע. המפרט שלי הינה: לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS שימו לב! PCI express מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: 2.5 גיגה ספק: 500W dual 12v power supply שהחלפתי לאחרונה אם תמליצו כרטיס מסך עם חיבור HDMI, מגיע גם עם קול? ומה הבדל משמעותיים בין 7600GS לכרטיס החדש שהמלצת? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטי HD, עם יציאה לטלויזיה (svideo).. הבעיה אצלי שכניסת החשמל על ההלוח אם מהספק צמודה מלמעלה בסלוט ה PCIEX לכן אני מחפש כרטיס עם גוף קירור קטן ועדיף שיהיה פסיבי עד 250 שקל, יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עם ירידת המחירים שתגיעה אחרי שכול סדרת HD7XX תיהיה כבר בחוץ אני חושב על להוסיף עוד כרטיס HD 6950 שניפתח או HD 6970 בשביל לעשות CFX (אם המחיר ירד כמו שהמחיר של HD 5870 ירד בזמנו זה יהיה ממש טוב ) השאלה שלי זה כמה ביצועים ירדו לי בגלל המגבלה של הלוח אם הוא יכול רק 16X 4X והאם זה משתלם ? או שאני יאבד כול כך הרבה ביצועים שכבר לא כדאי ... המחיר של הגרסה שמגיעה עם ביוס צרוב מהחברה הוא 1100 שקל ובטח עוד ירד ... אולי יהיה משתלם אפילו לקנות ביד שניה באיזה 500 שקל תוספת הביצועים תיהיה אסטרונומית וכמו שאני רואה היא כבר נחוצה כשיש משחקים כמו BF3
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לגל המשחקים הקרב ובא, בגלל הפרש במחיר הגדול בין GTX560 TI ל- GTX570 רכשתי בסוף את הזול יותר. האם יש כזה הפרש בביצועים שהפרש של 700 שקל שווים את זה?? המטרה לשחק משחקים על רזולוזציה הכי גבוהה והגדרות על מקסימום.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חוץ מבמערך של ה-" Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB X2 מחיר - 1280 ש"ח" יש לכולם אופק שדרוגי מבחינת המחיר והביצועים מה הכי טוב לFULL HD בגיימינג כבד???
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את המחשב על מנת להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות ככל האפשר, אין חשיבות לחברה ATI,NVIDIA הכל אוכל ... מפרט: ספק: 400W של סיסוניק מעבד: athlon 2 x3 זיכרון:2gb אני מתכנן להוסיף עוד 2. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום חברים! לחבר שלי אין חיבור AGP, ולאחרונה נשרף לו ה Geforce 3 ואין לו אחריות. אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא כרטיס מסך PCI שיעבוד טוב עם המשחקים של היום (הוא לא ישחק ברמת פירוט גבוהה אז אין צורך בכרטיס יותר מדיי חזק) אבל לא במחיר מוגזם.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא משהו אבל אני גם לא צריך משהו מדהים. אני צריך כרטיס שיכול להפעיל מישחקים בנוסח harry potter ודומיו. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ATI באמת הריהמ את עצמה מאז היות החברה קטנה שלא ממש היוותה תחרות לNVIDIA... יש מצב שATI תהיה גדולה יורת מNVIDIA? http://www.ati.com/companyinfo/ir/2004/atiq404.pdf
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/xfxslisetupbreaksrecords.shtml זה הכתבה המקורית... קיצור מה שעשו פו לקחו 2 כרטיסי 6800GT ועשו להם אוברקלוק של 575MHZ לליבה של הכרטיסים.. והעלו את המהירות של הזיכרונות ל 1300MHZ את הכרטיסים קיררו עם חנקן נוזלי ... ואת המעבד עם קירור גז ... שאר פריטי המערכת לא ידועים התוצאה שהם קיבלו היא 12,483
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 4. מעבד: 3G P4 אינטל 90NM 530 1MLGA775. לוח אם: MSI 865PE NE03 1GLAN 775. כרטיס מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR. כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על איקון של קובץ מדייה (כגון AVI או MPG) אני מקבל את ההודעה: The NVIDIA Display Panel extension cannot be created. Possible reasons include. Version mismatch. Reinstalling display drivers may solve this problem לאחר הודעה זו הוא נותן לי את האפשרויות הרגילות כגון פתיחה של הקובץ שמירה, מחיקה וכול שאר הדברים. ניסיתי להתקין דרייבר יותר מעודכן של NVIDIA, אבל זה לא עזר ותופעה זו עדיין קיימת. איך אני מצליח לתקן את הבעייה הזאת? תודה מראש לכול מי שיעזור. רונן.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי מה זה 3DMARK ואיפה משיגים את זה?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד (compaq armada) ויש לו יציאה לטלויזיה(אפשר לחבר כבל בננה כזה צהוב) ולשאלה הדבילית, איך רואים את המחשב בטלויזיה,נגיד אני רוצה לראות סרט במחשב ושיראו אותו גם בטלויזיה??? תודה רבה רבה רבה מראש לעונים,אני מתחנן שתענו לי,אני מת כבר לראות תמחשב בטלויזיה!!! תמונה של החיבור במחשב והכבל: תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מראש שוב!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה הכי כדי זה לא קשור לכסף מה הכי טוב משלושתם?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה לראשונה עם התקנת win8 , לצערי מאז בכל פעם שאני מפעיל משחק או משהו זה חוזר. לאחר מספר ניסיונות של עדכון דרייברים שלא פתרו דבר החלטתי לחזור לwin7 . פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש הכל אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה , מדובר בכרטיס 7970 בגרסת OC מהמכירה הקבוצתית ולפני התקנת win8 הכל עבד חלק. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה ...
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-