עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CrossFireX,

איזה משלושת הכרטיסים שאני אביא עכשיו בעצם הכי טוב? (יתאים לא בעיה הוא יתאים) מבחינת OC קירור תכונות וכ'. MATRIX 5870/2DIS/2GD5 MATRIX 5870 P/2DIS/2GD5 EAH5870/2DIS/1GD5/V2 EAH5870/G/2DIS/1GD5/V2 כולם של ASUS.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  2. כרטיס מסך PCI 6200 של גיפורס עם 128 מגה, יתחבר ל-PCI EXPRESS?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by aviramco,

Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe איך הכרטיס הזהמה רמת הביצועים שלו והאם הוא שווה את המחיר

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. שלום יש ברשותי כרטיס sapphire x1950gt לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש, ככל הנראה נגרם מאבק שיושבים עליו ועל גוף הקירור. פירקתי את הכרטיס אבל אני לא מוצא דרך לפתוח את המכסה הכחול שמתחתיו בעצם יושב המאוורר והגוף קירור. אולי למישהו יש ניסיון עם כרטיס הזה (אומנם הוא ישן) ויכול להסביר לי איך לפרק את המכסה בשביל לנקות תמונה של הכרטיס: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by asdasdasd,

לדוגמא במשחק BF2 .....יש ב VIDEO TEXTURE ! TEXTURE FILTERING GEOMERTY DETAILS מה ההבדל בין כולם ?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  6. כולל אוברקלוק ללא מוד מתח וגם http://vr-zone.com/?i=4925&s=3 אותי הרשים במיוחד

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by Nitro Viper,

איך מוחקים דרייברים של ATI כאילו שהם לא היו ושאין שום הגדרות שישמרו? נ.ב גם התקנתי RAGE 3D ועשיתי UNINSTALL אין עוד מה למחוק?

8. אני משחק משחקים לרוב ברזולציה 1024 1280X האם כדאי לקחת שני כרטיסים של 9600? האם להזמין 9800GTX? כרטיס 8800 מומהר? ממש לא יודע מה משתלם עכשיו

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  9. Started by BlindFaith,

היי. אני מתכנן את המחשב החדש שלי, והציעו לי למערך של שלושה מסכים (רזולוציה 5760x1080) כרטיס מסך יחיד GTX 780 (של ג'יגהבייט, אם זה רלוונטי). רציתי לדעת אם זה יספיק למשחקים כבדים ברזולוציה הנ"ל, והאם יש אלטרנטיבה יותר טובה בטווח המחיר שתתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  10. הוא יריץ לי משחקים טוב? כמו פרואבלושן, פאר קריי, ודברים דומים???

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  11. יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה

12. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש וכמו כולם מתלבט על הכרטיס, לפי מה שנראה בנתיים אני יקח או את, ה-suma ti4200 128mb se או את ה-suma ti4400 128mb se. לפי מה שאני קורא כאן בפורומים, עם עושים oc ל-ti4200 הוא יכול לעבור ti4600. זה נכון?, ועם כן מה אני צריך לעשות כדי להמהיר אותו? אפשר רק להעלות את המהירויות או שצריך להשים עוד איזה קירור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Nitro Viper,

הסתכלתי בבנצ'מרקים וראיתי שהג'י פורס לוקח בכולם יכול להיות? http://www17.tomshardware.com/graphic/20021202/radeon_9500-03.html#benchmarks

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by Lotar_88,

תראו איזה בעייה יש לי וזה בכל משחק מדובר ב 6800gs agp PALIT

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  15. יש לי את המסך dell 2209wa וכ. מסך radeon x1650. חיברתי את המסך הקודם שהיה לי למחשב אחר (חדש יותר), ונדמה שהאיכות שלו השתפרה. וזה גרם לי לתהות, האם כרטיס מסך חדש יותר, ישפר את איכות התצוגה בעבודה בסביבת ווינדוס וסרטים?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  16. היי מדוע רשום פחות?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  17. לחבר שלי יש פנטיום 4 1500 והמחשב שלו לא כ"כ חזק יש לו כרגע גי פורס 2 mx 400 עם 64 זיכרון ו-128 sdrm עכשיו הוא רוצה לשדרג, רציתי לדעת עם מה שהוא יקנה ישפר לו משהו כי אני רוצה לעזור לו ואני לא יודע. הוא רוצה להויסף עוד 128 זיכרון,וכרטיס סמך במקום הנוכחי אז אני מתלבט אם להגיד לו לקנות Gainward Geforce 4 MX440-8X Pro 600 64MB DDR TV-Out Video Card או את אותו אחד רק SE ועם 128 sdrm!! אני יודע שה-se גרוע אז אני כמעט בטוח שעדיף את הראשון.... מה דעתכם???? הוא לא משחק במשחקים כבדים,פיפא וכאלה... נ.ב יש לו AGP X4 רק,אז אם זה 8x אין סיבה שזה לא יעבוד לו יותר טוב מהכרטיס השני נכון??? אני יודע שלא אבל רק לדעת ב-100 אחוז...

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by fuck off,

התקנתי ויסטה. אל תשאלו למה, אני בעצמי לא יודע. עכשיו פתאום אני מגלה שאין דרייברים בשביל הכ.מסך הזה לויסטה. יש למישהו מושג מה עושים?

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by JUNGLE,

בבשקה עזרה... תודה :]

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי PNY GTX570, הוא היה בבדיקה לפני שבועיים אצל RSM (נפילות FPS ב-BF3) ולא זוהתה שום תקלה. ויש לי כרגע בעיה, אני לא יודע מה קורס אם זה ה-כ.מסך או הדרייבר כשאני סתם משוטט לי באינטרנט ושומע שירים פיתאום אני שומע כזה תקיעה בקול ואז מסך שחור ואז הוא חוזר חלקית כשאין באפשרותי ללחוץ על שום דבר - רק לעשות ריסטרט למחשב. או שלפעמים הוא נתקע ואז רושם לי שההתקן הגראפי קרס ושיחזר עצמו משהו כזה ואז הוא רושם את הגירסה של הדרייבר. לפני כמה דקות זה קרה ועשיתי ריסט ולאחר דקה במחשב זה שוב קרה. המחשב חדש פחות מ-4 חודשים אצלי ! RSM אמרו לי לבוא ולהחליף לחדש, אם אני הולך אז אני יילך כי יש לי עוד בעיה עם OC, אז זה כבר פחות משנה. אבל יש דרך לנסות לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by piniman,

שלום חברים יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ ואני מרגיש שהו חלש כבר אז רציתי להחליף אותו במשהו יותר חדש התקציב של הוא 1500 גג 1600 ויש לי עדיפות גבוה לNVIDIA המערכת שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI P35 NEO קירור למעבד ZALMAN CNPS 9700 LED ראם 4GIGA CORSAIR XMS2 DHX מארז ANTEC 902 ספק כוח CORSAIR 750 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  22. יש ברשותי שני כרטיסי מסך. SAPPHIRE X1950 XT - 256MB http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169 Gigabyte 9500GT 512MB http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H עד היום השתמשתי ב X1950XT. הבעיה כרגע היא שאני רוצה להחליף ל WINDOWS 7 ואין לכרטיס הזה דרייבר שמתאים למערכת ההפעלה הזאת. השאלה שלי היא, האם מבחינת ביצועים ה9500GT פחות טוב מה X1950XT ? איזה מבין מהשניים כדאי לי להשתמש?? (ל X1950XT אין אפשרות של DX10) תודה!

23. Started by Cooler-Master,

כרגע יש לי כרטיס מסך GFORCE 6800GS שווה להחליף אותו ל7600GT

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by Ghtm,

מקווה שכאן זה המקום, אם לא יעבירו... יש לי כרטיס מסך 7800GT (של GIL אמנם, אבל עדיין) ולפי מה שידוע לי קיימת אצלו פונקצית הVIVO. (מן הסתם הוא בא עם כבל VIVO ורשום על האריזה שלו שאחת הפונקציות שלו היא VIVO...) הוא בא עם כבל שבצד אחד מתחבר לחיבור מסוים בכרטיס המסך ובצד שני יש לו שישה חיבורים (כל שורה חיבור...): SVIDEO IN SVIDEO OUT Pr Pb/Comp Y Video in עכשיו: - האם מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו (לממיר Hot קיים/טלויזיה...) ולהשתמש בו? - האם צריך לקנות איזשהי תוכנה על מנת לראות טלויזיה בעזרתו? איזה אם כן? - אם בעתיד אני אקנה Wii, הדבר הזה יכול לשמש ככה כטלויזיה? אני אוכל לחבר את הWii למסך בVIVO? בקיצור, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לחיבור ושימוש …

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by Old Cat,

הותקן במחשב כרטיס שאמור להיות חדש, עליו מדבקה המציינת INNO3D וגם: GF 8400 GS G4E3DH. מה שמוזר: יש רק גוף קירור גדול ורחב מאד, לא התקן קירור עם מאוורר. בדו"ח של EVEREST מצויין : (GPU Clock (Geometric Domain) 459 MHz (original: 100 MHz, overclock: 359% (קובץ טקסט מצורף - הדו"ח) אז השאלה שלי, ותסלחו על הבורות: 1. מה זה ה OC הזה בכרטיס מסך, בשביל מה? 2. ממתי יכול להיות ועל ידי מי ? 3. יכול להיות זו הסיבה לחום של 50 מעלות בפעולת הכרטיס? זה חום סביר? 4. איך מבטלים את זה והאם צריך בכלל? 5. נראה לכם כרטיס מקורי של INNO3D או זיוף בדרך של הדבקת מדבקה שמדפיסים במדפסת הפרטית? 6. אם יכול להיות מקורי, למה באתר של החברה הזו אין כלל כרטיס כזה, ללא קירור אקטיבי אלא רק עם מפ…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים