עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avi112211,

מי ניראה לכם יותר טוב: http://www.skypc.co.il/pl_product~GV063~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~37790~8~0.htm ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by esh,

אהלן חבר'ה... מחר אני הולך לקנות מחשב חדש ואני בהתלבטות קשה אז אני מקווה שתעזרו לי... אני ממזמן ננעלתי על הכרטיס X800GT של POWERCOLOR שהוא בעל 256MB DDR3 וגם 256BIT. ויש לו את הליבה R480. עכשיו קיבלתי הצעת מחיר שבה הציעו לי את הכרטיס המקביל X800GTO 256MB,128 bit של Gigabyte . ואין לי מושג איזה DDR זה הזיכרון 2 או 3. המחיר הוא אותו הדבר. עכשיו השאלה שלי היא האם להתעקש על הPOWERCOLOR או ללכת על ה-Gigabyte? ואולי בכלל יש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך יותר טוב משני אלה ב-1000 ש"ח? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

הייתי רוצה לדעת אם מספר הזכרונות הפיזיים על הכרטיס, לדוגמא כרטיס אחד עם 8 זכרונות, 4 בצד 4 למעלה, מסודרים ב"ר" והכרטיס השני רק 4 זכרונות בצד, לשתי הכרטיסים יש 128DDR האם לפי מספר הזכרונות ו\או הסידור שלהם אפשר לדעת כמה ביט ? (128\64bit)

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by rani,

השאלה באה מתוך סקרנות בלבד. כמובן שאשמח לדעת מה החזק ביותר וכנ''ל מה גם בעל הטכנולוגיות המתקדמות ביותר.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Graphics Engine nVIDIA GeForce 7800 GT x 2 Video Memory 512 MB DDR3 1.6 ns **note1 Engine Clock 430 MHz **note2 Memory Clock 1.2 GHz(600 MHz DDR3) **note3 RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-E Memory Interface 256-bit Max Resolution 2048x1536 VGA Output 2 D-Sub connectors; 2 with DVI-VGA adaptors TV Output Video-in & Video-out (VIVO) with HDTV support DVI Output Dual DVI-I 2nd VGA Output Yes Adaptor/Cable bundled VIVO cable, DVI adaptors, power cord, External Power Adaptor kit (Included), detachable D-sub cable Software Bundled Call of Duty 2 (in selected regions) Project Snow Blind Xpand Rally Virtual Drive ASUS DVD Media &am…

6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. האם לפי דעתכם מחיר כרטיס מסך מסוג X850 PRO משומש עם קירור (לא מקורי) מסוג ZALMAN VF700-Cu שווה 350 ש"ח? הכרטיס הוא מתוצרת SAPPHIRE אז הוא די איכותי ויש לו VIVO, בתושבת PCIE. דיעותיכם בבקשה.

7. Started by k-o-b-y,

אני מחפש לדוד שלי מסך, עדיף כמה שיותר זול, סביבות ה1000 ש"ח. רציתי לשאול איזה מסך כדי לי לקנות? ועוד שאלה: יש בפנדה מבצע של מסך VIEWSONIC 17 + מקלדת + עכבר טובים ב1200 שווה?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by Bagheera,

לפני כשבועיים רכשתי X800XT חדש של Sapphire. ביצעתי התקנה מחדש של ווינדוס ולאחר מכן התקנתי Catalyst 5.9 הביצועים של הכרטיס היו מצויינים ובהתחשב במעבד שלי קיבלתי ציון של 5570 ב 3dmark05 ובסביבות 10000 ב 3dmark03. לאחר כמה ימים ניסתי להריץ 3dmark05 שוב אך הפעם התוצאה הייתה 3480, שמתי לב שבמשחקים כמו BF2 שפעלו חלק לחלוטין קודם לכן יש תקיעות (Shuttering) דיי רציניות. הכרטיס לא נמצא בשום אובר והוא מקורר ע"י AS 5 ויושב על 32 במנוחה ו 48 בעבודה. החלטתי להתקין מחדש את הקטליסט ואחרי שביצעתי הסרה עם Driver Cleaner הביצועים חזרו להיות כבעבר, אך היום הוא שוב התחיל לקרטע והוציא תוצאה עלובה ב 3dmark05 ולכן אני שואל האם מישהו אחר נתקל בתופעה כזו עם כרטיסי X800 ב AGP ואם כן, אפשר לעשות מ…

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  10. שלום.אני רוצה לקנות מחשב בקרוב,די כבד (פנטיום 4 של אינטל 3.00,לוח אם של אסוס,1024 RAM) ומצאתי את הכרטיס במחיר די זול (לפי דעתי-1000-1300) השאלה שלי היא-האם הכרטיס מומלץ לפי המחיר, או מומלץ באופן כללי?אני רוצה להריץ את -רוב- המשחקים של הדור הבא בhigh או אפילו בmedium עם fps חלק. תודה.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by tarpon57,

איזה כרטיס מסך הכי כדאי ? 8800GT ? או 9600GT או של ATI 3870 כולם עם 512MB שימושים: טיפול בתמונות וקבצים גדולים + משחקים

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום לכולם! האתר http://www.hardwareanalysis.com הביא ביקורת של שניים מהכרטיסים המהירים ביותר שבסדרת ה- R520 או כפי ששמם יהיה בשוק X1800XT וה- X1800Pro... האתר הזה מביא משהו שאתרים אחרים בחו"ל עדיין לא יכולים לפרסם בגלל שהוא לא חתום עם ATI ב- NDA: Non Disclosure Agreement - בגדול הם לא חתומים איתם בחוזה לא-לפרסום וכו' ושמו את ידם על כרטיסים אלו. ** הדרייורים שהשתמשו בהשוואת הכרטיסים ב- ATI הם Release Candiate - לא סופיים אבל קרובים מאוד. ** מהירויות השעון של הסיליקון שבידם גם לא סופיות כיוון ש- ATI עוד מדברים על האפשרות לשינויים של הרגע האחרון. שווה להסתכל לראות את עתיד הדור של ה- R520 כבר עכשיו. // דעתי בנושא: אין חדש תחת השמש - ATI בירידה ב- High End כבר מה- X800XT/XTP…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  13. יש לי את הכרטיס הנ"ל אבל אני חושב שלא קיבלתי את כל מה שאני צריך לקבל איתו אם מישהו יוכל למצוא review או אפילו תמונה ברורה של הקופסא ותוכנה אני אשמח מאד תודה. עריכה:אם לא דייקתי זה leaktek winfast a350 myvivo(fx 5900 not ultra)

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by mx-3,

קראתי עכשיו את הכתבה באתר על הכרטיס 8800GTS320 של ספרקל.. עם האוברקלוק מהמפעל... והאמת כבר מזמן גם שמתי עין על גרסאת הOC2 של BFG, למרות המחיר... ועד שכבר הבנתי שחבל סתם להשקיע עוד 200 שקל, ואפשר ללכת בלב שקט על כרטיס רגיל של לידטק, ראיתי את הכרטיסים של XFX XXX EDITION, שבאים במחיר של כרטיס סטנדרטי, אבל עם נתונים מדהימים, שעוברים אפילו את גרסאת הOC2 של BFG.. הכרטיס הזה לדוגמא: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL בIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3033 אתר היצרן: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&seriesId=730995&productId=731024…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by asmon,

I get a message which says that the video card performance has been decreased because the video card doesn't receive enough power. My question is, if i'll keep using my spu for about a month and only then buy a better psu, will it damage my video card?

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  16. יש לי מעבד AMD אטלון 800 MHZ, K7 לוח אם כזה: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=46 זיכרון 256MB SDRAM, (2 סטיקים שלי 128) מארז ATX 400W ואני רוצה לשדרג את המחשב במטרה שאוכל לשחק במשחקים על רזולוציה של 1024 עם 32 ביט, לפחות שנה וחצי. מוכן להשקיע 1500 ש"ח, ועלי לקנות HD 80GB וגם כרטיס מסך ואולי זיכרון - אם תגידו שצריך. השאלה, האם בכלל שווה לשדרג למטרה זו? ואם כן - איזו חומרה לקנות, בדגש על הכרטיס מסך (כך שינוצל במקסימום על ידי לוח האם זה). ואחרי השידרוג המוצע - האם אשיג את מטרתי? (משחקים)

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by ivgitsab,

השתמשתי בכרטיס המובנה X1250 וביציאת ה HDMI בלוח Asus-M2A-VM-HDMI במהלך הפעלה של קבצי וידאו DIVX וMKV, היו מופיעים ריצודים אופקיים (המסך נחתך בקו ישר והתמונה מוסטט הצידה) במדיה פלייר, שמתי לב שהריצודים מופיעים כשיש תזוזות מהירות בתמונה ו/או שינויים בתאורה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר עדכון הדרייברים של הלוח. בתוכנת VLC לא היו מופיעים הריצודים, וכן לא בהפעלת קטעי וידאו בדפדפן ובצפיה בשידור TV במדיה סנטר. המעבד היה בעומס 55-70% בקטעי 720/1080P. רכשתי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 בתקווה שישפר את המצב אך לצערי המצב החמיר, יש כעת ריצודים גם בVLC (הורדתי גרסא אחרונה) ותוכן דפדפנים נראה מרוח כשהטקסט זז, וכן כשמזיזים חלון על המסך נוצר "שובל" ארוך של המסגרת. התקנתי את…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. Started by frezi,

יש לי המפרט הבא: P4 2.4 512DD r9600XT (Connect 3D 128mbdd) אני רוצה לרכוש 9800פרו או 9800אקס טי . יש לי תקציב. הכרטיס הנוכחי שלי עושה לי המון בעיות, יש לי המון VPU RECOVERS ואני לא מרוצה מהFPS. מה עדיף לי לקנות מבין ה2 (מעבד צוואר בקבוק...?), חשוב לי FPS גבוה ומוכנות לגרפיקה של משחקים בעתיד.

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  19. תראו את החיה המטורפת הזאת!! זה מחשב שלוקח אפילו מחשב שולחני חזק... Dell Inspiron XPS Gen 2

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  20. לפני שנה, שקניתי את המחשב שלי (2.8C , Asus P4P800 , Radeon 9800PRO) , התוצאה שלי ב3DMark01 הייתה כל פעם בסביבות 17700. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב, ולהתקין 3DMark, ולהפתעתי התוצאה ירדה בכ1000 נקודות, ל16500 בערך. חשבתי על הגורמים שיכולים לגרום לזה, אבל לא מצאתי כלום. אני חושב שהבעיה היא לא הכרטיס מסך, כי בניגוד ל2001, ב2003 התוצאה עלתה לי ל6000 מ5800. יכול להיות שפשוט החומרה התיישנה והביצועים ירדו? אני משתמש בדרייברים 4.7, תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  21. יש לי אפשרות לקנות 9800 פרו של חברת ATI או SAPPHIRE באותו מחיר אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס מסך הנ"ל. איזו חברה כדאי להעדיף ? תודה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by myself654,

שלום לכולם, יש לי לוח אם עם PCI-E x16 האם אני ירגיש ירידה בביצועים אם אני יקנה כרטיס שעובד עם PCI-E 2.0 x16 ? מפרט מלא: מעבד pentium D 2.8 לוח אם BLKD945PSNLK Intel http://www.comx-computers.co.za/computer-store-specifications.php?products=2565 זיכרון 1G תודה!

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by guyezra,

היי, מישהו יודע מתי יגיעו דגמי ה-AGP של הכרטיסים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by laviko1,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_3167 מה מיוחד בו שהוא עולה כל כך יקר???

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by hzhz24,

הי. אני יודע שהדגם GV-N970 G1 GAMING-4GDמגיע עם תדר ליבה וזיכרון יותר מאשר הדגם השני. אבל בביצוע אוברקלוק שאני אעשה , האם הכרטיסים זהים או שיש הבדל והG1 בעל OC טוב יותר,ומדוע ? תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.