כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות מסך LCD 17" בעתיד הקרוב ולא יודע מה הכי כדאי (בינתיים עוד לא מתייחס לשאלת התקציב, רק לאיכות המסך). כמובן שאחת התכונות החשובות היא קצב רענון נמוך מ 25 (כלומר 16 או 20 ms לכל היותר). אחד המסכים שנתקלתי בו הוא : http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm מה אתם אומרים ? ושאלה חשובה !! מי היבואן הרשמי של Viewsonic בארץ ? לא כתוב באתר של החברה :\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
לדוגמא במשחק BF2 .....יש ב VIDEO TEXTURE ! TEXTURE FILTERING GEOMERTY DETAILS מה ההבדל בין כולם ?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בעקבות משכורת הקרבה ובאה אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למחשב שלי כי הישן כבר בלתי נסבל יש לי כרגע ASUS GEFORCE 3 T200 V8200 64MB ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 500 600 שקל המפרט של המחשב שלי : CELERON D 3.33GHZ 533FSB 64BIT FOXCONN P4M800P7MA 2X 512 DDR 400 עכשיו אני צריך מן הסתם כרטיס מסך8X AGP יש לי כבר 2 כרטיסי מסך שחשבתי לכיוון שלהם הראשון: http://www.glabs.co.il/Product.aspx?productid=175 השני : X1600 Pro 256MB, TV, DVI, AGP השאלה מה עדיף מהם או שיש משו שהרבה יותר טוב במחיר של גג 600 שקל אגב אם למישו יש כרטיס מסך וחנות באיזור הקריות וחיפה זה יהיה טוב תודה אני פשוט לא יודע מה לקנות אני רוצה לקנות משו סבבה
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום . רציתי לדעת האם יש תוכנה שמראה לי כמה טמפ' \ מעלות יש לי בכרטיס מסך מבית אנווידיה או בכלל ... יש ברשותי ג'יפה 5200 ועשיתי לו אוור-קלוק 300/500 ורציתי לדעת כמה מעלות יש לי ..כי התוכנות אוורסט ואיידה לא מראות לגבי הכרטיס ... תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש למישהו פתרון ? הדרייברים החדשים יותר טובים מבחינת ביצועים /איכות תמונה , אבל NVIDIA פסחה על אפשרות הVIVO . רק בדרייברים לפני ה81 ניתן להפעיל את הVIVO המדובר .... אם מישהו יכול לתת עצה אני אודה מראש הגולש ...
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך מוחקים דרייברים של ATI כאילו שהם לא היו ושאין שום הגדרות שישמרו? נ.ב גם התקנתי RAGE 3D ועשיתי UNINSTALL אין עוד מה למחוק?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם: מתלבט בין שני כרטיסי מסך שקטים למחשב שמיועד בעיקר לעריכת אודיו, שימושים רגילים ו-"קצת" משחקים. אני לא הולך לשדרג לכמה שנים (הכרטיס הוא חלק ממפרט למחשב חדש) לכן בנוסף לשקט היה חשוב לי ה- DIRECTX10 וה-HDMI שקיימים בשניהם.. 1. ASUS EAH3650 SILENT/HTDI/512M. כ-500 ש"ח. http://asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=637&l4=0&model=2105&modelmenu=1 2. ASUS EN9600GT SILENT/HTDI/512M. כ-850 ש"ח. http://asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2200&modelmenu=1 * השוואת הנתונים (שרובם לא הבנתי): http://asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2105,2200&l1=2 נ.ב: על שני הדגמים קראתי דברים ממש טובים אבל לא…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מסך המחשב שלי DELL 2408WFP הולך לקנות מחשב חדש עם מער הפעלה WIN7 64 ביט, Core i7 860 . כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 דרישות מכרטיס מסך: מחיר עד 600 שקל + חייב להיות שקט מאוד ורצוי פסיבי כי אני רגיש מאוד לרעש. חשוב לי איכות הווידאו במסך שלי במחשב וגם בעדיפות שניה ווידאו יציאה ל- TV. רצוי בלבד תמיכה במשחקים לא כבדים ..אולי בעתיד. רצוי תמיכה ב- 3 מסכים. שאלותי: 1. הגעתי למסקנה שכרטיס מסך ATI's Radeon HD 5450 עונה על הדרישות שלי. אשמח להתייחסות לבחירה או הצעות אחרות. 2. האם יש לו DRIVER 64 ביט? 3. מה החשיבות של גודל זכרון 500 או 1000? 4. היצרנים מציעים יציאות DIPLAY MODE או HDMI-- מה ההבדלים ביניהם ( המסך שלי תומך בשניהם) ואיזה מהם יתן לי איכות ווידאו טובה יותר במסך שלי ואיזה מ…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
PCIE 2.0 יש לו פס רוחב של 80GB ו 3.0 PCIE יש לו פס רוחב של 128GB השאלה כמה פס רוחב באמת משתמשים הכרטיסי מסך בעולם האמיתי ? איך אפשר לדעת ? למשל אצלי בכרטיס רשום 76.8 ולמשל ב GTX 1650 רשום 128 GB בפועל בכמה הם משתמשים ? אפשר לדעת ? יש דרך לדעת ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתקין את הסופטמוד על הכרטיס שלי ואני ראיתי שיצא עכשיו גרסה חדשה לקטאליסט 5.4, יש אולי גרסה יותר ישנה אבל יותר טובה לכרטיס שלי? אגב, הכרטיס הוא R9800SE.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יצא בזאפ היום הכרטיס שלהם ואני רוצה לקנות
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני בדיוק בתכנון לקנות כרטיס מסך ולפוצץ את המחשב שלי בתהליך (חחח...) אז יש לי שאלה אם למשל אני קונה את הכרטיס GTX 260 896MB... ויש לי את המעבד הבא, Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66ghz אז האם יש סיכוי שיהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלכם לכם רצ"ב תמונה של המפרט טכני של הכרטיס לא מובן לי הכרטיס צריך להיות 740MHZ ? ואצלי מופיע 500 MHZ יש למשהו מידע ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לי ולבן דוד שלי יש כרטיס מסך 8500GT. אצלי הכרטיס של Leadtek ואצלו הכרטיס של Gigabyte. הורדתי אצלי ואצלו GPUZ ואצלו בGPU clock זה 600MHZ ואצלי זה 490MHZ ובShader 1500MHZ אצלו ואצלי 1127MHZ. איך זה ייתכן? זה הרי אותו כרטיס מסך ובן דוד שלי לא עשה OC.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ לקנות בשביל כרטיס מסך geforce leadtek 8800 gts 640mb ??
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המחשב כעיקרון הוא מחשב של משחקים כמוRA3 ומעלה אבל לא GTA4 וCRYSIS. ברצוני לקנות כרטיס מסך זמני(עד היום הולדת עוד 3 חודש). אני רוצה לקנות כרטיס זול,אבל שיהיה אוברקלוקר טוב ויוכל להחזיק משחקים גם ב22" (כרגע על המחשב הזה יש 17"). יש אתה ה 2600XT במציאון בKSP... ויש עוד כמה,מה אתם מצעים לי? AMD Triple Core 8450 FSP 550 80+ יותר מזה לא נראה לי שצריך נכון?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי רצית לדעת אם יהייה הבדל באיכויות הוידאו בין חיבור SVIDEO ל RCA ובין S VIDEO ל 21 פינים?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מסך דק חדש. התקציב הוא 1800-2100 ש"ח וכמובן עדיף כמה שפחות. המטרות של המסך הן משחקים, וכל הדברים הרגילים שהם עבודה משרדית, גלישה וכו'. צריך להיות במסך יציאת DVI דיגיטלית. אני חשבתי על הSAMSUNG 710T שנכנס לי בול בתקציב וגם קיבלתי עליו חוות דעת רבות אשר שיבחו אותו לטובה. מה דעתכם? האם המסך הנ"ל הוא באמת הכי משתלם בשבילי? האם הייתם לוקחים משהו אחר? תודה מראש, אבי.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כרטיס מסך 8600GT של LEADTEK באיזה דרייברים להשתמש באלו שבאו בדיסק עם הכרטיס או באלו שבאתר של NVIDIA??? באתר של LEADTEK לא כתוב כלום על 8600 ואין שם דרייברים הבעיה היא שניסיתי לחבר מקודם את הLCD ולראות ברזולוציה 1080i אין לי שום סרט ברזולוציה הזאת אבל את הדסקטופ ראו ממש ממש חרא (יש לי LCD של LG שעלתה בסביבות ה7000 לפני 5 חודשים בערך) בכל אופן ירדתי לרזולוציה 720p הדסקטופ נראה יותר נורמלי הפעלתי סרט וגם ראו בסדר אבל ציפיתי ליותר.... בנוסף התמונה לא היתה על כל המסך כאילו המסך נגמר 5 סמ בערך לפני הצלע השמאלית של המסך אני חושב שזו בעיה של הדריברים או של התוכנה של NVIDIA למישהו יש רעיונות או פתרונות?? יכול להיות שלא ראיתי טוב ב1080 בגלל שזה לא בprogressive??
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש (המפרט בצד). במשחק הראשון שהתקנתי היה Battlefield 2 ואחריו Battlefield 2142, וה-AA היה מצויין. אבל, בהרבה משחקים אחרים חדשים שהורדתי - כמו: R6 Vegas, Bioshock, MOH Airborne, לא רואים בכלל AA - לא משנה כמה אני שם מהדרייבר (למרות ששמתי לב שאין באפשרויות במשחק בכלל AA, לא יודע אם זה קשור). וניסיתי גם CNC3 ושם דווקא כן יש AA... אז איך זה שרק במשחרי גוף ראשון חדשים אין AA? זאת בעיה אצלי או לא? תודה!
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~32142~8~0.htm האם כדאי לשקול אותו לתקציב 600+- ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך ככל הנראה בAGPx4/x2 וכרגע מחובר לי GEFORCE 2 ואני מעוניין להחליף כרטיס מסך. אני מתעניין בGEFORCE 6200 ואני יודע שיש לו חיבור של AGPx8 השאלה שלי האם אני יכול לחבר אותו לחיבור המיושן שלי? אני מעוניין בתשובות ענייניות-זאת אומרת לא תשובות כמו:"שווה לך להחליף את הלוח אם...." ועוד תגובות מהסוג הזה תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני עומד לקנות כרטיס מסך msi radeon9800 pro ואני משחק Counter Strike , אמרו לי שכרטיסי ATI עושים בעיות עם CS, כל מיני בעיות עם FPS DROPS וכאלה. ואמרו לי שזה בעיה מאוד נפוצה וידועה עם כרטיסי ATI, אז רציתי לדעת האם זה נכון ?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום. אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך, Geforce 560Ti 1Gb 256 bite. אני מתלבט אבל, בין שתיים מגרסאותו, שמצורפים הלינקים שלהן. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3836#sp אני מבין שהרישונה מביניהם, היא גירסת OC מהחברה. השאלה אם אם אין בזה גם חיסרון, למשל שאולי חיי הכרטיס מתקצרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-