כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני רואה המון המון דרייברים בכל רחבי האינטרנט שיקולי הם: catalyst 3.1 catalyst 3.0 driver 7.83 מה ההבדל בין כולם? האם כדי להוריד גם את הcontrol panel? באיזה תוכנה אני יכול להמהיר את הזיכרון של הכרטיס? תודה אדם
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הזמנתי מסך של CTX דגם PF705 ??לא PR711 הידוע לשמצה בפורום יש לו נתונים מדהימים ביחס למחיר שלו[ 1040 בלבד]ולחברה המצליחה [CTX] והשפופרת מסך שלו היא LG FLATRON עים ביצועים טובים בהרבה מדגם LG F00B שגם ידוע כאיכותי: שימו לב לנתונים: CRT size ( " / cm ) 17 Stripe Pitch (mm) 0.24 CRT type Xtron ® Non-glare / Anti-static / Anti-reflection yes Horizotal Freq KHz 30-86 Vertical Freq Hz 50-160 Pixel Rate ( MHz ) 180 Maximum Resolution 1600 x 1200 PC Compatibility : 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 136 Hz 1024x768 up to 106 Hz 1280x1024 up to 80 Hz 1600x1200 up to 68 Hz כדאי לכם לבדוק ,אני הולך עליו ורציתי לשמוע בקורת ממי ששמע…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי R9500Pro ובמשחק SplinterCell כאשר מפעילים AA יש בעיות עם מקומות בהירים {אורות וכאלו........} רציתי לשאול אם הדריבר הבא של ATI בגירסה 3.4 יתקן את הבעיה או שמי שמתקן את הבעיה זה ה-Patch שהחברה {UBI} שחררה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ורשום שהוא נבנה ל Windows Vista , אני יכול גם להשתמש בו גם ב Windows xp ?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב פה במערכת... כדאי לי ללכת על הכרטיס הנ"ל? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? DIAMOND Viper Radeon HD 2900 XT 1GB GDDR4 יש לו יתרון של 1GB זיכרון ו DDR4 האם זה בא לידי ביטוי בביצועים חזקים מה GTX? האם הזיכרון המהיר שלו יתן לו בעצם את היתרון בעתיד בתמיכה של משחקים חדשים יותר ודרייברים חדשים יותר או שבכל זאת שווה ללכת על ה GTX? בכל מקרה GTX או XT אני מביא מחול יוצא בערך 2000 שקל כל אחד+- תודה.
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ולמה לעזאזאל הוא לא מופיע באתר בכלל ? (אני מדבר על הגיסה שמוכרים בפלונטר) קישור למוצר בפלונטר : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GCHV195XTG3-E3 קישור לאתר של גקיוב : http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=8&prod_cat_id=159 מראים שם רק את 1950XTX...
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך WinFast PX8600 GTS של leadtek, נכון לעכשיו התקנתי אותו עם מערכת הפעלה של win XP 64bit, ( זה מה שיש לי כרגע ) הכנסתי את הדיסק והתחלתי להתקין אותו אבל הפלא ופלא הוא לא מזהה את הכרטיס מסך ( מזהה אותו ככרטיס ג'נרי 14MB), האם זה בגלל גירסת הWIN או שאני לא עושה משהו נכון ? בנוסף באחת ההתקנות קפצה לי הודעה שיכול להיותר שכרטיס המסך הוא לא של leadte, למישהו יש עצה בנושא ? בנוסף לכרטיס יש כבל חיבור לחשמל אשר מתפצל לשניים, האם אני צריך לחבר את שני חיבורי המתח / מספיק רק אחד / א אין צורך בחיבור ? תודה רבה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה טוב לעבודה גרפית וסרטים ברזולוצית מסך של 1920X1200 ( מסך dell 2407 HC )?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד e6300 2g של זיכרון ddr2 667mhz כרטיס מסך נוכחי - מבוסס 7100 nvidia עד היום המחשב שימש באופן בלעדי להקרנת סרטים- בעיקר תכני hd וכותרי dvd החומרה שברשותי איפשרה לי לנגן כל קובץ, ולו הכבד ביותר בצורה חלקה ובלי בעיות. אני רוצה להסב את המחשב בשדרוג של כרטיס המסך בלבד (כרגע) לכזה שיצליח להריץ משחקי ספורט ופעולה. הדרישה שלי היא להוציא רזולוציה של 720p, אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר שכן זו הרזולוציה שהטלויזיה שלי יודעת לעבוד איתה בצורה הטובה ביותר. התקציב הוא עד 800 ש"ח, אלא אם כן תגידו שעבור תוספת של כמה מאות שקלים אני אקבל יתרון משמעותי. הדרישות מהכרטיס- שידע להוציא תמונה טובה בשידורי hd ו- dvd שיריץ משחקים ללא בעיות אם יש לכם כוח, להשכלתי אני אשמח אם מיש…
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה יותר טוב 1950XT 512 MB הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 אז ח'ברה מה יותר טוב 1950 XT הוא X1950 CrossFire למרות שיש לX1950 CrossFire יתרון בגלל שיש לו DDR4 לעומת הDDR3 של 1950 XT תודה נתנאל
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן אני ממש כמה שניות לפני שאני קונה תכרטיס מסך מהסידרה 8800GTS. עכשיו רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הגירסאות האלו: XFX 8800GTS BFG 8800GTS OC2 אפשר לראות באנצ'ים? ומה החברה שיותר מוצלחת\מומלצת?
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב מזה שנתיים וחצי והחלטתי להחליפו בחדש , ללא כרטיס מסך 2000 ש"ח מארז. כרגע יש לי בפנטיום 4 שלי כרטיס מצויין 9600XT שבגדול דיי מספיק לי. גיימר בסיסי. האם כאשר אני מחליף מחשב כרגע כדאי לי לקנות כרטיס חדש ברמת ה 400-500 ש"ח!?!? או שבגדול סדר גודל של כרטיסים במחיר הזה מקבילים לכרטיס שיש ברשותי היום!? מה אתם חושבים? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כרטיסי מסך, בשבוע האחרון הסתובבתי באתר EBAY וראיתי כרטיסים שעולים חצי ואפילו רבע ממה שהם עולים בארץ... בשבוע הבא כנראה אני הולך לקנות מחשב חדש עם X1950PRO אבל כמו שהזכרתי למעלה בשבוע האחרון הסתובבתי ומצאתי כרטיסים טובים מאוד.... מצאתי את הכרטיס הזה: Nvidia Geforce 8800GT 512MB פה בארץ הוא עולה הרבה כסף בחו"ל דרך איביי הוא עולה 679 ש"ח, שהX1950PRO עולה 781 ש"ח.... בקצור השאלה שלי היא האם שווה לקנות כרטיס מסך באיביי ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קודם כל.. באתר הרשמי של nVIDIA הוא חזר לתצוגה: http://www.nvidia.com/page/geforce8.html חברות המייצרות את הכרטיס: חברת Asus בגירסת OC (בינתיים ה-OC הכי חזק) http://www.asus.com/news_show.aspx?id=9233 חברת BFG בגירסת OC http://www.bfgtech.com/bfgr88512gtse.aspx חברת EVGA בגירסה הרגילה http://www.evga.com/articles/382.asp חברת Leadtek בגירסה הרגילה http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=396 רק משהו תמוהה.. למה דרישות הספק של החברות שונות? אצל אחת צריך מינימום 400W, השנייה מינימום 420W.. למרות שכולם מיוצרים לפי אותו מפרט של nVIDIA.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי Geforce 5900XT ואני מעוניין בשדרוג. ראיתי את X1600 PRO AGP ב-750 ש"ח ב-KSP. אחלה מחיר. אבל ראיתי גם את 6800GS ב-1400 ש"ח. קראתי ש-6800GS הוא מקביל של 6800GT, רק טיפה יותר חלש. מה המקביל של X1600?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 500 שקל כרגע , מוכנים להוסיף לי בערך 150 שקל ככה שזה 650 . אני צריך שתביאו לי כרטיס מסך טוב באיזור הזה , חריץ AGP יש לי לוח אם עם צ'יפסט SiS אז אני ממש לא בטוח לגבי התאימות שלו עם סדרת Nvidia 6xxx המפרט : P4 2.4 s478 SiS Motherboard 512MB of RAM חשבתי גם להוסיף סטיק 512 ראם , אבל זה מצריך אותי לשדרג לוח אם וזה כבר סיפור אחר [glow=red,2,300]אז כרטיס מסך , חריץ AGP , 650 שקל , YOU CAN DO IT[/glow]
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למה אין על הכרטיס מסך הזה מאורר ומה זה הדבר הזה שעל הכרטיס (הדבר השחור הזה)?
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי תאריך ההשקה של הדור החדש של NVIDIA???....ויש לי כרגע 2000-2500 לבזבז על הכ.מסך אפשר אפילו לגרד עוד טיפה לסכום....זה יספיק לכ.מסך טוב לא?!
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
בכמה ה1950XTX באמת יותר טוב מה1950XT??....(חחח תפסתי את תצומת הלב שלכם אה...היתם בטוחים שהולך להיות פה משהו מעניין דעה כל שהיא על הנושא...אבל למרבה המזל הנאחס של הרבה ממכם אני באמת שואל...)
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אתם יודעים , תוך כדיי עיון באתר הזה , ראיתי שניי שמות גדולים במיוחד , Nvidia וAti , עושה רושם שATI מובילה בביצועים (HDR + AA ) וגם קצת טכנולוגית (Nvidia קנתה את טכנולוגיית הMULTI graphic card's שלה עם רכישת 3DFX , לעומת ATI שפיתחו אותה בעצמם) לעומת זאת Nvidia מובילה במכירות , לעומת זאת , יש בעולם עוד יוצרים של כרטיסי מסך , ורציתי לשאול מה איתם , והאם מישהו מכם שמע את שמם איי פעם , אני מדבר על שניי יוצרים מעולים שכרטיסיהם לא נופלים שהיכולת של שניי הגדולים האחרים , השם הראשון הוא S3 , השני הוא MATROX , קראתי דיי מזמן איזה ביקורת שהשוותה כרטיס של Nvidia לכרטיס של ATI לכרטיס שלישי של S3 , בקטגוריית המשחקים הS3 אכל את מתחריו בלי מלח... וגם בבנצ'ים , השאלה שלי היא האם מישהו ראה…
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
סליחה על השאלה שנשאלה 1000 פעם GF7900gt בסתוק בלי שום אוברקלוק כמה מקבל ב3Dmark 05 ?
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, כרגע הוא יוצא לי בסביבות ה 4300 , ואני יוכל להרשות לעצמי אותו בעוד 3 חודשים. האם בטווח הזה המחירים של ATI צפויים לרדת? (הכרטיס הוא 5850, והמעבד הוא AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core, כל המחיר של שאר הרכיבים דיי זניח). אני פשוט לא רוצה להרגיש ש"זמן החומרה" מתבזבז לי ואפילו המחירים לא ירדו בסופו של דבר.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לפעמים נדמה לי שכל מה שעושים בכרטיסי מסך זה להוסיף עוד סטריים פרוססורס ועוד זכרון ועוד MHZ ואז קוראים לזה בשם חדש.. אני שואל למה לא עושים נגיד כרטיס עם 4 ליבות של דגם ממוצע, 2 GB זכרון ופי 2 סטרים פרוססורס? הרי אם עושים CF או SLI בכרטיסים ממוצעים מקבלים תוצאות טובות שלפעמים עוקפות כרטיסים יקרים.. אז למה לא 4?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-