כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לעדכן את ה-bios של כרטיס מסך ASUS 7700 TI Geforce 2? באתר של ASUS אין כלום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. יש לי מעבד כפול ליבה E5200 ולוח אם Gigabyte EP43-DS3L זיכרון 4 ג'יגה. עכשיו יש לי כרטיס מסך Radeon HD4350 אני חושב, והוא מריץ HD לא רע וגם עם המשחקים אין לי בעיה. זה מה שאני צריך. העניין הוא שעד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזיה HD READY, ועכשיו קניתי טלוויזיה FULL HD, והחיבורים שיש לי עליו (Dual DVI + TV Out) לא מספקים אותי. אז אני צריך כ.מסך, בתקציב 500-600 ש"ח, אפילו פחות, שיריץ לי 1080P חלק, ומשחקים בינוניים, ושיהיו לו יציאות Dual DVI + HDMI. החיבורים מאוד חשובים לי, ומקס' מקס' שיהיה אחד DVI ואחד VGA, אבל שיהיה HDMI. תודה רבה! דוד.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם ולצצות הטתר המקסים חג פורים שמח ברצוני לשאול שאלה אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8800 gt בחנות המוכר המליץ לי על כרטיס הזה:palit 8800 512 sonic האם הכרטיס הזה טוב הוא אמר לי שזה כרטיס לגיימרים אני רוצה כרטיס מסך טוב שיעבוד לי על משחקים כבדים והכי חדשים מחיר עד 1600 תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אתמול הורדתי את התוכנה GPU Temp בשביל לנטר את הטמפרטורה של הכ.מסך שלי כי ביומיים האחרונים הדרייברים קרסו לי 3 פעמים וקיבלתי מסך כחול פעמיים, אז חשבתי שה- GPU שלי מתחמם יותר מידי. הכרטיס שלי הוא Radeon HD 4870' , וב- Idle הטמפ בערך בין 68-71 מעלות, לפי מה שקראתי זה אמור להיות תקין. עכשיו התחלתי לצפות סרטון ב- YouTube ושמתי לב שהטמפ' מתחיל לצנוח כמעט מיידית, כשאני סוגר את היוטיוב היא עולה בחזרה וההתנהגות חוזרת על עצמה, בנתיים הטמפ ירדה בסביבות ה-10 מעלות ונשאר יציבה על 60-62 מעלות! יש למישהו הסבר להתנהגות?.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הי. אני יודע שהדגם GV-N970 G1 GAMING-4GDמגיע עם תדר ליבה וזיכרון יותר מאשר הדגם השני. אבל בביצוע אוברקלוק שאני אעשה , האם הכרטיסים זהים או שיש הבדל והG1 בעל OC טוב יותר,ומדוע ? תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
בשביל הHTPC לא למשחקים אני מקווה שהוא יהיה זול כמו שהוא אמור להיות ושלא ידפקו עליו מחיר בארץ כי אחרת הוא לא שווה דרך אגב זה הכרטיס מסך הראשון של Nvidia עם כרטיס קול מובנה (7.1)
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ראיתי שאנשים מדברים על חיבור חשמל לכרטיס מסך... ואצלי לא ראיתי משהו כזה הכרטיס שלי הוא AGP http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 קיבלתי את הגירסא המוגבלת עידכנתי את הדרייברים של אומגה 16693 הכי חדשים שיש המפרט שלי הוא AMD2500+@3200 2X256@400MHZ ABIT NF7-SL יש לי ספק HEC300W ולגבי חיבור חשמל לא חיברתי שום מולקס או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש חיבור חשמל לכרטיס הזה?? והאם הדרייברים האלה טובים? אני כרגע הורדתי AM3 אני הולך להריץ אותו עכשיו... לפני שאני מפעיל תAM קיבלתי הודעה...
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב לgaming תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב נייד (compaq armada) ויש לו יציאה לטלויזיה(אפשר לחבר כבל בננה כזה צהוב) ולשאלה הדבילית, איך רואים את המחשב בטלויזיה,נגיד אני רוצה לראות סרט במחשב ושיראו אותו גם בטלויזיה??? תודה רבה רבה רבה מראש לעונים,אני מתחנן שתענו לי,אני מת כבר לראות תמחשב בטלויזיה!!! תמונה של החיבור במחשב והכבל: תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מראש שוב!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כי יש לי עדיין מחשב עם הפלטפורמה הזאת בבית, אולי יש לה עוד סיכוי לקום לתחייה?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש. אני מתלבט בין 6800GS ל7800GT. הבעיה העיקרית שלי עם ה7800GT היא כמה שאני אוכל אותה עם DIRECTX 10 שאמור לצאת +- שנה מעכשיו יגיע, וכמה חודשים אחריו יצאו משחקים שלא יעבדו איתו. האם מצב כזה יכול לקרות? או שאמורה להיות תמיכה לאחור? מה ההבדל בביצועים בכלל בין ה7800 ל6800? האם על רזולוציה של 1280X1024(LCD 17) אני ירגיש משהו בכלל?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שלום חברים לא מצאתי תשובה בפורום מסכים.אולי כאן... ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? אין קריעת תמונה?? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים ויהיה במערכת של מעבד CORE I 3 לוח אם של INTEL (לא זוכר איזה) 4 GB RAM כונן קשיח 500GB SATA 2 תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני שואל את זה לא בגלל הכרטיס כי אני יודע שהוא טוב,השאלה אם AGP 4X לא ישפיע????
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך די ישן 8800GTS שכרגע מחובר למסך מחשב רגיל אבל בקרוב מתוכנן להתחבר לLCD 42" FULL HD השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך יתמוך באיכות הHD כאשר אני יפעיל סרט דרך המחשב? האם חיבור כבל הDVI לטלוויזיה הוא החיבור היחידי או האם יש אפשרות נוספת שאולי תעלה את האיכות? תודה מראש, אריאל
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כולל אוברקלוק ללא מוד מתח וגם http://vr-zone.com/?i=4925&s=3 אותי הרשים במיוחד
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אז ככה בעיקרון יש לי מסך מחשב 23 ומסך טלוויזיה 32 שתיהם תומכים ב FHD הבעייה היא שאני משחק או מריץ סרט בשניהם, אז באחד המסכים יש Tearing האופציה היחידה שאני יודע איך לבטל באחד מהם זה פשוט לעשות אותו preferred בתוך ה CCC creating and arranging desktops האם מישהו יודע איך אני מתקן את זה? ד"א זה 7970 Dual-x
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא לוח אם Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 זיכרון 2G 667MHZ KINGSTONE מעבד E8400 3.0G 6M ספק כוח כח Enermax Modu82+ 425W ויש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro 512MB 256BIT כרגע אני מרוצה מהביצועים אבל יש משחקים שדרוש שיפור השאלה שלי עם המערכת הקיימת איזה כרטיס מסך חזק יותר המערכת שלי תוכל לנצל? אני רוצה שממש יהיה שיפור רציני. תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD לעבודה (אני יושב מול המסך *כל* היום). המחיר לא נורא חשוב לי, העיקר האיכות. ראיתי את ה-Samsung 151S והוא מצא חן בעיני. המלצות אנשים? מה עם LG, מאג, BenQ...? ראיתי שיש ל-CTX וגם ל-MIRO מסכים דומים... תודה, מוטי.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני קונה היום מסך LCD 32 לחדר...ויש לי מחשב חזק עם 9600GT , אין לי חיבור HDMI פיזי, אבל יש אפשרות או לחבר HDMI ישירות או לחבר דרך הTV out המיוחד שזאת יחידה עם עוד 4 חיבורים (שחור אדום ירוק וsvideo). בספר הוראות של הכרטיס כתוב שהאדום (Pr) משמש לHDTV , עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר איכותי? האם אני יראה באמת בHD ? או שכל עוד אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אני לא יוכל לראות באיכות גבוהה. ואם לא אז איזה איכות תהיה יותר טובה, Pr או HDMI ? תודה מקווה שהייתי מובן! אהה..ודרך אגב אני מתלבט בין LG (LH20R או PANASONIC(TX32LE8) .. גם לצפיה בממיר של הוט וגם חיבור למחשב.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ערב טוב הכרטיס (יותר נכון השבב) 300X של ATI לאיזה כרטיס הוא משתווה של נוידיה? אני פשוט לא מכיר את הכרטיסים שלהם :s05: דרך אגב מישהו יכול להביא לי את הדגמים בהשוואה בין שניהם תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121199 לא ברור עד כמה הכרטיס רלוונטי בהתחשב בכך שהדור החדש נמצא מעבר לפינה, אבל העובדות היבשות הן שאנוידיה מזערה את ליבה G73 הותיקה ל80 ננומטר תוך הזנקת התדר מ560 ל700 מגהרץ (שם הקוד החדש הוא G73-B). בנוסף, הזכרונות עברו שדרוג מ1.4ns ל1.1ns וכעת התדר עומד על 1800 לעומת 1400 מגהרץ בדגם הקודם
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב חדש, והייתי רוצה לקבל המלצות לכרטיס מסך שיענה על הדרישות שלי: עבדוה משרדית,, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומעט גיימינג המחשב שלי יהיה בעל מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray - זיכרון 8 GB לוח אם :Gigabyte GA-Z68P-DS3 קיבלתי המלצות לכרטיס מסך מסוג Gigabyte GTX460 1024MB GDDR5 DUAL DVI מה דעתכם עליו?? האם יש המלצות אחרות?? התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-