כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כרטיס מסך Leadtek winfast A310 256mb td לכרטיס יש אפשרות של tv-out היציאה עובדת אך קיימת בעיה אי אפשר לראות סרטים בתצוגת הטלויזיה, במקום הסרט יש מסך שחור (בקבצי avi, mpg ובכל קבצי הוידאו) אחת ממטרות הכרטיס הן לראות סרטים במסך גדול יותר בעזרת יציאת הtv-out ואני מצליח לצפות בסרטים בטלויזיה רכיבי המערכת שלי: p4 2.4 ddr300 512mb gigabyte ga-8pe667 mother board התקנתי דרייבירים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם להוריד את הדרייברים של NVIDIA עבור nView תודה רבה מראש על העזרה גיל
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ממולצת עד 170 ש"ח - אם יש לכם משהו טוב להציע או שאפשר להתפשר במשהו פשוט של 80 ש"ח? כמו כן אני מחפש מסך 17 LCD עד 1750 ש"ח ממולץ. שלאה נוספת אני מתכוון לקנות המחשב בחלקים האם כדאי לשלם עוד 200 ש"ח ושירכבו לי ? (כדי לקבל גם אחרויות כוללת) אף פעם לא הרכבתי מחשב לבד, נראה לי שזה לא מסובך, זה יכול להיות בעיה? (כמו להרכיב את הCPU, והחיבורים למארז?)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים? והאם יעבוד עליהם GTA IV? המפרט הוא מעבד 5200 AMD לוח GA MA78GA-S2H זיכרון 2G
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני לא גיימר בכלל פה ושמה משחקים לכן אני צריך כרטיס ממוצע שיפעיל את רוב המשחקים על איכות סבירה וסבבה עכשיו שמעתי על הכרטיס הזה Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card ב450 אבל אין לי מושג איך הוא ועד עכשיו בכלל ההיתי סגור על כרטיס מסך Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB ועכשיו אני מתלבט כי כל כרטיס הוא לוח האם שונה אז ככה תנו לי המלצות טובות מה עדיף מבחינת ביצועים לא על השידרוג העתידי ודרך אגב הלוחות שאני יקח את אחד מהשנים הבאים K8NS-939 (s939) nForce3 תומך AGP K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E מה עדייף חברייה..........
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ה9800GT שלי הגיע ללא המתאם/כבל לחיבור SPDIF מלוח האם לכרטיס (אבל יש מקום לחיבור) ואני צריך חיבור HDMI בהתחלה חשבתי להחליף ל240GT שמגיע עם HDMI (וכרטיס קול מובנה) אבל במחשבה שניה, גם להוסיף 200 ש"ח (פחות או יותר) וגם לקבל כרטיס פחות חזק? אני מבין שמדובר במתאם יחודי (כמו שהיה בעבר בכרטיסי ATI) ולא במשהו סטנדרטי השאלה היא איפה משיגים כבל ומתאם כאלו (עדיף בארץ אבל אם קיים מקום בחו"ל שעושה משלוחים גם טוב) או לחילופין, אם למישהו יש כאלו ספייר אני אשמח לקנות ממנו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה למסך שלי יש יציאה לחשמל ויציאה לכרטיס מסך אבל החיבור לכרטיס מםך חסר לו פין אחד ככה שיש לו 14 פינים במקום 15 פינים כמו שתראו בתמונה הבאה אז האם תהיה לי בעיה כלשהי בגלל זה????? המסך שלי הוא:lg flatron775ft crt 17
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הסרתי כרטיס Nvidia, התקנתי ATI בחרתי את האופציה בלי הקאטאליסט בשביל לא להתקין את הנט 2.0 והתקנתי WDM גם בנפרד ולא ראיתי שזה מופיע בהסרות או משהו כזה, בנווידה זה כן הופיע לי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז זהו חבר שלי טס לאמריקה וקונה דברים שאל אם אני רוצה להוסיף משהו למחשב שלקח ולהביא לי אמרתי לו נראה על ה8800GTS כמה שאלות יהיה הבדל טוב מספיק במחיר בין חול לפה ואל תשכחו מס וכאלה? ועוד שאלה זה האם עד אז יצא כרטיס באותו מחי או במחיר שלו הנוכחי שיהיה יותר "משתלם"? תודה
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
פשוט הורדתי את הדרייבר האחרון ששוחרר מ ATI.. אז אני פשוט עושה setup או שאני צריך להסיר את הדרייבר הקודם או משהו כזה? תודה לעוזרים. *מצטער על השאלה הטיפשית0
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי חברים אני חושב שה 4850 שלי מראה סימני גסיסה אני מחפש כרטיס מיד שניה עד 300 ש"ח, 7750 יהיה תחליף ראוי? מעבד: e8400 ספק: seasonic 450w ssp-450rt gold
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Gigabyte GA-RX80128D זה הדגם קודם כל האם הוא 128 ביט או 256? האם הוא עם 12 צינורות או 8? לפי http://www.a1-electronics.net/Graphics_Cards/ATI/2004/ATI_Radeon-X850-X800_Dec.shtml יש לו 12 צינורות ו 256 ביט לפי דימה מפנדה יש לו 8 צינורות ו 256 ביט לפי האתר של ג'יגה בייט (משום מה העמוד של המוצר ירד עכשיו) הוא 128 ביט ו 12 צינורות מי צודק מי לא תעזרו לי פה
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה.... דיסק קשיח: 80GB זכרון: 512MB/400 DDR לוח אם: SS939-2000/DDR1/SATA/AGP8 מעבד INTEL 2.8GH/755 CELEROM D מערכת הפעלה: XP אלה הדברים העיקריים.... עכשיו השאלה: אני מתכוון לשחק משחקים כגון GTA san andrass וכול אלה...עכשיו על המחשב הזה זה יעבוד כמו שצריך...???
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 1300 שקל לכרטיס מסך למשחקים ועם vivo.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי עורכת וידיאו ( עם Avid ) וכרגע משתמשת בכרטיס מסך OnBoard שיש לה על לוח אם P4S61 של Asrock: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 בנתיים הכול עובד כמו שצריך. היא עורכת רק וידיאו - ללא אנימציה. היא כנראה רוצה לעבור לעבוד עם שני מסכים (VGA) ויש לי כרטיס מסך פנוי אבל מאוד ישן - HIS Radeon 7000 64mb: http://www.hisdigital.com/html/7000.htm (לי יש את הגרסא עם 2 יציאות VGA). השאלה שלי היא האם יש דרישות מיוחדות מכרטיס מסך בשביל עריכת וידיאו? אם אין, אין בעיה לעבור לכרטיס הישן נכון? תודה מראש! נ.ב. אני לא יודע אם זה משפיע על התשובה אבל את החומר היא דוגמת בעזרת כרטיס FireWire ויש לה כבר כרטיס טלויזיה (לא שהיא משתמשת בו).
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Palit ATI Radeon x9550 256MB - AGPx8 2. Palit Geforce FX5500 256MB - AGPx8 תודה מראש, אמיר
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1.מה אתם חושבים על : GIGABYTE X600XT 128MB DDR 256 BIT TV/DVI VIVO BULK PCI-EXPRESS 2.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 3.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 256 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 4.איזה הכי כדאי לקנות מכל אלה שהזכרתי למעלה? ??? [glow=red,2,300]תודה מראש[/glow]
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (או אני) מתחיל לסבול מירידה קלה ביכולת. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות (אם בכלל), בשביל לשדרג אותו. המפרט שלו: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 2833 MHz (8.5 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 4870 (512 MB) הספק שלי אם אני זוכר נכון 450W השימושים הם משחקי ספורט בעיקר. (רוצה שירוצו חלק) לפעמים אני חוטא במשחקים אחרים כמו GTA החדש למשל, שממש מקרטע אז לא שיחקתי בו ממש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנס למשחק אני ממתין מספר שניות יש מסך שחור וכעבור שניה זה יוצא וכותב לי tony hawks pro skater 4 was unble to initialize graphics engine מה ניתן לעשות בעניין?תודה מראש לכול העוזרים סתיו.
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך כ.מסך AGP*8 עד 500 ש"ח, וזכרון של גיגה של DDR1 , מה הדבר האופטימלי בשביל שניהם?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מחשב AMD Athlon XP 2600+, 1 Gb of ram, עם כרטיס מסך Gforce FX 5700LE. וכרטיס המסך לא מספק אותי. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מיעוט של כותרים מובילים אשר תומכים במערכים מרובעי ליבות גראפיות הביא את מפתחת השבבים לדחות את השקת כרטיס המסך העוצמתי ביותר שלה חדשות מעניינות מגיעות אלינו מביתה של AMD. מפתחת השבבים מסאניוייל הודיעה כי כרטיס ה-Fury כפול ליבות ה-Fiji שלה, שהוצג לנו באופן ראשוני לפני חצי שנה, לא יגיע השנה, אלא רק מתישהו במהלך השנה הבאה. הסיבה הרשמית לכך היא רצון להתאמה מיטבית עבור מערכות המציאות המדומה שמיועדות להגיע אלינו בקרוב, או במילים אחרות ה-Oculus וה-Vive. עם זאת, באתר anandtech הציעו הרחבה משלהם לסיבות של AMD – ומספרים כי דווקא המצב העגום בשוק המשחקים של 2015 בכל הנוגע למערכי SLI ו-CrossFire הוא האחראי המרכזי לעיכוב. הקודקוד האחרון ברביעייה הגדולה של AMD מתעכב …
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי 1900XT 512MB... מישהו יודע איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לאחר שתמונתו של הכרטיס המבוסס CAYMAN XT דלפה לרשת: http://hwzone.co.il/news/133792 נראה כי אותו המקור הסיני כעת הפיץ תמונה של כרטיס המסך מבוסס ליבת הBARTS XT, היורש לשוק הביצועים של כרטיס ה-HD5770, וככל הנראה ייקרא HD6770. כעת באמת לא ידוע הרבה על הרכב הליבה המדוייק של BART XT אבל אפשר להסיק כמה דברים מהPCB שלו. אז דבר ראשון כמו שאתם רואים בשביל לתת מיץ לכרטיס נדרשים שני חיבורי חשמל מסוג 6PIN PCIE (להבדיל מHD5770 שדורש רק אחד, רומז על צריכת חשמל גבוהה יותר, השאלה היא בכמה). משתמש בPHASE בסידור 4+1 ונראה כי ישתמש ברוחב פס של 256BIT לזכרון, יספק תעבורה של כמעת אם לא כפולה של מיידע בהשוואה לHD5770 (אין זה משקף בצורה חדה על שיפור לעומת הHD5770). שתי יציאות חשמל הן לטוב ו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס למחשב של אחי כרטיס ממוצע כרגע הסתכלתי על ה 7600GS. אגב מה יותר טוב ה GS או GT??? יש לכם משהו יותר טוב להמליץ בתקציב הזה הוא צריך כרטיס דחוף הוא חיי על הכרטיס של הלוח אם והויסטה לא זז לא יותר מדי בגלל זה... יש לו PCX.אין לו שימוש רב במישחקים אבל בכל זאת אני מעדיף שיהיה לו כרטיס בינוני לפה ושם לשחק ושיחזיק לכמה שיותר זמן. יש אפשרות של לחרוג אם זה שווה את זה הוא רוצה להיות על בטוח שהוא יוכל לעשות מה שבא לו ושהגראפיקה לא תהווה בעיה. כרגע הויסטה נתן לו ציון 1 על הגראפיקה וזה מה שהורס הכל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-