עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by תימני אחלה!,

כ. מסך nvidia 8847 ver:110 כ. מסך tornado GeForce4mx (אולי היה רשום גם c141) ? תודה!

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

מישהו פה עם 6800LE ויכול להגיד עם פעל לו ה סופטמוד ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by Tomerb1,

בעיה בשוק הכרטי מסך? בזמן האחרון שומעים הרבה על המשחקים החדשים והדמואיים ורואים שהכרטיסים הכי חזקים [כמובן חוץ מה8800 768מגה והאולטרה] 640 מגה ו320 מגה לא מצליחים להריץ משחקים כראוי... איך זה יכול להיות? איך זה קורה שאנו הצרכנים קונים כרטיס מסך ב2000 שקל מצפים למשהו טוב ומקבלים כרטיס שבקושי יחזיק חצי שנה כאשר יצאו המשחקים החדשים של DX 10?! איך זה ייתכן?! קראתי יותר מידי ביקורות\ סיקורים \ דברים ואני מבולבל לגמרי. אני לא מבין כבר מה קורה... בקרוב [עוד פחות משבועיים] אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מחשב טוב ועכשיו אני תקוע בשאלה של כרטיס מסך מאחר והתקציב מוגבל. יש לי תקציב של 1700 שקל לכרטיס... [+-] איזה כרטיס הכי כדאי לקנות? האם זה בכלל משתלם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום לכולם, אני בזמן האחרון במסע עיצובים לחדר שלי, ולא מצאתי מקום נוח וטוב לשים בו את הטלוויזיה. חשבתי על הרעיון הבא,אני הרבה זמן כבר רוצה להחליף את המסך שלי ולקנות מסך 19 LCD איכותי אמיתי, של VIEWSONIC או SAMSUNG ובאמת להשקיע עליו כספים, ובאותה הזדמנות גם להביא כרטיס טלוויזיה טוב ודרכו לצפות בטלווזיה. (YES) מה אתם אומרים, איך נראה לכם הרעיון? פעם ששאלתי אם זה בכלל ניתן לביצוע המליצו לי על זה, מה אתם אומרים עליו? יש אולי בצעה אחרת? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2039&scat=256&tcat=28 תודה רבה קובי. 8)

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. היי קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך טוב למשחקים ואני מחפש משהו בתקציב של עד 1500 שח הטכנאי שלי אמר לי שיש לו כרטיס : 2600 HD והוא עולה 750שח... זה ממש מוזר לי כי כרטיסים אחרים שלא DX10 עולים יותר הנה הכרטיס: http://www.chip.co.il/Product.asp?productid=634 זה כרטיס פשוט ולא שווה? אם כן. מה כדאי לקנות בתקציב הזה למשחקים ? (יש לי PCI EXPRESS , DUAL CORE INTEL 2.6 , 4GB RAM ולוח אם אינטל אודה לכם אם תתנו המלצה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by ktbnus,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ה 6600GT הדרייברים שבאו איתו עשו קצת בעיות...אז התקנתי את החדשים.... משום מה הם בעברית - למות שכל המחשב והווינודס באנגלית אבל ניחה.. קראתי בפורום על הפילטרים AA AF... אבל אני לא מוצא את ההגדות שלהם או איזשהו דבר אל השימוש בהם ב control panel של nvidia איפה אני מוצא אותם, ואיך אני מפעיל אותם?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  7. אהלן חברים, במזל טוב, אני משדרג, וברצוני להתייעץ עמכם, מומחי הפורום. כחלק מהשאיפה למחשב שקט, התנאי הבסיסי הוא שהקירור יהיה פאסיבי. עם זאת, אני עדיין גיימר ומנסה להגיע למצב בו משחקים ירוצו - החל מ-COD4, C&C3 וכלה בתקוות הגדולות ל-STARCRAFT2 ו-GTA4. יצויין שיש לי שני מסכים ב-DUAL VIEW, שניהם בגודל 19" עם חיבור DVI/VGA. וכך, יש לי שלוש שאלות: 1. האם תצורת SLI תועיל לי? ראיתי המון דיונים שבהם טוענים ש-SLI הוא גימיק, ובפרט כשמדובר בכרטיסים שאינם ב-HighEnd, המקוררים פאסיבית. 2. מהם הכרטיסים בקירור פאסיבי שהייתם ממליצים עליהם, הן ב-SLI והן לא ב-SLI? חשבתי על שניים: GIGABYTE FX8600GT GV-NX86T512H 512MB Asus EN8600GT DDR3 256MB 3. אפשרות נוספת היא לנסות את טכנולוגיית CrossFire…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by asdasdasd,

לדוגמא במשחק BF2 .....יש ב VIDEO TEXTURE ! TEXTURE FILTERING GEOMERTY DETAILS מה ההבדל בין כולם ?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  9. שמועות על ה-GeForce RTX 3060 וה-GeForce RTX 3050 מצד אחד, ושמועות על GeForce RTX 3080 Ti אימתני מצד שני - אילו הפתעות נוספות מכינה לנו NVIDIA עבור השנה הבאה?לכתבה

10. שלום. יש לי כרגע מחשב עם לוח אם P5B DELUXE וספק 450W הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי כרגע הוא ATI RADEON HD2900 PRO אני רוצה להחליף אותו ל HD5450 1GB ורציתי לדעת אם אנייכול לשים אותו במחשב שלי מבחינת לוח אם, צריכת חשמל וכל מה שקשור, או שזה יעשה לי בעיות? זה הכרטיס שאני רוצה לרכוש : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1606 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  11. עם המלחם שיש לי אבל לשווא הוא מסרב לצאת, אני שם את המלחם על החוט ומנסה למשוך אבל הברזל לא יוצא במה אני טועה ? (יש לציין שזאת פעם ראשונה שאני מנסה לתקן קבל )

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by nore0,

ראיתי ב-3DMark05 שיש לי גירסה 7.1.2.5 יש מצב שהיא יוצרת לי מסכים כחולים ? פיענחו לי מקובץ dump GRAPHICS_DRIVER_FAULT nv4_disp.dll אז אני מחפש גירסה קודמת או גירסה אחרי מהיכן אוכל להוריד ? ומה כל הדרייברים האלה ? אפשר למחוק אותם אם אני מתקין דרייבר חדש

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by סקיווקר,

איך הוא לעומת ה 730B לשניהם יש נתונים זהים של : 8MS ו 600:1 ובהירות 300 cd/m2 אבל ה 721S מגיע גם עם פיבוט , האם הוא דגם חדש והאם הוא באמת עסקה משתלמת יותר (הוא אף מעט זול יותר) מחכה לתשובתכם

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. ניסיתי לשחק במספר די גדול של משחקים פחות או יותר חדשים, וביותר מחצי מהם אני לא יכול לשחק. הבעיה בכולם קשורה לPhysX. אני מקבל הודעות שאני צריך לעדכן את הדרייבר של הphysX, או להוריד תוכנה של PhysX מהאתר של Nvidia וכו', אבל הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא Radeon x1950 pro. יש אפשרות לעדכן את הדרייבר של הPhysX עם כרטיס לא של Nvidia? או שזה מחייב כרטיס שלהם? בכל מקרה אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, אם אני אקנה כרטיס של ATI אני לא אוכל להפעיל משחקים שדורשים PhysX? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by mft,

אני מחפש כרטיס שיוכל לשמש לHD בעתיד דרך HDMI. אני צריך שיהיה בו גם dvi vga ו s-video ראיתי HD4850 שמכיל 2 חיבורי DVI וSVIDEO ומתאמים לשאר החיבורים. אבל ירדתי ממנו עקב דרישה בספק כוח. הכרטיס לא נועד למשחקים, רק לחיבור המסך לTV דרך SVIDEO ובעתיד דרך HDMI כרגע המסך הוא VGA ויוחלף בעתיד לDVI המחשב הוא DELL INSIRION 530 E5400 4 giga ram ספק כוח רגיל 300WATT אם אני לא טועה. יש חריץ PCIE 16X 1.1 כרטיס מסך מובנה (בעע יציאת VGA) אני לא רוצה להחליף ספק כוח רק להוסיף כרטיס מסך. הכרטיס ירכש מNEWEGG באזור 100$ אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  16. אני יכול לקחת 6950 אסוס רפרנס 2 ג'יגה או GTX 560 מומהר ל900 ג'יגהבייט המחיר אותו הדבר.. אני תמיד עם נוידיה אבל עכשיו לא יודע מה לקחת? שאר המחשב יהיה כזה מעבד I5 2500K 4 ג'יגה זיכרון המסך שלי 1920 1080 ספק כח אני קונה SEASONIC 620

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי את הכרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE וכשאני מחבר את HOT דרך ה RCA אני רואה גלים!! חיברתי דרך אותו הכבל (RCA 10M) את המצלמה לכרטיס וראיתי טוב... חיברתי גם את הוידאו דרך אותו כבל וגם איתו ראיתי טוב! וכשחיברתי דרך אותו כבל את הממיר של HOT למחשב אני רואה גלים והפרעות בתמונה! הורדתי מקודדים וזה לא עזר!! דיברתי עם HOT והם אומרים שהם לא עוזרים בזה!! מה לעשות???

18. Started by emuzon,

או שכדאי ללכת על 22" עם כרטיס מסך כזה?

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by mos86,

שלום, הכרטיס מסך שלי לוהט, גם במנוחה (כ 60 מעלות לפי מגע, גוף קירור פסיבי). שמתי משחה תרמית ולא עזר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. Started by andrei21,

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-560-ti-448-core-benchmark,3082.html

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  21. קניתי עכשיו כרטיס מסך 8600GT של LEADTEK באיזה דרייברים להשתמש באלו שבאו בדיסק עם הכרטיס או באלו שבאתר של NVIDIA??? באתר של LEADTEK לא כתוב כלום על 8600 ואין שם דרייברים הבעיה היא שניסיתי לחבר מקודם את הLCD ולראות ברזולוציה 1080i אין לי שום סרט ברזולוציה הזאת אבל את הדסקטופ ראו ממש ממש חרא (יש לי LCD של LG שעלתה בסביבות ה7000 לפני 5 חודשים בערך) בכל אופן ירדתי לרזולוציה 720p הדסקטופ נראה יותר נורמלי הפעלתי סרט וגם ראו בסדר אבל ציפיתי ליותר.... בנוסף התמונה לא היתה על כל המסך כאילו המסך נגמר 5 סמ בערך לפני הצלע השמאלית של המסך אני חושב שזו בעיה של הדריברים או של התוכנה של NVIDIA למישהו יש רעיונות או פתרונות?? יכול להיות שלא ראיתי טוב ב1080 בגלל שזה לא בprogressive??

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by Spiritus,

ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by Taco,

שלום חברים רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות לטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11, בסה"כ זה נראה בסדר (האמת, ציפיתי ליותר חדות...) אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני עוצר את הנגן ומתחיל שוב אז לפעמים זה חוזר לעצמו.. (בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות). בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו?? מכירים את הנושא? צירפתי תמונות להמחשה. נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם Gygabyte GA-M55Plus-S3G תודה רבה על העזרה! טל עדכון אחרי נ…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by navk2,

ולמה לעזאזאל הוא לא מופיע באתר בכלל ? (אני מדבר על הגיסה שמוכרים בפלונטר) קישור למוצר בפלונטר : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GCHV195XTG3-E3 קישור לאתר של גקיוב : http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=8&prod_cat_id=159 מראים שם רק את 1950XTX...

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  25. מפרט המחשב: מעבד - AMD 4800+ dual core זיכרון - ddr 2 2gb 800mhz OCZ ספק - ever power 500W active pfc לוח אם - MSI k9n sli PLATINUM

• 4 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים