עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elias,

בעקבות מותו של הכרטיס הנוכחי שלי(HD5770) אני מחפש כרטיס חדש בתקציב של כ600ש"ח. בנוסף לכך אני השמח לקבל המלצות על כרטיסים אם קירור כמה שיותר שקט, הכרטיס הקודם מבית HIS עשה די הרבה רעש.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. חברה שלום בעוד כחודש בכוונתי לשדרג את הכרטיס מסך ואני אובד עצות אני לא מתיימר להיות מומחה אז אל תיקטלו אותי על אי דיוקים פה ושם , נסו להסתכל על התמונה הגדולה ואל תיהיו שפוטים של חברה מסויימת. לליבת 6800 יש 50 מיליון טרנזיסטורים יותר מאשר לליבת x800 , מה שמצביע על יכולת רבה יותר של עיבוד נתונים גרפיים . חברת cryteac מפתחת המשחק farcry היא חברה עצמאית שאינה שפוטה של nvidia-doom או של ati-halflife2 כך שכאשר אני צריך לזרוק יותר מ-2000 שח על כרטיס מסך אני מיסתכל אך ורק על farcry בתור דוגמא מייצגת ליכולות של כרטיס מסך בעתיד הקרוב. כזכור בהתחלה כרטיסי x800 הפגינו עליונות ב-farcry ,אולם כאשר יצא patch 1.3 שתמך ב-pixel shader 3.0 ואיפשר ניצול יעיל של אותם 50 מליון טרנזיסטורים עו…

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  3. אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של ה-7800GT שלי, ניסיתי לעשות בעזרת nvflash for windows v5.67 אבל לא הבנתי איך משתמשים בה (שברתי ת'ראש איזה 3 שעות ולא הבנתי מה הקטע שלה ). כאשר הפעלתי ת'-nvflash הופיעה רשימה של פקודות ובסוף רשום press Enter to continue or Q to quit וכאשר לוחצים אל כל כפתור חוץ מ-Q מופיעה עוד רשימה של פקודות ובסופה אותו המישפט. מבקש את עזרתכם בתוכנה הנ"ל או המלצה לתוכנה אחרת לעדכון ה-BIOS לכרטיסים של NVIDIA בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by kobiperez,

שלום ברצוני לשדרג את המחשב על מנת להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות ככל האפשר, אין חשיבות לחברה ATI,NVIDIA הכל אוכל ... מפרט: ספק: 400W של סיסוניק מעבד: athlon 2 x3 זיכרון:2gb אני מתכנן להוסיף עוד 2. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by sambusak,

מישהו יודע האם MAX תומכת בHT של INTEL? ???

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. Started by pc34,

אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך עד 600 ש"ח למשחקים כמו PES13 FIFa 13gta iv לא משחקים חזקים במיוחד המפרט שלי מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪609 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪264 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪116

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. Started by Zippo,

טוב אנלא ידוע אם זה קשור לפה, אבל יש לכם כל כך הרבה פורומים, ככהצ לילדים שלא הכי מבינים קשה לדעת למה מתאים מה... בכל מקרה יש לי חיבור בין הטלוויזיה למחשב, יענו שאני רואה בטלוויזיה מה שאני רואה במחשב, יש לי את התוכנה של NVIDIA שאיתה אני בוחר מה רלאות מה, בכללי שאני מבחר אני יכול לראות גם במשחב וגם בטלווזיהי מה שאני עושה במשחב, אבל שאני רואה קובץ וידאו, אני רואה רק במשחב, או שאני משנה את ההגדרות ורואה רק בטלוויזיה, עכשיו, שאני מסתכל על המחשב בטלוויזיה הכל יותר גדול ושחור כזה, אבל לא אכפת לי, אחרי הכל זה ברור, אבל הבעיה שאני רוצה לסדר היא שמתי שאני רואה סרט שיש לי על המחשב בטלוויזיה עם החיבור, הסרט עצמו "אפל" יותר מבמחשב, יענו פחות מואר, וזה מבאס לראות ככה, יש למישו שמץ איך …

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  8. שלום, ברשותי המפרט הנ"ל, P-4 2400 Northwood Asus p4s8x-x Twinmos 1 gb ddr 400 Msi fx 5200 Antec P150 Antec 430w neo אין בכוונתי לרכוש מחשב חדש, לפחות לא בשנה הקרובה. אבל, עד הרכישה של המחשב החדש, אני רוצה להנות ממשחקים. השאלה שלי כזאת, האם המפרט שלי ינצל את הכרטיס, ואני באמת אוכל להחזיק איתו לשנה +\- ? תודה.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  9. רציתי לדעת אם למשל כרטיס במהירות 700Mhz במערך SLI יוצר צוואר בקבוק לכרטיס במהירות 900Mhz במערך SLI? או שהכרטיס במהירות היותר גבוהה יחשב יותר חישובים מהכרטיס היותר איטי?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

אולי כדאי להחליט כאן איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציבים, וכך אנשים לא יצטרכו להפציץ את הפורום בשאלות ששואלות בגדול את אותם השאלות כל פעם? לשוק הנמוך(400-500 ש"ח)-TI4200 64 MB שניתן למצוא בKSP, אם לא, אז 9200 PRO. לשוק הבינוני(900 ש"ח)- GEFORCE FX 5700 ULTRA של אלבטרון שאפשר למצוא בPCH אלטרנטיבה ב1000-1100 ש"ח- רדאון 9600 XT שהוא קצת פחות טוב(אך ההפרשים די זניחים) אבל הוא כולל את כל חבילת הHL+HL2 כשיצא. לשוק הבינוני-גבוה(אני אפילו הייתי קורא לו גבוה לפי הביצועים של הכרטיסים) (1200 ש"ח) ALBATRON GEFORCE FX 5900XT שניתן למצוא בPCH. אלטרנטיבה-RADEON 9800 NP ב1600 ש"ח, אך הג'יפורס הרבה יותר מומלץ בגלל ביצועים דומים ומחיר הרבה יותר זול.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by yo0924,

תגידו אני משחק על רזולוציה של 1280@1024 ולעיתים על קצת פחות. אינ עכשיו קונה מחשב חדש ויהי לי E6300 לוח אם של אסרוק 2 GB DDR 2 667 וHD 250 GB עכשיו אינ מתלבט בכרטיס מסך האם לקחת 1900GT או 1800XT בגירסאת 512 או 256. עקרונית לא תהיה בעייה של תקציב לכל אחד מן הכרטיסים אך האם אני יראה שיפורים שמצדיקים את ההשקעה? 2)האם לקנות עכשיו 1900XT לא יהיה בזבוז כי בכול מקרה בוא נגיד 4 חודישם אחרי שיצא DX10 אני יקנה כ. מסך חדש? לסיכום מה אתם ממליצים לקחת? נגיד ואני יעשה OC קטן האם ל 1900 GT יש יותר או פחות פוטנציאל מ - 7900GT ?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by 8-Ball,

אני קונה מחשב לעריכת וידאו דיגיטלית (עם FIRE WIRE ולא עם כרטיס דגימה)....הבנתי של ALL IN WONDER יש יכולות מיוחדות שאולי יוכלו לעזורל י בעריכת וידאו...אבל מצד שני לא חייבים כרטיס מסך חזק בשביל העריכה שאני אעשה (כי העריכה תנצל את הזיכרון המעבד ואת ההארד דיסק) התיכנון המקורי שלי היה לקנות את ה9800np בארץ..שעולה כ1600 אבל ה RADEON 9800 PRO 128MB ALL IN WONDER עולה בחו"ל בערך 1600 שקל... בארץ עוד לא נקלתי בו..אבל הוא יעלה לפחות 2500 אני מאמין... למומחים שבכם...כדאי???

13. שלום. לוח אם ASUS - M4N68T-M V2 כאשר הגרפיקה מגיעה מ: NVIDIA Geforce 7025/nForce 630a מובנה. המחשב מחובר באמצעות כבל VGA [אין יציאת HDMI מלוח האם. רק VGA]. הבעיה: המסך שלי הוא 1920x1200, ומשום מה - למרות התקנת הדרייברים המקוריים, ולאחר מכן העדכניים ביותר - אין זיהוי של רזלוציית המסך! הרזלוציה המקסימלית שניתנת לי היא 1600x1200. אני אובד עצות אשמח לשמוע את דעתכם תודה!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by deking,

שלום לכולם, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך וההתלבטות שלי זה בין הכרטיס 8800 gt של nvidia או hd 2900 pro של ati .. אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה עדיף ולמה ואיזה חברה לקנות.. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  15. הי, יש לי מחשב די ישן כמו שכתבתי בכותרת P4 1.6 512 RDRAM לוח אם מרוויל מארד וספק סבירים של פוקסקון ואה כרטיס מסך 5200 של INNO השאלה האם 6600GT יהיה אפקטיבי בתצורה הזאת או שיסבול מחסמים מהמעבד/לוחאם.זכרון וכו? אשמח לתגובות the Z-Guy

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by mrsph666,

לא קשור, אבל אני סקרן!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס מסך של nVIDIA מסוג EN9400GT/HTP/512M מבית Asus. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=790&l4=0&model=2525&modelmenu=2 הבעיה היא שכאשר אני מתקין את 3 התוכנות המגיעות עם הדיסק שאחת מהם היא GamerOSD. לאחר התקנת תוכנה זו והפעלה מחדש של המחשב הרזולוצייה יורדת ל-4 סיביות ותוכנה זו משבשת פעולה תקינה של הכרטיס מסך. כמה דברים: 1. גם התוכנה שסופקה עם הדיסק וגם התוכנה המעודכנת יותר שהורדתי מהאתר מציגות לי את אותה בעיה, תצוגה של 4 סיביות לאחר הפעלה מחדש וכו'... 2. מה אני יכול לעשות בכדי להתקין תוכנה זו מבלי לגרום לתקלות אלו? תודה לעוזרים. ד"א: מה אתם חושבים על הכרטיס הוא נחשב טוב וכו'...?

18. היי קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך טוב למשחקים ואני מחפש משהו בתקציב של עד 1500 שח הטכנאי שלי אמר לי שיש לו כרטיס : 2600 HD והוא עולה 750שח... זה ממש מוזר לי כי כרטיסים אחרים שלא DX10 עולים יותר הנה הכרטיס: http://www.chip.co.il/Product.asp?productid=634 זה כרטיס פשוט ולא שווה? אם כן. מה כדאי לקנות בתקציב הזה למשחקים ? (יש לי PCI EXPRESS , DUAL CORE INTEL 2.6 , 4GB RAM ולוח אם אינטל אודה לכם אם תתנו המלצה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  19. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI מדגם Radeon HD4800 . לכריס מחוברים מסך של viewsonic בחיבור DVI וטלויזית LCD של סוני בחיבור HDMI. בדרך כלל כשאני רואה סרטים אני מפעיל את הטלויזיה ע"י התוכנה של ATI ע"י extended desktop ולאחר הצפיה אני מבטל את הטלויזיה. היום הפעלתי את הטלויזיה כרגיל רק שלא ביטלתי אותה לאחר הצפיה והכנסתי את המחשב למצב standby עכשיו כשהדלקתי את המחשב שוב על המסך הרגיל לא רואים כלום והמחשב כאילו לא מזהה אותו , אני יכול לראות את הדסקטופ הרגיל על הטלויזיה בלבד ורק אותה המחשב מזהה... זה קרה לי לפני יומיים אבל אז פשוט עשיתי ריסטרט למחשב ובאותו רגע ניתקתי את הטלויזיה מהמחשב והמסך הרגיל התחיל מיד לעבוד. הפעם ניסיתי כל דבר אפשרי כולל לחבר את המסך ליציאת VGA ושום ד…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. זה ממש מוזר תמיד לא היו שום הבדלים בין חברות שונות כשמדובר באותו דגם של כרטיס אבל לפי מה שאני רואה בין GIGABYTE ל SAPHIRE יש הבדל והוא של SAPHIRE יש זיכרונות DDR3 256BIT לאומת ה DDR2 128BIT שיש ל GIGABYTE האם אני צודק? לא בדקתי את הקלוקים ככה שאני לא יודע אם הם זהים.

21. איך הכ.מסך INNOVISION GEFORCE 9600GT 256MB לאחד שהוא לא גיימר? תודה.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by prexus,

מישהו שמע על החברה הזאת? יש לי הזדמנות לקנות בזול במיוחד !! (הנחה של איזה $200 מה MSRP) דחווווווווווווווווף!!!

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  23. איך זה משתווה לעומת החומרה שיש לי? מעבד INTEL 3.2 (פרסקוט) זיכרון 1GB כ.מסך nVidia GeForce FX 5900XT

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by finish,

כל פעם שאני משחק אחרי איזה חצי שעה המסך נכבה לי ולא שאני משחק במשהו סוס שיחקתי WARCRAFT 3 ופתאום בום המסך ניכבה והוא חוזר רק אחרי ריסטארט זה ממש מעצבן ותוקע וזהו קורה רק עכשיו אחרי שקניתי מעבד ולוח חדשים AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגהבייט 939-K8NSC ויש לי כרטיס מסך RADEON 9550 128MB 64BIT שעובד בAGP וגם זיכרון של 512 של A-DATA מה הבעיה פה אני לא מבין כי המחשב חזק ואין איתו בעיות וזה עושה לי את זה גם עוד משחק אסטרטגיה אייג אוף מיטולגי איך אני פוטר את הבעיה?

• 11 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים