כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ATHLON 3200 64BIT, אני מאמין שאם משווים אותו לPENTIUM אז הוא רץ ב2.0GHZ. אני אוהב משחקים כמו OBLIVION החדש ומשחקי אימה כמו OBSCURE 2 וכו'. כמובן שגם CRYSIS הייתי רוצה לשחק אבל, אתם יודעים, יש גבול אני מנסה להבין איזה כרטיס מסך מספיק לי בשביל המשחקים הללו. ששיחקתיב OBLIVION, שיחקתי על המחשב הזה עם Gefore 6200. הורדתי את הכל הכי מעט שיש וזה זז בקושי, אבל סביר מינוס בשביל לשחק. לעומת זאת, שיחקתי בPREY גם ברזולוציה הכי נמוכה שאפשר וזה הגיע למצב של נראה לי 15FPS לפי דעתי. זוועתי לחלוטין. איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1000 ש"ח? אני יודע שיש ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע בן אדם ששואל שאלות ולא מה שכתוב. ראיתי השוואות בTOMS HARDWARE ולפי מה שראיתי, לא כדא…
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 2 גיגה זכרון רדאון 9600 עם ויסטה אולטימט שרץ לי ממש מעל ומעבר אפילו במשחקים לא הכי חדשים רציתי לדעת אם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל 7600GT של גיגהבייט 128 ביט עם 256 מגה זכרון ב 350 שח לחדש
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש Radeon 9700 כאשר במערכת ההפעלה (XP) קבעתי קצב רענון של 85 הרץ אולם, כאשר אני בודק את קצב הרענון במהלך משחקים אני מגלה שהוא רק על 60 הרץ. יש לי את הדרייברים המעודכנים ביותר. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה המרגיזה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9000 PRO על MAG 786FD RESOLUTION : 1024x786 RR = 85hz. כשאני עובד בDESKTOP האור ברמה מצוינת והכל, וכשאני נכנס למשחק (נגיד HL) המסך נהיה חשוך ומקשה על המשחק, וכמו כן עוד בעיה מוזרה, כשאני משחק במשחקים מבוססי HL ובאמצע המשחק אני הולך לתפריט וחוזר ה REFRESH RATE צונח ל60 ולא חוזר עד שאני יוצא מהמשחק, אבל ככה סתם בלי להיכנס לתפריט (לא דבר שכיח להיכנס לשם) ה RR נשאר על 85 כמו בDESKTOP. ד"א יש לי את הFIX לCATALIST 3.4 והוא פועל.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיוכל לשמש לHD בעתיד דרך HDMI. אני צריך שיהיה בו גם dvi vga ו s-video ראיתי HD4850 שמכיל 2 חיבורי DVI וSVIDEO ומתאמים לשאר החיבורים. אבל ירדתי ממנו עקב דרישה בספק כוח. הכרטיס לא נועד למשחקים, רק לחיבור המסך לTV דרך SVIDEO ובעתיד דרך HDMI כרגע המסך הוא VGA ויוחלף בעתיד לDVI המחשב הוא DELL INSIRION 530 E5400 4 giga ram ספק כוח רגיל 300WATT אם אני לא טועה. יש חריץ PCIE 16X 1.1 כרטיס מסך מובנה (בעע יציאת VGA) אני לא רוצה להחליף ספק כוח רק להוסיף כרטיס מסך. הכרטיס ירכש מNEWEGG באזור 100$ אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD ואני לא משחק הרבה הרוב אני מתכנת אז רציתי לדעת אם אני הקנה מסך עם קצב רענון של 12MS אם זה לא יפגה בזמן שאני משחק או שכדי לי לקנות מסך עם קצב רענון של 8MS?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כרטיס גרפי A9250 GE/TD 256MB Asus Memory Interface: 128 Bit זכרון: 256mb חיבור: AGP x8 ATI 9250 יצרן: Asus , (PCI-X/AGP) רציתי לקנות אותו ולהתייעץ אם הכרטיס חזק יחסית למשחקים כמו באטלפילד 2 וכדו' אם בכללי יש עליו ביקורת טובה בשוק עם היצרן שלו טוב <? אסוס אני מאמין שכן ובערך המחיר שלו היום בשוק ועם יש הצעות שלא ממליצים על הכרטיס אז תמליצו אל כרטיס אחר כמובן שלא עובר את התקציב של 500 שקל בתודה, רפי
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט שבצד ואני רוצה לשדרג ל-3850 256MB ברשותי ספק ג'נרי 500W ואני חושש שהוא לא יחזיק ה-3850 צריך חיבור 6 פינים ? על איזה ספק אתם ממליצים עד בוא נגיד 200-250 שקלים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בס"ד שאלה למעלה ׁאני מדבר על הגירסה הישנה ? ומה אתם אומרים על ליקנות כרטיס מסך יד שניה?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 4 1500 והמחשב שלו לא כ"כ חזק יש לו כרגע גי פורס 2 mx 400 עם 64 זיכרון ו-128 sdrm עכשיו הוא רוצה לשדרג, רציתי לדעת עם מה שהוא יקנה ישפר לו משהו כי אני רוצה לעזור לו ואני לא יודע. הוא רוצה להויסף עוד 128 זיכרון,וכרטיס סמך במקום הנוכחי אז אני מתלבט אם להגיד לו לקנות Gainward Geforce 4 MX440-8X Pro 600 64MB DDR TV-Out Video Card או את אותו אחד רק SE ועם 128 sdrm!! אני יודע שה-se גרוע אז אני כמעט בטוח שעדיף את הראשון.... מה דעתכם???? הוא לא משחק במשחקים כבדים,פיפא וכאלה... נ.ב יש לו AGP X4 רק,אז אם זה 8x אין סיבה שזה לא יעבוד לו יותר טוב מהכרטיס השני נכון??? אני יודע שלא אבל רק לדעת ב-100 אחוז...
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני לא מכיר את הכרטיס, אבל קיבלנו עיסקה טובה איתו, וזיכרון במחשב 1G האם זה מספיק טוב למשחקים, או שצריך כבר להוסיף כסף וללכת על 8800GT וגם 2G זיכרון.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט כבר זמן רב בין הדגמים המצויינים לעיל. אני עובד עם מק G5 בגרפיקה לדפוס ופוסט פרודקשיין. מחפש מסך איכותי תאימות צבע גבוהה (עדיף מסך שניתן לכיול). ידוע לי שסמסונג החליפו את שפורפרת ה Dimontron ל DynaFlat שמועה אומרת שהקודם היה טוב יותר....? ובכלל, האם כדאי את הסוני? דבר אחד בטוח עם הסוני- תופס פחות מקום... בקיצור, אני זקוק לעצה בתודה מראש MicMac
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תודה על התשובה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למחשב שני מבוסס AGP איזה כרטיס יתאים יותר בהנחה שאני רוצה לשחק עליו משחקים ספק 400 של JSP. ומעבד אתלון XP 1800 מגצ.התקציב נא בין 400 ל 700 (אם יש הצדקה להשקיע בכלל ). איזה מהם יתאים יותר למחשב הזה והאם בכלל הוא יעבוד עם הסדרות החדשות 2600? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות? PX6600 GT TDH EXTREME 128MB 128bit DAC550Mhz +DVI +TV Out או לשלם יותר ולקנות Gigabyte Radeon X800XL 256MB 256bit VIVO +DVI +TV Out
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ ואני מרגיש שהו חלש כבר אז רציתי להחליף אותו במשהו יותר חדש התקציב של הוא 1500 גג 1600 ויש לי עדיפות גבוה לNVIDIA המערכת שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI P35 NEO קירור למעבד ZALMAN CNPS 9700 LED ראם 4GIGA CORSAIR XMS2 DHX מארז ANTEC 902 ספק כוח CORSAIR 750 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 64 PRO (אני מאוד מאוכזב ממנו בכלליות במיוחד ב UT2003 ו GTA 3 ...אני לא משחק הרבה אבל שיוצא רק במשחקים הללו ) בכל מקרה השאלה שלי היא כזו : קניתי כבל של SOUND ו כבל S-VIDEO - .לחבר ל34 אינ'צ שלי. עכשיו , ב ATI רואים פשוט מצויין !!! כל ה DIVX פשוט נראים טוב! החלטתי אבל מכייון שאני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס במשחקים להחזיר ליבואן ולקחת את ה TI4200 השאלה שלי היא האם תהיה ירידה באיכות של ה TV OUT בכרטיס של NVIDIA לעומת הנוכחי-RADEON 9000 PRO ? (כי לפי מה שהבנתי ATI מתמחים בקטע של VIVO DVI TVOUT וכו) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
עם AMD 64 3000+R9800P 256BIIT +SAMSUNG 512 קיבלתי 5125!! איך אני מסדר את זה נגתי כצת בהגדרות של הכרטיס מסך!!
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
4850,4870,4890,5750,5770,5850,5870 אפשר לסדר אותם כך שיהייה ברור מי מעל מי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ראיתי שישנם כרטיסים חדישים, כמו למשל geforce gts 450 , שמגיעים עם ממשק זכרון של 128 ביט בלבד, לעומת כרטיסים מדור ישן יותר, כמו geforce 9800gt, שמגיעים עם ממשק של 256 ביט- כאשר הgeforce gts 450 עולה יותר כסף, למרות הממשק הנחות. עם זאת, אצל שניהם נתון הmemory bandwidth זהה(57 GB/S). האם ניתן להסיק מכך שיש צורך להתייחס רק לנתון הbandwidth, ולא לנתון הinterface? האם שניהם באמת יספקו ביצועים פחות או יותר זהים, למרות ההבדל הגדול בממשק הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/xfxslisetupbreaksrecords.shtml זה הכתבה המקורית... קיצור מה שעשו פו לקחו 2 כרטיסי 6800GT ועשו להם אוברקלוק של 575MHZ לליבה של הכרטיסים.. והעלו את המהירות של הזיכרונות ל 1300MHZ את הכרטיסים קיררו עם חנקן נוזלי ... ואת המעבד עם קירור גז ... שאר פריטי המערכת לא ידועים התוצאה שהם קיבלו היא 12,483
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בעקבות מותו של הכרטיס הנוכחי שלי(HD5770) אני מחפש כרטיס חדש בתקציב של כ600ש"ח. בנוסף לכך אני השמח לקבל המלצות על כרטיסים אם קירור כמה שיותר שקט, הכרטיס הקודם מבית HIS עשה די הרבה רעש.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב מתכנן לרכוש מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות עם כרטיס המסך האם באמת לקנות כרגע את המחשב עם הכרטיסים הנוכחיים או לחכות חודשיים לכרטיסים החדשים של ATI ואז לרכוש יחד איתם? ראיתי שעוד בחור שאל את השאלה הזאת אבל לא ראיתי תשובה מספקת
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה למחשב שלי אין הגבלה למחיר
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-