כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
דעתכם להבדלים בין שני 8600 sli מול אחד 8800 gts ציפסט nvid .
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר... עד 300 ש"ח (אני יודע שיש יותר איכותיים ויקרים יותר אבל יש אילוץ תקציבי...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
איזה כרטיס כדאי לי לקנות(AGP)?? Sapphire Radeon 9600Pro 256Mb Retail AGP - 326 שקל Sapphire Radeon 9600XT 256Mb AGP - 288 שקל ATI Radeon X9550 256MB Palit - 271 שקל ATI Radeon X9550 256MB Gigabyte -288 שקל ATI Radeon X9600 256M Club 3D - 304 שקל איזה כדאי?? אני לא משחק בהרבה משחקים רק בפיפא..
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש (המפרט בצד). במשחק הראשון שהתקנתי היה Battlefield 2 ואחריו Battlefield 2142, וה-AA היה מצויין. אבל, בהרבה משחקים אחרים חדשים שהורדתי - כמו: R6 Vegas, Bioshock, MOH Airborne, לא רואים בכלל AA - לא משנה כמה אני שם מהדרייבר (למרות ששמתי לב שאין באפשרויות במשחק בכלל AA, לא יודע אם זה קשור). וניסיתי גם CNC3 ושם דווקא כן יש AA... אז איך זה שרק במשחרי גוף ראשון חדשים אין AA? זאת בעיה אצלי או לא? תודה!
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לפני כמה ימים בילבלתי לחנות מסוימת את המוח על הכרטיס והם אמרו שיבדקו היום בדקתי והמחיר שהם מציגים זה 1356 שזה כבר 100 שקל פחות מהמחיר שהיה בחנות אחרת בהתחלה אני מאוד מקווה שכל החנויות ימכרו תכרטיס הזה ויורידו תמחיר אפילו עוד יותר ואולי גם הנווידה תתחיל הורדת מחירים בקיצור רציתי לעדכן אותכם ובכוונה לא אמרתי תשם של החנות ולא נתתי לינק כי אני לא קשור לחנויות מחשבים-לצערי
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כרגע נכנסתי לאתר של TMS והסתכלתי בכרטיסי מסך וראיתי שיש להם 8800GT 512MB!! מה הולך פה? זה נכון? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 - קישור למוצר. עוד שאלה.. אתמול בבוקר הזמנתי מחשב.. עם הכרטיס 8800GTS 320MB.. עכשיו מה אתה אומרים? שווה לי כבר לקנות את ה 8800GTS או לקנות את ה 8800GT???? איזה מביניהם יותר טוב? אני ממש מבקש תענו לי בכנות וכמה שיותר מהר! אני ממש בלחץ ומבולבל. אני לא רוצה לקנות ואחר כך להתחרט. יש סיכוי שכבר מחר כל הבוקר אני אבטל את ההזמנה.. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הוא אולי לא זכה למיתוג תחת השם Aourus, אך מארז ה-Gaming Box החדש נראה כמו תוספת חשובה להיצע הקיים בקטגוריה כיום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב300 ש"ח כולל משלוח מIvory ומצאתי שניים ואני לא יודע מה עדיף לי לקנות.ואני לא הצלחת להצליב בנצ'מרקים של השניים.אני מחפש לשחק מיינקראפט ופיפא 2013 בהגדרות medium את שאר מפרט המחשב הישן אפשר לראות מתחת לחשבון משתמש שלי.ואני אולי אשדרג ל4 ג'יגה ראם. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 אם אתם מעונינים יש לי אספקת כוח של powerman 400w
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אני רוצה להגיד לכם תודה רבה אתם עושים עבודה חשובה ונהדרת לאנשים כמוני שקצת פחות מבינים ולא רוצים שירמו אותם. התייעצתי פה בעבר בנוגע לקניית מחשב ואכן קניתי מפרט דומה בסופו של דבר למה שהציעו לי כאן. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT 1.00GB זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך כי אני רוצה שהמשחקים החדשים כמו (GTA V, WATCH DOGS) וכו ירוצו לי על HIGH. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לרכוש בשביל זה? (אני צריך משהו שיהיה טוב ל3 שנים הקרובות לפחות כי אין לי כוונה להחליף עוד כרטיס למחשב הזה) אני מחפש משהו מסדרת NVIDIA GEFORCE תקציב: באיזור ה1000 ש"ח. ת…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי קירור של ARCTIC שמתאים לכרטיס הזה וחיברתי את ה 4 PIN של המאוורים לכרטיס והמאווררים משום מה לא עובדים יכול להיות שקרה משהו ליציאה הזאת יציאת ה 4 PIN של הכרטיס ? אם כן מה אפשר לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לי Nvidia GTX 650 מחליף ל - GTX 760, דיון מהנה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך חדש לצורך משחקים, מתכנן להוציא סביבות 700 שקלים, עם אופציה לכמה לירות יותר אם באמת כדאי. המערכת (לא משהו) שלי: intel q8200 msi p43 neo-f 8gb ddr2 800mhz inwin power man ip-s450bq3-3 מחיפושים שעשיתי עלה כי כרטיס בטווח המחירים האלו שמתאים וכדאי מבחינת יחס עלות/תועלת הוא ATI Gigabyte 7790 1GB GDDR5 OC, לינק - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ati-gigabyte-7790-1gb-gddr5-p-14741?cPath=67 יש לציין שאני לא מתמצא כל כך בתחום ואני מניח שאני מפספס כמה דברים וכנראה לא הגעתי לכרטיס הנכון/מתאים, לכן אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ ועזרה בהתאמת כרטיס למערכת ובכללי האם כדאי/מה כדאי. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
בקרוב, ברירת המחדל הזולה ביותר של מפתחת השבבים הירוקה לעולם הניידים עשויה להיות מודרנית ומתקדמת הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיבלתי כבר 2 3 פעמים VPU RECOVER , זה תמיד היה במשחקים שהם לא כבדים יחסית למערכת והמשחק פשוט נתקע ל10 15 שניות ואז מזער לי אותו ועשה VPU RECOVER , ולאחר מכן אני יכול להמשיך לשחק. הכרטיס 4870 עם קירור TWIN TURBO וללא OC הטמפרטורה תקינה לחלוטין (גם במאמץ וגם בIDLE) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
משתמשים יקרים שלום רב, החלטתי לפתוח את הדיון הזה בכדי להבהיר כמה נקודות שאגע בהם בעוד כמה שורות כמו בכול פורום או בחיים שמחוץ לפורום יש מערכת חוקים. החוקים נועדו ליצור סדר בCHAOS שקיים בכול פורום, החוקים יותר מכך מועידים על מקצועיות הפורום וכמובן אנשיו שמשקיעים מעצמם בכדי לספק לכם את מירב המידע והעזרה הדרושה בעולם הטכנולוגי. לחלקכם, בייחוד החדשים יש בעיה של קריאת החוקים ויישומם, מה שעלול ליצור בעיות באופן השימוש השוטף בפורום, לאי נעימויות בין משתמש למשתמש ובייחוד לבין מנהל\מומחה למשתמש ולהיפך. מאז שאני מנהל בפורום זה,סדר ושמירה על החוקים תמיד נמצאו בראש וזה משהו שלא ישתנה הן בעיניי והן בעיניי חברי לצוות. הנקודות שאני מנסה להבהיר לכם הם : *דיונים בנוסח "דחוף" וש…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי לאחי הקטן מחשב עם הכרטיס הנ"ל של חברת פאליט במאפיינים של התצוגה כתוב hd4800 איך אני ידע בוודאות שקיבלתי hd4850 ולא דגם אחר..? והאם תוכנה כמו everest יכולה לעזור לי או תוכנה אחרת שאומרת את השם של החומרה בדוייק? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, כל עזרה תתקבל בברכה D: (עדיף מאייבורי)
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הי איזה משחקים ניתן להריץ עם Intel X4500HD שבה מובנה בכמה מלוחות האם?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי כמה שנים טובות עם הGeForce 6600 שלי החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש אני לא משתמש בתוכנות לתלת מימד ולא מריץ משחקים כבדים (אני איש של supreme commander ) עדיפות לכרטיסים תוצרת Gigabyte תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם עם PCI-E x16 האם אני ירגיש ירידה בביצועים אם אני יקנה כרטיס שעובד עם PCI-E 2.0 x16 ? מפרט מלא: מעבד pentium D 2.8 לוח אם BLKD945PSNLK Intel http://www.comx-computers.co.za/computer-store-specifications.php?products=2565 זיכרון 1G תודה!
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
everything about them clocks who's more payable who's better g card 8600GTS MSI OR 8800GT LEADTEK tnxx for help
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני כבר המון המון זמן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני כל הזמן אומר לעצמי לחכות בגלל שאני חושב שייצא יותר טוב וזול אז אני רוצה להפסיק אכשיו ולקנות אני מעוניין ב9600gt מישהו יכול להציע לי דגם טוב? ואני צריך גם ספק כי הספק הנוכחי שלי בקושי מריץ את הx550 שלי חחח יש לי תקציב של 1000-1050 שקל ככה שאין לי הרבה יש לי גיגה זיכרון ויש לי מסך ישן וגדול(לא lcd הסוג השני שכחתי איך קוראים לו)ככה שהכרטיס לא צריך רזולוציה גבוהה אכשי יש לי עוד שאלה,יש לי פנטיום d אבל הוא מתחמם לטמפרטורה של 70-75 מעלות ביציב,שמתי משחה חדשה טוב טוב אבל זה לא עזר כל כך תודה רבה לעוזרים וגם למסתכלים
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כרטיס מסך - 9800GX2 בהגדרות צרחך לסמן על Multiple GPU, אבל בהגדרה הזו אני לא מצליח לראות בטלוויזיה. החיבור למסך מחשב ב- DVI החיבור לטלוויזיה - HDMI בתצורה השניה- Multiple Display זה כן עובד. אי אפשר לעבוד עם Multiple GPU ב 2 המסכים ברזולוציה שונה, כמו בשאר כרטיסי המסך ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אח שלי קונה לי אותו מארה"ב אני רוצה תכרטיס הכי טוב שיש היום שיריץ לי crysis gta iv call of duty על איכות גבוהה . אני צריך כרטיס מסך שלא מתחמם יותר מדי המעבד שאני קונה איתו: intel core to duo e8500 ספק כוח : 550W לוח אם תציעו לי בהתאם לכרטיס
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוכל ספק כוח של 400W של FSP להחזיק ? hd4850 , 9800gtx+ , gtx 260 הוא יחזיק אותם עם המערכת שבצד ? ואם כן את איזה הוא יחזיק ואת איזה לא ? וד"א מה יותר טוב ה hd4850 או ה 9800gtx+ היו פה דיונים פוריים על זה, הגיעו למסקנה ?! תודה
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-