עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nozza,

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על הכרטיס, רכשתי את ה Haupauge pvr150. אני סובל מקצת קשיי הסתגלות והייתי רוצה לשאול כמה שאלות את בעלי הניסיון: 1. האם הצלחתם לקלוט שידורים דרך הטיונר? לי יש כבלים ודרך כניסת הוידאו אין לי כל בעיה, אך בחיבור הטיונר אני מצליח לקלוט את התחנות רק בתמונה בלי סאונד. 2. הבלסטר לא מתפקד אצלי. נראה לי שזו לא בעיה של קוד אלא שהוא פשוט לא משדר כלום (בדקתי את השידור שלו עם מצלמה דיגיטלית שרגישה לאינפרא אדום). כמו כן, יש שתי תוכניות לקינפוג הבלסטר ורק אחת עובדת אצלי, השניה נותנת שגיאה כשאני מנסה להריץ אותה. אולי שם הבעיה. ניתקלתם במצבים דומים? תודה על זמנכם. נועם.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by idan90mizrahi,

אני קונה מחשב חדש למשחקים בעיקר ואני אוהב שדברים זזים חלק אבל נראה לכם שווה לקנות עכשיו Sapphir Radeon X1950XTX 512 RAM או שאפשר "להסתפק" ב Sapphir Radeon X1950XT 256 RAM ( ד"א אני 99.9% קונה מסך 17") X1950XTX- ש"ח 2400 X1950XT -ש"ח 1600

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by roei_b,

יש לי X1300PRO והתקנתי ויסטה והוא בא עם DX10 האם ממשק ה-AERO יעבוד אצלי? האם משחקים שתומכים ב-DX10 יעבדו? אתם מוכנים להסביר לי מה ממשק הארו כולל בתוכו? רועי

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. Started by Ido.K,

אז ככה ברשותי 7600Gs של חברת Asus לאפיק ה Agp 8x אמרו לי שאסוס מייצרים את הדגם שלהם אם DDR 1 האם זה נכון!?

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  5. במשך שבוע שלם קראתי את השרשורים המענינים שלכם וההמלצות על כרטיס זה או אחר. ובמילה אחת אתם מקצוענים! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ עם זיכרון של 1 ג'יגה, והיה לו כרטיס מסך FX5200 שבקושי הזיז לי משחקים, חוץ מNFS קרבון החדש, שעוד איך שהוא עבד לא רע. התקציב שלי לכרטיס חדש היה בסביבות ה600 ש"ח, ואחרי קריאה רבה פה בפורום החלטתי לקנות את הכרטיס של MSI GS7600 AGP. אני יודע שהGT הרבה יותר טוב (הבנתי את זה מהקריא פה בפורום). היום בבוקר הפעלתי את המשחק NFC קרבון בהגדרות הכי גבוהות והייתי פשוט המום מהגרפיקה המדהימה! לאחר מכן הפעלתי את Far Cry בהגדרות הכי גבוהות עם החלקה X4 וכמעט ובכיתי מאושר!!! ברצוני להודות לכם על תחזוקת הפורום המדהים הזה ועל הזמן שאתם משקיעים לטובת אלה שלא מבינים הרב…

6. Started by Ac-Boy,

שלום, אני צריך דרייבר חדש ל7600GT..

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by athi,

קיבלתי ב3DMARK06 עים geforce 7950gt 256mb ועים מעבד אטלון 4200 5800 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  8. קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by fog,

לאור ההמלצות החמות על הכרטיס הזה קניתי אותו, היום קיבלתי אותו, התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר 6.12. ועכשיו הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי את התוצאה העלובה (ברזולוציה טבעית 1024*1280) לאור המפרט שלי (ראו מימין) 3589!!! מעבר לזה שבאף חלק בבדיקות לא עברתי את ה-30 fps גם שיחקתי farcry ואומנם שיחקתי בהגדרות הגבוהות ביותר אבל המשחק לא היה לגמרי חלק (להערכתי פחות מ-20 fps) בניגוד לביקורות!! בקיצור אני מאוכזב קשות. יש לכם הצעה/הסבר כלשהו לתוצאות הללו??? [attachment deleted by admin]

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by shaynac,

שלום לכולם, במדור מפרטים ביקשתי עזרה בקניית מחשב למשחקים ועבודה במחיר 7000 ש"ח בערך. קיבלתי כמה הצעות שבעיקר בילבלו אותי. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך השונים. האם אני אבחין בהבדל במחשקים החדשים ביותר בין הכרטיסים הבאים: X1950XT X1950XTX 7950GT אני מודע לכך שיש הפרשי מחיר משמעותיים בין הכרטיסים השונים אבל אני לא הצלחתי להבין מה תהיה התוצאה במשחק עצמו. כרגע, יש לי מחשב ישן עם כ. מסך 7900 PRO ושום משחק לא עובד אצלי נורמלי (בכולם אני חייב להגדיר את המשחקים לאיכות הנמוכה ביותר). האם כל הכרטיסים שציינתי יצליחו להריץ את המשחקים החדשים באופן חלק גם בהגדרות איכות גבוהות? האם ויזואלית יש שינויים "רציניים" בין הגדרות האיכות השונות של הגרפיקה במשחקים? אשמח אם תפנו אותי ל…

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  11. Started by spz,

יש לי בעיה ממש רצינית עם הכרטיס. המחשב החדש הגיע אלי יום שישי, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס באותו היום, ועד יום שבת הוא עבד בסדר. יום ראשון עידכנתי דרייבר יותר עדכני מהאתר של point of view, ולפתע, הכרטיס התחרפן. הופיעו לי מלא נקודות שבאות והולכות על המסך. הן נראות כמו פיקסלים מתים, אבל זה לא, כי הן זזות יחד עם התמונה. משחקים נראים כמו תחת, ושמפעילים סרטים המחשב נתקע. חשבתי שזה וירוס כלשהו ופירמטתי אפילו. שהמחשב עלה מחדש לא הייתה את הבעיה לשמחתי, אבל שהתקנתי דרייברים הבנתי שהבעיה טמונה בהם. מה אני אמור לעשות? המוזר הוא שבהתחלה הכל היה בסדר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by SushLohet,

היי , יש לי לוח P5W DH Deluxe שיש בו את טכנולוגית ה Crossfire האם אני יכול להכניס שני כרטיסי X550 של ATI וזה יעבוד? כי מה שאני יודע זה שבדרך כלל צריך להיות גישור מסויים בין הכרטיסים ושקניתי את הלוח לא היה את זה וגם לא עם הכרטיסי מסך השאלה היא אם הלוח יכול לעשות זאת לבד בלי הכבל המגשר

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. הכרטיס המדובר X1950 של powercolor השאלה זה אם אני יכול לחבר אליו את הממיר של היס ובעזרת טיונר צד שלישי לראות עליו טלויזיה או שאין מנוס מכרטיס טלויזיה רגיל<?

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by yuvalg,

יש לי מחשב בן 3 לפחות שרוב רכיביו כבר התיישנו. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתלבט באם לשמור על כרטיס המסך (שהיה בזמנו בין הטובים) ולשדרג אותו רק בעוד שנה? הכרטיס הינו radeon 9700 pro 128mb המחשב משמש גם למשחקים ורצוי לאחרונים שבהם יובל

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך Shappire Radeon X1900GT 256Mb מסך LCD LG וטלוויזיה קצת ישנה. יש לי חיבור בטלוויזיה רק לצהוב נראה לי בננה שם זה המקום היחיד שהתקינו ממיר לכבלים : הכרטיס מסך יש חיבור כמו S-video רק עם 7 פינים. קיבלתי עם המחשב כזה מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ומוציא: 2 חיבורי נקבה צהובים ועוד 2 חיבורים שחורים נקבה ל-S-video נראה לי. בנוסף קיבלתי כבל כ-2 מטר שמשני הצדדים יש לו יציאת Video זכר (ועוד כמה כבלים שאני בכלל לא רואה דרך להשתמש בהם..לא קשורים). חיברתי לכרטיס מסך את המתאם ולצהוב שלו את הצהוב הזכר וצד שני זכר לטלוויזיה. במאפיינים נראה לי קלט מסך אז שמתי אותו במסך שני ועשיתי פעם CLONE ופעם EXTEND ובדקתי לכל אחד אם רואים בטלוויזיה בערוץ AV ומה שיצא זה רק שחור. יכול לה…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  16. Started by Reze,

יש לי 6600GT ואני שוקל ליקנות עוד אחד עכשיו מישהו יכול להגיד לי האם זה כדאי ליקנות עוד אחד שעולה 600 שקל בערך ? ולאיזה כרטיס הוא ישתווה

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by bennnn,

ולפניי שתגידו שזה זבל של כרטיס וכו אני לא מדבר על הביצועים כמה שווה למכור היום fx 5200 של msi עם קירור פסיבי ויציאה לטלויזיה?

18. Started by zahi74,

כמה נראה לכם צריך לשלם על כרטיס מסך יד שניה שנקנה בארצות הברית ואחריות תקפה רק שם יש לציין שהוא עובד מעולה ati radeon X1950XT 512MB תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  19. Started by redersh,

איזה כרטיס יותר טוב בסטוק וכן גם אחרי אובר במחיר אין הבדל

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  20. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב חדש ומחפש את הכרטיס המתאים. איני גיימר כלל אך מתעסק בין היתר עם תוכנות גרפיות (2D ו-3D) ותוכנות עריכת ווידאו. אין לי תקציב גבוה במיוחד ואני מחפש את הכרטיס ה"מעל הממוצע" שיתן לי יחס טוב של ביצועים/עלות. בחנתי את ה-ATI 1650XT והוא דווקא נראה לי נחמד אבל שמתי לב שכמעט ולא מתייחסים אליו פה. יש סיבה? אשמח לשמוע את המלצתכם! הערות: אין לי צורך ב-OC התקציב המירבי שלי הוא באזור ה-1000 ש"ח (כמו המחיר של ה-1650XT) תודה!

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by Gliding,

זה הכרטיס היחיד שהיה בחנות מה GTX...מישהו מכיר אותו? ביקורות?

22. Started by most,

X1650 PRO 256MB או GF 7600GS 256MB שניהם PCI-E ??

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, המפרט שלי הוא AMD 3200@2.2GHZ לוח אם DFI Lanparty Ultra-D 939 זכרונות geil 512*2 @ 420MHZ 2.5-4-4-7 WD HD 250GB Sata 2 כרטיס מסך נוכחי Leadtek 6600GT Extreme Edition מסך 17" LCD SyncMaster 730B ספק Antec TruePower 2 480W ושני כוננים אני מתלבט בין X1950XT 256MB בערך ב1600-1700 X1950PRO 256 \512 שעולים 1400 \ 1200 בערך לפי מה שראיתי X1900XT 512 קצת יותר טוב מX1950XT 256 אבל עולה הרבה יותר... במחיר כזה כבר עדיף X1950XTX בלי קשר אני מתגייס עוד כחצי שנה-שנה תלוי לאן אני אתקבל... השאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות... אין לי בעיה להוציא גם 2000 אם זה ממש שווה את ההבדל אבל אני מחפש משהו שיתן תמורה גבוהה למחיר ואיכות גבוהה כמובן... בגלל זה אני לא מחפש בכיוון של 7XXX של NVID…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by silky,

אהלן היות וכרגע אני רץ עם 1 ג'יגה ב400MHZ.ו 6600GT. ברור לי שאני ארגיש שיפור מטורף במשחקים. אך האם: א: יהיה הבדל משמעותי במשחקים ביני לבין מישהו עם E6300,E6400? ב: אם אני אעשה OVERCLOCK ל2.6GHZ ולזכרון ל-500MHZ, האם יהיה שיפור משמעותי? תודה נ.ב- כנראה מצאתי מישהו שישלם 450 שקל על הכרטיס הנוכחי שלי.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים