עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cpus,

מה אתם אומרים על המסך הזה? PHILIPS 107T LIGHTFRAME 2 17 אינץ' כמובן CRT 640 על 480: 140 הרץ 800 על 600: 110 1034 על 768: 85 1152 על 864: 75 1280 על 1024: 65 תדר אופקי: 30 עד 71 הרץ תדר אנכי: 50 עד 160 הרץ נו איך המסך? יותר טוב מה LG F700P ברזולוציות קטנות, נכון?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by DaMn18,

יש למישהו מושג אם יש את המסך הזה בארץ ??

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by imac,

קיבלתי לידיי מסך LCD 15' , לא יודע מה קרה לו המסך נשרף או משהו .. במחסן היה לי CRT 17 דיי ישן ולא שטוח .. ההתלבטות היא שאני רגיל לרזולוציות גבוהות 1280X960 וב LCD הכי גבוה זה 1152X864 אבל ברזולוציה הזאת כל הצבעים נמרחים . עוד משהו שהמסך ה CRT לא ממש נוח כי הוא לא שטוח אלה מעוגל וה LCD נוח כי הוא דק שטוח .. אולי תעזרו לי בהתלבטות, מה אתם הייתם עושים במקומי ?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידאו ואני לא ממש מבין בזה מה צריך לחפש מה טווח המחירים אשמח להצעות והסברים

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  5. היי רצית לדעת אם יהייה הבדל באיכויות הוידאו בין חיבור SVIDEO ל RCA ובין S VIDEO ל 21 פינים?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by wow,

יש לי כרטיס עם VIVO ורציתי לדעת האם אני יכול להעביר דברים מהווידאו ישר למחשב איך בדיוק אני עושה את זה וכמובן איך האיכות יוצאת (יש לי רדאון 9600 פרו עם VIVO)

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Gnome,

אשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר לי על מה זה הQUADRO שעולה פי 3 מה R9800XT?! ??? ולמה השימושים של זהועוד כל מני דברים טכניים. תודה לכל העונים

8. Started by 8-Ball,

אני קונה מחשב לעריכת וידאו דיגיטלית (עם FIRE WIRE ולא עם כרטיס דגימה)....הבנתי של ALL IN WONDER יש יכולות מיוחדות שאולי יוכלו לעזורל י בעריכת וידאו...אבל מצד שני לא חייבים כרטיס מסך חזק בשביל העריכה שאני אעשה (כי העריכה תנצל את הזיכרון המעבד ואת ההארד דיסק) התיכנון המקורי שלי היה לקנות את ה9800np בארץ..שעולה כ1600 אבל ה RADEON 9800 PRO 128MB ALL IN WONDER עולה בחו"ל בערך 1600 שקל... בארץ עוד לא נקלתי בו..אבל הוא יעלה לפחות 2500 אני מאמין... למומחים שבכם...כדאי???

9. רציתי לשאול האם שווה לקנות את הכרטיס הזה WinFast TV2000 XP Deluxe+radio ב 353ש"ח (הכי זול שמצאתי) ורציתי לשאול בכללי לגבי האופציה של TIME SHIFTING שקיימת בכרטיסי טלויזיה, איך היא עובדת והאם היא ממלאת את הדרישות הממוצעות

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. הוא אולי לא זכה למיתוג תחת השם Aourus, אך מארז ה-Gaming Box החדש נראה כמו תוספת חשובה להיצע הקיים בקטגוריה כיום לכתבה

11. Started by shi054,

אני מחפש כרטיס מסך ב300 ש"ח כולל משלוח מIvory ומצאתי שניים ואני לא יודע מה עדיף לי לקנות.ואני לא הצלחת להצליב בנצ'מרקים של השניים.אני מחפש לשחק מיינקראפט ופיפא 2013 בהגדרות medium את שאר מפרט המחשב הישן אפשר לראות מתחת לחשבון משתמש שלי.ואני אולי אשדרג ל4 ג'יגה ראם. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 אם אתם מעונינים יש לי אספקת כוח של powerman 400w

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by Alonzzzz,

אהלן, ראשית אני רוצה להגיד לכם תודה רבה אתם עושים עבודה חשובה ונהדרת לאנשים כמוני שקצת פחות מבינים ולא רוצים שירמו אותם. התייעצתי פה בעבר בנוגע לקניית מחשב ואכן קניתי מפרט דומה בסופו של דבר למה שהציעו לי כאן. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT 1.00GB זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך כי אני רוצה שהמשחקים החדשים כמו (GTA V, WATCH DOGS) וכו ירוצו לי על HIGH. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לרכוש בשביל זה? (אני צריך משהו שיהיה טוב ל3 שנים הקרובות לפחות כי אין לי כוונה להחליף עוד כרטיס למחשב הזה) אני מחפש משהו מסדרת NVIDIA GEFORCE תקציב: באיזור ה1000 ש"ח. ת…

13. Started by syberpuppy,

היי, קניתי עכשיו טלויזיה (lg 37ld460) וחיברתי אותה לכרטיס מסך HD4770 במחשב דרך HDMI. למחשב כבר היו מחוברים שני מסכים (Dell 2209WA) דרך 2 יציאות הDVI. להפתעתי, כשניסיתי להגדיר את הטלוויזיה שתרחיב את התצוגה ל2 המסכים, ווידוס 7 (ultimate 64) ביטל את אחד המסכים והרחיב את הטלוויזיה רק למסך הראשי. האם הכרטיס מסך יכול לתמוך רק בעד 2 אותות? אם לא מה יכולה להיות הבעייה? אם כן האם אין דרך מעניינת להרחיב את זה ל3 מבלי לקנות חומרה נוספת? אם חייב, בקניית חומרה נוספת מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by hen-le,

קניתי את הכרטיס והצלחתי לחבר 2 מסכי 19 אינצ' וטלויזיה 32 אינצ'. החיבורים שעובדים הם DVI HDMI AND DP. הצלחתי לחבר בין שלושת המסכים שיעבדו כתור מסך אחד ארוך דרך הcatalyst עם רזולוציה של 3840X1024 עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את 2 המסכים רגיל לאורך - להרחיב תצוגה. ושהטלויזיה תראה לי מסך אחד שלם בלי קשר לחלוקה. יש אפשרות לעשות דבר כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by 00Amir,

לאחר הרבה זמן שלא שיחקתי, הפעלתי את Need For Speed , אבל באמצע המשחק פתאום ריצודים, כאלו מופיעים עוד עצים ונעלמים... בטעינה בין השלבים יש ריצוד של פסים לבנים קטנים הולכים ובאים... חשבתי שאולי הכרטיס מתאמץ או שחם לו אבל כאשר יצאתי מהמשחק ראיתי שהטמפ' הגיע ל מקס' של 62 מעלות במאמץ במשחק, דבר שמוזר לי.. הטמפ' מראה שהכרטיס עובד טוב והקירור נשאר טוב... איפה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by Dops,

הלך לי ה8800GTS ואני מחפש לו יורש, אני רוצה שיהיה טוב ממנו\ישתווה אליו, הספק כוח שלי זה tr2-550 atx12v 2.0 כמוכן, יש המלצה לחנות מחשבים טובה שאפשר להזמין כרטיס?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by ygarti,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב לgaming תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by Anonymous1,

שלום, חברי הפורום. אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך, Geforce 560Ti 1Gb 256 bite. אני מתלבט אבל, בין שתיים מגרסאותו, שמצורפים הלינקים שלהן. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3836#sp אני מבין שהרישונה מביניהם, היא גירסת OC מהחברה. השאלה אם אם אין בזה גם חיסרון, למשל שאולי חיי הכרטיס מתקצרים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  20. אני קונה מחשב, כרגע הוא יוצא לי בסביבות ה 4300 , ואני יוכל להרשות לעצמי אותו בעוד 3 חודשים. האם בטווח הזה המחירים של ATI צפויים לרדת? (הכרטיס הוא 5850, והמעבד הוא AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core, כל המחיר של שאר הרכיבים דיי זניח). אני פשוט לא רוצה להרגיש ש"זמן החומרה" מתבזבז לי ואפילו המחירים לא ירדו בסופו של דבר.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. מסך המחשב שלי DELL 2408WFP הולך לקנות מחשב חדש עם מער הפעלה WIN7 64 ביט, Core i7 860 . כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 דרישות מכרטיס מסך: מחיר עד 600 שקל + חייב להיות שקט מאוד ורצוי פסיבי כי אני רגיש מאוד לרעש. חשוב לי איכות הווידאו במסך שלי במחשב וגם בעדיפות שניה ווידאו יציאה ל- TV. רצוי בלבד תמיכה במשחקים לא כבדים ..אולי בעתיד. רצוי תמיכה ב- 3 מסכים. שאלותי: 1. הגעתי למסקנה שכרטיס מסך ATI's Radeon HD 5450 עונה על הדרישות שלי. אשמח להתייחסות לבחירה או הצעות אחרות. 2. האם יש לו DRIVER 64 ביט? 3. מה החשיבות של גודל זכרון 500 או 1000? 4. היצרנים מציעים יציאות DIPLAY MODE או HDMI-- מה ההבדלים ביניהם ( המסך שלי תומך בשניהם) ואיזה מהם יתן לי איכות ווידאו טובה יותר במסך שלי ואיזה מ…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by Maccabi-T.A,

השאלה היא, האם תיהיה אפשרות לשחק משחקים כבדים כמו: Crysis על ביצועים גבןהים ביותר עם מסך 22. וגם רציתי לדעת, לאיזה כרטיס אפשר להשוואת אותו. (יש לי מחשב עם כרטיס 9600gt שמריץ משחקים על ביצועים גבוהים, כמו Bad Company 2 וכו') תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. שלום חברים לא מצאתי תשובה בפורום מסכים.אולי כאן... ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? אין קריעת תמונה?? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. מעבד INTEL E8400T E8400 לוח אם GIGABYTE GX48DS4 GA-X48-DS4 זיכרונות CORSAIR C4G6400C4H 4Gb KIT (2G X2) : XMS2 6400 : CL-4-4-4-12 :DHX כונן קשיח SEAGATE ST3500320AS SEAGATE 500G 32MB SATA2 מארז ANTEC P182-B P182 120mm X3 ספק כח THERMALTAKE W0103RI THOUGHPOWER 600W כרטיס מסך GIGABYTE R487512HB ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI להמלצתכם אודה.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by Or94,

לי ולבן דוד שלי יש כרטיס מסך 8500GT. אצלי הכרטיס של Leadtek ואצלו הכרטיס של Gigabyte. הורדתי אצלי ואצלו GPUZ ואצלו בGPU clock זה 600MHZ ואצלי זה 490MHZ ובShader 1500MHZ אצלו ואצלי 1127MHZ. איך זה ייתכן? זה הרי אותו כרטיס מסך ובן דוד שלי לא עשה OC.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.