עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי DVD Rom במחשב, וקניתי לא מזמן Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 Mb ויש לי 2 שאלות: 1) יש לו VIVO? 2) מה תהייה האייכות של הדי ווי די אם אני אחבר תמחשב לטלוויזה, אם משהו יודע..?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by alexrta,

תמליצו על כרטיס שניכנס בסלוט PCI וגם עובד טוב ושיתמוך ב-HARDWARE T&L

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. Started by id700,

שלום. אם אפשר עזרה,בתוכנה MSI Afterburner כל פעם שאני משחק אני מפעיל את השמירה של הגדרות ומנצל תכרטיס מסך אחרי שאני מסיים לשחק, אני עושה רענון והוא חוזר למצב רגיל. אז עכשיו שאני עושה רענון הוא לא חוזר והטמפרטורה על 50 ולא 30 כמו שהיה וגם mhz גבוה ולא יורד. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by dingo888,

יש לי כרטיס מסך geforce 8500 gt ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה עם כבל s-video ל-rca ואני מצליח, רק שאי אפשר לראות בטלוויזיה בדיוק את אותה איכות שרואים במחשב\ כאיילו במחשב אני רואה רגיל ובטלויזיה אני רואה איכות ממש גרועה.. אז אני רוצה שזה יהיה הפוך.. איך אני גורם לזה?

5. Started by מגן,

הזמנתי מסך של CTX דגם PF705 ??לא PR711 הידוע לשמצה בפורום יש לו נתונים מדהימים ביחס למחיר שלו[ 1040 בלבד]ולחברה המצליחה [CTX] והשפופרת מסך שלו היא LG FLATRON עים ביצועים טובים בהרבה מדגם LG F00B שגם ידוע כאיכותי: שימו לב לנתונים: CRT size ( " / cm ) 17 Stripe Pitch (mm) 0.24 CRT type Xtron ® Non-glare / Anti-static / Anti-reflection yes Horizotal Freq KHz 30-86 Vertical Freq Hz 50-160 Pixel Rate ( MHz ) 180 Maximum Resolution 1600 x 1200 PC Compatibility : 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 136 Hz 1024x768 up to 106 Hz 1280x1024 up to 80 Hz 1600x1200 up to 68 Hz כדאי לכם לבדוק ,אני הולך עליו ורציתי לשמוע בקורת ממי ששמע…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  6. יש ברשותי מסך viewsonic p95f+ ולחוסך מזלי חלון הקידמי נסרט לאחר ניקוי (לא שלי)ופשוט אי אפשר לראות כמו שצריך זה המסך הכוונה האם ניתן להוציא את הפנל הקידמי ולהחליף רק חלון או שהכל קשור לשפורפרת ואז באמת אכלתי אותה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by FatherBoard,

יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!

8. Started by F430,

בעתיד אני יקנה מסך 24 אינץ ה5850 כבר יחסית יקר אבל אני יכל לעמוד בתשלומים שלו ו של האח הגדול שלו השאלה כמה אני מפסיד בגלל המחיר המטורץ שלו...עוד חודש יהיה לי 700 לקניה בחול אחרי שאני יעשה כרטיס בין לאומי מה דעתכם בנושא ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. בזמנו דיברו על כך שצפויים כרטיסי 8500GT ו8600GT לAGP. האם ידוע אם זה נכון, אם כן, אז מתי ושל אילו חברות? זה נראה אחלה שדרוג מה 5600 המזדקן שלי.

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by yanivos,

ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4211 הוא לא אמור לבוא עם 192bit ו384/768mb זיכרון? ואם זה נכון אז האם הכרטיס הוא כמו הגירסא ההיא של galaxy שאמרו שאפשר להפוך ל8800gts?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by Bagheera,

לפני כשבועיים רכשתי X800XT חדש של Sapphire. ביצעתי התקנה מחדש של ווינדוס ולאחר מכן התקנתי Catalyst 5.9 הביצועים של הכרטיס היו מצויינים ובהתחשב במעבד שלי קיבלתי ציון של 5570 ב 3dmark05 ובסביבות 10000 ב 3dmark03. לאחר כמה ימים ניסתי להריץ 3dmark05 שוב אך הפעם התוצאה הייתה 3480, שמתי לב שבמשחקים כמו BF2 שפעלו חלק לחלוטין קודם לכן יש תקיעות (Shuttering) דיי רציניות. הכרטיס לא נמצא בשום אובר והוא מקורר ע"י AS 5 ויושב על 32 במנוחה ו 48 בעבודה. החלטתי להתקין מחדש את הקטליסט ואחרי שביצעתי הסרה עם Driver Cleaner הביצועים חזרו להיות כבעבר, אך היום הוא שוב התחיל לקרטע והוציא תוצאה עלובה ב 3dmark05 ולכן אני שואל האם מישהו אחר נתקל בתופעה כזו עם כרטיסי X800 ב AGP ואם כן, אפשר לעשות מ…

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by qpalzm,

השאלה היא פשוטה ונובעת מסקרנות. מה הייתם מעדיפים? אחד כזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1615 או שניים כאלה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX66128D&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1821&aff=Zap

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. שמעו אני רוצה לשים כרטיס פיזיקה אם עוד כרטיס מסך רגיל ומאיזה סידרה אנ ייכול לשים את הכרטיס הז הכי יש ל7300GS אז אנ יורצה לדעת אם אני יכול לשים אותו ואם לא אז מאיזה כרטיס עד איזה כרטיס אני יכול ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  14. שלום אני קניתי את 710T וקיבלתי איתו שתיי דיסקים אחד זה driver שהתקנתי אותו והשני זה תוכנה עכשיו אני חיב להתקין אותה ועוד משהו אני מרגיש שהמסך מהיר מדי אך אני משנה את זה? או שזה קשור לזה שעכשיו עברתי ממסך רגיל ולוקח זמן להיתרגל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by RazRoNvidia,

היי חברים אני מרכיב מחשב חדש והסתכלתי ככה בין החברות השונות שמייצרות 8800gt וראיתי שה Ko של Evga עדיף על ה SC וגם המחיר שלו בהתאם!! לפי הנתונים שלו (675/1950) ככה קבעתי !! מה אתם אומרים יש משהו אחר שעם OC משתלם יותר??? תודה....

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

הDXDIAG מציג לי REV 0, ומישהו רשם בפורום מעבדים שיש לו REV 0.8 לא הבנתי טוב או משהו?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. יש לי את הכרטיס הנ"ל אבל אני חושב שלא קיבלתי את כל מה שאני צריך לקבל איתו אם מישהו יוכל למצוא review או אפילו תמונה ברורה של הקופסא ותוכנה אני אשמח מאד תודה. עריכה:אם לא דייקתי זה leaktek winfast a350 myvivo(fx 5900 not ultra)

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by mistaarvim,

איזה כרטיס יותר חזק לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by Hydr0,

מה קורה אוקי אחרי שהצעתם לי לקנות את הכרטיס מסך 7600GT.. קניתי אותו היום, חיברתי אותו והתקנתי דרייברים כמו שצריך. נכנסתי למשחק MAPLE STORY והוא עובד מעולה. אבל כל פעם שאני נכנס ל- GUNZ המחשב עושה ריסט אחרי שהמסך של ה- LOGIN נעלם והחלק הגרפי אני חושב צריך לעלות.. בדקתי מעלות והכרטיס על 51 מעלות.. זה טוב? מישהו יודע מה הבעייה? גם המחשב עולה לאט.. נגיד אני מעלה תיקייה אז זה עולה בקווים.. נגיד קו קו לפעמים תודה

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by אבירן,

אהלן חבר'ה קודם כל זה אתר פצצה אני לומד ממנו הרבה יישר כוח! רציתי להתייעץ איתכם בשני נושאים: 1.כמה שווה הכרטיס מסך שצירפתי בתמונה? 2.האם הוא מתאים למחשב i5? *הבנתי שהוא דורש ספק יותר חזק ממה שיש לי,כלומר דורש בערך 500 וואט. האם אפשר להחליף את הספק שיש לי בספק חזק יותר מבלי לפגוע במחשב? תודה ענקית לעונים! - - - תגובה אוחדה: - - - אם אין תמונה אז רק אוסיף שהכרטיס מסוג Gigabyte gtx 560 TI

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by pashpash,

שלום, קנית את הHD4350 והופתעתי לגלות שהציון של הAERO בווינדוס 7 השתנה ל3.7 כשהכרטיס OB שלי (3100 INTEL) היה על 3.9... כמובן התקנתי את הדרייברים מאתר ATI. מה שמוזר זה שציון הגרפיקה הוא 5.8 זה הציון אגב לכל שאר הקטגוריות.. קיצור מישהו יכול להסביר את זה? יש פה עוד מישהו עם הכרטיס הזה שיכול לאמת את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  22. לא משנה איזה עידכון X.3 \ X.2 X.1 כל העידכונים מסתיימים בהצלחה אך בסוף ההתקנה כשאני רוצה להגדיר AA וכולי לא ניתן להיכנס למרכז בקרה של הדריבר .עוד מישו נתקל בתופעה ? האם יש תוכנה צד שלישי שדרכה אני יכול להגדיר את ה- AA ושאר ירקות ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by laviko1,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_3167 מה מיוחד בו שהוא עולה כל כך יקר???

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by Lirux,

מה ההבדלים בין המסכים? ומי יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. Started by stropic,

מאחורי כרטיס המסך איפה שכל החיבורים יש שם מתג כזה של TURBO לשים את זה על ON או OFF? לא הבנתי מזה עושה זה ממהיר תכרטיס מסך? זה הורס אותו אם זה ממהיר?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים