כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בדיוק בתכנון לקנות כרטיס מסך ולפוצץ את המחשב שלי בתהליך (חחח...) אז יש לי שאלה אם למשל אני קונה את הכרטיס GTX 260 896MB... ויש לי את המעבד הבא, Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66ghz אז האם יש סיכוי שיהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לי ולבן דוד שלי יש כרטיס מסך 8500GT. אצלי הכרטיס של Leadtek ואצלו הכרטיס של Gigabyte. הורדתי אצלי ואצלו GPUZ ואצלו בGPU clock זה 600MHZ ואצלי זה 490MHZ ובShader 1500MHZ אצלו ואצלי 1127MHZ. איך זה ייתכן? זה הרי אותו כרטיס מסך ובן דוד שלי לא עשה OC.
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחצי שנה קניתי מחשב פשוט ב-1K (מורכב כבר), להלן המפרט: מעבד intel core e-2180 לוח אם asus intel 945gce/mx זכרונות 1024 ddr2 667 חברת אמריקן דאטא דיסק קשיח 160 sata 2 (אני חושב..) צורב דיוידי פשוט, מארז וספק ג'נריים מאוד. עיקר הייעוד שלו היה לאינטרנט, מוסיקה, "עבודה משרדית".. אני רוצה לשדרג מעט את המחשב ולקנות את הרכיבים הבאים: כרטיס מסך (כרגע כרטיס מובנה) מארז (מאוד מציק לי שהוא ג'נרי, גם רצוי אחד שקט יחסית..) ספק (כנ"ל כמו המארז..) עוד סטיק של זכרונות (לפי זאפ - בסביבות 90 ש"ח ל-1 גיגה) אני צריך את עזרתכם בבחירת כ. מסך. כמובן שזה יהיה כ. מסך לא מהחדשים, דגם פשוט שיריץ משחקים בסיסים (לדוג' סימס 2 ודומיו). כמובן שהכי חשוב שהוא יתאים למחשב מבחינת חיבורים וכ…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס מסך הבא: מה הכרטיס המגביל לו של חברת NVIDA Connect3D HD4670 512MB DDR3 AC COOLER מה הכרטיס מסך המגביל של חברת NVIDA תודה,
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך הרי חיבור מיוחד כדי שהכרטיס יתמוך בעריכה יש לכרטיס הזה את החיבור הזה?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הבאתי את הכרטיס היום ובקופסא היה חוץ מהכרטיס כבל דק שצד אחד מתחבר לכרטיס וצד שני !? חח לאן אני מחבר את הצד השני? בלוח אם או מה כי לא מצאתי משהו שזה נראה לי היה הגיוני לחבר אליו תודה. שכחתי דבר אחרון זה הכרטיס שהבאתי תגידו לי בבקשה גם אם זה נקרא דגם טוב או בכלל כרטיס טוב דרך אגב הבאתי את הכרטיס הזה כי יש לי פנטיום 4 אז לא היה צריך משהו יותר מזה .... זה הדגם כרטיס מסך תוצרת MSI דגם 9500GT 1024MB גירסת OverClock תודה.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי הוא 7800GTX איזה דרייבר הכי מתאים ?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ובכן, איזה מסך כדאי יותר? לפי מה שאני רואה הQ17 גם יותר זול, וגם יש לו DVI... אבל לפי מה ששמעתי האחריות של hyundai בארץ היא בעייתית... מי היבואן שלהם? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברה'! יש לי כרטיס מסך GTX 470 עם קירור של GELID. הקירור היה מגיע עם מתאם חשמל למאוורר כך שאפשר לחבר אותו לבקר מאווררים במקום ישירות לכרטיס ולשלוט במהירות. אתמול איכשהו הצלחתי להרוס את הקבל ועכשיו אני סובל מרעש של הקירור הזה שמסתובב כל הזמן ב 100%. יש מצב להשיג מתאם כזה חדש בארץ? (אשמח גם לדעת איך נקרה מתאם כזה אולי לא מצאתי כי לא חיפשתי את מה שצריך)
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תכינו הרבה מזומנים בשביל ה8950GX2 שיעלה 600$. בטח ובטח אם אתם מתכננים לקנות אותו בארץ
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ההבדל במחיר בארץ הוא כ-500 ש"ח לא מצאתי את השוני במפרט הטכני האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ראשית, אני מתנצל שאני פותח אשכול נוסף בנושא. הסיבה היא שהאשכול הקודם כבר איבד רלוונטיות, ואני רוצה לקבל התייחסות מקסימלית ואפשרות להתייחס לכמה נושאים. כפי שרשום בכותרת, ההתלבטות שלי היא בין כמה מגרסאות ה-512MB של כרטיס המסך HD4850 שנמצאות בפנדה. הנה כל גרסאות ה-512MB של הכרטיס הנמצאות בפנדה: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=4850%20512&page=1&sort=5a. מצד אחד, יש את גרסת ה-PowerColor, שהיא הזולה ביותר [830 ש"ח]. לפי TechPowerUp, הוא הכרטיס השקט ביותר במצב מנוחה [20dbA], וגם במצב פעילות אי-אפשר להגיד שהוא רועש כ"כ [31.9dbA]. מנגד, הטמפרטורות שלו במצב מנוחה ובמצב פעילות די גבוהות [73.5 ו-95.5 מעלות בהתאמה]. השאלה היא אם הטמפרטורה תפריע לי …
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... מחר אני הולך לקנות מחשב חדש ואני בהתלבטות קשה אז אני מקווה שתעזרו לי... אני ממזמן ננעלתי על הכרטיס X800GT של POWERCOLOR שהוא בעל 256MB DDR3 וגם 256BIT. ויש לו את הליבה R480. עכשיו קיבלתי הצעת מחיר שבה הציעו לי את הכרטיס המקביל X800GTO 256MB,128 bit של Gigabyte . ואין לי מושג איזה DDR זה הזיכרון 2 או 3. המחיר הוא אותו הדבר. עכשיו השאלה שלי היא האם להתעקש על הPOWERCOLOR או ללכת על ה-Gigabyte? ואולי בכלל יש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך יותר טוב משני אלה ב-1000 ש"ח? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך מובנה לכרטיס יד שניה. הטקסט באקספלורר וכרום לא ברור מספיק, ובפיירפוקס הוא אחלה. מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 הוא יותר חזק מה6800GS? איך ספק ג'נרי 520W יחזיק אותו?
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איזה יצרן עדיף מביניהם והאם יש הבדל ? איזה קירור עדיף ? EADTEK - PX7900GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail או Pointofview- 7900GT 256MB DDR - PCX - Retail תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
נא לענות מהר! אני טס ב-28 לספטמבר לארה"ב ועל מנת לא לעשות מעצמי ליצן גמור שם, הדפסתי הרבה ביקורות/כתבות/מאמרים/מדריכים שלכם. אתם אתר מקצועי מאוד ואני קורא אתכם כבר שנתיים בערך, אבל לא מגיב פה הרבה. רציתי לשאול אם שווה לי להביא כרטיס מסך או כל רכיב חומרה אחר מארה"ב, אני יודע שישנם כרטיסים, כמו סדרת 9 של nvidia, שאצלנו בארץ עולים פי 10 כמעט מבארה"ב. במחשב החדש שקיבלתי מג'ון ברייס צריך לשדרג הכל- זכרון (להוסיף יותר זכרון כי כרגע יש לי רק DDR2 256MB), הארד דיסק (יש לי כרגע רק 80GB של western digital בממשק SATA וכמובן שחייבים להחליף כי 80 ג'יגה זה כלום- אוטוטו יהיה כאן 1TB). ללוח אם שלי (של BIOSTAR) יש 4 יציאות SATA ויציאה אחת של IDE. מעבד- נתנו לנו מעבד סלרון ואני חייב הסבר …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כרגע יש לי ZOTAC 9800GTX+ והמפרט מופיע בחתימה למטה יש למישהו המלצות לגבי כרטיס מסך יותר טוב והאם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי עכשיו לכרטיס הזה HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הייתי אצל מישהו שקנה FX5200 מעפן של אסוס. המשחק NFS:U עובד אצלו ממש לאט ואני יודע שזה בגלל שהוא עובד בDX9 והכרטיס הזה תומך בDX9 אבל המשחק ממש זוחל!! האם יש אפשרות להפעיל את המשחק בDX8.1 כדי שיפעל מהר? תודה
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הי, מהיכן אתם ממליצים לרכוש כרטיס 1060 ? אני מאזור ראשון ? האם לרכוש מחו"ל ? אם כן, האם אני מאבד את האחריות ובכמה זה בכלל מוזיל ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שמועות חדשות מבטיחות לנו תקופה עמוסה ומלהיבה מחברת השבבים, למרות המחסורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לדוד שלי מסך, עדיף כמה שיותר זול, סביבות ה1000 ש"ח. רציתי לשאול איזה מסך כדי לי לקנות? ועוד שאלה: יש בפנדה מבצע של מסך VIEWSONIC 17 + מקלדת + עכבר טובים ב1200 שווה?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-