כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אנשים משהו מוזר.. כולם מדברים שעם הדרייבר החדש התוצאות מרשימות ביותר ב3dmark05 אני עם הדרייבר הקודם 71.25 קיבלתי בסטוק 5408 ואז אמרתי בוא ננסה את הדרייבר החדש מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את החדש..(כמובן בין לבין התחול למחשב) ואחרי שהתקנתי ועשיתי אתחול אחרון מאז כול פעולה שאני עושה המסך כזה מהבב לי או שמיתכבה שנייה ואז נידלק ועוד מלא דברים כאלה משוגעים מה קורה פה חברה ??? ועוד משהו הרצתי גם 3dmark05 וקיבלתי בסטוק 5100 אז איך בדיוק הוא אמור לעזור?? הוא רק הרס לי יותר את הציון... עזרה?? :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב חדש, והייתי רוצה לקבל המלצות לכרטיס מסך שיענה על הדרישות שלי: עבדוה משרדית,, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומעט גיימינג המחשב שלי יהיה בעל מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray - זיכרון 8 GB לוח אם :Gigabyte GA-Z68P-DS3 קיבלתי המלצות לכרטיס מסך מסוג Gigabyte GTX460 1024MB GDDR5 DUAL DVI מה דעתכם עליו?? האם יש המלצות אחרות?? התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אממ ככה... יש לי מחשב יחסית ישן.. לא ממש בראש שלי לקנות חדש, למה אני בצבא והיציאות שלי הן 11-3 המפרט שלו הוא כזה amd 3200+ 512mb ram geforce 6200 tc 256mb (הבעיה הכי גדולה במחשב) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו.. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס שימצה את הפוטנציאל (הלא גדול של המחשב).. בהנחה שאני מוסיף עוד 512 מגה זיכרון (עדיפות לתומך HD)
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת? יש לי הזדמנות לקנות בזול במיוחד !! (הנחה של איזה $200 מה MSRP) דחווווווווווווווווף!!!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הוא יריץ לי משחקים טוב? כמו פרואבלושן, פאר קריי, ודברים דומים???
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך הנוכחי שלי GEFORCE 8800 (מתגעגע לימיי הגיימינג שלי ). המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח P35-DS3 זיכרון 8GB DDR2 6400 ספק CORSAIR HX520 אני משתמש במסך מחשב 22 שעובד ברזולוציה של 1680 * 1050 ובמסך טלוויזיה 32 שעובד ברזולוציה של 1360 * 768. חשבתי ללכת על 6950, השאלה האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק? אשמח לתגובות והמלצות נוספות. תודה מראש לכל העוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ראיתי ב-3DMark05 שיש לי גירסה 7.1.2.5 יש מצב שהיא יוצרת לי מסכים כחולים ? פיענחו לי מקובץ dump GRAPHICS_DRIVER_FAULT nv4_disp.dll אז אני מחפש גירסה קודמת או גירסה אחרי מהיכן אוכל להוריד ? ומה כל הדרייברים האלה ? אפשר למחוק אותם אם אני מתקין דרייבר חדש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GeForce 6200 128MB בחיבור AGP ואני רוצה לשדרג אותו כי הוא מיושן ומגביל אותי במשחקים מסוימים. המעבד הוא Pentium D 820 2.8GHz , מסך 20" ולוח אם: MSI PM8PM-V (MS-7222) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) אני מבין שיש בלוח רק חיבור AGP (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני די בבעיה. האם יש כרטיסי מסך שיתנו שיפור לעומת ה6200 במחיר סביר? אני יודע שאי-אפשר להוציא הרבה מכרטיס מסך בחיבור כזה אבל אני צריך שיריץ את cod:MW2 שיוצא על LOW. נ.ב. הספק הוא 300W
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום היום הדלקתי את המחשב וכל המסך נהיה אדוםעדיין ראו כתוביות אבל הכל נהיה באדום האם זה בעיה של הכרטיס מסך? אחרי שכיבתי והדלקתי כמה פעמים זה התסדר...
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שני הכרטיסים אותו הדבר אבל החברה שונה. ה-INNOVISION עולה כ-650 ש"ח ושל הASUS כ-900 ש"ח השאלה שלי היא: למה? בתודה מראש לכול העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
איך המסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=7817 הנתונים שלו טובים למשחקים וסרטים...? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך, X1900XT 512 ארטיפיקים מריחות וכו... לקחתי אותו לחנות המחיר שאני אקבל עליו זה 600 שקל וקניתי אותו ב2400 מה נראה לכם שווה לעשות ? לשדרג ? (שזה אני לא כל כך בטוח אם שווה ) או להחליף לחדש? שווה לחכות שירדו המחירים ולהשאר איתו ? או שלהמיר אותו למשהו אחר ?
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
סתם טלויזיה מונפצת של infinity .. מחוברת בכבל DVI-VGA למחשב כרטיס מסך 9600 GT כשהיא הייתה מחוברת ב-SVIDEO לא היו בעיות. מאז שחיברתי את הכבל החדש, המחשב נתקע מדי פעם בלי קשר לכלום.. הוא יכול לפעול יומיים בלי כלום או לההיתקע 4 פעמים בשעה. הוא נתקע ככה בלי מסך כחול. סתם ככה וצריך לעשות ריסט דרייברים מעודכנים.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך כמו ati1950pro שנקנה היום יתמוך בעתיד בקיירקט אקס 10 באמצעות עדכון דרייבר ? השאלה תקפה גם לסוגי כרטיסים אחרים !
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQ2MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== אנא - אל תגיבו בת'רד זה אם לא טרחתם לקרוא את המאמר שבלינק הנ"ל. כשזה מאחורנו, האם לדעתם hardOCP צודקים? האם רק הדרך שלהם נכונה ושאר הביקורות ברשת לא משקפות באמת את הביצועים בזמן אמת של כרטיסי המסך הנסקרים? אותי הם הצליחו לשכנע, מה אתכם ולמה?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-560-ti-448-core-benchmark,3082.html
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי מדוע רשום פחות?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי כרטיס עם VIVO ורציתי לדעת האם אני יכול להעביר דברים מהווידאו ישר למחשב איך בדיוק אני עושה את זה וכמובן איך האיכות יוצאת (יש לי רדאון 9600 פרו עם VIVO)
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לבחור קצב רענון של 75HZ ברזולוציה 1280 על 1024 לא משנה כמה אני מנסה יש טיפים? מפרט: http://www.ata.yaldo.net/Images/sign.png
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך לא הכי חדש (או חזק) gforce 2 6600 של nvidia האם מישהו יודע האם יש בכרטיס זה יציאת dvi או hdmi? אני מתכנן לקנות מסך חדש ויהיה חבל אם אני לא אוכל לנצל אותו כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
R680, שני ליבות של RV670XT/HD3870 בכרטיס אחד יעלה כ350$-300$ ויגיע בינואר. הכרטיס הנ"ל, ישתמש בשבב גישור שיעזור לתקשר בין הליבות . עיצוב כזה (ריבוי ליבות בכרטיס אחד) נראה בעתיד בכרטיסי מסך לשוק הגבוהה כמו למשל R700. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20071219PD206.htm
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי לכולם ..... יש לי 9600xt ורציתי לדעת עד כמה באמת חשובים הדרייברים שאני מתקין בשבילו לפי אחת הכתבות של האתר מצאתי לנכון להתקין את העדכון האחרון מבית ATI שהוא ה CATALYST ואשמח מאוד לקבל עצות וטיפים בנושא *אפרסם את תוצאות בדיקת ה 3DMARK05 בהמשך .....
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קיבלתי לידיי מסך LCD 15' , לא יודע מה קרה לו המסך נשרף או משהו .. במחסן היה לי CRT 17 דיי ישן ולא שטוח .. ההתלבטות היא שאני רגיל לרזולוציות גבוהות 1280X960 וב LCD הכי גבוה זה 1152X864 אבל ברזולוציה הזאת כל הצבעים נמרחים . עוד משהו שהמסך ה CRT לא ממש נוח כי הוא לא שטוח אלה מעוגל וה LCD נוח כי הוא דק שטוח .. אולי תעזרו לי בהתלבטות, מה אתם הייתם עושים במקומי ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לדברים כמו:קצב ריענון, עוצמת הארה, זווית צפיה וכו'. כשאני אומר טוב אני מתכוון למסך לא יקר מדי אבל שגם לא יהיו בעיות של ghosting במשחקים. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-