עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by temptation,

שלום אני רוצה לקנות מסך 19 ואני לא יודע איזה .... אז ראיתי כמה מסכים ורציתי שתעזרו לי לבחור : Mitsubishi Diamond Pro 930 SB19 19" IIyama Vision Master Pro 455 Samsung CRT 19" - 959NF /// 19" Samsung 955DF Monitor תודה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  2. אממ ככה... יש לי מחשב יחסית ישן.. לא ממש בראש שלי לקנות חדש, למה אני בצבא והיציאות שלי הן 11-3 המפרט שלו הוא כזה amd 3200+ 512mb ram geforce 6200 tc 256mb (הבעיה הכי גדולה במחשב) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו.. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס שימצה את הפוטנציאל (הלא גדול של המחשב).. בהנחה שאני מוסיף עוד 512 מגה זיכרון (עדיפות לתומך HD)

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by deluxe,

אני מעביר כרטיס מסך מהמחשב הישן למחשב החדש וצריך כרטיס מסך בסיסי ביותר שיחליף אותו. במחשב הישן יש מעבד Q9550 ו-4GB זיכרון על לוח P45 של ג'יגהבייט. השימוש שלו כיום הוא לעבודה משרדית, מולטימדיה ותוכנות, ללא צורך גרפי כלשהו מלבד סרטים ומולטימדיה. אין בכלל שימוש במשחקים. חשוב לי שהכרטיס יכלול קירור פסיבי שקט ושיהיה ממותג מוכר ואמין בתחום כגון ג'יגהבייט או ספייר. המליצו לי בעבר על HD6450 אך הוא מעט יקר בגרסה השקטה. התקציב בעיקרון עד 180 ש"ח ורצוי להוציא כמה שפחות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by gtf,

בהתקנה של הדרייבר של אומגה מה זאת האפשרות הזאת של הפעלת fastwrite ולמה זה משמש?

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by mft,

אני מחפש כרטיס שיוכל לשמש לHD בעתיד דרך HDMI. אני צריך שיהיה בו גם dvi vga ו s-video ראיתי HD4850 שמכיל 2 חיבורי DVI וSVIDEO ומתאמים לשאר החיבורים. אבל ירדתי ממנו עקב דרישה בספק כוח. הכרטיס לא נועד למשחקים, רק לחיבור המסך לTV דרך SVIDEO ובעתיד דרך HDMI כרגע המסך הוא VGA ויוחלף בעתיד לDVI המחשב הוא DELL INSIRION 530 E5400 4 giga ram ספק כוח רגיל 300WATT אם אני לא טועה. יש חריץ PCIE 16X 1.1 כרטיס מסך מובנה (בעע יציאת VGA) אני לא רוצה להחליף ספק כוח רק להוסיף כרטיס מסך. הכרטיס ירכש מNEWEGG באזור 100$ אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by reyrey_200,

שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כרטיסי מסך, בשבוע האחרון הסתובבתי באתר EBAY וראיתי כרטיסים שעולים חצי ואפילו רבע ממה שהם עולים בארץ... בשבוע הבא כנראה אני הולך לקנות מחשב חדש עם X1950PRO אבל כמו שהזכרתי למעלה בשבוע האחרון הסתובבתי ומצאתי כרטיסים טובים מאוד.... מצאתי את הכרטיס הזה: Nvidia Geforce 8800GT 512MB פה בארץ הוא עולה הרבה כסף בחו"ל דרך איביי הוא עולה 679 ש"ח, שהX1950PRO עולה 781 ש"ח.... בקצור השאלה שלי היא האם שווה לקנות כרטיס מסך באיביי ?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by erandb1,

1.אז ככה מצב ההמתנה של המחשב שלי לא פועל יותר .ורציתי לדעת מה יותר כדאי.האם לשים את המחשב על שומר מסך או לכבות את המסך עם הכפתור.בוא נגיד לזמנים של חצי שעה ,שעה ,ו3 שעות.מה עדיף לדעתכם ? 2.האם יש נזק למסך אם אני מכבה אותו ומדליק אותו אחרי חצי שעה ? כמה פעמים ביום או שעדיף לחצי שעה להפעיל שומר מסך ? 3.האם במסכים כיום בכלל שווה להפעיל שומר מסך ? תודה רבה למשיבים !

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by emuzon,

או שכדאי ללכת על 22" עם כרטיס מסך כזה?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך X1800XL. היום החלטתי להחליף לו משחה טרמית כי הכרטיס היה מתחמם בטירוף. אחרי כל התהליך הרכבתי את הכרטיס במחשב והדלקתי את המחשב. בהתחלה הייתה תמונה ופתאום אחרי הטעינה של הוינדוס נפסקה התמונה. עשיתי ריסטים בלי סוף ובדקתי שכל הדברים במקום ושום דבר לא עוזר, מסך שחור , והמחשב לא מגיע לפוסט בכלל. בדקתי אם הכרטיס ונדלק, וכן, המאוורר שלו עובד. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס 8500GT כדי לבדוק אם זה באמת הכרטיס מסך... אבל מה, גם עם הכרטיס מסך שלו זה אותו הסיפור, הכרטיס עובד אבל אין מסך ואין שום פוסט. מה יכולה להיות הבעיה? :s05:

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by Da-Funk,

הפעלתי משחק והשתנו הגדרות התצוגה.. לאחר שניה היה מן פיצוץ קטן ונקודה לבנה באמצע המסך.... וריח של שרוף... המסך נשרף אני מניח... יש דרך לתקן את זה?... יכול להיות שזה רק פיוז ? כי עכשיו הוא לא נדלק...

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by avivlevy,

מחפש חנות הכי זולה ל66GT AGP (אבל שתיהיה אמינה) ? ואם משיהו יכל להביא לי תמונה ממשחק (רצוי לא NFS) אם יש לו 66GT? ד"א אמורה להיות ירידה מחירים קטנה בחודש האחרון(בגלל 68GS AGP)???

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by redead,

זה הולך להיות רק על הנייר או שמעוד יומיים יהיה אפשר גם לרכוש את אחד מהכרטיסים החדשים ?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  13. שלום! יש לי 2 שאלות, כאחד שלא מבין הרבה בכרטיסי מסך, ברוב במחשבים הניידים יש כרטיסים של INTEL. בהנחה שאני אצטרך לשרטט במחשב (MATLAB או AUTOCAD), לראות סרטים, ואולי לפעמים לשחק (משחק בסגנון GTA למשל) - לא חובה. הכרטיסי מסך האלו מספיק טובים? ואיזה סוגים עדיף אם כן? במחשב נייח - איזה כרטיס מסך צריך כדי לראות סרט HD? יש לי כרטיס GEFORCE 512 MB ועדיין הסרט לא רץ חלק. ואפילו בסרטים רגילים הסרטים לפעמים "נתקעים" לשנייה. בעיה בכרטיס או בחומרה אחרת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by onadiv,

כיום הבדל המחירים בין הכרטיסים 9600GT ל 9800GT הוא קטן מאוד, אני רציתי לקנות 9600GT אבל המליצו לי על 9800GT ואמרו שזה עוד קצת כסף, וצודקים , אבל אני לא מבין למה הוא יותר טוב חוץ מזה שהוא גבוה ממנו במספר בסדרה אפילו לפי המדריך שהכין Dj-Electric אני לא מצליח להבין למה ה9800GT יותר טוב.. nVIDIA GeForce 9600GT מחיר: 530 ל 580 שקלים מפרט טכני: core clock: 650MHZ shader clock: 1625MHZ Memory Clock: 900MHZ Memory Interface: 256-bit חיבור כח דרוש: 6PIN Nvidia GeForce 9800GT מחיר: 640-750 שקלים מפרט טכני: core clock: 600MHZ shader clock: 1500MHZ Memory Clock: 900MHZ Memory Interface Width: 256-bit GDDR3 חיבור כח דרוש: 6PIN טמפ' GPU מקסימאלית: 105C זה העתק מהמדר…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by sivick_ch,

אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, לכן אני הולך על כרטיס חלש: 7300GS TD256MB . רציתי לדעת אם יש חשיבות לחברה שמייצרת את הכרטיס. בכל מקרה תמליצו לי בבקשה על איזה חברה ללכת. תודה לעוזרים.

16. שלום, עד לאחרונה הצלחתי לסחוב משחקים בצורה לא רעה עם כרטיס המסך הנוכחי שלי (8800GT) אבל לאחרונה הוא כבר ממש מתקשה בביצוע המשימה. אני ממש לא מעודכן בשוק החומרה וניסיתי לחפש קצת ביקורות על הכרטיסים השונים שניתן לרכוש באזור מחיר של 600 ש"ח. לכאורה ממבט זריז בחנויות נראה שהכי טוב שניתן להשיג במחירים האלה זה Radeon 6750/5750 או GTS 450 . בפועל השאלה שלי מחולקת לכמה חלקים: 1. עד כמה באמת הכרטיסים האלה יותר טובים מהכרטיס הנוכחי שלי. 2. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו Crysis 2 ו- The Withcer 2 בהגדרות סבירות (רזולוציה של 1650x1080 ללא פילטרים ו- AA אבל בלי להוריד את איכות הטקסטורה והאפקטים עד לרצפה). 3. האם ניתן להשיג שיפור הרבה יותר משמעותי אם התקציב יגדל ל- 800 ש"ח. שאר החומרה שלי…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by boomertm,

שלום.. קניתי את הכרטיס ישר כשהוא יצא בחו"ל והאחריות הייתה מוגבלת לשנה ולא לכל היים כמו שEVGA מספקת לפני כחודשיים, כשהחלפתי הכל חוץ מהכרטיס מסך (I7 לוח אם זכרונות וספק) הוא התחיל להוציא לי שגיאה בכל משחק שאני משחק (GRAPHIC DRIVER STOPPED WORKING) הקטע הוא שכשאני מעיל את הBENCH של 3DMAX הוא עובר אותו כמו כלום בלי שום שגיאות.. אבל משחק (לא משנה איזה גם STARRAFT 2 וגם DIABLO2) הוא ישר מוציא לי את השגיאה.. בשיחה מאוווווד ארוכה עם נציגים של EVGA הגענו להסכמה שאני אשלם על המשלוח והם יחליפו לי חד פעמי את הכרטיס לאחד חדש(מתוקן) הבעיה היא שהפלסטיק שמכסה את הכרטיס עצמו קצת שבור וזה מבטל את כל העיסקה... אז אני אגש לעניין- יש מישהו שיכול למכור לי או להשכיר לי תמורת כסף את הפלסטיק …

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  18. הייתי רוצה לקנות שבוע הבאה כרטיס מסך חדש יש לי שני אופציות וכולם מציאים לי לקנות את ה 9100 גם ה 9100 וה 9200 שניהם באותו מחיר ובעלי אותו כמות זכרון על הכרטיס, וגם DVI ה 9200 כולל גם AGP 8 וגם DIRECT X 9 אך מדוע הוא נופל מה9100, האם מישהו יכול להפנות אותי למקום להשוואה מדוייקת? אשמח מאוד לקבל תשובה תודה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by Raped,

רציתי לדעת איך החברה הזאת מבחינת אמינות של הכרטיסי המסך שלהם תודה,

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by F430,

יש לי בנוסף ל5850 את ה7600GS מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by MasterOr,

אז ככה יום רביעי מגיעה הSAMSUNG A650 ואני מחפש לקנות כרטיס בשביל לשדר אליה סרטי 1080p אז ככה המפרט שלי די חלש כמו שאתם רואים, אז השאלה אם קנייה של כרטיס מסך חדש(חובה שיכלול HDMI) יספיק? אם כן איזה כדאי לי, השימוש יהיה ברוב לשידור סרטים כי משחקים אני משתמש בPS3

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לשדרג כרטיס מסך של מחשב קיים בתקציב של 1K~ המחשב הנוכחי הוא: Core2Q 9550 GB EP43DS3L 4GB Ram R4870 512MB Corsair VX550 המטרה בעיקר היא למצות עד כמה שאפשר את החומרה של המחשב הנ"ל, השימוש העיקרי הוא משחקים שדורשים כרטיס מסך מכובד (BF3, Skyrim, ME3 וכד'). העניין השני שונה לחלוטין, אני מחפש כרטיס למחשב חדש לאותה מטרה (ככל הנראה יהיה מבוסס Ci7 3770K/2600K ושאר goodies אחרים) והשתעשתי ברעיון לקנות את 680 GTX של Zotac מ-ksp באילת ב-2371ש"ח, השאלה היא האם העסקה הזו באמת תהיה משתלמת (בהנחה שהתקציה הוא ככל הנראה כ2400~ לכ.מסך)? תודה על עזרתכם. רזולוציה בשני המקרים היא 1080P (שני מסכים אם לדייק).

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by ben_amitai,

שלום. החלטתי לקנות כ.מסך חדש בעקבות המשחקים החדשים שיצאו (ויצאו) התקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי מסך רחב 19". זה כנראה יהיה הכרטיס האחרון שלי לפני שאני יתגייס אז אני רוצא שהוא יחזיק מעמד עד אז. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  24. אני מרכיב כעת מפרט למחשב חדש, שכל ייעודו בחיים יהיה להקרין סרטי DivX/Xvid לטלוויזיה בבית. לשם כך הסתפקתי במפרט מצומצם ביותר (מעבד פשוט של 1200, זכרון SDRAM רגיל וכו'). כך בניתי מחשב בכ- 1200 ש"ח. הפריט האחרון שחסר להשלמת המפרט הוא החשוב ביותר: כרטיס המסך. כל מה שאני צריך מכרטיס המסך זה שתיהיה לו יציאת TV-OUT לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה להקרנת הסרט. כאן מגיעה הבעיה שלי: התייעצתי עם הרבה אנשים, ולא הצלחתי לקבל תשובה מוחלטת לשאלה האם כרטיס המסך יכול להשפיע על הביצועים של ה- decode של הסרט או שזה בכלל לא קשור. אני לא מתכוון לכרטיסי מסך ייעודיים לפריסת Divx, אלא מנסה להבין האם GEFORCE4, למשל, יכול לשפר את איכות ה- decode, או שכל מה שהוא יודע לעשות זה 3D מהיר וכו'. בהנחה שאין כ…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

שלום...התלבטתי אם זה שייך לפה או לפורום משחקים בסוף החלטתי שזה לפה |: אז ככה יש הרבה מאוד משחקים שאני רואה את האפשרות Vsync ובכל מקום האפשרות על Off מה זה בדיוק עושה ? הפעלתי את זה ולא ראיתי הבדל... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים