עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by _Daniel_,

אני עומד לקנות מחשב והחלטתי ללכת על ה DUEL 2 CORE והתקציב בערך 3300 שח מכיוון שהמחשב למשחקים אז אני לא יודע איפה להשקיע את הכסף במעבד (שיהיה מהיר ומתקדם יותר) או בכרטיס מסך חזק. מה עדיף יותר ???

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  2. קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... ברצוני לקנות את הכרטיס הנ"ל וקראתי בFAQ שיש את הגרסה המומהרת שלו עם ה-- SONIC בסוף . עכשיו רציתי לדעת האם הכרטיס שבקישור הבא זה אותו הכרטיס המומהר או הגרסה הרגילה . איני יודע לזהות מכיוון שזהו 7600GS היחידי שהם מוכרים .. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3245 תודה רבה לעונים.. .

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by badmama,

חבר שקיבל במתנה (איזה משפחה מפגרת), GECUBE 1950PRO 512 מעוניין למכור אותו ב-200 שקל לכל אחד מהחבר'ה שירבה במחיר דומה לו. עכשיו יש לי X1800XT בן חצי שנה בערך, כדאי להחליף? מה בעצם ההבדלים?

5. לפני שנה קניתי את Oblivion בתקווה שאצליח להריץ אותו על מחשבי הישן. התאכזבתי לגלות שהכרטיס הנוכחי, 5900XT, אינו מאפשר חווית משחק סבירה אפילו ברמת פירוט נמוכה מאוד. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף באפיק AGP גוסס ולכן 1950Pro לא בא בחשבון. X800GTO עולה היום 600 ש"ח. הוא יצליח להריץ את המשחק ברזולוציה 1440X900 + AA? (המפרט המלא נמצא בפרטים אישיים)

6. הכרטיס מיועד למחשב קולנוע בייתי לחיבור עבור טלויזיה LCD 32 טנקס [move][/move]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by redersh,

בתוכנות הבדיקה ( אוורסט סנדרה)הכרטיס מוצג כ512 זכרון ולמעשה הוא אמור להיות 1G מעניין אותי אם זה אמור להיות ככה או שזה בעיה בהגדרות... או שכיוון שהכרטיס למעשה מורכב מ2X512 אז הוא נקרא כ512? בעיה או תופעה... תודה

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  8. כמה בערך הם יעלו? ומתי יהיה אותם בארץ. תודה!

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  9. המלצות ??? טנקס

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by kwan,

השאלה בכותרת...ואם אפשר להסביר מה ההבדל בכלל ? אני פשוט צריך כרטיס בטווח של 200-250 ש"ח ל-PCIE ולא יודע מה לקחת .. תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  11. http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424450 אם תוכלו, תביעו את הדעה בקשר לכרטיס מסך הזה, אני פשוט לא מכיר ממש ת'חברה ולא יודע אם היא טובה, ובנוסף, תתנו המלצות לאחרים תודה

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by Quickly,

טוב חברים אני כבר המון זמן לא מתעדכן במה שקורה בשוק של כרטיסי המסך כרגע יש לי X800XL כרטיס טוב אבל הוא כבר לא מספיק לי יש משחקים כמו ספלינטר סל למשל שלא עובדים כל השאר במחשב מספיקים לי זה המפרט AMD 3000+ venice @ 2200 HEC 400 X800XL MSI NEO4 PCI-E PQI 512X2 dual אני מתבלט בין 2 כרטיסים X1950XT ו7900GS אני יודע שהרדאון הרבה יותר חזק השאלה אם שווה לי להשקיע תעוד כסף כי אני לא בטוח שהמחשב שלי תוכל למצות את הכרטיס אם היא תריץ אותו בכלל? אז השאלות שלי הם ככה האם המחשב שלי יכול להריץ ולמצות את הכרטיס X1950XT או שאולי אני צריך להחליף משהו כמו ספק או להפך לרדת בביצועים(ובמחיר)ולקנות 7900 GS? האם דור הכרטיסים החדש של הDX10 שווה שאני יחכה בשבילו? לדעתי במילא כרטיסים מהדור הבא לא…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  13. יש לי MAG "17 שאמור לעבוד ב1200-1600 ב 60HZ ו 1280-1024 ב75HZ בפועל אין לו 1200-1600 ו1280-1024 עובד במקסימום של 60 HZ (גיליתי את זה רק עכשיו כי שדרגתי כרטיס מסך והרזולוציות האילה עכשיו רלוונטיות) איך זה יכול להיות? המסך נראה מקורי ובא עם כל החוברות והאחריות של MAG... PS מסך אחר שחיברתי למחשב, גם MAG 17 יותר ישן, עובד כמו שצריך, עם כל הרזולוציות

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by החוה של דוד משה,

http://vr-zone.com/?i=4472 אני חדש פה ורציתי להביא כתבה

• 76 תגובות
    • 7k צפיות
  15. היה קשה אבל כאן Brazuka [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי שאלה לכול אלה מביניכם שיכולים לעזור לי לגבי משחק ספציפי ויכולים להתאים לי כרטיס מסך בשבילו. למי שמכיר את המשחק simulator x ויודע את הדרישות שלו ויכול לתת לי כרטיס מסך איכותי מעל לדרישותיו אשר יתאים למשחקים היוצאים כיום והמתכוונים לצאת במשך השנה הקרובה ויותר מכך...ויכול לעזור לי,אני מבקש המלצה על אחד כזה. תודה!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  17. ^^^ ואני גם לא רוצה להוריד את ה CATALYST CONTROL CENTER כי זה מכביד ואני לא אוהב אותו יש משהו מקביל ב OMEGADRIVERS? 7.1?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. Started by avi2014,

יש למישהו מושג מתי יצאו דרייברים רשמיים לויסטה?? כיום יש גרסאות בטא שלא תומכות בopengl יש כבר גרסאות עם תמיכה?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. Nvidia או מאתר של Leadtek , מה מומלץ יותר ?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  20. Started by subarel,

אני בדרך לקניה של מחשב חדש..- לאחר הרבה חיפושים בפורום ועצות מאנשים החלטתי על ה7600GT.. תקציבי יחסית, ועדין יספק קצת ביצועים.. - רק השאלה שלי היא, יש הרבה חברות שמיצרות את הכרטיס (Leadtek,Palit,Gigabyte,Gainward,MSI וכו..) - מי מומולצת? האם יש הבדלים בין הכרטיסים או שכולם מיוצרים לפי אותו מפרט.? בראל.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. למסכי CRT, אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? GIGABYTE 6600GT PCI E או GIGABYTE X800GT0 PCI E נגיד והמחיר לא מהווה בעיה (אבל רק משניהם) תודה

23. אז ככה על הספק כתוב 230V וזה לא נראה לי כזה הגיוני כי זה קצת מידי בכל אופן יש לי מחשב ישן יחסית GH 2.4 GF 440MX 512 RAM עכשיו אם אני ישים את ה X800 הוא ישרף או הספק כוח ? או שהוא מסוגל להחזיק אותו ? ואיך אני יודע מה באמת הוואט של הספק שלי לא דרך המדבקה על הספק מאחורה ?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by taurus007,

ובכן כל הדיבורים האלה על 8800 הדליקו אותי ובגלל שיש לי מחשב דנדש אני רוצה את הכרטיס הזה כמה שיותר מהר במחיר של 1600-1800 ככה להרגיש שלא יצאתי מופסד לגמרי עוד חודש עשיתי בדיקה באיביי ויש כמה כרטיסים שגם עם משלוח והכל מגיעים ל1800 שאלתי היא , אומנם זה יחסית זול וגם במשלוח מהיר , האם זה שווה לעשות קנייה דרך EBAY ? מישהו עשה כבר קנייה של כרטיס מסך דרך שם או איזשהו פריט אחר ? יש אחוזים על כל מוכר כמה הוא אמין וכדומה , הרבה מהאנשים היה להם 99.6 או 100 ואחוזים דומים אז זה נראה לי די בולשיט אז רציתי לדעת אם זה באמת משתלם לקנות דרך EBAY תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dorish,

שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש בכניסת הוידיוא שלו הוא פשוט לט מוצא אותה האם אני צריך להתכין איזה דרבייר נוסף ? או איזה תוכנה יוכולה למצוא את זה ? בקיצור מה אני צריך לעשות ? ניסיתי אם windvr

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים