כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש לי את הכרטיס מסך X1950XTX של ATI ויש לו את הפונקציה של AVIVO , רציתי לדעת איך אפשר להשתמש בכרטיס הזה כדי להקליט שידורים מהטלוויזיה שלי ובאיזה תוכנה צריך להשתמש ... תודה רבה מראש לכל העוזרים ...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אפשר לגרום לכרטיס מסך שלא תומך בSM2.0 לתמוך בSM2.0 ? הכרטיס המדובר הוא RADEO 9250 .....
-
- 14 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכום, ברשותי כרטיס מסך (Geforce 4) - במחשב הישן, סמתי לו גופיי קירור על הזיכרונות והחלפתי לו את הקירור של הצ'יפ. וכרגע אני רוצה לעשות לו OC - (נראה לי רציני) ואני לא יודע מאיפה להשיג בשבילו תוכנה שתאפשר לי לעשות לו,כי בדרייברים של Nvidia יש רק בגיסאות של Geforce 7 ומעלה. אודה למי שייתן לי שם של תוכנה שאוכל לעשות איתה OC לכרטיס. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רציתי לקנות כרטיס מסך של ג'יגהבייט 7600GT - ורק אחרי שקיבלתי אותו התברר לי שהתכוונתי לFX7600GT...! הם באותו מחיר כמעט והחנות רחוקה מביתי- אז לא החלפתי (אני גם לא חושב שהיה בחנות FX7600GT).. מה ההבדל בכלל... FX7600GT: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=410964 7600GT: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479136 מה ההבדל...?- אני מקווה שלא נדפקתי... יש להם אותם ביצועים....? אני ניסיתי למצוא מידע עליו באתר של ג'יגהבייט- ולא מצאתי... אנא עזרו לי - שלא יחלפו שבועיים ואז לא אוכל להחליף... תודה...
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט שכולל כרטיס מסך X1950 pro, ועכשיו אני רואה שאני צריך לקצץ דברים במפרט בגלל חריגת תקציב, ולצערי אני רואה שכנראה אין מנוס מלקצץ בכרטיס המסך. אז קראתי כמה דיונים, ועדיין לא הצלחתי להבין למה כדאי לי לקצץ - ל-X1650 XT, ל-7600GT, או ל-X1800GTO. קראתי כמה דיונים בנושא ובאף אחד מהם לא ראיתי שהגיעו לשום הכרעה. אז מה עדיף? ואם ה-X1800GTO אחרי OC יוצא יותר משתלם, אז האם מדובר רק בשינוי קטן שצריך לעשות דרך תוכנה, או שמדובר ביותר מזה? כי אם זה רק להפעיל תוכנה וזהו אני אוכל לעשות את זה... אז איזה מבין 3 הכרטיסים מומלץ? והאם הירידה מ-X1950 pro היא משמעותית? אני רואה שהיום כולם ממליצים על ה-X1950 pro ומגדירים אותו ככרטיס מאוד משתלם, ולכן חבל לי לוותר עליו. האם ההבדל בביצועים …
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה נדלקתי על משחק המחשב VANGUARD ( למי שלא מכיר זה MMORPG חדש) והדרישות של המשחק מאד מאד גבוהות עוד צפיתי בכמה משחקים ( טריילירים הכוונה ) והגראפיקה שלהם הדהימה אותי. אז חשבתי לרכוש כרטיס מסך כמו 8800 GTS או GTX כדי ( או אולי ה R600 הקרב ובא ) אבל הבעיה היא שהכיסים שלי לא כל כך עמוקים לרכוש גם מעבד חדש - אז רציתי לשאול האם אני אחווה צאוור בקבוק רציני עם המפרט הנוכחי שלי כלומר האם המעבד הנוכחי שלי יהווה פיגור רציני בביצועים הגראפים מול המעבדים החדשים של אינטל - ועד כמה ההבדל ( בערך כה ? ) הוא גדול. כי עד כמה שזכור לי מה שבאמת חשוב לביצועים גרפאים זה כרטיס המסך- ואולי אני טועה כאן ? בגדול הכוונה שלי היא עד כמה שווה לרכוש אחד מכרטיסי המסך הללו…
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFROCE6800 GS אם זה קשור.. השאלה כבר נשאלה בנושא, תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטות וידאו לDVD, עכשיו הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כרטיס טלוויזיה ברמה טובה, יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הדגם VGA Silencer, Rev.3 של Arctic Cooling מתאים בדיוק ל-Radeon 9800 Pro? רשום שתומך אבל השאלה שלי אם אפשר להרכיב אותו במקום הגוף הקיים ושזה יתאים בדיוק לחורים שיש כבר על הכרטיס... ד"א זה הדגם: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41 ומישהו ממליץ עליו?? פשוט הלך לי המאוורר אז אני כבר כנראה יחליף אותו..
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שאלתי היא אם asus x1300 215mb טוב יותר מ geforce7100 או מgeforce6200 ? אני נואש בבקשה
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה. מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום. בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor). מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם. השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה. מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (…
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה עדיף ולמה? עבור כרטיס מסך מסוג geforce 7600GT תוצרת MSI מדגם 256EZ או תוצרת INNOVISION מדגם INNO3D 256
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תכנה לעבודה עם capture מהטלוויזיה שיש לה טיימר. זה מאוד מאוד חשוב לי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך inno3d geforce 6800 AGP מהחנות pcnow אחרי שבועיים שהכרטיס לא הגיע אלי ,קיבלתי שיחה מהחנות ואמרו לי שנגמר להם המלאי והם לא מצליחים לחדש אותו אז אם אני רוצה לבטל או לשדרג ב50 שקל לinno3d geforce 7600gs AGP הסכמתי לשדרג ושבוע אחרי זה קיבלתי את הכרטיס... היום שהפעלתי את המחשב קרץ לי לעין בפרטים של הכרטיס שמופיעים לפני הPOST שכתוב לי שם engineering edition - not for production use עכשיו זה טוב זה רע?מה אני צריך לעשות עם זה??
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עד שהחלטתי לקנות כרטיס מסך משהו טוב יחסית לתקציב שהיה לי מתברר שהיה משהו יותר טוב לקנייה... אך האם הביצועים של ה1600XT עולים בהרבה על 7600GT שאני ארגיש הבדל משמעותי???? :s05:
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד יד שנייה ממישהו ובדקתי את החומרה ובכרטיס מסך רשום Mobility Radeon איזה כרטיס מסך זה? באיזה directx הוא תומך? איזה משחקים אני יכול להריץ עליו?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
האם כרטיס מסך כמו ati1950pro שנקנה היום יתמוך בעתיד בקיירקט אקס 10 באמצעות עדכון דרייבר ? השאלה תקפה גם לסוגי כרטיסים אחרים !
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כרטיס עם חיבור agp וחיבור pcie?(באותו כרטיס אני מתכוון) או מתאם מסויים לאחד מהם שאתם מכירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מקריאת נתוני הכרטיסים הם לא מתאימים לכל הלוחות(לשלי כן מתאים),אבל לא מתאימים ל-Asus Striker. יש מצב כזה שכרטיס לא מתאים ללוח עם PCX/SLI?מסויים ולאחר כן? עריכה:סליחה,שכחתי לצרף את הלינק לכרטיס של XFX,ואז רואים את ה-Motherboard Compatibility http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי בסלון פלזמה של LG עם תמיכה בHDTV 1080p יש לי במחשב כמה קבצים באיכות 1080p מה אני צריך לעשות בשביל לראות אותם באיכות כמו שצריך ? ניסיתי לצרוב את הקובץ על דיסק ולשים בDVD אבל מסתבר שהוא לא תומך בזה... הכרטיס מסך שלי הוא Leadtek 6600GT Extreme Edition תודה
-
- 39 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב שרוב כרטיסיי המסך מבית NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה מסוג HDTV וגם המתאם שמגיע עם הכרטיס מצדו האחד מתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני יוצא לקומפונט דהיינו 3 כבלים המיועדים ל HDTV האם יש דרך לחבר את זה לטלויזיה רגילה התומכת ב SVIDEO\RCA או שהכרטיסים הללו תומכים אך ורק ב HDTV דהיינו פלזמה\LCD ולא ניתן לחברם לטלויזיה רגילות
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-