עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GamerFreak,

חשבתי אולי להחליף את שתי הכרטיסים שלי עקב בעיות במשחקים וחוסר דרייברים כל פעם מחדש של SLI השאלה אם 580 מספיק חזק לכל משחק בשוק היום ובזמן הקרוב?או שיש אפשרות אחרת יותר טובה. אין לי בעיה להוסיף כסף גם.למרות ששתי 560 הרבה יותר חזקים ממנו.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  2. Started by poli,

מה מבין בחירת קצבי הפריימים הבאים אשר מופיעים בהגדרות התצוגה של המשחקים החדשים בשוק נותן לי את איכות התמונה הטובה ביותר? 1 30 fps 2 vsyc 3 nvsyc ???

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by AlterEgo,

יש לי 7600GT כרגע. תיאורתית, אם אני קונה איזה קירור מים או משהו כדומה לכרטיס, עד כמה אני יכול להגיע איתו באוברקלוק?... זאת אומרת, האם אני יכול להגיע לכוח של 7800GT או קרוב?.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by avi2014,

בין 6800gt לבין x800xtpe אני מטלבט בין שני מערכות עם הכרטיסים האלה וני שואל מה ההבדל בינהם האם הוא גדול ומי מבינהם יותר משתלם??? תודה לעוזרים :yelclap:

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by Burkey,

שלום, יש לי ספק של HEC, עם הספק 300W. כרגע יש לי כרטיס מסך HD4350, שדרישת המינימום שלו היא אכן 300W. חשבתי להחליף לכרטיס הבא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=313 כתוב באתר היצרן שזה הכרטיס היחידי שיש לי צריכה מקסימלית של 20W בעומס מלא, ועם זאת, בדרישות המערכת כתוב שצריך ספק עם מינימום 400W. אני לא מבין את זה.... מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by KenshinSama,

אהלן, קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך.. בקיצור שמתי לב שבהרבה משחקים הFPS שלי תקוע על 60 לא יורד ולא עולה. ניסתי לחפש את הV-SYNC הזה בכמה משחקים לא מצאתי ובאלה שכן הפסקתי אותו והFPS נישאר על 60 מה שכן.. בBF3 כשההגדרות על HIGH יש לי 80 FPS במומצע(נבדק על ידי FRAPS לפעמים יורד אבל אף פעם לא יורד מ65 ולפעמים עולה ל100+) והמשחקים שהFPS תקוע על 60 חלשים מבטאל פילד 3 כמו SKYRIM וLEAGUE OF LEGENDS VINDICUTS. בקיצור מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הכרטיס GTX 560TI עם מאבד I5 2500. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by מוטי,

תמיד שאני בא להפעיל אותו הוא מבקש DIRECT X 8.1 ולא מצאתי את הגירסה הזאת של הDIRECT X ל WIN XP חיפשתי במיקרוסופט יש רק ל98 עד 2000 משהו יכול להביא לי קישור בבקשה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by Frequency,

הי, מפרט: AMD Athlon II X3 450 3.2 Ghz - על ליבה רביעית פתוחה D: Gigabyte GAMA 78LMT US2H 4GB DDR3 Antec EarthWatts 500 Dell U2311H (23" FHD הכרטיס מסך הנוכחי הוא ATI Radeon HD 3850 256MB שכפי שאתם וודאי צופים מתקשה להוות כרטיס מינימאלי להרבה משחקים היום. התקציב הוא 600-750 ש"ח. איזה כרטיס לדעתכם מתאים? והאם כדאי להסתפק בכרטיסים קצת "ישנים" כדוגמת 4870 ולקנות יד שניה במחיר טוב? יש לי איזה העדפה סמויה ל ATI (לא AMD, בשבילי תמיד ישארו ATI!) למרות שאני לא מתלהב מבעיות החום בכרטיס 4XXX וגם לא יודע עד כמה הפיזיקס הזה משמעותי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by ori-silver,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים,אני קונה את הכרטיס גם בשביל לנגן סרטי hd ב-720P ובשביל משחקים,שאני יראה סרטים אני יחבר את המחשב למסך 37 ברזולוציה של 1366X768 ושאני יגלוש באינטרנט וישחק במשחקים אני יהיה מחובר ל- LG 1960TR שהרזולוציה שלו היא 1280x1024 איזה כרטיס עדיף?

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by aviramco,

Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe איך הכרטיס הזהמה רמת הביצועים שלו והאם הוא שווה את המחיר

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  11. Started by RoyShefy,

תגיד כל מה שיכול להשפיע על ההחלטה שלי. כולל אם יצא לשוק לוח SLI (אני לא מעודכן)

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by arpa,

היי, קניתי HIS 6790 FAN חדש לפני כשבועיים. הכל עבד מעולה עד לפני כמה ימים כשלפתע המסך שלי החשיך אבל המחשב פעל.. זה קורה כל כמה שעות, משום מה אני מתחיל לשמוע את המאוורר של הכרטיס מאיץ ואז המסך מחשיך ורק אחרי ריסטרט זה מסתדר וחוזר חלילה. יש לי את הדרייברים האחרונים (ATI CATALYST) וכל ההגדרות על הדיפולט (בדקתי גם את ה AMD OVERDRIVE). ניסיתי לחפש על הבעיה הזאת בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר.. יש דרך לוודא מה בדיוק הבעיה או מישהו מכיר את הבעיה הזאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by nadavt26,

מה אורך החיים שלה? איפה אפשר למצוא עוד מידע עליה (כמו מידות) ומה באופן כללי אתם אומרים עליה?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. איך הכ.מסך INNOVISION GEFORCE 9600GT 256MB לאחד שהוא לא גיימר? תודה.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by DuDsAn,

לאחרונה רכשתי עוד כרטיס 6870 והוספתי 6870 הנוכחי שלי. ישנם משחקים כגון : STARCTAFT 2 , need for speed shift 2 שבהם אני רואה FPS ותוצאות טובות יותר כשאני עם כרטיס אחד פועל. לעומת זה במשחק BFBC2 אני רואה תוצאות יותר טובות כשאני מפעיל את מערך הCROSSFIREX. האם יש משחקים שנתמכים ומשחקים שלא נתמכים בCROSSFIREX? אם כן האם ישנה רשימה כזו? או HOTFIX שמתקן את הבעיות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  16. אני יודע שנושא ה 7600GT, חרוש אך אני מעוניין בהתייחסות אישית לגבי שימושו עם המפרט הבא. אני יודע שהמפרט חלש יחסית, אך עם הזמן אני מתכוון להרחיב את הזכרון...המטרה שלי היא בעקרון הרצת רוב המשחקים על רזולוצייה וביצועים רגילים - כמעט גבוהיים (היום עם הכרטיס הקיים- 6200TC אני בקושי מריץ BUMPY). בגדול, השאלה שלי אם ישתלם לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך (845 ש"ח) שיכנס למפרט הזה, או שעלי להמתין בסביבות השנתיים עד שאני יקנה מחשב חדש...(יש לציין שנתיים יבשות ממשחקים) *יש לציין שהמעבד הוא מסדרת ה 64BIT -775 *הזכרון - KINGSTONE - 512MB, 533MHZ *אין לי מושג את חברת הספק רק ידוע לי שהוא פועל בהספק של 450W

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by ran1992,

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מבין אלו חזק יותר למטרות גיימינג (ואם זה משנה אז יש לי מסך 22 ואני אשחק בו ברזולוציה של 1680x1050) ??? וכמובן ששתי הכרטיסים PCI-E X16 ובעלי 512MB של זיכרון. ואם מסתבר שה-8800 לוקח פה בלי בעיה...אז: מי יותר חזק? HD 3850 או 8800GS 320MB G92 ?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by finish,

כל פעם שאני משחק אחרי איזה חצי שעה המסך נכבה לי ולא שאני משחק במשהו סוס שיחקתי WARCRAFT 3 ופתאום בום המסך ניכבה והוא חוזר רק אחרי ריסטארט זה ממש מעצבן ותוקע וזהו קורה רק עכשיו אחרי שקניתי מעבד ולוח חדשים AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגהבייט 939-K8NSC ויש לי כרטיס מסך RADEON 9550 128MB 64BIT שעובד בAGP וגם זיכרון של 512 של A-DATA מה הבעיה פה אני לא מבין כי המחשב חזק ואין איתו בעיות וזה עושה לי את זה גם עוד משחק אסטרטגיה אייג אוף מיטולגי איך אני פוטר את הבעיה?

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by NTT,

האם ה4870 יהיה כבר בחנויות באותו שבוע שהוא ייצא כאן בארץ? כמו שקרה עם הסדרה של GeForce 9000? ואם לא,תוך כמה זמן הוא יהיה כאן בארץ בערך?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by yacovmateo,

שלום יש לי מסך גודל "17 אינצ' הנה לינק למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2057&CatCode=398 עלה לי 550 אבא שלי קנה בשביל העניים למה היה לי CRT 17 אינצ שזה הורס תעניים עכשיו זה סבבה רצח ויש לי תמערכת מחשב הבאה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 אבל עם 2GB RAM וספק EZCOOL 450W איזה כ.מ יתאים למחשב הזה שיהיה הכי טוב בשבילו למשחקים חזקים מאוד כמו קרייסיס וכול אלה אני ישחק ברז' סבירה 1280X1024 או שאפילו פחות אם יהיה אני עוד לא ממש יודע איזה רז' לשחק אבל חשוב לי שהמשחק יפעל לי חלק וטוב תתנו לי המלצות לכ.מ עד 350 שקל בבקשה לא יותר מזה למה אין לי שקל יותר

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  21. לפני שבוע התחלתי להריח ריח שרוף מהכיוון של המארז, ובהמלצה של חבר שמבין בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס דרך הדרייבר והיא 65-70מעלות במנוחה ואחרי שאחי הקטן משחק בפארקריי או מוסט וונטד כמה שעות טובות הטמפרטורה עולה ל90מעלות הכרטיס של חברת club3d בן שנה וחצי בדקנו אני וחבר שלי את המאוורר קירור של הכרטיס שטפנו וניקינו אותו מאבק ולכלוך לגמרי ואין שום שינוי בדקנו גם את כל החיבורים לספק כוח והכל מסודר כמו שכתוב ספר הריח כבר נעלם אבל השאלה היא אם הטמפרטורה הזאת הגיונית ?? יכול להיות שיש זיוף טוב בחיישן? יש סכנה לכרטיס בכזה חום ? חשוב לציין שאני מעיף את הדלת של המארז קיבינימט הטמפרטורה יורדת בכמעט 10 מעלות במאמץ אבל זה מלכלך ככה את כל הבית מהאבק שהמחשב מייצר אשמח לעזרה מכל סוג שהיא בב…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  22. יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה

23. Started by Nitro Viper,

הסתכלתי בבנצ'מרקים וראיתי שהג'י פורס לוקח בכולם יכול להיות? http://www17.tomshardware.com/graphic/20021202/radeon_9500-03.html#benchmarks

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by ofer_shm,

איך המסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=7817 הנתונים שלו טובים למשחקים וסרטים...? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  25. צריך מסך 19" במחיר של 1800ש"ח גג ,(אפילו לא אגורה יותר). המסך מיועד לסרטים ולמשחקים, ולאינטרנט (לא לעריכה גרפית). צריך שיהיה מעוצב סביר (לא כמו מסכי CTX), ושיהיה איכותי, הכוונה שיוכל בעוד שנתיים עדיין להשאר מסך טוב שיוכל להתחבר למחשב שיהיה לי אז. עם זה חשוב המסך הזה יתחבר לכרטיס RADEON 9500PRO/9700PRO עדיין לא החלטתי.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים