עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yossi_s1,

הרבה פעמים כששיחקתי בכל מיני משחקים חשדתי שיש לי בעייה בכרטיס בגלל FPS נמוך יחסית. לדוגמא, מאיזושהיא סיבה לא יכולתי להפעיל את COD1 או 2 אני כבר לא זוכר על הגדרות הכי גבוההות, היה לי FPS נמוך מאוד. עכשיו אני משחק FARCRY ובביקורות הכרטיס החזיק ללא בעייה עם הגדרות הכי גבוההות, אצלי ההגדרות לא על הכי גבוההות ועדיין יש לי FPS נמוך. רזולוציה: 1680X1050 המפרט נמצא בצד, המעבד באובר ללא שינוי מתחים, הכרטיס גם באובר עם ATITOOL שמחליף בין פרופילים של 2D ו3D הטמפ' לא עוברת את ה70 מעלות ואין לי תוכנות שפועלות ברקע...

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by dennis14,

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_296&products_id=1990 מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by WHITE_ZOMBIE4,

well? is it good for my box? ;D

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by Omry,

אני משחק במשחק עם המערכת שבצד (המעבד ב-OC ל-3.6GHZ והזכרונות ב-OC ל-1.8GHZ), הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן ל-182.08 (אין לי כוח לעדכן לבטא החדשה) ולא ידועה בעיה של ווירוסים או משהו אקראי אחר. אני מכוון את ההגדרות להכי גבוהות שאפשר (רזולוציה של 1680x1050, מאושרים DUAL VIDEO CARDS מן הסתם. V-SYNC פועל גם בדרייבר וגם במשחק) ואני מקבל בממוצע 18 FPS (נבדק עם פראפס). אין לי מושג מהו מקור הבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה.. אשמח מאוד אם למישהו יש הצעה. כמות ה-FPS עולה רק כשאני מכוון את הרזולוציה ל-960x600 ומשאיר את שאר ההגדרות כמו שהן. וגם אז כמות ה-FPS היא בסה"כ 33 בממוצע.. עוד בעיה בה נתקלתי היא שתזוזת העכבר מאוד מאוד איטית בתפריט (כשאני עושה PAUSE מהמשחק, כשאני ממש בתפריט ההתח…

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  5. אהלן! ברשותי כרטיס 7900GT, בן 3 שנים, שנותן את הדקות האחרונות של חייו. לאור ההתקדמות הפסיכית של השוק בתקופה האחרונה הבנתי שאוכל להשיג כרטיס שנותן את אותם הביצועים, תמורת מחיר מצחיק. לשאלה: האם HD 4670 נותן תמורת טובה למחירו, והאם ביצועיו טובים משל ה-7900 ? התקציב הוא 400-500 שקלים, יש לכם עצות אחרות? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by KenshinSama,

אהלן, קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך.. בקיצור שמתי לב שבהרבה משחקים הFPS שלי תקוע על 60 לא יורד ולא עולה. ניסתי לחפש את הV-SYNC הזה בכמה משחקים לא מצאתי ובאלה שכן הפסקתי אותו והFPS נישאר על 60 מה שכן.. בBF3 כשההגדרות על HIGH יש לי 80 FPS במומצע(נבדק על ידי FRAPS לפעמים יורד אבל אף פעם לא יורד מ65 ולפעמים עולה ל100+) והמשחקים שהFPS תקוע על 60 חלשים מבטאל פילד 3 כמו SKYRIM וLEAGUE OF LEGENDS VINDICUTS. בקיצור מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הכרטיס GTX 560TI עם מאבד I5 2500. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  7. מחשב יש. מעבד e5200, זכרון 2 מגה. תקציב סטודנטיאלי בתמיכת הורים. תודה אבא צביקה

8. Started by avihaizipel,

אני צריך לצאת לכיוון כדי לקנות את הכ.מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP רציתי לדעת האם הספק כוח שלי מתאים לזה יש לי ספק כוח 620W seasonic M12 II bronz בבקשה תענו לי מהר אני צריך לצאת. סליחה ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪938 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1052 מה ההבדל בינהן חוץ מהמחיר כמובן? כרטיס ה HIS גם 256BIT? יש הבדל בין ה GDDR3 ו DDR3? מה אתם יותר ממליצים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by Frequency,

הי, מפרט: AMD Athlon II X3 450 3.2 Ghz - על ליבה רביעית פתוחה D: Gigabyte GAMA 78LMT US2H 4GB DDR3 Antec EarthWatts 500 Dell U2311H (23" FHD הכרטיס מסך הנוכחי הוא ATI Radeon HD 3850 256MB שכפי שאתם וודאי צופים מתקשה להוות כרטיס מינימאלי להרבה משחקים היום. התקציב הוא 600-750 ש"ח. איזה כרטיס לדעתכם מתאים? והאם כדאי להסתפק בכרטיסים קצת "ישנים" כדוגמת 4870 ולקנות יד שניה במחיר טוב? יש לי איזה העדפה סמויה ל ATI (לא AMD, בשבילי תמיד ישארו ATI!) למרות שאני לא מתלהב מבעיות החום בכרטיס 4XXX וגם לא יודע עד כמה הפיזיקס הזה משמעותי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  11. אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש. אני מתלבט בין 6800GS ל7800GT. הבעיה העיקרית שלי עם ה7800GT היא כמה שאני אוכל אותה עם DIRECTX 10 שאמור לצאת +- שנה מעכשיו יגיע, וכמה חודשים אחריו יצאו משחקים שלא יעבדו איתו. האם מצב כזה יכול לקרות? או שאמורה להיות תמיכה לאחור? מה ההבדל בביצועים בכלל בין ה7800 ל6800? האם על רזולוציה של 1280X1024(LCD 17) אני ירגיש משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by ToyMan,

מישהוא יודע מתי בדיוק תצא סדרה 6? כי עכשיו באמת עם כל האשכולות שיש פה על סדרה 6 אני כבר לא יודע לחכות או לקנות את ה4890 שבמבצע..... זה מבלבל ומעצבן

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. הייתה לי גירסה 97 ואז ראיתי שמה שהם רוצים להתקין לי באתר זה גירסה 163? כ.מסך Nvidia 7800gt עריכה : הבעיה מפורטת בהמשך... [ד"א : נראה לי גם שלא יעזור לי לחזור גם לדרייבים הישנים???]

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  14. אני לא פרסמתי הודעות רצופות כדי להקפיץ פשוט היו דברים נוספים ששכחתי להוסיף. אבל להבא אעשה את זה בהודעה אחת אם זו הבעיה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  15. שלום רב, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך הנוכחי שלי GEFORCE 8800 (מתגעגע לימיי הגיימינג שלי ). המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח P35-DS3 זיכרון 8GB DDR2 6400 ספק CORSAIR HX520 אני משתמש במסך מחשב 22 שעובד ברזולוציה של 1680 * 1050 ובמסך טלוויזיה 32 שעובד ברזולוציה של 1360 * 768. חשבתי ללכת על 6950, השאלה האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק? אשמח לתגובות והמלצות נוספות. תודה מראש לכל העוזרים, גיל.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  16. היי היית רוצה לדעת האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני כרטיסי מסך שונים, כמובן ששניהם תומכים בקרוס פייר תודה

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by aavichai,

אני קונה מחשב עם כרטיס מסך Gigabyte ATi Radeon X300SE 256MB PCI-e ועכשיו התקשרו אלי והציעו לי להחליף את זה בכרטיס Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory זה אותו דבר???? תודה.

18. Started by bennash,

האם intel express chipset family הוא intel hd כי קניתי משחק cities xl ורשום בדרישות המערכת שלו intel hd

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכול

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by YT,

האם GT 7300 תומך ב-DirectX 10?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. Started by uzi230,

אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  22. ביקשתי שירכיבו לי מפרט מחשב, המליצו לי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0 ) ואז פתאום עולות השאלות לגבי כרטיס המסך: 1. השאלה הכי חשובה: כרגע אני עובד עם 2 מסכים, ונראה שהכרטיס הזה תומך רק ב-1. אני צודק או מפספס משהו? אם כן, איזה כרטיס חלופי מומלץ? 2. כמה זה משנה אם לכרטיס המסך יש ג'יגה RAM או חצי ג'יגה? ההבדל מחיר זה איזה 100 שקל ולא ברור אם זה משמעותי. 3. אמרו לי לשקול את sappire או ASUS במקום AIS - זה שווה את הכפול כסף שהם רוצים?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  23. צריך מסך 19" במחיר של 1800ש"ח גג ,(אפילו לא אגורה יותר). המסך מיועד לסרטים ולמשחקים, ולאינטרנט (לא לעריכה גרפית). צריך שיהיה מעוצב סביר (לא כמו מסכי CTX), ושיהיה איכותי, הכוונה שיוכל בעוד שנתיים עדיין להשאר מסך טוב שיוכל להתחבר למחשב שיהיה לי אז. עם זה חשוב המסך הזה יתחבר לכרטיס RADEON 9500PRO/9700PRO עדיין לא החלטתי.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by levimadman,

שלום לכם.. רציתי לשאול האם הספק שיש לי עשוי להוות בעיה עם המפרט שלי. משום שאני חווה בעיות משחקים כבר הרבה מאוד זמן ואין לי פיתרון לזה.. קפיצות במשחק.("דילוגי" פריימים). צימצמתי את החלקים האפשריים לזיכרונות והספק- היות ובדקתי את הזיכרונות והם נמצאו תקינים בmemtest אני מניח שהספק הוא הבעייתי. בנוסף ארשום פה את המתחים שלי: CPU Core 1.20 V +3.3 V 3.33 V +5 V 5.59 V +12 V 0.85 V -5 V -7.01 V +5 V Standby 5.04 V VBAT Battery 2.56 V ועזרו לי להבין האם הם תקינים. נ.ב : כיצד צימצתי את האפשרויות- עידכנתי דרייברים כרטיס מסך , "כרטיס" הקול onboard שלי.(nvidia 163.44) עידכנתי ביוס של הלוח . ביטול "כרטיס" הקול onboard בביוס לשם בדיקה ללא כרטיס על מנת לראות אם הוא מפריע ל…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כרטיס של חברת HIS בא כבר עם הקירור ARTIC COOLING !! http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDHIS98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ומחיר לא רע בכלל ;D

• 9 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים