כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪938 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1052 מה ההבדל בינהן חוץ מהמחיר כמובן? כרטיס ה HIS גם 256BIT? יש הבדל בין ה GDDR3 ו DDR3? מה אתם יותר ממליצים? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים ויהיה במערכת של מעבד CORE I 3 לוח אם של INTEL (לא זוכר איזה) 4 GB RAM כונן קשיח 500GB SATA 2 תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI מדגם Radeon HD4800 . לכריס מחוברים מסך של viewsonic בחיבור DVI וטלויזית LCD של סוני בחיבור HDMI. בדרך כלל כשאני רואה סרטים אני מפעיל את הטלויזיה ע"י התוכנה של ATI ע"י extended desktop ולאחר הצפיה אני מבטל את הטלויזיה. היום הפעלתי את הטלויזיה כרגיל רק שלא ביטלתי אותה לאחר הצפיה והכנסתי את המחשב למצב standby עכשיו כשהדלקתי את המחשב שוב על המסך הרגיל לא רואים כלום והמחשב כאילו לא מזהה אותו , אני יכול לראות את הדסקטופ הרגיל על הטלויזיה בלבד ורק אותה המחשב מזהה... זה קרה לי לפני יומיים אבל אז פשוט עשיתי ריסטרט למחשב ובאותו רגע ניתקתי את הטלויזיה מהמחשב והמסך הרגיל התחיל מיד לעבוד. הפעם ניסיתי כל דבר אפשרי כולל לחבר את המסך ליציאת VGA ושום ד…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך די ישן 8800GTS שכרגע מחובר למסך מחשב רגיל אבל בקרוב מתוכנן להתחבר לLCD 42" FULL HD השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך יתמוך באיכות הHD כאשר אני יפעיל סרט דרך המחשב? האם חיבור כבל הDVI לטלוויזיה הוא החיבור היחידי או האם יש אפשרות נוספת שאולי תעלה את האיכות? תודה מראש, אריאל
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא לוח אם Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 זיכרון 2G 667MHZ KINGSTONE מעבד E8400 3.0G 6M ספק כוח כח Enermax Modu82+ 425W ויש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro 512MB 256BIT כרגע אני מרוצה מהביצועים אבל יש משחקים שדרוש שיפור השאלה שלי עם המערכת הקיימת איזה כרטיס מסך חזק יותר המערכת שלי תוכל לנצל? אני רוצה שממש יהיה שיפור רציני. תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
עם המלחם שיש לי אבל לשווא הוא מסרב לצאת, אני שם את המלחם על החוט ומנסה למשוך אבל הברזל לא יוצא במה אני טועה ? (יש לציין שזאת פעם ראשונה שאני מנסה לתקן קבל )
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הייתה לי גירסה 97 ואז ראיתי שמה שהם רוצים להתקין לי באתר זה גירסה 163? כ.מסך Nvidia 7800gt עריכה : הבעיה מפורטת בהמשך... [ד"א : נראה לי גם שלא יעזור לי לחזור גם לדרייבים הישנים???]
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני חובב משחקים ובזמן האחרון אני מתלבט אם לקנות מסך LCD עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף כי לפי מה שהבנתי מסכי CRT עדיפים למרות מחירם הזול...מה אתם אומרים?????
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
באתר www.pandas.co.il הגיע סוף סוף הכרטיס במכירה מוקדמת אני מקווה שה - XT יגיע בסוף החודש
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הטכנאי שלי שאל אותי עם אני רוצה שהוא יחליף לי אותו בX1900xt radeonהאם כדאי? האם הוא יותר טוב, פחות טוב או אותו הדבר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלי בפורום אז שלום לכולם. מקווה להנות מהאתר וללמוד הרבה (זה מה שבטוח) טוב יאללה לשאלה. כרגע יש לי כרטיס מסך מסוג geforce fx5200, מעפן בקיצור ואני חושב שהגיע הזמן שאני אשדרג לכרטיס מסך שיוכל להביא לי ביצועים טובים יותר. הנה המפרט של המחשב שלי: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: MSI PX8 Neo-V (MS-7043) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Disk Drive: SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) כמו שאתם רואים הכ.מסך צריך ליהיות בעל נתיב AGP. יש לי תקציב של 1200+-. בעיקרון אני חשבתי על: Leadtek WinFast A400TDH 128Mb 256Bit Retail אבל חשוב לי ליהיות בטוח לפני שאני קונה כד…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הכרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE וכשאני מחבר את HOT דרך ה RCA אני רואה גלים!! חיברתי דרך אותו הכבל (RCA 10M) את המצלמה לכרטיס וראיתי טוב... חיברתי גם את הוידאו דרך אותו כבל וגם איתו ראיתי טוב! וכשחיברתי דרך אותו כבל את הממיר של HOT למחשב אני רואה גלים והפרעות בתמונה! הורדתי מקודדים וזה לא עזר!! דיברתי עם HOT והם אומרים שהם לא עוזרים בזה!! מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה קורה אם אני מחבר את ה GTX280 ל HD LCD דרך VGA TO HDMI האם יהיה אפשר לעבוד ברזולוציה מקסימלית של 1920X1080 האם ה VGA TO HDMI יתמוך בזה? מי פה עשה כזה דבר לאיזה איכות אני צריך לצפות ושוב השאלה המרכזית האם ה VGA ידע לעבוד ברזולוציות HD כי זה יכול להיות קטלני לעבוד על מסך 40 אינץ ומעלה באיכות מעולה ורזולוציה גבוהה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס מסך טוב וחשבתי על הכרטיס הזה... אז הנה המפרט שלו: PowerColor X850 XT R48-TVD3 Chipset - RADEON X850 XT Support Memory/memory bus width - 256MB GDDR3 SDRAM - 256 bit Connectors - Dual DVI -I - VIVO - HDTV http://www.tul.com.tw/webmaster/product/images/326_1.jpg ---- קישור לתמונה המחיר שלו נע בסביבות ה 2800 ל 3000 ש"ח יש לי צורך בכרטיס מסך טוב ואני רוצה שתיתנו לי חוות דעת עליו.
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ליבה חדשה ומחיר צנוע במיוחד מצפים לנו מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
זה הולך להיות רק על הנייר או שמעוד יומיים יהיה אפשר גם לרכוש את אחד מהכרטיסים החדשים ?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46.&a…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
הבאתי את הכרטיס היום ובקופסא היה חוץ מהכרטיס כבל דק שצד אחד מתחבר לכרטיס וצד שני !? חח לאן אני מחבר את הצד השני? בלוח אם או מה כי לא מצאתי משהו שזה נראה לי היה הגיוני לחבר אליו תודה. שכחתי דבר אחרון זה הכרטיס שהבאתי תגידו לי בבקשה גם אם זה נקרא דגם טוב או בכלל כרטיס טוב דרך אגב הבאתי את הכרטיס הזה כי יש לי פנטיום 4 אז לא היה צריך משהו יותר מזה .... זה הדגם כרטיס מסך תוצרת MSI דגם 9500GT 1024MB גירסת OverClock תודה.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי הוא 7800GTX איזה דרייבר הכי מתאים ?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך ספק כח שיתאים לכרטיס הזה שיהיה משהו טוב אבל לא יותר מ200 שח אפילו פחות... ואיזה DIRECTX מתאים לכרטיס מסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
-
בהמשך למסע ההתעללות שהמחשב(ים) שלי עובר(ים), ראיתי שיש לי על מחשב אחד (על כרטיס מסך שלו ליתר דיוק) מקום לכל מיני חלקים ושאר ג'יפה שהיו אמורים להיות על הכרטיס אבל מה שיש זה רק הכנות בשבילם על ה PCB. אחת מההכנות האלה היא יציאת DVI ו TVOUT, עכשיו מה שחשבתי עליו זה לרצוח כרטיס מסך מעפן ולקחת לו ת'חיבור של היציאה ולהלחים אותה לכרטיס וודו 4 4500 השווה שבערך שלי ;D תיאורטית, זה יעבוד? מעשית, זה אפשרי? הכרטיס בנוי מכמה שכבות או שאפשר חופשי לחורר ולהלחים לו ת'צורה כי זה שכבה אחת? מוצ'ו גרסייאס 8)
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד - AMD 4800+ dual core זיכרון - ddr 2 2gb 800mhz OCZ ספק - ever power 500W active pfc לוח אם - MSI k9n sli PLATINUM
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב ATI RADEON 9200 VIVO ואני מנסה להקליט תוכניות מהטלויזיה אתו. הרעיון המקורי היה ליצור לי TIVO משלי בלי לשלם 2500 ש"ח לYES. מאחר והכרטיס כבר היה, כל מה שהיתי צריך זה לחבר אותו לטלויזיה. כל זה נעשה, ואני רואה טלויזיה מצוין דרך המחשב. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להקליט (ללכוד). האיכות של הלכידה יוצאת ממש גרועה, גם מבחינת תמונה וגם מבחינת סאונד. התמונה ברזולוציה מאד נמוכה יחסית והסאונד נשמע רועש ומתכתי. אני משתמש ב ULEAD Video Studio ללכידה ועריכה. האם יש המלצות איך לשפר את האיכות? תודה גלעד
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כרטיס המסך התחרותי של AMD לשוק הבינוני-גבוה עשוי להפוך לתחרותי עוד יותר כעת, משהושקו דגמים ראשונים עם מחצית מנפח הזכרון הגראפי אם אין לכם התנגדות מובנית כלשהי למוצרים שלה, כרטיס ה-Radeon R9 390 של האנדרדוגית בעולם העיבוד הגראפי, AMD, מהווה אלטרנטיבה לא רעה עבור ה-GeForce GTX 970 הפופולרי. עתה עובדה זו אמורה להפוך למדוייקת ורלוונטית אפילו יותר, עם ההשקה של דגמים ראשונים אשר כוללים רק 4GB של נפח זכרון GDDR5, בדומה לדגמי ה-Radeon R9 290 בדור הקודם, במקום 8GB של GDDR5 כפי שהיה עד עכשיו. טרם ברור עד כמה נרחב יהיה השיווק של הדגמים החדשים, אך כן ברור כי באופן טבעי למדי המטרה כאן היא לספק מוצר בעל תג מחיר תחרותי יותר מדגמי ה-R9 390 העכשוויים – לכאורה 300 דולר או קצת פחו…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-